PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هواداران محسن یگانه | ماه عسل امسال با صدای یگانه

صفحه ها : [1] 2 3

Mo$en
10-28-2014, 10:10 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Mohsen Yeganeh – Behet Ghol Midam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Mo$en
10-29-2014, 12:21 AM
مرسی

Mo$en
10-30-2014, 08:03 PM
Gharibeashena
10-30-2014, 08:10 PM
یه زمانی خیلیا این دو نفر رو با هم میشناختن
اما الان دیگه محسن ییگانه خیلی عقب اافتاده خیلی (sm25)

Mo$en
10-30-2014, 08:12 PM
یه زمانی خیلیا این دو نفر رو با هم میشناختن
اما الان دیگه محسن ییگانه خیلی عقب اافتاده خیلی (sm25)

نظرت محترمه.داداش.اما یگانه هم پیشرفت خیلی بالایی داشته آخرین آلبومشم که جز بهترین آلبومها بود حباب

Mo$en
10-30-2014, 08:26 PM
غریبه بازم نظرت محترم

Mehran7
10-30-2014, 08:34 PM
عزيزم لقب نابغه رو به هر كسي نده... خودم صداي يگانه رو دوسدارم وبنظرم تو خواننده هاي داخلي از همه سرتره اما تا اونجاييكه درجريان هستم نابغه رو به شادمهر ميگن !

Mo$en
10-30-2014, 08:40 PM
عزيزم لقب نابغه رو به هر كسي نده... خودم صداي يگانه رو دوسدارم وبنظرم تو خواننده هاي داخلي از همه سرتره اما تا اونجاييكه درجريان هستم نابغه رو به شادمهر ميگن !

سعی کنیم به نظرات هم احترام بگذاریم ممنونم ازت

Mo$en
10-30-2014, 08:41 PM
آقا رسید آمریکا(sm10)

Mohsen Yeganeh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Nokia Theatre L.A. LIVE ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Los Angeles, CA8:30 PM

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

انشالله انفجار نوکیا

Mo$en
10-31-2014, 01:48 PM
tnx

Mo$en
10-31-2014, 10:39 PM
دوستان کجایید.؟

Mo$en
10-31-2014, 10:45 PM
من تویه زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلا...

special
11-01-2014, 12:05 AM
(sm120)

special
11-01-2014, 12:05 AM
من تویه زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلا...
(sm30)

jigsaw
11-01-2014, 12:18 AM
نابغه !!!!!!!!!!1 (sm2)(sm3)

دیگه دورش تموم شده اینقدر صداهای شکل این زیاد شده که اهنگای بهتر میدن مثه پاشایی و احمدوند و جلیلی و ... که دیگه این گم شده توش

Mo$en
11-02-2014, 10:54 PM
نابغه !!!!!!!!!!1 (sm2)(sm3)

دیگه دورش تموم شده اینقدر صداهای شکل این زیاد شده که اهنگای بهتر میدن مثه پاشایی و احمدوند و جلیلی و ... که دیگه این گم شده توش

تازه شروع شده داداش کجایی کنسرت های امریکای نابغه رو ببینی.لطف کن این کسانی که اعتبار موسیقی رو به بازی گرفتن اسمشونو نیار.ممنونم

Mo$en
11-02-2014, 11:28 PM
بنا به احترامی که برای دوستان قائلم نام تاپیک رو عوض کردم.

نکته:خودم هم با گذاشتن القاب برای خوانندگان مخالفم

ممنونم بابت حضورتان

.....
11-03-2014, 12:08 AM
دوست عزیز

فرض کن یه نفر از امیر تاجیک خوشش میاد یه نفر از مجید یحیایی یه نفر از حامی یکی از خواجه امیری

هر کدوم بخوان یه تاپیک بزنن ببین چه وضعیت وحشتناکی به وجود میاد

من به امیر هم گفتم رسیدگی کنه ولی متاسفانه سرش شلوغه نمیرسه تاپیکا رو منظم کنه خودمون باید رعایت کنیم

حالا اگه فول آلبوم با کیفیتو تو تاپیک قرار میدادی یه چیز(sm10)

Mo$en
11-05-2014, 11:53 PM
دوست عزیز

فرض کن یه نفر از امیر تاجیک خوشش میاد یه نفر از مجید یحیایی یه نفر از حامی یکی از خواجه امیری

هر کدوم بخوان یه تاپیک بزنن ببین چه وضعیت وحشتناکی به وجود میاد

من به امیر هم گفتم رسیدگی کنه ولی متاسفانه سرش شلوغه نمیرسه تاپیکا رو منظم کنه خودمون باید رعایت کنیم

حالا اگه فول آلبوم با کیفیتو تو تاپیک قرار میدادی یه چیز(sm10)

داداش میشه بگم نام سایت چیه؟

خودم میگم موزیک باران

بله موزیک باران

اگر تاپیک خوانندگان اینجا نباشه پس چی میمونه از موزیک باران.

من خودم سنت شکنی کردم اولینو زدم

در مورد آلبوم ها هم بزودی قرار میدم.

اما در مورد تاپیکا موافقم.متاسفانه تاپیکای بدون موضوع و تکراری وقبیح در سایت زیاد مشاهده کردم.

کلا کار2.3نفره این کار که مچشونو گرفتم.

کار مدیریته داداش.اینجا مطرح نکنید.

ممنونم داداش

.....
11-06-2014, 12:00 AM
اتفاقا باید هر خواننده ای یه تایپیک داشته باشه هر کی بزنه ما استقبال می کنیم اخر یکی میاد تو تایپکش خبر میزاره اپ میشه

به خدا شلوغ میشه امیر (sm74)

Mo$en
11-06-2014, 12:04 AM
به خدا شلوغ میشه امیر (sm74)

عزیز پس شماهم سوال هارتو نپرس شلوغ میشه

هارد باران نیستش موسیقی بارانه

.....
11-06-2014, 12:08 AM
عزیز پس شماهم سوال هارتو نپرس شلوغ میشه

هارد باران نیستش موسیقی بارانه

این چه ربطی به اون داره(sm2)
تو هی میخوای این تاپیکو up کنی ولی من سوال میپرسم تموم میشه میره

Mo$en
11-06-2014, 12:11 AM
این چه ربطی به اون داره(sm2)
تو هی میخوای این تاپیکو up کنی ولی من سوال میپرسم تموم میشه میره

اتفاقا جاش همینجاس

جای سوال شما اینجا نیست

لطف کن سوالاتو اینجا بپرس متخصص تر هم هستن

.....
11-06-2014, 12:12 AM
اتفاقا جاش همینجاس

جای سوال شما اینجا نیست

لطف کن سوالاتو اینجا بپرس متخصص تر هم هستن

اونجا هم عضوم ولی به سرعت اینجا هلپ نمیکنن(sm128)

.....
11-06-2014, 12:13 AM
شلوغ باشه بهتره تا کسی نباشه (sm120)

به نظر من این جور تاپیکا چیزی جز اسپم نیستن(sm10)

Mo$en
11-06-2014, 12:14 AM
به نظر من این جور تاپیکا چیزی جز اسپم نیستن(sm10)

تاپیک هارد رو با تاپیک موسیقی اشتباه گرفتی

یحتمل نفوذی هستی داداش

.....
11-06-2014, 12:16 AM
تاپیک هارد رو با تاپیک موسیقی اشتباه گرفتی

یحتمل نفوذی هستی داداش

شمام دیگه ـــس نگو دادا
هی چیزی بت نمیگم

Mo$en
11-06-2014, 12:17 AM
شمام دیگه ـــس نگو دادا
هی چیزی بت نمیگم

عزیزم این همه تاپیک بی مورد سراغ یکی از اونا نرفتی اد اومدی اینجا حق بده ناراحت بشم

اگه ناراحت شدی عذر میخوام

.....
11-06-2014, 12:20 AM
عزیزم این همه تاپیک بی مورد سراغ یکی از اونا نرفتی اد اومدی اینجا حق بده ناراحت بشم

اگه ناراحت شدی عذر میخوام

خوبه همین الان به یکی دیگه گفتم تاپیک تک عکس نزنه(sm120)

Mo$en
11-06-2014, 12:22 AM
خوبه همین الان به یکی دیگه گفتم تاپیک تک عکس نزنه(sm120)

مرسی داداش

Mo$en
11-08-2014, 01:24 PM
بچه دار شدن محسن را به طرفداران نابغه موزیک ایران تبریک میگم

amirsarab
11-08-2014, 01:48 PM
مجمع یک نفره ی یگانه رو خدمتتون تبریک میگم (sm2)(sm30)

mjnorthern
11-08-2014, 09:09 PM
تو این بیوگرافی که گذاشتین یگانه اولش میگه کار موسیقی رو به صورت حرفه ای از سال 79 با نواختن گیتار شروع كردم بعد جلو تر میگه قبل از تماشای فیلم پرپرواز فرق گیتار و ویولن رو نمیدونسته!!!
نکته جالب اینجاست که فیلم پرپرواز سال 80 اکران شده!
اونوقت چطور سال 79 که هنوز پرپرواز اکران نبود ایشون گیتار میزد..
تناقض موج میزنه!

3fide
11-08-2014, 09:30 PM
اهنگاش فقط به این درد میخوره یه دفعه تو ماشین گوش کنی بعد شیشه رو بدی پایین پرت کنی بیرون سی دیشو (sm10)

chavoshi esghame
11-08-2014, 09:34 PM
تولد دختر گلشو بهش تبریک میگم بازم ببخشین اگر توهین کردم

Mo$en
11-09-2014, 01:50 PM
تو این بیوگرافی که گذاشتین یگانه اولش میگه کار موسیقی رو به صورت حرفه ای از سال 79 با نواختن گیتار شروع كردم بعد جلو تر میگه قبل از تماشای فیلم پرپرواز فرق گیتار و ویولن رو نمیدونسته!!!
نکته جالب اینجاست که فیلم پرپرواز سال 80 اکران شده!
اونوقت چطور سال 79 که هنوز پرپرواز اکران نبود ایشون گیتار میزد..
تناقض موج میزنه!

