PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Manchester United & Liverpool FC

Milik
12-12-2014, 05:33 PM
Manchester United & Liverpool FC

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

لیگ برتر انگلیس

یکشنبه 23 آذر

ساعت 17:00

ورزشگاه الدترافورد

Milik
12-12-2014, 05:35 PM

کری خوانی رونی برای لیورپول

وين روني شب گذشته عکسي از خود در اينستاگرامش قرار داد و براي بازي روز يکشنبه مقابل ليورپول، کري‌خواني را شروع کرد. به گزارش "ورزش سه"، در پیش فصل دو تیم لیورپول و منچستریونایتد در فینال جام گینس به مصاف یکدیگر رفتند که یونایتد موفق شد 3-1 حریف دیرینه ی خود را شکست دهد. در این بازی، وین رونی نیز موفق به گلزنی شد.
حال رونی عکس خود پس از گلزنی مقابل لیورپول را در اینستاگرامش قرار داده و نوشته: "گلزنی مقابل لیورپول وقتی جام بین‌المللی گینس را به دست آوردیم. روز یکشنبه بازی بزرگی مقابل آنها داریم."

Milik
12-12-2014, 05:39 PM

از روبین ون پرسی انتظار می رود که تک ستاره منچستریونایتد برابر لیورپول باشد.
در ابتدای فصل از او انتقاد های شدیدی شد و در روی او نیز تاثیرگذار بود به طوری که شایعات مبنی بر این بود که ون پرسی قرار است منچستریونایتد را ترک کند و مقصد احتمالی او فنرباغچه تخمین زده شده بود.
اما به یک باره ورق برگشت ون پرسی با عملکرد درخشان خود باعث منچستریونایتد برابر ساوهتمپتون که اصلا شایسته پیروزی نبود با درخشش ون پرسی به مهم دست یابد. حال او با 6 گل آقای گل منچستریونایتد است و از او انتظار می رود در باری روز یک شنبه برابر لیورپول همانند بازیهای قبل نمایش قابل قبولی از خود نشان دهد.

اینفوگرافیک ون پرسی را میتوانید از عکس زیر ملاحظه بفرمایید.

Milik
12-12-2014, 05:42 PM

هافبک میانی جوان باشگاه لیورپول از آمادگی لک لک ها برای پیروزی برابر حریف سنتی خود خبر داد.

به گزارش سرویس بین المللی وب سایت گل جو آلن هافبک میانی جوان شاگردان برندان راجرز در تیم فوتبال لیورپول در آستانه دیدار حساس و سنتی یک شنبه عصر دو تیم فوتبال لیورپول و منچستریونایتد در استادیوم اولدترافورد از آمادگی بالای هم تیمی هایش برای تکرار پیروزی فصل گذشته این تیم برابر شیاطین سرخ خبر داد.

"دیدار منچستریوناتید - لیورپول یک بازی جهانی بین دو رقیب سنتی است. این مسابقه از آن بازی هایی است که هنگام کودکی برای تماشای آن لحظه شماری می کردم و حالا بسیار خوشحالم که می توانم در چنین بازی فوق العادهای حضور داشته باشم."
"فصل گذشته نتیجه فوق العاده ای را در اولدترافورد گرفتیم و به دنبال آن هستیم که با گرفتن انگیزه و اعتماد به نفس از آن مسابقه در بازی هفته آینده نیز آن نتیجه را تکرار کنیم. "
گفتنی است شاگردان برندان راجرز در حالی پس از تساوی برابر بازل و حذف از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا راهی اولدترافورد خواهند شد که فصل گذشته موفق شده بودند در این ورزشگاه حریف همیشگی خود را با تیجه 3-0 در هم بکوبند.

Milik
12-12-2014, 05:43 PM

بر اساس گزارش ها در کشور انگلیس منچستر یونایتد قصد دارد قراردادی جدید با دروازبان جوانش به امضا برساند.

منچستر یونایتد نمی خواهد در تابستان دخیا را از دست بدهد و او را به رئال مادرید بفروشد. این دورازبان 24 سال دارای یک قرارداد تا پایان ژوئن 2017 است، با این وجود منچستر یونایتد قصد دارد با تمدید قرارداد این بازیکن از رفتنش به سانتیاگو برنابئو جلوگیری کند.

