PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 [153] 154 155 156 157 158 159 160

HO33E!N
07-28-2014, 07:14 PM
فالکائو هم پیره هم مصدومه من فقط قرضی موافقم (sm120)

من که فقط با لوکاکو موافقم اونم به شرطی که جفتک نندازه(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:15 PM
من واسه خط حمله فقط در حال حاضر ایکاردی رو قبول دارم (sm120)
هم جوونه هم پا به توپه هم تموم کنندگیش فوق العادست

مصاحبه کارلو (sm120)

Milad
1000 بار پرسیدی، هزار بار جواب دادم... پارسال بازی فالکائو رو (مثل کاوانی) زیر نظر داشتم... توی نیم فصل اول و تا قبل مصدومیت فوق العاده بود... ولی کاوانی اکثر گلهاش 2 به تک بهش دروازه خالی پاس میدادن... ضمنا اگه فالکائو رو قرضی با 19 تا بخرن کاملا ارزش داره... اگه به دردمون نخورد میتونیم ردش کنیم بره... از تبلیغاتش میتونیم خیلی راحت بیشتر از 50 تا در بیاریم (sm25)

کاوانی در ضمن پارسال هافبک راست بود ولی امارش بد نبود (sm120)ولی با این همه قبول دارم بد افت کرده (sm120)

vahid
من فقط موندم این پی اس جی با 80 تا چه طور فیرپلی مالی رُ رعایت میکنه(sm120)

به سختی (sm120)

vahid
07-28-2014, 07:16 PM

مصاحبه کارلو (sm120)

HO33E!N
1000 بار پرسیدی، هزار بار جواب دادم... پارسال بازی فالکائو رو (مثل کاوانی) زیر نظر داشتم... توی نیم فصل اول و تا قبل مصدومیت فوق العاده بود... ولی کاوانی اکثر گلهاش 2 به تک بهش دروازه خالی پاس میدادن... ضمنا اگه فالکائو رو قرضی با 19 تا بخرن کاملا ارزش داره... اگه به دردمون نخورد میتونیم ردش کنیم بره... از تبلیغاتش میتونیم خیلی راحت بیشتر از 50 تا در بیاریم (sm25)

من که بازیای خوبی تو موناکو ندیدم از فالکائو...بازیاشُ در حد فوتبال 120 میدیم معمولی بود کاوانی هم همین طور.....

به قول حسین ما پولایی که تو جیب آدیداس میره هم به پای درآمد زایی خودمون میداریم(sm120)

vahid
کاوانی در ضمن پارسال هافبک راست بود ولی امارش بد نبود (sm120)ولی با این همه قبول دارم بد افت کرده (sm120)

گه نخور سیب بخور (sm120)

Milad

لوکاکو اسمش بیشتر از خودش بزرگه (sm120)به قول حامد فلاح در واقع افت و خیز زیاد داره (sm120)ولی این ایکاردی خیلی خوبه ا

HO33E!N
07-28-2014, 07:17 PM
لوکاکو اسمش بیشتر از خودش بزرگه (sm120)به قول حامد فلاح در واقع افت و خیز زیاد داره (sm120)ولی این ایکاردی خیلی خوبه ا

یکی بگو بیشتر از اسمش کارایی داشته باشه...همش شده تبلیغات...ضمنا لوکاکو و فالکائو رُ مقایسه میکنیم نه ایبرا و لوکاکو(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:18 PM
من که بازیای خوبی تو موناکو ندیدم از فالکائو...بازیاشُ در حد فوتبال 120 میدیم معمولی بود کاوانی هم همین طور.....

به قول حسین ما پولایی که تو جیب آدیداس میره هم به پای درآمد زایی خودمون میداریم(sm120)

فوتبال 120 که فقط گل زده نشون میده (sm120) همونم شک دارم کامل دیده باشی (sm120)

این همه پولی که پرز درمیاره... فقط 100 تا 100 تا هر سال خرج می کنه پ از کجا در میاد؟ (حالا دستمزدها و پروژه هاش تو کشورهای دیگه بماند) (sm120)

Milad
07-28-2014, 07:18 PM
من فقط موندم این پی اس جی با 80 تا چه طور فیرپلی مالی رُ رعایت میکنه(sm120)

قیمتش همینه (sm120)
حالا به ما که رسید فیرپلی مالی شد ؟(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:19 PM
مصاحبه کارلو (sm120)

کارلو هم مثل ما در جریان نقل و انتقالات نی ....ازطرفداری میخونه خبرا رُ(sm120)

پرز باید تشخیص بده (sm120)

vahid

افت و خیزشُ قبول دارم... بنز هم همینطوره... حتی دیماریا هم فصل قبل همینطوری بود(sm120)

Changed
(sm50)فالکا داره میاد یا خیاله؟

vahid
یکی بگو بیشتر از اسمش کارایی داشته باشه...همش شده تبلیغات...ضمنا لوکاکو و فالکائو رُ مقایسه میکنیم نه ایبرا و لوکاکو(sm120)

لوکا (sm120)

Milad
07-28-2014, 07:20 PM

من از لوکاکو خوشم نمیاد حالا معلوم میشه امسال چند مرده حلاجه (sm120)

HO33E!N
فوتبال 120 که فقط گل زده نشون میده (sm120) همونم شک دارم کامل دیده باشی (sm120)

این همه پولی که پرز درمیاره... فقط 100 تا 100 تا هر سال خرج می کنه پ از کجا در میاد؟ (حالا دستمزدها و پروژه هاش تو کشورهای دیگه بماند) (sm120)

بخش اعظم حق پخش تلویزیونی و پاداش یوفا و بلیط فروشی و ...(sm120)یه درصدی هم از تبلیغات بازیکنا در میاد(sm120)

vahid
قیمتش همینه (sm120)
حالا به ما که رسید فیرپلی مالی شد ؟(sm120)

نمیشه په په رو 40 تا بهشون بندازیم؟ (sm120)

Changed
موسوی:دوست قلعه‌نویی 50 میلیون از من گرفت! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%AA-%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D9%88%DB%8 C%DB%8C-50-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA)
کد خبر: ۴۲۰۵۰۲

تاریخ انتشار:
۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۰ -
28 July 2014
ایمان موسوی می گوید:«گفتند 6 میلیون چکم را پاس کن، در دربی فیکس هستی!»

به گزارش خبرآنلاین، نزدیک به یک سال و اندی سکوت و ناگهان شکستن آن. سکوتی که وقتی می شکند در آن حرف های مهمی نفهته است. حرف از ایمان موسوی است و ناگفته های «کوچکی» که از دوران حضورش در استقلال به زبان می آورد. او بعد از مصاحبه جنجالی جواد نکونام با خبرورزشی، لب به سخن می گشاید و حرف هایی می زند که می تواند در تاریخ فوتبال ایران بسیار مهم و به یادماندنی باشد. او ماجرای پولی را تعریف می کند که نکونام کدهایش را داده بود؛ پولی که دوست نزدیک امیر قلعه نویی در استقلال از او گرفته بود. موسوی داستان هایی تعریف می کند که می گوید بخش کوچکی از آن اتفاقات هستند. از شبی می گوید که در بیمارستان بستری شد و تا مرگ رفت اما استقلالی ها سراغش نیامدند. این شما و این مصاحبه ای جنجالی از بازیکنی که روزهای تلخی را در استقلال سپری کرد.

جواد نکونام روز گذشته با خبرورزشی مصاحبه ای انجام داد و غیرمستقیم از اتفاقاتی که برای تو در استقلال رخ داد، حرف زد. دوست داریم از زبان تو صحت این ماجراها را بشنویم.

اول از همه بگویم برای من استقلال یعنی عشق. روزی که بازیکن این تیم شدم، انگار به تمام آرزوهای زندگی ام رسیده ام. بازی در تیمی که خیلی بازیکن بزرگ داشته و هرکسی شانس بازی در آنجا نصیبش نمی شود. مخصوصا امیر قلعه نویی من را خواسته بود. همیشه آرزو داشتم در این تیم بازی کنم، پس وقتی به آنجا رفتم انگیزه بسیاری داشتم. همه چیز از اولین مسابقه ای شروع شد که برای مقابل گهر گل زدم و خبرنگاری پرسید تو خیلی پاچه خواری امیر قلعه نویی را می کنی. کسی که من را می شناسد می داند علاقه ام را پنهان نمی کنم. اگر حرفی می زنم از روی علاقه است. همانجا گفتم من احتیاجی به پاچه خواری ندارم، با بازی کردن خودم را نشان می دهم. این حرف ها باعث شد تا برایم اتفاق تازه ای بیفتد. یک جورهایی می توانم بگویم روزهای تلخ من از همانجا شروع شد. در بازی بعدی مقابل آلومینویم هم گل سه امتیازی زدم ولی در بازی ساپیا نیمه اول تعویض شدم و بعد از آن رفتارها عوض شد. دیگر خبری از آن تماس ها نبود که ایمان جان ما تو را دوست داریم و می خواهیم به استقلال بیایی. دومین مشکل من در استقلال، داشتن یک ماشین خوب بود. خیلی ها فکر می کنند فوتبالیست ها آدم های ثروتمندی هستند. وقتی با آن ماشین به تمرین استقلال رفتم بعضی ها فکر کردند من بچه پولدارم در حالی که نمی دانستند همان ماشین را قسطی خریده ام و پول زیادی ندارم. هر چه از نفت تهران گرفته بودم، سرمایه زندگی ام بود.

کمی داستان را باز می کنی؟ جواد نکونام از پولی حرف زد که یکی از نزدیکان امیر قلعه نویی از تو گرفته است.

