PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک تیم ملی فوتبال ایران -. اخبار و آپدیت

ehsansalehi
01-24-2015, 11:42 AM
تیم ملی فوتبال ایران

یک تیم فوتبال بین‌المللی است که به نمایندگی از ایران به میدان می‌رود. این تیم زیر نظر فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند.
تیم ایران یکی از قدرتمندترین تیم‌های آسیایی به شمار می‌رود که تاکنون سه بار قهرمان جام ملت‌های آسیا در سال‌های ۱۹۶۸، ۱۹۷۲ و ۱۹۷۶ شده‌است و نیز طی سال‌های ۱۹۷۸،۱۹۹۸، ۲۰۰۶ و ۲۰۱۴ موفق شده‌است ۴ بار در جام جهانی فوتبال حضور یابد.

بهترین گل زن تاریخ فوتبال ایران علی دایی با ۱۰۹ گل زده آقای گل فوتبال ملی جهان است.
فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال ناصر حجازی رابه عنوان دومین دروازه بان برتر قرن بیستم قاره آسیا معرفی کرده‌است.
تا کنون در سال‌های ۱۹۹۶، ۱۹۹۹، ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ چهار بازیکن ایرانی موفق به کسب جایزه بهترین بازیکن سال آسیا شده‌اند.خداداد عزیزی، علی دایی، مهدی مهدوی‌کیا و علی کریمیچهار بازیکنی هستند که بهترین بازیکن آسیا شده‌اند.

سرمربی تیم ملی ایران در حال حاضر کارلوس کی روش می‌باشد.
درآخرین رده‌بندی فیفا (دسامبر ۲۰۱۴) تیم ملی ایران در رتبه ۵۱ جهان و اول آسیا قرار دارد

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

yaran
01-24-2015, 11:48 AM
میزاشتی یه دفعه نزدیک جام جهانی بعدی تاپیک میزدی(sm120)

ehsansalehi
01-24-2015, 11:51 AM
میزاشتی یه دفعه نزدیک جام جهانی بعدی تاپیک میزدی(sm120)
(sm120)

ehsansalehi
01-24-2015, 12:10 PM
نتيجه شکايت ایران از عراق فردا ظهر اعلام می شود

نتیجه شکایت تیم ملی فوتبال ایران از تیم ملی عراق در خصوص استفاده غیر مجاز این تیم از بازیکن مشکوک به دوپینگ فردا اعلام می شود.

محسن معتمدکیا مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال با اعلام این خبر گفت: پس از دریافت مستندات مربوط به مثبت بودن نمونه دوپینگ علا عبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق در زمان عضویتش در تیم تراکتورسازی تبریز و ارائه مدارک به کنفدراسیون فوتبال آسیا منتظر اعلام نتیجه شکایت خود هستیم.

معتمدکیا در ادامه افزود: قرار است فردا ظهر کمیته انضباطی مسابقات تشکیل جلسه بدهد و نتیجه شکایت را اعلام کند.

هوشنگ نصیرزاده کارشناس حقوقی فوتبال هم در این باره گفت: در صورتی که تیمی از بازیکن غیرمجاز استفاده کند دقیقا شبیه به استفاده تیم امید ایران از بازیکن دواخطاره در دیدار برابر عراق، تیم متخلف بازنده اعلام می شود.

yaran
01-24-2015, 12:25 PM
اینا که برگشتن ایران دیگه چه فایده

moein1366
01-24-2015, 12:34 PM
یه سوال.؟
اردن چی.اون اعتراض نمیکنه؟

ehsansalehi
01-24-2015, 12:49 PM
یه سوال.؟
؟ اردن؟؟

yaran
01-24-2015, 01:15 PM
اخه عراق با اردن هم گروهی بود

fars4pic
01-24-2015, 01:16 PM
حذف شدن که فایده ای نداره

ehsansalehi
01-24-2015, 02:37 PM
حاج رضایی: روزه سکوت گرفته‌ام
امير حاج رضايي از کارشناسان فوتبال که در دوران حضور تيم ملي در بازيهاي آسيايي بارها عنوان کرده بود که اگر ما ببازيم به تهران و برنامه ريزي اشتباهمان باخته ايم، روزه سکوت گرفته است.

حاج رضایی با توجه به شرایط تیم ملی گفت: من فعلا تصمیم گرفته ام در مورد تیم ملی و مسایل پیرامون آن صحبتی نکنم. بعد از تصمیم گیری های فدراسیون در این مورد صحبت خواهم کرد.

ehsansalehi
01-24-2015, 02:38 PM
کارلوس مصاحبه کرده ترکونده همه را (sm50)

Mo$en
01-24-2015, 03:34 PM
دیروز ضربات پنالتی رو خراب کردید من گفتم اینها حتی دروازه 7متری رو میزنن تو اوت

من گفتم اینا فوتبال یاد ندارن.

متاسفانه تاکتیک و استراتزی خاصی ندیدم.

به نظرم مربی تعویض شود.

آقای کفاششیان شما هم بروید.

ممنونم

ehsansalehi
01-24-2015, 04:21 PM
تلاش نافرجام کاربران ایرانی برای توهین به داور استرالیایی: تیرشان خطا رفت
ویلیامز آمریکایی در صفحه فیسبوک خود نوشته است: از خواب بیدار شدم با تعدادی زیادی درخواست دوستی مواجه شدم که همه از ایران است!
بعد از پایان دیدار ایران و عراق در مسابقات جام ملت های آسیا که با دخالت داور استرالیایی و اخراج بازیکن ایرانی در نیمه اول به ضربات پنالتی کشیده شد و به سود عراق پایان یافت ایرانیان حملات نافرجامی را به داور استرالیایی تدارک دیدند.

متاسفانه مثل اقدامات ناشایست قبلی برخی افراد در فضای مجازی که حملاتی را به فیسبوک مسی بازیکن تیم ملی آرژانتین و مجری مسابقات جام جهانی برزیل انجام داده بودند این بار هم برخی بعد از شکست ایران به عراق تلاش های نافرجامی برای توهین به داور استرالیایی داشتند که ناکام ماند.

کاربران فضای مجازی در ابتدایی ترین کار اقدام به جستجوی نام داور استرالیایی در فیسبوک کردند و نخستین گزینه ای که با آن مواجه شدند را به عنوان داور استرالیایی مورد تفقد قرار دادند در حالیکه این فرد ساکن آمریکا بوده و با داور استرالیایی تشابه اسمی داشته است.

ویلیامز آمریکایی در صفحه فیسبوک خود نوشته است: از خواب بیدار شدم با تعدادی زیادی درخواست دوستی مواجه شدم که همه از ایران است!

این فرد از دوستانش سئوال کرده: آیا شما هم با چنین مشکلی مواجه شده اید؟یا من محبوب شده ام؟

این در حالی است که این فرد بعد از دریافت حجم انبوهی از ناسزاها اقدام به انتشار عکس این فحش ها در پیج خود کرده و در ادامه احتمالا با کمک گوگل ترانسلیت این جمله را به فارسی نوشته : من یک داور فوتبال نیست

برخی دیگر از هموطنان هم البته بیکار ننشسته اند و همزمان به یک پیج ساختگی غیرواقعی که بعد از بازی ایران و عراق با نام داور استرالیایی ایجاد شده هجوم برده اند.

farid7
01-24-2015, 04:53 PM
طبق اخرین خبر فیفا تایید کرده که عبدالزهرا دوپینگی بوده و محروم است فردا ساعت 3 صبح به وقت ایران جلسه ای اف سی در همین مورد برگزار میشه

aminkeshavarz
01-24-2015, 05:46 PM
همه برن تاپیک چاوشی اونجا بازار کل کل داغه داغه

ehsansalehi
01-24-2015, 05:53 PM
همه برن تاپیک چاوشی اونجا بازار کل کل داغه داغه
خوب برو اونا را دعوت کن اینجا(sm142)

aminkeshavarz
01-24-2015, 05:55 PM
کافیه دو تا دیگه پست بذارم دوباره منو بن میکنن خو دادا.

yaran
01-24-2015, 05:56 PM
بابا دارن چرت و پرت میگن دیگه...چرا نمیخایم قبول کنیم سوراخ شدیم رفت(sm120)

aminkeshavarz
01-24-2015, 05:58 PM
آره.سوراخ سوراخ از نوع پرسپولیسی شدیموهمش تقصیر آمریکاست بخدا

yaran
01-24-2015, 05:59 PM
استقلال جر بخوره ایشالا...امریکا چکارست همش تقصیر اخونداس(sm59)

yaran
01-24-2015, 06:00 PM
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])سه شرط تغییر نتیجه بازی ایران با عراق

کارشناس حقوقی فوتبال گفت: برای ۳ بر صفر شدن بازی، سه شرط وجود دارد.
نسیم: براتی کارشناس حقوقی فوتبال با بیان اینکه برای ۳ بر صفر شدن بازی، سه شرط وجود دارد افزود: اول اینکه کمیته انضباطی فیفا حکم محرومیت عبدالزهرا را صادر کرده باشد دوم اینکه این حکم به فدراسیون عراق رسیده باشد و سوم اینکه ایران تا دو ساعت پس از بازی اعتراضش را اعلام کرده باشد.

وی ادامه داد: اگر فیفا حکم نداده باشد و فقط دوپینگی بودن او را تایید کرده باشد، بازیکن دوپینگی غیرمجاز محسوب نمی‌شود و شاید فقط با جریمه نقدی از سوی فیفا رو برو شود اما اگر هر سه شرط مهیا باشد ایران ۳- ۰ برنده اعلام می‌شود و با توجه به محدودیت زمان مسابقات فرجام خواهی عراقی‌ها به نتیجه نخواهد رسید.

yaran
01-24-2015, 06:03 PM
خطیبی: عبدالزهرا به من گفت دوپینگ کرده
رسول خطيبي سرمربي تراکتورسازي جعبه سياه موضوع علاعبدالزهرا است.مربي که از اتفاقات پشت پرده اين ماجرا در مورد استفاده اين بازيکن از مواد نيروزا پرده بر مي دارد.

رسول خطیبی سرمربی تراکتورسازی در همین خصوص واقعیت هایی را در مصاحبه با "ورزش سه" عنوان کرد. مصاحبه او را می خوانید:

عبدالزهرا پیش من آمد و گفت دوپینگ کرده

دیروز بعد از بازی با عراق از فدراسیون با بنده تماس گرفتند و من هم اطلاعاتی که داشتم را به مسوولان دادم. ما هر کاری بتوانیم به خاطر تیم ملی کشورمان انجام می دهیم و باشگاه تراکتورسازی از دیروز با مسوولان در تماس است تا مدارک لازم فراهم شود. دکتر، سرپرست و مدیرعامل تیم نهایت همکاری را کردند و امیدوار هستیم که تیم ملی به مسابقات برگردد. مدارکی در باشگاه هست و از عبدالزهرا در بازی با ذوب آهن در هفته دوم تست دوپینگ گرفتند. حتی بعد از بازی عبدالزهرا به من و دکتر تیم گفت، من از موادی استفاده کردم نمی دانم دوپینگ محسوب می شود یا نه . در واقع خودش این حرف را به من زد. بعد از 3، 4 هفته هم عبدالزهرا از تیم جدا شد و به عراق رفت. بعد از این ماجرا هم فدراسیون باید پیگیری می کرد و در ادامه مراحل نمی دانیم چه شد و حکمی هم باشگاه ابلاغ نشد.

نمی دانم عبدالزهرا چطور بازی کرد؟

وقتی بازی با عراق را دیدیم واقعا مانده بودیم که عبدالزهرا چطور برای عراق بازی می کند؟ نمی دانم حکم او به فدراسیون پزشکی فیفا ابلاغ شده یا نه و در واقع حکمی هم برای باشگاه تراکتور بعد از جدایی او نیامد. موفقیت تیم ملی برای ما خیلی مهم است. امیدوارم فدراسیون ما اینقدر قدرت داشته باشد که بتواند حقش را بگیرد. هر کاری هم از دست باشگاه ، من ، پزشک تیم بر می آمد انجام دادیم.

در بازی های دوستانه ضعیف بودیم

عملکرد و شرایط تیم ملی در جام ملت های آسیا را من به دو بخش تقسیم می کنم. اول: مدیریت بیرونی و دوم: مسائل فنی. از لحاظ مدیریت بیرونی باید بررسی کنیم که خواسته های کی روش را برآورده کردیم یا نکردیم؟ تیم های دیگر برای حضور در مسابقات مهم بازی های دوستانه با تیم ملی های بزرگ دنیا برگزار می کنند اما ما این بازی ها را نداشتیم. ایرادی که می توانم در این بخش بگیرم این است که در بازی های دوستانه ضعیف بودیم. اما کی روش در این مدت که در تیم ملی ما کار کرده زمان کافی داشته برای انتخاب نفرات و اردوهای خوب که مهیا شده بود. از لحاظ فنی بازیکنان تمام تلاش شان را در زمین انجام دادند و واقعا از کیفیت تلاش بازیکنان راضی هستیم.

باید به تفکر کی روش احترام گذاشت

بعضی ها شاید بگویند تیم ملی فوتبال زیبایی بازی می کند اما این به تفکر مربی برمی گردد . تیم ملی از جام جهانی و حتی بازی با کره و در همین مسابقات با همین سیستم بازی می کند.او فاز دفاعی محکمی داشته و سعی کرده از اشتباهات فردی و تیمی حریفان برای تیم خودمان استفاده کند. تیم ملی از نظر فنی دو حسن هم داشته، اینکه ما در این مسابقات 7 گل زدیم و 4 گل از روی ضربات ایستگاهی بوده که نشان دادیم در ضربات ایستگاهی خوب کار کردیم. دومین نقطه مثبت تیم ملی هم این بود که بعد از جام جهانی 4، 5 بازیکن جوان به تیم ملی تزریق شد. بازیکنانی مانند سردار آزمون، پورعلی گنجی، وریا غفوری ، رفیعی و.. معرفی شدند که از این نظر باید به آقای کی روش نگاه مثبت کرد.

کی روش فشار زیادی را تحمل می کرد

در بازی با عراق کی روش از زمانی که پولادی اخراج شد تمرکز فنی اش را از دست داد و به حاشیه رفت. از همان موقع او با داور و کمک داور وارد موضع شد و بیشتر روی این مساله تمرکز کرد. پنالتی هم که 50- 50 است.به هر حال کی روش در بازی با عراق تحت فشار بود و به خاطر انتقادها فشار زیادی را تحمل می کرد. در کل ایران می توانست جزو 4 تیم باشد.

لجبازی کمی زود رنج است

در اینکه کی روش مربی بزرگی است شکی نیست. کی روش خیلی مزیت ها برای ایران داشته و برای فوتبال ما مفید بوده. تنها ایرادی که می توانم از کی روش بگیرم این است که به خاطر بعضی انتقادها زود رنج است اما این انتقادها به خاطر تیم ملی است. به هر حال شاید من هم اشتباه کنم . اما بازیکنان از او راضی هستند و مربی بزرگی است. در حیطه وظایف من نیست که در مورد ماندن یا نماندن کی روش صحبت کنم. اما می گویم که انتقاد سازنده خوب است و نباید تخریب کرد. به هر حال کی روش برای من قابل احترام است.

شرایط تراکتور خوب است

در مورد وضعیت تراکتور باید بگویم که شرایط تیم خوب است . ما در این مدت تمرینات و اردوهای خوبی داشتیم. یکی ، دو مصدوم داریم که به زودی به شرایط بازی می رسند. از تمام بازیکنان ممنون هستم چون در این مدت با تمام وجود زحمت کشیدند و امیدوارم شروع خوبی داشته باشیم.

با تغییر برنامه لیگ مشکلی نداریم

چون قبلا سازمان لیگ و فدراسیون اعلام کرده بودند در صورت حذف ایران بازی های زودتر برگزار می شود ما آمادگی لازم را داشتیم و با زودتر برگزار شدن بازی ها مشکلی نداریم.

یک بازیکن خارجی و یک ایرانی می گیریم

باید برای جذب بازیکن و تقویت تیم اقدام کنیم. به همین خاطر من دو بازیکن خارجی به باشگاه معرفی کرده ام و خواستم یکی از دو بازیکن با باشگاه قرارداد امضا کند. یک بازیکن ایرانی هم می خواهیم برای تقویت تیم مان جذب کنیم.

yaran
01-24-2015, 06:18 PM
نصیرزاده :‌ امکان صعود ایران به مرحله بعد وجود دارد
کارشناس مسائل حقوقی فوتبال درباره دوپینگ بازیکن عراق گفت.
به گزارش فوتبال آنلاین هوشنگ نصیرزاده در رابطه با مثبت بودن نمونه تست دوپینگ علاعبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق گفت: تست دوپینگ این بازیکن مورد تائید قرار گرفته است. بر اساس پروتکل همکاری 20 آزمایشگاه جهان با فیفا شرایط به این شکل است که وقتی هر آزمایشی مثبت اعلام می‌شود فیفا باید در جریان قرار بگیرد.

وی افزود: وقتی تست عبدالزهرا به آزمایشگاه کلن ارسال شده فیفا با توجه به اینکه این آزمایشگاه مثبت بوده از ما می‌پرسد که این آزمایش مربوط به چه کسی بوده است. به فیفا اعلام شده این آزمایش مربوط به عبدالزهرا بازیکن دارای ملیت عراقی است. در چنین مواقعی شیوه برخورد اینطور است که کمیته انضباطی فیفا شخصا برای رسیدگی به دوپینگ و محرومیت اقدام می‌کند.

کارشناس مسائل حقوقی فوتبال در ادامه تاکید کرد: ماده‌ای که در نمونه آزمایش عبدالزهرا بوده می‌تواند منجر به 6 تا 2 سال محرومیت شود که تصمیم در رابطه با آن به فیفا محول شده است.

نصیر‌زاده با اشاره به اعتراض ایران نسبت به حضور عبدالزهرا در میدان گفت: روز چهارشنبه و دو روز قبل از برگزاری دیدار ایران مقابل عراق کمیته ملی مبارزه با دوپینگ ایران طی ارسال نامه‌ای به فیفا در رابطه با وضعت عبدالزهرا استعلام می‌گیرد که آیا او محروم است یا نه. ظاهرا پاسخی در این رابطه دریافت نشده است.

کارشناس مسائل حقوقی فوتبال ایران یادآور شد: مهدی محمد‌نبی (دبیرکل فدراسیون فوتبال) به همراه دو تن از مقامات ایرانی امروز به سیدنی محل کمیته برگزاری مسابقات رفتند تا نسبت به این مسئله اعتراف کنند. با توجه به اختلاف‌ ساعتی که بین سیدنی و زوریخ وجود دارد فکر می‌کنم امروز کم و کیف این موضوع مشخص می‌شود که آیا عبدالزهرا دارای مجوز برای شرکت در مسابقه بوده یا نه. در صورتی اینکه این بازیکن با وجود محرومیت بازی کرده باشد ایران را به جای عراق به مرحله نیمه‌ نهایی می‌رود.

وی در پایان گفت: در چنین مواقعی بازیکن به رای صادره می‌تواند اعتراف و درخواست استیناف کند که در این صورت تست دیگری گرفته شده و نمونه دوم را ارسال می‌کنند که باید دید چه شرایطی در این رابطه وجود داشته است.

تیم ملی ایران با قبول شکست در ضربات پنالتی مقابل تیم ملی عراق در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا حذف شد. بعد از این بازی مسئولان ایران نسبت به حضور علا عبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق در میدان اعتراض داشتند.

yaran
01-24-2015, 06:20 PM
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])تیم ملی فوتبال ایران در استرالیا ماندنی شد / امیدواری برای صعود وجود دارد

با توجه به موضوع دوپینگ احتمالی یکی از بازیکنان تیم ملی عراق هنوز امیدواری برای صعود تیم ملی کشورمان به مرحله بعد وجود دارد.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ بازیکنان تیم ملی عراق در ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه به وقت محلی هتل کرون پلازا محل اقامت خود در شهر کانبرای استرالیا را ترک کردند و عازم سیدنی شدند.

البته تعدادی از هواداران عراقی در محوطه هتل هنوز حضور دارند.

