PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نخستین آلبوم رسمی کاوه آفاق « با قرص‌ها می‌رقصد » منتشر شد ...

Sajjad_MCH
12-09-2014, 12:28 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Kaveh Afagh – Ba Ghors Ha Miraghsad ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Sajjad_MCH
12-09-2014, 12:30 AM
پشت صحنه و بی وقفه در حال تصویربرداری ِکارهای جدید.به امید زمستان امسال و انتشار آثار صوتی و تصویری گوناگون

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Sajjad_MCH
12-09-2014, 12:31 AM
شمارش معکوس
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Mil AD
12-09-2014, 12:32 AM
سرزمین قلبم دارد کم کم از دست میدهد آبادی های خود را
و سربازان یاغی پس گرفتن از من تصرفات قلبم را ..
با یاد تو انگار آفت زده میشود محصولات یه عمر عاشقی
مترسک های مزرعه به دنبال کلاغ ها به پرواز در می آیند ، مثل حس پروانگی
تاریخ ها گذشته از سقوط قلعه ی قلبم در دوران حکومت تو و آن پی در پی شکست ها ، که همگی را دارم از تو ..
جادوگر نگاهت کهنه شده است دگر .... معجون های صدایت بی اثر است با یه حس جاودانگی
و تو شناخته شدی در تاریخ من و یاد میشود از تو ... به عنوان دوران سقوط حکومت قلبی ..
پرچم سوخته ی نیمه افراشته ات را هم دگر بکن از سرزمین من
و تو همچو مغولان به آتش کش بقیه ی آبادی های باقی مانده را
و از من باقی نگذار چیزی جز کویری لم یزرع و یا همچو سرابی !!!

این تیکه از شعر آلبوم جدید ایشون هست ؟! (sm10)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 12:36 AM

pirana
12-09-2014, 01:17 AM
شال آن شال سرخ تو...موج موجِ موی تو...(sm50)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 01:32 AM
شال آن شال سرخ تو...موج موجِ موی تو...(sm50)

آه چه بد زخمیه که فردا کیست هم آغوش تو(sm88)

خیلی منتظرشم (sm178)

pirana
12-09-2014, 01:34 AM
آه چه بد زخمیه که فردا کیست هم آغوش تو
(sm88)

خیلی منتظرشم (sm178)
بهترین آهنگی که تا حالا از the ways شنیدم...(sm50)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 01:38 AM
بهترین آهنگی که تا حالا از the ways شنیدم...(sm50)
the ways وختی کاوه افاق رفت از گروه عمرا اون اوج رو باز بگیره د ویز ، ببینیم این البوم چی کار میکنه (sm50)

pirana
12-09-2014, 01:40 AM
the ways وختی کاوه افاق رفت از گروه عمرا اون اوج رو باز بگیره د ویز ، ببینیم این البوم چی کار میکنه (sm50)
شال پلی... (sm50)

pirana
12-09-2014, 01:40 AM
چه زیباست دور روی تو...(sm50)

pirana
12-09-2014, 01:42 AM
همــــــــــــیشه گروه ها محکوم به فروپاشی ـن (sm25)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 01:45 AM
شال پلی... (sm50)

توووو، توی این شهر مه آلود، اگه حتی یه نفر بود، همونم دست منو خوند، زَد و اون جونمو سوزوند...
(بیگانه-کاوه آفاق)

این عالیه نوید (sm88)(sm50)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 01:46 AM
همــــــــــــیشه گروه ها محکوم به فروپاشی ـن (sm25)
دقیقا معلوم نیست چرا ولی اگه هم بروز نشه تو هر گروهی از درون متلاشی میشه اخر (sm25)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 01:47 AM
بی وقفه مشغول ثبت و ضبط کارهای تصویری هستیم.صبح ها در استودیو و شبها تصویربرداری،فقط و فقط برای اینکه روزی برسه که لبخند رضایت شما رو پس از برخورد با کیفیت خوب ایده ها و کارها و تصاویر جدید در (آینده ی نه چندان دور) ببینیم.منتظر باشید که حا
صل سه سال و نیم زحمات چند تیم مختلف صوتی و تصویری رو از تهیه ی آلبوم گرفته تا عکاسی کاور های اون تا ویدیو ها تا کارهای مشترک تا مقولات خبری و...را مشاهده کنید.مدتهاست در حسرت یک آسوده خوابیدنیم که حتی یک شب این تیمها به همراه این حقیر به صورت میانگین بیش از چهار ساعت چشمهامون رو نبستیم.امیدوارم حاصل کار در شٱن شما باشه

Sajjad_MCH
12-09-2014, 01:57 AM
سرزمین قلبم دارد کم کم از دست میدهد آبادی های خود را
و سربازان یاغی پس گرفتن از من تصرفات قلبم را ..
با یاد تو انگار آفت زده میشود محصولات یه عمر عاشقی
مترسک های مزرعه به دنبال کلاغ ها به پرواز در می آیند ، مثل حس پروانگی
تاریخ ها گذشته از سقوط قلعه ی قلبم در دوران حکومت تو و آن پی در پی شکست ها ، که همگی را دارم از تو ..
جادوگر نگاهت کهنه شده است دگر .... معجون های صدایت بی اثر است با یه حس جاودانگی
و تو شناخته شدی در تاریخ من و یاد میشود از تو ... به عنوان دوران سقوط حکومت قلبی ..
پرچم سوخته ی نیمه افراشته ات را هم دگر بکن از سرزمین من
و تو همچو مغولان به آتش کش بقیه ی آبادی های باقی مانده را
و از من باقی نگذار چیزی جز کویری لم یزرع و یا همچو سرابی !!!

این تیکه از شعر آلبوم جدید ایشون هست ؟! (sm10)

نه خیر این یتیکه از شعر بنده هست که در البوم چنگیز توسط محسن چاوشی خواهید شنید (sm10)

pirana
12-09-2014, 02:05 AM
توووو، توی این شهر مه آلود، اگه حتی یه نفر بود، همونم دست منو خوند، زَد و اون جونمو سوزوند...
(بیگانه-کاوه آفاق)

این عالیه نوید
(sm88)(sm50)
لینک؟

Sajjad_MCH
12-09-2014, 02:09 AM
لینک؟
آهنگ The Ways به نام بیگانه

( شعر وآهنگ : کاوه آفاق ، تنظیم :‌ پدرام آزاد و کاوه آفاق )

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

pirana
12-09-2014, 02:15 AM
(sm10)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 02:18 AM
(sm10)

برفا نم نم روی گورا، سرما توی استخونا، روزام تقویم خط خورده، شبهام در سوگت پژمرده ...

006
12-09-2014, 10:15 AM
مرسی تاپیک.....عالیه(sm50)(sm50)

pirana
12-09-2014, 10:29 AM
آهنگ The Ways به نام بیگانه

( شعر وآهنگ : کاوه آفاق ، تنظیم :‌ پدرام آزاد و کاوه آفاق )
---

(sm50)

Raul
12-09-2014, 02:07 PM
تنها آلبومی که اوریجینال می خرمش.....

Sajjad_MCH
12-09-2014, 02:24 PM
دانلود آهنگ گروه The Ways به نام اتاق ابی با صدای کاوه افاق

عشق من رفت به تن خاک، طعم شب نیست جز بیداری، ای عکس خندان بشنو از من، خواهمت دید روزگاری ... (sm88)
(کاوه آفاق)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 02:31 PM
ورژن جدید آهنگ قصه زیر زمین از کاوه آفاق ، یاس و آراد آریا ...

