PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ****((کمک در مورد زبان زیرنویس ال ای دی الجی و نحوه ی ورود به سرویس منو))****

hmi70
01-03-2015, 06:17 PM
سلام به همه دوستان من به تازگی یه تلویزیون الجی مد49lb552v گرفتم که ساخت کره هستش و تحت لیسانس نیست و یه مشکلی که باهاش دارم اینه که این تلویزیون منوی فارسی نداره توی قسمت زبان زیرنویس هم نه فارسی داره نه عربی و کلمات فارسی رو از اول به آخر اونم جدا جدا نمایش میده.واسه زیر نویس فیلم هم همین مشکلو دارم.زیرنویسم با برنامه های مختلفی به فیلم چسبوندم ولی بازم بالا نیاورد.پرس و جو که کردم گفتن تلویزیونای الجی و کلن تمام تلویزیونای ال ای دی و ال سی دی یه کد سرویس مخفی دارن که واسه هر مدل مختلفه اگه اون منو بالا بیاد میتونی کشورتو انتخاب کنی و لیست همه کشورا توش هست ولی متاسفانه هر چی سرچ زدم برای این مدل چیزی پیدا نشد.خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه که ی راهی واسه وارد شدن به سرویس منوش پیدا کنم یا یه ترفندی چیزی که وقتی فیلم نیگا میکنم زیرنویسو برعکس نشون نده...ممنون میشم

hmi70
01-03-2015, 06:47 PM
کسی نبود ؟

ehsan1361
01-03-2015, 08:31 PM
اول خاموش کن
اینا رو پشت سر هم رو کنترل بزن :
اول info
menu
mute
power
بعد لیست مخفی تنظیمات گوشه بالای تصویر میاد . یه جا نوشته location که باید ایران رو انتخاب کنی و بعد یه روش خاموش کن و برو تو تنظیمات menu زبان فارسی میاد بزن

hmi70
01-04-2015, 01:46 AM
اول خاموش کن
اول info
menu
mute
power
بعد لیست مخفی تنظیمات گوشه بالای تصویر میاد . یه جا نوشته location که باید ایران رو انتخاب کنی و بعد یه روش خاموش کن و برو تو تنظیمات menu زبان فارسی میاد بزن

ممنون دوست عزیز این مال همین مدله ؟

gholab
01-04-2015, 02:14 AM
اول خاموش کن
اول info
menu
mute
power

این چیزی که این دوستمون گفتن برای تلویزیون های سامسونگه

gholab
01-04-2015, 02:17 AM
این کار با کنترل سرویس ال جی انجام میشه

gholab
01-04-2015, 02:27 AM
تو سایت گلدیرانم یه سری بزن آپدیت دستگاه مشابه رو بزن شاید جواب داد

حواست باشه اشتباه نزنی دستگات بالا نمیاد امکانم داره برد میت دستگات بپره

آپدیتم تو یه فلش خالی فرمت شده بریز که فقط فایل اپدیت باشه

یه زنگ بزن نمایندگی میاد با کنترل سرویس یه هزینه ای ازت میگیره فعال میکنه

hmi70
01-04-2015, 02:30 AM
تو سایت گلدیرانم یه سری بزن آپدیت دستگاه مشابه رو بزن شاید جواب داد

حواست باشه اشتباه نزنی دستگات بالا نمیاد امکانم داره برد میت دستگات بپره

یه زنگ بزن نمایندگی میاد با کنترل سرویس یه هزینه ای ازت میگیره فعال میکنه

نه بابا با آپدیت و اینجور چیزا درست نمیشه این سرویس منویی که میگم واسه هر مدل کدش فرق میکنه البته کنترل سرویسم هست ولی گرونه

gholab
01-04-2015, 02:33 AM
نه بابا با آپدیت و اینجور چیزا درست نمیشه این سرویس منویی که میگم واسه هر مدل کدش فرق میکنه البته کنترل سرویسم هست ولی گرونه

چرا با اپدیت هم تست کردم جواب داده چنتا دستگارو اما به ریسگش نمی ارزه ما همه این دستگاهارو با کنترل سرویس حل میکنیم

hmi70
01-04-2015, 02:35 AM
چرا با اپدیت هم تست کردم جواب داده چنتا دستگارو اما به ریسگش نمی ارزه ما همه این دستگاهارو با کنترل سرویس حل میکنیم
یعنی برم آپدیت یه مدل بالاتر یا پایین ترشو بگیرم باهاش تلویزیونو آپ کنم که زبان فارسی بهش اضاف شه؟فکر خوبیه ولی ریسکیه ی کم

gholab
01-04-2015, 02:42 AM
یعنی برم آپدیت یه مدل بالاتر یا پایین ترشو بگیرم باهاش تلویزیونو آپ کنم که زبان فارسی بهش اضاف شه؟فکر خوبیه ولی ریسکیه ی کم