ممنون بابت جز نگری شما

Mo$en
11-09-2014, 01:51 PM
اهنگاش فقط به این درد میخوره یه دفعه تو ماشین گوش کنی بعد شیشه رو بدی پایین پرت کنی بیرون سی دیشو (sm10)

گلم شما کارهای رپ رو بیتشر ترجیح میدهید.من تتلو رو پیشنهاد میکنم بهتون.اونو گوش کنید

Mo$en
11-09-2014, 01:52 PM
تولد دختر گلشو بهش تبریک میگم بازم ببخشین اگر توهین کردم

شیر جان ممنونم.ببخشید اسمتونو نمیدونم

Mo$en
11-12-2014, 09:59 PM
ممنون دوستان بابت تبریکاتون

Rmin
11-12-2014, 10:03 PM
(sm10)

Mo$en
11-12-2014, 10:07 PM
(sm10)

خودتون گلید

Mo$en
11-12-2014, 11:22 PM
تشکر داداش

mjnorthern
11-13-2014, 01:15 PM
از محسن انتظار بیش از این داشتم
یعنی نمیدونه سگ نجسه؟؟(sm102)

Mo$en
11-17-2014, 07:21 PM
از محسن انتظار بیش از این داشتم
یعنی نمیدونه سگ نجسه؟؟(sm102)

دوست گرامی مرسی از نکته سنجیت

اما باید دید برخورد فیزیکی داشته که قطعا نداشته.
فکر میکنم با قلاده ایشون رو راه میبردن.

Mo$en
11-22-2014, 06:07 PM
بگو آخه جرمم چیه که باید این جور بسوزم

هیچی نگم داد نزنم لبامو رو هم بدوزم ........(sm81)

گل گفتی

yaran
11-22-2014, 06:10 PM
دوست گرامی مرسی از نکته سنجیت

اما باید دید برخورد فیزیکی داشته که قطعا نداشته.
فکر میکنم با قلاده ایشون رو راه میبردن.

(sm120)

Mo$en
11-24-2014, 09:19 PM
ممنون که میایید ممنون

Mo$en
11-24-2014, 10:09 PM
بزودی خبرهایی روئائی دوستان صبور باشید

special
11-25-2014, 12:15 AM
(sm30)(sm10)

mjnorthern
11-25-2014, 08:13 AM
تنها چند ساعت تا انتشار آلبوم 01:11 ماهان بهرام خان ...

کاش به احترام مرتضی تا چهلمش صبر میکرد ...

انگیزه آلبوم گوش دادن دیگه واسمون نمونده (sm142)

Mo$en
11-25-2014, 03:53 PM
تنها چند ساعت تا انتشار آلبوم 01:11 ماهان بهرام خان ...

کاش به احترام مرتضی تا چهلمش صبر میکرد ...

انگیزه آلبوم گوش دادن دیگه واسمون نمونده (sm142)

این سلیقه شماست.موفق باشید

mjnorthern
11-26-2014, 07:19 PM
چرا هیچ کی نیس(sm77)

هوادارای یگانه اصلا نیستن اینجا

کلا نت پیداشون نی(sm77)

Mo$en
11-26-2014, 09:10 PM
چرا هیچ کی نیس(sm77)

هوادارای یگانه اصلا نیستن اینجا

کلا نت پیداشون نی(sm77)

زیرا محسن الان ایران نیستن بیان چشم گلم

Catman
11-26-2014, 09:18 PM
چقدر جوکه این تاپیک
(sm59)

Mo$en
11-26-2014, 09:23 PM
برید بیرون خوش اومدید.

special
11-26-2014, 11:31 PM
استاد قرار نیست آهنگ جدید بدن؟ حوصلمون سر رفت (sm10)

mjnorthern
11-27-2014, 06:15 PM
زیرا محسن الان ایران نیستن بیان چشم گلم

محسن ایران نیس چه ارتباطی به هوادارا داره(sm25)
ایرانم بود وضع از این بهتر نبود
جاست که درش تخته شد
سایتای هواداری یگانه هم یکی پس از دیگری تعطیل کردن یه سایت خبری دست و حسابی پیدا نمیشه.....
بچه های قدیمی هم که هیچ کدوم پیداشون نیست....

Mo$en
12-07-2014, 08:25 PM
محسن ایران نیس چه ارتباطی به هوادارا داره(sm25)
ایرانم بود وضع از این بهتر نبود
جاست که درش تخته شد
سایتای هواداری یگانه هم یکی پس از دیگری تعطیل کردن یه سایت خبری دست و حسابی پیدا نمیشه.....
بچه های قدیمی هم که هیچ کدوم پیداشون نیست....

داد نزنید دوست گرامی.

اوکی میشه.

خبرای خوب هم کامینگ سون

Chavosh
12-15-2014, 05:08 PM
محسن یگانه در آمریکا درخشید +عکس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Mo$en
12-30-2014, 06:42 PM
بله درخشید مرسی دوست گرامی

amir_77
01-16-2015, 07:57 PM
«جاستی» ها خوشبخت ترین بکس دنیا

ارسال شده توسط:مهدی کیهانی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دردی ۲۶, ۱۳۹۳ دراخبار ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), ویژه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ۱۰ نظر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
«جاستی» ها خوشبخت ترین بکس دنیا
گراموزیک-مهدی کیهانی : با دیدن موفقیت عجیب غریب کنسرت های آمریکایش بیشتر مشتاق شدم تا برایش بنویسم , اما از زاویه ای دیگر. به دنبال چون و چرای موفقیتش نیستم دیگر کمتر کسی است که «محسن» را نشناسد و یا از سختی های مسیرش نداند.با شروع تور کنسرت هایش چند خواننده ی فارسی زبان به اصطلاح اونور آبی نیز در آمریکا اجرا داشتند , هرچند رسانه های پربازدید و پرمخاطبی پشتیبانی و تبلیغات وسیعی از اجراهایشان را به روی آنتن بردند ولی بازم نتوانستند همانند محسن بدرخشند در ادامه این تور نیز بعد از محسن چند خواننده فارسی زبان در همان شهر ها یا بعضآ در همان سالن ها به روی صحنه رفتند ولی بازم اتفاق «محسن یگانه» را رقم نزدند .هدف از عنوان این حرفا نمایش اقتدار خواننده های داخلی نیست از شروع تور کنسرت های آمریکا «محسن یگانه» , یک سوال در ذهنم ایجاد شد که چرا رسانه های داخلی هیچ حمایتی در نمایش این اتفاق خوب نداشتند ؟یادم می آید در چند سال قبل تر بنیامین بهادری در آمریکا همچنین موفقیتی را ثبت کرد که در آن دوره حجمه ی وسیعی از رسانه ها به این اتفاق پرداختند . شاید پس از موفقیت احسان خواجه امیری در آمریکا دیگر این جنس اتفاقات طبیعی است و شاید دوستان بیشتر ترجیح می دهند همیشه به نیمه خالی لیوان بپردازند !بگذریم …این روزها , روزهای گرم و پرهیجان دوستان خوب «جاستی»یمان به حساب می آید که انصافآ برای خواننده ی مورد علاقه شان سنگ تمام گذاشتند . جالب است بدانید از سر کنجکاوی پیج هر یک از دوستان جاستی را اتفاقی باز می کردم محال بود عکسی دو نفره و صمیمی با محسن! نداشته باشند . کافی است یک کنسرت رو همیشگی باشید تا ببینید همیشه بعد از اجرا , گروه های ۲آتیشه ی طرفداران تمام تلاش خود را میکنند تا موفق شوند خواننده ی مورد علاقه ی خود را برای دقایقی ملاقات کنند و حتی گاهی ساعت ها بر روی پاها می ایستند تا تنها یک عکس یادگاری با خواننده ی مورد علاقه ی خود بیندازند .از این گروه ها و طرفدار ها بسته به نوع شرایط سالن و بدی یا خوبی حال خواننده ! گاهی موفق می شوند با «تمام خود» عکس یادگاری بیندازند و گاهی هم با بغض خاصی سالن هارا ترک می کنند .شاید خوش شانس ترین این طرفداران , هواخواهان آقای یگانه باشند که هواداران خود را از تمنا و خواهش از حراست , تهیه کننده , امور اجرایی ,کارگر هتل ! و … خلاص کرده و خود برای دیدار با «جاستی» ها پا پیش می گزارد .همیشه بعد از اجرا در استان ها در هتل یا فرودگاه یا در هر نقطه ای که بشود با هواخواهانش یک خلوت جانانه می کند , حتی در کنسرت های تهرانم دوستداران خود را فراموش نمی کند .عکس این مطلب نیز توسط خانم «هانیه علافیان» عکاس پایگاه گراموزیک از آخرین کنسرت یگانه در تهران ثبت شده است .در ادامه نیز تعدادی عکس از محسن با طرفدارانش تحت عنوان «سلفی» بعد از کنسرت های متفاوت را مشاهده می کنید.
۲۶ دی ۱۳۹۳منبع : پایگاه خبری تحلیلی گراموزیک
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])«جاستی» ها خوشبخت ترین بکس دنیا

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Chavosh
01-18-2015, 07:31 PM
«محسن یگانه» این روز‌ها مشغول اجرای کنسرت در شهرهای مختلف آمریکا است. شنیده شده است که او همزمان با برگزاری این برنامه‌ها در استودیوهای مجهز آن کشور کارهای آلبوم جدیدش را هم پیگیری می‌کند.