از تموم دردا توی سرما و گرما، پلی ساختیم ما از نم زیرزمینها تا آسمون ها، دستهای ما، خالیه مغرور اما، فدا کردیم ما، خواب شبارو واسه آرزوها

(کاوه آفاق)

MP3 320

Arad Aria Ft Kaveh Afagh & Yas - Ghesseye Zirzamin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](New%20Version).mp3)

MP3 128

Arad Aria Ft Kaveh Afagh & Yas - Ghesseye Zirzamin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](New%20Version)%20%5B128% 5D.mp3)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 02:40 PM
آهنگ فوق العاده زیبای کاوه آفاق به نام مخمصه

جامعه آزارم داد، جامعه انکارم کرد، آخرین ضربه شو زد، جامعه بیمارم کرد ...

MP3 128

Kaveh Afagh - Makhmaseh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Sajjad_MCH
12-09-2014, 02:46 PM
آهنگ فوق العاده زيباي Thw Ways ( كاوه آفاق )‌به نام كلنجار

شعر و آهنگ : کاوه آفاق . تنظیم : کاوه آفاق و پدرام آزاد

از کلنجار خیلی خستم، سکوت شده کار من ....(sm88)

(کاوه آفاق)

MP3 320
The Ways - Kalanjar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

MP3 128

The Ways - Kalanjar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Sajjad_MCH
12-09-2014, 02:49 PM
آهنگ فوق العاده زیبای کاوه آفاق به نام ایران ...

ایران ایران ...ای که سوزد زِ نورت خورشید / زنده بادا ایرانم ایران...

MP3 320
Kaveh Afagh - Iran ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

MP3 128
Kaveh Afagh - Iran ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Sajjad_MCH
12-09-2014, 02:53 PM
آهنگ فوق العاده زیبای رستاک و کاوه آفاق به نام عشق

ترانه ، ملودی : رستاک ، تنظیم : اشکان دباغ

MP3 320

Rastaak & Kaveh Afagh - Eshgh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

MP3 128

Rastaak & Kaveh Afagh - Eshgh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

HADIS
12-09-2014, 05:12 PM
با توجه به متن ترانه ش توقع بیشتری داشتم(sm168)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 05:22 PM
با توجه به متن ترانه ش توقع بیشتری داشتم(sm168)
اینم یه جوریه مث محسن ما ، همه پسند نیست ، خاص طلبه بیشتر (sm120)

HADIS
12-09-2014, 05:29 PM
اینم یه جوریه مث محسن ما ، همه پسند نیست ، خاص طلبه بیشتر (sm120)

باز هم نمیگم بد بود(sm59)...ولی حتما همین طوره که میگی

Sajjad_MCH
12-09-2014, 05:31 PM
باز هم نمیگم بد بود(sm59)...ولی حتما همین طوره که میگی
ولی کاراشو دنبال کنی خوشت میاد میدونم (sm120)

HADIS
12-09-2014, 05:33 PM
ولی کاراشو دنبال کنی خوشت میاد میدونم (sm120)

نمی دونم شاید...این یکی که سِیو شد، به نظرم خاصِ(sm59)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 05:36 PM
نمی دونم شاید...این یکی که سِیو شد، به نظرم خاصِ(sm59)
اهنگای بیشتری داره من وخت نداشتم فعلا بذارمشون ، مثلا البوم استرس گروه دِ ویز رو دانلود کن یا انلاین گوش کن از این جا خوشت میاد ..

HADIS
12-09-2014, 05:39 PM
اهنگای بیشتری داره من وخت نداشتم فعلا بذارمشون ، مثلا البوم استرس گروه دِ ویز رو دانلود کن یا انلاین گوش کن از این جا خوشت میاد ..

باشه حتما،ممنون(sm176)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 05:40 PM
باشه حتما،ممنون(sm176)
(sm176)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 05:40 PM

Kaveh Afagh (born Seyed Kaveh Afaghi, 1 May 1983, Tehran, Iran) is a composer, songwriter, guitarist and singer, who grew up in an artistic family. His father, Mehdi Afagh, is a writer and theatre director and his mother, Hamideh Titkanlou, is a PH.D in urban designing and planning. So, cause of artistic atmosphere in family, he was acquainted with different kinds of artistic principles and theories since childhood.

At the age of six, Kaveh began to learn primary principles of music and to play the classic guitar by his father. But after two years, he loathed guitar because he believed that classic guitar was not a good instrument for that age. From 1992 to 1996, for some problems, Kaveh Afagh experienced living in several cities of North of Iran, getting familiar with many traditions of Turkoman songs (folklore) and his parents’ encouragements, the passion of music aroused in him once again and his musical goals began during his teenage years. When he was fifteen, his first electric guitar was a present from his parents, then started playing jazz and blues and under the influence of Pink Floyd and Queen Bands, Kaveh got interested in rock music. At the age of 17, he began to write songs and compose music for himself. A year later, Kaveh graduated from Alborz School (the most Iranian well-known high school) in Mathematics and began to study architecture in university. During this time, he formed his first band and called it “The Part”. They had just one concert and a few months later, they dissolved due to financial problems. Afterwards, he joined a large orchestra “Asemaneh” as lead guitarist. Kaveh left them, as he couldn’t be the singer and group didn’t accept his songs and then by the invitation of Alireza Pourreza, joined to his band “The Kavian”. At 21, he experienced his first studio record in “Kavian”. Kaveh Afagh has collaborated with them for 2 years and 25 live performances , 10 concerts and releasing one studio album in Persian “Zaraban e Namonazzam” that means “Unsystematic Beating” were the results. Meanwhile, under the effect of old Persian poets, he started to write English lyrics. He says that he owes his technique of composing to architecture. Compounding of these techniques led him to create a new style of oriental rock.

In 2005, Kaveh Afagh and Alireza Pourreza formed a band and by Kaveh’s suggestion, they called it “The Ways”. He has taken up various roles as a singer, lead guitar, song writer and composer of the band and most of band works have been produced by Kaveh Afagh . two Persian studio albums “Zaraban e Namonazzam” that means “Unsystematic Beating” and “Otagh e Abi” which means “The Blue Room” and two albums “The Ways” and “Blasphemy Palace” in English, several live performances and concerts in different cities of Iran, composing for various short movies and attending in some music festivals are the results of Kaveh Afagh’s music life up today .

کاوه آفاق هنرمند، آهنگساز، نوازنده، شاعر، ترانه سرا، موسیقی دان و خواننده ایرانی در یک خانواده هنری چشم به جهان گشود.
پدرش نویسنده و کارگردان تئاتر و مادرش دکترای شهرسازی است.
چند سالی در شمال ایران زندگی کرد و با فولکلور ترکمن ها آشنا شد.
از پانزده سالگی آغاز به نواختن جاز و بلور کرد و آن گاه به موسیقی راک علاقه مند شد.
از هفده سالگی به آهنگ سازی و ترانه سرایی پرداخت. پس از دیپلم رشته معماری را در دانشگاه دنبال کرد.
یک گروه موسیقی تشکیل داد که به دلیل مشکلات مالی به جایی نرسید. آن گاه خود به عنوان نوازنده گیتار به گروه آسمانه پیوست. پس از این به دعوت علیرضا پوررضا به گروه کاویان رفت و نخستین ضبط استودیوئی را با این گروه تجربه کرد. کاوه افاق در طول دو سال، در بیست و پنج اجرای زنده و ده کنسرت با گروه کاویان همکاری کرد.
آلبوم رسمی ضربان نامنظم نتیجه این همکاری ها بود.
کاوه در این سال ها به سرودن اشعار انگلیسی نیز پرداخت.
به سال 2003 با پوررضا گروه پاپ، راک The Ways را پایه گذاری کرد و خود به عنوان گیتاریست اصلی گروه به همکاری پرداخت.
حامد قناد به عنوان نوازنده گیتار باس و ایمان محمدی به عنوان نوازنده درام از اعضای این گروه به شمار می روند.
دو آلبوم رسمی استرس به فارسی و غریق بال های خیال به انگلیسی، چندین کنسرت در شهرهای مختلف ایران، آهنگ سازی برای فیلم های کوتاه و حضور در چند فستیوال موسیقی دستاوردهای این گروه است.
کاوه آهنگ قصه زیرزمین را با همکاری آراد آریا تولید کرد. این آهنگ دومین جایزه جشنواره جهانی موزیک زیرزمینی به سال 2010 را به دست آورد.
هم اکنون گروه کاوه آفاق برای رسیدن به یک سبک پاپ راک ایرانی تلاش می کنند و درصددند تا موسیقی راک را از وضعیت راکد آن نجات دهند.
کاوه در شهر تهران به دنیا آمده

