توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♫♫♫ Turkish Music Station ♫♫♫
Saeeeeed
01-14-2015, 08:49 PM
دوستان گرامی این تاپیک را من زدم ولی خب متاسفانه خودم اطلاعات و شناخت کافی را برای گردوندن تاپیک به صورت جامع را ندارم!!!
لطفا هرکسی که میتونه کمک کنه تا دوستانی که به موزیک های ترکی علاقه دارند بتونن استفاده کنن
daniyal
01-14-2015, 10:51 PM
از رو رضا باقالی اسکی رفتیا(sm51)
متاسفانه منم اطلاعات و شناخت کافی را برای تاپیک به صورت جامع را ندارم!!!(sm59)
daniyal
01-15-2015, 12:48 AM
منم اومدم که همینُ بگم (sm70)
دانیال (sm142) کجایی تو پیدات نیست؟ (sm39)
کابلارو عوض میکردن نت نداشتم امتحانم دارم(sm54)
rezaartist
01-15-2015, 07:20 AM
ترانه جدید و استثنایی از " آیسه هاتون انال " به نام " Gum Gum"
Ayse Hatun Onal Feat. Onurr ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] gle%202015/320/Ayse%20Hatun%20%D6nal%20Feat.%20Onurr%20-%20G%FCm%20G%FCm.mp3)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
موزیک ویدیو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saeeeeed
01-15-2015, 10:08 AM
رضا جون فدات شم دستت درد نکنه مرسی
این که تاپیک و عنوانش عین تاپیک شما زدم عمدی بوده!!! فکر کردم اینجوری قشنگ تره!!! بچه ها مثل اینکه از این کار من خوششون نیومده!!! از نظر شما اشکالی نداره؟
omidha
01-15-2015, 11:33 AM
یواش یواش درست میشه
ایشالله همه کمک میکنن
pirana
01-15-2015, 12:56 PM
ترانه جدید و استثنایی از " آیسه هاتون انال " به نام " Gum Gum"
مرســـــــــــــــی شیخ رضا (sm19)(sm10)
rezaartist
01-15-2015, 01:14 PM
این که تاپیک و عنوانش عین تاپیک شما زدم عمدی بوده!!! فکر کردم اینجوری قشنگ تره!!! بچه ها مثل اینکه از این کار من خوششون نیومده!!! از نظر شما اشکالی نداره؟
نظر بنده به نظر ایشان نزدیک تر است :(sm59)
نه بابا شوخی میکنیم (sm70) اتفاقا کار خوبی کردی (sm10)
داش سعید شما نگاه به تاپیک طنز بکن نصفشو شیخ نوید نوشته شیخ به مزاح معروفه واسه همینم جیگر همس(sm128)(sm173)
من اهنگ جدیدی بیاد میذارم .از سالهای پیش هم اگه چیزای قشنگ دارید تو هاردتون آپلود کنید که همه استفاده کنن(sm19)
pirana
01-15-2015, 01:36 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
rezaartist
01-15-2015, 01:39 PM
ترانه ی ماندگار "رسیملر هایلر" از خواننده ی محبوب " گوخن اوزن" منتشره در سال 2007
دانلود ترانه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Resimlar&Hayaller
عکسها و رویاها
Resimler hayaller paramparça
عکسا و رویا ها (همه) پاره پاره
Seninde gözlerin uzaklara Öylece dalmıyor mu hiç söyle
بگو!چشای تو هم (عین من) غرق اون دوردورا نمیشه؟
Kim haklı,kim suçlu bir galip ararken Yitirdik
حق با کیه,کی گناهکاره,در حالی که دنبال پیدا کردن پیروزه میدون بودیم,باختیم!
hikayemiz böyle
حکایت ما این شکلیه
Ne biliyorsun kim güler sonunda
از کجا میدونی اخرش خوشی با کیه؟
Bir ömür boyu yalnızlık galip belki de
شاید هم این تهایی باشه که همیشه پیروزه!