Chavosh
01-29-2015, 07:55 PM
آلبوم چهارم محسن یگانه در حال تولید است

تا کنون 16 قطعه تولید شده است که احتمالا 12 قطعه در آلبوم جای می گیرد و یک یا دو قطعه تا پایان سال منتشر خواهد شد
در این البوم علاوه بر علی ثابت ، محسن یگانه تنظیم های بیشتری به عهده گرفته است

نام برخی از قطعات : نه ، چنگال تقدیر و اسکله

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 53_n.jpg

Elnino
01-29-2015, 08:46 PM
(sm118)

Chavosh
02-22-2015, 01:11 PM

Chavosh
02-22-2015, 05:33 PM

این خواننده محبوب گرچه این روز‌ها از حواشی و مطبوعات دور شده اما در عوض تمام وقتش را روی ساخت چهارمین آلبومش صرف می‌کند تا این بار هم هواداران پر و پار قرصش را مثل سه آلبوم قبلی راضی نگاه دارد. محسن یگانه به هنرآنلاین گفت: در این آلبوم مانند دیگرآثارم با‌‌ همان گروه سابق همکاری داشتم و شخص جدیدی را وارد کار نکردم اما بعید می‌دانم انتشار این آلبوم به سال جاری برسد. او همچنین درباره نام‌هایی مثل "پنی سیلین" یا "نه" که پیش‌تر برای آلبومش منتخب شده بود گفت: تمام این نام‌ها جنبه فان داشت و نام اصلی آلبوم نخواهند بود. شنیده‌ها حاکی از این است که این آلبوم ۱۱ قطعه داشته و یگانه طبق روال دیگر آلبوم‌ها تمام ترانه‌ها سروده خودش خواهد بود تنها تفاوت این آلبوم با دیگر آثار او در این است که ظاهرا آهنگسازی تمام قطعات نیز بر عهده خود او است. همچنین قطع به یقین شرکت "آوای هنر" انتشار این آلبوم را بر عهده دارد. لازم به یادآوری است که محسن یگانه به تازگی از تور موفق آمریکا برگشته و یک شب کامل در دو سئانس نیز در سی امین جشنواره فجر برگزار کرد که بلیت فروشی‌های آن در عرض یک روز به پایان رسید.

mjnorthern
03-02-2015, 08:18 AM
موسیقی پارس – نیما باقری: چهارمین آلبوم رسمی محسن یگانه خواننده محبوب موسیقی پاپ به زودی با تیراژی گسترده روانه بازار می شود. این آلبوم که نامِ آن قرار است به صورت سورپرایز و در آستانه انتشار رسانه ای شود، هنوز زمان مشخصی برای انتشار ندارد.
بیشتر از دوسال از انتشار آخرین آلبومش می گذرد، ۳۰اُم مهرماه سال ۹۱ آلبوم حباب از او منتشر شد، آلبومی که بعضی ها معتقد بودند به اندازه آلبوم رگ خواب شنیده نشد، بعد از انتشار آلبوم حباب به دلایل شخصی و خستگی ناشی از تولید آلبوم تصمیمی گرفت که خیلی ها را متعجب کرد، او عنوان کرد که دیگر آلبومی منتشر نخواهد کرد و با سینگل ترک هایش به ارتباط با مخاطبانش ادامه خواهد داد، اما ۱سال پس از این اظهار نظر هوادارانش با ایجاد کمپین های مختلف آنقدر به او فشار آوردند که سرانجام تسلیم خواسته ی آن ها شد و شروع به تولید چهارمین آلبوم خود کرد، آلبومی که می توان هواداران این خواننده یا همان «جاستی ها» را محرک و عامل اصلی ایجاد آن دانست. پس از آن با منتشر کردن تک قطعات خود سعی در بدست آوردن ذائقه مخاطب و تست کردن سبک های جدید را داشت، او در این مدت تک ترک هایی از جمله: «یه هفته به عید»، «امروز تولد منه»، «خستم»، «خیابونا»، «قرص های خواب آور»، «بازم بخند»، «من» و یک آلبومک اینترنتی که شامل آهنگ های «مرد»، «عید هرسال» و «ریمیکس باور کنم» بود را منتشر کرد. همچنین با برگزاری تور کنسرت های خود در تهران و شهرستان ها به بیشتر مناطق ایران سر زد و به اجرای کنسرت پرداخت، اما گل سر سبد اجراهای زنده این خواننده تور موفق آمریکا و اجرای سالن نوکیا شهر لس آنجلس بود، جایی که محسن یگانه توانست در روزی که یکی از خوانندگان خارج نشین به نام « د.ا» نیز کنسرت داشت بیش از ۷۰۰۰ نفر را به سالن نوکیا بکشاند و به گفته شاهدان و افراد حاضر در شهر توانست جمعیتی به مراتب بیشتر را به سالن بیاورد. با این کنسرت محسن یگانه توانست اولین خواننده داخلی ایران باشد که به تالار مشاهیر سالن نوکیا راه پیدا میکند.

به هر ترتیب آن جوان ۲۳ ساله ای که در سال ۸۷ اولین آلبوم خود به نام «نفس های بی هدف» را منتشر کرده بود حالا در ۳۰ سالگی در آستانه انتشار چهارمین آلبوم خود است، حال در آستانه انتشار آلبوم جدید محسن یگانه قرار داریم و با هم به مرور اطلاعات درز کرده از جدیدترین آلبوم این خواننده می پردازیم. هرچند این خواننده برخلاف آلبوم قبلی خود رویه سکوت را در پیش گرفته تا کمترین اطلاعات از آلبومش نفوذ کند.

اطلاعات و فضای کلی آلبوم:
بنا به عقیده بسیاری از کارشناسان آلبوم «رگ خواب» یکدست تر از آلبوم «حباب» بود و همین موضوع باعث فراگیرتر شدن آن آلبوم بود، حال به نظر میرسد محسن یگانه بعد از آلبوم حباب و شنیدن انتقادها در آلبوم جدیدتر پخته تر از همیشه عمل کند. شنیده ها حاکی از این است که یگانه در این آلبوم از تکنیک «ساز زنده» بیشتر از قبل استفاده کرده و آن تنظیم های تمام الکترونیک کمرنگ تر شده است که البته این کار همواره به زیباتر شدن یک اثر هنری بیشتر کمک کرده است. همچنین فضای کلی آلبوم نیز به قول معروف دِلی تر از گذشته خواهد بود، به این معنی که می توان آن فضا و اِلمان های همیشگی و دوست داشتی مخصوص محسن یگانه را در آلبوم نظاره گر بود. ظاهرا با آلبومی شاد طرف نخواهیم بود و قطعات حسی آلبوم بیشتر خواهند بود.

قطعات آلبوم:
تعداد قطعات همواره بحث مهمی در یک آلبوم موسیقی بوده است، آلبوم های قبلی محسن یگانه به ترتیب دارای ۱۱ (نفس های بی هدف)، ۱۱(رگ خواب)و ۱۴(حباب) قطعه بودند که اتفاقا در آلبوم آخر بسیاری به تعداد قطعات آلبوم انتقاد داشتند، حال در آلبوم چهارم محسن یگانه تصمیم به استفاده از «۱۲قطعه» گرفته است که به نظر تعداد معقولی برای یک آلبوم خواهد بود. پیش بینی می شود قطعاتی به نام های «نه»، «جاده»، «دیوار» و«چنگال تقدیر» در آالبوم قرار داشته باشد.

آلبوم جدید قطعه کاور ندارد
یکی از ویژگی آلبوم های قبلی محسن یگانه قرار داشتن یک قطعه کاور در هر آلبوم بود که در این آلبوم خبری از قطعه کاور نخواهد بود. در آلبوم های قبلی این خواننده به ترتیب قطعه «چشمای خیس من» کاور یکی از قطعات خواننده یونانی « دسپینا وندی» ، قطعه «بمون» کاور یکی از قطعات خواننده ای به نام «کارا»، و قطعه «نرو» کاور قطعه ی معروف خواننده فرانسوی « لارا فابین» است، البته نا گفته نماند تاکنون قطعات بسیاری از محسن یگانه مانند «آخه دل من» و «سکوت» نیز توسط خواننده ای ترکیه ای به نام « لِوِنت آزِر»کاور شده است.

چنگال تقدیر پس از ۳سال رونمایی می شود
اگر یادتان باشد قبل از پخش آلبوم حباب محسن یگانه دموئی از ۲قطعه «نمیشه» و «چنگال تقدیر» پخش کرد که بعد از آلبوم حباب تنها قطعه نمیشه در آلبوم قرار داشت و خبری از چنگال تقدیر نبود، زمانی که هواداران این خواننده امیدوار بودند این قطعه به عنوان سینگل ترک توسط محسن یگانه منتشر شود خواننده ای دیگر با حرکتی غیراخلاقی اقدام به کپی برداری از بخش اولیه و پخش شده ی شعر کرد و کار را به نام خود ثبت کرد، حال گویا محسن یگانه برای جلوگیری از ادامه سواستفاده ها تصمیم به پخش این قطعه گرفته است.

سر آلبومی
مبحث دیگر سر آلبومی های این خواننده می باشد، قطعات ۱ آلبوم ها همواره جزو هیت ترین قطعات آلبوم ها بوده اند و به همین جهت اهمیت زیادی دارند. محسن یگانه در اولین آلبوم قطعه «نفس های بی هدف» را به عنوان سرآلبومی برگزید. قطعه ای اجتماعی که در زمان خودش به دلیل مضمون خاصش جزو هیت ترین قطعات سال بود. در آلبوم رگ خواب «سکوت» به عنوان سرآلبومی انتخاب شد که ظاهرا در لحظات آخر جای آن با قطعه «نباشی» عوض شد، «سکوت» قطعه ای بود که به معنای حقیقی کلمه «مگاهیت» شد، به طوری که در آن سال ها هر کجا که وارد می شدید قطعا این آهنگ را می شنیدید و کسی نبود که این قطعه را نشیده باشد،حتی در پاره ای از موارد خیلی ها آن آلبوم را به اسم «سکوت» می شناختند و این یعنی موفقیت یک قطعه. اما در آلبوم سوم یعنی حباب قطعه «باور کنم» به عنوان سرآلبومی برگزیده شد، آلبومی که بعد ها عنوان شد خودِ محسن یگانه بیشتر متمایل بود قطعه «دوست دارم» را به عنوان سرآلبومی برگزیند ولی بازهم در لحظه آخر تصمیم به استفاده از «باور کنم» گرفته شد، این قطعه که با قطعه معروف سکوت مقایسه می شد شاید در ابتدا نتوانست تاثیر گذار باشد اما به مرور زمان جای خود را در بین مردم باز کرد، به طوری که در یکی از سایت های پربازدید دانلود توانست رتبه اول دانلود را با بیش از ۶ میلیون دانلود به دست آورد. حال و در آستانه آلبوم سوم پیش بینی می شود با توجه به ایجاد تفاوت یگانه این نظم را که سرآلبومی هایش را قطعات ریتمیک شامل می شدند برهم زند و قطعه ای اِسلو و آرام را به عنوان سرآلبومی بر گزیند.

قطعات شش و هشت
اما آن طور که از شواهد پیداست همانند آلبوم قبلی ۲قطعه شاد را در این آلبوم خواهیم شنید. در اولین آلبوم این خواننده قطعه «باروبندیل» را شنیدیم که یکی از قطعات موفق در زمینه شش و هشت بود، اما در دومین آلبوم یعنی رگ خواب قطعه «من تورو کم دارم» نتوانست موفقیت باروبندیل را به عنوان یک ترک شاد تکرار کند، تاجایی که محسن یگانه در مقطعی اعلام کرد اگر به گذشته برگردد این قطعه را در آلبوم نخواهد گذاشت، اما در آلبوم سوم همه چیز با قراردادن ۲ قطعه شاد تغییر کرد. «دوست دارم» و «هوایی شدی» قطعاتی بودند که نبض کنسرت ها را به دست گرفتند، هرچند دوست دارم و هوایی شدی به سادگی و ضعف ترانه متهم بودند اما رسالت خود را به عنوان قطعه شاد و مخاطب محور انجام دادند که البته اجرای پر هیاهو و انرژیک این قطعات در کنسرت این خواننده گواهی است بر این ادعا.