pirana
12-09-2014, 05:42 PM

عشق من رفت به تن خاک، طعم شب نیست جز بیداری، ای عکس خندان بشنو از من، خواهمت دید روزگاری ... (sm88)
(کاوه آفاق)

پس از شال بهترین آهنگ... دیشب میخواستم بگم...

Sajjad_MCH
12-09-2014, 05:55 PM
پس از شال بهترین آهنگ... دیشب میخواستم بگم...
مخصمه هم .. کلا خوشم میاد (sm120)
خواب بازی (sm54)

Majiid
12-09-2014, 07:21 PM

(کاوه آفاق)

میشه لینک بدین

Sajjad_MCH
12-09-2014, 07:27 PM
میشه لینک بدین

(sm10)

Mahi Saa
12-09-2014, 09:55 PM
عاشقشم (sm10)

دل... این واژه مشکل...

Sajjad_MCH
12-09-2014, 10:13 PM
وای که این واژه ها لالند در پیش تو، آه چه بد زخمیه که فردا کیست هم آغوش تو...

mahdi
12-09-2014, 10:37 PM
به به

Cannibal
12-09-2014, 10:41 PM
نمونه ی خواننده با کلاس ! (sm127)

Sajjad_MCH
12-09-2014, 10:46 PM
نمونه ی خواننده با کلاس ! (sm127)
دقیقا

asc
12-10-2014, 12:27 AM
بعد اینکه از گروه جدا شد نه کار شاخصی از کاوه شنیدم نه از the ways

Sajjad_MCH
12-10-2014, 01:12 AM
بعد اینکه از گروه جدا شد نه کار شاخصی از کاوه شنیدم نه از the ways
باید ببینیم البومش چی کار میکنه

Sajjad_MCH
12-10-2014, 07:16 PM

Sajjad_MCH
12-10-2014, 09:38 PM
با تو بدرود ، شب بخیر تا بینهایت ... دیگه بیدار نمیشی صبح حتی از زنگای ساعت
(تیکه ای از آهنگ "بدرود" که همین روزها پخش خواهد شد)

که گویا در البوم قرار خواهد گرفت ..

Sajjad_MCH
12-11-2014, 03:36 PM
من همیشه دلم به امثال شما خوش خواهد بود که وقتی آلبوم رسمیم ( بزودی )‌ اومد تو مغازه ها
با تبلیغ اون میون نسل جوان و مردمی که موسیقی عادی گوش میدن
اونهارو بیشتر با این سبک و لذت بهبود فرهنگی آشنا کنید

Sajjad_MCH
12-11-2014, 11:34 PM
عکس از علی شهرکی

Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:04 PM
فدا کردیم ما ... خواب شبارو واسه آرزوها

Sajjad_MCH
12-14-2014, 02:53 AM
عکس از جورج باربر

yaran
12-14-2014, 03:45 AM
(sm77)

Sajjad_MCH
12-15-2014, 02:01 AM
(sm77)
چی شده

Sajjad_MCH
12-15-2014, 02:03 AM
آهنگ جدید کاوه آفاق به نام "بدرود" ..... به زودی..

