moji_moji_00
12-14-2014, 12:28 AM
های مای فرند [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] در این تاپیک شرکت سرویس دهنده ی اینترنت خودشون + پلنی که میگیرند + هزینه ماهانه + سرعت دانلودشون رو بگذارند
تا کسانی که می خواهند فیلم دانلود کنند و اینترنت عالی ندارند مطلع بشند [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مال من :
شرکت سرویس دهنده = [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
پلن = دینامیت تا 8mb
هزینه = 3 ماهه 30 تومن - و 40 گیگ فشفشه ماهانه 30 تومن
سرعت دانلود = 1 mb که تو 15 دقیقه فیلم دانلود میکنم
شرکت سرویس دهنده = [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پلن =
هزینه =
سرعت دانلود =
تا کسانی که می خواهند فیلم دانلود کنند و اینترنت عالی ندارند مطلع بشند [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مال من :
شرکت سرویس دهنده = [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پلن = دینامیت تا 8mb
هزینه = 3 ماهه 30 تومن - و 40 گیگ فشفشه ماهانه 30 تومن
سرعت دانلود = 1 mb که تو 15 دقیقه فیلم دانلود میکنم
شرکت سرویس دهنده = [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پلن =
هزینه =
سرعت دانلود =