همچنین هواداران ایرانی با توجه به خلوت شدن نسبی هتل به دلیل رفتن عراقی‌ها به سمت هتل محل اقامت تیم ملی آمدند و از مسئولان حراست هتل می‌خواستند با توجه به خلوت شدن هتل اجازه دهند آنها داخل لابی شوند تا بتوانند از نزدیک با ملی‌پوشان دیدار کنند که البته پس از ورود عده‌ای از هواداران به هتل به سمت سردار آزمون، رضا قوچان‌نژاد، علیرضا بیرانوند و ... رفتند و با آنها عکس یادگاری گرفتند.

همچنین با توجه به موضوع مطرح شده درباره دوپینگ احتمالی یکی از بازیکنان تیم ملی عراق هواداران تیم ملی از خبرنگاران پیگیر این ماجرا بودند.

جو حمایتی از تیم ملی هنوز وجود دارد و به نظر می‌رسد هواداران و ملی‌پوشان هنوزی امیدوار هستند که در صورتی که دوپینگ بازیکن تیم ملی عراق محرز شود نتیجه بازی به سود تیم ملی کشورمان برگردد.

**تیم ملی فوتبال ایران در استرالیا ماندنی شد/ بازگشت شاید دوشنبه

با تغییر در برنامه‌ی بازگشت تیم ملی فوتبال کشورمان به ایران، ملی‌پوشان احتمالا دوشنبه استرالیا را ترک می‌کنند.

مسئولان تیم ملی فوتبال ایران تصمیم گرفتند به خاطر این که تمامی اعضای تیم در یک پرواز به ایران برگردند، در برنامه بازگشت‌شان به ایران تغییراتی ایجاد کنند.

یکی از دلایل این اتفاق شلوغی پروازها و خالی نشدن صندلی‌های خالی به تعداد اعضای کاروان تیم ملی فوتبال ایران است.

تیم ملی فوتبال ایران که با شکست برابر تیم ملی فوتبال عراق از جام ملت‌های آسیا کنار رفت، روز شنبه در کانبرا می‌ماند و احتمالا یک‌شنبه را هم در این شهر اقامت خواهد داشت، البته در حال حاضر برخی از مسئولان تیم ملی فوتبال ایران به سیدنی رفته‌اند تا وضعیت پرواز برگشت تیم ملی ایران را مشخص کنند.

این احتمال وجود دارد که تیم ملی فوتبال ایران بامداد دوشنبه با اتوبوس راهی سیدنی شده و با پرواز ساعت شش به وقت محلی استرالیا این کشور را ترک کند.

پیش از این اعلام شده بود که تیم ملی ایران روز شنبه استرالیا را ترک می‌کند و یک‌شنبه ملی‌پوشان در تهران خواهند بود.

**نبی و مقدس برای بررسی دوپینگ بازیکن عراق راهی سیدنی شدند

مسئولان تیم ملی کشورمان عازم سیدنی شدند تا در نشستی با مسئولان کنفدراسیون آسیا به موضوع دوپینگ بازیکن تیم ملی عراق رسیدگی کنند.

امروز مهدی محمدنبی و هوشنگ مقدس از شهر کانبرا عازم سیدنی محل استقرار مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا شدند تا به موضوع دوپینگ عبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق رسیدگی کنند.

در همین رابطه مسئولان تیم ملی فوتبال کشورمان هزینه مربوط به این موضوع را به حساب AFC واریز کرده تا هرچه سریع‌تر به این موضوع رسیدگی شود.

گفتنی است‌ اگر دوپینگ یا محرومیت بازیکن تیم ملی عراق که مقابل تیم ملی کشورمان بازی کرده محرز شود احتمال اینکه نتیجه بازی ایران و عراق سه بر صفر به سود کشورمان شود وجود دارد.

دیدار تیم های ملی ایران و عراق در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های ۲۰۱۵ آسیا روز گذشته در ضربات پنالتی به نفع عراق به پایان رسید و ایران از گردونه مسابقات کنار رفت.

**نصیرزاده: عبدالزهرا محروم باشد نتیجه بازی ایران و عراق تغییر می‌کند

رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال‬ گفت: اگر بازیکن تیم ملی فوتبال عراق از سوی فیفا محروم شده باشد نتیجه بازی تغییر خواهد کرد.

هوشنگ نصیرزاده در خصوص شکایت مسئولان تیم ملی ایران به AFC بابت بازی کردن علا عبدالزهرا که در تراکتورسازی دوپینگ کرده بود، اظهار داشت: نتیجه آزمایش دوپینگ این بازیکن را آزمایشگاه کلن آلمان مثبت اعلام کرده بود و ماده مصرفی او هم جزو موادی محسوب می‌شود که ۶ ماه تا ۲ سال محرومیت دارد.

وی افزود: بر اساس مقررات چون این بازیکن جزو بازیکنان بین‌المللی بود که در تراکتورسازی بازی می‌کرد، نادوی ایران نتیجه آزمایش او را به فیفا فرستاد تا آنها در خصوص محرومیت او تصمیم بگیرند. روز چهارشنبه و پیش از برگزاری دیدار ایران و عراق هم نادو نامه‌ای را که ظاهراً نصرالله سجادی آن را امضا کرده بود، به فیفا ارسال و سؤال کرد که آیا علا عبدالزهرا محروم است یا نه؟

رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال‬ خاطرنشان کرد: اگر فیفا بازیکن تیم ملی عراق را به دلیل دوپینگ محروم کرده باشد باید دید مدت زمان محرومیت او چقدر بوده اما با توجه به اینکه این بازیکن در تیم پلیس عراق هم بازی می‌کند در خصوص وضعیتش ابهام وجود دارد. اگر عبدالزهرا از سوی فیفا محروم باشد نتیجه بازی تغییر خواهد کرد.

نصیرزاده با اشاره به شکایت مسئولان تیم ملی ایران به AFC گفت: هر اتفاقی قرار باشد رخ بدهد باید امروز مشخص شود. مسئولان AFC باید بلافاصله از فیفا استعلام‌های لازم را بگیرند تا نتیجه بازی ایران و عراق به صورت قطعی مشخص شود.

وی با اشاره به حضور نداشتن علیرضا فغانی در بین داوران مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا، در پاسخ به این سؤال که این داور ایرانی چقدر شانس قضاوت در فینال یا رده‌بندی را دارد، اظهار داشت: معمولاً رسم نیست داورانی که در نیمه‌نهایی قضاوت می‌کنند در فینال و رده‌بندی هم داور باشند و به این شکل می‌توان برای فغانی شانس قائل شد اما فیفا یک بار سنت شکنی کرد و در جام جهانی ۲۰۰۶ داور آرژانتینی را هم برای بازی نیمه‌نهایی و هم برای بازی فینال برگزید.

**هاشمیان: باید تا الان رای قطعی عبدالزهرا صادر شده باشد

رئیس سابق کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال اعتقاد دارد با توجه به اینکه تست دوپینگ حدود ۵ ماه پیش از هافبک تیم ملی عراق گرفته شده باید تا به امروز رای قطعی در مورد او صادر شده باشد.

احمد هاشمیان در رابطه با موضوع دوپینگ علا‌ عبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق گفت: نمونه‌ای که از این بازیکن گرفته شده توسط آن دسته از تست‌هایی که ستاد مبارزه با دوپینگ کشور انجام می‌شود. پس از اینکه آنها تست‌ها را می‌گیرند رسیدگی‌های لازم انجام می‌شود و نتیجه برای همکاران ما در ستاد مبارزه با دوپینگ ارسال می‌شود. اینکه در رابطه با عبدالزهرا چه برخوردی انجام شده و پرونده به کجا رسیده است را بنده نمی‌دانم اما دوستان در صحبت‌هایشان اعلام کردند نتیجه را به فیفا گفته‌اند که به هیچ وجه این روند را درک نمی‌کنم.

وی افزود: در مقطع فعلی مهم این است که اجازه بدهیم که دوستان‌مان پیگیری‌های لازم را انجام دهند و ببینیم در پایان چه نتیجه‌ای حاصل می‌شود. اگر این ادعایی که مطرح شده اتفاق افتاده باشد موضوع قابل بررسی و رسیدگی است اما من از شرایط پرونده اطلاع چندانی ندارم.

رئیس سابق کمیسیون پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: بازیکنی که در ایران آزمایش او مثبت شده باید طبق آئین‌نامه فیفا رای او توسط نهادی که نمونه‌گیری‌ای را انجام داده صادر شود. ستاد کنترل دوپینگ مسئول است تا پایان فرآیند صدور رای پیگیری‌های لازم را انجام دهد کمااینکه ما بارها با ستاد مبارزه با دوپینگ ایران مکاتبه کردیم تا از اقدامات انجام شده باخبر شویم اما تا زمانی که بنده مسئولیت داشتم هیچ جوابی داده نشد و نمی‌دانم آیا این اتفاق بعد از رفتن من افتاده یا نه اما اینطور که دوستان اعلام کردند گفته‌اند در مورد این پرونده توضیحاتی را به کفاشیان ارائه داده‌اند.

هاشمیان در پاسخ به این سوال که اگر ستاد مبارزه با دوپینگ حکم را صادر کرده باشد این بازیکن چطور توانسته به میدان برود اظهار داشت: اگر ستاد مبارزه به دوپینگ حکم را صادر کرده هیچ منعی برای انتشار حکم وجود ندارد. آنها می‌توانند همین حالا حکم صادره را منتشر کنند با توجه به اینکه مثبت شدن تست دوپینگ مربوط به ۵ ماه قبل است رای قطعی در این رابطه باید صادر شده باشد پس می‌توان آن را منتشر کرد حتی باید این رای به فدراسیون و باشگاهی که در آن فعالیت می‌کرده را هم می‌دادند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است رای به فیفا ارسال شده باشد تصریح کرد: فیفا تنها خواهان دریافت رای است. آنها در چندین نوبت از کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال درخواست کردند که نتیجه تستی که مثبت اعلام شده بیان شود تا زمانی که بنده مسئولیت داشتم در این مورد سوال می‌شد و ما این مسئله را به دوستان‌مان در ستاد مبارزه با دوپینگ اعلام می‌کردیم. مسئولان فیفا کد تست را به ما اعلام می‌کردند و می‌گفتند رای و حکم صادره همراه با نام صاحب این کد که تست او مثبت شده را اعلام کنیم خود من هم تا دیروز نمی‌دانستم این نمونه برای علا عبدالزهرا بوده است.

رئیس سابق کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در مورد اینکه نحوه اعلام رای به بازیکن متخلف چگونه است و به چه شکلی می‌توان ثابت کرد تخلف صورت گرفته است گفت: اگر بازیکنی تخلف کرده ابلاغ رای و تخلف ابتدا به باشگاهی که او در زمان نمونه‌گیری عضو آن بوده اعلام می‌شود. باشگاه تراکتور‌سازی مسئول ابالغ حکم بوده است. بازیکن با اتمام قرارداد و فسخ آن تمامی روابط بازیکن با باشگاه به پایان نمی‌رسد و با قطع قرارداد روابط قراردادی نادیده گرفته نمی‌شود. بنابراین وظیفه باشگاهی که بازیکن زمان دادن تست عضو آن بوده این است که حکم را به بازیکن ابلاغ کنند. اگر این کار بر اساس اساسنامه فیفا صورت گرفته باشد بازیکن مرتکب تخلف شده و می‌توان به صورت قانونی با آن برخورد کرد اما اگر چنین نشده باشد بازیکن می‌تواند ادعا کند که حکم به او ابلاغ نشده و او بی‌خبر بوده است.

هاشمیان در رابطه با اینکه رای باید به چه شکلی ابلاغ شود گفت: طبق آئین‌نامه فیفا تمام ابلاغ‌ها مستند می‌شود ما مستندات را در سه نسخه تهیه می‌کنیم که یکی را برای فیفا می‌فرستیم حتی شماره فکسی که داده می‌شود همراه با رسید آن باید پیوست شود. در آئین‌نامه فیفا به قدری روی این مسائل حساسیت به خرج داده شده که اگر طبق آن عمل شود کسی نمی‌تواند بگوید از این موضوع بی‌خبر بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است رایی صادر اما رسانه‌ای نشود خاطرنشان کرد: خیلی بعید است چنین اتفاقی بیفتد. به خاطر حکم تاثیر جهانی محرومیت معمولا رای‌ها رسانه‌ای می‌شود تا تاثیر جهانی خود را بگذارد.

تیم ملی فوتبال ایران با قبول شکست در ضربات پنالتی مقابل تیم ملی عراق در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا از این مسابقات حذف شد.

پس از پایان این مسابقه مسئولان ایران نسبت به حضور علا عبدالزهرا در ترکیب عراق اعتراض داشتند و معتقد هستند که این بازیکن به صورت غیرقانونی و با وجود اینکه به خاطر دوپینگ محروم بوده به میدان رفته است.

علا عبدالزهرا در ابتدای فصل جاری زمانی که عضو تراکتور‌سازی بود تست دوپینگ داده و نمونه آزمایش او مثبت بوده است.

**محمد زاده: دوپینگ عبدالزهرا می‌تواند در نتیجه بازی تأثیر‌گذار باشد

رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت: چنانچه آزمایشگاه کلن نتیجه دوپینگ عبدالزهرا را اعلام کند و رأی هم صادر شود آن وقت می‌تواند در نتیجه بازی تأثیرگذار باشد.

محمد زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: به هرحال اگر مسئله دوپینگ عبدالزهرا ثابت شود و رأی محرومیتش هر گزارش و ابلاغ شود آن وقت این مسئله می‌تواند نقشی در تغییر نتیجه داشته باشد.

وی تصریح کرد: مسئله دوپینگ عبدالزهرا در آزمایشگاه کلن بررسی شده اما هنوز ثابت نشده است. همچنین نبی و مقدسی برای پیگیری مسئله دوپینگ عبدالزهرا عازم سیدنی شدند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: به هر حال اگر دوپینگ عبدالزهرا اعلام و رأی محرومیت صادر شود آن وقت این مسئله می‌تواند در نتیجه بازی تأثیر‌گذار باشد. منتهی آن رأی قابل تجدید نظر و استیناف خواهد بود.

yaran
01-24-2015, 06:37 PM
نصیر زاده: نتیجه دیدار ایران –عراق تغییر نمی‌کند،اگر اعتراض در ضرب الاجل معین نباشد/رئیس کمیته پزشکی وضد دوپینگ آسیا: قبل از مسابقات به afc نامه محرومیت بازیکن عراق را زدیم
- خبر 2 ساعت پیش

نصیر زاده: نتیجه دیدار ایران –عراق تغییر نمی‌کند،اگر اعتراض در ضرب الاجل معین نباشد/رئیس کمیته پزشکی وضد دوپینگ آسیا: قبل از مسابقات به afc نامه محرومیت بازیکن عراق را زدیم
اعتراض ایران در مورد بازیکن محروم عراقی وارد فاز تازه ای از گمانه زنی ها شد و البته رئیس فدراسیون فوتبال از لایحه‌ای دقیق در مورد اعتراض ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا خبر داد.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، رأی اعتراض ایران به حضور عبدالزهرا بازیکن عراقی تا چند ساعت آینده یعنی حدود 3 بامداد روز یکشنبه از سوی مسئولان AFC اعلام می شود و با توجه به اظهار نظرهای اخیر برخی کارشناسان وبه دلیل سابقه‌ای که در موارد قبلی اینگونه اعتراض‌ها وجود داشته با حالت خوشبینانه ما هنوز شانس ماندن در جام ملتها را داریم چرا که بازیکن عراقی که سابقه حضور در لیگ ایران را دارد قبلاً به دلیل تست مثبت دوپینگ از سوی فیفا دچار محرومیت شده است.

اما نکته قابل تأمل اینجاست که زمان اعتراض برای تیم ایران تا قبل از دیدار بوده است و ضرب الاجل در این باره به اتمام رسیده و می توان نتیجه گرفت حتی اگر محرومیت عبدالزهرا از سوی فیفا تأیید شده باشد و محرومیت و حتی جریمه برای این بازیکن و تیم عراق لحاظ شود تأثیری در تغییر نتیجه نخواهد داشت .

در مورد مسابقه تیم ملی امید ما چند سال قبل بازی مقابل عراق با 4 گل به پایان رسانده بود و در دور برگشت می بایستی به مصاف این تیم عراقی می‌رفت و اعتراض به موقع عراقی‌ها در چارچوب ضرب ‌الاجل تعیین شده برای اعتراض باعث شد بازی با حساب 3 بر صفر به سود عراق رقم بخورد.

حال باید دید در این مورد خاص کنفدراسیون آسیا به چه تصمیمی خواهد گرفت در اینباره نصیر زاده کارشناس مسائل حقوقی فوتبال نیز معتقد است.

البته رامین طباطبایی دبیر مبارزه با دوپینگ نیز اعلام داشته است که پیش از مسابقات این موضوع را به اطلاع نصرالله سجادی معاون و دبیر ورزشی رسانده بودیم و اگر اعتراض قبل از مسابقات صورت گرفته باشد می‌توان حتی به تغییر نتیجه نیز امیدوار بود.

*نصیرزاده: می‌توانیم به رأی صادره امیدوار باشیم

هوشنگ نصیر زاده در گفتگو با خبرنگار ما گفت: به شرطی نتیجه بازی ایران - عراق تغییر می‌کند که ما تا ساعت قبل از بازی با عراق اعتراض کرده باشیم.

نصیر زاده در ادامه عنوان کرد: به هر حال اگر فدراسیون جهانی رای صادر و عبدالزهرا را محروم نکرده باشد نمی‌توانیم امیدوار باشیم که وی را به عنوان بازیکن غیر مجاز تنبیه کند و در مقابل ایران آن تیم را بازنده کند.

رئیس کمیته تدوین مقررات حقوقی فدراسیون فوتبال گفت: اگر محرومیت عبدالزهرا مقابل ایران ادامه داشته و بازی هم کرده باشد به طور حتم نتیجه بازی به نفع ما بر می گردد.

وی تصریح کرد: بازیکن عراقی که در لیگ ایران حضور داشت در هفته دوم نمونه اش را به آزمایشگاه کلن آلمان فرستادند و مشخص شد که این بازیکن از مواد نیروزا استفاده کرده بر اساس گزارش آزمایشگاه کلن طبق جدول داروهای ممنوعه بین 6 ماه تا 2 سال محرومیت دارد ولی با توجه به اینکار این بازیکن بین المللی محسوب و ملیت و تابعیت عراقی داشت به همین دلیل به فیفا باید اعلام می‌شد این نهاد بین‌المللی باید این بازیکن را محرومیت جهانی اش را اعلام می‌کرد.

وی در ادامه عنوان کرد: پس از اینکه به فیفا اعلام شد دیگر اطلاعی در دست نیست که این بازیکن توسط فیفا (فدراسیون جهانی) محروم شده یا نه! اگر این بازیکن محروم شده باشد و مقابل ما این محرومیتش ادامه و بازی کرده باشد به طور حتم نتیجه بازی به نفع ما بر می‌گردد به شرطی که تا دو ساعت قبل از بازی اعتراض کرده باشیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: به هر حال نتیجه اعتراض ایران به بازی کردن عبدالزهرا امروز اعلام می‌شود.

*پورکاظمی: نامه رسمی محرومیت عبدالزهرا

قبل از مسابقات به AFC ارسال شده گفت: قبل از شروع مسابقات جام ملت‌های آسیا ضمن درمیان گذاشتن بحث محرومیت بازیکن عراق با معاون وزیر ورزش این موضوع را طی نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرده بویدم و آنها با اطلاع کامل از این قضیه باز هم اجازه بازی به وی داده‌اند.

