PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Manchester City Vs Manchester United

Milik
10-27-2014, 06:37 PM
The Derby

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

ورزشگاه اتحاد

یکشنبه 11 آبان ساعت 17 به وقت ایران

لیست شبکه های پخش کننده بازی :

زنده و مستقیم از شبکه ی سه سیما و

Milik
10-27-2014, 06:43 PM

yaran
10-27-2014, 06:45 PM
بازیای این دو تیم ده سال پیش دیدنش لذت خاصی داشت
اما الان دیگه...(sm50)

Milik
10-28-2014, 12:46 PM

Milik
10-28-2014, 12:48 PM

Milik
10-28-2014, 12:52 PM

مدافع چپ انگلیسی یونایتد معتقد است نمایش ده خیا و کورتوا درون دروازه یونایتد و چلسی خیره کننده بوده است.

لوک شاو مدافع جوان یونایتد که در جریان تساوی ۱-۱ مقابل چلسی ۹۰ دقیقه بازی کرد به تمجید از دروازه بانان دو تیم پرداخته است و این دو را مانع از رد و بدل شدن گل های بیشتر در بازی دانسته است، او گفت : " اگر به واکنش ده خیا پیش از گل حریف دقت کنید، خواهید دید که چه سیوی بود، آن یک واکنش کلاس جهانی بود. فرم ده خیا در چند بازی اخیرمان خیره کننده و عالی بوده است."
" کورتوا نیز نمایش درخشانی ارائه کرد، او چندین و چند بار مانع از به نتیجه رسیدن تلاش بازیکنان ما شد. عملکرد او در شش ماه گذشته در اتلتیکو و چلسی استثنایی بوده است، فکر میکنم او باز هم در چلسی دارد خودش را ثابت می کند و نشان میدهد که چه بازیکن مهمی برای این تیم است." " ما موقعیت های خوبی روی دروازه حریف خلق کردیم ولی کورتوا واکنش های خیلی خوبی داشت و در چند نوبت هم فن پرسی را ناکام گذاشت، او نشان داد که یک دروازه بان در سطح کلاس جهانی است."

Milik
10-28-2014, 02:06 PM

باشگاه منچسترسيتي هم به جمع مشتريان سامي خديرا، ستاره آلماني رئال، اضافه شد و گفته مي شود که در حال بررسي شرايط او در ژانويه هستند.

خدیرا هنوز که قراردادش با رئال در تابستان آینده به پایان می رسد، هنوز برای تمدید قرارداد با این باشگاه به توافق نرسیده و به همین دلیل، مدیران رئال قصد دارند او را با انتقالی 10 میلیون یورویی، به باشگاه دیگری واگذار کنند.
در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد انتقال خدیرا به باشگاه هایی مانند آرسنال، منچسترسیتی و لیورپول منتشر شده بود و اکنون از منچسترسیتی به عنوان مشتری جدید او نام برده می شود. گفته می شود این ملی پوش آلمانی برای اینکه بتواند رئال را در ژانویه ترک کند، حاضر به کاهش دستمزدش شده است.
همه اینها در حالی است که کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال، به تازگی اظهار امیدواری که خدیرا بتواند قراردادش را با رئال تمدید کند.

Milik
10-29-2014, 01:36 PM

تنها یک هفته تا شروع دربی حساس شهر منچستر باقی مانده است و از شمال شهر منچستر اخباری به گوش می رسد که کاپیتان شیاطین سرخ این بازی را به علت مصدومیت از دست خواهد داد. به گزارش ESPN، حضور وین رونی در بازی دربی شهر منچستر در هاله ای ابهام قرار دارد. این بازیکن 29 ساله سه بازی گذشته منچستر یونایتد را به دلیل محرومیت از دست داده است. این بازیکن می توانست در دربی شهر منچستر به همراه زوج هلندی خود به کک لوییس فن خال بیاید.با این حال دیلی تلگراف گزارش داده است که رونی در تمرینات از ناحیه پا دچار مصدومیت شده است و احتمال نتواند تیمش را در ورزشگاه اتحاد همراهی کند.در روز یکشنبه رابین فن پرسی توانست در غیاب فالکائو و رونی گل تساوی تیمش را به تیم لندی بزند و حال گزارش می رسد که این بازیکن ملی پوش نیز دچار مصدومیت شده است.رونی در این فصل 6 گل به ثمر رسانده است و 2 پاس گل نیز داده است