ترک اجتماعی
همچنین بر خلاف ۳ آلبوم گذشته که هرکدام یک قطعه با مضمون اجتماعی داشتند این آلبوم ترک اجتماعی نخواهد داشت، در آلبوم های گذشته به ترتیب «نفس های بی هدف» از آلبوم اول، «آدم ها» از آلبوم رگ خواب و «حباب» از آلبوم سوم قطعات اجتماعی بودند.

عوامل آلبوم جدید
شالوده و پایه اصلی هر اثر سازندگان و عوامل آن هستند، بخشی مهم که با انتخاب افراد کاربلد و با استعداد میتوان بخش فنی آن قطعه را بیمه کرد، محسن یگانه همواره بیشترین نقش را در آلبوم هایش ایفا کرده است، چه در بخش ترانه و چه در بخش آهنگسازی و ملودی، حال ظاهرا در آلبوم جدید نیز تنظیم های متعددی را خودش انجام داده است، رفتار محسن یگانه از ابتدا نشان داده است که در بخش عوامل، به اسم و رسم ها توجه نمی کند و همواره به دنبال استعدادها بوده است، نمونه آن را می توان در آلبومک اینترنتی که سال گذشته در همین روزها منتشر کرد دید، در آن آلبومک اینترنتی محسن یگانه برای اولین بار با تنظیم کننده جدید اما خوش تکنیک به همکاری پرداخت، «احسان حبیبی» که قطعه مرد را تنظیم کرد و «امین طالعی» که قطعه عید هرسال را تنظیم کرد، همچنین طبق اطلاعات به دست آمده تاکنون افرادی چون: «علی ثابت»، «مهران عباسی»، «پازل باند»، و «اشکان آبرون» حضورشان در آلبوم قطعی بوده و افرادی چون «احسان حبیبی» نیز حضورشان به دور از انتظار نیست. «مهران عباسی» تنظیم قطعه «جاده» را در این آلبوم به عهده داشته است. در بخش ترانه و ملودی نیز کار تمامی قطعات بر عهده خود محسن یگانه بوده است. همچنین در بخش میکس و مسترینگ «آرش پاکزاد» محسن یگانه را در این آلبوم همراهی خواهد کرد اما حضور فرد دیگری در بخش میکس و مسترینگ نیز محتمل است.

اما در قسمت کاور آلبوم که یکی از مهم ترین قسمت های آلبوم و به نوعی ویترین آن محسوب می شود همانند آلبوم قبلی «بهنام دریانی» کار عکاسی و طراحی کاور را به عهده دارد، بخشی که در آلبوم حباب به آن انتقاد های زیادی شد حال می تواند با درایت و اندکی تیزهوشی به نقطه قوت آلبوم جدید تبدیل شود.

زمان انتشار آلبوم
ظاهراً اینبار محسن یگانه از گذشته تجربه کسب کرده است و دیگر وعده زمان انتشار آلبوم را نمیدهد. به همین دلیل زمان قطعی برای پخش آلبوم مشخص نیست اما به نظر می رسد اگر مشکلی خاصی پیش نیاید این خواننده همانطور که در آخرین کنسرت خود گفته است، تمام تلاش خود را می کند تا آلبومِ جدیدش را تا پایان سال منتشر کند ولی اگر این اتفاق به هر دلیل رخ ندهد این آلبوم اوایل سالِ آتی منتشر خواهد شد.

منبع: اختصاصی موسیقی پارس

mjnorthern
03-02-2015, 08:47 AM
دانلود آهنگ جدید پویا سالکی "عکس" ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

mjnorthern
03-03-2015, 08:26 AM

amir_77
03-04-2015, 11:54 AM
محسن با البوم چهارم نبض بازار رو که خیلی وقته خوابیده به دست میگیره

Chavosh
03-06-2015, 10:29 PM
البوم چهارم محسن یگانه بعد از عید منتشر میشود

صحبت های محسن یگانه در صفحه اینستاگرامش:
سلام
آدینه تون به خیر و شادی
خیلی تلاش کردیم که آلبوم به قبل عید برسه ولی نشد! ینی تموم کارایی که باید انجام میدادم انجام دادم ولی اون بالایی صلاح کارو بیشتر میدونه و تصمیم گرفته که این آلبوم بعدا پخش بشه! ولی اصلا نا امید یا دلسرد نشدم و خدا رو شکر کاملا به آینده ی بعد از این آلبوم امیدوارم!
همه کسانی که برای تولید آلبوم زحمت کشیدن از من یه خسته نباشید طلب دارن، دمشون گرم که تو بهترین حالت همه کارارو انجام دادن.
آلبوم رفت واسه بعد از عید، نگاه خانم هم با مامانش و باباش رفتن دور دور … امیدوارم صبرتون برای این آلبوم بیهوده نباشه و ارزششو داشته باشه! عکس زیاد میزارم از فردا! دوستون دارم خعلی زیاد … عکس از بهنام دریانی

mjnorthern
03-11-2015, 03:21 PM
دو سال پیش بود ی آهنگ شنیدم از سهیل جامی ملودیش از محسن-تنظیم اشکان آبرون... بعد اون همیشه دوس داشتم و منتظر بودم خود محسن با اشکان کار کنه و با شناختی که ازش دارم حدس میزدم یه روزی این اتفاق بیافته(sm120)

Gsshop
03-11-2015, 03:45 PM
(sm10)

ehsan1361
03-11-2015, 03:46 PM
منم هستم (sm2)

mjnorthern
03-13-2015, 04:41 AM
ویدئویی کوتاه از آهنگ ناامیدم میکنی

Gsshop
03-13-2015, 11:34 AM
(sm50) بهش امیدوارم

mjnorthern
03-14-2015, 03:28 AM
قیامت در مترو!

همه چیز از ایستگاه‌های مترو تهران شروع شد. دو صدای غریبه كه می‌خواندند: «نشكن دلمو، به خدا آهم می‌گیره دامنت رو عاقبت یه روز، نگو بی‌خبری، نگو نمیدونی دلم پر از یه نفرینه سینه‌سوزه...»؛ قطعه‌ای كه با سرعت نور در تمام شهرهای كشور پخش شد و خیلی زود توانست محسن یگانه و محسن چاوشی را به ستاره‌های موسیقی كشور بدل كند. این دو هنرمند همزمان وارد موسیقی مجاز شدند و همكاری‌های زیادی در رزومه كاری‌شان به چشم می‌خورد.

این قطعه بعدها در آلبوم اول محسن یگانه به صورت رسمی و تنها با صدای خود این خواننده منتشر شد تا دوستداران چاوشی حملات اینترنتی وحشتناكی را به یگانه در فضای مجازی داشته باشند.
محسن چاوشی هیچ‌وقت حاضر نشد درباره این قطعه اظهار نظر كند ولی محسن یگانه در گفت‌وگویی تند درباره این قطعه سال‌های پیش توضیح داده: «نشكن دلمو» از ساخته‌های من است. شاعر و گیتاریست آن من بودم، نه محسن چاوشی.

برای پریدن به محسن چاوشی این را نمی‌گویم اما خیلی‌ها این قطعه را به نام او می‌شناسند. هیچ وقت این اتفاق برعكس نیفتاد كه با یك تراك محسن یگانه معروف شود. من در مورد چاوشی هیچ وقت نظر مغرضانه‌ای نداشته‌ام ولی امیدوارم كسی هم مغرضانه برخورد نكند چون دوست دارم موزیك‌های بهتری از محسن بشنوم از او انتقاد می‌كنم. كاری هم به دوستی‌مان ندارم بلكه فقط از طرف یك طرفدار با او حرف زدم. خیلی‌ها می‌خواهند از خیلی چیزها سوءاستفاده كرده و اتفاقات كوچك را بزرگ جلوه دهند (گفت‌وگو با سایت موسیقی ما).

mjnorthern
03-14-2015, 05:11 AM
جدیدترین تنظیم احسان حبیبی (تنظیم کننده آهنگ «مرد» محسن یگانه)

آهنگ جدید و بسیار زیبای مسعود زارع با نام بهترین احساس ...
ترانه : روزبه بمانی - ملودی و تنظیم : احسان حبیبی - میکس و مستر : ایمان حجت
گیتار : امید حجت - ویولن : پیام طونی - تهیه کننده : شرکت نیم رخ - عکس و طراحی : بهنام دریانی

amir_77
03-15-2015, 02:35 PM
قطعه ناامیدم میکنی احتمال داره امشب بیاد

amooo
03-15-2015, 10:16 PM
در حال حاضر تنها كسيه كه اميد دارم تو ايران همين يگانه هست

jigsaw
03-15-2015, 10:25 PM
از کاورش بگیر تا خود اهنگ مسخره

Gadfly
03-15-2015, 10:42 PM
(sm10)

ehsan_612
03-15-2015, 11:53 PM
آهنگ فوق العاده ای نبود ولی بازم دمش گرم(sm10)

Chavosh
03-18-2015, 01:59 PM
آلبو جدید محسن یگانه نگاه نام دارد

amooo
03-18-2015, 03:37 PM
(sm10)

Amir20
03-18-2015, 03:50 PM
یگانه دشتی خونده!جالب خواهد بود قطعا

mjnorthern
03-21-2015, 07:37 AM
بهنام دریانی ، عکاس کاور آلبوم چهارم محسن یگانه اعلام کرد :

عکاسی و طراحی آلبوم تموم شده و آلبوم رو به زودی ( ۲۵ فروردین الی ۱۰ اردیبهشت ) میشنویم

البته براداران حاتم پور ( مدیران شرکت آوای فروهر ) هم اعلام کرده اند که آلبوم محسن یگانه انشالله
تا آخر فرودین ماه منتشر خواهد شد ! اخبار تکمیلی ، به زودی…

amooo
03-21-2015, 12:55 PM
(sm127)
سال نوي همه مبارك

Chavosh
03-21-2015, 01:55 PM

amooo
03-25-2015, 02:27 PM
همچنان منتظريم(sm51)

mjnorthern
04-03-2015, 09:10 AM
وزیر به تماشای کنسرت محسن یگانه نشست

amir_77
04-04-2015, 09:34 PM
خبری نشد؟؟؟

mjnorthern
04-08-2015, 01:32 AM
خبری نشد؟؟؟

روزهای کمی باقی مونده تا آلبوم جدید محسن یگانه که "نگاه" نام داره برای انتشار به

شرکتِ پخش تحویل داده شه..