وی ادامه داد: در مورد اعتراض رسمی تیم ایران قبل از مسابقات اطلاعی ندارم اما نامه محرومیت از سوی وادا به آنها ارسال شده است.

ehsansalehi
01-24-2015, 06:37 PM
ایران سومین خط حمله جام‌ملت‌ها‌ (جدول)
تيم‌ملي فوتبال ايران با به ثمر رساندن 7 گل سومين خط حمله قدرتمند جام‌ملت‌هاي آسيا را در اختيار دارد.

yaran
01-24-2015, 06:48 PM
متن نامه ارسالی ایران به فیفا ‏در مورد عبدالزهرا

فدراسيون فوتبال ايران در سپتامبر 2014 (مهرماه 1393) نامه اي به فدراسيون بين المللي فوتبال فيفا ارسال کرده است ‏که در آن به روشني قيد شده نتيجه تست دوپينگ علا عبدالزهرا بازيکن تراکتور مثبت بوده است.‏

به گزارش "ورزش سه" در این نامه چنین آمده: بنابر تست دوپینگ بازیکن عراقی الاصل تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز ‏که در لیگ ایران به بازی مشغول بوده است (نمونه ردیف 246873 ارسالی به آزمایشگاه کلن آلمان توسط نادوی ایران)، ‏در هشتم آگوست 2014؛ نمونه تست این بازیکن مثبت اعلام شده است و این بازیکن از ماده ممنوعه متیل هگزان آمین ‏استفاده کرده است.‏
بنابراین با توجه به اینکه این بازیکن تابعیت ایرانی ندارد و در ایران ساکن نیست و در حال حاضر به تیم پلیس عراق ‏پیوسته است، با در نظر داشتن ماده 15ـ3 ـ 1وادا (سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ)، که می تواند روی فرآیند تصمیم ‏گیری تاثیرگذار باشد، برای گرفتن تصمیمات مقتضی، مدارک مورد نیاز که به پیوست ارسال شده را ملاحظه فرمائید.‏

yaran
01-24-2015, 06:58 PM
کی‌روش زمین تمرین رزرو کرد
با توجه به اين که احتمال دارد فردا راي بازي ايران- عراق بر گردد و ايران به مرحله نيمه نهايي جام ملت هاي آسيا صعود کند، کي روش براي تيم ملي زمين تمرين رزرو کرد تا بازيکنان بتوانند تا روشن شدن ماجرا تمرين کنند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی عراق به دلیل بازی دادن به علاء عبدلزهرا که بازیکن دوپینگی است، در خطر حذف از جام ملت های آسیا قرار گرفته است.

به همین دلیل هم کی روش تصمیم گرفته است تا تیم ملی همچنان تمرین کند تا بازیکنان همچنان بدن های شان آماده باشد.

yaran
01-24-2015, 07:02 PM
اگر به کي‌روش اعتماد نداشتيد چرا قرارداد بسته‎ايم؟
مهاجرانی: بی‌خود سر پنالتی و داور دعوا نکنیم
حشمت مهاجراني سرمربي سابق تيم‌ملي معتقد است که انتقاد بايد منطقي و سازنده باشد. او به تيم‌ملي دعوت نشده و جايگاهي هم در آن ندارد. اگر هم صحبتي مي‌ کند چون دلش به حال فوتبال ايران مي‌ سوزد.

مهاجرانی در گفت‌وگو با خبرنگار "ورزش سه" گفت: بازی ایران مقابل عراق یکی از استثنایی ترین بازی ها در تاریخ جام‌ملت‌ها‌ بود.

فوتبال خودمان را با امارات مقایسه کنید

بازی ایران مقابل عراق و همچنین پدیده شدن تیم‌ملی امارات در بازی های آسیایی دو اتفاق مهم این جام بود. ما باید نگاه کنیم که چرا امارات که در همسایگی خودمان است و ما همیشه خودمان را مقابل این تیم از پیش برنده می‌ دانستیم اینقدر پیشرفت می‌ کند که به نیمه نهایی راه پیدا می‌ کند و این اتفاق برای ما نمی‌ افتد؟ من نمی‌ گویم که بیاییم تیم‌ملی ایران را با بارسلونا و رئال و تیم های انگلیسی و آلمانی مقایسه کنیم بلکه بیاییم با همین همسایه خودمان ایران را قیاس کنیم. آنها آمده اند یک کار اصولی انجام داده اند.

اماراتی ها دست پرورده مربیان ایرانی

الان تمام باشگاه های امارات مدرسه فوتبال و آکادمی دارند. در حال حاضر هم دارند از آن بهره برداری می‌ کنند و بازیکنانی مثل عمر عبدالرحمان یا علی مبخوت و احمد خلیل از همین مدارس بیرون آمده اند. جالب اینجاست که دو مربی ایرانی یعنی بزرگری و چنگیز سالیان سال در تیم العین بحث های پایه ای را اداره می‌ کنند. اما ما هیچ وقت نمی‌ آییم کار اصولی انجام دهیم و همیشه این مساله را پشت گوش می‌ اندازیم.

سر پنالتی و داور دعوا نکنیم

ما بیخود سر پنالتی و داور دعوا نکنیم، در حقیقت ما عدم برنامه ریزی داریم نه هدف داریم نه سازماندهی مشخص. فوتبال ما مثل یک ساختمان قشنگ رنگ زده ای است که پشت سر این ظاهر زیبا خرابه ای بیشتر نیست یا اینکه گاهی مثل بازی با عراق با غیرت و شجاعت و خلاقیت بازیکنانمان روی فوتبال سرپوش می‌ گذاریم.

16هزار مربی ایرانی بی تاثیر

وقتی از اول برنامه ریزی و تشکیلات درستی نداریم در نهایت همین اتفاق هم می‌ افتد. طبق آمارها ما 16هزار مربی ایرانی در داخل تربیت کردیم، کدامیک از آنها اثرگذار بودند؟ کمیته فنی در ایران چه نقش و جایگاهی دارد که بخواهد گزارشی از تیم‌ملی به آنها منعکس شود و الان علت شکست را بررسی کنند. نباید گناه شکست را گردن حسن و حسین بیاندازیم. الان دیگر جام‌ملت‌ها‌ هم تمام شده و باید یکی بیاید و آستین بالا بزند.

خسته شدم از بس گفتم باید ساختار را عوض کنیم

باور کنید من خسته شدم از بس گفتم باید ساختارهای فوتبال تغییر کند و هیچ اتفاقی نیفتاد. درست است داور اشتباه کرده اما می‌ توانستیم 10 نفره هم تیم 11 نفره عراق را ببریم. همانطور که وقتی گل عقب می‌ افتادیم میل به حمله داشتیم اگر از ابتدا در مقابل هر تیم دفاع نمی‌ کردیم و چشم به ضدحملات نداشتیم و از نیروهای انسانی مان که خلاقیت و شجاعت زیادی دارند و از نقطه نظر دوندگی هم جنگنده هستند، بهره می‌ بردیم نتایج دیگری رقم می‌ خورد. خصوصیات مربی ما میل به دفاع بود چون پتانسیل بالای بازیکنان در خط حمله در این مدت مورد استفاده قرار نگرفته بود، وقتی که یک حادثه پیش‌بینی نشده به وجود آمد نتوانستیم از پس آن بربیایم. حالا هم نباید کی‌روش و بازیکنان را محکوم کنیم بلکه عدم تشکیلات فوتبال محکوم است.

مربیان ایرانی دلسوزترند

اینکه کی‌روش بماند یا برود تشخیص فدراسیون فوتبال است اما ما باید یک مربی ای بیاوریم که در فوتبال دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد یا حداقل در آسیا مربی مطرحی باشد. هر چقدر هم که رایکوف، برانکو و کی‌روش بگویند ایران را دوست دارند بیشتر از مهاجرانی، دایی، مایلی‌کهن و قلعه‌نویی احساس دین به خاک و آب کشورشان ندارند. حالا ما اگر مربی ایرانی ای نداریم که بخواهد روی نیمکت بنشیند، باید مربی خارجی ای داشته باشیم که حرفی برای گفتن داشته باشد.

این چه قراردادی است که با کی‌روش بسته اید؟

این چه نوع قراردادی است که فدراسیون با کی‌روش بسته است، اگر کی‌روش را قبول داریم که صاحب فوتبال و استراتژی و سبک است پس تا 4 سال دیگر هم باید در ایرا بماند نه اینکه در قرارداد او بندی باشد که اگر در بازی های آسیایی حذف شد از ایران برود. نتیجه کی‌روش کم کاری نیست بلکه عدم برنامه ریزی صحیح فدراسیون و مدیران است. باید کمیته فنی جلسه بگذارند و در این مورد به یک نتیجه گیری اصولی دست پیدا کنند.

yaran
01-24-2015, 07:04 PM
در حال مذاکره هستيم تکليف فردا مشخص مي‌‌شود
کفاشیان: ای اف سی گفت یک روز بیشتر بمانید
علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ايران در گفت و گويي اعلام کرد تکليف بازي ايران و عراق بامداد فردا مشخص مي‌ شود.

به گزارش "ورزش سه"، رئیس فدراسیون فوتبال با اعلام این موضوع که لایحه محکمی به همراه مدارک کافی به ای اف سی تقدیم شده ادامه داد، نمایندگان ایران لایحه ایران را به ای اف سی برده و در حال مذاکره هستند.

وی که با شبکه سوم سیما صحبت می‌ کرد تاکید کرد: ماندن ایران در استرالیا برای یک روز بیشتر با نظر ای اف سی انجام شده است که موضوع نشان می‌ دهد، بررسی مساله در این نهاد قانون‌گذار فوتبال آسیا کاملا جدی است.

yaran
01-24-2015, 07:06 PM
اشتباه بچگانه پولادي، ما را حذف کرد
پیوس: باز هم کی‌روش باید بماند
فرشاد پيوس بازيکن سابق تيم‌ملي معتقد است که در حال حاضر هيچ مربي اي به اندازه کارلوس کي‌روش نمي‌ تواند براي تيم‌ملي مثمرثمر باشد.

پیوس در گفت‌وگو با خبرنگار "ورزش سه" گفت: ما بازی های واقعا خوب و قابل قبولی از ایران در آسیا دیدیم و اگر پولادی آن اشتباه بچگانه را انجام نمی‌ داد، ایران فینالیست می‌ شد.

اشتباه بچگانه پولادی

ما بازی های خوب و حساب شده و منطقی از ایران در بازی های آسیایی دیدیم. به هر حال همه آرزوی مردم این بود که تیم ایران در این رقابت ها اول شود، بچه ها هم واقعا زحمت کشیدند و 80 دقیقه 10 نفره در مقابل عراق ایستادند و با تعصب فوتبال بازی کردند. اما متاسفانه اشتباه بچگانه پولادی باعث شد که ما نتوانیم جزو 4 تیم باشیم.

باید دوباره با کی‌روش مذاکره کنیم

باید هر چه زودتر با کی‌روش پای میز مذاکره بنشینیم و او را نگه داریم چون غیر از کی‌روش کسی نمی‌ تواند به فوتبال ما کمک کند و با فدراسیون کنار بیاید. ما نباید مثل کشورهای عربی تا نتیجه نگرفتیم سرمربی تیم را عوض کنیم.

استفاده از بازیکنان جوان

کی‌روش از بازیکنانی در رقابت های آسیایی استفاده کرد که شاید هیچ مربی ایرانی ای جرات گذاشتن آنها در زمین را نمی‌ کرد و هر کسی بود از همان بازیکنان قدیمی استفاده می‌ کرد. ما باید هر چه زودتر با کی‌روش مذاکره کنیم تا او برنامه هایش را تا جام‌جهانی آمریکا به فدراسیون بدهد. متاسفانه بعضی از دوستان هم غرض ورزی دارند یا اینکه با خودش کی‌روش اختلاف دارند اما باید منطقی باشیم. این تیم بدون بازی تدارکاتی اینطور بازی می‌ کند.

مدیریت کی‌روش روی تیم های پایه

10نفره شدیم، گل خوردیم و توانستیم جبران کنیم. یکسری دوستان زود قضاوت می‌ کنند کی‌روش سبک بخصوص خودش را دارد و نظم و انضباط خوبی را بر تیم حاکم کرده، من نمی‌ خواهم از او دفاع کنم قطعا تیم‌ملی ایران مشکلاتی هم داشته ما باید روی تیم های پایه مان کار کنیم و اگر قرار باشد کی‌روش بماند، فرصت زیادی دارد که بتواند بالای سر این تیم ها باشد. ما به این طریق می‌ توانیم بهترین نتیجه را بگیریم.

yaran
01-24-2015, 07:10 PM
الهامی: حقیقی هیچ اشتباهی نداشت
ساکت الهامي مربي تيم پيکان معتقد است در فاز حمله تيم‌ملي مي‌‌توانست خيلي بهتر بازي کند.

به گزارش "ورزش سه"، ساکت الهامی در رابطه با بازی های تیم‌ملی ایران معتقد است: از نظر نوع بازی، شکل دار بازی می‌ کردیم مخصوصا در فاز دفاعی حرف های زیادی برای گفتن داشتیم. من فکر می‌ کنم در مجموع نتایج تیم‌ملی در این مسابقات راضی کننده بود، چون بد نتیجه نگرفتیم، تیممان کاملا ساختار داشت مخصوصا در دفاع خیلی حرفه ای بازی کردم و البته نکته مثبت دیگر آنالیز حریفان بود. تیم ما وقتی به زمین می‌ آمد کاملا معلوم که بازیکنان حریف و تاکتیک آنها برای بازیکنان تیم ما آنالیز شده است.

الهامی در مورد نکات مورد انتقاد تیم‌ملی گفت: ما در حمله برنامه خاصی نداشتیم. در حالی که خیلی بهتر از این می‌ توانستیم در حملات شرکت کنیم. انتقاد دیگری که به این تیم دارم این است که میزان فشار وارد شده به بازیکنان توازن وجود نداشت و تقسیم انرژی بالانس نبود.

او در پایان گفت: البته صبح بازی آقای کی‌روش هم در این باخت بی تاثیر نبود چراکه او از تمام سرمایه های ما استفاده نکرد. این تیم در حالی به مسابقات رفت که خلعتبری، محمد نوری و سیدمهدی رحمتی در ایران بودند. درست است مربیگری سلیقه ای است اما پشت سلیقه ایشان هیچ طرح و برنامه ای نبود، به عنوان مثال به نظرم حقیقی گلر خیلی خوب است و اصلا عملکردی بدی نداشت اما وقتی رحمتی از او بهتر است چرا نباید در تیم‌ملی بازی کند.

yaran
01-24-2015, 07:13 PM
دوپينگ را در ليگ ايران جدي بگيريد
قلعه‌نویی: جواب کی‌روش را در بیانیه می‌دهم
امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال برخلاف حميد درخشان سرمربي پرسپوليس تشخيص داد پاسخ کارلوس کي‌روش را در بيانيه اي بدهد.

به گزارش "ورزش سه" در حالی که خبرنگاران حوزه استقلال امروز با تجمع در تمرین آبی ها قصد داشتند پاسخ قلعه‌نویی را به حرف های کی‌روش بگیرند، این مربی ترجیح داد حرفی در این باره نزند و اعلام کرد: بیانیه می‌ دهم. البته شاید هم این کار را نکنم.

بازی ها را سر برنامه قبلی برگزار کنید
وقتی برنامه ای اعلام می‌ شود همه برنامه شان را برطبق آن می‌ چینند و برنامه ریزی می‌ کنند. خیلی از تیم ها هنوز نیامدند ایران و توصیه من به دوستان این است که بازی ها را سر همان برنامه ای که قبلا اعلام کردند، برگزار کنند. وقتی بازی ها تعطیل شد ما 15 نفر هم نداشتیم و بیشتر کارهای بدنی کردیم تا کارهای تاکتیکی. حالا منتظریم بازیکنان ملی بیایند و شرایط تیمی مان دوباره شکل بگیرد. البته دو بازیکن هم در تیم‌ملی مصدوم داده ایم و امیدواریم کارشان به جراحی نکشد.

در مورد دوپینگ باید دقت شود
دو ماه پیش از آقایان خواستم 2 مطلب را مورد توجه قرار بدهند که یکی اش همین بود. مصاحبه هایم هست. من در مورد دوپینگ به آقای هاشمیان هشدار داده بودم. حواس ما باید به این موضوع باشد. باید نظارت کنیم که کار به اینجاها نکشد.

yaran
01-24-2015, 09:04 PM
ساعت 3 بامداد تکلیف تیم سعود کننده معلوم میشه

ehsansalehi
01-24-2015, 09:06 PM
ساعت 3 بامداد تکلیف تیم صعود کننده معلوم میشه

یا ابرفض (sm77)

ehsansalehi
01-24-2015, 09:14 PM
AFC‌ شکایت ایران را پذیرفت
کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بررسی شکایت ایران در موضوع احتمال دوپینگی و محروم بودن علا الزهرا بازیکن تیم ملی عراق تشکیل جلسه می‌دهد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]هوشنگ مقدس که به همراه مهدی محمدنبی برای اعلام شکایت ایران به AFC مبنی بر اینکه یکی از بازیکنان تیم عراق به خاطر دوپینگ محروم بوده است، به سیدنی رفته بود، در بازگشت به هتل تیم ملی، اظهارکرد: ما شکایت‌مان را به AFC‌ اعلام کردیم و تمام مستندات و مدارک لازم که کامل هم بود را به آنها دادیم. AFC‌ شکایت ایران را پذیرفت و قرار شد صبح یک‌شنبه کمیته انضباطی AFC در این خصوص تشکیل جلسه دهد و نظرش را در این باره اعلام کند.

مقدس همچنین گفت: خوشبختانه فیفا در جریان این موضوع است چرا که دو روز قبل از بازی ستاد نادو در ایران به فیفا نامه‌ای ارسال کرده بود مبنی بر اینکه علاعبدالزهرا بازیکن تیم عراق به علت دوپینگ محروم است و نمی‌تواند مقابل ما بازی کند. اکنون فیفا هم در جریان شکایت ما به AFC قرار دارد و امیدواریم این موضوع نتیجه بدهد.

وی درباره بازگشت تیم ملی به ایران نیز گفت: تکلیف این موضوع تا فردا مشخص می‌شود و اگر AFC رای به احقاق حق ایران داد که تیم ملی در جام ملت‌ها باقی می‌ماند و اگر هم غیر از این شد در کوتاه‌ترین زمان به ایران بر می‌گردیم.

در حال حاضر امیدواری در میان برخی بازیکنان تیم ملی مبنی بر اینکه ممکن است با حکم AFC ایران دوباره به جام برگردد وجود دارد هر چند تیم ملی امروز تمرینی نداشت.

ehsansalehi
01-24-2015, 10:25 PM
تیموریان بهترین پاسور جام‌ملت‌های آسیا
آندرانيک تيموريان هافبک تيم‌ملي فوتبال ايران با 3 پاس گل مستقيم بهترين رکورد را در بين بازيکنان جام‌ملت‌هاي آسيا دارد.

تیموریان که دیروز دوباره یک پاس گل مقابل عراق صادر کرد، سه پاس گل مستقیم برای هم تیمی هایش ساخته و پرداخته کرده که این رکورد او را در صدرجدول گلسازهای آسیایی قرار می‌ دهد. آندو البته روی سه گل دیگر ایران هم تاثیر گذاشته که این توپ ها به دلیل تاثیرگذاری برخی از بازیکنان دیگر قبل از به ثمر رسیدن گل در زمره پاس های گل وی به حساب نیامدند.

تیموریان عنوان بهترین پاسور را با فوزی عایش بازیکن تیم بحرین شریک است. بازیکنانی مثل کاگاوا، چادوری و عمر عبدالرحمان هر کدام دو پاس گل داده اند که این دو بازیکن آخری می‌ توانند این عنوان را از چنگ آندو در بیاورند.

yaran
01-24-2015, 10:56 PM
طبق اخرین خبرها به احتمال زیاد بازی تکرار بشه

yaran
01-25-2015, 12:01 AM
گفت و گوي اختصاصي با ملي‎پوش خاطي عراقي
عبدالزهرا: مسوولان ایران با آبروی من بازی نکنند
بدون شک علا عبدالزهرا ، سوژه اصلي رسانه هاي ايراني در دو روز گذشته بوده است. دوپينگ او و اعتراض ايران به اين موضوع به اخبار اصلي جام ملتهاي آسيا بدل شده است.