بر اساس گزارش در روزنامه sun، سران اولدترافورد قصد دارند پیشنهاد نهایی را به دخیا بدهند. بر اساس این گزارش قراردادی که روی میز گذاشته شده است، برای مدت 5 فصل است و اعتبار آن 36 میلیون پوند ( 46 میلیون یورو ) می باشد. می توان گفت برای هر فصل 9 میلیون یورو.
این ارقام ممکن است از علاقه پرز برای خرید این دروازبان جوان بکاهد. گفته می شود پرز قصد دارد دخیا را جانشین ایکر کاسیاس نماید.

Milik
12-13-2014, 06:58 PM

دی ماریا به دلیل مصدومیت بازی روز یکشنبه برابر لیورپول را از دست خواهد داد.
لوییس ون گال در مطبوعات خبری پیش از بازی برابر لیورپول اعلام کرد که آنخل دی ماریا به دلیل مصدومیت از ناحیه هسمترینگ بازی حساس برابر لیورپول را از دست خواهد داد اما وضعیت کلی مصدومان در حال بهبود است.
دی ماریا در دقیقه 14 بازی بازی منچستریونایتد و هال سیتی مصدوم شد و دو بازی منچستریونایتد برابر استوک سیتی و ساوهتهمپتون از دست داد. و به احتمال زیاد بازی برابر لیورپول را نیز از دست خواهد داد.
لوییس ون گال درباره مصدومان تیمش به MUTV گفت: " ما چهار بازیکن مصدوم یعنی دیلی بلیند، لوک شاو، کریس اسمالینگ و آنخل دی ماریا داریم و وضعیت آنها نیز چندان بد نیست. " او همچنین افزود فالکائو به آمادگی 100 درصد رسیده و میتواند در این بازی شیاطین را همراهی کنند. و کریس اسمالینگ نیز دو هفته دور از میادین خواهد بود.
شاو در مقابل بازی آرسنال از ناحیه ساق پا مصدوم و بلیند نیز سال 2015 به ترکیب منچستریونایتد باز میگردد. فیل جونز و رافائل داسیلوا نیز بعد از مدتها میتوانند در لباس منچستریونایتد در برابر لک لک های آنفیلد حاضر شوند.

Milik
12-13-2014, 08:48 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%D8%A84240C.ashx_.jpg

فن خال به خبرنگاران گفت :" خوشبختانه الان فقط 4 مصدوم دارم . پس اوضاع مان از همیشه بهتر است . شاو، دی ماریا، بلیند و اسمالینگ مصدوم هستند .همانطور که هفته پیش گفتم نور را می شود در اخر تونل دید . مصدومیت اسمالینگ جدی نیست و حدود دو هقته نخواهد بود . کار خوبی کرد که بلافاصله از بازی خارج شد .
من دستیاری به نام رایان گیگز دارم که حریف را به خوبی انالیز کرد و به روش بسیار خوبی گزارشش را به بازیکن ها اعلام کرد پس خیلی خوشحالم .
فالکائو می تواند این هفته به ترکیب باز گردد .
من تلویزیون انگلیس را نگاه نمی کنم پس نمی دانم کارشناس ها چه می گویند . ولی نمی دانم کسی که در منچستریونایتد کار نمی کند می داند ما چگونه کار می کنیم . این انتقادات بی اساس است . من همه چیز را انالیز می کنم ولی این حرف ها بی اساس است پس من حرفی ندارم .
من فکر می کردم لیورپول بهتر از این ها کار بکند ولی لیگ برتر اسان نیست . ان ها از نظر مصدومیت یک مقدار بدشانس بودند ولی باید شرایط را مدیریت کنند و اوضاع را پشت سر بگذارند . هنوز فکر می کنم که ان ها می توانند برای سهمیه بجنگند . به ان ها باور دارم چون چند بازیکن خوب دارند .
باید لیورپول را شکست دهیم تا نشان دهیم که الدترافورد دوباره ترسناک شده است . شکست مقابل سوانسی در هفته اول خیلی ناامید کننده بود چون باید از همان ابتدا الدترافورد را ترسناک نشان م یدادیم . حالا مقابل لیورپول دوباره فرصت انجام همچین کاری را داریم .
نه من فعلا به گرفتن چلسی و یا سیتی فکر نمی کنم . اروزی داشتن مکان چلسی و یا سیتی را در جدول دارم ولی باید بازی به بازی پیش برویم و این مهمترین چیز است . شکست دادن لیورپول مهمتر از فکر کردن به گرفتن چلسی و یا سیتی است .
حتی در تور امریکا هم که بازی دوستانه بود همه اعضای کادر من از اهمیت بازی با لیورپول سخن می گفتند . ما یک اشپز به نام مایک داریم که وقتی من چیزی درباره یونایتد و یا حریفش نمی دانم او به من توضیحات کافی را می دهد . طرفدار سر سخت منچستریونایتد است و همیشه به من کمک می کند .
فلسفه ما این است که با همه بازیکن ها حمله و دفاع کنیم . وقتی این اتفاق رخ دهد شکست دادن ما خیلی دشوار می شود .
در بازی های حساس زیادی حضور داشتم و احساس هواداران را درک می کنم . امیدوارم به ان ها یک نتیجه خوب بدهیم ."