Sajjad_MCH
12-18-2014, 10:28 AM
کاوه آفاق و گروه دیوار ُ، موسیقی

Chavosh
12-27-2014, 02:08 PM

Chavosh
01-02-2015, 10:33 PM
کاوه آفاق در گفت‌وگو با «شرق» از انتشار اولین آلبوم رسمی‌اش به نام «شال» خبر می‌دهد
«راک» صدای دغدغه‌های اجتماعی است
کاوه آفاق بالاخره توانست قفل سکوت موسیقی‌اش را بشکند و مجوز اولین آلبوم رسمی خود را بگیرد. حالا او از زیرزمین بیرون آمده و سوغاتی نزدیک به یک‌دهه تمرین و تک‌آهنگ‌های منتشرشده، «شال» نام گرفته که یادآور مشهورترین کار کاوه است. این نخستین مصاحبه کاوه آفاق پس از دریافت مجوز و اولین اعلان رسمی عبور از هفت‌خان رستم است که در ادامه می‌خوانید. او یک‌بار در سال٨٩ با دلزدگی از فضای موجود و فشارهایی که بر سر عدم‌مجوز به گروه‌های موسیقی راک در میان بود از ایران رفت، اندکی بعد به ایران برگشت و حالا بعد از چندسال دوندگی، صدایش از شادی گرفتن مجوز، پرحرارت است. با او از دنیای موسیقی امروز ایران، چگونگی عبور از موانع دریافت مجوز آلبوم و نگاه متقابل موسیقی راک و جامعه سخن گفته‌ایم: چه شد که به ایران برگشتید و به فکر گرفتن مجوز اولین آلبوم افتادید؟
جریان زندگی ما را به سمت مجوز کشاند! بعد از چندسال که از شروع به کار گروه گذشته بود، سال٨٩ به خارج از کشور رفتم و خواستم در آنجا کارم را ادامه دهم، اما دیدم که نمی‌شود در کشوری که زبانش فارسی نیست، به صورت مداوم و متناوب و تا ابد شعر فارسی نوشت. بر اساس فلسفه موسیقی من، موظف بودم شعرهایم را خودم بگویم، اما در خارج از ایران به این موضوع پی بردم که نمی‌توان اینطور ادامه داد و این برای هر هنرمندی که از کشورش جدا می‌شود، صدق می‌کند. من این را از روی ارتباطی که با هنرمندان ایرانی در خارج دارم، می‌گویم.
می‌شود روشن‌تر به این موضوع اشاره کنید تا از حالت کلیشه‌های معمول بیرون بیاید؟
به‌عنوان یک‌نفری که دارد از بیرون به موضوع رفتن نگاه می‌کند، وقتی که به فرآیند کارم در آنجا نگاه می‌کردم و آن را مورد قضاوت قرار می‌دادم، به این نتیجه رسیدم که ادامه این وضع فایده‌ای ندارد و ممکن است خیلی زود به تکرار خودم برسم. چون سوژه برای یک‌شاعر، همیشه در اتفاقات زبانی ظهور می‌کند و وقتی که یک هنرمند در کشور خود باشد و با همزبان‌های خود ارتباط داشته باشد، می‌تواند در رسیدن به سوژه امیدوارانه‌تر عمل کند. اما در خارج از ایران، وقتی که زبان مادری در کار نباشد، همیشه یک سد، یک مانع ترجمه‌ای بین حس ما و زبان آدم‌های اطراف وجود دارد که نمی‌گذارد شعری متولد شود و وقتی که شعری در کار نباشد، ترانه‌ای و موزیکی هم در کار نیست.
خب، زبان‌های دیگر هم هستند که خواننده می‌تواند از آنها استفاده کند... .
هدف اولم ترانه‌گویی به زبان فارسی بود و همه مشکلات از همین جا شروع می‌شد.
اما اتفاقا موزیک راک به زبان انگلیسی نزدیک‌تر است، بهتر نبود از این فرصت استفاده می‌کردید و رویکردتان را تغییر می‌دادید؟
نه اتفاقا برعکس! من در طول این سال‌ها یک‌سری فرمول‌هایی را کشف کرده بودم که شعر و ترانه فارسی روی موزیک راک بنشیند و البته دل مخاطب را هم نزند. چون معمولا ترانه‌های حوزه راک به دل مخاطب نمی‌نشیند؛ اصلا تاروپود آهنگ و ترانه یکی نمی‌شود، اما فکر می‌کنم در مورد آثار من اینطور نبود. چون این فرمول را کشف کرده بودم، نمی‌توانستم خودم را راضی کنم شعر انگلیسی روی آهنگ‌هایم بگذارم. شاید به خاطر همین کشف بود که احساس می‌کردم اگر در فضایی غیر از ایران باشم، سوژه می‌میرد.
درباره این حس که می‌گویی در مهاجرت وجود دارد، نمونه و شاهدی هم دارید؟
معمولا ما ایرانی‌ها برای این می‌رویم که به آرامش برسیم، اتفاقا وقتی هم به آنجا می‌رسیم، این آرامش را می‌بینیم اما خیلی زود متوجه می‌شویم که این آرامش مال ما نیست، ما فقط میهمان آرامش آنها هستیم. و به‌هرحال ‌روزی باید به خانه خودمان که اتفاقا شلوغ و پرهیاهو هم است برگردیم و به وضع و حالش برسیم! من در خارج از ایران نه توهینی دیدم، نه کسی حس بدی به من داد و نه واقعا اذیت شدم، اما میهمان بودم دیگر و هرکاری که می‌کنی، نمی‌توانی از این احساس میهمان‌بودن جدا شوی. تو وقتی لب یک ساحل می‌نشینی هرجایی که باشی، دنبال زباله‌هایی می‌گردی که معمولا در کنار سواحل ایران به چشم می‌خورد، چون اینها دغدغه است و قابلیت تبدیل‌شدن به سوژه برای هنرمند و ترانه برای من خواننده را دارد. برای هنرمند همین ناهنجاری‌هاست که وظیفه می‌شود به نسل‌های بعد این موضوع را برساند که مثلا دریا را تمیز نگه داریم!
یعنی به همین دلیل برگشتی؟
برای کسی مثل من که همیشه آماده شعر گفتن است و همیشه درحال بازی با واژه‌ها در ذهنم هستم، این احساس کم‌کم داشت به وجود می‌آمد که دارم از وظایف و از مسوولیت‌هایم عدول می‌کنم. کسی که حس می‌کند تنها یک هوادار دارد، یعنی فقط‌وفقط در جهان یک‌نفر هست که هنر، صدا و موزیک او را دوست دارد، این حس وظیفه را همیشه همراه خود دارد و در هیچ‌شرایطی رهایش نمی‌کند.
گروه چه‌سالی شکل گرفته بود؟
دویز سابق ٢٠٠٥ راه افتاد و اتفاقا آن اوایل هدفش هم خواندن شعر انگلیسی بود... .
عجیب به‌نظر می‌رسد، اتفاقا در آن سال‌ها گروه‌های راک یا حافظ یا موزیک‌های خارجی دیگر را کاور می‌کردند، بالاخره دغدغه اصلی کاورکردن بود.
بله شاید! اما از این روش استفاده نکردم، تمام کارهایمان اورجینال است و تنها بعد از انتشار اولین آلبوم زیرزمینی‌ام در سال ٨٩ بود که یکی،دوتا آهنگ خارجی را خواندم.
و اینطور شد که به ایران برگشتید ... .
بله، واقعیت این است که چیزهایی دل ما را می‌شکست و در میان آنها، رفتار دوگروه، ما را خیلی اذیت کرده بود؛ گروه اول، آدم‌هایی که اجازه اجرای زنده به ما نداده بودند و گروه دوم آدم‌هایی که حتی یک «خسته نباشید» به ما نگفته بودند. فکر می‌کنم همه هنرمندهای ایران در هرزمینه‌ای از مجسمه‌ساز تا یک رهبر ارکستر، از این دوگروه آزرده هستند. چنین رفتاری در جامعه‌شناسی، به نخبه‌کشی تعبیر می‌شود که در ایران متاسفانه در حوزه هنر خیلی زیاد است.
برای برگزاری کنسرت درخواست داده بودید که موافقت نشده بود؟
نه، مشکل اساسی این بود که ما به سمت اینکه اجرای زنده انجام دهیم، می‌رفتیم اما در دولت پیشین حاضر نبودند حتی در فضای دانشگاهی هم چنین اجراهایی داشته باشیم و این مساله دل هرکسی را که با هنر سروکار داشته باشد، می‌شکند!
حالا که برگشته‌اید، این مشکلات حل شده؟
زمانی که برگشتم، مجبور شدیم تمام عناصر و سازوکارهای حرفه‌ای یک گروه موسیقی را در بند خودمان ایجاد کنیم، مدیربرنامه داشته باشیم و به این شکل، کاملا اصولی به سمت مجوز برویم. راستش را بخواهید اگر بخواهیم با طرفدارانمان روراست باشیم، باید بگویم تمام آرزوی ما این است که به زبان فارسی در کشور خودمان با مردم و هوادارهایمان روبه‌رو شویم. همخوانی در یک سالن کنسرت با هواداران بزرگ‌ترین آرزوی من است؛ جایی که همه‌باهم و با زبان فارسی بخوانیم!