هافبک تیم ملی عراق در مورد بحث دوپینگش به خبرنگار "ورزش سه" می گوید:« من نمی دانم این چه کارهایی است که مسئولان ایران انجام می دهند. آنها با انتشار این اخبار می خواهند ذهن مردم ایران را جای دیگری ببرند تا باخت را فراموش کنند و انتقادی انجام ندهند. من 6 ماه پیش برای تراکتورسازی بازی می کردم. 19 شهریور با این تیم فسخ قرارداد کردم. 20 شهریور با پرواز هوایی به بغداد رفتم. از آن زمان تاکنون چرا مسئولان ایرانی درباره دوپینگ من حرفی نردند؟ چرا مهرماه به من چیزی نگفتند؟ چرا آبان ماه حرفی نزدند؟ چرا گذاشتند و فقط نیم ساعت بعد از بازی این بحث را رسانه ای کردند؟»

عبدالزهرا در ادامه می گوید:« من یک بار در ایران تست دوپینگ دادم. مسئولان گفتند تست تو مشکوک است و باید یک بار دیگر از تو تست بگیریم. من هم با تراکتورسازی فسخ قرارداد کردم و به عراق رفتم. آن زمان مسئولان فدراسیون ایران باید با باشگاه جدید من یا فدراسیون عراق مکاتبه می کردند و می گفتند که من باید تست بدهم. آنها هیچ حرفی به من نزدند و نامه ای به من ندادند. واقعا نمی توانم درک کنم که چرا مسئولان ایران حالا یادشان افتاده که باید از من تست می گرفتند. آنها برای من آی تی سی صادر کردند اما حالا آمده اند و از مثبت بودن دوپینگ من حرف می زنند که جای تعجب دارد.»

علا عبدالزهرا در ادامه می گوید:« مگر ایرانی ها نمی گویند که من دوپینگ کرده ام؟ چرا خبرش روی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا و حتی فیفا نیست؟ چرا فقط در رسانه های ایرانی می گویند که فیفا دوپینگ مرا تایید کرده؟ اگر من دوپینگ کرده ام، پس باید خبرش روی سایت های رسمی بیاید اما فعلا که خبری نیامده. این خوب نیست که مسئولان ایرانی با آبروی من بازی می کنند. آنها خودشان مسلمان هستند و می دانند در دین اسلام، آبروی کسی را نباید برد.یکی دو روز است که همه در استرالیا به من جور دیگری نگاه می کنند. من وقتی از تراکتورسازی جدا شدم، پولم را پس دادم. گفتم که این پول برای من که فقط چند بازی انجام داده ام حرام است اما حالا می بینم که این شایعات را برایم ساخته اند. اگر واقعا دوپینگی بودم چرا نیم ساعت بعد از بازی اعلامش کردید؟ مسئولان فوتبال ایران می خواهند مرا قربانی کنند تا خودشان قربانی نشوند و این برای ما دو کشور که دین مان اسلام است اتفاق خوبی نیست.»

yaran
01-25-2015, 12:48 AM
فیفا تایید کرد؛ بازیکن عراق دوپینگی است ورزش > فوتبال ملی - فیفا با ارسال نامه‌ای، دوپینگی بودن بازیکن تیم ملی عراق را تایید کرده است. با این حال ابهاماتی در مورد احتمال تغییر نتیجه دیدار با ایران وجود دارد.

به گزارش مهر، فیفا در نامه‌ای که به فدراسیون فوتبال فرستاده، دوپینگی بودن علا عبدالزهرا را تایید کرده است. به همین دلیل احتمال محرومیت تیم عراق و اعلام نتیجه به سود تیم ملی فوتبال ایران وجود دارد.
گفته می‌شود تست دوپینگ علا عبدالزهرا بازیکن پیشین تراکتورسازی مثبت بوده و این موضوع به اطلاع فیفا هم رسیده بود. به همین دلیل حضور وی در تیم ملی عراق برابر ایران غیرقانونی بوده است.

yaran
01-25-2015, 12:52 AM

گزارشی از وضعیت این لحظه های اردوی تیم ملی/نبی امیدوار است نتیجه برگردد/بازیکنان زیاد امیدوار نیستند
ورزش > فوتبال ملی - بازیکنان تیم ملی ایران می گویند بعید است نتیجه بازی با عراق عوض شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امروز ملی پوش ها هم مثل تمام مردم ایران در اردو منتظر خبرهای خوب هستند. خسرو حیدری مدافع تیم ملی می گوید: «ما هم خبری نداریم و مثل شما منتظر هستیم.» این جمله ای است که اغلب بازیکنان تیم ملی در اردوی تیم ملی به زبان می آورند. همیشه در این ساعت، تمام بازیکنان ایران خواب هستند ولی حالا بازیکنان بیدار هستند و مثل تمام مردم ایران، منتظرند تا خبرنهایی را بشنوند. هوشنگ مقدس و مهدی نبی دو مسئول تیم ملی امروز راهی سیدنی شدند تا مدارک لازم را در اختیار مقامات کنفدراسیون و فیفا قرار دهند. آنها تنها چند دقیقه است که به اردوی تیم ملی در کانبرا رسیده اند. یکی از بازیکنان تیم ملی در رابطه با شایعه تغییر نتیجه بازی با عراق می گوید: «من تصور نمی کنم نتیجه عوض شود چون در اینصورت باید نتیجه بازی های مقدماتی را هم تغییر بدهند.»
جواد نکونام کاپیتان تیم ملی از جمله بازیکنانی است که در این زمینه پیگیری های لازم را انجام می دهد. طبق خبرهای رسیده، بازیکنان در گروههای چند نفری در اتاق های مختلف جمع شده اند و امیدوار هستند کنفدراسیون فوتبال آسیا سرانجام نتیجه مسابقه را بازگرداند. نبی سرپرست فدراسیون پس از بازگشت به اردوی تیم ملی ابراز امیدواری کرده که قانون رعایت شود و بازی سه بر صفر به نفع ایران شود اما او هم مثل تمام مسئولان، همه چیز را به جلسه فردا موکول می کند. اما بازیکنان تیم ملی زیاد امیدوار نیستند که این اتفاق بیفتد. با هر کدام از آنها که حرف می زنیم، می گویند با رفتاری که کنفدراسیون فوتبال آسیا در این دوره از رقابت ها با تیم ملی ایران داشته، غیر ممکن است نتیجه بازگردد.

yaran
01-25-2015, 01:00 AM

دامادی نماینده مردم ساری در مجلس:تعویض کروش با "ویچ" های درجه 3 اشتباه است

ورزش > فوتبال ملی - دامادی گفت: وزن فدراسیون ما در کنفدراسیون آسیایی پایین است و کرسی بزرگ و قابل اعتنایی در آنجا نداریم لذا همین موضوع در بسیاری از مسائل و در بازی ها تاثیر می گذارد.
خانه ملت نوشت:محمد دامادی با اشاره به بازی های تیم ملی فوتبال ایران در بازی های جام ملت های آسیا گفت: تیم ملی در گروه خود بازی های خوبی انجام داد به طوری که هماهنگی و یکدلی در این تیم به خوبی مشهود بود.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بازی های خوب تیم ملی باعث شور و اشتیاقی در بین مردم و رسانه ها شد.
وی در ادامه با اشاره به عملکردی سرمربی تیم ملی ایران، گفت: کارلوس کی روش نیز عملکرد قابل قبولی داشت و باعث شد وزن قابل توجهی به بازی های ما داده شود.
دامادی در ادامه در رابطه با استخدام مربی و سرمربی خارجی عنوان کرد: مسئولان باید در استخدام مربیان و سرمربیان خارجی دقت کنند تا پول و درآمد این کشور صرف "ویچ" های بی فایده که بعضا درجه سه هم هستند، نشود.
این عضو کمیسیون عمران مجلس نهم تصریح کرد: کارلوس کی روش پرتغالی است و فوتبال ما به فوتبال پرتغال نزدیک است در نتیجه کی روش می تواند تشخیص دهد که چه طور باید از بازیکنان ما به خوبی استفاده کند.
وی در ادامه با بیان اینکه با وجود بازی خوب بازیکنان تیم ملی که به صورت ده نفره بازی می کردند، گفت: با این حال در نهایت بازی به پنالتی خورد و باعث شد نتیجه به نفع ما تمام نشود.
دامادی ادامه داد: در خصوص بازیکن عراقی و یا نحوه داوری کارشناسان باید نظر بدهند و مسئولان این حیطه باید موارد لازم را به شدت پیگیری کنند البته شاید اگر داور می دانست بازیکن ما کارت زرد دارد شاید کارت زرد دوم را نشان نمی داد.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: تصور می کنم وزن فدراسیون ما در کنفدراسیون آسیایی پایین است و کرسی بزرگ و قابل اعتنایی در آنجا نداریم لذا همین موضوع در بسیاری از مسائل و در بازی ها تاثیر می گذارد.

yaran
01-25-2015, 01:07 AM

کارلوس کروش:درخشان باعث شرمساری فوتبال ایران شد/قلعه نویی رهبر تحریم کردن بازیکنان در تیم ملی بود

ورزش > فوتبال ملی - سرمربی ایران می گوید:«درخشان چه اختیار فکری دارد که درباره تیم ملی حرف می زند.کارنامه ایشان در تیم ملی زیر 17 سال کاملا مشخص است.»
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛سرمربی تیم ملی ایران در نشست خبری که امروز در هتل محل اقامت تیم ملی در استرالیا برگزار شد گفت:«یک روز پس از شکست مقابل عراق باید توضیح بدهم که دقیقا کجا بودیم و امروز به کجا رسیدیم.من می خواهم کمی هم درباره آینده حرف بزنم.شما می دانید که من در ماه های قبل به خاطر دلایلی سکوت کرده بودم.من تمام تلاشم را کرده بودم تا به خاطر منافع ملی هر چیزی را به زبان نیاورم اما امروز فکر می کنم حالا که نتوانستیم به رویایی که داشتیم برسیم باید گزارشی از آنچه که انجام دادیم را به شما بگویم.»
کروش این را گفت و ادامه داد:«قبل از جام جهانی با وجود همه مشکلاتی که داشتیم قدم به قدم حرکت کردیم.ما هر اردویی را در یک جایی برگزار می کردیم.در نهایت عملکردی در جام جهانی داشتیم که خیلی ها راضی نبودند.البته بعضی ها هم کمتر رضایت داشتند.من خوشحالم که بعد از جام جهانی کفاشیان از من حمایت کرد.هواداران هم حمایت خوبی از من داشتند.با توجه به این که اکثر بازیکنان هم تمایل داشتند من در تیم ملی ایران بمانم با این تیم ادامه همکاری دادم.»
سرمربی تیم ملی با اشاره به اینکه توقع داشت پس از جام جهانی اوضاع بهتر شود ادامه داد:«به خاطر حمایت هایی که شد این رویا را داشتم که شرایط بهتر می شود اما متاسفانه همه چیز بدتر شد.ما دشواری های بدی را تجربه کردیم.هیچ حمایت مالی از ما نشد و این واقعیتی بود که ما با آن روبرو بودیم.ما کاری نمی توانستیم بکنیم و بازی ها هم یکی پس از دیگری لغو می شدند.ما بازی تدارکاتی نداشتیم و شما دیدید که من با ارتباطاتی که داشتم در اردوی پرتغال سه بازی دوستانه برگزار کردم.در اردوی آفریقای جنوبی هم این اتفاق افتاد.حتی تیم فلسطین که توافق کرده بود با ما بازی کند این توافق را برهم زد.امروز می‌خواهم خیلی شفاف صحبت کنم.»
کروش ادامه داد:«من همیشه سعی کرده ام که دور و برم را به خوبی نگاه کنم.آن زمان می‌بینم که مربیان زیادی در فوتبال ایران هستند که با همین نوع مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند اکثر مربیان ایران نسبت به امکانات فوتبال ایران مشکل دارند و با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند. در نتیجه همه ما با یک نوع مشکل مواجه هستیم برای همین همیشه به خودم می‌گویم چرا باید گله و شکایت می‌کردم بلکه باید واقعیات را بپذیرم. همیشه صحبت‌هایی که با بازیکنانم می‌کنم می‌خواهم با شما در میان بگذارم.قطر و امارات منابع بیشتری دارند اما این مطلب باید ما را قوی‌تر کند یا ضعیف‌تر یا باید به ما روحیه دهد یا روحیه ما را بگیرد؟ همیشه به بازیکنانم می‌گویم هیچ بهانه‌ای ندارید بلکه با مجموعه مشکلاتی که با آن روبرو هستیم باید آنها یک منبع انگیزه و چالش بزرگی باشد که ما را تبدیل به تیمی قدرتمند کند. شکی نداریم که آنهایی که در فوتبال ایران هستند تقریبا با این مشکلات روبرو هستند برای همین فکر می‌کنم وقتی همه ما افرادی هستیم که جزو یک خانواده در کنار هم هستیم باید دست در دست هم داده تا برای مشکلات فوتبال راه‌حلی پیدا کنیم.»
سرمربی تیم ملی با بیان اینکه همه به این تیم ملی افتخار می کنند ادامه داد:«بازیکنان من در سه بازی قبلی خودشان عملکرد خوبی داشتند.آنها حتی بازی خوبی مقابل عراق 10 نفره انجام دادند.متاسفانه باختیم اما آروزی ما این بود که برای هواداران مدال بیاوریم.به همین دلیل هیچ کس ناراحت تر از بازیکنان،کادر فنی و مردم نیست.متاسفانه تیم سومی که دیشب در حال بازی بود دست و بال ما را بست. بازی در دستان ما بود اما آنها زنجیر انداختند و ما را محاصره کردند. این واقعیت فوتبال است و فوتبال از آن برنده‌هاست. ما نتوانستیم مدال بیاوریم اما اینجا توانستیم یک مطلب بزرگ را به دست بیاوریم. فکر می‌کنم اینجا رسانه‌های استرالیا، هواداران و حتی مربیان تیم‌های دیگر به تیم ایران احترام گذاشتند و می‌گذارند.»
کروش در ادامه نشست خبری اش گفت:«من باید چند کلمه ای درباره باتجربه ها حرف بزنم.آنها الگوی خوبی از تعهد، از خودگذشتگی و شجاعت بودند و امروز در تیم ملی دیگر با داستان افرادی که به تیم ملی پشت می‌کنند مواجه نیستیم. کاپیتان من دیشب به رکورد 149 بازی ملی رسید که این یک عدد و دستاورد فوق‌العاده است البته عدد و رقم مهم نیست بلکه الگویی که او از خود به جای گذاشت مهم است. الگویی برای بازیکنان جدید جوان است.»
او با بیان اینکه 10 بازیکن جدید و جوان را به تیم ملی معرفی کرده است می گوید:«من تشکر می کنم از بازیکنانی مثل غفوری، رضاییان، پورعلی گنجی و امیری آنه هم به خاطر کاری که انجام دادند.همینطور بازیکنانی مثل رفیعی، آزمون و جهانبخش که همین وضعیت را داشتند.ما امروز به خانه بر می گردیم بدون اینکه هیچ مدالی داشته باشیم.اما این بازگشت ما به خانه با یک آینده همراه است.من می خواهم روی یک موضوع تاکید کنم اینکه کاری که نباید انجام می دادیم را انجام دادیم.ما پس از جام جهانی یک سال فرصت داشتیم اما شش ماه خوابیدیم.اگر می توانستیم در بین جام جهانی تا جام ملت ها طبق برنامه هایمان پیش برویم فکر می کنید چه اتفاقی می افتاد؟شاید تفاوتش همان گلی بود که مسی وارد دروازه ما کرد.ما در جام جهانی درسمان را یاد گرفتیم اما چه اتفاقی افتاد؟ما چند ماه زمان از دست دادیم.در حال حاضر هم باید بیاییم و درباره جوانان حرف بزنیم.به نظرم باید برگردیم خانه و روحیه مان را بازسازی کنیم.باید کمی فکر کرد و خیلی سریع برای جام جهانی آماده شد.این گزارش مختصری بود از آنچه در این مدت اتفاق افتاده است.با کمال احترامی که برای کسانی که نقطه‌نظرات مختلف دارند فکر می‌کنم 4 مسابقه عالی را در جام ملت‌ها پشت سر گذاشتیم. تیم بحرین را بدون هیچ شک و شبهه‌ای شکست دادیم، رقیبی سنتی که همیشه برای ایران دردسرساز بوده است.ما قطر را بردیم که چند ماه پیش در جام خلیج فارس قهرمان شده بود.ما اماراتی را شکست دادیم که ژاپن را از گردونه رقابت ها حذف کرده است.ما مقابل عراق هم ده نفره شدیم و در ضربات پنالتی شکست خوردیم.ما به خانه بر می گردیم بدون مدال اما نه با دستان خالی.مطمئن هستم که با سرمایه‌گذاری و همت و تلاش مستمر آینده درخشانی خواهیم داشت. »
در ادامه این نشست خبرنگاری از او سوال کرد که آیا همکاری شما با تیم ملی تداوم خواهد داشت یا نه که او گفت:«من نمی وخواهم در مورد این سوال درباره علایق شخصی حرف بزنم.حرف زدن در این مورد اشتباه است.باید این سوال را بنابر مدرن کردن فوتبال ایران و مسیری که می‌خواهد انتخاب کند به آن پاسخ داد. من حرف هایم را شفاف می زنم.در سال های گذشته هم سعی کرده ام تا آرامشم را حفظ کنم.من درباره یکسری از قسمت‌های فوتبال ایران سکوت می کنم.حتی یک قسمت‌هایی که در مورد تیم ملی به صورت غیرمتحرمانه شد صحبتی نکردم و فقط جاهایی صبحت کردم که راجع به منافع تیم ملی بود نه شخص کارلوس کروش ولی این سکوت و نگرش بنده باعث سوتفاهم یکسری افراد شده است به خاطر اینکه جوابی ندادم و سکوت کردم این سوتفاهم پیش آمده و این تفکر در ذهن آنها به وجود آمده که بنده بی‌تفاوت هستم یا ضعیف و ترسو شدم یا فاصله گرفتم.اما آنها مرتکب اشتباه شدند هرچند که برخی افراد دنبال آن بودند که با من مشکل داشته باشند و شاید فکر می‌کنند شخص خوبی را پیدا کردند به همین خاطر آنها می‌گویند بس است و دیگر کافی است.»
کروش ادامه داد:« من کارم را انجام می‌دهم نه به خاطر خودم بلکه به خاطر بازیکنان تیم ملی. بعضی افراد در طول این مدت به تیم ملی لطمه وارد کردند و یا مستقیم این کار را کردند و وقتی باشگاهشان باخت بازیکنان ملی‌پوش را مقصر اعلام کردند و اعتماد به نفس و باور بازیکنان را چه در تیم ملی و چه در خارج از تیم ملی را خدشه‌دار کردند. آقای قلعه‌نویی نیز روند تحریم‌ کردن بازیکنان در تیم ملی را در جام جهانی رهبری کردند. ایشان قرار بود قبل از جام جهانی بازیکنان را در اختیار من بگذارند که این کار را نکردند چه چیزی می‌شد از این کارها به دست آورد؟ دقیقا برعکس من فکر می‌کنم ما مربیان کنار هم باشیم چون همه ما یک مشکل داریم و باید راهکاری برای آن اعلام کنیم. ایشان برخی از اوقات که خودش نمی‌خواست مستقیم صحبت کند به دستیارانش می‌گفت صحبت کنند و یا افرادی که از خودشان بود مثل پزشک و فیزیوتراپ تیم و یا مدیرعامل سابق استقلال.»
کروش در ادامه حرف هایش به حمید درخشان اشاره کرده و گفت:«سرمربی پرسپولیس بر این عقیده است که باید تیم ملی عراق را شکست می داد و من باید فورا از تیم ملی بروم.مشکلی ندارم اگر همکاران عزیز من نقطه‌نظر متفاوتی نسبت به من دارند ولی وقتی این کار را انجام می‌دهیم که با دست بردن بر واقعیاتی که موجود است و با استفاده از منافع خاص مخصوصا لطمه به بازیکنان تیم ملی و اینجا است که باید بگویم دیگر بس است.»
کروش به خطاب به منتقدینش می گوید:«شما دیدید که با نکونام و آندو چه کار کردند؟به این دو بازیکن از لحاظ روحی و روانی ضربه زدند تا در تیم ملی عملکرد بدی داشته باشند.من به درخشان می گویم که شما چه اختیار فکری دارید که درباره تیم ملی حرف می زنید؟ایشان یک بار مربی زیر 17 ساله های ایران بودند که عملکردش این بود،با تقلب و حضور بازیکنان صغر سن 4 سال از مربیگری محروم شد.او به خاطر یک عمل غیر قابل قبول باعث شرم کشورش شد.ضمن اینکه در سال 1986 همراه 13 بازیکنان دیگر تیم ملی را تحریم کرد. آیا امروز هم می‌خواهید شاهد این مسائل درتیم ملی باشید؟ »
کروش اشاره به تیم هایی که درخشان سرمربی آنها بوده می کند و می گوید:«تیم هایی مثل پیکان، شهرداری تبریز، داماش و شاهین با درخشان به لیگ پایین‌تر سقوط کردند.ضمن اینکه پرسپولیس هم از 10 بازی در 4 بازی شکست خورده است.این ها افتخارات درخشان هستند.ایشان می گوید که تیم ملی تهاجمی بازی نمی کند اما میانگین گل ما در هر بازی 1.72 است.اما پرسپولیس که تحت رهبری ایشان است میانگین 1.2 گل را دارد.بنابراین چگونه به خود اجازه اخلاقی می‌دهد تا او و قلعه‌نویی در مورد تیم ملی حرف بزنند. یک ماه تیم را به خاطر استقلال تعطیل کردند تا به آسیا برودو ایشان از حمایت‌هایی که برای تیم ملی بود استفاده کرد اما چه دستاوردی به دست آورد؟چرتا هر بار که موفق می شوند و بازی ها را می برند نمی گویند به خاطر تیم ملی بود اما هر بار که می بازند می گویند ملی پوشان ناآماده بودند.من این موضوع را از قول او گفتم.امیدوارم به نظرات بنده احترام بگذارند همان طور که من برای آنها احترام می گذارم.تا امروز فقط آنها حرف می زدند و امروز دیگر نوبت من است.نظر من هم خیلی ساده است.نمیشود دل همه را به دست آورد.من به همه احترام می‌گذارم حتی کسانی که به من احترام نمی‌گذارند اما باید بگویم برخی از افراد از لحاظ اخلاقی اجازه ندارند در مورد تیم ملی صحبت کنند و بهتر است روی کار خود تمرکز کنند تا نتایج بهتری را برای هوادارانشان به ارمغان بیاورند.»
سرمربی تیم ملی با بیان اینکه فوتبال ایران باید تغییر کند ادامه داد:«ما مربیان باید همدل و متحدتر باشیم اما واقعیت این است که این دو نفر کار خود را نمی‌کنند و فقط در مورد کار بقیه صحبت می‌کنند.وقتی نگرش یکسری آدم‌ها عوض نمی‌شود پس خود آدم‌ها باید عوض شوند. اتفاقا بگذارید حرفی بزنم که سوپرایز شوید احتمالا باید خود من عوض شوم و تغییر کنم اما اجازه دهید این تصمیم در اختیار مسئولان و هواداران باشد نه مربیان و این مورد را خودم می‌گویم که باید عوض شوم. یک بار دیگر تاکید می‌کنم درباره فوتبال ایران می‌خواهم صحبت کنم و افراد و سیستم‌ها باید در این فوتبال باید تغییر کند و باید متدهای جدید در آن وارد شوند.»
کروش ادامه داد:«من هرگز آروزی شکست یک مربی دیگر نمی کنم.کاری هم نمی کنم که باعث تخریب یک مربی شوم.پدر من بازیکن و فوتبالیست بود و به من گفته بود هر وقت که وارد مسابقه می‌شوم می‌دانم یا این نیمکت یا آن نیمکت در پایان مسابقه خانواده‌هایشان اشک خواهند ریخت برای همین هیچ گاه آرزوی شکست نمی کنم و هر دفعه هم که می‌برم به فکر زن یا بچه بازیکن تیم حریف هستم که در حال گریه کردن است و دیده‌اید در این زمان اولین کاری که می‌کنند به فکر خانواده تیم شکست خورده بودم.»
کروش دوباره به قلعه نویی و درخشان اشاره کرد و گفت:«این آقایان که اسمشان را بردم استحقاق اینکه در جایگاه مربی در فوتبال ایران بنشینند را ندارند.این دو شخص مسئول یکسری وظایف در ایران هستند اما شک نداریم یک قبیله پشت اینهاست و باز هم تاکید می‌کنم که این دو نفر استحقاق نشستن روی صندلی مربیگری را ندارند.»
خبرنگاری از او درباره دوپینگ بازیکن عراقی سوال کرد که او این واکنش را نشان داد:«این یک بحث حساس است.تا جایی که من در حریان هستم فدراسیون فوتبال مکاتباتی را انجام داده است.اما وقتی پای اسامی مثل مارادونا،کروش و بنجامین در میان باشد یک سری ها خودشان را مقابل آنها قرار می دهند تا در مقابل فساد در ورزش به عنوان فرشته ورزش معرفی شوند.اما شخصی مثل عبدالزهرا را به فردا موکول می کنند و پشت گوش می اندازند.به نظر من فدراسیون ایران باید خیلی محکم دراین خصوص عمل کند.»
کروش دوباره به داور بازی با عراق اشاره کرد و گفت:«در شبکه های استرالیایی بسیاری از کارشناسان گفتند که او از لیگ هم محروم شده است.جالب اینجاست که آنها می گفتند اگر می خواهید ویلیامز با شما مدارا کند باید با او مدارا کنید اما اگر چیز بدی بگویید دنبال انتقام می رود. با کشوری با 80 میلیون جمعیت که فوتبال در خون آن است و حتما ورزش اول کشور است باید بهتر از اینها برخورد شود.»