yaran
12-14-2014, 03:48 AM

Milik
12-14-2014, 11:35 AM

رابین فن پرسی به پیشنهاد خداحافظی زودهنگامش از فوتبال می خندد.

به گزارش ESPN، مهاجم منچستریونایتد با دبل خود در جریان پیروزی 2-1 منچستریونایتد در سن ماری به روزهای درخشان خود بازگشته است و احساس می کند که جام جهانی، آغاز بوده است هرچند آرام بر درخشش او.
به این کاپیتان و مهاجم تیم ملی هلند اما پیشنهاد کناره گیری از فوتبال شده است که از نظر او این پیشنهادها خنده دار است. وی در گفت و گویی با MUTV در مورد شرایط خود گفت: "طی هفته های گذشته، من احساس بسیار خوبی را داشته ام؛ من فکر می کنم این روند رو به رشدم ادامه یابد و فکر نمی کنم این گل ها مقطعی باشد. شروع فصل برای من کمی سخت بود و من نمی دانم برای چه چیزی مورد انتقاد قرار می گرفتم."
فن پرسی تنها سه گل را در یازده بازی خود برای منچستریونایتد به ثمر رسانده است. وی در ادامه صحبت های خود افزود: "زمانی که شما 30 (سال سن) را رد می کنید، حس بدی به شما القا می شود. این احساسات اما ناگهانی است و من حالا بسیار آرام هستم و در سال های آینده در بالاترین سطح فوتبال بازی خواهم کرد. این وظیفه من است و سن ملاک مهمی نیست." رابین همچنین از اینکه مردم می گویند او جایگاهش را از دست داده است تعجب می کند و در این باره توضیح می دهد: "زمانی که شما اینگونه نظرات را در مورد خود می خوانید، چندان جالب نیست. این یک دوره جدید در فوتبال است، در این دوره رسانه ها رشد کرده اند و این موضوع همیشه خوب نیست. بازیکنان نیز با این رسانه ها کار می کنند، اما گاهی اوقات شما از مردمی نظر دارید که بیشتر از ژرونالیست ها بازی را تحلیل می کنند. زمانی که من در حدود 10 یا 11 سال پیش به انگلستان آمدم، شرایط اینگونه نبود. اما شرایط در سال های گذشته تغییر کرده است و دنیا باید با این شرایط کنار بیاید." فن پرسی هم چنین در بخش پایانی صحبت های خود در مورد عملکرد درخشانش در سن ماری گفت: "من حالا بسیار خوشحال هستم؛ این موضوع که توانستم بازی کنم و به تیم کمک زیادی کنم بسیار رضایت بخش است. من فکر نمی کنم عملکرد شانسی بوده باشد. روی گل اول، از ده مهاجم نه مهاجم دنبال توپ نمی روند و این تلاش من بود نه شانس؛ زمانی که شما هرکاری را برای موفقیت انجام می دهید، آن گاه شانس نیز به شما کمک می کند. در مورد گل دوم نیز من در جایگاهی بودم که در طی سه ماه گذشته همیشه در آن جایگاه حضور داشتم و هیچگاه توپ به من نرسیده بود، بنابراین زمانی که صاحب توپ شدم از فرصت استفاده کردم و گل دوم را به ثمر رساندم."