فکر می‌کنید الان که به سمت مجوز آلبوم رفته‌اید، بتوانید مجوز کنسرت را هم بگیرید؟
بدون شک همینطور است؛ کمپانی طرف قرارداد ما «آوای سوته دلان» است و فکر می‌کنم با اعتبار خوب این کمپانی در حوزه موسیقی بتوانیم این کار را هم انجام دهیم.چون چندنکته وجود دارد؛ یکی اینکه ما به‌واسطه نوع موسیقی‌مان بی‌شک آرام‌ترین طبقه اجتماعی را به سمت خود کشانده‌ایم. طرفداران ما باسوادترین و باخردترین طبقه اجتماع هستند و اینها وقتی داخل یک سالن جمع شوند حتی اگر صدهزارنفر باشند، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنند.
شاید بشود اینطور گفت که مخاطب شما، به‌نوعی مخاطب فرهیخته موسیقی جدید ایران باشد... .
بله و من فکر می‌کنم با توجه به نوع ترانه‌ها و فضای کارهای ما، اجراهای خیلی خوبی داشته باشیم.
چه شد که موسیقی راک را انتخاب کردید؟
پنج‌یا شش‌ساله بودم که موزیک در خانه ما پخش می‌شد و حس می‌کردم بیشتر از کارتون‌دیدن، من را جذب می‌کند و همین ارتباط، جرقه‌ رفتن من به سمت موزیک بود. اما انتخاب «راک» را مدیون پدرم و عمویم هستم. عموی من، از نوجوانی من را با موسیقی راک آشنا کرد، نوارهایی از او دارم که بعد از این همه‌سال هنوز از شنیدن‌شان لذت می‌برم. خودبه‌خود وقتی سن‌وسالم بیشتر شد، فهمیدم که سبک آن نوار راک بوده و بقیه موزیک‌هایی که می‌شنیدم، پاپ! من راک را بیشتر دوست داشتم و وقتی که درباره آن مطالعه کردم، یک گیتار الکتریک خریدم و همه‌چیز از اینجا شروع شد. پدرم، من را به این سمت تشویق کرد و همیشه پشت من بود. بعد از آن هم دانشجوی مشهد شدم.
این درست است که می‌گویند مشهد یکی از آوانگاردترین فضاهای موزیک زیرزمینی در ایران را دارد؟
شک نکنید! فضای موزیک مشهد، مرکز راک ایران بوده، است و خواهد بود. آشنایی با بچه‌های مشهد روی کار من خیلی تاثیر گذاشت و البته بخشی از فامیل‌هایم که به‌اصطلاح راک‌باز بودند، من را به این سمت کشاندند! خودم هم احساس می‌کردم راک بیشتر از سبک‌های دیگر، خلأهایی که در وجود آدم هست را پیدا کند. در حقیقت موزیک که تلفیقی از شعر و صدای سازها به همراه هارمونی است را در نظر بگیریم؛ در راک، شعری که خواننده می‌خواند و نوع ادای واژه‌ها و حتی صدایی که از سازها خارج می‌شود، همه اینها مجموعه چالش‌های درونی من را بیشتر پر می‌کرد تا سایر سبک‌ها.
این چالش‌های درونی چه‌شکلی است و تا چه حد به چالش‌های درونی جامعه نزدیک است؟
بی‌شک هردغدغه فردی، یک چالش اجتماعی است؛ یعنی مجموعه چیزهایی که من را آزار می‌دهد، بی‌شک فقط من هنرمند را آزار نمی‌دهد. اگر من دغدغه‌ای دارم مطمئن هستم هرکسی که ترانه من را گوش داده -بدون توجه به اینکه خوشش آمده یا نه- او هم دغدغه‌هایش با من یکی است. شاید اولویت‌بندی ما در این دغدغه‌ها با هم فرق داشته باشد اما در کلیت مشترک است. شاید دغدغه اصلی من مثلا ازبین‌رفتن احترام ایرانی‌ها در فرودگاه‌های خارجی باشد اما این دغدغه، آخرین دغدغه یک نفر دیگر باشد اما در دغدغه‌بودن، بین ما مشترک است. در حال حاضر، بیشترین چیزی که من را آزار می‌دهد، این است که حس می‌کنم جامعه ما دارد به‌نوعی به سمت افول فرهنگی پیش می‌رود که علت‌های مختلفی دارد. شاید فساد اولین دلیلش باشد، شاید موضوع حرکت جهان به سمت زوال فرهنگی هم بی‌تاثیر نباشد، ولی نمی‌شود از کم‌کاری در حوزه آموزش‌وپرورش چشم پوشید. شاید به نظر شما و حتی مخاطب‌تان، این موضوع چندان جدی نباشد، اما ما واقعا در این حوزه خوب کار نکرده‌ایم. دغدغه اصلی من این است که ایران می‌خواهد چه بشود؟ این فرهنگ می‌خواهد به کجا برسد؟ و اگر فقط و فقط در ایران یک هوادار هم داشته باشم، وظیفه دارم این دغدغه و نگرانی را به او انتقال دهم.
این مفاهیم را که نمی‌شود به‌طورکلی انتقال داد. کار هنرمند این است که نوک‌هرم نشسته و دارد یک‌سری مفاهیم را برای قاعده هرم دوبله می‌کند، سمبل‌هایی انتخاب می‌کند، موضوعات را ساده می‌کند، تشبیه می‌کند و از استعاره استفاده می‌کند تا مخاطب حرفش را راحت‌تر بفهمد. شما از چه ابزاری در گروه استفاده می‌کنید؟
فکر می‌کنم برآیند مجموعه دغدغه‌های من در همان ترانه «لمپن پارتی» باشد. در این ترانه یکی از دغدغه‌های اصلی من، مرگ عشق است چراکه حس می‌کنم مردم ما دارند عشق و عاشقی را فراموش می‌کنند و این موضوعی است که کاملا مردمی و انسانی است و دیگر نه پای دولت در میان است و نه سیاست. مردم ما به‌واسطه تکنولوژی، حریم خصوصی خود را از دست داده‌اند؛ در خانواده‌هایمان هم خیلی کم پیش می‌آید که بچه‌ای بتواند در اتاقش را ببندد و بگوید می‌خواهم چندساعتی در اتاقم تنها باشم. ما ملتی هستیم که به درون‌گرایی و عرصه خصوصی هم احترام نمی‌گذاریم. در فضای شهر، هروقت در خیابان راه می‌روید، احساس می‌کنید همه دارند به شما نگاه می‌کنند. پشت فرمان نشسته‌اید و می‌خواهید گریه کنید اما این کار را نمی‌کنید چرا که مدام در این فکر هستید که دارند شما را نگاه می‌کنند. چنین دغدغه‌هایی از اساس مربوط به نهاد خانواده است و هیچ‌ربطی به سیاستگذاری‌های کشور ندارد؛ باید بپذیریم که خودبه‌خود از دل خانواده‌ها، مجموعه مشکلات اجتماعی بیرون می‌آید.
هنرمندها مخصوصا در موزیکی که الان شنیده می‌شود، روی قضیه خانواده‌ها و نقش تربیتی آنها کمتر متمرکز شده‌اند. این موضوع چقدر در کارها و ترانه‌هایتان تاثیر داشته؟
واقعیت این است که در سن‌وسال ما و دایره مخاطبانمان (فکر می‌کنم این دایره سنی ١٤ تا ٤٠ سال باشد) بیشتر آدم‌هایی را می‌بینیم که ازدواج کرده‌اند. پس بخشی از مخاطبان نوجوان و جوان ما، مجموعه خانواده‌های آینده کشور را خواهند ساخت. اگر پدران و مادران ما از نسل قبل از انقلاب بوده‌اند، ما را با ساختارهای ذهنی خودشان که برگرفته از هنر و سیاست آن روزگار بوده، شکل داده‌اند. با این حساب ما به‌عنوان هنرمند می‌توانیم با نسل مخاطبان خود حرف بزنیم و ارتباط بگیریم تا این ارتباط روی خانواده‌های نسل بعد اثر بگذارد. شاید با این روش بشود پایه خانواده‌های بعدی را با فرهنگ متین‌تری نسبت به فرهنگی که بار آمده‌ایم، بشناسانیم.
سوال پیش می‌آید که چطور ممکن است با قیچی راک این موها را زیبا کوتاه کرد. چون می‌دانید که ذهنیت جامعه ما نسبت به موسیقی راک یک ذهنیت گاردگرفته است؟