بعد از جدایی از نفت، تمام سرمایه ام 50 میلیون تومانی بود که از ته مانده قراردادم باقی مانده بود. ماشینم را قسطی گرفته بودم و باید قسطش را می دادم. اتفاقا رنگ ماشینم به عشق استقلال آبی بود.یکی از نزدیکان قلعه نویی که فکر می کرد چون چنین ماشینی سوار می شوم، پس پولدار هستم. و به من گفت چرا پولت را در بانک گذاشته ای، آن را به من بده تا سرمایه گذاری کنیم و پولی در بیاوریم. گفت پدرم در کار ماشین های سنگین کشاورزی است و می توانیم با هم شراکتی کنیم، از آنطرف ماهی 4،5 میلیون تومان به تو سود می رسد. من که شناخت زیادی از این آدم نداشتم ولی به اعتبار اینکه دوست امیر قلعه نویی است، اعتماد کردم. پول را دادم ولی هر چه گذشت دیدم هیچ اتفاقی نمی افتد. سه ماه گذشت و خبری نشد. قسط ماشینم مانده بود و هیچ پولی نداشتم. جیبم کاملا خالی بود، در حالی که همه فکر می کردند چون فوتبالیست هستم پول دارم. در آن سه ماه چیزی به دیگران نگفتم تا اینکه یک روز با جواد نکونام حرف زدم. پیش او رفتم و گفتم چنین مشکلی برایم پیش آمده. هیچ پولی ندارم و پولی را هم که از من گرفته اند، نمی دهند. کل داستان را هم برایش توضیح دادم. از همان روز آقا جواد افتاد دنبال کار من چون می دید چه وضعی دارم و بدهکار هستم. خیلی جالب است که بدانید تازه بعد از این اتفاق ها، یادم هست دو سه هفته قبل از دربی همین دوست قلعه نویی به من زنگ زد و گفت 6 میلیون چک دارم و بی پولم. اگر آن را پاس کنی در دربی در ترکیب ثابت هستی! خلاصه نکونام به دوست امیر قلعه نوی گفت یا سودش را بدهید یا پولش را برگردانید. اگر هم ماشین خریده اید سندش را باید به اسمش بزنید. از همان روز شما اگر بدانید چه بلاهایی سر من آمد. به نکونام گفته بودند این پسر را بی خیال، با ما رفاقت کن و با او کاری نداشته باش. از آنطرف هم به ایمان گفته بودند جواد را بی خیال با ما رفاقت کن. اما آقا جواد به شدت پیگیر کار من بود. همین مسئله هم باعث شد تا روزگاه من سیاه شود. از هر طرفی که فکر کنید آقایان برایم حاشیه سازی کردند. به من گفتند این مسئله را منکر شو، ما با تو هستیم. هر کاری از دستمان بربیاید برای تو می کنیم. شماره 10 تیم را به تو می دهیم و بازی می کنی. اتفاقا یک مدت اوضاع خوب شد ولی بعد فهمیدم که من را به بازی گرفته اند.

نقش امیر قلعه نویی در این داستان ها چه بود.

امیر قلعه نویی برای من یک اسطوره بزرگ بود. واقعا دوستش داشتم اما داستان این بود که وقتی او فهمید نکونام خودش را وارد قضیه کرده، با این بازیکن اختلاف پیدا کرد. من از قلعه نویی توقع بعضی رفتارها و برخوردها را نداشتم. بارها و بارها من را کوچک کرد. انگار من دشمن تیم بودم. بارها شنیدم که می گفتند اینها کلاس ندارند، بی کلاس هستند! در آن مدت خیلی کوچک شدم با این حال همیشه قلعه نویی را دوست داشتم.

چرا اینقدر زود به نزدیکان امیر قلعه نویی اعتماد کردی؟ یعنی از هیچکس سوال نپرسیدی؟

من از کجا می دانستم. امیر قلعه نویی را می شناختم، به اتکای او این کار را کردم. وقتی می دیدم هر روز با هم می روند و می آیند و رفت و آمد خانوادگی داشتند، چطور اعتماد نمی کردم؟ ولی مادرم قبل از اینکه پول را بدهم گفت وقتی پای پول وسط می آید، پدر و مادر هم وفا ندارند چه رسد به این آدم ها. واقعا نمی توانم خیلی از مسایل را باز کنم ولی تمام حرف های آقا جواد حقیقت داشت. من به خاطر این داستان ها تا پای مرگ پیش رفتم. خیلی ها را شناختم...

تا پای مرگ پیش رفتی؟ مرگ واقعی؟!

(سکوت) بگذارید یکسری مسایل را باز نکنم. ولی شما شرایط من را تصور کنید. دور از خانواده، تنها در تهران، بدون پول. پول هایم را گرفته بودند. قسط ماشینم عقب افتاده بود، باشگاه هم یک ریال به من پول نمی داد. شرایط وخیمی داشتم و هر روز باید کلی توهین و کنایه می شنیدم. به خاطر چی؟ چون پولم را از دوستان آقایان می خواستم و چرا ماجرا را به جواد نکونام گفته بودم. اوضاعم اینقدر خراب بود که کارم به بیمارستان کشید. اصلا نمیدانم این حرف ها را بگویم درست است یا نه. واقعا پدر و مادرم چقدر سختی کشیدند. شرمنده شان هستم. آن شب پول نداشتم من را در بیمارستان بستری کنند. همسایه ها من را به بیمارستان بردند، یک بیمارستان دولتی. خون زیادی از دستم رفته بود. مسئولان بیمارستان گفتند باید 5 میلیون تومان واریز کنید تا بستری بشود. نه پولی در بساط داشتم و نه بیمه بودم. به یکی از مسئولان استقلال هم زنگ زدم و گفتم دارم می میرم ولی گفت باید زودتر به ما می گفتی و کاری از دستمان برنمی آید! من فقط بعدها فهمیدم که پدر و مادرم به مسئولان باشگاه زنگ زده اند که مگر ایمان بازیکن شما نیست، مگر به او بدهکار نیستید، بروید و پول بیمارستان را بدهید. ولی انگار دستور رسیده بود کسی نباید سراغ ایمان موسوی برود. اصلا مگر ما چنین بازیکنی داریم؟ یک نفر هم از باشگاه سراغ من نیامد که موسوی زنده است یا مرده. آقای فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه این داستان ها را نمی دانست. این تازه بخشی از اتفاقاتی بود که تجربه کردم. اوضاع روحی بدی داشتم....

چه اتفاقات دیگری؟ چرا آنها را بازگو نمی کنی؟

شما اگر بدانید چه بلاهایی سر من آمد...روزی می رسد که خیلی چیزها را می گویم. اگر بدانید چقدر جو علیه من شد، چه تماس ها گرفتند که ایمان موسوی را بیرون بیاندازید، این که بازیکن نیست، چرا او را گرفته اید... جواد نکونام به من نشان داد که انسان است. هیچ پناهی نداشتم، پشت من ایستاد و حمایتم کرد. این داستان خیلی به ضرر او هم تمام شد. می توانست موقعیتش را خراب نکند و به زندگی اش ادامه بدهد ولی به خاطر من جلوی این آدم ها ایستاد. بلاهایی که سرم آمد گفتنی نیست. درگیری هایی شد، حرف هایی شد که اگر بگویم دل همه به درد می آید. خدا بزرگ است، من هم مدارکی دارم که اگر نیاز باشد به وقتش نشان همه می دهم تا ببیند سر یک بازیکن جوان در این فوتبال چه ها آمد. اگر آنها را بازگو کنم حالتان از فوتبال به هم می خورد... آن موقع شرایط من خیلی بد بود، توقع داشتم حداقل کسی که مرا آورده استقلال، از من دفاع کند. اما عوضش.... عیبی ندارد. در عوض جواد نکونام را الان کنارم دارم که واقعا مردم است. به خاطر من منافع خودش را به خطر انداخت. او با همه بازیکنان جوان اینطور بود.

یادمان هست که برای گرفتن رضایتنامه ات هم مشکل پیش آمد. آیا شایعات در آن زمان صحبت داشت؟

اگر بدانید چه بلایی سرم آمد. در لیست استقلال نبودم ولی رضایتنامه ام را نمی داند. مدام می گفتم رضایتنامه ام را بدهید ولی می گفتند قلعه نویی در خارج از ایران است و باید او اجازه بدهد. به امیری معاون باشگاه زنگ می زدم و گفتم چرا تکلیفم را روشن نمی کنید گفت ما تو را نمی خواهیم ولی قلعه نویی باید بگوید! دو سه روز مانده بود قبل از پایان نقل و انتقالات که سرانجام رضایتنامه من را دادند ولی بگذارید یک داستان خیلی جالب برایتان تعریف کنم. یک شب در خانه بودم که یکی از بازیکنان تیم به من زنگ زد. از دوستان نزدیک دوست قلعه نویی بود. به من گفت ایمان می خواهم تو را ببینم. گفتم اگر تنها هستی ایرادی ندارد. آمد پیش من و گفت که این داستان ها را تمام کن. دوست امیر هم زنگ زد و گفت که ایمان تو پشت جواد نکونام را خالی کن، با او نباش در عوض ما با تو رفاقت می کنیم. بیا با هم نکونام را له کنیم و امسال هم شماره 10 را به تو می دهیم و در استقلال پول خوب می گیری. به او گفتم یک تار موی جواد نکونام را به هزار تا مثل شما نمی دهم. گفتن از فوتبال خداحافظی می کنم، شماره 10 تان را هم نمی خواهم ولی آقا جواد را به شما نمی فروشم.