Sana kalmaz,kime kalmış ki
برا تو نخواهد موند, برا که مونده که؟؟
Bu malla mülkle kandıran dünya
این دنیایی که (همه رو) با مال و ملک فریب میده
Hıh,oynak böyle
آه!اینجوری بی بندو بار(دنیا)
Değişiyorsun,yitiriyorsun sen Bizi günden güne
عوض میشی,هر روز فریبمون میدی!
Resimler hayaller paramparça
عکسا و رویا ها (همه) پاره پاره
Seninde gözlerin uzaklara Öylece dalmıyor mu hiç söyle
بگو!چشای تو هم (عین من) غرق اون دوردورا نمیشه؟
-----------------------------------------------
ترانه های خوب رو بصورت گلچین براتون میذارم اما خب این ترانه اونقدر خوبه که باید جدا قرار داده بشه
daniyal
01-15-2015, 02:45 PM
نه باو شوخی کردم(sm59)اگه با اسپم مشکل داری تو تاپیک پستامو پاک کنم؟
Saeeeeed
01-15-2015, 06:06 PM
نه باو شوخی کردم(sm59)اگه با اسپم مشکل داری تو تاپیک پستامو پاک کنم؟
اگه این کارا بکنی که ممنونت میشم
دوستان دیگه هم خواهشا اسپم ندن و پست هاشونا پاک کنن، خواهش میکنم
rezaartist
01-16-2015, 10:39 AM
Turkish Top Hits
این هم سری بهترین آهنگ های ترکی .توجه : این آهنگ ها ممکنه از هر سالی باشن !
Tarkan : Hup ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] YmM3NTI3ODZhYTIxZGZjMDI3YmNlMjA0NmRmMmFjNjZiMTRiOW JkMzg0YTJhMDUyYWRjZWEyODc3OTFkNzRjOWEwYmJmZTliZThk OWVjIjtzOjQ6InNpdGUiO3M6NzoibXAzY2xhbiI7czozOiJrZX kiO3M6MzI6IjRkMzc5MWQ3YTVlZTNmMjhhYzhjNmI2ODhjODdl YWJiIjtzOjM6InRpZCI7czoxNzoiNzU5MTQ2NTlfOTYzNjIyMT ciO30=&get)
Gulben Ergen : Bay Dogru ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(برای دانلود دو ترانه ی زیر در صفحه ی دانلود روی کلمه ی Yüklə کلیک کنید.)
Bengu: Korkma Kalbim ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(ترانه ی بالا ورژن موزیک ویدیوش رو گذاشتم که قشنگ برید در فضا)
Bengu : Iki Melek ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
01-16-2015, 02:03 PM
آلبوم جدید ، فوق العاده زیبا و شنیدنی Funda Arar با نام Hosgeldin
نسخه ارجینال خریداری شده از وبسایت معتبر آیتونز به همراه فایل PDF شامل تمامی کاورها و توضیحات آلبوم
Digitall Booklet
کتابچه ارجینال آلبوم ( شامل کاورهای اختصاصی و توضیحات - آیتونز ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فرمت M4A - ارجینال آیتونز
دانلود آلبوم بصورت یکجا در فایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ginal%20%29%20%28%20High%20Quality%20%29.zip)
MP3 320
دانلود آلبوم بصورت یکجا در فایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MP3 192
دانلود آلبوم بصورت یکجا در فایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
01-16-2015, 02:04 PM
نسخه ارجینال آهنگ جدید و فوق العاده زیبای Ismail Yk با نام Ah Leylim
( نسخه خریداری شده وبسایت معتبر آمازون )
MP3 320 - Orginal Quality
Ah Leylim ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
01-16-2015, 09:12 PM
آلبوم فوق العاده زیبا و بیادماندنی Ali Guven با نام Yolcu
( نسخه ارجینال خریداری شده از وبسایت معتبر آیتونز )
M4A - ارجینال آیتونز
MP3 320
omidha
01-18-2015, 04:17 PM
آلبوم جدید و بسیار زیبای Modo با نام Modo 2015
MP3 320
omidha
01-18-2015, 04:39 PM
نسخه ارجینال سینگل آلبوم فوق العاده زیبای Ayda با نام Bogazda Yangin Var
M4A :
Bogazda Yangin Var.m4a ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
29.7 MB
omidha
01-18-2015, 04:43 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبای Reyhan Karaca با نام Sobe
دانلود موزیک ویدئو با لینک مستقیم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
01-18-2015, 04:49 PM
ورژن جدید آهنگ بسیار زیبای Izel با نام Ask Haklari
MP3 192
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Izel - Ask Haklari.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
6.6 MB
omidha
01-20-2015, 11:11 AM
آلبوم جدید و بسیار زیبای Tuba با نام Insight
MP3 320