اولین مشکلی که داریم این است که اسم یک‌نفری را می‌گذاریم «راکر» یا «پاپ‌خوان» یا «سنتی‌خوان» یا هنرمند. کدام یکی؟ اگر اسم من هنرمند است، هنرمند نباید فقط از یک مدیوم برای بیان کارهایش استفاده کند. اگر اسم من راکر است پس کارهای من باید فقط در محدوده راک باشد اما من خودم را راکر نمی‌دانم، من خودم را بیشتر شاعر می‌دانم تا راکر. راک، مدیومی است که بلد بودم و وارد آن شدم؛ من بلد بودم گیتار بزنم خودبه‌خود راک زدم، اگر پدر و مادر من در ١٣سالگی برایم سه‌تار می‌خریدند، الان یک خواننده سنتی بودم!
اما خیلی سخت است که آدم پیکاسویی باشد که از کوبیسم جلوتر برود.
این قابلیت شاید در هنر نقاشی صدق کند، اما خودبه‌خود، خصوصا موسیقی راک، تو را با آهنگسازی آشنا می‌کند؛ کاری سخت‌تر و پیچیده‌تر از آهنگسازی پاپ و سنتی. حالا وقتی که اصول هارمونیک و اصول تئوریک موسیقی را بلد باشیم، می‌شود هرنوع موزیکی را تولید کرد.
با این روند، من به‌عنوان یک موزیسین ممکن است امروز احساس کنم اصلا نباید راک بزنم و شاید بهتر است سنتور کار کنم، خب کار می‌کنم! وحی منزل نیست که من راکر باشم. این را در موسیقی خطا می‌دانم که هنرمند خودش را به یک سبک محدود کند، مگر اینکه تکنسین موسیقی باشد و نه هنرمند! اگر هنرمند است و می‌خواهد احساس خود را بیان کند حالا با گیتار باشد یا سنتور، چه فرقی دارد؟ در راک تو باید نگاهی چندوجهی داشته باشی، دستی بر موسیقی و تئوری موسیقی داشته باشی، با سازهای دیگر آشنا باشی و شعر بگویی تا تو را راکر به حساب بیاورند. راک مثل پاپ نیست که شعر را از یکی بخری و اجرایش کنی، باید به ادبیات آن زبان آشنایی داشته باشی، باید اجرای خوبی داشته باشی چرا که باید بتوانی حتی از طریق تصویر هم روی مخاطبت تاثیر بگذاری. برای این کار هم نیاز است که با مدیوم سینما یا تئاتر هم آشنایی کوتاهی داشته باشی، باید بتوانی خوب حرف بزنی و برای اینکه تاثیرگذار باشی، خودبه‌خود باید با فلسفه و جامعه‌شناسی هم آشنا باشی.... بگذارید اینطور بگویم که راک یک‌جور سینماست؛ یعنی شاعرانگی خودش را دارد و به تکنیک‌های خاص خودش نیاز دارد و در آن مجموعه‌ای از هنرها کنار هم قرار می‌گیرند. با این حساب چطور می‌شود خانواده‌ها نگران «راک» باشند؟ شاید مشکل آنجاست که به آنها مفهوم خوبی از راک تا به حال ارایه نشده!
اما همچنان سوالی که مطرح است این است که اگر تو یک هنرمندی و احساس می‌کنی که باید حرفت را بزنی، چرا وقتی که مجوز نگرفتی نرفتی سراغ همان سنتور تا مجاز باشی و بخوانی؟
به این دلیل که فکر می‌کنم نوع موسیقی‌ای که انتخاب کردم، احساسی که در آن دارم و حتی لحظه‌های درونی‌ای که می‌گذرانم، همچنان صدای گیتار الکتریک می‌دهد! شاید در ٤٥سالگی صدای سه‌تار را بیشتر دوست داشته باشم ولی فعلا صدای گیتار الکتریک را ترجیح می‌دهم... .
من اگر پدر یک بچه باشم با چه دستاویزی قانعم می‌کنی که به فرزندم اجازه بدهم موسیقی راکی را گوش بدهد که در جامعه علیه آن سمپاشی شده است؟
بستگی به این دارد که علیه چه گروه راکی سمپاشی شده باشد؟ واقعا می‌شود علیه راک در مفهوم کلی آن، سمپاشی کرد؟
خب بالاخره رسانه‌ها برنامه‌هایی را درباره شیطان‌پرستی پخش کرده و می‌کنند و در همه آنها به موزیک راک هم اشاره می‌شود... .
یعنی می‌گویی چون در سینمای جهان فیلم مستهجن هم تولید می‌شود، کلا در سینماها را باید بست؟
نه! ولی شاید نیاز باشد که قبل از گشودن درش، آن را تطهیر کنیم، موافق نیستی که درباره راک هم در ایران باید ‌چنین اتفاقی بیفتد؟
پس این را هم بنویس که موسیقی گروه دویز، یک «راک تطهیرشده» است! اگر گروهی با صدای گیتارالکتریک، شیطان‌پرستی کرده، دلیل نمی‌شود که گیتارالکتریک را کنار گذاشت. به‌نظر من گیتارالکتریک یکی از عارفانه‌ترین سازهاست و نباید چنین‌سازی را زیر سوال برد! شاید اگر به شیطان‌پرست ساز سنتور را یاد می‌دادند، این کار را با سنتور می‌کرد، حالا از شانس بد ما، گیتار یاد گرفته!!
حالا که مجوز اولین آلبوم آمده، برای کلیپ هم فکری کرده‌اید؟ می‌توان گفت موزیک راک بدون کلیپ ناخواناست.
من فکر می‌کنم قوانینی که در وزارت ارشاد برای گرفتن مجوز وجود دارد، هیچ‌کدام منافی با دادن ویدیو برای یک آهنگ نیست. یک‌سری محدودیت‌ها وجود دارد و مثل سابق نمی‌توان کار کرد، ولی فکر می‌کنم اگر آدم دو خصیصه باسوادبودن و هوشمندبودن را داشته باشد، می‌تواند از این محدودیت‌ها و چالش‌ها یک فرصت به وجود آورد. به نظر من با همین محدودیت‌ها می‌توان کار کرد؛ ستاره را در قفس هم بگذاری، می‌درخشد و نورش خاموش نمی‌شود.
تا به حال تلاشی برای این کار کرده‌اید؟
اصلا کاری که می‌کنیم همین است. من خیلی راحت می‌توانم موزیکم را در خارج از ایران بخوانم اما به ایران آمده‌ام که از سد مجوز بگذرم و بتوانم یک آلبوم در شأن ایران ارایه دهم. بعد مجوز اجرای زنده آن را بگیرم و البته مجوز ویدیوهایی که می‌توانم برای آن بسازم! بنابراین تا جایی که ممکن است این تعامل را با قوانین داخلی ایران انجام می‌دهم تا کارها از نظر مجوز دچار مشکل نشود. من مجموعه‌وظایفی را که نسبت به خودم و آرمانی که در ذهن دارم، انجام داده‌ام و تا آخرین لحظه هم تلاش می‌کنم و امیدوارم که همه‌چیز خوب پیش برود.
چطوری می‌خواهید با این محدودیت‌ها تعامل کنید؟ اگر بگویند ساز نباشد، چه؟
نکته جالب همین است؛ در ویدیو «شال» نوع رفتارمان و روایت کلی داستان و حتی پوشش‌ها به‌گونه‌ای است که این کلیپ بی‌شک مجاز است و این ویدیو هرجا باشد می‌تواند به‌عنوان کار مجاز پخش شود و اندکی هم از استانداردها پایین‌تر نیست.
به‌نظر شما با این رویکرد می‌شود تعامل کرد؟
من فکر می‌کنم، می‌شود و ما می‌خواهیم که این اتفاق بیفتد و وزارت ارشاد هم می‌خواهد این اتفاق بیفتد.
چرا فکر می‌کنی وزارت ارشاد تمایل به این کار دارد؟
چون الان که در این پروسه افتاده‌ام و به دنبال مجوزها هستم، این را حس می‌کنم. دلیلش این است که وزارت ارشاد هم این را فهمیده که یک‌سری هنرمندها هستند که به‌راحتی می‌توانند از کشور بروند اما به کشورشان متعهد هستند، پس چرا از ما در داخل کشور استفاده نشود؟
من احساس می‌کنم حس ایرانی‌بودن چه در تو و چه در آهنگ‌هایت خیلی زیاد است و این حرفی هم که گفتی، به‌نوعی تایید‌کننده آن خواهد بود... .
بله. یک‌سری آدم‌ها نسبت به کشورشان متعهد هستند و هرعقل سلیمی آن را درک می‌کند و می‌گویند این آدم تعهد دارد و برای کشورش خطری ندارد. اگر کار کند، ما مجموعه قوانین را جلو پایش می‌گذاریم. رعایت کرد، کرد، نکرد. ما هم به‌عنوان هنرمندی که این روبه‌رو هستیم، سعی می‌کنیم تا جایی که امکان دارد، حرمت قوانین را نگه داریم. راستش را بخواهید ما برای دیدن هوادارهایمان داریم پرپر می‌زنیم، برای اینکه بتوانیم آنها را ببینیم، هرکاری انجام می‌دهیم. ولی هیچ‌وقت امکان ندارد از ما کار غیراستاندارد بیرون بیاید. اگر قرار باشد موزیک و کلیپ غیراستاندارد بسازیم یا خودمان را سانسور کنیم، ترجیح می‌دهیم از کشور برویم.