Milik
12-14-2014, 11:36 AM
اینفوگرافیک: مقایسه آماری استیون جرارد و مایکل کریک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Milik
12-14-2014, 11:37 AM

به نقل از ESPN، لوئیس فن خال، سرمربی شیاطین سرخ، در کنفرانس مطبوعاتی مربوط به این مسابقه، با اظهار تعجب از نتایج این فصل قرمزهای شهر آنفیلد، اذعان کرده آنها بدشانس هم بوده اند:

"فکر نمی کردم آنها این قدر به مشکل بیفتند، اما رقابت در لیگ برتر، آسان نیست. این را از قبل هم می دانستم، ولی اکنون تجربه اش کرده ام، چون هر دیداری که با تیم های ته جدولی داریم، برای رسیدن به پیروزی، به دردسر می افتیم."لیورپولی ها در چند مسابقه اخیرشان، تا حدی بدشانس هم بوده اند. باید از این برهه گذشته و مدیریت اش کنند. از طرف دیگر، ما توانسته ایم برای اولین بار، پنج مسابقه پیاپی مان را پیروز شویم که با وجود لیست مصدومان، بسیار رضایت بخش است. چنین توفیقی برای یک مربی بسیار ارزشمند است و البته باید از بازیکنان هم قدردانی شود."فردا اولین رویارویی لوئیس فن خال در قامت سرمربی یونایتد مقابل لیورپول خواهد بود، ولی او مطمئن است بعد از توصیه های رایان گیگز، که 23 سال در لیگ برتر سپری کرده، خود و بازیکنان جدیدالورودش، آماده این آزمون مهم اند: "رایان گیگز را به عنوان دستیار اول کنارم دارم که لیورپول را به شکلی فوق العاده برایمان تحلیل کرده است. بسیار راضی ام."سرمربی سابق آیاکس، بارسلونا و بایرن مونیخ، همچنین با اشاره به انتقادات صورت گرفته از سوی مایک فلن، مربی سابق یونایتد، و گری نویل در مورد نحوه بازی منچستر مقابل ساوتهمپتون، این گونه واکنش نشان داد: "فکر نمی کنم افرادی که خارج از خانواده منچستریونایتد هستند، بتوانند قضاوت خوبی از شرایط داشته باشند، چون براساس واقعیت ها نخواهد بود. همه چیز را تحلیل می کنم و به نظرم گفته های آنها چندان قرابتی به واقعیت ندارد."

Milik
12-14-2014, 11:40 AM

هواداران یونایتد خوش ندارند تا آخرین دیدار خود با لیورپول را در الدترافورد به یاد آوردند.با بازشگتی به مارس گشذته یونایتد در وضعیت بحرانی قرار داشت.منچستر که در آن روزها به فکر بهبود اوضاع اسف بار خود بود و هر پیروزی برای آن ها حمک قهرمانی را دشات در مقابل لیورپولی قرار گرفته بودند که عزم خود را برای قهرمانی جزم کرده است و هیچ تیمی جلودارش نبود و دیودی مویس نیز از این نبر ناکام بیرون امد.

9 ماه از آن روز گذشته و اوضاع تغییر کرده است.لیورپول در کسب قهرمانی ناکام ماند.مویس اخراج شد و اکنون یونایتد رد فکر کسب ششمین برد متوالی خود در لیگ برت است آن هم در برابر تیمی که همین هفته گذشته از دور گروهی لیگ قهرمانان وداعی تلخ داشت.لیورپول در این فصل با مشکلانی دست و پنجه نرم کرده است که مهم ترین ان ها فروش سوارز به بارسلونا و همچنین مصدومیت طولانی مدت دنیل استرویج می باشد که به نوعی کل فصل را به دلایل مختلف از دست داده است..در حال حاضر تیم لیورپول از نظر روحیه تیمی بازنده محسوب می شود نه گل های زیادی به ثمر می رسانند و نه در دریافت گل نیز عملکرد ضعیفی داشته اند.بر روی کاغذ این بهترین زمان برای یونایتد برای شکست لیورپول بدون هیچ دردسری می باشد و هواداران نیز چنین انتظاری دارند.اما در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست و ان هم در چنین دربی که ممکن است هر اتفاقی رخ دهد.