دانلود آلبوم بصورت یکجا درفایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
01-20-2015, 11:25 AM
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای Goksel با نام Sen Orda Yoksun
M4A - ارجینال آیتونز
MP3 320
MP3 192
دانلود تمامی کاورهای ارجینال آلبوم
01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 05 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 06 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 07 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 08 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 09 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
10 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 11 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 12 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 13 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 14 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 15 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 16 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 17 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 18 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
01-20-2015, 11:42 AM
موزیک ویدئوی جدید و بسیار زیبای Gulsen با نام Emrin Olur
دانلود موزیک ویدئو با لینک مستقیم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
01-23-2015, 12:38 AM
آلبوم جدید و بسیار زیبای Red Sonja با نام Nedir Rengin
MP3 192
omidha
01-23-2015, 12:39 AM
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای Halil Sezai با نام Ervah-i Ezel
MP3 192
omidha
01-23-2015, 12:41 AM
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای Ricky Martin به همراه Ayse Hatun Onal با نام Adios
MP3 320
Ricky Martin Ft Ayse Hatun Onal - Adios.mp3
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])7.6 MB
Jan-20-15
omidha
01-29-2015, 11:53 PM
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای Isin Karaca با نام Ey Askin Guzel Kizi
MP3 192
omidha
01-29-2015, 11:57 PM
آلبوم جدید و بسیار زیبای Yanki Yilmaz با نام Insallah
MP3 192
omidha
02-03-2015, 10:24 PM
MP3 320
omidha
02-03-2015, 10:25 PM
MP3 192
omidha
02-03-2015, 10:26 PM
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای Enbe Orkestrasi 2015
با حضور : Ziynet Sali , Burcu Gunes , Umit Besen , Ajda Pekkan , Betul Demir , Elvan Gunaydin
MP3 192
omidha
02-03-2015, 10:28 PM
آلبوم جدید و بسیار زیبای Grup Frekans با نام
Ayni Frekans
MP3 192
omidha
02-10-2015, 10:46 PM
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای Yasar Ipek با نام Sus
( با حضور دو هنرمند محبوب Asli Gungor و Erdem Kinay )
MP3 192
omidha
02-10-2015, 10:51 PM
آلبوم فوق العاده زیبا و شنیدنی Sila با نام Yeni Ay
( دارای بیشترین میزان شنونده در بین تمامی آلبومهای موسیقی ، بیشترین فروش آلبوم ، بهترین آلبوم از دیدگاه شنونده و منتقدین موسیقی )
( کیفیت ارجینال وبسایت معتبر آیتونز )
سی دی 1 :
دانلود سی دی 1 بصورت یکجا در فایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سی دی 2 :
دانلود سی دی 2 بصورت یکجا در فایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
------
MP3 320
سی دی 1 :
دانلود سی دی 1 بصورت یکجا در فایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سی دی 2 :
دانلود سی دی 2 بصورت یکجا در فایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
butcher2020
02-11-2015, 04:05 AM
با سلام فقط آهنگ های جدید میذارید یا قدیمی هم آپ میکنید بابا از سالار بذارین ابرام منظورمه (برید سراغ قدیمی ها)
omidha
02-11-2015, 11:11 PM
با سلام فقط آهنگ های جدید میذارید یا قدیمی هم آپ میکنید بابا از سالار بذارین ابرام منظورمه (برید سراغ قدیمی ها)
من که خواننده های ترک رو نمیشناسم ، ساب تایپیک هم که اصن نیست !!!