Milik
10-29-2014, 01:37 PM

راین گیگز دستیار مربی باشگاه منچستر یونایتد روز پنج شنبه برای تماشای بازی مهاجم باشگاه فوتبال ترابوزاناسپور در بازی با لوکرن به ترکیه رفت. عبدل مجید واریس مهاجم باشگاه ترابوزاناسپور که عملکرد خیره کننده ای را در این تیم داشته است آماده پیوستن به باشگاه منچستر یونایتد است.این مهاجم غنایی در بازی روز پنج شنبه تیمش، رایان گیگز را تحت تأثیر خود قرار داده است و در این بازی توانست بسیار در پیروزی 2-0 تیمش تأثیر گذار باشد.این بازیکن 23 ساله سال 2012 به تیم هکن پیوست برای این تیم سوئدی 30 گل به ثمر رساند.سپس در سال 2012 به تیم زسکا مسکوی روسیه رفت اما از این تیم به صورت قرضی به تیم والنسینز فرانسه رفت و پس از آن در این تابستان به تیم ترابوزاناسپور پیوست.هزینه انتقال این بازیکن به منچستر یونایتد 12 میلیون پوند اعلام شده است.این بازیکن تاکنون 14 بازی برای تیم ملی غنا به میدان رفته است که 3گل برای تیمش به ثمر رسانده است

Milik
10-29-2014, 01:39 PM

سرمربی سیتی باور دارد که یونایتد با و یا بدون وین رونی خطرناک خواهد بود.

Milik
10-29-2014, 09:00 PM

تولدت مبارک

Milik
10-29-2014, 09:01 PM
مطبوعات ایتالیایی از احتمال انتقال اشلی کول به باشگاه منچستر یونایتد خبر می دهند.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، احتمال این وجود دارد که مدافع باتجربه باشگاه آ اس رم، خیلی زود به انگلیس بازگردد. شایعات جدایی کول پس از شروع سخت وی در فوتبال ایتالیا، قوت گرفته است. با وجود اینکه رودی گارسیا در کنفرانس خبری دیروز از اشلی کول حمایت کرد، خبرنگاران می گویند رم از همین حالا به دنبال جانشینی برای این مدافع سابق چلسی و آرسنال است. برخی از روزنامه ها می گویند کول در ژانویه، به لیگ MLS می پیوندد.

پَسیا
10-29-2014, 11:21 PM
(sm176)

Milik
10-30-2014, 01:12 PM

بنديکت هوودس که بعد از پشت سر گذاشتن يک دوره طولاني مصدوميت، با شروع جام جهاني به ميادين بازگشت، جهش رو به جلوي خوبي داشت. این مدافع آلمانی که در تیم شالکه 04 عضویت دارد، با ارائه بازی‌های بی‌نقص چندی است توجه تیم‌های پرآوازه اروپا را به خود جلب کرده است. شنیده شده منچستریونایتد یکی از آنهاست. شیاطین سرخ چندین بار در استادیوم ولتینس آرنا بازی کرده‌اند و در طی روزهای حضورشان در آلمان بندیکت هوودس را زیر نظر گرفته‌اند. دیگر بازیکن عضو شالکه که انگلیسی‌ها به جذب وی علاقه نشان می‌دهند، یولیان دراکسلر است.
نه هفته از آغاز فصل جدید لیگ جزیره می‌گذرد. یونایتد در جایگاه هشتم جدول قرار دارد و به دلیل عملکرد ضعیف خط دفاعی تا به اینجا 13 گل دریافت کرده است.
به همین دلیل لوئی فان‌خال به سران این باشگاه پیشنهاد کرده است برای به خدمت گرفتن بندیکت هودس وارد عمل شوند.
این بازیکن در رقابت‌های جام جهانی انعطاف‌پذیری و توانایی خود را برای بازی کردن در هر سه پست دفاع میانی، چپ و راست به اثبات رساند.
هودس پیش از شروع فصل از علاقه خود به بازی در لیگ‌های خارجی سخن گفته بود: "تجربه بازی در یک محیط جدید با زبانی جدید و آشنایی با تیم‌های دیگر برایم بسیار وسوسه‌انگیز است. اما هنوز وقت هست."
لازم به ذکر است این بازیکن تا سال 2017 با شالکه قرارداد دارد و چنانچه تصمیم منچستریونایتد جدی باشد، باید 18 میلیون یورو برای انتقال وی بپردازد.