"نگاه" همچنان تاریخ قطعی و دقیق برای پخش نداره، اما، نود و پنج درصد کارهای اصلی این

آلبوم به اتمام رسیده و در حال حاضر ضبط صدای محسن یگانه باقی مونده که به دلیل بیماری

به تعویق افتاد و تازه این امکان فراهم شده که ایشون با سلامت کامل بخش وکال رو هم

به اتمام برسونه و بعد از میکس و مسترِ وکال، با توجه به این که آلبوم تمامِ مراحل مجوز رو

به سلامت گذرونده بره و به مرحله تکثیر و در نهابت پخش برسه..

Mo$en
04-14-2015, 07:13 PM
کمیل و مادر
رویا ...

داداش عکسای شخصی نذار اینجا ممنون

همه فهمیدن رفتی شمال

mjnorthern
04-19-2015, 03:57 AM
ما خواهان همکاری محسن یگانه با نیمان غفاری هستیم(sm50)

special
04-19-2015, 05:25 PM
امیدوارم آلبوم خوبی باشه 2 3 تا ترک هیت توش باشه(sm173)

ehsan_612
04-19-2015, 08:59 PM
خبری از آلبوم نشد؟؟؟

amooo
04-20-2015, 12:03 AM
آهنگ دشتی شماره ده میگن یاد قدیما ی یگانه میندازه مارو

amooo
04-20-2015, 12:09 AM
سرت گرم بود زنگیمو سوزوند دلت سرد شد زندگیم یخ کرد نه شبیه قبلنات نیستی

andy777
04-20-2015, 02:12 AM
آهنگ دشتی شماره ده میگن یاد قدیما ی یگانه میندازه مارو
از کجا میدونی؟؟؟

mjnorthern
04-20-2015, 03:58 AM
خبری از آلبوم نشد؟؟؟

دیشب ضبط وکالها تموم شده , فقط مونده میکس و مستر چندتا از ترکها
به گفته حاتم پور آلبوم نگاه تا 15 ُم منتشر میشه

mjnorthern
04-21-2015, 10:03 PM
به اسم "نگاه" مجوز داده نشد و مجبور شدن اسم آلبوم رو بزارن "نگاه من" (sm190)

Ya3er
04-21-2015, 10:55 PM

mjnorthern
04-29-2015, 03:44 AM
نگاه در نهايت يك آلبوم سيزده قطعه اي شد.. پخش آلبوم: نيمه دوم ارديبهشت

mortezi212
04-29-2015, 01:31 PM
محسن تو اینستا عکس گذاشته .. عکس سه نسخه cd که داره میره واست انتشار.
گفته کمتر از 10 روز دیگه آلبوم پخش میشه

Gsshop
04-29-2015, 02:27 PM

special
04-29-2015, 02:44 PM
هیچ کس پایه نبود بیایم بریم کنسرت 21 ام (sm50)

maei123
04-29-2015, 08:37 PM
دوستاي گلم، اين آلبوم بايد پيش از عيد به اين مرحله ميرسيد ولي صرفا به دليل كسالت بنده به اينجا كشيده شد . . . خدارو شكر در كنار خودم دوستاي خوب زيادي دارم كه كمكشون باعث شد اين آلبوم بيشتر از اين تاخير نداشته باشه ... اگر موسيقي بنده رو تو اين چند سال دنبال كرده باشيد بايد بگم اين آلبوم برآيند تمام دانسته ها و ندانسته هاي من از همون سبك موسيقي و ترانه ست با اندكي هم پيشرفت... چقدر منتظر بودم كه اين جمله رو پاي همچين عكسي بنويسم كه((آلبوم نگاه ، حدوداً ده روز ديگه ، در سراسر كشور))

9NIMA1
04-29-2015, 09:58 PM

mjnorthern
04-30-2015, 04:38 AM
سرت گرم بود زنگیمو سوزوند دلت سرد شد زندگیم یخ کرد نه شبیه قبلنات نیستی
/
به اين مقصدِ دور كه توو ذهنته فقط مُرده ي ما دو تا ميرسه
/
انقد سوال توو سرمه اما نمیپرسم ازت انگار الان دیوونه ها حالمو میفهمن فقط
/
من ميخواستم كه زخماشو ببندم و اون... اما اون ... چشماشو بست و پــــــــريـــــد... چشماشو بست و ... چشماشو بست و ... چشماشو ... ... ... پريد
/
ميخندم و دردامو ميشمارم، تلخه ولي شايد دلم وا شه.. وقتي براي غصه هام جا نيس، ديوارو هل ميدم غمام جا شه

amir_77
05-01-2015, 12:43 AM
(sm128)

Gsshop
05-02-2015, 05:00 PM
دمو البوم نگاه امشب

iman
05-02-2015, 05:24 PM
آلبوم چهارشنبه

Gsshop
05-02-2015, 08:59 PM

* دموی آلبوم نگاه (دانلود) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) *

سرانجام بعد از گذشت حدود سه سال از انتشار آلبوم حباب، مراحل تولید چهارمین آلبوم
محسن یگانه به اسم "نگاه" هم به پایان رسید..
آلبومی که به درخواست شما عزیزان استارت زده شد و با حمایتهای لحظه به لحظه شما هم
به اتمام رسید و حالا فقط یک "نیم هفته" به انتشار آن باقیست !..
"نگاه" که در نهایت آلبومی سیزده قطعه ای شد به عنوان ترانه سرا و آهنگساز به رسم گذشته
تنها اسم خود محسن یگانه را همراه دارد اما در بخش تنظیم اینبار اسامی فرق میکند..
علی ثابت، اشکان آبرون، احسان حبیبی هر کدام در این آلبوم دو قطعه تنظیم کرده اند و
"پازل بند" نیز تنظیم یک قطعه را انجام داده است.
سهم خود محسن یگانه برای تنظیم هم در این آلبوم پنج قطعه است..
اگر یک بار بشماریم به عدد دوازده میرسیم..
علت را زمانی که اسامی قطعات را مشاهده کنید متوجه خواهید شد، که اصلا چی شد
که آلبوم دوازده قطعه ای نگاه سرانجام سیزده قطعه ای شد!
اسامی قطعات:
1.دنبالش میرم
2.چقدر دیر
3.دیوار
4.نه!
5.درکم کن
6.خاطره بازی
7.جاده
8.تو فکر میرم
9.نگاه
10.دلکم
11.دلسرد
12.انتظار (مقدمه پرنده)
13.پرنده
.........................
در واقع قطعه دوازده و سیزده یک قطعه ی مشترک هستند..
بیش از این در مورد آلبوم صحبت نکنیم، باقی مانده از متن پست فقط این که این آلبوم
فضای احساسی تری خواهد داشت در عین حالی که تلاش شده قشرهای مختلف بتوانند
با قطعاتی از این آلبوم ارتباط برقرار کنند، بی شک مقصود از پخش این آلبوم نه انفجار و نه تسخیر
بازار موسیقی و نه هیچکدام از این دست تبلیغاته توو خالیست..
یک آلبومِ دلی برای بهتر کردنِ حالِ دل شماست، اگر نیاز داشتید، نه بیشتر..
سرآخر این که،
اینبار به درخواست شما عزیزان و با نتیجه گیری از نظرات گذشته در مورد دموی آلبوم های پیشین
تصمیم بر این شد که بهترین بخشهای قطعات داخل دمو قرار "نگیرند" و همین هم شد..
این دمو شامل شش قطعه ی آلبوم نگاه است..

amooo
05-02-2015, 09:43 PM
عجب دموييه نويد يه آلبوم خوب

Milik
05-02-2015, 09:46 PM
ایول پازل بند (sm118)

Amir20
05-02-2015, 09:47 PM
دوست داشتم دمو رو،به امید خدا بیاد و همه جا رو بگیره

MaSiHa
05-02-2015, 09:49 PM
آهنگ اول دمو پتانسیل یه هیتِ خوشکل رو داره /

daniyal
05-02-2015, 10:14 PM
سرورش پوکید اگه کسی دان کرده یه جا اپ کنه بی زحمت

daniyal
05-02-2015, 10:15 PM

mehdi_ka
05-02-2015, 10:21 PM
تنظیم چنگال تقدیر گند زد به ذوقم :(
وکال رو هم عوض کرده بود (sm74)

jigsaw
05-02-2015, 11:25 PM
دموش که افتضاح بود . همون سبک تکراری و دم دستی
این که گفت دیگه البوم نمیدم چی شد نظرش عوض شد ؟ البته واسه تیتر شدن باید این خالی بندی ها رو کرد (sm51)

mjnorthern
05-02-2015, 11:33 PM
وکال نفسهای بی هدف و قبلش دیگه تکرار نمیشه ظاهرا

special
05-03-2015, 12:28 AM
دمو حال نداد البته از رو دمو نمیشه نظر داد.....(sm174)

Chavosh
05-03-2015, 11:45 AM
دو سال و نیم پس از انتشار آلبوم «حباب»؛

آلبوم «نگاه» محسن یگانه، 16 اردیبهشت منتشر می‌شود

Bi3par
05-03-2015, 12:47 PM
ظاهرا آلبوم خوش ساختیه ... دلکم و نه فوق العاده بودن ...(sm127)

brzz
05-03-2015, 12:56 PM
خیلی خفن بود...میترکونه مث بمب
دلکم...جاده...نه...!تازه اینا ترک معمولیامون بودن
دیوار...نه...پرنده...و...!

brzz
05-03-2015, 02:12 PM
وکال نفسهای بی هدف و قبلش دیگه تکرار نمیشه ظاهرا

خصوصیتو چک کن پیغام دادم

brzz
05-03-2015, 02:25 PM
دوستاي گلم، اين آلبوم بايد پيش از عيد به اين مرحله ميرسيد ولي صرفا به دليل كسالت بنده به اينجا كشيده شد . . . خدارو شكر در كنار خودم دوستاي خوب زيادي دارم كه كمكشون باعث شد اين آلبوم بيشتر از اين تاخير نداشته باشه ... اگر موسيقي بنده رو تو اين چند سال دنبال كرده باشيد بايد بگم اين آلبوم برآيند تمام دانسته ها و ندانسته هاي من از همون سبك موسيقي و ترانه ست با اندكي هم پيشرفت... چقدر منتظر بودم كه اين جمله رو پاي همچين عكسي بنويسم كه((آلبوم نگاه ، حدوداً ده روز ديگه ، در سراسر كشور))