براندرن راجرز اکنون تا به اینجای کار به ترکیب ایده ال خود دست نیافته است و مصدومیت ها او را مجبور کرده است تا بعی تغییرات تاکتیکی را به تیم دیکته کند.استیون جرارد از یک هافبک دفاعی به پشت مهاجم تغییر مکان داده است.جوردن هندرسون نیز در بسیاری از بازی های به وینگر راست در سیستم 4231 منتقل شده است و حضور لوکاس لیوا امر کان و جو آلن در نقش هافبک دفاعی و انتخاب از بین این بازیکنان دست راجرز را کمی بسته است ولی با این حال او تلاش کرده است با به کارگیری همین افراد بسیاری از مشکلات بوجود آمده در تیم را تا حدودی حل کند.

برای تیمی مانند لیورپول پیش بینی اینکه چه بازیکن و سیستمی به کار گرفته می شود سخت به نظر می رسد زیرا هر هفته در حال تغییر است. اما انتظار می رود که قرمزها بازی پرتحرک تر و انرژیکی را به نمایش بگذارند و شاید هندرسون از پست اصلی خود به مکانی غیر تخصصی برود.در مارس گذتشه لیورپول با سیستم الماسی به میدان رفت که در تغیرات تاکتیکی بسیار روان به نظر میرسید و سرعت تصمیم گیری بازیکنان و پاسکاری آن ها بالا بود.لیورپول در آن بازی میانی زمین در دست خود گرفتند و اگر بخواهند در دیدار یکشنبه به نتیجه ای برسند باید همان کار را تکرار کنند.کیفیت و انرژی بازیکنان لیورپول دست کم از بازیکنان ساتهمپتون ندارد و قارد خواهند بود همان طوری که ساتهمپتون توانست یونایتد را کنترل کند و بازی خوبی ارائه دهد لیورپول نیز به این هدف برسد.بازیکنان ساتهمپتون برای یوناتید دردسرهای زیادی درست کردند.پرس سنگین و مداورم بازیکنان این تیم موجب شد تا یونایتد در حفظ توپ دچار مشکل شود.در این بزای بازیکنان یوناتید چندین بار توپ را لو دادند و مالکیت توپ را به راحتی از دست میدادند که منجر به ایجاد ضد حملات و شانس های فراوانی برای شاگردان کومان شد که نتوانستند به خوبی از آن ها استفاده کنند.

آن چه لیورپول د رحرکات بدون توپ می تواند انجام دهد همان طور که در حرکات هنگام در اختیار داشتن مالکیت توپ می توانند عمل کنند.اگر آن ها همانند هفته های اخیر بازی کنند یوناتید بعد از ظهر آرامی را سپری خواهد کرد ولی اگر روش ساتهمپتون در این بازی پیاده وشد و فشار و پرس بر رو ی بازیکنان و مخصوصا دفاع های نامطئن یونایتد صورت گیرد آن ها بر خلاف قدیس ها بازیکنی دارند که میتواند ویران گر باشد.

رحیم استرلینگ به عناون بهترین بازیکن لیورپول شناخته می شود که در هر نوع سیستمی می تواند برای یوناتید نگران کننده باشد.او در این فصل گل ه و پاس گل های زیادی را از خود به ثبت رسانده است و خطرناک ترین بازیکن لیورپول محسوب می شود.حتی اگر تیم لیورپول روز ارامی را سپری کند مهار بال انگلیسی بسیار سخت است و میتوان از هیچ همه چیز بسازد و خطر ساز شود.