Milik
10-30-2014, 07:50 PM

به گزارش Bleacherreport، ملی پوش اسپانیایی منچسترسیتی در پی مصدومیت در دیدار منچسترسیتی در برابر نیوکاسل از سری رقابت های لیگ کاپ جای خود را به سمیر نصری داد. در گزارشی که خبرنگار ای اس پی ان از اتحاد داده است حال او چندان خوب توصیف نشده است و ظاهراً هواداران سیتی باید نگران وضعیت این بازیکن باشند.
این مصدومیت درحالی اتفاق می افتد که سیتی چهار روز دیگر باید در دیداری حساس از شاگردان لوییس فن خال در اتحاد میزبانی کند.

Milik
10-30-2014, 07:51 PM

سرمربی منچستر سیتی اعتراف کرد که آنها باید بابت این شرایط بد و عملکردشان نگران باشند. او معتقد است این عملکرد ضعیف در دربی منچستر برای آنها خطرناک است. به گزارش ESPNF مانوئل پیگرینی معتقد است عدم اعتماد به نفس مشکل اصلی تیم اوست و این امر در شکست برابر نیوکاسل و حذف از جام اتحادیه کاملا مشهود است. آنها در هر سه دیدار گذشته خود دو گل دریافت کرده اند و پلگرینی اعتراف کرد آنها در خط دفاعی خود مشکل دارند.
او در مصاحبه خود گفت: "معتقدم عملکرد ضعیفی داریم. اکنون در شرایط سختی به سر می بریم و بازیکنان اعتماد به نفس خود را از دست داده اند. از فرصت های خود استفاده نمی کنیم و به سادگی نیز گل میخوریم. ما باید به سرعت مشکل اعتماد به نفس تیم را حل کنیم زیرا اصلی ترین مشکل ماست و ما باید برای موفقیت در سایر رقابت ها تلاش کنیم."
پلگرینی در مورد دیدار با منچستر یونایتد گفت:"‌ ما باید نگران این بازی باشیم. در سه دیدار این هفته ناموفق بودیم و باید راه حلی برای این مسئله پیدا کنیم و به آن دست یابیم."
"من نمی دانم که این ضعیفترین عملکرد تیم است یا نه اما ما سه دیدار مشابه در این هفته داشتیم: ما در هر سه دیدار به سادگی دو گل دریافت کردیم و موقعیت های زیادی خلق کردیم اما نتوانستیم گلزنی کنیم. اکنون در شرایط سختی به سر می بریم."
"ما به سادگی در اثر اشتباهات فردی گل میخوریم. ما مانند گذشته کار نمی کنیم و توپ را نیز به سرعت گذشته به گردش در نمی آوریم. ما بازی تیمی انجام نمی دهیم و بیشتر بازیکنان بازی انفرادی انجام می دهند. و در حملات موقعیت های زیادی را از دست می دهیم. شاید این امر به دلیل عدم اعتماد به نفس است."

Milik
10-30-2014, 07:51 PM

فرانک لمپارد به دلیل مصدومیت نمی‌تواند تیمش را در بازی منچستر‌سیتی و منچستر یونایتد همراهی کند. به گزارش شفقناورزشی، فرانک لمپارد برترین بازیکن ماه گذشته منچستر‌سیتی به انتخاب هواداران این تیم، به دلیل مصدومیت در تمرینات این تیم نمی‌تواند سیتی را در داربی منچستر‌ همراهی کند.
پزشکان باشگاه منچستر‌سیتی اعلام کردند لمپارد به دلیل مصدومیت پیش آمده در تمرینات قادر به همراهی این تیم در بازی برابر نیوکاسل در جام اتحادیه و منچستر‌یونایتد در لیگ برتر نخواهد بود.
بنابر گزارش ایسنا، منچستر‌سیتی و منچستر‌یونایتد یکشنبه در هفته دهم لیگ برتر در ورزشگاه اتحاد برابر هم به میدان می‌روند.
باشگاه منچستر‌سیتی همچنین اعلام کرد سمیر نصری و جیمز میلنر که با مشکل مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کردند، مشکلی برای همراهی تیمشان در بازی روز یکشنبه ندارند.

