PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام ساز از موسیقی طنین خوشایند تری برای شما دارد ؟ + رفع محدودیت گزینه ها

amirsarab
06-20-2014, 05:54 PM
ضمن دعوت از شرکت در نظرسنجی باید بگم محدودیت ها برداشته شده و میتونید هر گزینه ای رو خواستید انتخاب کنید .

برای راحت تر پیدا کردن گزینتون میتونید ctrl+f رو بگیرید و ساز مورد نظرتون رو سرچ کنید .

vahid
06-20-2014, 06:18 PM
خیلی خیلی خیلی سخته انتخاب.... کلا هر سازی ظرافت ها، زیبایی، پیچیدگی ها و ویژگی های خاص خودشو داره... هیچکدوم جای یکی دیگه رو نمیگیره...

به نظر من بیشتر مهم اون نتهاییه که با ساز نواخته میشه و صد البته این به چیره دستی نوازنده هم بستگی داره...

پیانو، ویولن، سه تار، تار، سنتور، قانون، فلوت، ساکسفون، گیتار، گیتار الکتریک و یا حتی سازهایی مثل بوزوکی، ماندولین، باقلاما... هر کدوم حس خاص خودشونو دارن...

من که اصلا نمیتونم انتخاب کنم (sm25)

vahid
06-20-2014, 06:19 PM
ضمنا سازدهنی و هارمونیکا یکیه (sm25)

ehsan1361
06-20-2014, 06:19 PM
مگه میشه فقط یکی رو انتخاب کرد !!(sm77)

vahid
06-20-2014, 06:20 PM
شیپور هم اصلا ساز نیست (sm25)

ehsan1361
06-20-2014, 06:21 PM
شیپور هم اصلا ساز نیست (sm25)

(sm2)

Shadow
06-20-2014, 09:37 PM
گیتار کلاسیک رای من (sm127)

البته پیانو و فلامینکو هم خیلی خوبه

amirsarab
06-20-2014, 09:53 PM
بنده به گیتار الکتریک رای دادم

باید طوری میزدی بشه چند گزینه با هم انتخاب کرد

مدنظر ما یک گزینه بود گزینه ای که بیشتر از اون یکی ها تاثیر میزاره وگرنه همه ی سازها در نوع خودشون زیبا هستن .

خیلی خیلی خیلی سخته انتخاب.... کلا هر سازی ظرافت ها، زیبایی، پیچیدگی ها و ویژگی های خاص خودشو داره... هیچکدوم جای یکی دیگه رو نمیگیره...

به نظر من بیشتر مهم اون نتهاییه که با ساز نواخته میشه و صد البته این به چیره دستی نوازنده هم بستگی داره...

پیانو، ویولن، سه تار، تار، سنتور، قانون، فلوت، ساکسفون، گیتار، گیتار الکتریک و یا حتی سازهایی مثل بوزوکی، ماندولین، باقلاما... هر کدوم حس خاص خودشونو دارن...

من که اصلا نمیتونم انتخاب کنم

ببینید درسته مربوط به نوازنده و نت هاست ولی طنین یه مقوله جداست قطعا طنین یا همون رنگ صدای پیانو با ویولون زمین تا آسمون فرق داره ولی پیانو برای من بیشتر انرژی مثبت داره و باهاش انرژی میگیرم .

ضمنا سازدهنی و هارمونیکا یکیه

خیر , این دو شبیه به هم هستن ولی در صدا با هم کمی فوق میکنن .

شیپور هم اصلا ساز نیست

لطفا اول سطح دانشتون رو بالا ببرید بعد با من بحث کنید .

مگه میشه فقط یکی رو انتخاب کرد

چرا نمیشه ؟ خب یکیشون بیشتر به تو حال میده .

Mehran7
06-20-2014, 10:52 PM
ماندولین (sm127)

tandis_m
06-20-2014, 11:42 PM
من به شخصه عاشق موسيقيم و هر سازي به نوعي منو با خودش همراه ميكنه ولي صداي گيتار يه حس ديگه بهم ميده

amirsarab
06-21-2014, 12:13 AM
من به شخصه عاشق موسيقيم و هر سازي به نوعي منو با خودش همراه ميكنه ولي صداي گيتار يه حس ديگه بهم ميده

کاش دوستان هدف رو از پست ایشون بفهمن , هدف همین حس خاصی هست که ایشون میفرمایند .

vahid
06-21-2014, 12:14 AM
ببینید درسته مربوط به نوازنده و نت هاست ولی طنین یه مقوله جداست قطعا طنین یا همون رنگ صدای پیانو با ویولون زمین تا آسمون فرق داره ولی پیانو برای من بیشتر انرژی مثبت داره و باهاش انرژی میگیرم .