آره اما اگه میتونی با کنترل سرویس این کارو بکن insert رو روی کنترل میزنی کنترولا کلا دو تا رمز دارن میتونی موقع خرید ازشون بگیری کنترلش30 یا 40تومنه حواستم باشه جاهای دیگه نری تنظیماتشو بهم بزنی languageوsubtitle اگه داره فارسی یا عربی کن

hmi70
01-04-2015, 02:54 AM
آره اما اگه میتونی با کنترل سرویس این کارو بکن insert رو روی کنترل میزنی کنترولا کلا دو تا رمز دارن میتونی موقع خرید ازشون بگیری کنترلش30 یا 40تومنه حواستم باشه جاهای دیگه نری تنظیماتشو بهم بزنی languageوsubtitle اگه داره فارسی یا عربی کن

آها خیلی ممنون از راهنماییت خیلی کمک کرد مرسی

gholab
01-04-2015, 02:59 AM
آها خیلی ممنون از راهنماییت خیلی کمک کرد مرسی

خواهش میکنم .

ehsan1361
01-04-2015, 09:25 AM
ممنون دوست عزیز این مال همین مدله ؟

این چیزی که این دوستمون گفتن برای تلویزیون های سامسونگه

راستش من چند سال پیش یه ال سی دی سامسونگ سری 5 خریدم که منوی فارسی نداشت . سوال که کردم اینو گفتن زدم درست شد . طرف میگفت رو بیشتر ال سی دی ها جواب میده

fars4pic
01-04-2015, 10:38 AM
با ام کا وی مارج امتحان کردی

hmi70
01-04-2015, 05:25 PM
بدبختی من اینجوره کسی راه حلشو بلده؟ نگا کنید از آخر ب اول بخونید درسته

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

hmi70
01-04-2015, 05:25 PM
با ام کا وی مارج امتحان کردی
آره نشد بازم برعکس نشون میده

aminkeshavarz
01-04-2015, 05:59 PM
بدبختی من اینجوره کسی راه حلشو بلده؟ نگا کنید از آخر ب اول بخونید درسته

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

داداش باید حتما حتما برید توی کنترل پانل قسمت زبان و همه رو ز بیخ بکنی فارسی.هر چی پیدا میکنی رو.بعد یه دور ریست کن سیستم رو .بعد با کا ام پلیر باز کن مجدد.درست میشه. این که کار هر روز و هر شب منه

aminkeshavarz
01-04-2015, 06:02 PM
توی قسمت Region and Language. همه رو ایران و فارسی بذار.همه رو از دم

aminkeshavarz
01-04-2015, 06:10 PM
تشکر یادت نره لطفا.چون خودتم می کشتی بلد نبودی درستش کنی.تنها راهش همینه.با هیچ پلیری هم درست بشو نیست که نیست

aminkeshavarz
01-04-2015, 06:16 PM
اوه اوه.تاززه متوجه شدم.فکر کردم با سیستم می بینی .تلویزیون ال جی رو دیگه تخصص ندارم.زنگ بزن نمایندگی حتما راهکار دارن براش.چون الان همه خوراکشون دیدن فیلم و سریال با زیرنویسه

hmi70
01-05-2015, 12:41 AM
توی قسمت Region and Language. همه رو ایران و فارسی بذار.همه رو از دم

اصلن زبان فارسی نداره عربیم نداره

daveneh0001
01-05-2015, 04:22 AM
دوست عزیر .تولید کنندگان لوازم الکترونیکی مثل موبایل یا تلویزیون برای هر منطقه ای یک مدل خاص رو تولید میکنن . این مدلی که شما خریدین برای کشورهای افریقایی ساخته شده ونه برای کشور های عرب و خاورمیانه که عربی داشته باشه وفارسی رو ساپورت کنه .اما در خصوص زیر نویس بایدبگم که من ال جی مدل lm96000 دارم و زیرنویس srt فارسی رو اگر با فرمت ANSI سیو شده باشه روی زبان عربی و اگر به صورت UTF8 سیو شده باشه روی زبان ویتنامی نشان میده . اما اگر به فرم UNICODE سیو شده باشه دیگه نیاز به انتخاب زبان نداره خودکار نشان میده .. زیرنویس ها رو در نوت پد باز کن به فرم هایی که گفتم سیوکن انشالله مشکلت حل میشه . در غیر این صورت نیاز به نرم افزار داره . درضمن تلویزیون رو به اینترنت وصل کن و آپدیتش کن ممکنه کمک کنه