yaran
01-25-2015, 01:26 AM

از پنجعلی تا امیری؛ 11 بازیکنی که پنالتی آسیایی از دست دادند
ورزش > فوتبال ملی - احسان حاج صفی و وحید امیری با از دست دادن پنالتی های خود در بازی مقابل عراق، به لیست بازیکنانی اضافه شدند که در تاریخ جام ملت های آسیا با بدشانسی ضربات پنالتی خود را از دست داده اند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در 8 دیداری که سرنوشت تیم ملی در تاریخ این مسابقات در ضربات پنالتی مشخص شده است، 11 بازیکن پنالتی خود را از دست داده اند:
در جام 1984، محمد پنجعلی در بازی مقابل عربستان و جعفر مختاری فر در بازی مقابل کویت ضربات پنالتی خود را از دست دادند تا ایران هر دو بازی را واگذار کند.
در جام 1996، علی دایی و داریوش یزدانی مقابل عربستان پنالتی خراب کردند تا ایران از صعود به فینال بازماند. در بازی رده بندی مقابل کویت نیز مجتبی محرمی پنالتی خود را از دست داد اما ایران بهرحال پیروز شد.
در جام 2004، در دیدار نیمه نهایی مقابل چین یحیی گل محمدی و ایمان مبعلی دو ضربه پنالتی خود را از دست دادند تا ایران بازهم از صعود به فینال بازبماند.
در جام 2007 و در دیدار یک چهارم نهایی مقابل کره جنوبی، رسول خطیبی و مهدی مهدوی کیا دو پنالتی را خراب کردند تا ایران از گردونه مسابقات حذف شود.

yaran
01-25-2015, 01:29 AM

فیفا مدارک دوپینگی بودن بازیکن عراق را دریافت کرد؛ AFC رای محرومیت صادر نکرده است
فدراسیون جهانی فوتبال با ارسال نمابری به فدراسیون فوتبال ایران تایید کرد که مدارک دوپینگی بودن ملی پوش عراق دریافت کرده است. فیفا روز شنبه در نامه‌ای رسمی اعلام کرد که مدارک دوپینگی بودن علا عبدالزهرا بازیکن ملی پوش تیم عراق که فدراسیون فوتبال ایران ارسال کرده را دریافت کرده است.نامه فیفا تنها تایید می‌کند که مدارک دریافت شده است اما برای اعلام دوپینگی بودن یا برای محرومیت یک بازیکن به واسطه دوپینگی بودن، نیازمند تشکیل کمیته انضباطی است که به نظر می‌رسد تاکنون کمیته انضباطی AFC در این خصوص تشکیل جلسه نداده و محرومیتی برای عبدالزهرا اعمال و ابلاغ نشده است.

yaran
01-25-2015, 01:56 AM
به محض رسیدن اخبار جدید در همین جا اعلام خواهد شد

yaran
01-25-2015, 03:12 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] li/iranfans_759905118.jpg&size=article_medium
شب زنده داری با امید بازگشت به جام

بامداد روز یکشنبه (امروز) رای نهایی در مورد تخلف بازیکن تیم ملی عراق اعلام خواهد شد. تمام فوتبال دوستان ایرانی منتظر این لحظه حساس هستند تا شاید اتفاقی خاص تیم ملی را به جام ملت ها بازگرداند.

پس از شکست تلخ تیم ملی ایران مقابل عراق در یک ماراتن نفس گیر، که باعث شد تا بار دیگر فوتبال ایران از رسیدن به مراحل بالاتر جام ملت های آسیا باز بماند، اتفاقی افتاد که همه را برای بازگشت ایران به جام ملت ها امیدوار کرد. دوپینگ الزهرا بازیکن تیم ملی عراق مساله ای بود که پس از شکست تیم ملی ایران برابر عراق از سوی فدراسیون فوتبال کشورمان مطرح و AFC را به چالشی جدید و حساس دعوت کرد.
دوپینگ علا عبدالزهرا هافبک تیم ملی عراق که به گفته فدراسیون فوتبال ایران، عراقی ها از آن اطلاع داشتند، می تواند باعث حذف عراق از گردونه رقابت های جام ملت های آسیا شود. چنین اتفاقی برابر است با حضور دوباره ایران در کوران بازی های جام ملت های آسیا که پس از دو بازگشت به بازی در جریان بازی می تواند سومین و شیرین ترین بازگشت ایران مقابل عراق باشد، بازگشتی که موجب حذف عراق و صعود ایران به نیمه نهایی خواهد شد.
امکان روی دادن چنین اتفاقی گرچه بسیار بعید است ولی به هر حال تمامی فوتبال دوستان ایرانی منتظر رای نهایی AFC هستند تا شاید اتفاقی بیافتد که در تاریخ کم سابقه بوده است. تاخیر در بازگشت تیم ملی کشورمان به ایران نشان می دهد این امیدواری در بین آنها نیز وجود دارد و آنها نیز پا به پای هموطنان ایرانی شان منتظر صدور این رای هستند.
معمای رونوشت نامه ارسالی FIFA به فدراسیون فوتبال عراق را اگر حل شده بدانیم؛ حضور عبدالزهرا در سه بازی مرحله گروهی یک معمای دیگر در این مورد خاص است که در صورت محکومیت تیم ملی عراق، دو تیم حذف شده گروه چهارم نیز می توانند ادعای حضور دوباره در این بازی ها را داشته باشند که این خود می تواند یک دردسر بزرگ برای AFC می باشد که می تواند صدور رای را با اختلال مواجه سازد!
به هر حال همه ما منتظر رای AFC هستیم تا شاید این فرصت دوباره نصیب فوتبال ایران شود تا در دوره ای که ژاپن نیز دستش از جام کوتاه مانده تعداد قهرمانی هایش را برابر با این تیم به عدد چهار برساند.

وعده ما ساعاتی دیگر...

ehsansalehi
01-25-2015, 06:04 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] li/iranfans_759905118.jpg&size=article_medium
شب زنده داری با امید بازگشت به جام

ما هم منتظریم .... (sm115)

ehsansalehi
01-25-2015, 06:05 AM
جلسه کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا

. ساعت 4صبح به وقت تهران ساعت 8 صبح به وقت کوالالامپور است. زمانی که می تواند جلسه آغاز شود. بعد از این جلسه حکم مربوط به بازی اعلام خواهدشد. مسوولان فدراسیون با توجه به مدارک بسیار امیدوار هستند و فکر می کنند می توانند تیم ملی را به نیمه نهایی برسانند. باید صبر کرد وامیدوار بود. این دوئل لعنتی ایران وعراق که تا دقیقه 120 و بعد از 6 پنالتی ادامه داشت انگار هنوز ادامه دارد. انگار این بازی تمام شدنی نیست.

ehsansalehi
01-25-2015, 06:08 AM
یه سوال.؟
آیا اردن حق اعتراض دارد؟

یکی از نکاتی که سبب شده همه تصور کنند این حکم به نفع ایران تغییر نمی کند نتایج گذشته عراق است. اعلا عبدالزهرا به خاطر دوکارته بودن بازی اخر را از دست داده. تیم ملی عراق به ژاپن باخته و در این بین فقط می ماند اردن که با پیروزی به مرحله بعد می رسد. این سیکل می تواند صدور رای به نفع ایران را کاملا غیرممکن کند. اما در اصل اردن به خاطر عدم اعتراض و شکایت امروز حقی برای اعتراض به نتیجه بازی ندارد و نتیجه بازی این تیم و اصولا هر تیم دیگری تغییر نخواهد کرد.

ehsansalehi
01-25-2015, 06:20 AM
در حال حاضر 207 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (6 کاربران و 201 مهمان ها)

ehsansalehi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Gharibeashena ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
p@RH@m ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
salto ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
seylan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

رضا مربی
01-25-2015, 06:37 AM
سلام اخرین خبر چیه نتیجه چی شد

ehsansalehi
01-25-2015, 06:40 AM
سلام اخرین خبر چیه نتیجه چی شد
سلام رضا
هنوز هیچ خبری گزارش نشده ، و روی هیچ سایت ایرانی یا خارجی نرفته ، اگه باشم تو اولین خبر را می گذارم.ساعت 6 و ربع باید برم

ehsansalehi
01-25-2015, 06:40 AM
جلسه ادامه دارد ؛ انتظار برای اعلام خبر قطعی

در حال که عده کثيري از هواداران فوتبال در ايران بي تاب شنيدن خبر صعود ايران هستند هنوز هيچ خبري از استراليا به تهران مخابره تشده است

بحث و جدل در این باره در شبکه های اجتماعی داغ است و شایعات مدام رنگ عوض می کنند . شایعاتی که هیچ کدام قطعیت ندارند .
جلسه کمیته انضباطی ای اف سی هنوز ادامه دارد و همه اعضای کاروان ایران گوش به زنگ خبرند .
بنابر اخبار دریافتی از استرالیا جز جلسه ای که در حال برگزاری است ، ظهر به وقت استرالیا هم جلسه دیگری در این باره انجام خواهد شد .

yaran
01-25-2015, 07:04 AM
ما هم منتظریم .... (sm115)

(sm50)

ehsansalehi
01-25-2015, 07:55 AM
من رفتم(sm54)

lolitasorosh
01-25-2015, 08:43 AM
بنجامين ويليامز اشتباهي، صفحه فيس بوکش را بست .

این شهروند ساکن آمریکا که به جای داور بازی ایران و عراق مورد توهین قرار گرفته بود، با کوتاه نیامدن کاربران ایرانی در ارسال پیغام فیس‌بوکش را کلا بست!

ویلیامز اشتباهی در شهر مریلند آمریکا مشاور اقتصادی است.(sm70)

samyar
01-25-2015, 08:44 AM
مذاکرات به دور دوم کشیده شد :دی

mbk2008
01-25-2015, 09:28 AM
داور جنجالی استرالیایی به ایران می‌آید
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%8A%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%A2%D9%8A%D8%AF ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%8A%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%A2%D9%8A%D8%AF)

aminkeshavarz
01-25-2015, 09:38 AM
همگی منتظریم.هر چند چندان امیدی نداریم

omidha
01-25-2015, 10:06 AM
صدور حکم 3 ساعت دیگر عقب افتاد/ فیفا: عراقی ها از دوپینگ علاء خبر داشتند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ اعلام حکم نهایی برای پرونده شکایت ایران از بازیکنی که در لیگ ایران دوپینگ کرده بود و بعد از تراکتورسازی رفت تا فدراسیون ایران نتواند برایش حکمی صادر کند ، باز هم به درازا کشیده شده است. مدارک مشخص فدراسیون فوتبال ایران و البته سند ارائه شده از سوی فیفا نشان می دهد فدراسیون عراق در این پرونده اهمال کرده است. درحالی که عراقی ها تاکید داشتند از دوپینگ این بازیکن اطلاعی نداشتند ، همان اواخر ماه سپتامبر ایمیلی از فیفا گرفته بودند که نشان می داد این بازیکن از مواد نیروزا استفاده کرده. این اتفاق زمانی بوده که علاءعبدالزهرا لیگ ایران را ترک و به تیم الشرطه پیوسته بود.

مسئولان فوتبال ایران که از ارائه گزارش فیفا به عراق مطمئن نبودند با رسمی شدن این سند در نشست صبح مسئولان ای اف سی مسئله را جدی تر دنبال می کنند اما به رغم اثبات تخلف عراقی ها ، همچنان لابی پر قدرت ای اف سی برای حفظ انسجام مسابقات ادامه دارد. دادن رای به کنار گذاشتن عراق از مسابقات تابویی است که ای اف سی با شکستنش مشکل دارد. علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال می گوید:« فعلا فقط باید صبر کرد. شاید تا 3 ساعت دیگر. » کنفرانس مطبوعاتی بازی کره با یکی از دو تیم عراق و ایران باید ساعت 18:45 برگزار شود و تا آن زمان باید رای نهایی صادر شده باشد.
از آغاز جلسه رسیدگی به پرونده شکایت ایران ، بسیاری از کاربران خبرآنلاین که از شب گذشته پیگیر خبر بودند ، این خبر را دنبال می کنند و به نظر می رسد این اضطراب تا ظهر یکشنبه ادامه دارد. اضطرابی که البته شانس ثمربخش بودنش خیلی زیاد نیست.

lolitasorosh
01-25-2015, 10:36 AM
مصاحبه‌های تند حمید درخشان علیه کارلوس کی‌روش توجه خیلی‌ها را به کارنامه مربیگری خود او جلب کرده.

این که او طی یک دهه گذشته در چه تیمی بوده و چه کرده.
«...رئال‌مادرید بهترین تیم جهان دست او بود و بیرونش کردند. ... تیم ملی پرتغال هم دستش بود که آن را اوت کرد.. اصلا کی‌روش رو به جلو بازی‌کردن را بلد نیست و فقط بلد است با 11 نفر دفاع کند»...
(sm39)

omidha
01-25-2015, 11:01 AM
مصاحبه‌های تند حمید درخشان علیه کارلوس کی‌روش توجه خیلی‌ها را به کارنامه مربیگری خود او جلب کرده.

این که او طی یک دهه گذشته در چه تیمی بوده و چه کرده.
«...رئال‌مادرید بهترین تیم جهان دست او بود و بیرونش کردند. ... تیم ملی پرتغال هم دستش بود که آن را اوت کرد.. اصلا کی‌روش رو به جلو بازی‌کردن را بلد نیست و فقط بلد است با 11 نفر دفاع کند»...
(sm39)

من رسما از طرف دوستام به ایشون اعلام میکنم که ...
خفه لطفا

yaran
01-25-2015, 11:09 AM

جلسه انضباطی ایران و عراق به دور سوم کشیده شد

در حالی که به نظر می‌رسید تا دقایقی دیگر رای کمیته انضباطی AFC در مورد شکایت ایران از عراق بابت استفاده از بازیکن دوپینگی اعلام شود جلسه به دور سوم کشیده شد.

در حالی که شانس ایران برای بازگشت به مسابقات بابت شکایتی که از عراق به دلیل استفاده از بازیکن دوپینگی داشته تا شب گذشته کم بود اما در جلسه اخیری که مسئولان ایران در کمیته انضباطی AFC داشته اند و با توجه به مدارک جدیدی که ایرانی‌ها ارائه کرده اند شانس ایران برای بازگشت به مسابقات ۵۰درصد شده است.
با توجه به مستندات جدید تصمیم گیری برای مسئولان آسیا سخت شده و این پرونده با گره روبرو شده است.
کنفدراسیون فوتبال آسیا دو راه پیش رو دارد اگر مدارک جدید ایران به تایید برسد در اتفاقی نادر در این مسابقات رای باید به سود ایران باشد و نتیجه بازی ۳ بر صفر به سود شاگردان کی روش اعلام شود اما اگر مسئله جور دیگری در این نشست‌ها رقم بخورد راه دوم برای اعلام رای، اعلام محرومیت مادام العمری برای عبدالزهرا است.
AFC به دلیل پیچیدگی این پرونده جلسه را به دور سوم کشانده است و تا ساعاتی دیگر رای به صورت رسمی اعلام می شود.