خصوصیتو چک کن

hamidjalab1
05-03-2015, 03:15 PM
دمو نچسب بود!
احساس میکنم صدای یگانه دیگه مثل گذشته نیست..
البته باید کامل بیاد گوش بدیم ولی سبکوسیاق تکراری بود
آهنگ چقدر دیر هم چقد بد میخونه کاش مثل همون دمویی که ازش پخش کرد سر آلبوم حباب میخوند

Amin.Just.Yeganeh
05-03-2015, 08:04 PM
دمو نچسب بود!
احساس میکنم صدای یگانه دیگه مثل گذشته نیست..
البته باید کامل بیاد گوش بدیم ولی سبکوسیاق تکراری بود
آهنگ چقدر دیر هم چقد بد میخونه کاش مثل همون دمویی که ازش پخش کرد سر آلبوم حباب میخوند
من نمیدونم چرا باید از چیزی که اطلاع ندارید حرف بزنید
صدای آدم در طول 10 سال مسلما دست خوش تغییرات میشه مهم اینه صدا برای همه هوادرای یگانه عالیه و دلچسب
اون تیکه ترجیع بند چنگال تقدیره که 2 بار خونده شده به شکل مختلف یکی همونیه که تو دمو قبلی شنیدید یکیشم اینه پس نتیجه میگیریم که این آهنگ عالیه :)
مهم اینه که این آلبوم با اقبال عمومی مواجه میشه بر عکس آلبوم بیشتر خواننده های دیگه متاسفم که با این حرفم خیلی هارو نا امید میکنم

shatot
05-03-2015, 08:17 PM
دمو با اینکه چندتا از آهنگای معمولیه آلبوم بود به گفته دوستان،اما به نظرم باید آلبوم قوی و خوبی باشه،بدون شک

hamidjalab1
05-03-2015, 08:35 PM
من نمیدونم چرا باید از چیزی که اطلاع ندارید حرف بزنید
صدای آدم در طول 10 سال مسلما دست خوش تغییرات میشه مهم اینه صدا برای همه هوادرای یگانه عالیه و دلچسب
اون تیکه ترجیع بند چنگال تقدیره که 2 بار خونده شده به شکل مختلف یکی همونیه که تو دمو قبلی شنیدید یکیشم اینه پس نتیجه میگیریم که این آهنگ عالیه :)
مهم اینه که این آلبوم با اقبال عمومی مواجه میشه بر عکس آلبوم بیشتر خواننده های دیگه متاسفم که با این حرفم خیلی هارو نا امید میکنم

خب حالا گریه نکن(sm70)

دیدیم حباب چقد با اقبال عمومی روبرو شد!

چیزی که مشخصه اینه که محسن یگانه بعد رگ خواب داره درجا میزنه!حالا شما طرفدارشی قبول نمیکنی نکن.
من خودم صداشو خیلی دوست دارم ولی واقعیتو باید پذیرفت

.MORTEZA.
05-03-2015, 08:43 PM
(sm50)

brzz
05-04-2015, 12:28 AM
خب حالا گریه نکن(sm70)

چیزی که مشخصه اینه که محسن یگانه بعد رگ خواب داره درجا میزنه!حالا شما طرفدارشی قبول نمیکنی نکن.

خواننده موفق کیه دقیقا؟
ترک دلکم که تو دمو بودو گوش کن از زمین جدا شو
ببین گل پسر با تخریب به جایی نمیرسی تو زندگیت سعی کن از زیباییهایه اطرافت لذت کاملو ببری نه تخریب!موفق باشی :)

Gsshop
05-04-2015, 11:20 AM

amir_77
05-04-2015, 11:23 AM
خب حالا گریه نکن(sm70)

چقد با مزه ای تو...خوشت نمیاد گوش نکن اصلا مشکلی پیش نمیاد استاد...(sm98)

Mo$en
05-04-2015, 12:02 PM
خب حالا گریه نکن(sm70)

دوست عزیز گمان میکنم شما گوشاتون ضعیف شده چشماتون هم همینطور

یه نگاه به دور برت بنداز ببین بهترین آلبوم این ده ساله موسیقی چکار کرد

یه عده که فقط تتلو گوش میدن میان نظر بدن

بابا کارو بسپارین به ما متخصصا

Mo$en
05-04-2015, 12:04 PM
4شنبه میلیونی با نگاه

چه شود.

بترکن حسودا

Gsshop
05-04-2015, 12:06 PM

Mo$en
05-04-2015, 12:12 PM
ممنون آرین جان

Gsshop
05-04-2015, 12:13 PM
ممنون آرین جان

(sm174) آریان

Sinjool
05-04-2015, 01:10 PM
خوب ترکیه.ادیتش کردم یه ذره بیشتر گوش بدیم(sm128)

mortezi212
05-04-2015, 01:21 PM
هوادار محسن نیستم. اما بهش احترام میذارم. چون از شخصیتش خوشم میاد

احتمالا آلبوم خوبی باشه///

Farbod-7
05-04-2015, 01:55 PM
حالا که رسیدی به مقصد بگو که من گم شدم توی یک حادثه(sm74)

milad1370
05-04-2015, 11:11 PM
البوم افتاد واسه شنبه

shatot
05-05-2015, 12:11 PM
اینام دیگه شورشو درآوردن با این امروز و فردا کردنشون.خب عین آدم یه تاریخ قطعی اعلام کنن که هی جلوی مردم شرمنده نشن.هی چهارشنبه،شنبه،لابد باز سه شنبه(sm102)(sm102)(sm102)

Gsshop
05-05-2015, 01:01 PM
تهیه کننده بی شعوری داره (sm2)(sm120)

brzz
05-05-2015, 03:38 PM
رسیدن به تو آرزوی منه!(sm81)
کی؟به آرزوهای من میرسه....؟!(sm74)

amir_77
05-05-2015, 06:51 PM
...waiting

AbEc
05-05-2015, 08:41 PM
(sm50)

امین 321
05-05-2015, 09:41 PM

امین 321
05-05-2015, 09:41 PM

amir_77
05-05-2015, 10:10 PM
این پوستر رسمی؟؟؟

71shahrokh
05-05-2015, 10:24 PM
باز که عقب کشیدن تاریخ

05-06-2015, 10:40 AM
ما که این همه صبر کردیم سه روزم روش
اگه تاریخش سه روزم میفتاد عقب تر
همزمان میشد با تاریخ تولد خود محسن یگانه
چون میدونم متولد 23 اردیبهشته

daniyal
05-06-2015, 12:30 PM
(sm3) نندازنش بعد ماه رمضون خوبه، 5 بار تاریخ عوض کردن

daniyal
05-06-2015, 12:31 PM
تو این جور کنسرتام الکی میگن قطعات البوم اجرا میشه خیلی بترکونن دو سه تاشو اجرا میکنن جو الکیه که ملت برن

special
05-06-2015, 01:45 PM
تو این جور کنسرتام الکی میگن قطعات البوم اجرا میشه خیلی بترکونن دو سه تاشو اجرا میکنن جو الکیه که ملت برن
دقیقا خوب شد بلیط کنسترشو نگرفتم (sm98)

shatot
05-06-2015, 07:36 PM
اینهمه بد قولی فقط باعث میشه از طرفدارای محسن یگانه کم بشه و بدتر همرو ناراحت میکنه

brzz
05-07-2015, 03:27 AM
فقط 48 ساعت تا آلبوم ������

shatot
05-07-2015, 09:12 AM
48 ساعت کجا بوده؟
گفتن یکشنبه

Amir20
05-07-2015, 09:57 AM
48 ساعت چیه باو،کم کمش فکر کنم یه 100 ساعتی مونده باشه!!!1(sm2)

امین 321
05-07-2015, 10:51 AM

mjnorthern
05-07-2015, 11:29 AM
چقدر عجله داره محسن واسه انتشار خب همون اول میگفتی اول تابستون که بهترین زمان هم هست واسه ریلیز این آلبوم

no one
05-07-2015, 02:41 PM
دمو که این باشه دیگه البوم قراره چی در بیاد!!
آخر نفهمیدم چرا محسن یگانه اینقد سرعت سقوط ازادش بالاست

the one
05-07-2015, 03:23 PM
محسن یگانه نسبت به قبلش خیلی پیشرفت کرده. طرفدار هم زیاد داره . اینو تعداد لایکهای پیجش ثابت میکنه. دموش هم بد نبود ولی میدونم البومش مثل دو تا قبلیا حتما قشنگ هستش.

brzz
05-07-2015, 03:40 PM
دمو که این باشه دیگه البوم قراره چی در بیاد!!
آخر نفهمیدم چرا محسن یگانه اینقد سرعت سقوط ازادش بالاست

تو خوووب اصن برو خواننده مورده علاقتو گوش کن!
آهنگ خوب از نظر تو چیه دقیقا؟
محسن یگانه از اووون اول دلیو احساسی میخونده!
در ضمن اگه یه مورد یا نابغه مث محسن تونستی پیدا کنی
که هم ترانه،ملودی،تنظیمو خودش انجام بده و کاراش تا این حد بگیره!
اونوقت میشه نظرت در مورد جناب یگانرو بررسی کرد!
همین که با گوش دادن به یه اثر حال دل آدم خوووب بشه واسه موزیک کافیه شما دقیقا چی میخواین از موزیک؟؟؟؟

no one
05-07-2015, 04:05 PM
محسن یگانه نسبت به قبلش خیلی پیشرفت کرده. طرفدار هم زیاد داره . اینو تعداد لایکهای پیجش ثابت میکنه. دموش هم بد نبود ولی میدونم البومش مثل دو تا قبلیا حتما قشنگ هستش.