در دیدار اخیر لیورپول برابر ساندرلند استرلینگ همچنان بزرگترین تحدید برای حریف بود.لیورپول در این بازی ضعیف ظاهر شد و از هر گونه ایده و ایجاد موقعیت خلاقانه بی بهره بود اما این استرلینگ بود.او در طول بازی همه جای زمین دیده میشد.هر لحظه در پی دریافت توپ بود و در محوطه جریمه همیشه در پی گرفتن پنالتی از حریف پدیدار می گردید.یونایتد در این فصل در برابر تیم های سرعتی و رو به جلو به مشکل خورده است و گر بازیکنان لیورپول بتوانند استرلینگ را در موقعیت خوبی قرار دهند او برای منچستر مشکلاتی ایجاد خواهد کرد..با توجه به فرم لیورپول در حال حضار او تنها برگ برنده راجرز محسوب می شود.

برای منچستر یوناتید این بازی ادامه روند رو به رشد این تیم خواهد بود.در بازیکنان تیم بایستی اعتماد به نفس کافی ایجاد شده باشد و انتظار می رود فن خال در این دیدار به سیستم چهار دفاعه بازگردد و تیمی نسبتا هجومی را روانه زمین کند زیرا لیورپول فعیلی برای شکست خوردن اسان به نظر می رسد.

ترکیب اولیه تیم نبایستی دچار تغییرات عدیده ای شود.مانند بسیاری از هوادارن بازگشت رافائل می تواند مثبت تلقی شود اما حضور والنسیا نیز در این پست محتمل است.جانی اوانز نیز جایگزین کریس اسمالینگ مصدوم در قلب دفاع خواهد شد. اما وقتی به فاز هجومی تیم نگاهی می اندازیم نبایستی انتظار تغییر نسبت به بازی با هال سیتی و استوک سیتی را در نظر داشت.آنخل دی ماریا به خاطر مصدومیت همسترینگ بازی را از دست خواهد داد و این مشکل بزرگی برای فن خال در این دیدار مهم است.

افرادی که حذف لیورپول در آنفیلد برابر بازل را تماشا نمودند دچار ضعف هایی در لیورپول شدند که یوناتید از آن ها می تواند بهره ببرد.گل بازل با وجود اینکه فرصت های زیادی را از دست دادند از فاصله ایجاد شده بین دفاع و خط هافبک لیورپول به دست آمد..با وجود بازی کردن با دو هافبک دفاعی نشانی از حمایت از دفاع به وسیله این دو هافبک دیده نمیشد.این لیورپول همیشه از منظر دفاع ضربه یدده است مخصوصا سال پیش و به نظر می رسد سازمان دهی درست و حسابی روی ساختار دفاعی این تیم دیده نمیشود.به ور کلی آن ها رد خط دفاعی دچار عدم بالانس هستند و حضور خوان ماتا و آندر هررا در تریکب یونایتد یونایتد نقشه های زیادی در هر منطقه از هر منطقه ای دارد و میتواند قفل دفاع لیورپول را به راحتی باز کند.

بازی با هال سیتی نبردی بود که یوناتید در حفظ توپ فوق العاده عمل کرد و خوان ماتا و آندر هررا در روند بازی نقشی اساسی ایفا کردند.این دو یازیکن در بین خط هافبک و دفاع تیم حریف بازی می کنند و همیشه نقشی مثبت دارند.همیشه در پی بازی رو به جلو و ایجاد فرصت گلزنی هستند و در صدد عبور از خط دفاعی تیم می باشند.در نمودار پاسکاری این بازیکنان می توان مشاهده نمود که پاس های کلیدی انها در این منطقه زمین حریف بوده است و مکان و زمان کافی را به وین رونی و رابین فن پرسی میدهند تا آن ها را صاحب موقعیت گلزنی کنند.با وجود مایکل کریک به عنوان کسی که نبض بازی تیم را در اختیار میگیرد یونایتد بازیکنانی در کناره ها دارد تا بتوانند مالیکت توپ را به ور مطلق صاحب شوند که منجر به بازی یک طرف از سوی یونایتد خواهد شد.