گفتی تماس گرفتند و گفتند موسوی را بیرون بیاندازید. منظورت زمانی است که در تبریز بودی یا حالا که در اهواز هستی؟

هر جا که می خواستم بروم زنگ می زدند و می گفتند چرا ایمان موسوی را می گیرید، این که بازیکن نیست. لفظ زشتی به کار برده بودند که شرمم می آید به یک آدم بگویم. مگر همه ما آدم نیستیم، شما فکر کرده اید آخرتی وجود ندارد؟ جالب است بدانید به فولادی ها گفته بودند ایمان موسوی با گسترش فولاد قرارداد دارد و نمی توانید او را به خدمت بگیرید. وقتی آقای اسکوچیچ شنید که قرارداد ندارم تعجب کرده بود. او در اوج نا امیدی ام به من پیشنهاد بازی در فولاد را داد و کفت فکر می کرد من بازیکن گسترش هستم. در هر صورت امیدوارم بعضی ها جواب حرف هایشان را آن دنیا بگیرید. ولی با این حال می بخشمتان، من بخشیدمتان اگر خدا از گناه تان بگذرد.

ماجرای آن 50 میلیون به کجا رسید؟ پول را گرفتی یا نه؟

به خاطر جواد نکونام ریختند ولی آخرش به دست من پولی نرسید! بیشتر از این نخواهید موضوع را باز کنم. کاش هیچوقت آن پول را نمی دادم و این اتفاقات نمی افتاد. فقط می توانم بگویم کمرم شکست. باید از آقای اسکوکیچ مربی فولاد تشکر ویژه ای کنم که با من رفتار خوبی داشته است. به او زنگ زدند و گفتند ایمان موسوی را نگیر، او که بازیکن نیست. بهتر است ایمان را از تیمت بیرون بیاندازی. یک روز او به من گفت ایمان من تنها چیزهایی را که می بینم باور می کنم، نه چیزهایی را که می شنوم. باید از او واقعا تشکر کنم. مگر من جرمم چه بود؟ چون بچه ساده ای بودم و به شما پول دادم؟ کمر من را شکستید. یک روز منتظرم خدا حق من را از اینها بگیرد.

ماجرای ماشینت چه بود؟ گویا قبل از سفر قطر گفته بودند ماشینت را بده و برو در ترکیب!

بله، این داستان حقیقت دارد. دوست نزدیک آقای قلعه نویی به من گفت تو که داری به خارج از ایران می روی، ماشینت را به من بده. منتهی با خودم فکر کردم ممکن است هزار و یک اتفاق بیفتد. ماشین هم که به اسم من است. آنوقت چه بلایی سر خودم بیاورم. ماشین را ندادم و از آنجا هم با من چپ افتادند. چقدر من و نکونام را اذیت کردند. هزار جور حاشیه برایمان درست شد. فقط امیدوارم در فولاد دیگر مشکلی برایم پیش نیاید. چون در این شرایط بازیکن استرس می گیرد. امیدم به خداست و مطمئنم آقای اسکوچیچ هم حق را به حقدار می دهد.

ظاهرا باید در مصاحبه ای مفصل خیلی حرف ها را بزنی. آیا حرف خاصی مانده که بزنی؟

از من که گذشت، امیدوارم این بلاها سرهیچ آدمی نیاید. امیدم به خداست و از مردم می خواهم بابت این حرف هایی که زدم و آنها را ناراحت کردم، من را ببخشند. باید از طرفداران استقلال هم تشکر کنم که همیشه از من حمایت کردند. ولی این را بدانند ایمان موسوی در استقلال شرایط خوبی نداشت، اگرنه بازی های بهتری انجام می داد.

راستی آقای روشن هم در یک مصاحبه گفته بود برای استقلال امثال همین موسوی خوب هستند که پول بگیرند و بروند!

من آقای روشن را خیلی دوست دارم و برایش احترام زیادی قایل هستم. من ایشان را خیلی دوست دارم و برایش احترام خیلی زیادی قایل هستم. هنوز در آرشیو بعضی از گل هایش را دارم. اصلا از او دلگیر نیستم و می دانم این مسایل را نمی دانست. افتخار می کنم در تیمی بازی کردم که آقای روشن کاپیتان آن بود. افتخار می کنم در تیمی بودم که امثال او در این تیم بازی کرده اند.

HO33E!N
07-28-2014, 07:21 PM
لوکا (sm120)

لوکا اسمشم بزرگه و چهره یه بازیکن بزرگ رُ نداره مثل دیماریا(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:21 PM
بخش اعظم حق پخش تلویزیونی و پاداش یوفا و بلیط فروشی و ...(sm120)یه درصدی هم از تبلیغات بازیکنا در میاد(sm120)

همه باشگاهها هم همینا رو دارن ولی چند تاشون اینجوری خرج می کنن؟ (sm120) پرز حتما یه کانالهای دیگه میزنه (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:22 PM
نمیشه په په رو 40 تا بهشون بندازیم؟ (sm120)

من سیتی 30 تا می خواسش

اگر پرز شعور داشت میدادش هوملز رُ جاش میاورد(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:22 PM

لوکا وقتی اومد، اسمش بزرگ بود؟ (sm120) خوبه نصف بچه های اینجا هم نمیشناختنش (sm120)

Milad
07-28-2014, 07:23 PM
افت و خیزشُ قبول دارم... بنز هم همینطوره... حتی دیماریا هم فصل قبل همینطوری بود(sm120)

دیماریا با اینکه اینقدر خوبه چفدر اشکمون رو دراورد ؟(sm120)
بازی با دورتموند تو وست فالن یا برنابئو زمان مورینیو رو یادته دیگه ؟(sm120)من که گریم در اومد (sm120)قشنگ مسیر تیم رو منحرف کرد (sm120)
خود مورینیو هم گفت دیماریا بعد از تمدید قراردادش افتضاح شده (sm120)
بازیکن باید مثل ژابی -لوکا -کریس باشه با کمترین حرکت سینوسی (sm120)

vahid
من سیتی 30 تا می خواسش

اگر پرز شعور داشت میدادش هوملز رُ جاش میاورد(sm120)

حماقت که شاخ و دم نداره (sm120)

HO33E!N
همه باشگاهها هم همینا رو دارن ولی چند تاشون اینجوری خرج می کنن؟ (sm120) پرز حتما یه کانالهای دیگه میزنه (sm120)

یکی از دلیلاش اینه که ما تیم شاهنشاهی بودیم و از پایه قوی بودیم و خیلی بیشتر از تیمای دیگه تو اوج بودیم(sm120)

ضمن اینکه الان بارسا هم یکی از تیمای ثروتمنده ...

70% حق پخش لالیگا بین این 2 تا تیمه 30% مال 18 تا ی دیگه(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:24 PM
لوکا وقتی اومد، اسمش بزرگ بود؟ (sm120) خوبه نصف بچه های اینجا هم نمیشناختنش (sm120)

همه میشناختنش ولی یه سری مخالف و موافق داشت....اون موقع نگفتم الانُ میگم(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:25 PM
دیماریا با اینکه اینقدر خوبه چفدر اشکمون رو دراورد ؟(sm120)
بازی با دورتموند تو وست فالن یا برنابئو زمان مورینیو رو یادته دیگه ؟(sm120)من که گریم در اومد (sm120)قشنگ مسیر تیم رو منحرف کرد (sm120)
خود مورینیو هم گفت دیماریا بعد از تمدید قراردادش افتضاح شده (sm120)
بازیکن باید مثل ژابی -لوکا -کریس باشه با کمترین حرکت سینوسی (sm120)

کریس کم سینوسیه؟ (sm120)
دیگه حالا خودمونیم، چرا تعریف الکی میکنی؟ (sm120) ژابی هم امسال کسینوسی بود (sm120) یعنی از اوج اومد به زیر (sm120)

فقط لوکا بود که امسال تقریبا همه فصل خوب بود

Milad
07-28-2014, 07:25 PM

بازیکن جوون نباید اسمش از خودش بزرگتر باشه چون ریده میشه بهش
واران - اسکار -خسه -عدنان (sm120)
ولی از یکی مقل نیمار غول ساختن اخر هم هیچ گوهی نشد(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:26 PM
یکی از دلیلاش اینه که ما تیم شاهنشاهی بودیم و از پایه قوی بودیم و خیلی بیشتر از تیمای دیگه تو اوج بودیم(sm120)

ضمن اینکه الان بارسا هم یکی از تیمای ثروتمنده ...

70% حق پخش لالیگا بین این 2 تا تیمه 30% مال 18 تا ی دیگه(sm120)

خو مگه زمان کالدرون شاهنشاهی نبودیم؟ (sm120) چی شد که اون موقع اونقدر بدهی بالا آوردیم؟ (sm120)

همین بارسا هم با این همه پولداریش تخم این جور خرج کردن نداره (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:26 PM

نیمار هنوز زوده ولی من دیدم علنا جلو تیمای بزرگ میرینه ....(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:27 PM
همه میشناختنش ولی یه سری مخالف و موافق داشت....اون موقع نگفتم الانُ میگم(sm120)

باور کن خیلی ها تازه بعد از مطرح شدن اسمش فهمیدن کجا بازی می کنه (sm120)... همین اول فصل پارسال هم خیلی اسمش بزرگ نبود... تازه همین الان هم نسبت به خیلی های دیگه اسمش بزرگ نیست (sm120)

vahid
07-28-2014, 07:28 PM

گه نخور سیب بخور (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:28 PM
خو مگه زمان کالدرون شاهنشاهی نبودیم؟ (sm120) چی شد که اون موقع اونقدر بدهی بالا آوردیم؟ (sm120)

همین بارسا هم با این همه پولداریش تخم این جور خرج کردن نداره (sm120)

گاگول جان پایه ی پولُ میگم شاهنشاهی بوده الان که دیگه این طوری نی.....