" rezaartist " هم ک فکر نکنم بشناسه ، اسم دقیقش رو به انگلیسی بده ببینم میشه پیداش کرد
omidha
02-11-2015, 11:13 PM
آلبوم جدید و بسیار زیبای Huner Coskuner با نام Seni Acele Gormem Lazim
MP3 256
omidha
02-11-2015, 11:16 PM
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای Oyku Gurman با نام Ruya Bitti
MP3 192
special
02-11-2015, 11:37 PM
فقط ebru polat(sm50)
p@RH@m
02-12-2015, 01:41 AM
آلبوم فوق العاده زیبا و شنیدنی Sila با نام Yeni Ay
( دارای بیشترین میزان شنونده در بین تمامی آلبومهای موسیقی ، بیشترین فروش آلبوم ، بهترین آلبوم از دیدگاه شنونده و منتقدین موسیقی )
( کیفیت ارجینال وبسایت معتبر آیتونز )
سی دی 1 :
سی دی 2 :
------
MP3 320
سی دی 1 :
سی دی 2 :
جزو اون دسته از خواننده هاییه که هر چی جلوتر میره ، آلبوم هاش خیلی کاملتر و بهتر و بهتر میشه
سعی میکنم آلبوم هایقبلیشم من آپ کنم و حالشو ببرین
rezaartist
02-12-2015, 04:34 AM
من که خواننده های ترک رو نمیشناسم ، ساب تایپیک هم که اصن نیست !!!
" rezaartist " هم ک فکر نکنم بشناسه ، اسم دقیقش رو به انگلیسی بده ببینم میشه پیداش کرد
فکر کنم ابراهیم تاتلیس رو میگه (sm132). چشم دوست عزیز از قدیمی ها هم میذاریم(sm10)
omidha
02-12-2015, 10:24 PM
آلبوم جدید و بسیار زیبای Zuhal Olcay با نام Basucu Sarkilari 3
MP3 192
butcher2020
02-16-2015, 01:32 AM
آره داش رضا خود خودشه بابا موزیک ترکی تو قدیمیا خلاصه میشه اصلا قدیمیا کجا و این اسکلای الان کجا من زیاد موزیک ترکی دارم و آلبوم نیستن ترک تکی هم بدرد میخوره آپ بکنم راستی رو سرور سایت نمیشه آپلود بکنی؟؟؟؟
butcher2020
02-16-2015, 01:41 AM
راستی خیلی حیفه این تاپیک رو یه حرفه ای دست بگیره ضعف سایت تو قسمت ترکی خیلی به چشم میاد یعنی این عرب های ملخ خور از ترک ها بهتر میخونن که تاپیک عربی از اینجا فعال تر هست؟؟؟؟
butcher2020
02-16-2015, 01:49 AM
آلبوم جدید و بسیار زیبای Zuhal Olcay با نام Basucu Sarkilari 3
MP3 192
دوست عزیز اصلا گوش نکردم ولی به رسم ادب خیلی ممنون از فعالیت شما در این تاپیک استارتر تاپیک که تاپیک ایجاد کرده و اصلا سر هم نمیزنه بهش مرسی توجه:دی
omidha
02-16-2015, 09:33 PM
( نسخه ارجینال 320 خریداری شده از وبسایت معتبر آمازون )
MP3 320
MP3 192
دانلود آلبوم بصورت یکجا در فایل زیپ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
-AMIR-
03-02-2015, 11:16 PM
اگه ممکنه اون خواننده ک تو فیلم ایزل بوذ اسمش سلما هونه بود ممنون(sm127)هر اهنگی ک ازش هست
p@RH@m
03-02-2015, 11:29 PM
اگه ممکنه اون خواننده ک تو فیلم ایزل بوذ اسمش سلما هونه بود ممنون(sm127)هر اهنگی ک ازش هست
Toygar Isikli رو میگی ؟؟؟
سلام به همگی اون قدیم ندیما موزیک باران یه تاپیک عالی تو موسیقی ترکیه داشت. بعد یه مدت به عشق اون تاپیک دوباره تو موزیک باران عضو شدم ولی مثه اینکه ...
omidha
05-05-2015, 07:17 AM
آخ آخ آخ
منبع به ف ا ک رفت