تتلو هم تو اینستا پر طرفدار ترینه! حالا تتلو شد خواننده؟؟ بعدشم من حرفم چیز دیگه ایه...من نمیخام که محسن یگانه رو انکار کنم که---فقط نظرمو گفتم --- گفتم محسن افت کرده شدید---خب این نظرمه
شما میگی افت نکرده---اوکی اینم یه نظریه
دعوا نداریم که :-)

no one
05-07-2015, 04:07 PM
تو خوووب اصن برو خواننده مورده علاقتو گوش کن!
آهنگ خوب از نظر تو چیه دقیقا؟
محسن یگانه از اووون اول دلیو احساسی میخونده!
در ضمن اگه یه مورد یا نابغه مث محسن تونستی پیدا کنی
که هم ترانه،ملودی،تنظیمو خودش انجام بده و کاراش تا این حد بگیره!
اونوقت میشه نظرت در مورد جناب یگانرو بررسی کرد!
همین که با گوش دادن به یه اثر حال دل آدم خوووب بشه واسه موزیک کافیه شما دقیقا چی میخواین از موزیک؟؟؟؟

من نظرمو گفتم مبنی بر اینکه محسن افت کرده --نمیدونم چرا باید به خاطر شما نظرمو عوض کنم--- من یه نظر دارم شما هم یه نظر داری--این دیگه بحث کردن نداره که
بعدشم اره قبول دارم قمیشی ابی شادمهر معین ستار داریوش ووووووو........ همه زیر نابغه ای مث محسن هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالشو ببر

brzz
05-07-2015, 04:18 PM
من نظرمو گفتم مبنی بر اینکه محسن افت کرده --نمیدونم چرا باید به خاطر شما نظرمو عوض کنم--- من یه نظر دارم شما هم یه نظر داری--این دیگه بحث کردن نداره که
بعدشم اره قبول دارم قمیشی ابی شادمهر معین ستار داریوش ووووووو........ همه زیر نابغه ای مث محسن هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالشو ببر

بعضی نظرارو نظری ندیم بهتره!
یه چی میای رو هوا میگیو در میری وایس ج بده!
مشکل دمو چی بودد؟ک گفتی دمو اگه این باشه این یک!
دو سرعت سقوط آزادش بالاست ینی چی!
نظر باز کن بینم چی حالیته یه چی رو هوا نپرون...

brzz
05-07-2015, 04:29 PM
brzz

اخطار نمیدم تو فروم یوزر رو حذف می کنم صد تا یوزرم بسازی حذف میشه هیچ نظری ندیدم که توهین باشه چند نفر گفتن خوبه چند نفر گفتن خوشمون نیومده
شما چیکاره ای که هی نقل می گیری نظر کسی که انتقاد کرده رو بش حمله می کنی

من یه طرفدارم و از خواننده مورد علاقم طرفداری میکنم!
نظر داریم تا نظر طرف فقط قصدش تخریبه میاد یه چی میگه میره!
یکی میگه به اینو اووون دلیل این مشکلو داره!نمیشه انتظار نداشت جواب کسی که فقط قصدش تخریبو توهینرو من به یه عنوان طرفدار ندم!؟

Rmin
05-07-2015, 05:15 PM
پیش فروش البوم ! : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

mjnorthern
05-07-2015, 06:17 PM
brzz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) خصوصیتو چک کن

71shahrokh
05-07-2015, 06:20 PM
من یه طرفدارم و از خواننده مورد علاقم طرفداری میکنم! نظر داریم تا نظر طرف فقط قصدش تخریبه میاد یه چی میگه میره! یکی میگه به اینو اووون دلیل این مشکلو داره!نمیشه انتظار نداشت جواب کسی که فقط قصدش تخریبو توهینرو من به یه عنوان طرفدار ندم!؟
بنده خدا حرف بدی نزده و توهین هم نکرده فقط دیدگاهشو بیان کرده
شما اگه طرفدارین به دیدگاه دیگران احترام قائل باش
نه اینجا دادگاه و نه شما بازپرس یا قاضی که هی دارین بازجویی میکنی...

the one
05-07-2015, 07:39 PM
تتلو هم تو اینستا پر طرفدار ترینه! حالا تتلو شد خواننده؟؟ بعدشم من حرفم چیز دیگه ایه...من نمیخام که محسن یگانه رو انکار کنم که---فقط نظرمو گفتم --- گفتم محسن افت کرده شدید---خب این نظرمه
شما میگی افت نکرده---اوکی اینم یه نظریه
دعوا نداریم که :-)

دوست عزیز من که از شما نقل نگرفتم و کاری به نظر شما نداشتم. نظرتون محترم. به هر حال ممنون.

no one
05-07-2015, 07:45 PM
دوست عزیز من که از شما نقل نگرفتم و کاری به نظر شما نداشتم. نظرتون محترم. به هر حال ممنون.

(sm127)(sm118)

brzz
05-07-2015, 08:39 PM
بنده خدا حرف بدی نزده و توهین هم نکرده فقط دیدگاهشو بیان کرده
شما اگه طرفدارین به دیدگاه دیگران احترام قائل باش
نه اینجا دادگاه و نه شما بازپرس یا قاضی که هی دارین بازجویی میکنی...

طرف داره از رو دمو آلبومو خوانندهو همه چیو میکوبه!
مشخصه کلا با محسن حال نمیکنه نه فقط این کارشو این آلبوم
سعی کنیم به قول شما به علایق و عقاید هم احترام بذاریم نه تخریب کنیم!واس همینه بمون میگن جهان سومی!چون فقط تخریب بلدیم اونم کی محسن یگانه که با تور کنسرتاش تو آمریکا سفیر فرهنگی این مملکت بودهو پرچم ایران برد بالا!من تخریب بی دلیلو جواب میدم وگرنه اوه انتقادی از روی علم و واقعیت باشه احترام میذارم به اون نظر!یکم میدان دیدمونو باز کنیم بد نیست...

brzz
05-07-2015, 08:44 PM
brzz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) خصوصیتو چک کن

با گوششییم زیاد خوب نمیشه چک کرد فروم سایت کامل نمیاد بالا
تو واتس عاپی جایی پی ام بده

Amin.Just.Yeganeh
05-07-2015, 10:08 PM
میبینم که فعلا سوزش ها ادامه داره :)) حالا فعلا اولشه
یه آلبوم شیک و تر تمیز و شکیل داره میاد :)

Amin.Just.Yeganeh
05-07-2015, 10:21 PM
من یه طرفدارم و از خواننده مورد علاقم طرفداری میکنم!
نظر داریم تا نظر طرف فقط قصدش تخریبه میاد یه چی میگه میره!
یکی میگه به اینو اووون دلیل این مشکلو داره!نمیشه انتظار نداشت جواب کسی که فقط قصدش تخریبو توهینرو من به یه عنوان طرفدار ندم!؟

بهروز جان داداشم مهم آلبوم هست که میاد و موفق میشه حالا نظر یه عده زیاد برات مهم نباشه
قبل رگ خواب تو این فروم اومدیم گفتن این چه دمویی بود محسن یگانه دیگه تموم شد ولی دقیقا یه ترک هیت ازون آلبوم بیرون اومد
قبل حباب هم یه عده که با یوزر خودشون نمیومدن و با یوزارایی مثل رفسنجانی و ... :)) واقعا چقدر حقیر و بچه باید باشه آدم :))
ولی محسن یگانه موند و رو سیاهی برای همون عده مطمئنا الان هم همینجوره بذار هرچی خواستم بگن

:)

MaSiHa
05-07-2015, 11:30 PM
اومدم که مال من شی اومدم اما چقدر دیر (sm50)

sadegh1
05-07-2015, 11:46 PM
آلبوم دوشنبه بود شد چهارشنبه بعد شد شنبه حالا یکشنبه چجوریاس؟

mortezi212
05-09-2015, 11:40 AM
ترک «چقـــدر دیر» رو شـــدیدا دوســـت دارم.
چقـــدر خـــوبِ این یـــکـــی

منتظرم آلبومشم

amir_77
05-09-2015, 07:56 PM
فقط چند ساعت...(sm127)

mortezi212
05-09-2015, 08:19 PM
خدا کنه فردا بیاد.

05-09-2015, 08:43 PM
فقط چند ساعت تا البوم(sm127)

چیزی که مهمه اینه محسن یگانه یکی از بهترین های موسیقی ایرانه
شاید به جرات بشه گفت جزو پنج نفر اول
بخاطر اینکه چندین ساله روپای خودشه ، شعر و تنظیم و اهنگسازی رو خودش انجام میده و احساسی رو که داره انتقال میده و تا این حد هم طرفدار داره و کارش گرفته
یادمون نره ترک باور کنم رکورد بیشترین تعداد دانلود رو کسب کرد
و آلبوم رگ خواب که یکی از بهترین البوم های یک دهه موسیقی ایرانه ، شاید دیگه اون البوم تکرار نشه اما مهم اینه محسن اون البوم بیاد ماندنی رو داد و تو قلب همه ما جا داره...
حالا این آلبوم هر طور که میخواد باشه محسن صداش دلنشینه و خودشم دوس داشتنیه

انتقادات همیشه به حق و ناحق انجام میشه
اما خب این آلبوم میاد گوش میدیم و لذت می بریم
و مهم ترین چیز صدای بینظیر محسن و خلاقیتش و اینکه خودش زحمت کشیده تا اینجا رسیده

به سلامتی البوم نگاه(sm127)(sm127)

shatot
05-09-2015, 09:22 PM
خب ما منتظریم تا خبر به تعویق افتادن ریلیز آلبوم رو بشنویم (sm98)(sm98)(sm98)

Gsshop
05-09-2015, 09:50 PM
فردا منتشر می شود

Amir20
05-09-2015, 09:59 PM
عاقا اگه جدی آلبوم اومده، خب همین الان بزارید دیه!!!

Gsshop
05-09-2015, 10:01 PM
عاقا اگه جدی آلبوم اومده، خب همین الان بزارید دیه!!!

فردا صبح تو کشور پخش میشه

فردا ساعت 10 صبح از همین جا دانلود کنید

Amir20
05-09-2015, 10:01 PM
تمام خال این آلبوما به اینه که یه شب زودتر دان کنیم باو

Gsshop
05-09-2015, 10:03 PM
تمام خال این آلبوما به اینه که یه شب زودتر دان کنیم باو

خب از کجا بیاریم وقتی خودمون نداریم !

Amir20
05-09-2015, 10:06 PM
خب از کجا بیاریم وقتی خودمون نداریم !