همون کالدرون به قول تو با اون همه بدهی(من نمیدونم) 170 میلیون داد برا دو تا بازیکن(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:29 PM
باور کن خیلی ها تازه بعد از مطرح شدن اسمش فهمیدن کجا بازی می کنه (sm120)... همین اول فصل پارسال هم خیلی اسمش بزرگ نبود... تازه همین الان هم نسبت به خیلی های دیگه اسمش بزرگ نیست (sm120)

الان سر چی بحث میکنی؟منم میگم مودریچ بزرگتر از اسمشه چون شخصیت رسانه ای نداره مثل دیماریا(sm120)

Milad
کریس کم سینوسیه؟ (sm120)
دیگه حالا خودمونیم، چرا تعریف الکی میکنی؟ (sm120) ژابی هم امسال کسینوسی بود (sm120) یعنی از اوج اومد به زیر (sm120)

فقط لوکا بود که امسال تقریبا همه فصل خوب بود

بازی بد همه دارن نمیشه هم کتمان کرد بازی بد کسی نداره (sm120)ولی یکی مثل کریس که میانگین گلزنی هر سالش 50 تا بوده نمیشه بگی که عملکردش سینوسیه (sm120)

vahid
گاگول جان پایه ی پولُ میگم شاهنشاهی بوده الان که دیگه این طوری نی.....

همون کالدرون به قول تو با اون همه بدهی(من نمیدونم) 170 میلیون داد برا دو تا بازیکن(sm120)

پایه؟ (sm120) من حرف 15 سال پیش به اینورُ دارم میزنم (sm120)

درسته خرج کرد ولی رید با این تیم داریش... ضمنا مثل پرز نبود که هرسال داره مثل نقل و نبات پول خرج می کنه (sm120)

HO33E!N
کاکا چه تعریفی از مورینیو کرده...مصاحبشُ نگه دارین برا وقتی که بارسایی ها گفتن خوزه رید به کاکا(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:30 PM
پایه؟ (sm120) من حرف 15 سال پیش به اینورُ دارم میزنم (sm120)

درسته خرج کرد ولی رید با این تیم داریش... ضمنا مثل پرز نبود که هرسال داره مثل نقل و نبات پول خرج می کنه (sm120)

همین پرز هم کم نریده(sm120)

vahid
الان سر چی بحث میکنی؟منم میگم مودریچ بزرگتر از اسمشه چون شخصیت رسانه ای نداره مثل دیماریا(sm120)

آورین... خواستم همینو اعتراف کنی (sm120)

Milad
نیمار هنوز زوده ولی من دیدم علنا جلو تیمای بزرگ میرینه ....(sm120)

نیمار نگفتم هیچی نیست ولی اسمش از خودش بزرگتر شده (sm120)واسه یه بازیکن جوون باعث میشه بی جنبه بشه (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:31 PM
آورین... خواستم همینو اعتراف کنی (sm120)

بازیکنای 20-21 منظور ما بود نه وقتی جا افتادن....مثل جیمز و نیمار(sm120)

HOSSEIN
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

چه بازیکن خوشتیپی خریدیم (sm19)

vahid
بازی بد همه دارن نمیشه هم کتمان کرد بازی بد کسی نداره (sm120)ولی یکی مثل کریس که میانگین گلزنی هر سالش 50 تا بوده نمیشه بگی که عملکردش سینوسیه (sm120)

تعداد گل ملاک عملکرد نیست (sm120)... فینال یو سی ال هم گل زد ولی تو افت بود (sm120)

Milad

گرون نخریدید؟(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:32 PM
کاکا چه تعریفی از مورینیو کرده...مصاحبشُ نگه دارین برا وقتی که بارسایی ها گفتن خوزه رید به کاکا(sm120)

کاکا، حوزه تخصصی حسینه (sm120)

HO33E!N

اینا رُ ول کن سوم میشین؟(sm120)

vahid

بیاین ایارا رو بهتون بدیم از این بچه خوشکل تره (sm120)

Milad
تعداد گل ملاک عملکرد نیست (sm120)... فینال یو سی ال هم گل زد ولی تو افت بود (sm120)

اجازه هست من سرمو بکوبم به دیوار ؟(sm120)
دیگه غارسایی ها میدونن کریس با مصدومیت بازی کردو قرار نبود بازیکنه (sm120)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:33 PM
رفتم 2 تا بیل زدم کل کمر و شکم و کا اعضای بدنم درد میکنه
دستام هم پوس پوسی شده (sm98)
خاک تو سرمون کنن (sm25)

Milad
07-28-2014, 07:34 PM
خاک تو سرمون کنن (sm25)

باید بری باغ اِسپار (sm120)

vahid

خو اینا رو میدونم (sm120) ولی تو کل فصل (sm120) اونم نه این فصل، هر فصل روالش همینه (sm120) البته هر فصل تو یه مقطع واقعا میترکونه (sm120) خدا نکنه فقط یکی بهش یه تیکه بندازه اون موقع **** من میشه (sm120)

HO33E!N

بارسایی ها هنوز از عملکرد مسی و رونالدو عکس درست میکنن میذارن اینور اونور....

مصدومیتشُ کلا نمیبینن...دوس دارم پوزشون به خاک مالیده شه امسال....

ببینیم بهترین بازیکن قرن چه غلطی می خواد بکنه ....

هر چند که از این مدل مو عوض کردنای کریس هم خوشم نیومد(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:35 PM
خاک تو سرمون کنن (sm25)

پاکَن کردی؟(sm2)

HOSSEIN
گرون نخریدید؟(sm120)
اره (sm120)
10 ملیون پوند
بقول ونگر قمار کردیم (sm120)

vahid
پاکَن کردی؟(sm2)

(sm2)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:36 PM
اینا رُ ول کن سوم میشین؟(sm120)
چهارم (sm120)

Milad
07-28-2014, 07:36 PM
بارسایی ها هنوز از عملکرد مسی و رونالدو عکس درست میکنن میذارن اینور اونور....

مصدومیتشُ کلا نمیبینن...دوس دارم پوزشون به خاک مالیده شه امسال....

ببینیم بهترین بازیکن قرن چه غلطی می خواد بکنه ....

هر چند که از این مدل مو عوض کردنای کریس هم خوشم نیومد(sm120)

اینایی که از این کارا میکنن همونایی هستن که بعد از باخت دو روزپیش جلو اینتر اومدن رئالی هارو مسخره کردن(sm120)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:37 PM
بیاین ایارا رو بهتون بدیم از این بچه خوشکل تره (sm120)
مفتی هم بدین نمخوایم (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:37 PM
کاکا، حوزه تخصصی حسینه (sm120)

کاکا همچنین در مورد مورینیو گفت : " مورینیو به من کمک کرد تا پیشرفت کنم؛صبر داشته باشم و برای رسیدن به هدفم مبارزه کنم. به تصمیمات او احترام می گذارم .

یاد گرفتم که با تصمیمات مربی کنار بیایم و می دانستم که او منفعت تیم را در نظر می گیرد. هر زمان که به من فرصت بازی می داد با حداکثر توانم بازی می کردم.

او در سه سالی که زیر نظرش بازی کردم باعث شد تا به بلوغ فکری برسم. از یک کودک به یک انسان بالغ تبدیل شدم. این روند البته به سادگی طی نشد و دشوارترین لحظات کار کردن من زیر نظر مورینو بودند."

HOSSEIN
07-28-2014, 07:38 PM
باید بری باغ اِسپار (sm120)
به ما هم میگن مرد (sm30)

HO33E!N
اینایی که از این کارا میکنن همونایی هستن که بعد از باخت دو روزپیش جلو اینتر اومدن رئالی هارو مسخره کردن(sm120)

واقعا همچی کاری کردن؟(sm120)

HOSSEIN
پاکَن کردی؟(sm2)
(sm148)

vahid
کاکا همچنین در مورد مورینیو گفت : " مورینیو به من کمک کرد تا پیشرفت کنم؛صبر داشته باشم و برای رسیدن به هدفم مبارزه کنم. به تصمیمات او احترام می گذارم .

یاد گرفتم که با تصمیمات مربی کنار بیایم و می دانستم که او منفعت تیم را در نظر می گیرد. هر زمان که به من فرصت بازی می داد با حداکثر توانم بازی می کردم.

او در سه سالی که زیر نظرش بازی کردم باعث شد تا به بلوغ فکری برسم. از یک کودک به یک انسان بالغ تبدیل شدم. این روند البته به سادگی طی نشد و دشوارترین لحظات کار کردن من زیر نظر مورینو بودند."

پ نظرات په په چی میشه؟ (sm120)

Milad
07-28-2014, 07:39 PM
اره (sm120)
10 ملیون پوند
بقول ونگر قمار کردیم (sm120)

اگه کیفیتش در حد فیافش باشه بد نیست (sm120)
من بازی ای ازش ندیدم ولی ونگر بی گدار به اب نمیزنه (sm120)

HO33E!N
(sm148)

جنوبی هستی نشنیدی؟(sm2)

HO33E!N
پ نظرات په په چی میشه؟ (sm120)

حالم از په په به هم میخوره(sm120)

Milad
واقعا همچی کاری کردن؟(sm120)

کافی بود یه سر به سایت طرفداری بزنی (sm120)

vahid
07-28-2014, 07:40 PM
جنوبی هستی نشنیدی؟(sm2)

در حقیقت داره خودشو میزنه به اون راه (sm2)

HOSSEIN

و یاد داد چطوری برینه (sm30)

vahid
حالم از په په به هم میخوره(sm120)

هیچوقت تصویر اون دلقک بازیای پارسالش رو نیمکت یادم نمیره (sm120)

Milad
07-28-2014, 07:41 PM
جنوبی هستی نشنیدی؟(sm2)

پاکن شما همون اِسپار ماست ؟(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:41 PM
الان همه دارن به ادامه راه بارسا با انریکه اشاره میکنن...یادم نمیره پارسال چه قد از تاتا نوشتن ...