^Amin^
01-25-2015, 11:12 AM
یاخدا کمک کن

ولی بعید میدونم

^Amin^
01-25-2015, 11:14 AM
فوری: جلسه به اتمام رسید! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Rmin
01-25-2015, 11:18 AM
(sm25)

^Amin^
01-25-2015, 11:25 AM
میگن اوضاع خوب نیست

lolitasorosh
01-25-2015, 11:25 AM
در حالی که شانس ایران برای بازگشت به مسابقات بابت شکایتی که از عراق به دلیل استفاده از بازیکن دوپینگی داشته تا شب گذشته کم بود اما در جلسه اخیری که مسئولان ایران در کمیته انضباطی AFC داشته‌اند و با توجه به مدارک جدیدی که ایرانی‌ها ارائه کرده‌اند شانس ایران برای بازگشت به مسابقات 50درصد(sm77) شده است.

yaran
01-25-2015, 11:29 AM
خدایا یه بار هم خدای ما باش ...

lolitasorosh
01-25-2015, 11:33 AM
فعلا تو گرفتن کارت زرد اولیم

yaran
01-25-2015, 11:35 AM

lolitasorosh
01-25-2015, 11:36 AM
(sm77)

yaran
01-25-2015, 11:37 AM
عباسی: زمان حضورم در تراکتورسازی رایی در مورد عبدالزهرا نیامد

قائم‌مقام باشگاه تراکتورسازی تبریز اعتقاد دارد وقتی هنوز برنامه تغییر لیگ برتر قطعی نشده نمی‌توان اعتراضی نسبت به جلو افتادن هفته هجدهم انجام داد.

سعید عباسی در رابطه با اینکه برخی باشگاه‌ها به احتمال جلو افتادن هفته هجدهم و تغییر برنامه لیگ برتر اعتراض کردند و آیا تراکتورسازی هم به این مسئله معترض است گفت: اجازه بدهید ابتدا زمان بازگشت تیم ملی مشخص شود تا آن وقت بتوانیم نظرمان را در مورد زمان برگزاری بازی بیان کنیم. هنوز هیچ چیزی قطعی نشده و نمی‌توانیم صحبت خاصی انجام دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که بازیکنان تیم ملی زودتر از پنجشنبه به تهران نمی‌رسند و آیا در این شرایط اگر قرار باشد روز جمعه بازی کنند باز هم اعتراضی ندارند خاطرنشان کرد: به هر حال در این شرایط برخی باشگاه‌ها که نفرات بیشتری دارند مطمئنا معترض خواهند شد و شاید عملا امکان برگزاری بازی در آن مقطع زمانی به وجود نیاید. هنوز هیچ چیز قطعی نیست وقتی این مسئله به صورت کتبی به ما اعلام نشده نمی‌توانیم نظر بدهیم. امیدواریم هرچه زودتر این موضوع را به باشگاه اعلام کنند چراکه تیم‌هایی مثل ما که در آسیا هم شرکت می‌کنند برنامه‌ریزی در این مقطع می‌تواند به آنها کمک کند.
سرپرست باشگاه تراکتورسازی در رابطه با اینکه آیا بازیکن جدیدی مدنظر این تیم قرار گرفته خاطرنشان کرد: در حال حاضر کسی مدنظر ما نیست.
وی در مورد پرونده دوپینگ علاعبدالزهرا بازیکن تراکتورسازی در ابتدای فصل که تست او مثبت اعلام شده و در این شرایط در دیدار مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا که منجر به حذف تیم ملی ایران شد برای عراق به میدان رفته است خاطرنشان کرد: از زمانی که بنده مسئولیت مستقیم باشگاه را در اختیار گرفتم هیچ پرونده‌‌ای در این مورد به دست ما نرسید و اصلا وقتی که بنده به باشگاه آمدم عبدالزهرا مدت‌ها بود که از جمع ما جدا شده بود. جمشید نظمی مدیرعامل سابق تراکتورسازی در این ارتباط اطلاعات بیشتری دارد.
عباسی در پایان در رابطه با اظهارنظر نظمی که اعلام کرده اگر او مدیرعامل باشگاه بود پولی برای جذب آندرانیک تیموریان در اختیارش قرار نمی‌دادند تصریح کرد: دوست ندارم به این مسائل بپردازم چراکه تیم را به حاشیه می‌برند.

yaran
01-25-2015, 11:38 AM
محسن قهرمانی: ویلیامز به شکل مغرضانه ای ضعیف سوت زد!

داور ملی فوتبال کشور گفت: اگر کنفدراسیون فوتبال آسیا، قضاوت فینال را به داوران ایرانی نسپارد، ظلم دیگری در حق فوتبال ما کرده است.

محسن قهرمانی درباره تیم داوری ایرانی حاضر در جام ملت های آسیا، افزود: به نظرم فغانی، سخندان و ابوالفضلی بهترین عملکرد را داشتند و حالا با توجه به اینکه ایرماتوف، یک بازی از نیمه نهایی را سوت می زند و نیشیمورا هم حضور ندارد، ایرانی‌ها بهترین گزینه برای قضاوت فینال هستند.
وی یادآورشد: کم نقص ترین داوری را، فغانی و کمک هایش داشتند، الان هم نه به این خاطر که تیم ملی حذف شده و قصد دلجویی باشد، بلکه به خاطر توانایی تیم داوری ایرانی، کنفدراسیون فوتبال آسیا، باید دیدار فینال را به آن‌ها بسپارد.
قهرمانی درباره قضاوت بنجامین ویلیامز، داور دیدار ایران و عراق خاطرنشان کرد: به نظرم ویلیامز به طرز عجیبی ضعیف قضاوت کرد و باید بگویم نحوه قضاوتش یک نوع ضعف مغرضانه داشت.
داور ملی فوتبال کشور با بیان اینکه مصاحبه های پس از بازی بحرین از سوی کی روش، در این عملکرد بی تاثیر نبوده، تصریح کرد: به هر حال داور، یک آدم است و حرف‌ها بر او تاثیر دارد.
به گفته وی قهرمانی بیش از حد در جو بازی قرار گرفت و در صحنه کارت زرد اول مهرداد پولادی در حالی که می توانست با تجربه، گذشت کند، خواست به نوعی اقتدارش را نشان دهد و کارت داد.
قهرمانی به کارت زرد دوم پولادی اشاره کرد و گفت: شما ببینید، در آن صحنه دروازه بان عراق، خاطی مسلم بود، اما بازیکنان ایرانی کارت گرفت. اما در اواخر بازی، صحنه ای به مراتب شدیدتر روی دروازه بان ما اتفاق افتاد که می توانست منجر به اخراج مستقیم شود، اما داور به یک کارت زرد برای بازیکن عراقی بسنده کرد.
وی افزود: با این حال، داور بازی در مرحله ای از مسابقه، فضا را به سمت بده بستان برد و از دقیقه ۸۰ به بعد، عراقی‌ها را با دادن کارت و گرفتن خطاهای پیاپی، عصبی کرد.
به گفته قهرمانی داور در حقیقت می خواست ثابت کند که بی طرف است، اما به هر حال از ریتم انداختن بازی، چه برای تیم برنده و چه بازنده، مشکل زاست.

^Amin^
01-25-2015, 11:42 AM
نخیر

خبرنگار استرالیایی گفته که شنیدم شکایت بزیرفته نشذه(sm74)

yaran
01-25-2015, 11:44 AM
نخیر

خبرنگار استرالیایی گفته که شنیدم شکایت بزیرفته نشذه(sm74)

اگه شیکایات رو نپذیروفتن واسه چی جلسه گذاشتن(sm120)

yaran
01-25-2015, 11:47 AM
اسکات مک‌اینتایر خبرنگار شبکه «sbs» استرالیا گزارش داد: هنوز هیچ خبر رسمی از سوی afc منتشر نشده ولی شنیده‌‎ام که شکایت ایران علیه عبدالزهرا پذیرفته نشده و به این ترتیب عراق در مرحله نیمه‌نهایی حضور پیدا خواهد کرد.

yaran
01-25-2015, 11:50 AM
واکنش سرمربی عراق به شکایت ایران و بازتاب این شکایت در روزنامه اماراتی
روزنامه البیان امارات به بازتاب خبر شکایت ایران از بازیکن متهم به دوپینگ عراق پرداخت.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]روزنامه البیان امارات درباره شکایت ایران از عراق بعد از شکست مقابل این تیم در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا نوشت: «فدراسیون فوتبال ایران به خاطر حضور علا عبدالزهرا بازیکن عراق در دیدار با تیم ایران شکایتی را به کنفدراسیون فوتبال آسیا داده است که دوپینگ این بازیکن هنگام بازی در لیگ ایران مثبت بوده است».

روزنامه البیان به نقل از یک منبع آگاه در تیم ملی عراق ادامه داده است: «فدراسیون عراق نامه‌ای را از کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرده تا برای روشن شدن به شکایت‌ ایران مدارکش را ارائه بدهد. راضی شنیشل سرمربی عراق هم با ابراز شگفتی از اقدام ایران علیه علا عبدالزهرا گفت که ایرانی‌ها در تلاش برای از بین بردن شیرینی و لذت برد عراق هستند. البته فدراسیون عراق هم اعلام کرده که چنین ادعایی صحت ندارد و هیچ نامه‌ای از کنفدراسیون فوتبال آسیا یا فیفا مبنی بر محرومیت عبدالزهرا دریافت نکرده بوده است».
جلسه رسیدگی به وضعیت بازیکن متهم به دوپینگ عراق از بعد از ظهر امروز یکشنبه (به وقت محلی) آغاز شده و هم اکنون هم در حال برگزاری است. هنوز مشخص نیست که آیا ایران در مرحله نیمه نهایی جانشین عراق خواهد شد یا خیر.

^Amin^
01-25-2015, 11:52 AM
فوری : خداحافظ استرالیا

lolitasorosh
01-25-2015, 11:57 AM
عبدالزهرا: مسوولان ایران با آبروی من بازی نکنندعبدالزهرا در ادامه می گوید:« من یک بار در ایران تست دوپینگ دادم. مسئولان گفتند تست تو مشکوک است و باید یک بار دیگر از تو تست بگیریم. من هم با تراکتورسازی فسخ قرارداد کردم
علا عبدالزهرا در ادامه می گوید:« مگر ایرانی ها نمی گویند که من دوپینگ کرده ام؟ چرا خبرش روی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا و حتی فیفا نیست؟ چرا فقط در رسانه های ایرانی می گویند که فیفا دوپینگ مرا تایید کرده؟ اگر من دوپینگ کرده ام، پس باید خبرش روی سایت های رسمی بیاید اما فعلا که خبری نیامده. این خوب نیست که مسئولان ایرانی با آبروی من بازی می کنند.(sm2)

lolitasorosh
01-25-2015, 12:00 PM
علا عبدالزهرا: خوش اومدید(sm128)

yaran
01-25-2015, 12:01 PM
هنوز تکلیف نتیجه بازی ایران و عراق مشخص نشده

yaran
01-25-2015, 12:04 PM

پايان جلسه به نفع عراق

آخرین خبر: اعتراض ایران رد شد
تلويزيون استراليا از رد شدن اعتراض ايران در موضوع دوپينگ علا عبدالزهرا خبر داد.

به گزارش "ورزش سه"، حکم نهایی جلسه کمیته انضباطی ای اف سی اعلام شد و بنابر این حکم اعتراض ایران به بازیکن عراق و تغییر نتیجه پذیرفته نشد.

عراق فردا در سیدنی با کره جنوبی در نیمه نهایی جام ملت‌ها بازی می‌کند و بازیکنان ایران هم فردا به خانه بازمی‌گردند.

(sm50)

.....
01-25-2015, 12:27 PM
و دوباره به جمله گرانبهای ــــس ننه کفاشیان میرسیم (sm59)
دلیل پذیرفته نشدن شکایت این بوده که فدراسیون ایران به فدراسیون عراق اصلا خبر نداده بوده که اون بازیکن دوپینگ کرده

yaran
01-25-2015, 12:30 PM
چه ربطی داره فیفا و ای اف سی که اعلام کرده به کفاشیانم ربطی نداره اون تو فدراسیون هیچ کارس

.....
01-25-2015, 12:31 PM
هیچ کاره(sm120)

yaran
01-25-2015, 12:33 PM
هیچ کاره(sm120)

پسره خوب اسم رئیس روشه وگرنه دیگه همه میدونن...

ehsansalehi
01-25-2015, 12:45 PM

حکم نهایی جلسه کمیته انضباطی ای اف سی اعلام شد و بنابر این حکم اعتراض ایران به بازیکن عراق و تغییر نتیجه پذیرفته نشد.

عراق فردا در سیدنی با کره جنوبی در نیمه نهایی جام ملت‌ها بازی می‌کند و بازیکنان ایران هم فردا به خانه بازمی‌گردند.

ehsansalehi
01-25-2015, 12:45 PM
در حال حاضر 488 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (27 کاربران و 461 مهمان ها) (sm77)

123321 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Admin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
amin chavoshi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
aminkeshavarz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
armin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Ash Kan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
ebi2014 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Emady ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
farid7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
gholam7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Javad.Enjoy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
lolitasorosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
mohamad.00 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
omidha ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
peyman2013 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
pourya2710 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
samyar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
shirkalagh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
SouRena! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!)+،
vahid_so ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

.....
01-25-2015, 12:54 PM
پسره خوب اسم رئیس روشه وگرنه دیگه همه میدونن...

yaran
01-25-2015, 01:01 PM

حکم نهایی جلسه کمیته انضباطی ای اف سی اعلام شد و بنابر این حکم اعتراض ایران به بازیکن عراق و تغییر نتیجه پذیرفته نشد.

دیر اومدی قطار رفت(sm70)

ehsansalehi
01-25-2015, 01:06 PM
دیر اومدی قطار رفت(sm70)
(sm54)

Brayden
01-25-2015, 01:07 PM
نامه رسمی AFC به فدراسیون فوتبال رسید
مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا در نامه‌اي به فدراسيون فوتبال ايران اعلام کردند که با درخواست آنها مخالفت شده است.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه‌ای به صورت رسمی اعلام کردند که با درخواست ایران مبنی بر بازی غیرقانونی عبدالزهرا بازیکن عراق مخالفت شده است. در این نامه هیچ جزئیاتی عنوان نشده است.

به این ترتیب تیم فوتبال عراق در مرحله نیمه‌نهایی باید به مصاف کره‌جنوبی برود.

yaran
01-25-2015, 01:17 PM
yaran ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*،
123321 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Admin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،(sm59)
alishoty ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
aminkeshavarz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
armin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
ebi2014 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Emady ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
gholam7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
lolitasorosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
mohamad.00 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
peyman2013 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
samyar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
shirkalagh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
SouRena! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
vahid_so ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Javad.Enjoy
01-25-2015, 02:39 PM
نامه رسمی AFC به فدراسیون فوتبال رسید

مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا در نامه‌اي به فدراسيون فوتبال ايران اعلام کردند که با درخواست آنها مخالفت شده است.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه‌ای به صورت رسمی اعلام کردند که با درخواست ایران مبنی بر بازی غیرقانونی عبدالزهرا بازیکن عراق مخالفت شده است. در این نامه هیچ جزئیاتی عنوان نشده است.

به این ترتیب تیم فوتبال عراق در مرحله نیمه‌نهایی باید به مصاف کره‌جنوبی برود.

آره.(sm178)(sm81)
ولی عراق با این شرایطش 100% فردا میخوره و در کل حذف میشه.
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره

yaran
01-25-2015, 02:50 PM
آره.(sm178)(sm81) ولی عراق با این شرایطش 100% فردا میخوره و در کل حذف میشه. دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره از کجا حذف میشه یا سوم میشه یا چهارم دیگه... شایدم خدارو چه دیدی قهرمان شد

yaran
01-25-2015, 06:12 PM
فضای مثبت هیات رئیسه درباره کی‌روش؛ قرار شد سرمربی تیم ملی برنامه بدهد
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال می گوید فضای جلسه امروز این هیات درباره کارلوس کی‌روش مثبت بوده و قرار شده سرمربی تیم ملی برای جام جهانی ۲۰۱۸ به فدراسیون برنامه بدهد.

شهرام دبیری درباره جلسه امروز هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و تصمیمات هیات رئیسه درباره کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی اظهار کرد: قرار شد عملکرد گذشته کارلوس کی‌روش در کمیته فنی بررسی شود و ایشان برای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه برنامه بدهد تا کمیته فنی آن را ارزیابی کند.
وی افزود: در نهایت مقرر شد علی کفاشیان هم صحبتی با کی روش داشته باشد و نتیجه را به هیات رئیسه اعلام کند. فضای جلسه هیات رئیسه نسبت به کارلوس کی روش مثبت بود ولی ما نمی خواهیم تصمیم خلق‌الساعه بگیریم. تمدید قرارداد کی روش نیاز به کار کارشناسی دارد.
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال درباره برکناری مهدی محمدنبی دبیر فدراسیون فوتبال هم گفت: درباره نبی تصمیم گیری خاصی نشد ولی نام یک کاندید برای جانشینی وی مطرح شد. قرار شده است تا در جلسات بعدی این موضوع پیگیری شود.

دبیری همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر مسائل مالی و عدم شفافیت بعضی از امور مالی فدراسیون یادآور شد: ما خیلی از این مسائل را بررسی کردیم و متوجه شدیم هیچ ایراد اساسی در آن وجود ندارد. یکی دو مورد هم ماند تا در جلسه مجمع فوق العاده فدراسیون بررسی شود.
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در پایان گفت: راجع به اسپانسر هم صحبت هایی در جلسه امروز مطرح و توافق شد کار را با همان اسپانسر قبلی ادامه بدهیم.

yaran
01-25-2015, 06:16 PM
فدراسیون فوتبال به کمیته استیناف AFC شکایت کرد

با توجه به حضور یک بازیکن دوپینگی در عراق و رد شدن اعتراض ایران مبنی بر این اتفاقات، فدراسیون فوتبال به کمیته استیناف AFC شکایت کرد.

با توجه به حضور عبدالزهرا بازیکن دوپینگی تیم ملی عراق در دیدار با ایران و با توجه به اینکه ایران اعتراض خود را به AFC اعلام کرده بود، در جلساتی که برگزار شد تصمیم نهایی به ادامه حضور عراق در ادامه جام ملت‌های آسیا بود.
براین اساس فدراسیون فوتبال این بار به کمیته استیناف AFC شکایت کرد و قرار است تا ۱۰ روز آینده جواب این شکایت داده شود.
تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل عراق بازی را واگذار کرد و از صعود به نیمه‌نهایی بازماند

yaran
01-25-2015, 06:19 PM
اولین واکنش بازیکن خبرساز عراق بعد از رد اعتراض ایران

«علا عبدالزهرا» بازیکن دوپینگی تیم ملی عراق تاکید کرد که ادعای دوپینگی بودنش از سوی فدراسیون فوتبال ایران صحت نداشته و ایران فقط به دنبال سرپوش گذاشتن روی شکست مقابل عراق بوده است!

کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز بعد از برگزاری جلسه اضطراری برای اعتراض ایران نسبت به دوپینگی بودن «علا عبدالزهرا» بازیکن تیم ملی عراق و درخواست برای تغییر نتیجه بازی تیم ملی ایران با عراق در جام ملت‌های آسیا، این اعتراض را رد کرد. به این ترتیب تیم‌های عراق و کره جنوبی فردا دوشنبه در مرحله نیمه نهایی جام ملت‌ها به مصاف هم خواهند رفت.
عبدالزهرا به همراه سرمربی تیم ملی عراق امروز در نشست خبری پیش از بازی با کره جنوبی شرکت کرد تا به جای صحبت درباره بازی فردا، بیشتر در مورد اتهام دوپینگش صحبت کند. وی در این نشست خبری گفت: هیچ شکایتی در دوران بازیگری علیه من مطرح نشده است و مرتکب اشتباهی نشده بودم. من با مسئولان فدراسیون فوتبال عراق جلسه‌ای داشتم و به آنها اطلاع دادم که ادعای ایران صحت ندارد و آنها فقط دنبال سرپوش گذاشتن روی باخت مقابل عراق هستند.
وی افزود: پیش از این باشگاه پلیس عراق نام مرا در فهرست بازیکنان حاضر در مسابقات AFC کاپ قرار داد و کنفدراسیون فوتبال آسیا هم هیچ اعتراضی به این موضوع نداشت.