Milik
10-30-2014, 07:53 PM
سران باشگاه منچستریونایتد موافقت خود با پرداخت 56 میلیون یورو برای جذب دائمی رادامل فالکائو را اعلام کردند.به گزارش خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، رادامل فالکائو مهاجم گلزن موناکو در ابتدای فصل جاری با قراردادی قرضی به مبلغ 8 میلیو یورو برای یکسال به عضویت منچستریونایتد درآمد.
همان زمان اعلام شد در صورتی که سران منچستریونایتد تمایل داشته باشند، می توانند مبلغ مورد برای جذب دائم این مهاجم کلمبیایی را پرداخت کنند.
با توجه به مصدومیتی که فالکائو دچارش شده بود و چندین ماه از میادین دور بود، سران منچستر در ابتدای فصل برای خرید دائم او ریسک نکردند، اما حالا با بررسی شرایط مختلف به این نتیجه رسیده اند که می توانندبا 56 میلیون یورو، قرار فالکائو را در پایان فصل جاری دائمی کنند.
در صورتی که دو طرف برای امضای قرارداد دائمی به توافق برسند، فالکائو در اولدترافورد 305 هزار یورو حقوق هفتگی دریافت خواهد کرد.
گفتنی است فالکائو در فصل جاری لیگ برتر انگلیس فقط یک گل برای شیاطین سرخ به ثمر رسانده است.

Milik
10-31-2014, 01:00 AM

طرفداری - وین رونی برای بازی روز یکشنبه مقابل منچسترسیتی آماده بازگشت به میادین شده است.

به نقل از ESPN، وین رونی در تمرینات روز دوشنبه از ناحیه لگن دچار مشکل شده بود و بیم آن می رفت که دربی منچستر را از دست بدهد اما اکنون یکی از منابع نزدیک به باشگاه به ESPN اعلام کرده است که که کاپیتان منچستریونایتد برای این بازی کاملا آماده است.
رونی در 3 بازی گذشته منچستر به دلیل محرومیت حضور نداشته است و به نظر می رسد فن خال از او در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد. رونی به دلیل زدن استیوارت داونینگ در بازی مقابل وستهام از 3 بازی محروم شده بود. رونی تاکنون در دربی شهر منچستر 11 گل به ثمر رسانده است و می تواند جانشین خوان ماتا شود که در دو بازی گذشته زیاد خوب ظاهر نشده است.
همچنین کادر فنی منچستریونایتد منتظر آخرین وضعیت رادامل فاکائو برای این بازی است. فالکائو بازی قبلی مقابل چلسی را به دلیل مصدومیت از دست داده بود.

Milik
10-31-2014, 12:22 PM

یووتیچ امیدوار است که در دربی منچستر گل زنی کند و به 7 بازی بدون گل خویش پایان دهد.

به گزارش سایت ساکروی ، منچستر سیتی که نتوانسته 3 بازی قبلی خود را با ببرد حال امید وار است با پیروزی در دربی منچستر به شرایط آرمانی برگردد.
نتایج اخیر منچستر سیتی نشان می دهدکه به احنمال فراوان آن ها نمی توانند از عنوان قهرمانی فصل پیش خود دفاع کنند.
یووتیچ در بازی با نیوکاسل 90 دقیقه بازی کرد اما نتوانست گل زنی کند تا شاهد حذف تیمش از رقابت های لیگ کاپ باشد. آخرین باری که یووتیچ توانست گل زنی کند مقابل لیورپول و در ماه آگوست بود.
او در این مورد گفت :" ما باید بیشتر تمرکز کنیم و گل های بیشتری به ثمر برسانیم. به خاطز اینکه ما تیمی هستیم که بیشتر از هر تیم دیگه ای موقعیت ایجاد می کند و اگر نتوانیم گل بزنیم به مشکل برخواهیم خورد."
" متاسفانه در باز با نیوکاسل خوب عمل نکردیم اما باید آن را فراموش کنیم ، ریکاوری کنیم و در مورد بازی بعد بیشتر فکر کنیم."
سیتی توانسته است 3 بازی قبلی خودش را مقابل منچستر یونایتد ببرد و میانگین 3 گل در هر بازی را به ثبت برساند.

Milik
10-31-2014, 05:59 PM

ه گفته سایت ESPN.co.uk یحیی توره هم دچار مصدومیت از ناحیه کشاله ران شده و ممکن است بازی دربی را از دست دهد.

سایت [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) هم تایم مصدومیت توره را تا 2 نوامبر اعلام کرده ، که روز دربی میباشد.
صحت این موضوع میتونه خبری خوب برای یونایتدی ها باشه که به علاوه لمپارد و سیلوا یحیی توره هم در دربی حضور نداشته باشه.