بارسا مثل رئال نی که دنبال اسم باشه دنبال یه مربی هستش که با فلسفش همخونی داشته باشه
(sm2)

Milad
07-28-2014, 07:42 PM
حسین دیروز ایارا خوب بازی کرده بود (sm120)
بهش یه نیمچه امیدی پیدا کردم (sm120)هرچند با اون پنالتی رید به بساط (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 07:42 PM
هیچوقت تصویر اون دلقک بازیای پارسالش رو نیمکت یادم نمیره (sm120)

هر چه قد حرکات آلونسو تو فینال باور پذیر بود حرکات په په مصنوعی و غیرواقعی بود(sm120)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:43 PM
اگه کیفیتش در حد فیافش باشه بد نیست (sm120)
من بازی ای ازش ندیدم ولی ونگر بی گدار به اب نمیزنه (sm120)
بازیکنان انگلیسی کلا الکی الکی گرونن (sm120)
19 سالگی تو لیگ برتر فیکس بازی کنی حتما یه کیفیتی چیزی داره
بازی با ارسنال که دهنمون رو سرویس کرد اگه همه بازی ها اینجور باشه میرزه

HO33E!N
پاکن شما همون اِسپار ماست ؟(sm120)

بال بیل خاک گیاه رُ زیر وو رو میکنن میگن پاکَن(sm2)

Milad
دبل سیو خسوس (sm54)خاک بر سرت پرز کیلور رو میخواستیم چی کار (sm120)

HOSSEIN
جنوبی هستی نشنیدی؟(sm2)
نه والا

Milad
07-28-2014, 07:44 PM
بال بیل خاک گیاه رُ زیر وو رو میکنن میگن پاکَن(sm2)

ما میگیم اِسپار باغ (sm120)

HO33E!N

با یه بازی نمیشه که ولی اگر خوبه باید یه کاسیاس ازش بسازن...بهترین راه هم قرض دادنه(sm120)

vahid

الان وقتشه کم کم به خسوس میدون بدن... یا حداقل قرضی بدنش که بعدا بتونیم ازش استفاده کنیم

HOSSEIN
07-28-2014, 07:45 PM
در حقیقت داره خودشو میزنه به اون راه (sm2)
نشنیدم بخدا (sm70)

Milad
07-28-2014, 07:45 PM
بازیکنان انگلیسی کلا الکی الکی گرونن (sm120)
19 سالگی تو لیگ برتر فیکس بازی کنی حتما یه کیفیتی چیزی داره
بازی با ارسنال که دهنمون رو سرویس کرد اگه همه بازی ها اینجور باشه میرزه

ایارمندی هم جلو ما دهنمونو سرویس کرد (sm120)

Milad
07-28-2014, 07:46 PM
با یه بازی نمیشه که ولی اگر خوبه باید یه کاسیاس ازش بسازن...بهترین راه هم قرض دادنه(sm120)

میشد بازی با المپیک شاتیوا و تیمای داغون بهش بازی داد (sm120)ولی در کل بره یه جایی بازیکنه دوسال دیگه برش گردونیم خوبه (sm120)

HO33E!N
حسین دیروز ایارا خوب بازی کرده بود (sm120)
بهش یه نیمچه امیدی پیدا کردم (sm120)هرچند با اون پنالتی رید به بساط (sm120)

ما که بذمون نمیاد...من ناراحت نیستم از یه فصل خراب کردنش از 40 تایی که دادیم حرصم میگیره (sm120)

دقیقا حالی که ممکنه پیدا کنم در مورد جیمز(sm120)

میلاد یه نکته کاکا تو رئال جا نیفتاد کریس یه فصل طول کشید بیل خوب بود ولی آخرای فصل تازه جا افتاد(sm120)

برا همین میگم فروش آنخل خریت محضه(sm120)

Milad
نشنیدم بخدا (sm70)

شما خاک گیاه رو که جابجا میکنید چی میگید ؟(sm120)

vahid
07-28-2014, 07:47 PM
میشد بازی با المپیک شاتیوا و تیمای داغون بهش بازی داد (sm120)ولی در کل بره یه جایی بازیکنه دوسال دیگه برش گردونیم خوبه (sm120)

موافقم (sm120)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:48 PM
نه بابا میخوان یه نان سنتی درس کنن رفتیم خیر سرمون چاله کنیم (sm2)

vahid
07-28-2014, 07:48 PM

میگن پاکَنی (sm120)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:49 PM
نمیدونم (sm70)
حتما میگن همین پاکن که حسین میگه (sm70)

Milad
ما که بذمون نمیاد...من ناراحت نیستم از یه فصل خراب کردنش از 40 تایی که دادیم حرصم میگیره (sm120)

دقیقا حالی که ممکنه پیدا کنم در مورد جیمز(sm120)

میلاد یه نکته کاکا تو رئال جا نیفتاد کریس یه فصل طول کشید بیل خوب بود ولی آخرای فصل تازه جا افتاد(sm120)

برا همین میگم فروش آنخل خریت محضه(sm120)

لوکا مودریچ هم همینطور (sm120)
بد بختی اینه جا نداریم (sm120)

vahid
نه بابا میخوان یه نان سنتی درس کنن رفتیم خیر سرمون چاله کنیم (sm2)

من موندم این کارگرا چه جوری با پتک سنگ میشکستن؟ (sm2) وقتی با پتک ضربه میزنی، کل ستون فقراتت میره رو ویبره (sm2)

Milad
07-28-2014, 07:50 PM
نمیدونم (sm70)
حتما میگن همین پاکن که حسین میگه (sm70)

بچه بالاشهر باشی همینه دیگه (sm120)

vahid
لوکا مودریچ هم همینطور (sm120)
بد بختی اینه جا نداریم (sm120)

ایسکو کی جای میفته؟ (sm74)

HOSSEIN
ونگر تو 18 روز 63 میلیون پوند خرج کرده[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

HO33E!N
پاسخ منفی فرتونگن به پیشنهاد بارسا (sm120)

Changed
(sm29)میلات کیونکش نیم ساعته منتظرم پخ رو باز کنی

Milad
من موندم این کارگرا چه جوری با پتک سنگ میشکستن؟ (sm2) وقتی با پتک ضربه میزنی، کل ستون فقراتت میره رو ویبره (sm2)

ما پتک رو بخوایم بلند کنیم خودمون میشکنیم (sm120)

vahid
07-28-2014, 07:51 PM
ونگر تو 18 روز 63 میلیون پوند خرج کرده[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

ما تو یه روز 100 تا دادیم پای بیل (sm120) بارساییا تو یه روز 150 تا دادن پای نیمار (sm120)

HO33E!N
گزارش روز : معضل جدید بارسا، هیچ باشگاهی دنی آلوس را نمی خواهد (sm2)

Changed

(sm70)مشکل از اون نیس مشکل از جا هست که نداریم

HO33E!N

با اون میدونی که بهش دادن خوب جا افتاد(sm120)

Changed
07-28-2014, 07:52 PM
ما پتک رو بخوایم بلند کنیم خودمون میشکنیم (sm120)

(sm31)جاکش عین این زنها که وقتی فکشون باز میشه ...

vahid
07-28-2014, 07:52 PM
گزارش روز : معضل جدید بارسا، هیچ باشگاهی دنی آلوس را نمی خواهد (sm2)

بدنش به اتلتیکو (sm120) 0.5 میلیون میخره... تو 25 قسط با کلی شرایط پولشو میده (sm120)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:53 PM
ها والا
بعضیاشون که فقط گوشت و استخونن ولی نمیدونم چی میزنن اینقدر انرژی دارن

vahid
با اون میدونی که بهش دادن خوب جا افتاد(sm120)

من خیلی دوس دارم فیکس شدنشُ ببینم (sm74)

Milad
(sm29)میلات کیونکش نیم ساعته منتظرم پخ رو باز کنی

انجام شد (sm120)

HO33E!N
بدنش به اتلتیکو (sm120) 0.5 میلیون میخره... تو 25 قسط با کلی شرایط پولشو میده (sm120)

ببینیم سورپرایزشون کیه(sm120)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:54 PM
بچه بالاشهر باشی همینه دیگه (sm120)
کل شهر ما بدلیل همین شهرک های پتروشیمی و پارس جنوبی زمین داشتن فروختن به وزارت نفت میلیونر و میلیاردر شدن (sm120)
ما نه خودمون پخی بودیم نه کل اباد و اجادمون (sm120)

Milad
07-28-2014, 07:55 PM

امسال دیگه باید جا بیفته (sm120)البته واسه فصل اول خیلی خوب کار کرد ولی این اخراش بد رید (sm120)

Changed
07-28-2014, 07:55 PM
انجام شد (sm120)

(sm120)افرین

HOSSEIN
07-28-2014, 07:56 PM
ما تو یه روز 100 تا دادیم پای بیل (sm120) بارساییا تو یه روز 150 تا دادن پای نیمار (sm120)
آرسنال
ونگر
همچین خرجی کرده (sm70)(sm77)
وگرنه 63 ملیون که پولی نیست
هنوز 40.50 تای دیگه هم بودجه داریم (sm137)
مفتی مفتی از سسک و ولا 15 ملیون بهمون رسید (sm137)

HO33E!N
حموم(sm2)(sm135)(sm40)

Milad
کل شهر ما بدلیل همین شهرک های پتروشیمی و پارس جنوبی زمین داشتن فروختن به وزارت نفت میلیونر و میلیاردر شدن (sm120)
ما نه خودمون پخی بودیم نه کل اباد و اجادمون (sm120)

مثل خودمی (sm46)

Milad
07-28-2014, 07:57 PM
حموم(sm2)(sm135)(sm40)

