PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل توی لود عکس آهنگ ها، توی پلیر گوشیم (خواهش میکنم کمکم کنید!!!)

Saeeeeed
12-23-2014, 08:45 PM
دوستان عزیزم
سلام
من وقتی آهنگ ها را توی گوشیم کپی میکنم عکس آهنگ ها را قاطی نشون میده مثلا همشونا عکس یکی از آهنگ ها را لود میکنه
خی خیلی وقتا ما اسم آهنگ ها را که نمیخونیم!!! از رو عکس خوانندشون میشناسیم که اینم اینجوری شده(sm81)
لطفا اگه کسی میدونه چاره کار چیه به من بگه!
اگرم کسی میدونه که کلا چی کار کنیم که عکس آهنگ ها برداشته بشه بهم بگه ممنون میشم

Saeeeeed
12-23-2014, 08:59 PM
دمت گرم خیلی آقایی(sm10)(sm10)(sm10)(sm93)(sm93)

Saeeeeed
12-23-2014, 09:32 PM
خواهش اگه باز مشکلی بود بگو (sm10)

داداشی این عکس ببین
من تو پوشه single top همه عکس هاشو پاک کردم ولی این عکس (اگه یادت باشه مال آهنگ فریدون آسرایی هستش) هم روی پوشه هست هم وقتی این فایل را میریزم تو گوشیم میشه عکس تموم آهنگ ها!!!!!!!!!!!!!!!
چاره چیه؟

.....
12-23-2014, 09:40 PM
داداشی این عکس ببین
من تو پوشه single top همه عکس هاشو پاک کردم ولی این عکس (اگه یادت باشه مال آهنگ فریدون آسرایی هستش) هم روی پوشه هست هم وقتی این فایل را میریزم تو گوشیم میشه عکس تموم آهنگ ها!!!!!!!!!!!!!!!
چاره چیه؟

میری توی
folder options > view > show hidden files
تیک 4 گزینه زیرشو برمیداری
بعد میری توی همون آدرسی که اون مشکلو داری چند تا عکسه اونا رو پاک کن و دوباره به مسیر اولی برگرد و گزینه restore defaults رو میزنی

.....
12-23-2014, 09:41 PM
اون مشکل اول فکر کنم از گوشیتونه شایدم همه اهنگاتون عکس نداره

برای پاک کردن اضافه کردن عکس برنامه

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] TagScanner 5.1.660 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

رو دانلود کن

تگ فایل wav رو هم برمیداره؟

.....
12-23-2014, 09:48 PM
این فایل تگ زدنی نیست نمیشه تگ زد

الان عکس میگیرم میذارم
منم قبلا فکر میکردم تگ زدنی نیست

.....
12-23-2014, 09:53 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Mohannad
12-24-2014, 12:48 AM