(sm77)

mjnorthern
05-09-2015, 10:35 PM
10 Delakam
چه کردن محسن و اشکان(sm170)

Gsshop
05-09-2015, 10:40 PM
10 Delakam
چه کردن محسن و اشکان(sm170)

(sm2) جو نده

R A S O O L
05-09-2015, 10:55 PM
فردا منتشر می شود

داداش اگه آلبوم توی بساطت هست مارو دریاب (sm128)

Gsshop
05-09-2015, 10:56 PM

ایشالا فردا صبح در خدمتتون هستیم (sm59)

R A S O O L
05-09-2015, 10:57 PM
ایشالا فردا صبح در خدمتتون هستیم (sm59)

داداش شما شماره حساب بانک سوییست رو بگو بقیش با من (sm59)

Gsshop
05-09-2015, 10:59 PM
داداش شما شماره حساب بانک سوییست رو بگو بقیش با من (sm59)

(sm59) برو حاجی خریدار نیستی

R A S O O L
05-09-2015, 11:00 PM
(sm59) برو حاجی خریدار نیستی

باو شما مارو قابل نمی دونی وگرنه ما که خیلی وقته خریداریم(sm59) ... باو مارو دریاب (sm2)

Gsshop
05-09-2015, 11:02 PM
باو شما مارو قابل نمی دونی وگرنه ما که خیلی وقته خریداریم(sm59) ... باو مارو دریاب (sm2)

(sm2)بابا من هیچی دستم نیست , بخواب فردا ساعت 10 صبح از همنجا دانلود کن (sm59)

R A S O O L
05-09-2015, 11:04 PM
(sm2)بابا من هیچی دستم نیست , بخواب فردا ساعت 10 صبح از همنجا دانلود کن (sm59)

ایمیلم رو که داری ؟؟ (sm59)بی زحمت 320 باشه (sm2)

Gsshop
05-09-2015, 11:05 PM
ایمیلم رو که داری ؟؟ (sm59)بی زحمت 320 باشه (sm2)

(sm2)ما از این سوسول بازیا نداریم

زنبیل بذار هر موقع نوبتت شد بیا جلو (sm2)

R A S O O L
05-09-2015, 11:07 PM
(sm2)ما از این سوسول بازیا نداریم

زنبیل بذار هر موقع نوبتت شد بیا جلو (sm2)

دنیا پیشرفت کرده داداش زنبیل چیه ؟ (sm59) بی زحمت واسه من wav کانورت کن مرسی (sm2)

Gsshop
05-09-2015, 11:09 PM
دنیا پیشرفت کرده داداش زنبیل چیه ؟ (sm59) بی زحمت واسه من wav کانورت کن مرسی (sm2)

میگم سینجول برات 510 بزنه (sm2)

mjnorthern
05-09-2015, 11:11 PM

R A S O O L
05-09-2015, 11:11 PM
میگم سینجول برات 510 بزنه (sm2)

اوه پس سینجول هم دستش تو کاسه است (sm59) داداش من منتظر پیام خصوصیت هستم . بی زحمت آپلودباز بزار راحت دانلود بشه(sm59) ! قول میدم بعد اورجینال بخرم (sm2)

R A S O O L
05-09-2015, 11:12 PM

رضا این چی میگه ؟؟ (sm59)

Gsshop
05-09-2015, 11:15 PM
رضا این چی میگه ؟؟ (sm59)

ما دستمون با این تو یه کاسس (sm2)

R A S O O L
05-09-2015, 11:18 PM
ما دستمون با این تو یه کاسس (sm2)

(sm2)

Gsshop
05-09-2015, 11:19 PM
(sm2)

(sm2)ملت خوابیدن کف تایپیک بلکه فرجی بشه

Elnino
05-09-2015, 11:19 PM
یادش به خیر انگار همین دیروز بود حباب میخواس بیاد(sm25)
یه دیوثیم شبش اومده بود آلبوم لیلا فروهر و زیپ گذاشت گفت آلبوم محسنه(sm2)

brzz
05-09-2015, 11:30 PM
10 Delakamچه کردن محسن و اشکان(sm170)دلکم و که علی ثابت تنظیم کردهمث اینکه آلبومی که دس ماس با شما فرق داره ؛)

Gsshop
05-09-2015, 11:32 PM
لاشخورا برین خونه هاتون (sm2)

در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (31 کاربران و 30 مهمان ها)

Gsshop ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*،
12250 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
71shahrokh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
ahmad11 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
ali-1363 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
amooo ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
asdfvcxz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Behi3461 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
brzz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Elnino ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
EMPREX ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
EmranMusic ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Farbod-7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Gadfly ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
hess ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
hossain ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
JosephGh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
laver ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
maei123 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
mahmouddd ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Meh23 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
mehrabaction ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
mortezi212 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
p@RH@m ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
POURIA ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Rasool24 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
reza1369 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
saghi2013 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
special ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
vahab_21 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
vejani ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

p@RH@m
05-09-2015, 11:34 PM
فردا منتشر می شود

اینا دیجی رو با ولت تلفیق کردن عایا؟؟؟

Gsshop
05-09-2015, 11:45 PM
اینا دیجی رو با ولت تلفیق کردن عایا؟؟؟

نه جفتش ولته

p@RH@m
05-10-2015, 12:01 AM
نه جفتش ولته

متوجه نشدم، یعنی کلا ولته دیگه ، دیجی تولید نشده؟؟

R A S O O L
05-10-2015, 12:02 AM
(sm2)ملت خوابیدن کف تایپیک بلکه فرجی بشه

از طرفدارای یگانه بخاری بلند نمیشه ! (sm59) اگه آلبوم آقامون بود الان 100 بار لو رفته بود (sm2)

Gsshop
05-10-2015, 12:05 AM
متوجه نشدم، یعنی کلا ولته دیگه ، دیجی تولید نشده؟؟

چرا تولید شده تو این عکس نیست فقط

Gsshop
05-10-2015, 12:05 AM
از طرفدارای یگانه بخاری بلند نمیشه ! (sm59) اگه آلبوم آقامون بود الان 100 بار لو رفته بود (sm2)

(sm2)نه بابا اونم یه بار 12 شب لو رفت

p@RH@m
05-10-2015, 12:06 AM
چرا تولید شده تو این عکس نیست فقط

مرسی (sm93)

R A S O O L
05-10-2015, 12:07 AM
(sm2)نه بابا اونم یه بار 12 شب لو رفت

بعید میدونم لو بره ! آخه جاستی ها خیلی هموژنیزه هستن (sm2)

HITMAN-CREED
05-10-2015, 12:07 AM
یعنی یه مغازه نداره مثل آلبوم چاوشی برن بخرن شبونه بیارن آپلود کنن؟؟؟

Gsshop
05-10-2015, 12:11 AM
یعنی یه مغازه نداره مثل آلبوم چاوشی برن بخرن شبونه بیارن آپلود کنن؟؟؟

فردا تازه میرسه به دست مغازه دارا

HITMAN-CREED
05-10-2015, 12:14 AM
پس اونوقت واسه چی این همه آدم اینجا اوتراق کردن (sm132)

brzz
05-10-2015, 12:27 AM
چه شب خوبیه امشب
هم آلبوم محسن امروز میاد
هم رئال نابود شد هم بارسا قهرمان شد
هم بارون اردیبهشت ردیفی اومد
هم کلن همه چی....

daniyal
05-10-2015, 12:31 AM
آقا تو رو خدا تا فردا صبح تاپیکو بالا نیارین من هی میبینم میگم بازم تاخیر خورده(sm2)(sm120)

brzz
05-10-2015, 12:50 AM
حق داره تو آلبوم نگاه محسن ترانه اجتماعی نداره!
چون ملت درک ترانه اجتماعیو ندارن..!
در ضمن فردا صبح تا ظهر نرین واسه خرید آلبوم بعدازظهر ریلیز میشه پنج غروب به بعد برید!

amooo
05-10-2015, 01:14 AM
كلا محسن يگانه يدونس اونم البت برا نمونس(sm74)نيگا ميخوام

Mahdi_persis
05-10-2015, 01:21 AM
در ضمن فردا صبح تا ظهر نرین واسه خرید آلبوم بعدازظهر ریلیز میشه پنج غروب به بعد برید!
ترانه اجتماعی بخونن خوبه ولی اون بیشتر دری وری بود

the one
05-10-2015, 01:21 AM
یادش به خیر انگار همین دیروز بود حباب میخواس بیاد(sm25)
یه دیوثیم شبش اومده بود آلبوم لیلا فروهر و زیپ گذاشت گفت آلبوم محسنه(sm2)

(sm70)اون من بودم (sm70)

special
05-10-2015, 01:24 AM
(sm50)

brzz
05-10-2015, 02:27 AM
ترانه اجتماعی بخونن خوبه ولی اون بیشتر دری وری بود

تو زمان خودش ترکوند همین ترک حباب!
وقتی ***** ارشاد جلو روت باشه از این بهتر نمیشه آهنگ با ترانه اجتماعی خوند!
کلن تو ایران خیلی سخته کار کردن چون باید اونجور
که ارشاد میخواد ترانه بگیو ملودی بسازی!
کلن مملکتی که واسه موزیکشو هنرشم ***** داره
باید......!

Gsshop
05-10-2015, 08:09 AM
همه لاشخورا (sm70)

Chavosh
05-10-2015, 08:13 AM
(sm70)توام سر دستشون

Gsshop
05-10-2015, 08:18 AM
(sm70)توام سر دستشون

(sm2) دستمون تو یه کاسس

05-10-2015, 08:53 AM
اگه عاشقت نبودم
اگه بی تو زنده بودم
تو بمون که بی تو غصه میخورم

اگه دل به تو نبستم
اگه این منم که هستم
ولی از هوای گریت پرم ....
(sm176)(sm176)

Gsshop
05-10-2015, 09:14 AM
لاشخوریون (sm184)

Gsshop
05-10-2015, 09:17 AM

دانلود آلبوم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Rmin
05-10-2015, 09:18 AM
(sm120)

mjnorthern
05-10-2015, 09:22 AM

AliReza_0111
05-10-2015, 09:29 AM
Mohsen Yeganeh – Negah ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm10)(sm176)(sm93)

Gsshop
05-10-2015, 09:39 AM
(sm59) دنبالش میرم هر جا که میره

Belest
05-10-2015, 09:50 AM
کاورهای آلبوم

.ALI.AZAD.
05-10-2015, 09:54 AM
(sm2) البوم پیغمبر نماز از باران ریلیز شده کجای کاریی(sm2)

hamidjalab1
05-10-2015, 10:03 AM
تا ترک 3 که حال نکردم.
ترک اول فکر میکردم خیلی بهتر باشه

POURIA
05-10-2015, 10:06 AM
(sm118)

Gsshop
05-10-2015, 10:08 AM

POURIA
05-10-2015, 10:09 AM