نری (sm120)نیم ساعت مونده روزت باطل میشه (sm120)

HO33E!N
آرسنال
ونگر

40-50 تا 20 تا ایارا 30 تای دیگه کی؟(sm120)

HO33E!N
مثل خودمی (sm46)

و من(sm46)

Milad
07-28-2014, 07:58 PM
آرسنال
ونگر

قراردادتون با پوما خیلی خوب بود (sm120)ولی پیراهناش بدجورتنگه (sm120)

vahid
امسال دیگه باید جا بیفته (sm120)البته واسه فصل اول خیلی خوب کار کرد ولی این اخراش بد رید (sm120)

آخراش بد رید؟ (sm77) حالت خوبه؟ (sm77) همه بعد بازی جلو بارسا و بایرن که تو پست هافبک دفاعی از لوکا هم بهتر بود، دهنشون وا مونده بود، تو میگی رید؟ (sm77)

HO33E!N

آقا خیلی تنگه خیلی(sm102)شکم کازورلا (sm102)

Milad
07-28-2014, 07:59 PM
و من(sm46)

یه نفر دیگه پیدا کن از این شکلک استفاده کنیم (sm137)

HOSSEIN
07-28-2014, 07:59 PM
مثل خودمی (sm46)
رفقیم باباش یه خونه براش زده زیر بنا بالای 400 متر (sm70) از این پاساژا که خیلی بزرگه هم برای کار
ما میخوایم یه ایکس باکس بخریم تو این سن و سال پول نداریم (sm30)

HO33E!N
07-28-2014, 08:00 PM
رفقیم باباش یه خونه براش زده زیر بنا بالای 400 متر (sm70) از این پاساژا که خیلی بزرگه هم برای کار

مثل من و میلاد(sm137)

HOSSEIN
حموم(sm2)(sm135)(sm40)
طاقت بیار رفیق

vahid

(sm25)

Milad
آخراش بد رید؟ (sm77) حالت خوبه؟ (sm77) همه بعد بازی جلو بارسا و بایرن که تو پست هافبک دفاعی از لوکا هم بهتر بود، دهنشون وا مونده بود، تو میگی رید؟ (sm77)

من منظورم از اون اخرا واقعا همون اخرا نبود (sm120)
اتفاقا میخواستم تو کامنتم بگم ولی گفتم شاید خودت بفهمی (sm120)منظورم حد فاصل نیم فصل دوم بود که کارلتو نیمکت نشین کردش (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 08:01 PM
اتفاقا میخواستم تو کامنتم بگم ولی گفتم شاید خودت بفهمی (sm120)منظورم حد فاصل نیم فصل دوم بود که کارلتو نیمکت نشین کردش (sm120)

وقتی از حد فاصل استفاده میکنی باید 2 تا مایل استون(مقطع) براش در نظر بگیری(sm120)

vahid

بدبخت چی کار باید میکرد... هر5-6 تا بازی 10 دقیقه چی کار میتونست بکنه؟ تو بازی هایی که فیکس بود، اکثرا عالی بود... گلش به دورتمند (sm54)

HO33E!N
مثکه وحیدم هست(sm137)

vahid
07-28-2014, 08:02 PM
مثکه وحیدم هست(sm137)

ها منم هستم (sm137)

Milad
07-28-2014, 08:03 PM

باز ایکس باکس خوبه (sm120)200 تومن ندارم این موبایل داغونم رو عوض کنم (sm120)

Herzeleid
07-28-2014, 08:03 PM

به جز كاسياس كه موردش فوتبالي نبود (sm70)
به ياد ندارم تو ده سال اخير بازيكني از مورينيو بد گفته باشه بعد همكاري (sm120)
از ياغيايي مثل زلاتان و بالوتلي و ماتراتزي بگير تاجنتلمنايي مثل كاكا و لمپارد (sm132)

HOSSEIN
07-28-2014, 08:04 PM
40-50 تا 20 تا ایارا 30 تای دیگه کی؟(sm120)
یه هافک دفاعی میخوایم فقط (sm70)
شاید دفاع وسط هم گرفتیم

ایرا تو رئال مثل بتنر تو ارسناله فرقش اینکه ما 40 ملیون واسه بتنر ندادیم ولی شما دادید (sm70)

Herzeleid

ساوتهمپتون غارت شد (sm120)
با اين خريدا اگر تو يكي بگي ما تيممون مدعي نيست يكي ميخوابونم دهنت (sm27)

Milad
وقتی از حد فاصل استفاده میکنی باید 2 تا مایل استون(مقطع) براش در نظر بگیری(sm120)

مهم اینه تو یه مقطع فصل بد بود (sm120)

vahid
07-28-2014, 08:05 PM
گل ایسکو به گالا (sm1)

Milad
07-28-2014, 08:06 PM
بدبخت چی کار باید میکرد... هر5-6 تا بازی 10 دقیقه چی کار میتونست بکنه؟ تو بازی هایی که فیکس بود، اکثرا عالی بود... گلش به دورتمند (sm54)

یه کم زیاد با توپ لاس میزنه (sm120)
دیروز یه تک به تک داشت انقدر سر توپ زد تا رید تو موقعیت (sm120)

HOSSEIN
07-28-2014, 08:06 PM

در حال ساختن یه نسل دیگه (sm118)
ونگر یه تیم خوبو بسازه قبل رفتنش ازش راضیم دیگه میتونیم از شاگرداش محافظت کنیم (sm118)

Milad
07-28-2014, 08:07 PM
یه هافک دفاعی میخوایم فقط (sm70)
شاید دفاع وسط هم گرفتیم

ایرا تو رئال مثل بتنر تو ارسناله فرقش اینکه ما 40 ملیون واسه بتنر ندادیم ولی شما دادید (sm70)
ولی من بنتر رو قبول دارم (sm120)باو تو تیم ملیش خیلی خوب بود نمیدونم چرا دوساله اینقدر سوژه شده (sm120)

HOSSEIN
مثل من و میلاد(sm137)
مهم تن و بدن سالمه (sm137)

vahid
یه کم زیاد با توپ لاس میزنه (sm120)
دیروز یه تک به تک داشت انقدر سر توپ زد تا رید تو موقعیت (sm120)

باید با تجربه تر بشه... اونم فقط با بیشتر بازی کردن به دست میاد

HOSSEIN
07-28-2014, 08:08 PM
(sm25)

2.3 ساله سیستم کامپیوتر جواب گیوی بازی های جدید نیست عقده ای شدیم (sm70)

Milad
07-28-2014, 08:09 PM
ونگر یه تیم خوبو بسازه قبل رفتنش ازش راضیم دیگه میتونیم از شاگرداش محافظت کنیم (sm118)

امسال با اینکه قوی تر بودید ولی من بازی های ارسنال رو زیاد نپسندیدم (sm120)سالای قبل تیم شناور تر و هجومی تر بازی میکرد (sm120)

vahid
من دیگه برم برای افطار (sm137)

Changed
گل ایسکو به گالا (sm1)

(sm70)میگی ایسکو فقط گلش به دورتموند و فینال چمپیونز یادمه بقیه فصل برام محو بوده اصلا

Milad
مهم تن و بدن سالمه (sm137)

تنها چیزی که بهش افتخار میکنیم (sm137)

Changed
ایسکو همش ازم فحش میخورد چون جای اوزیلو گرفته بود ولی خب الان حس میکنم کار خوبی کردیم اوزیلو دادیم چون نوسانی بود (sm70)

Changed
07-28-2014, 08:10 PM
تنها چیزی که بهش افتخار میکنیم (sm137)

(sm70)و همچنین پولهایی که از بنگاه ماشین در میاد

vahid
07-28-2014, 08:10 PM
(sm70)میگی ایسکو فقط گلش به دورتموند و فینال چمپیونز یادمه بقیه فصل برام محو بوده اصلا

من گفتم؟ (sm77)

Milad
07-28-2014, 08:11 PM
من گفتم؟ (sm77)

بهترین گلی که از ایسکو دیدم گلی بود که به دورتموند زمانی که تو مالاگا بود زد (sm50)

HOSSEIN
07-28-2014, 08:11 PM
ولی من بنتر رو قبول دارم (sm120)باو تو تیم ملیش خیلی خوب بود نمیدونم چرا دوساله اینقدر سوژه شده (sm120)

یکم کم داره این بدبخت بعضی از بازیکنان استعداد دارن ولی این خلو چل بازیشاون نابودشون میکنه
مثل همین باالوتلی 3 سال پیش بهترین استعداد اروپا انتخاب شد ولی خلو چل بازیش مانع پیشرفت شده
این کلیپ جدیدش که کتاب زلاتان دستشه و اتو میزنه و میرقصه رو دیدی (sm30)

Milad
07-28-2014, 08:13 PM
(sm70)و همچنین پولهایی که از بنگاه ماشین در میاد

فک کردی الان میلیاردی میخوام سود کنم ؟(sm120)شریک دارم (sm120)تازه از شانس من ماشین میخواد ارزون بشه (sm120)

Herzeleid
07-28-2014, 08:13 PM

به محضي كه كاپيتان بشن ميرن (sm2)

HOSSEIN
07-28-2014, 08:14 PM
بریم

Changed
من گفتم؟ (sm77)

نه من گفتم (sm70) بعد از ایسکو ویرگول بذار

Milad
یکم کم داره این بدبخت بعضی از بازیکنان استعداد دارن ولی این خلو چل بازیشاون نابودشون میکنه
مثل همین باالوتلی 3 سال پیش بهترین استعداد اروپا انتخاب شد ولی خلو چل بازیش مانع پیشرفت شده
این کلیپ جدیدش که کتاب زلاتان دستشه و اتو میزنه و میرقصه رو دیدی (sm30)