Milik
10-31-2014, 06:00 PM

به گزارش خبرگزاری اسکای اسپورتس، سیتی در شرایط مناسبی قرار ندارد. سه بازی پیاپی است که در تمامی رقابت ها طعم برد را نچشیده اند و دفاع از عنوان قهرمانی شان در کپیتال وان کاپ با باخت برابر نیوکاسل به پایان رسید. در این میان، یونایتد همچنان ماهیتی مبهم دارد: هیجان انگیز در حمله اما متزلزل در دفاع. هیچ کس نمی داند دقیقاً انتظار چه چیزی را از این بازی داشته باشد اما هارت نمی تواند بیش از این برای بازی یکشنبه صبر کند.
دروازه بان سیتی و تیم ملی انگلستان گفت: "شرکت داشتن در این بازی شگفت انگیز است. منچستر یک شهر بزرگ با دو تیم بسیار خوب است که برای قرار داشتن در بهترین سطح شان می جنگند. روز خاصی است و احساس می کنم اکنون جزئی از منچستر هستم، مدت زیادی است که اینجا حضور دارم. (دربی) چیزی است که بی شک در انتظار آن هستم."
به مانند هر دربی دیگری، غرور و تعصب به وفور در این بازی یافت خواهد شد اما هارت دوست ندارد زیادی هیجان زده شود. وی افزود: "باید با دید دیگری به آن نگاه کنید و آن را به عنوان سه امتیاز ببینید. مهم نیست که برابر منچستر یونایتد بازی کنیم یا تیمی دیگر، مخصوصاً در خانه. سه امتیاز این بازی را باید بگیریم و این چیزی است که برای رسیدن به اهداف مان به آن نیاز داریم. مسلماً در روز بازی از همه چیز لذت خواهم برد اما به محض پایان آن، به بازی بعدی فکر می کنم."
سیتی شدیداً دوست دارد تا با کسب یک برد، بار دیگر شرایط خود را به فرم دل خواه تبدیل کند؛ شرایطی که در خطر بدتر شدن قرار دارد. این فصل تهمت هایی به آن ها زده شده که تیم ها "دست شان را خوانده اند". مردان پیگرینی شش امتیاز از چلسی عقب هستند و در گروه خود در لیگ قهرمانان به چالش افتاده اند. بزرگ ترین مشکل خط دفاعی بوده است. سیتی گل های زیادی خورده و هارت این مسئله را دوست ندارد.
"از گل خوردن متنفرم. هر مدافع و دروازه بانی از گل خوردن متنفر است. همان قصه همیشگی است، اگر 1-6 ببرید به خاطر آن یک گل آزرده خاطر می شوید. نکته اساسی نتایج است و آن ها در حال حاضر نگران کننده هستند، اما اوضاع رو به راه خواهد شد."

MaMaTiR
10-31-2014, 06:03 PM
سیتی میزنه(sm59)

Milik
10-31-2014, 06:26 PM
سیتی میزنه(sm59)