Brayden
01-27-2015, 09:27 PM
دوستان من بازی ایران و عراقو از شبکه bein sports دیدم داور نمیخواست به پولادی کارت قرمز بده و برگشت که بازیو ادامه بده ولی پولادی زمانی که روی زمین بود یه داد یا حرفی زد که داور متوجه شد و بهش کارت قرمز داد.

ehsansalehi
02-12-2015, 03:02 PM
صعود 10 پله‌ای ایران در رده‌بندی فیفا
تيم ملي فوتبال ايران با 10 پله صعود در رده چهل و يکم رده‌بندي فوتبال جهان و نخست آسيا قرار گرفت.

رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال جهان در ماه فوریه اعلام شد و تیم ملی فوتبال ایران با 10 پله صعود در رده چهل و یکم قرار گرفت.

تیم ملی فوتبال ایران در این ماه در جام ملت‌های آسیا به میدان رفت تا پس از سه پیروزی در مرحله گروهی در مرحله یک چهارم نهایی برابر عراق در ضربات پنالتی مغلوب شد تا نتواند به جمع چهار تیم برتر این رقابت‌ها راه یابد.

استرالیا ، قهرمان جام ملت‌های آسیا که برای اولین بار به این افتخار بزرگ رسید، در رده چهارم آسیا قرار گرفت.

** رده‌بندی 10 تیم برتر جهان به شرح زیر است:
1- آلمان
2- آرژانتین
3- کلمبیا
4- بلژیک
5- هلند
6- برزیل
7- پرتغال
8- فرانسه
9- اروگوئه
10- اسپانیا

** 10 تیم برتر قاره آسیا در جدیدترین رده‌بندی فیفا نیز به شرح زیر است:
1- ایران چهل و یکم
2- کره جنوبی پنجاه و چهارم
3- ژاپن پنجاه و پنجم
4- استرالیا شصت و سوم
5- امارات شصت و ششم
6- ازبکستان هفتاد و یکم
7- چین هشتاد و دوم
8- عمان نود و یکم
9- عراق نود و چهارم
10- اردن نود و هفتم

ehsansalehi
02-20-2015, 04:39 PM
شانس بالای ایران برای کسب کرسی آسیایی!

درحالی که فقط دوماه تا برگزاری انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا برای نایب رییسی منطقه پنجم باقی مانده اخبار منتشر شده نشان می دهد که فدارسیون فوتبال ایران شانس بسیار زیادی برای کسب این کرسی دارد.

4ماه قبل در ماه نوامبر جلسه ای در کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار شد که طبق آن یک منطقه جدید به مناطق 4 گانه آسیا اضافه شد. پیش ازاین کنفدراسیون فوتبال اسیا 4 نایب رییس و 4 عضو کمیته اجرایی داشت که از هر منطقه دو نفرشان انتخاب می شوند. همان انتخاباتی که حدود 3 سال قبل علی سعیدلو از ایران درآن شرکت کرد و با بی تدبیری کرسی ایران را از دست داد.

نقشه ای که ایران نایب رییسی را درآن از دست داد(2006)

طبق تصمیمی که در ماه نوامبر گرفته شد حالا یک منطقه به مناطق آسیایی اضافه شده و دوباره این شانس وجود دارد که ایران بتواند یکی از 5 نایب رییسی آسیارا پس بگیرد. تصمیمی که به نظر می رسد فقط برای بازگشت ایران به کرسی اجرایی گرفته شده و هدف دیگری را دنبال نکند.

ایران علی رغم اینکه در خاورمیانه قرار داد و از نظر فوتبالی در میان تیم های غرب اسیا دسته بندی می شود اما همیشه از قرار گرفتن کنار کشورهای عربی در ساختار مدیریت خودداری کرده است. پیش از این هم ایران در جمع 12 کشور عربی قرار نداشت و در کنار کشورهای هندوستان و پاکستان و افغانستان و... در آسیا دسته بندی می شد.

در تقسیم بندی جدید و به خاطر پیوستن استرالیا حالا دوباره این فرصت ایجاد شده که ایران در جمع کشورهای مرکزی آسیا سهم خود در هیات رییسه را تحویل بگیرد. سهمی بسیار مهم که در تصمیم گیری ها به نفع ایران اثر دارد.

نقشه ای جدید که ایران طبق آن شانس کسب کرسی آسیایی دارد(2014)

نقشه های مناطق آسیا در سال 2006 و 2014 نشان می دهد که چه وضعیتی داشتیم و حالا چه وضعیتی داریم . این همان کرسی نایب رییسی آسیاست که کفاشیان به راحتی می تواند به دست بیاورد.

ehsansalehi
02-22-2015, 09:33 AM
مستند دادگان اکران می شود
بخش هايي از زندگينامه ،ديد گاه هاي دکتر محمد حسين دادگان ملي پوش و رييس سابق فدراسيون فوتبال کشورمان در قالب يک فيلم مستند،دوشنبه شب در يک اکران اختصاصي به نمايش در خواهد آمد.

دادگان که به علت صراحت لهجه وابراز شجاعانه وهمراه با انتقاداتش از سیستم مدیریت کلان ورزش ودستگاه اجرایی کشور در ادوار گذشته واخیر،شانس وزارت ورزش را از دست داد در دورانی که رییس فدراسیون فوتبال بود ،تیم ملی به جام جهانی 2006 آلمان صعود کرد.

این فیلم که توسط افشین گنج بخش از اطرافیان سالیان اخیر دادگان ساخته شده به روایت سازندگان پر از حرفهای ناگفته در حریم ورزش است.

ehsan1361
02-22-2015, 10:10 AM
(sm70)

ehsansalehi
03-05-2015, 01:35 AM
کفاشیان نایب رئیس AFC شد

با نبودن نامزد دیگری در منطقه جدید قاره آسیا، کفاشیان نایب رئیس AFC شد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز اسامی کاندیداهای انتخابات بیست‌‌‌‌و‌ششمین کنگره AFC را اعلام کرد که بر این اساس علی کفاشیان تنها نامزد احزار پست نایب‌رئیسی AFC در منطقه مرکزی آسیا است.

بدین ترتیب و با توجه به نبودن رقیب، کفاشیان به عنوان نایب رئیس و عضو هیئت اجرایی AFC انتخاب شد تا فوتبال ایران در کنفدراسیون فوتبال آسیا صاحب کرسی شود.

ehsansalehi
03-06-2015, 02:25 PM
کفاشیان رکورددار تاریخ 68ساله فدراسیون‌ فوتبال
علي کفاشيان در هفتمين سال رياست در فدراسيون فوتبال، رکورددار مديريت پيوسته در فدراسيون فوتبال، از سال 1325 به بعد شد.

کفاشیان که روز 15 اسفند 1390 برای دومین بار رئیس فدراسیون فوتبال شد، حالا هفتمین سال ریاست خود در فدراسیون را به پایان رسانده و هشتمین سال ریاست خود را آغاز می‌ کند.

در تاریخ فوتبال ایران هیچ کس 7 سال تمام رئیس فدراسیون فوتبال نبوده است. کسانی که بیش از 2 سال مدیریت فدراسیون فوتبال را عهده دار بوده اند عبارتند از:

1. علی کفاشیان: 7 سال

2. مرحوم مصفطی مکری (5/6 سال) او یک بار طی سال های 37 و 39 رئیس فدراسیون شد و بار دوم بین سال های 46 و 51 این مسوولیت را عهده دار شد.

3. کامبیز آتابای: (6 سال و 2ماه) از تابستان سال 51 تا پاییز سال 1357 عهده دار مسوولیت ریاست فدراسیون فوتبال بود.

4. مرحوم علی کنی: (5 سال و نیم) بار اول بین سال های 1325 تا 1329 و دومین بار در سال های 34 تا 35 رئیس فدراسیون شد.

5. حسینعلی مبشر: (5 سال و 2ماه) در 2 دور رئیس فدراسیون بود. بار اول در سال های 36 تا 37 و بار دوم طی سال های 1341 تا 1345 این مسوولیت را عهده دار شد.

6. ناصر نوآموز: (4 سال و 10 ماه) از مهر 58 تا مهر 59 برای اولین بار و برای بار دوم از شهریور 68 تا تیر 72 مسوولیت ریاست فدراسیون را عهده دار شد.

7. محسن صفایی فراهانی: (4 سال و 8 ماه) از دی ماه 1376 تا شهریور 1381، این مسوولیت را برعهده داشت.

8. محمدحسین دادگان: (3 سال و 9 ماه) از شهریور سال 1381 تا خرداد 85 رئیس فدراسیون بود.

9. داریوش مصطفوی: (3 سال و 2ماه) از آبان سال 73 تا دی 76 رئیس فدراسیون فوتبال بود.

10. محمد پهلوان: (2 سال و 5 ماه) از فروردین 66 تا شهریور 68 رئیس فدراسیون بود.

11. مرحوم هدایت الله گیلانشاه: از آذر 1329 تا آذر 1331 رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان شد.

ehsansalehi
03-06-2015, 08:39 PM
بلاتر از ایران خواست به زنان اجازه حضور در ورزشگاه‌ها را بدهد

رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال، فیفا، از ایران درخواست کرده ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه‌ها را بردارد.

به گزارش مهر، سپ بلاتر در هفته نامه فیفا نوشت: یک ممنوعیت کلی در خصوص حضور زنان در ورزشگاه‌ها همچنان در ایران اعمال می شود. این نمی‌تواند ادامه داشته باشد.

طبق اعلام فیفا، بیش از 30 میلیون زن و دختر در 209 کشور عضو فیفا فوتبال بازی می‌کنند و 14 درصد از از آنها جوان هستند. سال گذشته فیفا به زنان مسلمان اجازه داد تا با روسری در میدان حاضر شوند.

قطر در سال 2022 میزبان رقابتهای جام جهانی است در حالیکه کشور اردن میزبان جام جهانی زیر 17 سال در سال 2016 خواهد بود.

بلاتر که برای پنجمین دوره است ریاست فیفا را بر عهده دارد، گفت: پتانسیل توسعه فوتبال زنان از هر چیز دیگر این رشته ، بزرگ تر است و این موقعیت که بر موانع اجتماعی فائق آید حتی پراهمیت‌تر است. این ورزش ما نقشی کلیدی در خصوص برابری زنان بازی می‎کند. باید در را بر روی میلیون ها دختر و زن باز کنید.

ehsansalehi
03-13-2015, 12:13 PM
عملکرد فدراسیون فوتبال و تیم ملی در سال 93
در سالي که تغييرات زيادي در فدراسيون فوتبال به وقوع پيوست، سرمربي پرتغالي تيم ملي در اين تيم ماندگار شد.

فدراسیون فوتبال در سال 1393 سال پرماجرایی را سپری کرد؛ سالی که از چهارمین حضور تیم ملی در ادوار جام جهانی آغاز، با تمدید قرارداد کی‌روش و ناکامی در جام ملت‌های آسیا 2015 استرالیا همراه شد و با تغییرات در رأس هرم مدیریتی فدراسیون فوتبال البته به جز آقای رئیس در حال اتمام است.

به گزارش فارس، بر همین اساس قصد داریم در گزارشی روند اتفاقاتی که در سال 93 در فدراسیون فوتبال به وقوع پیوسته است را مورد بررسی قرار دهیم:

**آماده سازی تیم ملی برای حضور در چهارمین جام جهانی

سال 93 برای فوتبال ایران از آنجایی آغاز شد که تیم ملی پس از صعود به جام جهانی 2014 قصد داشت پرقدرت‌تر از هر زمان دیگری پا به بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبالی در برزیل بگذارد.

بر همین اساس تیم ملی فوتبال ایران اولین اردوی خارجی خود برای آماده سازی حضور در جام جهانی را اردیبهشت ماه امسال در آفریقای جنوبی برگزار کرد که در جریان این اردو که اتفاقا اردوی کم حاشیه‌ای هم نبود، تیم ملی طی چند دیدار تدارکاتی به مصاف حریفان باشگاهی از کشور میزبان اردوی خود رفت.

نکته جالب اینکه هزینه اقامت 17 روزه تیم ملی در آفریقای جنوبی حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان شد، ضمن اینکه فردی که از سوی فدراسیون فوتبال ایران مأمور شده بود تا زمین تمرین مناسبی را برای تیم ملی در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی پیدا کند، از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال ایران به خاطر اجاره زمین مودر فونتین مورد مواخذه قرار گرفته و توبیخ شد. در اطراف این زمین تمرینی دو کارخانه آلاینده وجود داشت که مدام در حال تولید آلودگی‌های زیست محیطی و شیمیایی بودند که این امر البته برای سلامت بازیکنان تیم ملی نیز خطرناک بود.

تیم ملی ایران در 4 دیدار تدارکاتی خود در اردوی آفریقای جنوبی مقابل تیم‌های باشگاهی لیگ برتر این کشور با 2 پیروزی، یک تساوی و یک شکست به کار خود پایان داد.

تیم ملی ایران در ادامه برای آماده سازی حضور در جام جهانی راهی اردوی اتریش شد تا علاوه بر برپایی اردویی تدارکاتی در این کشور 3 دیدار دوستانه نیز برگزار کند.

در این اردو شاگردان کی‌روش مقابل بلاروس و مونته‌نگرو به تساوی بدون گل بسنده کردند و در سومین دیدار مقابل آنگولا به تساوی یک بر یک رضایت دادند و در نهایت با پایان اردوی اتریش، تیم ملی برای حضور در جام جهانی ابتدا راهی ایران شده و پس از برگزاری جشن بدرقه به برزیل رفت.

**جام بیستم فرا رسید!

تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی حدود 10 روز زودتر راهی برزیل شده و اردویی تدارکاتی را در کورینتیانس برگزار کرد که ضمن برگزاری این اردو، ملی‌پوشان در دیداری تدارکاتی 2 بر صفر ترینیداد و توباگو را شکست دادند.

خرداد ماه سرانجام جام جهانی برای تیم ملی فوتبال ایران با دیدار مقابل نیجریه آغاز شد و ایران در اولین دیدار خود در جام جهانی مقابل نیجریه آبروداری کرد و توانست تیم قدرتمند قاره آفریقا را در اولین گام بدون گل متوقف کند.

ملی پوشان در دومین مسابقه خود در جام جهانی به دیدار آرژانتین رفتند و در دیداری که خیلی‌ها اعتقاد دارند تیم ملی ایران توانست یکی از بهترین دیدارهای تاریخ خود را به نمایش بگذارد در نهایت با تک گل مسی در دقیقه پایانی مسابقه را یک بر صفر بازی را واگذار کرد. در پایان این دیدار علی کفاشیان با گفتن این جمله که ایرانی‌ها اشک حریف قدرتمند خود را درآوردند، بر بازی قدرتمندانه تیم ملی در این مسابقه مقابل یاران بهترین بازیکن جهان صحه گذاشت.

تیم ملی در سومین دیدار خود در حالی که کورسویی برای صعود به مرحله بعد نیز داشت در حالی به مصاف بوسنی رفت که به واقع دیگر هیچ رمقی در تن ملی‌پوشان نبود و در نهایت شاگردان کی‌روش با شکست 3 بر یک در این دیدار به کار خود در جام بیستم پایان دادند.

**ماجراهای تمدید قرارداد کی‌روش با فدراسیون فوتبال

مرداد و شهریورماه امسال را باید ماه‌های جنگ و گریز فدراسیون فوتبال با کی‌روش نام نهاد؛ جنگی که سرانجام به سود سرمربی پرتغالی تیم ملی به پایان رسید و وی موفق شد پس از رفت و آمد‌های متعدد به ایران پس از جام جهانی، 25 شهریور قرارداد خود را به صورت 3 مرحله‌ای و به مدت 4 سال امضا کرده تا این مربی مجددا سکان هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان را بر عهده بگیرد.
البته کی‌روش در یکی از همین رفت و آمدهای خود و حدود 20 روز مانده به عقد قرارداد جدید با فدراسیون فوتبال، در حالی که قصد بازگشت به کشورش را داشت و به شدت عصبانی بود در گفت و گویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که تا قبل از نشست خبری وزیر ورزش (در این نشست وزیر ورزش انتقادات زیادی را علیه کارلوس کی‌روش و عملکرد وی مطرح کرده بود) به امضای قرارداد بسیار نزدیک شده بودید که در این روز یکسری صحبت‌ها از سوی گودرزی مطرح شد که به نظر می‌رسد امضای قرارداد را به تاخیر انداخته یا آن را کنسل کرد، گفته بود: چه می‌توانم بگویم. ما حتی به توافق نهایی هم رسیده بودیم. در فوتبال روز دنیا مربیان حرفه‌ای در رده ملی با فدراسیون فوتبال یک کشور قرارداد امضا می‌کنند نه با وزارت ورزش یا وزیر ورزش کشور فوق. این اصول در تمام دنیا رخ می‌دهد. من نیز به ایران آمدم تا با تیم ملی قراردادم را تمدید کنم اینکه چرا تمدید نشد دلیلش را نمی‌دانم. چیزی که من می‌دانم این است که بین من و فدراسیون فوتبال توافق‌های قبلی مشکلی نداشته است. من باید بروم چون فردا ویزایم تمام می‌شود اما ویزا ارتباطی به امضای قرارداد ندارد.

کی‌روش سرانجام پس از حدود یک ماه و نیم قراردادش را تمدید کرد تا برنامه‌های تیم ملی برای آماده‌سازی حضور در جام ملت‌های آسیا آغاز شود.

**ناکامی تقریباً محض رده‌های سنی

فدراسیون فوتبال در رده‌های سنی پایه سال ناکامی را پشت سر گذاشت. در سال 93 ابتدا تیم ملی نوجوانان در رقابت‌های قهرمانی آسیا و انتخابی جام جهانی که در تایلند برگزار شد در مرحله یک چهارم نهایی و در ضربات پنالتی به کره‌‌شمالی بازی را واگذار کرد تا شاگردان مصطفی قنبرپور اولین ناکام رده‌های سنی در این سال باشند.

در ادامه شاگردان علی دوستی در تیم ملی جوانان نیز در میانمار حتی از مرحله گروهی هم موفق به صعود نشدند تا ناکامی رده‌های سنی در سال جاری همچنان تداوم داشته باشد.

در نهایت تیم ملی امید نیز در یک آبروریزی محض در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی اینچئون موفق به صعود از گروهی بسیار آسان (همگروهی با ویتنام و قرقیزستان) نشد تا امیدها قبل از آغاز رسمی بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون همه را ناامید کنند.

البته شاید بتوان یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت تیم وینگادا را همکاری نکردن باشگاه‌ها با امیدها و برگزار نشدن برخی از اردوهای این تیم دانست، اما در نهایت تیم وینگادا نیز با دست خالی از کره‌جنوبی به ایران بازگشت و سرمربی پرتغالی تیم ملی نیز پس از همکاری کوتاه مدتش با این تیم، در حالی که خیلی‌ها او را مقصر اصلی این شکست‌ها می‌دانستند از فوتبال ایران رفت.

**سونامی در کادرفنی تیم‌های ملی رده‌های سنی

پس از ناکامی تیم‌های ملی نوجوانان، جوانان و امید با تصمیم کمیته توسعه و فنی فدراسیون فوتبال، تمامی کادرفنی این تیم‌ها از سمت خود برکنار شده و جای خود را به نفرات جدیدتر دادند.

بر همین اساس حمید علیدوستی به عنوان سرمربی تیم ملی نوجوانان، امیرحسین پیروانی به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان و محمد خاکپور با مدیریت فنی محمد مایلی کهن و مدیریت حبیب کاشانی به عنوان سرمربی تیم امید انتخاب شد.

**زلزله 8 ریشتری در فدراسیون

سرانجام فصل تغییرات در فدراسیون فوتبال فرا رسید و پس از چندین ماه که فشارهای زیادی بر روی علی کفاشیان برای برخی تغییرات در بدنه مدیریتی فدراسیون وجود داشت، وی تن به این تغییرات داده تا در این مورد حرف وزارت ورزش به کرسی بنشیند.