اره کلیپ رو دیدم (sm120)

Changed
فک کردی الان میلیاردی میخوام سود کنم ؟(sm120)شریک دارم (sm120)تازه از شانس من ماشین میخواد ارزون بشه (sm120)

(sm70)هر ماشین 1 تومن

HOSSEIN
امسال با اینکه قوی تر بودید ولی من بازی های ارسنال رو زیاد نپسندیدم (sm120)سالای قبل تیم شناور تر و هجومی تر بازی میکرد (sm120)

بعد از 2011 که سسک و نصری رفتن از لحاظ فوتبالی یه عقب گرد داشتیم که دلیلش کمبود نیروی انسانی توانمند بود درس میشه این مشکل (sm70)

Milad
07-28-2014, 08:16 PM
(sm70)هر ماشین 1 تومن

زارت(sm120)

Changed
07-28-2014, 08:18 PM
زارت(sm120)

خودت گفتی 1 تومن ارزونتر گیر میاری تو شهرای دیگه دیگه نصفش که به تو میرسه (sm70)

Milad
07-28-2014, 08:22 PM
خودت گفتی 1 تومن ارزونتر گیر میاری تو شهرای دیگه دیگه نصفش که به تو میرسه (sm70)

یکی پیدا کردم اگه پول داشتم قشنگ میتونستم روش 1 تومن سود کنم ولی رو اینا نه باو (sm120)یه دقیقه فک کن من اگه قرار بود هر 5-6 روز 2 میلیون سود کنم الان اینجا چیکار میکردم (sm120)

Al!rezA
07-28-2014, 08:23 PM
(sm51)

Changed
07-28-2014, 08:24 PM
یکی پیدا کردم اگه پول داشتم قشنگ میتونستم روش 1 تومن سود کنم ولی رو اینا نه باو (sm120)یه دقیقه فک کن من اگه قرار بود هر 5-6 روز 2 میلیون سود کنم الان اینجا چیکار میکردم (sm120)

(sm120)منتظری به 30 تومن برسه ماشین بخری بعد بری دور دور

Changed
07-28-2014, 08:25 PM
(sm51)

(sm120)چش رنگی لب میگیری یا سینه

Milad
07-28-2014, 08:27 PM
(sm120)منتظری به 30 تومن برسه ماشین بخری بعد بری دور دور

خدا نکنه فعلا ماشین ارزون شه (sm120)بزار ماشینارو بفروشم بعد ارزون شه (sm120)30 تومن ؟ماشین 3 تومن هم بشه من نمیتونم بخرم دور دورکنم (sm120)

Changed
07-28-2014, 08:28 PM
آنجلوتی در مقابل فروش دی ماریا محافظت می کند. کارلو می خواهد به هر قیمتی که شده این بازیکن را حفظ کند و پس از بازی با اینتر گفت :” چهاردهم مرداد باید در والدبباس باشد.” این بازیکن فصل گذشته نقشی کلیدی در رئال داشت و کارلو نمی خواهد او را به سادگی از دست بدهد. اما آنجلوتی در این نبرد تنهاست. از یک طرف خود این بازیکن می خواهد برود. او با پی اس جی به توافق رسیده است و در این باشگاه سالی هشت میلیون یورو دستمزد می گیرد.از سویی دیگر باشگاه می خواهد که با فروش دی ماریا هزینه خریدها را جبران کند. سران رئال فروش وی با مبلغ ۷۵ میلیون یورو را یک فروش ایده ال می دانند. رئال تا کنون ۱۰۰ میلیون یورو برای خرید خامس و کروس پرداخته و ۲۸ میلیون یورو از فروش موراتا و شاهین بدست آورده است.فروش دی ماریا می تواند این نقل و انتقالات را کاملا متعادل کند.
اما آنجلوتی می خواهد جانانه مقاومت کند. مربی ایتالیایی شدیدا دوست دارد که این بازیکن در رئال بماند. جالب آن که کارلو با مخالفت با خرید مهاجم این قضیه را نشان می دهد. کارلتو یک ماه پیش می گفت که با رفتن موراتا یک مهاجم جوان نیاز دارد اما حالا علنا می گوید که هیچ مهاجمی نخواهد خرید و از ایسکو به عنوان مهاجم کاذب استفاده می کند. بدین ترتیب کارلو نشان داد که بر خلاف اصرار باشگاه تمایلی به خرید فالکائو یا لوکاکو ندارد و ترجیح می دهد که به جای چنین خریدی دی ماریا در تیمش بماند.
سال گذشته کارلتو در شرایطی مشابه موفق شد که کوئنت رائو را نگه دارد. باشگاه و خود بازیکن با انتقال به یونایتد موافق بودند اما آنجلوتی این بازیکن را نگه داشت و او را تبدیل به یکی از بنیان های کلیدی دسیما کرد. حالا باید دید که داستان کوئنت رائو در مورد دی ماریا تکرار می شود یا باشگاه همچون فروش روبن و اشنایدر در سال ۲۰۰۹ ، ال فیدئو را می فروشد. در آن زمان پلگرینی مخالف سفت و سخت فروش دو بازیکن هلندی بود.
کارلتو پیش از این یک بار موفق به ممانعت از جدایی دی ماریا شده بود. زمستان گذشته این بازیکن می خواست از رئال جدا شود اما آنجلوتی او را راضی به ماندن کرد.این بازیکن پس از حرکت زشتش خطاب به هواداران اوضاع بدی داشت اما کارلتو با چنگ و دندان او را حفظ کرد.

Changed
07-28-2014, 08:29 PM
خدا نکنه فعلا ماشین ارزون شه (sm120)بزار ماشینارو بفروشم بعد ارزون شه (sm120)30 تومن ؟ماشین 3 تومن هم بشه من نمیتونم بخرم دور دورکنم (sm120)

(sm120)مث خودمونی پس

Milad
07-28-2014, 08:30 PM
(sm120)مث خودمونی پس

په فک کردی بچه پولدارم ؟(sm120)

Al!rezA
07-28-2014, 08:31 PM
(sm120)چش رنگی لب میگیری یا سینه

اول لب بعد سینه (sm120)

Changed
07-28-2014, 08:31 PM
په فک کردی بچه پولدارم ؟(sm120)

(sm120) نیستی ولی خواهی شد عشقم

Changed
07-28-2014, 08:32 PM
اول لب بعد سینه (sm120)

(sm120)سینه درشت دوس داری یا جم و جور

Al!rezA
07-28-2014, 08:33 PM
(sm120)سینه درشت دوس داری یا جم و جور

نه زیاد کوچیک نه بزرگ ..سایز 70 ..75

pirana
07-28-2014, 08:34 PM

(sm59)

Changed
07-28-2014, 08:35 PM
نه زیاد کوچیک نه بزرگ ..سایز 70 ..75

(sm74)هم نظر هستیم(sm81)

Al!rezA
07-28-2014, 08:37 PM
(sm74)هم نظر هستیم(sm81)

(sm74)

Milad
07-28-2014, 08:37 PM

(sm59)

(sm46)

pirana
07-28-2014, 09:15 PM
(sm46)
(sm23) چطوری تــو؟

Milad
07-28-2014, 09:28 PM
(sm23) چطوری تــو؟

خوبم تو چطوری (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 09:44 PM
برای سومین بار؛ رونالدو برنده Goal 50 شد

او از این لحاظ با رکورد لئو مسی برابری کرد
کریس رونالدو بهترین فوتبالیست حال حاضر جهان برای سومین بار جایزه Goal 50 را دریافت کرد. این جایزه از سوی وبسایت معروف گل هر ساله به بهترین بازیکن فصل اهدا می شود. رونالدو از این لحاظ با رکورد لئو مسی برابری می کند.

رونالدو پس از دریافت جایزه عنوان داشت : " برای من مایه غرور است که بار دیگر این جایزه به من تعلق می گیرد."
او این جایزه را در محل تمرینات رئال در لس انجلس تحویل گرفت. بعد از رونالدو که در رتبه اول قرار گرفت، آرین روبن، ستاره هلندی بایرن و لیونل مسی، ستاره بارسا،در رتبه های دوم و سوم فهرست 50 بازیکن منتخب سایت گل قرار گرفتند.

Milad
07-28-2014, 09:49 PM
برای سومین بار؛ رونالدو برنده Goal 50 شد

او از این لحاظ با رکورد لئو مسی برابری کرد
کریس رونالدو بهترین فوتبالیست حال حاضر جهان برای سومین بار جایزه Goal 50 را دریافت کرد. این جایزه از سوی وبسایت معروف گل هر ساله به بهترین بازیکن فصل اهدا می شود. رونالدو از این لحاظ با رکورد لئو مسی برابری می کند.

رونالدو پس از دریافت جایزه عنوان داشت : " برای من مایه غرور است که بار دیگر این جایزه به من تعلق می گیرد."
او این جایزه را در محل تمرینات رئال در لس انجلس تحویل گرفت. بعد از رونالدو که در رتبه اول قرار گرفت، آرین روبن، ستاره هلندی بایرن و لیونل مسی، ستاره بارسا،در رتبه های دوم و سوم فهرست 50 بازیکن منتخب سایت گل قرار گرفتند.