مگه میتونه

Milik
11-01-2014, 12:46 PM

فن خال ساعاتی پیش در کنفرانس خبری پیش از بازی منچستریونایتد در برابر سیتی حاضر شد و در مورد این بازی به ارائه توضیحاتی پرداخت. به گزارش وبسایت رسمی منچستریونایتد، لوییس فن خال در کنفرانس خبری خود ابتدا با صحبت در مورد وضعیت مصدومان منچستریونایتد گفت: "رونی هیچگاه مصدوم نبوده است. رسانه ها خیل به دنبال این بودند که او مصدوم شود ولی او مصدوم نیست. شاید کفش هایش برایش گشاد بوده است، اما او هرگز مصدوم نبوده است. او می تواند یکشنبه برای ما بازی کند و باید این کار را انجام دهد چرا که او کاپیتان تیم من است. این تمام چیزی بود که من می توانستم به شما بگویم. فالکائو اما هنوز مصدوم است و نمی تواند ما را همراهی کند."
وی در ادامه در مورد گلزنی های رونی در برابر سیتی افزود: "من شنیده ام که رونی گل های زیادی را در برابر سیتی به ثمر رسانده است و بیشتر از هر کسی در دربی منچستر گل زده است. این موضوع من را بسیار خوشنود کرده است و از اینکه او می تواند برای ما به میدان برود بسیار خوشحالم."
بخش دیگر صحبت های فن خال به فلینی اختصاص داشت که در چند هفته اخیر عملکرد قابل قبولی را از خود بر جای گذاشته است. فن خال در این باره نیز گفت: "او در چند هفته اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته است و فرصت های خوبی را خلق کرده است. او در پاره ای از اوقات مصدوم بود اما در حال حاضر روند رو به رشدی را دارد و من از این موضوع راضی هستم."
اما بخش اصلی صحبت های این مربی هلند در رابطه با دربی روز یکشنبه دو تیم منچستریونایتد و منچسترسیتی بود و فن خال درباره این موضوع اظهار داشت: "این بازی یکی از 38 بازی ما در لیگ برتر است اما برای هواداران به شکل باور نکردنی ای مهم است و یک رقابت بسیار مهم محسوب می شود. من این موضوع را احساس می کنم و بسیار از بازیکنان و اعضای کادر فنی به خصوص رایان گیگز به این موضوع واقف هستند. زمانی که او برای آنالیز بازی سیتی نزد من می آید، من تنش را در او احساس می کنم و می فهمم این بازی چقدر مهم است و این موضوع خوبی است. البته این موضوع در همه جای جهان به این شکست است و دربی میان دو تیم در یک شهر، این موضوع باید توسط بازیکنان به خوبی درک شود."
صحبت های پایانی فن خال نیز در رابطه با نتیجه بازی بود. فن خال در این رابطه نیز گفت:"پیروزی هدف ما است. بردن بازی نیز نکته ای غیر قابل دسترس برای ما نیست و ما می توانیم در این بازی به پیروزی برسیم چرا که بسیار پیشرفت کرده ایم و قابلیت برنده شدن در این بازی را داریم. عملکرد سیتی در بازی های قبلی چندان خوب نبوده است اما گیگز می گوید که سال گذشته نیز آن ها چنین شرایطی را داشته اند و هیچگاه نباید بسته به بازی های پیشین آ ن ها نتیجه گیری کرد."

Milik
11-01-2014, 12:47 PM

لوئيس فان خال، سرمربي منچستريونايتد، فاش کرد که رادامل فالکائو، ستاره کلمبيايي تيمش، ديدار روز يکشنبه مقابل منچسترسيتي را به دليل مصدوميت، از دست خواهد داد؛ اما وين روني به ترکيب شياطين سرخ بازخواهد گشت. رونی به دلیل دریافت کارت قرمز در دیدار مقابل وستهام، برای سه جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود و چند روز قبل هم از ناحیه پا، آسیب دید اما اکنون آماده بازگشت به میادین است.
این در حالی است که فالکائو که در تمرینات آسیب دید، شرایط بازی کردن را در این دیدار حساس نخواهد داشت. فان خال به خبرنگاران گفت:" فالکائو هنوز مصدوم است. اما رونی اصلا مصدوم نبود! او بازی خواهد کرد؛ او کاپیتان تیم من است. فکر می کنم والنسیا هم برای بازی کردن آماده است.
رونی مقابل سیتی گل های زیادی به ثمر رسانده است؛ بیشتر از هر بازیکن دیگری. من خیلی خوشحالم که او می تواند بازی کند و بازی خواهد کرد."
فان خال همچنین در مورد مروان فلینی، ستاره بلژیکی تیمش، که در دیدارهای اخیر نمایش های خوبی ارائه داد، گفت:" او تاثیر زیادی در بازی تیم دارد و در دیدار مقابل چلسی هم پاس گل داد. او به دلیل مصدومیت، برای مدت طولانی از میادین دور بود اما وقتی آماده باشد، بازی می کند. او باید به تلاشش ادامه بدهد زیرا من از او راضی هستم."

Milik
11-01-2014, 12:58 PM

یونایتدها پس از تساوی 1-1 مقابل چلسی، این هفته در اتحاد میهمان سیتی خواهند بود. فان خال که سابقه هدایت تیم هایی مانند آژاکس، بارسا و بایرن را در کارنامه دارد، از دیدار پیش روی تیمش به عنوان بزرگترین دربی دوران مربیگری اش نام برده است.
او به خبرنگاران گفت:" این بزرگترین دربی دوران مربیگری من خواهد بود. این یکی از 38 دیداری است که ما باید در آن حضور داشته باشیم اما برای هواداران این دیدار بزرگی است و احساس می کنم برای بازیکنان تیم هم همین طور است و همچنین به طور ویژه برای رایان گیگز. وقتی او مشغول آنالیز سیتی بود، احساس می کردم بیشتر دچار تنش شده است. دیدن این اتفاق خوب بود."