Sajjad_MCH
01-03-2015, 12:11 AM
دیگه شعری نیست، همه را گفتند

006
01-13-2015, 07:37 PM
کی میاد؟//////////؟؟؟(sm50)

Chavosh
01-18-2015, 01:45 PM
کاوه آفاق؛ قصه شال سرخ قصه «کاوه آفاق» هم همانند قصه زیرزمینش، مفصل است و ناگفته‌های زیادی دارد. قصه‌ای که از سال ۲۰۰۳ و با شروع به کار گروه «the ways» رنگ جدی‌تری به خود گرفت و کم کم به یک برند معتبر در زمینه موسیقی راک و پاپ – راک تبدیل شد. the ways به یک جریان در موسیقی زیرزمینی تبدیل شد و توانست برای خیلی‌ها خاطره ساز باشد. کاوه آفاق از این گروه جدا شد و ترجیح داد فعالیت‌های خود را به شکل رسمی دنبال کند. در سال ۲۰۱۰ او قطعه «قصه زیرزمین» را منتشر کرد. قطعه‌ای که از عشق، امید وانگیزه می‌گفت. قصه زیرزمین آنقدر در داخل و خارج مطرح شد که دومین جایزه جشنواره جهانی موزیک زیرزمینی را در سال ۲۰۱۰ کسب کرد. در همین دوران که او در حال ورود به موسیقی روی زمین بود، به سراغ چند تجربه متفاوت از جمله بازی در تئا‌تر رفت. یکی از جذابیت ویدئوهای آفاق اکت‌های پرهیجان او است که خصوصا در ویدئوی قطعه «خواب بازی» نمود زیادی داشت. آفاق تا به امروز چند تک قطعه را هم منتشر کرده است اما او اکنون یک خواننده مجاز است. چندی پیش نسخه‌ای از تیزر آلبوم او در فضای مجازی منتشر شد که کامل نبود. نسخه اصلی آن به زودی منتشر خواهد شد و در ادامه اولین آلبوم مجاز آفاق راه پیشخوان‌های فروشگاه‌ها را در پیش خواهد گرفت.

Sajjad_MCH
02-07-2015, 06:31 PM
در قالب تیتراژ فیلم سینمایی «رخ دیوارنه»؛

رونمایی از نخستین همکاری «کاوه آفاق» و «کارن همایونفر» در جشنواره فیلم فجر
موسیقی ما – نخستین همکاری مشترک «کاوه آفاق» و «کارن همایونفر» که شب گذشته در کاخ جشنواره فیلم فجر روی پرده رفت، با استقبال مخاطبان رو به رو شد.

به گزارش «موسیقی ما»، فیلم سینمایی «رخ دیوانه» شب گذشته در حضور خبرنگاران و منتقدین سینمایی در برج میلاد اکران شد و با استقبال اهالی رسانه رو به رو شد.

این فیلم که کارگردانی آنرا «ابوالحسن داوودی» بر عهده دارد، تااین لحظه از جشنواره در صدر بخش انتخاب های مردمی ست و تیتراژ پایانی آن حاصل نخستین همکاری «کاوه آفاق» و «کارن همایونفر» است.

آهنگسازی و تنظیم این اثر را «کارن همایونفر» بر عهده داشته است که با صدای «کاوه آفاق» در تیتراژ انتهایی این فیلم گنجانده شده است.

کاوه آفاق درباره این همکاری در گفتگو با «موسیقی ما» گفت: «این آغاز فصل جدیدی از همکاری من و کارن همایونفر است و امیدوارم به نتایج خوبی منجر شود. از دست اندرکاران این فیلم ممنونم و امیدوارم بتوانیم ارتباط خوبی با بینندگان آن در انتهای فیلم برقرار کنیم.»

این قطعه به زودی از طریق «موسیقی ما» منتشر خواهد شد.

!..:: joker ::..!
02-07-2015, 09:14 PM
تيتر رو عوض كن سجاد (sm120)

كم اتفاقي نيست

02-07-2015, 09:15 PM
البته برا كاوه آفاق (sm120)

Chavosh
08-04-2015, 04:16 PM

pangabi
08-04-2015, 07:07 PM
از وختی فهمیدم به اردشیر گفته قسمت هایی که آراد توو مستند حضور داره رو کات کن بدم اومد ازش مرتیکه دو روو و دو دوزه بازززززز(sm128)

Navid
08-04-2015, 10:22 PM
عجیبه چرا این همه مدت بهش مجوز ندادن!!!
چون با پول راحت میشه مجوز گرفت...
مشکل مالی هم به هیچ عنوان نداره ... یکی از آشناهام رفته بود خونشون تو فرمانیه ی تهران یه ویلای 500 متری تو دل یه باغ 3000 متری !!!

Chavosh
11-26-2015, 11:46 PM
پس از سالها فعالیت در حوزه موسیقی کشور

کاوه آفاق سرانجام مجاز شد

Chavosh
11-27-2015, 07:52 PM

آلبوم کاوه آفاق بهمن‌ماه منتشر می‌شود
نام کاوه آفاق بعد از انتشار قطعه "شال" و استقبال از آثار گروه the ways بر سر زبان‌ها افتاد؛ خواننده‌ای که علیرغم قابلیت‌های بالا تا قبل از آغاز جشنواره موسیقی مقاومت در تهران موفق به اخذ مجوز فعالیت‌های رسمی و قانونی خود نشده بود و نمی‌توانست به صورت رسمی در کشور فعالیت کند. او به تازگی توانست مجوز فعالیت خود را دریافت کند. آفاق درباره این اتفاق به هنرآنلاین گفت: من تا هفته قبل مجوزی نداشتم که سروصدا کنم، اما فکر می‌کنم تا 10 روز آینده سروصدا کنم.

او ادامه داد: برنامه‌ریزی شرکت "آوای سوته دلانگ این است که در بهمن‌ماه آلبوم را منتشر کنند. این آلبوم 14 تا 15 قطعه دارد. این قطعات در راهی هستند که من از 20 سالگی تا به ‌حال رفتم. در آلبوم از فعالیت‌های سال 1380 تا 1394 خودم 14 تراک انتخاب کرده‌ام که هر کدام از این قطعات برای یک سال است.

آفاق گفت: این آلبوم تا اینجای کار نامش "قصه‌ زیرزمین" است. چهار قطعه از آثار قدیمی را که خیلی‌ها با آن خاطره دارند در آلبوم قرار داده‌ام. چند اثر جدید را هم ساخته‌ام که مخاطبان بتوانند آثار جدیدی را هم در این آلبوم شاهد باشند. تمامی‌ شعر‌ها و آهنگ‌ها را خودم سروده و ساخته‌ام و در بخش تنظیم قطعات هم پدرام آزاد، آرمان مهربان و شهاب آفاقی در این آلبوم حضور دارند. خودم هم در این بخش چند قطعه را تنظیم کرده‌ام.