فسیل(sm120)

جادوگر
07-28-2014, 09:50 PM
(sm120) یکی بیاد پست بده

Milad
07-28-2014, 09:52 PM
(sm120) یکی بیاد پست بده

پست (sm120)

Changed
07-28-2014, 09:52 PM
اینو بگیرین والیبان زنان 20 بار توپ میره برمیگرده تا امتیاز میشه

Milad
07-28-2014, 09:53 PM
حسش نیست بریم بیرون تو خونه هم حسش نیست بمونی (sm9)

HO33E!N

(sm9)

Changed

(sm51)برو داف بازی

Milad
07-28-2014, 09:54 PM
(sm51)برو داف بازی

دلت خوشه (sm98)

Changed
07-28-2014, 09:54 PM
(sm9)

(sm51)تو هم برو

Changed
07-28-2014, 09:55 PM
دلت خوشه (sm98)

(sm70)

HO33E!N
07-28-2014, 09:55 PM
اینو بگیرین والیبان زنان 20 بار توپ میره برمیگرده تا امتیاز میشه

(sm2)

Milad
07-28-2014, 09:56 PM
ممیز صفر پلی (sm50)

Changed
07-28-2014, 09:58 PM
you are the one
you're my number one(sm137)

Milad
07-28-2014, 09:59 PM
بچه ماهی خیال دریای داشت ....(sm50)

جادوگر
07-28-2014, 10:00 PM
(sm120)سنجش (sm79)

Changed
07-28-2014, 10:02 PM
(sm120)سنجش (sm79)

رتبه اومد؟

Milad
(sm120)سنجش (sm79)

(sm102)

pirana
خوبم تو چطوری (sm120)
من خوب نیستم (sm120)

Milad
من خوب نیستم (sm120)

منم زیاد خوب نیستم ولی تو چرا خوب نیستی (sm120)

pirana
07-28-2014, 10:03 PM
نظر مثبتت در مورد مردن موافق ـه؟ (sm120)

pirana
07-28-2014, 10:03 PM
منم زیاد خوب نیستم ولی تو چرا خوب نیستی (sm120)
کلا کسلم؛ چندین روزـه نرفتم بیرون (sm120)

pirana
07-28-2014, 10:04 PM
امشب خونه یکی از بچه ها مکان ـه (sm59) آب ما بند اومده (sm3) میخوام دوش بگیرم برم...(sm155)

Milad
07-28-2014, 10:04 PM
نظر مثبتت در مورد مردن موافق ـه؟ (sm120)

بد بختی بمیریم هم اون دنیا کیونمون رو پاره میکنن (sm120)الان وضع ما مثل زمانی هست که اره تو کیونت باشه (sm120)

pirana
07-28-2014, 10:05 PM
بد بختی بمیریم هم اون دنیا کیونمون رو پاره میکنن (sm120)الان وضع ما مثل زمانی هست که اره تو کیونت باشه (sm120)
چه در کشی چه تو کنی...(sm120)

Milad
07-28-2014, 10:05 PM
کلا کسلم؛ چندین روزـه نرفتم بیرون (sm120)

کلا هیچ کاری حال نمیده (sm25)

pirana
07-28-2014, 10:06 PM
کلا هیچ کاری حال نمیده (sm25)
چرا نمیمیریم؟ (sm74)

جادوگر
چرا نمیمیریم؟ (sm74)

(sm30) یک مشت دیوثی شدیم نشستیم دور هم

ehsan1361
نمیدونم فسیل هست یا نه ؟

په په مدافع تيم رئال مادريد با اين مدل موي عجيب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) در تمرينات تيم خود حاضر شد!

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Milad
07-28-2014, 10:07 PM
چرا نمیمیریم؟ (sm74)

همین الانش هم با جنازه فرقی نداریم (sm120)

ehsan1361
اما این دو بازیکن محبوب از حد و اندازه های یک فوتبالیست خارج شده اند و محبوبیتی فراتر از یک فوتبالیست در کشور ماتادورها پیدا کرده اند و دلیل آن چیزی نیست جز نحوه لباس پوشیدن این دو فوتبالیست.

راموس و جرارد پیکه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) در سال های اخیر به دفعات به عنوان خوش لباس ترین فوتبالیست های اسپانیایی انتخاب شده اند، البته این ویژگی برای باشگاه هایشان هم درآمد دارد چرا که سود بیشتری از طریق تبلیغات به جیب آنها واریز می کند. البته تا همین چند ماه پیش این جرارد پیکه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) بود که حرف اول را می زد اما درخشش راموس در فینال لیگ قهرمانان اروپا محبوبیت او را چند برابر کرد. قاب هایی از این دو فوتبالیست درآمد زا و البته خوش تیپ را می بینید:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

pirana
(sm30) یک مشت دیوثی شدیم نشستیم دور هم
خودتی (sm70)

Milad
07-28-2014, 10:08 PM
نمیدونم فسیل هست یا نه ؟

په په مدافع تيم رئال مادريد با اين مدل موي عجيب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) در تمرينات تيم خود حاضر شد!

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

فسیل (sm120)الان کچل کرده

جادوگر
خودتی (sm70)
معنیش رو نمیدونم (sm120)

pirana
همین الانش هم با جنازه فرقی نداریم (sm120)
خانواده ـم دیگه سراغی ازم نمیگیرن (sm2)

pirana
07-28-2014, 10:09 PM

این شکیرا رو حامله کرده؟ چه نازـه (sm2)

ehsan1361
فسیل (sm120)الان کچل کرده

خبر واسه دیروزه (sm70)(sm120)

جادوگر
خانواده ـم دیگه سراغی ازم نمیگیرن (sm2)(sm120) مردشورت رو ببرن رو*حا**نی

pirana
07-28-2014, 10:10 PM
معنیش رو نمیدونم (sm120)
نمیدونی واسه چی به زبون میاری؟ (sm39)

Milad
07-28-2014, 10:10 PM
خانواده ـم دیگه سراغی ازم نمیگیرن (sm2)

یه پسر واقعی کسیه که فقط موقع گشنگیش خانوادش رو ببینه (sm120)

Milad
07-28-2014, 10:11 PM
خبر واسه دیروزه (sm70)(sm120)

خبر گذاریت فسیله (sm120)

pirana
(sm120) مردشورت رو ببرن رو*حا**نی
آقا بحث 30ارC نکن تو دیسکو...(sm3)

ehsan1361
این شکیرا رو حامله کرده؟ چه نازـه (sm2)

اینجا همگی ... تشریف دارن (sm120)

pirana
07-28-2014, 10:13 PM
یه پسر واقعی کسیه که فقط موقع گشنگیش خانوادش رو ببینه (sm120)
توی مسیر که میخوام برم دستشویی ملاقاتشون میکنم (sm120)
آقا آب اومدش...من برم...یا علی (sm127)

Milad
07-28-2014, 10:17 PM
توی مسیر که میخوام برم دستشویی ملاقاتشون میکنم (sm120)
آقا آب اومدش...من برم...یا علی (sm127)

خوش اومدی عزیزم (sm19)

جادوگر
07-28-2014, 10:17 PM
دیسکو...(sm3)
حالا حالا حالا حالا همه دستا به بالا به این پیر آنا بگید هزار ماشالا

Milad
07-28-2014, 10:20 PM
حالا حالا حالا حالا همه دستا به بالا به این پیر آنا بگید هزار ماشالا

جواب کنکورت کی میاد ؟(sm98)

.Vahid.
07-28-2014, 10:20 PM
(sm70)

.Vahid.
07-28-2014, 10:22 PM
48,091(sm77)(sm77)

Nima
07-28-2014, 10:24 PM
عید همگی مبارک (sm137)(sm10)

HO33E!N
07-28-2014, 10:28 PM
بچه ماهی خیال دریای داشت ....(sm50)

(sm50)

HO33E!N
07-28-2014, 10:28 PM
48,091(sm77)(sm77)

دهنت سرویس مردک مشهدی(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 10:29 PM
عید همگی مبارک (sm137)(sm10)

عید تو هم مبارک رفیق(sm137)

.Vahid.
07-28-2014, 10:29 PM
تا ما آمدیم همه لال شدن (sm70)

.Vahid.
07-28-2014, 10:30 PM
دهنت سرویس مردک مشهدی(sm120)

اااااا فهمیدی؟(sm70)

Milad
07-28-2014, 10:30 PM
(sm100)

HO33E!N
07-28-2014, 10:31 PM
اااااا فهمیدی؟(sm70)

گم رو اسمتُ درس کن(sm120)

.Vahid.
07-28-2014, 10:32 PM
گم رو اسمتُ درس کن(sm120)

زدم درست نشد این بهتره (sm59)

HO33E!N
07-28-2014, 10:33 PM
زدم درست نشد این بهتره (sm59)

خیلی(sm59)
پدیده ی شاندیز چه کرده؟(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 10:33 PM
(sm100)

(sm102)

Milad
07-28-2014, 10:35 PM
(sm102)

(sm139)

HO33E!N
07-28-2014, 10:36 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

نیما اینا هم خوبه برا آواتار(sm120)

.Vahid.
خیلی(sm59)
پدیده ی شاندیز چه کرده؟(sm120)

پدیده مشهد (sm102)

HO33E!N
(sm139)

به کدامین گناه؟(sm54)

HO33E!N
پدیده مشهد (sm102)

پدیده ی مشهد چیکا کرده؟(sm120)

Milad
07-28-2014, 10:37 PM
نیما اینا هم خوبه برا آواتار(sm120)

(sm127)

.Vahid.
07-28-2014, 10:38 PM
پدیده ی مشهد چیکا کرده؟(sm120)

سوراخ سوراخ(sm70)

HO33E!N
07-28-2014, 10:38 PM
(sm127)

بعضیا هر جا بازی کنن نمیشه دوستشون نداشت(sm59)

Milad
07-28-2014, 10:39 PM
به کدامین گناه؟(sm54)

هیس!!! لاشیا فریاد نمیزنن (sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 10:39 PM
سوراخ سوراخ(sm70)

امسال قوی تر از پارسالین وحید؟(sm120)
بارسا مد نظره(sm120)

HO33E!N
07-28-2014, 10:40 PM
هیس!!! لاشیا فریاد نمیزنن (sm120)