MaMaTiR
11-01-2014, 01:56 PM
مگه میتونه
نزدیکه(sm59)

Milik
11-02-2014, 11:23 AM
به گزارش Mancityfans، آمار و ارقام جالبی از جدال دو تیم برای شما علاقه مندان آماده کرده ایم.
- به صورت تخمینی ۶۵۰ میلیون نفر آخرین دربی را تماشا کرده اند- برای جمع آوری ترکیب منچستر یونایتد ۴۰۱٫۲ میلیون پوند هزینه شده است- برای جمع آوری ترکیب منچستر سیتی ۳۴۴٫۱۵ میلیون پوند هزینه شده است- دو تیم روز یکشنبه برای بار صد و شصت و هشتمین بار (۱۶۸) به مصاف هم خواهند رفت- ۱۲۳ کشور دربی را از تلویزیون پخش می کنند- از آخرین پیروزی یونایتد در مقابل سیتی ۱۰۰ هفته گذشته است- ۲۴ بازیکن برای یونایتد و سیتی بازی کرده اند- ورزشگاه اتحاد در روز یکشنبه برای بار چهاردهم (۱۴) میزبان دربی است- وین رونی با ۱۱ گل زده بهترین گلزن تاریخ دربی است- دروازه یونایتد در دو دربی فصل گذشته ۷ بار گشوده شد- دو تیم در اتحاد ۶ بار پیروز شده اند- آخرین باری که یونایتد موفق شد هر دو بازی یک فصل را در مقابل سیتی پیروز شود به ۵ فصل پیش بر می گردد- سرجیو آگوئرو و ادین ژکو ۵ بار در دربی گلزنی کرده اند- اگر سیتی بازی روز یکشنبه را با پیروزی پشت سر بگذارد، برای بار نخست است که از سال ۱۹۷۰ این تیم در ۴ بازی پیاپی پیروز می شود

Milik
11-02-2014, 11:24 AM
آنخل دي ماريا، هافبک منچستريونايتد عنوان کرد که در زمين، رفاقتي با آرژانتيني هاي منچسترسيتي نخواهد داشت. هافبک 26 ساله، اولین دربی خود را تجربه می‌کند و در این بازی، باید به مصاف سرخیو آگوئرو و پابلو زابالتا برود که در تیم ملی هم تیمی او هستند. با این حال، او عنوان کرد که رفاقتی با آرژانتینی ها در زمین ندارد.

او گفت:" می‌دانیم که این بازی برای شهر منچستر بسیار مهم است. تمام تلاشمان را خواهیم کرد که در پایان، قرمزها خوشحال از میدان خارج شوند.قبل بازی با آرژانتینی ها خوش و بشی انجام خواهیم داد ولی در جریان بازی، دیگر دوستی نداریم. تمام 90 دقیقه برای پیراهنی که در تن داریم می‌جنگیم.بازی های دربی می‌تواند به یک کابوس تبدیل شود. اگر ببازید، تا دو سه روز یا دو یا سه بازی، روی شما تاثیر می‌گذارد. همه دچار مشکل می‌شوند و شما نمی‌خواهید مقابل هواداران ظاهر شوید.این احساس که باید سرتان را پایین بگیرید را تجربه کردم."

Milik
11-02-2014, 11:25 AM
نگاهی به اخبار و آمار دو تیم شهر منچستر پیش از داربی حساس روز یکشنبه می اندازیم.

من سیتی و من یونایتد روز یکشنبه در اولین بازی از روز دوم هفته دهم لیگ برتر اتگلیس در ورزشگاه اتحاد با قضاوت مایکل اولیور به مصاف هم خواهند رفت.