وی با اشاره به وضعیت موسیقی روز گفت: در یک دهه اخیر موزیسین‌های خوبی به موسیقی ما معرفی نشده‌اند. شاید عده‌ای معروف و محبوب شده باشند، اما آن‌ها موسیقیدان نیستند.

Chavosh
12-25-2015, 05:44 PM
نخستین آلبوم رسمی کاوه آفاق «با قرص‌ها می‌رقصد» نام گرفت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

انتشار قطعه «فلوکستین» از اولین آلبوم رسمی خواننده «شال»

12-25-2015, 09:06 PM
فِلوکسِتین

توُ این لیوان حل کن فِلوکسِتین ُ
تا شاید حل کرد مشکلات ِ روُ زمین ُ
مشکلات ِ پاها وُ پوتینُ
سردیِ دستای پُرچینُ

توُ این لیوان حل کن فِلوکسِتینُ
تا شاید رفت غم ِ میدونِ مینُ
غم ِ مردای اسیرُ
سفره های بی یار ِ هفت سینُ

خاطرات ِ عشقای دیرینُ
یادِ دوران ِ قدیمُ
توُ این لیوان حل کن

خاطرات ِ شب های غمگینُ
بار ِ فکرای سنگینُ
توُ این لیوان حل کن

01-02-2016, 06:25 PM
تاریخ انتشار

21 دی ماه

12 قطعه

01-02-2016, 06:27 PM
یکی دو قطعه تکراری

بقیه جدید

Roly
01-02-2016, 09:53 PM
تاریخ انتشار

21 دی ماه

12 قطعه

ای جووونم ممنون از اطلاع رسانیت (sm50)

01-10-2016, 10:26 AM
به تعویق افتاد

26 دی ماه

احتمالا باز هم به تعویق بیافته

01-10-2016, 10:28 AM

نشست صمیمی عوامل آلبوم «با قرص‌ها می‌رقصد» با حضورخواننده این آلبوم برگزار شد

کاوه آفاق: اگر اهل معامله بودم، مجوز گرفتن‌ام پنج سال طول نمی‌کشید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
+ محمدحسین تفرشی: امیدوارم فرصتی که به کاوه آفاق داده شده، برای بقیه هنرمندان هم مهیا شود
+ مهدی میرزا باقریان: سیستم فرهنگی کشور این روزها با نگاه حمایتی با هنرمندان تعامل دارد

+ عکس‌های «امیر خامنه» از حاشیه و متن این برنامه

Saeid_MC94
01-16-2016, 01:04 PM
اطلاع رسانی کاوه خیلی ضعیفه (sm142)
امروز شنبس 26 دی پس کو آلبوم ؟

Roly
01-17-2016, 09:20 AM
الان زده 3 شنبه پخش آلبومشووو (sm74)

Sajjad_MCH
01-17-2016, 02:43 PM

Chavosh
01-18-2016, 08:58 AM
فردا صبح سراسر ایــــــــران

Saber
01-18-2016, 07:45 PM
شمارش معکوس برای انتشارات آلبوم . . . (sm118)

Milik
01-18-2016, 11:37 PM
کاوه ... (sm81)

Chavosh
01-19-2016, 08:37 AM
ساعتی دیگر

kaghazi
01-19-2016, 11:48 AM
آلبوم رو دوست داشتم
خوب بود

Saber
01-19-2016, 03:46 PM
هنوز سی دی به کرمان نرسیده ! (sm81)

mp3 هم حیفم میاد گوش بدم ! (sm178)

Saber
01-20-2016, 01:42 AM
این قرص های افسردگی / رنگ به رنگ / دوز به دوز / به باد داد . . . (sm50)

آهنگ " شال " (sm81)

kashki
01-20-2016, 10:12 AM
عجب چیزی بود

بعد مدت ها یه آلبوم عالی تو این کشور شنیدیم

بهش تبریک میگم امیدوارم از اون دسته از خواننده ها نباشه که یه آلبوم خوب داد دیگه تمام بشه

leon kennedy
01-20-2016, 10:49 AM
آلبوم عالی
آهنگ "عطر تو" شاهکار

Navid
01-20-2016, 11:44 PM
آهنگای پیشواز آلبوم نیومده؟

greenflag
01-21-2016, 03:25 AM
این آهنگ عطر تو عالیه...لامصب هر چی گوش میدم سیر نمیشم

mohsen14214
01-21-2016, 10:09 AM
سلام دوستان کاوه آفاق عزیز
آلبوم عالی بود ، لذت بردم امیدوار شما هم همینطور . . .
یا علی . . .

greenflag
01-21-2016, 07:40 PM
دوستان تو کاور آلبوم تو قسمت مشخصات آهنگها جای بعضی هاشون خالیه! نمیدونید کیا هستن؟

AbEc
01-22-2016, 12:20 AM
آراد اریا

Sajjad_MCH
01-22-2016, 12:33 PM
البوم بد نبود اما خیلی کارای بهتری میتونست باشه تو البوم، کلا حال و هواش فرق داشت

reza67
01-22-2016, 11:50 PM
یه بار آلبومو گوش دادم
به نظرم کار متوسطی بود نه خیلی شاخ بود و نه خیلی ضعیف
یا شاید من با توجه به دو سه تا آهنگی که ازش شنیده بودم انتظار کار قوی تریو داشتم
امیدوارم در آینده پیشرفت کنه و کارای قوی تریو بده

greenflag
01-23-2016, 01:26 AM
به ترتیب اگه بخوام بهترین آهنگهای آلبوم رو بگم این جوری میشه:1 -عطر تو 2-عبور نو 3-بیگانه 4-فلوکستین

Saber
01-24-2016, 01:52 AM
کی باورش میشه سی دی اورجینال هنوز کرمان نرسیده . . . (sm172)

Navid
01-27-2016, 02:40 PM
پیشواز آلبوم اومده یا نه؟؟(sm50)

mohsen14214
02-02-2016, 08:48 AM
کی باورش میشه سی دی اورجینال هنوز کرمان نرسیده . . . (sm172)

همین طور گرگان . . .
پخش خیلی ضعیف بوده

mohsen14214
02-09-2016, 12:44 AM
گرفتم سی دی ارجینال رو . . .

Gambler
02-09-2016, 07:44 PM
good album

02-14-2016, 10:13 PM
نقد آلبوم به زودی ... (sm120)

Saber
03-02-2016, 11:58 PM
تک آهنگ جدید . . . (sm50)

Saber
03-06-2016, 03:41 AM
یعنی اعصابم بد خراب شده ! (sm74)

هفته ی آینده سی دی می سه دستم . . . (sm50)

Saber
03-29-2016, 03:10 PM
آلبوم " با قرص ها می رقصد " با کیفیت wav و flac . . . (sm118)

Saber
06-30-2016, 09:59 PM
تک آهنگ " رخ دیوانه " رو از روی " دی وی دی فیلم " با فرمت wav ریپ کردم .

فکر کنم از نسخه ی منتشر شده روی اینترنت با کیفیت تر باشه .

mp3 : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

wav : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

دانلود :

_Khashi_
06-30-2016, 11:02 PM
تک آهنگ " رخ دیوانه " رو از روی " دی وی دی فیلم " با فرمت wav ریپ کردم .

فکر کنم از نسخه ی منتشر شده روی اینترنت با کیفیت تر باشه .

دانلود :

مرسی صابر این آهنگ معرکه هستش (sm10)