فصل گذشته فصل لیورپول بود.بسیاری ا زشعار ها و بنرها در تحقیر مویس و یونایتد دیده میشد و مجسمه ای از جنس برنز نیز برای یادآوری شکست ها و تحقیرهای یوناتید در خارج آنفیلد نصب شده بود که مهم ترین آن ها عنوان قهرمانی بود.قبل از اینکه آن ها توسط چلسی نامید گردند و قهرمانی از دستشان برود منچستر یوناتید را تحقیر می کردند.بسیاری از آن بازیکنا اکنون نیستند زیرا فن خال اعتقادی به آن ها نداشت.یکی از بازماندگان سال پیش رایان گیگز تاکید دارد که بازیکنان د مسیر خوبی قرار دارند.ما منتظر یکشنبه هستین تا انتقام خود را بگیریم و این بهترین فرصت است.سه امیتاز دیگر ششمین برد متوالی و 10 امتیاز بالای لیورپول قبل از کریسمس فوق العاده است.اگر این اتفاق بیفتند می توان به جدول نگاه کرد و هنوز برای کسب عنوان قهرمانی امیدوار بود.

Milik
12-14-2014, 11:40 AM
تصویر گل به یادماندنی فن پرسی به لیورپول

Milik
12-14-2014, 05:19 PM

در شانزدهمین هفته از سری مسابقات لیگ برتر انگلستان، تیم های منچستر یونایتد و لیورپول در ورزشگاه اولدترافورد به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
عجیب است. همین 9 ماه پیش بود که لیورپول به اولدترافورد سفر کرد و با استحقاق تمام و کمال، با نتیجه 0-3 به پیروزی دست یافت. حال که خبری از لوئیس سوارز یا دنیل استوریج در این بازی نیست، آن ها تقریباً هیچ شانسی برای تکرار یک چنین نتیجه ای ندارند. کولو توره بازی با بازل را به خاطر مصدومیت از ناحیه کشاله از دست داد و حضورش در بازی برابر شیاطین در هاله ای از ابهام قرار دارد. انتظار داریم که آلبرتو مورنو در دفاع چپ، فیلیپه کوتینیو به عنوان هافبک راست و استیون جرارد در پست شماره 10، به بازی بروند. کسب 5 برد پیاپی باعث شده که شیاطین سرخ به جمع سه تیم برتر لیگ بپیوندند و این در حالی است که لیورپول، که در سه بازی اخیرش نباخته اما درخشان نیز نبوده، فقط در نیمه بالای جدول قرار دارد. واقعاً جالب است که مصدومیت های یونایتد ادامه دارند و تقریباً منحصراً مربوط به بخش دفاعی تیم می شوند. اکنون کریس اسمالینگ نیز چند هفته ای نمی تواند تیم اش را همراهی کند. مایکل کریک پس از تغییراتی که فن خال در برابر ساوتهمپتون داد، به قلب خط دفاعی سه نفره تیم منتقل شد. ممکن است وی در این بازی نیز در همین پست به میدان برود اما از آنجایی که فن خال از عملکرد تیم راضی نبود، ممکن است که شاهد تغییراتی در این زمینه باشیم. فیل جونز نیز به تمرینات بازگشته اما بعید است که در این بازی حضور پیدا کند. رقابت بین این دو تیم همچنان مثل همیشه پر تب و تاب است و شکی نیست که جوِّ تئاتر رویاها در روز یک‌شنبه وحشتناک خواهد بود. هر دو تیم در این فصل با دفاع کردن میانه خوبی نداشته اند و نتیجتاً شاهد گل های بسیاری خواهیم بود. اما آنچه مسلم است، بخت بیش تر میزبان برای برد است.

Milik
12-14-2014, 05:47 PM
ترکیب دو تیم در بازی

منچستریونایتد: دخیا، جونز، اوانز، فلینی، والنسیا، یانگ، کریک، رونی، ویلسون، ماتا، فان پرسی

لیورپول: جونز، لوورن، جانسون، موره نو، اشکرتل، لالانا، آلن، جرارد، هندرسون، استرلینگ، کوتینیو

Milik
12-14-2014, 05:48 PM
پحش زنده شبکه سه

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Milik
12-14-2014, 08:01 PM
نتیجه نهایی

منچستر یونایتد 3

لیورپول 0

زننده ی گل ها : وین رونی . خوان ماتا . رابین فن پرسی

Shahin
12-14-2014, 10:49 PM
نتیجه نهایی

منچستر یونایتد 3

لیورپول 0

زننده ی گل ها : وین رونی . خوان ماتا . رابین فن پرسی