اینکه هر سازی رنگ صدای خودشو داره درسته، اصلا همینه که باعث میشه ما بتونیم صدای سازها رو از هم تشخیص بدیم... ولی رنگ صدا به تنهایی ارزشی نداره، مهم اون نتهایی هست که با ساز نواخته میشه وگرنه اگه ساز دست بگیری الکی شروع کنی به زدن، هیچ کس به خاطر رنگ صدا نمیشینه گوش کنه.... حالا اگه فرض کنیم یه نت مشخصو با سازهای مختلف بزنیم اون موقع میشه مقایسه کرد، ولی اون هم باز بستگی به دو مورد داره: 1- تبحر نوازنده و هنرش 2- خود نت هایی که با ساز قراره اجرا بشه چون هر سازی محدوده آوایی خودشو داره و ممکنه برای نواختن یه نت خاص مناسب نباشه!

خیر , این دو شبیه به هم هستن ولی در صدا با هم کمی فوق میکنن .
والله تا حالا هر جا خوندم و شنیدم، این دو تا رو یکی میدونستن... اصراری به حرفم ندارم... حرف من بر اساس یه سری مطالعات جسته گریخته اینترنتی و بحثایی که جاهای مختلف با افراد مختلف داشتم از جمله بحثهایی که همینجا با بچه ها داشتیم...
اگه منبعی داری که در مورد تفاوت این دو تا توضیح داده باشه، بده من هم استفاده کنم... خیلی هم ازت ممنون میشم

لطفا اول سطح دانشتون رو بالا ببرید بعد با من بحث کنید .

فقط میتونم بگم به قول امید حاجیلی شیپور یه آلت ه که یه صدایی ازش در میاد، چون نمیشه باهاش نت اجرا کرد، پس ساز نیست!!

amirsarab
06-21-2014, 12:27 AM
اینکه هر سازی رنگ صدای خودشو داره درسته، اصلا همینه که باعث میشه ما بتونیم صدای سازها رو از هم تشخیص بدیم... ولی رنگ صدا به تنهایی ارزشی نداره، مهم اون نتهایی هست که با ساز نواخته میشه وگرنه اگه ساز دست بگیری الکی شروع کنی به زدن، هیچ کس به خاطر رنگ صدا نمیشینه گوش کنه.... حالا اگه فرض کنیم یه نت مشخصو با سازهای مختلف بزنیم اون موقع میشه مقایسه کرد، ولی اون هم باز بستگی به دو مورد داره: 1- تبحر نوازنده و هنرش 2- خود نت هایی که با ساز قراره اجرا بشه چون هر سازی محدوده آوایی خودشو داره و ممکنه برای نواختن یه نت خاص مناسب نباشه!

خب خودتون دارید جواب خودتون رو میدید اگر بیاییم یک نت رو با دو ساز مختلف بزنیم اونی که برامون خوشایند تره میشه ساز مورد علاقه که البته پیانو بیشترین گستره ی اکتاوی رو داره و میشه تقریبا هر آهنگی رو باهاش زد .

amirsarab
06-21-2014, 10:03 AM
این همه آنلاین داریم تو سایت اون وقت چرا اینجوری رای میدین ؟

ehsan1361
06-21-2014, 11:24 AM
این همه آنلاین داریم تو سایت اون وقت چرا اینجوری رای میدین ؟

اینجا همه از فراخی مفرط ما تحت رنج میبرن(sm30)

ehsan1361
06-21-2014, 11:26 AM
در مورد نظر سنجی هم بگم که من با گیتار حال میکنم ، کلاسیک ، الکتریک و اسپانیش

!..:: joker ::..!
06-21-2014, 12:22 PM
فقط سه تار (sm19)
آرامشي كه اين ساز بهم ميده هيچ ساز ديگه اي نداره

Dark Silence
06-21-2014, 08:06 PM
گیتار الکتریک اونم از نوع فندر (sm88)

اینم سولوی ناب از استاد گری مور، روحش شاد و یادش گرامی (sm81)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

amirsarab
06-22-2014, 01:19 PM
مدت نظرنسجی : نامحدود

amirsarab
06-22-2014, 09:25 PM
چرا همه دایورت میکنن و کسی شرکت نمیکنه ؟

pirana
06-22-2014, 10:52 PM
شرکت کردیم که، باس پست هم بدیم؟
من به سنتور رای دادم، اون 1دونه رای سنتور از منه، خیلی با صداش حال میکنم، به قول فرمایش نوید جوکر عزیز آرامش خاصی بهم میده...
(sm10)

amirsarab
06-23-2014, 10:25 AM
...............................

amirsarab
06-24-2014, 11:18 AM
صرفا جهت بالا اومدن تاپیک ...

daniyal
08-01-2014, 08:53 PM
بنده به گیتار الکتریک رای دادم

باید طوری میزدی بشه چند گزینه با هم انتخاب کرد

من ویالون رو زدم ولی انتخابای دیگه ای هم داشتم(sm50)

aidin
08-01-2014, 09:01 PM
فقط ویلون !

MoRe
08-01-2014, 11:55 PM
قانون

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])