در پایان هفته نهم مسابقات یونایتد با ۱۳ امتیاز هشتم است و سیتی با ۱۷ امتیاز در رتبه سوم جدول قرار دارد.
اخبار دو تیم :
من سیتی داوید سیلوا را به دلیل مصدومیت در بازی با نیوکاسل در اختیار ندارد، لمپارد نیز احتمالاً به دلیل مشکل ران پا، هنوز هم غایب خواهد بود. با این وجود انتظار میرود توره و نصری با رهایی از مصدومیت بتوانند در ترکیب اصلی سیتی حاضر باشند.
یونایتد در عوض فالکائو را باز هم در اختیار ندارد. وین رونی بعد از پشت سر گذاشتن سه جلسه محرومیت، آماده بستن بازوبند کاپیتانی است. فیل جونز در این بازی نیز غایب خواهد بود، ولی اوانز مشکلی برای حضور در ترکیب یونایتد ندارد.
آمار :
ادین ژکو و سرخیو آگرو در پنج بازی قبلیشان مقابل یونایتد در لیگ برتر، هر یک چهار گل به ثمر رسانده اند.
من سیتی از شش بازی قبلیش در لیگ برتر مقابل یونایتد، فقط یک بازی را باخته است و ۵ مسابقه را با پیروزی پشت سر گذاشته است.
یایا توره در سه مسابقه از چهار بازی قبلی دو تیم گلزنی کرده است.
وین رونی در ۵ بازی قبلیش در اتحاد مقابل سیتی، چهار گل زده است و البته در دو مسابقه قبلی هم در گلزنی در اتحاد موفق بوده است.
رونی بهترین گلزن داربی منچستر با ۱۱ گل است، هشت گل از آنها در لیگ برتر بوده است.
من سیتی سه داربی قبلی را با برد پشت سر گذاشته است، بعد از سال ۱۹۷۰ آنها موفق نشده اند چهار داربی پیاپی را با پیروزی بگذرانند.
از آگوست ۲۰۱۰، سیلوا بهترین پاسور با ۴۱ پاس گل و بهترین خالق موقعیت با ایجاد ۳۸۹ موقعیت گل بوده است.
علیرغم اینکه فقط نه بازی از لیگ گذشته است، ولی دیوید ده خیا تنها بازیکن یونایتد است که در تمامی نه مسابقه حضور داشته است.
از ابتدای فصل قبل، ادین ژکو تنها بازیکنی بوده است موفق شده حداقل ۴ گل با سر، پای راست و پای چپ به ثمر برساند.
این بدترین شروع یونایتد در لیگ برتر بوده است، آنها بعد از نه هفته فقط ۱۳ امتیاز کسب کرده اند، سال گذشته تحت نظر مویس، یونایتد بعد از نه هفته، ۱۴ امتیاز داشت.

rebasss
11-02-2014, 12:42 PM
مرسی بابت خبرها (sm10)

دیگه منچستر باید روی اصلی خودشو امروز نشون بده ، اگه بخوایم میتونیم بزنیم
به امید پیروزی

Shahin
11-02-2014, 01:57 PM
امیدوارم این بازی رو گند نزننه یونایتد

Milik
11-13-2014, 05:31 PM
خوب بریم سراغ بازی بعد

منچستریونایتد - آرسنال
لیگ برتر انگلیس

شنبه 1 آذر

ساعت 21:00

ورزشگاه امارات

Milik
11-13-2014, 05:34 PM

لوئيس فان خال، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد که رادامل فالکائو، ستاره کلمبيايي تيمش، مي تواند در ديدار پيش رو مقابل آرسنال، شياطين سرخ را همراهي کند.به گزارش "ورزش سه"، فالکائو که در تابستان از موناکو به منچستریونایتد پیوست، به دلیل مصدومیت از ناحیه ران، تنها 5 بازی برای تیم جدیدش انجام داد. او هنوز یک بازی کامل هم در لیگ برتر انجام نداده اما فان خال تایید کرد که او می تواند بعد از رقابت های ملی، برای شیاطین سرخ برای دقایقی بازی کند. البته جانی اونز، رافائل و فیل جونز، نیز در دیدار با آرسنال در ترکیب اصلی نخواهند بود.
او در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که کدام یک از این چهار بازیکن، مقابل آرسنال در ترکیب اصلی خواهد بود، گفت:" هیچ کدام. فکر نمی کنم هیچ کدام باشند زیرا بعضی از آنها 5، 6 یا 7 هفته است که بازی نکرده اند. آنها می توانند روی نیمکت بنشینند زیرا می توانند 20 دقیقه بازی کنند اما نمی توانند چند بازیکن را که 100 درصد آماده نیستند، در ترکیب اصلی قرار داد.
دیدید که در دیدار با پالاس، برای پدی مک نیر چه اتفاقی رخ داد زیرا ریتم بازی در لیگ برتر خیلی بالاست."