البته در این بین شایعاتی هم وجود داشت که از جمله آنها می توان به شایعه کمک مالی به فدراسیون و تیم ملی در آستانه جام ملت های آسیا در ازای برداشتن دو نایب رئیس و دبیرکل فدراسیون اشاره کرد که با کلید خوردن این تغییرات (رفتن آیت اللهی و شجاعی از سمت های نایب رئیسی اول و نایب رئیسی بانوان) قبل از اعزام به استرالیا و حضور وزیر ورزش در اردوی تیم ملی و قول حمایت و کمک همه جانبه به این تیم درست دو روز قبل از رفتن به جام ملت ها، این شایعات هم رنگ واقعیت به خود گرفت تا مشخص شود وزارت ورزش عزم خود را برای تغییرات در فدراسیون فوتبال جزم کرده هست.

پس از جام ملت ها نیز نوبت به مهدی محمدنبی، دبیرکل فدراسیون فوتبال رسید و او نیز پس از چندین سال حضور در این سمت در فدراسیون جای خود را به علیرضا اسدی داد.

**کفاشیان قسر در رفت و نایب رئیس AFC شد

در این بین شاید هدف اول و آخر وزارت ورزش از فشارها به فدراسیون فوتبال برای ایجاد تغییرات، فشار به شخص علی کفاشیان برای کنار گذاشتن وی از فدراسیون بود که در نهایت رئیس با هوش و خوش خنده فدراسیون فوتبال از برکنار شدن قسر در رفت و سال 93 را هم به صورت کامل در فدراسیون فوتبال باقی ماند.

علی کفاشیان همچنین که با ایجاد منطقه جدید در کنفدراسیون فوتبال آسیا (منطقه آسیای میانه) و عضویت فدراسیون فوتبال ایران در این منطقه، برای نایب رئیسی AFC خود را نامزد کرده بود، در نهایت چون بدون رقیب بود، حدود دو ماه مانده به برگزاری انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا، نایب رئیسی اش محرز شد.

**ابهام مالی بود یا نبود؟!

یکی از مواردی که وزارتی ها به سبب آن قصد داشتند فدراسیون فوتبال را با آن تحت فشار قرار دهند، علاوه بر انگشت گذاشتن بر روی برخی افراد در فدراسیون فوتبال برای رفتن، متمرکز شدن بر روی برخی گزارشاتی بود که حاکی از وجود ابهامات مالی در این فدراسیون بود.

وجود همین ابهامات مالی باعث شد تا مجمع فدراسیون فوتبال که دی ماه امسال برگزار شد، خیلی پرسروصدا تر از همیشه باشد و حتی کار به مجمع فوق العاده نیز کشیده شود که این مجمع که قرار بود اسفندماه امسال برگزار شود نیز به سال آینده موکول شود.

البته علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال در گفت و گویی که با خبرگزاری فارس داشت وجود ابهامات مالی را به شدت رد کرد و در این مورد گفته بود وقتی یک قران در فدراسیون فوتبال را صد نفر نظارت می کنند، چطور برخی از وجود ابهامات مالی در فدراسیون فوتبال صحبت می کنند.

**آماده سازی برای جام ملت های آسیا فقط با یک دیدار تدارکاتی

تیم ملی فوتبال پس از ماندن کی روش، استارت خود را برای حضور موفق در جام ملت های آسیا از اردوی پرتغال زد؛ اردویی که با انجام دیدارهای تدارکاتی با تیم های باشگاهی این کشور همراه شد که البته انتقاداتی را هم در پی داشت. با این حال مهم ترین نکته آغاز تمرینات تیم ملی، اضافه شدن علی کریمی به عنوان دستیار ایرانی کی روش بود که البته کریمی هم در نهایت به سرنوشت سایر دستیاران ایرانی کی روش از جمله نمازی و صالح دچار شد و به هر دلیلی جادوگر هیچگاه رنگ حضور در جام ملت ها را ندید.

در ادامه برنامه های آماده سازی تیم ملی، این تیم در تنها دیدار تدارکاتی خود تا قبل از سفر به استرالیا توانست در تهران، کره جنوبی را یک بر صفر شکست داده و پس از برگزاری این دیدار، شاگردان کی روش یک بار دیگر راهی آفریقای جنوبی شدند که البته از شاهکارهای این اردو، برگزاری دیدارهای تدارکاتی با تیم های باشگاهی در ساعت های اولیه صبح بود. پس از این اردو نیز دیدار تیم ملی با فلسطین هم لغو شد تا آماده سازی برای جام ملت های آسیا فقط با یک دیدار تدارکاتی محقق شود.

**دوباره جام ملت ها، دوباره ناکامی

مردان کی روش پس از اعزام به استرالیا، قبل از آغاز رسمی این رقابت ها در یک دیدار تدارکاتی دیگر موفق شدند عراق را شکست دهند تا با روحیه ای خوب جام ملت ها را استارت بزنند.

همین اتفاق هم افتاد و تیم ملی ایران در مرحله گروهی موفق شد به عنوان یکی از تیم های مقتدر خود را معرفی کرده و با کسب 9 امتیاز از 3 پیروزی راهی دور یک چهارم نهایی شود به این امید که پس از 3 دوره ناکامی در این مرحله، سرانجام ضمن عبور از یک چهارم نهایی، پس از سال ها ناکامی در جام ملت ها بتواند حداقل روی یکی از سکوها بایستد.

تیم ملی در این مرحله یک بار دیگر به مصاف عراق رفت و در حالی که همه چیز برای موفقیت شاگردان کی روش در این جام فراهم شده بود و تیم ملی هم انصافا یک سروگردن از حریفش در این مسابقه بالاتر بود، اخراج مهرداد پولادی در همان نیمه اول کار دست تیم ملی ایران داد و این تیم در نهایت پس از مقاومتی جانانه در جریان مسابقه در وقت های عادی و تلف شده با 10 بازیکن، سرانجام در ضربات پنالتی بازی را واگذار کرد تا در ناکامی در مرحله یک چهارم نهایی هت تریک کرده باشیم.

این دیدار هرچند به خاطر وجود یک بازیکن دوپینگی به نام علا عبدالزهرا در ترکیب تیم ملی عراق، مردم ایران را برای بازگشت نتیجه 24 ساعت امیدوار نگه داشت، اما در نهایت کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا آب پاکی را بر دست همه ریخت و رأی به حذف تیم ملی از جام ملت ها داد.

**رویای میزبانی هم برباد رفت

شاید به جرأت بتوان آخرین اتفاق مهمی که در سال 93 برای فوتبال ایران به وقوع پیوست را عدم موفقیت در کسب میزبانی جام ملت های آسیا 2019 قلمداد کرد که البته این اتفاق خیلی هم غیر قابل پیش بینی نبود.

از مدت ها قبل فدراسیون فوتبال عزم خود را جرم و رایزنی هایش را آغاز کرده بود تا بتواند میزبانی جام ملت ها در سال 2019 را از آن خود کند که در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا امکانات و زیرساخت های امارات را بهتر از ایران تشخیص داده و میزبانی این رقابت ها را به این کشور داد تا رویای میزبانی نیز این چنین برای فدراسیون فوتبال ایران برباد برود.

ehsansalehi
03-21-2015, 03:21 PM
«سرمربی» خروج ممنوع شد/ ملی پوشان بلاتکلیف در فرودگاه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] C%20%D8%B1%D9%88%D8%B4%D8%8C%20%D8%B3%D8%B1%D9%85% D8%B1%D8%A8%DB%8C%20-%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D 8%A7%D9%87.jpg
در حالی که کاروان تیم ملی فوتبال برای حضور در اردوی اتریش به فرودگاه بین المللی امام خمینی رفته است، سرمربی مستعفی تیم ملی به علت پاره ای مشکلات مالیاتی اجازه خروج از کشور ندارد. در حالی که قرار است اردوی تیم ملی فوتبال ایران به مدت 12 روز در اتریش برگزار شود، کارلوس کی روش، سرمربی مستعفی تیم ملی به علت مشکل مالیاتی در سالن سی آی پی فرودگاه امام خمینی ممنوع الخروج است

این مسئله خشم اعضای تیم ملی فوتبال را در پی داشته است.

برابر گزارش خبرنگار صدا و سیما، کاروان تیم ملی در فرودگاه امام خمینی در بلاتکلیفی به سر می برد.

کی روش در فرودگاه گفت: اگر نبی دبیر کل فدراسیون بود، این مشکل پیش نمی آمد.

وی سپس به محل اقامتش بازگشت.

ehsansalehi
03-22-2015, 05:42 AM
بدهی مالیاتی کی‌روش چقدر است؟

میزان رقم بدهی مالیاتی سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران برای خروج از کشور یک میلیارد تومان است که البته این رقم پس از رایزنی‌های فدراسیون فوتبال با اداره مالیات به میزان 500 میلیون تومان برای خروج خروج کی‌روش از ایران و پیوستنش به جمع ملی پوشان در سوئد و اتریش در نظر گرفته شده است.

دبیرکل فدراسیون فوتبال با تایید این رقم، به خبرنگار ایسنا، گفت: کی‌روش حدود یک میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارد که البته پس از رایزنی‌های انجام شده میان فدراسیون و اداره مالیات رقمی معادل 500 میلیون تومان برای خروج کی‌روش از کشور و پیوستن به ملی پوشان در اتریش و سوئد نیاز است.

وی ادامه داد: همچنان در حال تلاش برای مشکل به وجود آمده هستیم و حتی آقای کاشانی تلاش‌هایی را برای خروج کی‌روش داشته که تاکنون نتیجه بخش نبوده است.

ehsansalehi
03-26-2015, 01:53 PM
کی روش به احتمال زیاد در ایران می ماند!
هرچند هم رییس فدراسیون فوتبال و هم کارلوس کی روش اعلام کرده اند که مسیرشان از هم جدا می شود اما از نظر بندهای قرارداد و شرایط موجود این اتفاق تقریبا غیر ممکن می نماید. کی روش و کفاشیان هر دو خوب می دانند که ماندن در سرمربی گری تیم ملی ایران بهترین تصمیم برای هر دو طرف از نظر مادی و معنوی است
«جدایی کارلوس کی روش از تیم ملی ایران چقدر جدی است؟» این سوالی است که طی روزهای اخیر هواداران فوتبال ایران بارها با آن روبه روشده اند و در موردش حرف زده اند. سوالی که به نظر می رسد جواب شفاف و روشنی نداشته باشد. هرچند روز اول سال جدید،رییس فدراسیون فوتبال در مصاحبه با رسانه ها از استعفای کارلوس کی روش خبر داد و سرمربی تیم ملی هم با حضور در ویژه برنامه عید شبکه 3 جدایی اش را تایید کرد اما بررسی شرایط موجود نشان می دهد که جدایی کارلوس کی روش به این راحتی ها صورت نخواهد پذیرفت و اعلام خبر جدایی اش بیشتر از اینکه جنبه اطلاع رسانی داشته باشد ، وجه خبرسازی داشته .کی روش اگر بخواهد از فوتبال ایران برود باید از یکی از این 3 طریق برود؛ استعفا، اخراج یا فسخ قرارداد.

امکان جدایی از طریق استعفا

کی روش اگر بخواهد به صورت یک طرفه قراردادش با فدراسیون فوتبال را فسخ کند در اصل باید استعفا بدهد. استعفای سرمربی تیم ملی ایران اولین خبری است که توسط رییس فدراسیون فوتبال اعلام شده. خبری که به هیچ وجه توسط کارلوس کی روش تایید نشده . کی روش جدایی اش را تایید کرده اما هیچ وقت نگفته که استعفا می دهد.استعفا سرمربی تیم ملی البته برایش هزینه بردار خواهد بود. او در صورت جدایی باید نیم میلیون یورو بپردازد و این مساله فقط در شرایطی ممکن خواهد بود که پیشنهاد ویژه ای داشته باشد. یعنی فدراسیون فوتبال یا باشگاهی پیدا کند که حاضر باشد برای قرارداد یک ساله بیش از 1.5 میلیون یورو بپردازد.قراردادی که تا پایان مسابقات مقدمانی جام جهانی تمدیدش حتمی باشد و در صورت صعود به جام جهانی تا سال 2018 ادامه داشته باشد.کی روش اگر با پیشنهادی این چنین مواجه شود درنگ نخواهد کرد . اما در حال حاضر چنین پیشنهادی برایش وجود ندارد.
امکان جدایی از طریق اخراج
شاید فدراسیون فوتبال بخواهد کی روش را اخراج کند. این پیشنهادی است که بارها از سوی کی روش اعلام شده. سرمربی تیم ملی در ماجرای استفاده از جهانبخش و آزمون بارها گفته که خوشحال می شود او را اخراج کنند. اخراج کی روش از تیم ملی ایران در یک ماه اخیر 3 بار از سوی سرمربی تیم ملی مطرح شده است.ماجرایی که برای فدراسیون فوتبال ایران هزینه ای هنگفت خواهد داشت.قرارداد کی روش با فدراسیون فوتبال هزینه فسخی برابر یک سال قرارداد دارد. یعنی اگر قرار باشد کی روش را اخراج کنندباید حقوق یک سال آینده کی روش را بپردازند که می شود 1.5 میلیون یورو. فدراسیون فوتبال در حال حاضر برای پرداخت قسط های قرارداد کی روش که درصدی از مبلغ یک ساله است با مشکل مواجه می شود چه باشد که بخواهد پول یک سال را بپردازد.بدتر اینکه پرداخت این پول به معنای پایان کار نیست و فدراسیون فوتبال برای قرارداد جدیدش باید حداقل یک میلیارد تومان بپردازد.آخرین سرمربی ایرانی تیم ملی چنین رقمی را دریافت کرده و اگر فدراسیون بخواهد یک ایرانی را جایگزین کی روش کند به غیر از هزینه هایی که باید به لحاظ از دست رفتن محبوبیت بپردازد با احتساب قرارداد دستیارهای کی روش به بیش از 10 میلیارد تومان پول نقد نیاز دارد و حضورش در جام جهانی هم به هیچ وجه تضمین شده نخواهد بود. خب چرا باید این کار را بکند؟

امکان جدایی از طریق فسخ قرارداد

نه کارلوس کی روش پیشنهاد ویژه ای برای امضای قرارداد دارد و نه فدراسیون فوتبال ایران مربی ای را می شناسد که صعودش به جام جهانی را با هزینه کمتر تضمین کند. کی روش آشنایی خوبی با فوتبال ایران پیدا کرده و می تواند تضمین کننده حضور در جام جهانی باشد. اتفاقی که محبوبیت فدراسیون فوتبال را بیمه خواهد کرد. درچنین شرایطی که نه کی روش و نه فدراسیون فوتبال انتخاب های خوبی پیش رو ندارند احتمال جدایی از طریق فسخ قرارداد به صفر نزدیک می شود. هرچند که اگر قرار باشد کی روش حتما از ایران برود لابد باید این مسیررا طی کند. یعنی اگر روزی کی روش بخواهد به شیوه ای منطقی از ایران جدا شود حتما باید از این مسیر باشد که هزینه کمتری به طرفین وارد شود. مسیری که به نظر می رسد در حال حاضر مسدود است.

جدایی بلوف تا واقعیت

هرچند هم رییس فدراسیون فوتبال و هم کارلوس کی روش اعلام کرده اند که مسیرشان از هم جدا می شود اما از نظر بندهای قرارداد و شرایط موجود این اتفاق تقریبا غیر ممکن می نماید. کی روش و کفاشیان هر دو خوب می دانند که ماندن در سرمربی گری تیم ملی ایران بهترین تصمیم برای هر دو طرف از نظر مادی و معنوی است و به نظر می رسد که طرح جدایی کی روش از تیم ملی ایران اهداف تبلیغاتی و رسانه ای داشته باشد و سرمربی تیم ملی ایران بنا به گفته خودش در برنامه ویژه عید به ایران باز می گردد که بتواند شرایط ماندن در ایران را بررسی کند.

ehsansalehi
03-27-2015, 07:05 AM
پاسخ محکم کي روش قبل از بازي خداحافظي
برد بزرگ برابر شیلی؛ آغاز درخشان سال جدید
تيم ملي ايران با گل هاي جواد نکونام و وحيد اميري با دو گل حريف پرمهره خود شيلي را شکست داد.

تیم ملی ایران در حالی در این بازی دوستانه به مصاف شیلی می رود که پس از رقابت های جام ملت های آسیا در هیچ دیداری حاضر نشده است، این یکی از دو بازی دوستانه تیم ملی در این روزهاست که از آن به عنوان آخرین بازی هایی که کارلوس کی روش روی نیمکت ایران می نشیند، یاد می شود. باید ببینیم بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی که تغییر چندانی نسبت به بازیکنان حاضر در جام ملت های آسیا نداشته اند، احتمالا با همان سیستم، چه نتیجه ای را در مقابل یکی از پدیده های جام جهانی خواهند گرفت.

بازی دوستانه – ورزشگاه "ان وی آرنا" شهر سانکتپولتن اتریش
داور: مانوئل شوتنگروبر کمک ها: ریچارد هوبلر، آندریاس هیدنریک
اخطار: جواد نکونام و آندرانیک تیموریان از ایران

تیم ملی ایران:
علیرضا حقیقی، سید جلال حسینی، پژمان منتظری، هاشم بیک زاده، وریا غفوری، وحید امیری، آندرانیک تیموریان، جواد نکونام، اشکان دژاگه، مسعود شجاعی(69 امید ابراهیمی)، رضا قوچان نژاد( 73 کریم انصاری فرد)
سرمربی: کارلوس کی روش

تیم ملی شیلی:
کلودیو براوو، انزو روکو(62 مدل)، ادواروو وارگاس، مارک گونزالز(62 گوتیرز)، خوان کرنخو، ماتیاس فرناندس، رودریگو میلار(63 پیزارو)، گنزالو خارا، فابیان اوریانا(46 الکسیس سانچز)، خوسه پدرو فوئنسالیدا(62 ایسلا) و اریک پولگار(46 آرانگویز)
سرمربی: خورخه سامپائولی

شرح گل:
1 – 0 (ایران) : باز هم استفاده از ضربات ایستگاهی در تیم ایران تحت رهبری کی روش جواب داد و کرنر ارسالی از جناح چپ که توسط آندرانیک تیموریان ارسال شد، با فرصت طلبی جواد نکونام و حضور به موقع وی در محوطه شش قدم شیلی همراه شد و ضربه بغل پای وی گل اول را برای ایران رقم زد. این گل در دقیقه 21 به ثمر رسید.

2 – 0 (ایران) : ضد حمله سریع ایران، با پاس سریع شجاعی ادامه پیدا کرد و گوچی که با حرکت سریع در عمق دفاع شیلی رخنه کرد و با پاسی عرضی در محوطه جریمه شیلی، امیری را صاحب توپ کرد و ضربه وحید امیری، گل دوم را برای ایران به ارمغان می آورد. این گل در دقیقه 50 به ثمر رسید.

شرح بازی:
این بازی در شرایطی آغاز شد که به احتمال بسیار قوی، جزء آخرین بازی های خواهد بود که دوربین های تلویزیونی علاقه فراوانی به نشان دادن نیمکت تیم ملی ایران داشتند، کارلوس کی روش، با جایگزینی مجدد، بیک زاده و منتظری و با تکیه بر خط دفاعی جواب پس داده خود، مشخص کرد که در ادامه بازی های گذشته تیم ملی ایران، با تدبیر دفاعی و البته با تکیه بر سیستم حمله از جلو و در دقایقی از بازی با استفاده از ضد حملات قصد زمین گیر کردن شیلی را دارد و در در طرف مقابل نیز، سامپائولی که یکی از مربیان محبوب و ویژه در جام جهانی اخیر بود، با میدان ندادن به برخی از ستاره های خود، تصویر شرایط آسان تری از این بازی را می کرد.
بعد از شروع بازی و میدان داری شلیایی ها، تیم ایران با تمرکز و ادامه همان سیستم یکسال اخیر و استفاده موثر از ضربات ایستگاهی توانست به گل اول بازی دست پیدا کند، تا پایان این نیمه، حملات دو تیم به مرور و کمابیش روی دروازه یکدیگر صورت می گرفت. البته باید عنوان کرد که فرصت های بازیکنان شیلی خطرناک تر از ایرانی ها بود که از آن جمله می توان به ضربه سر مهاجم این تیم در دقیقه 43 اشاره کرد که با عکس العمل دیدنی حقیقی دفع شد.
اما در نیمه دوم، سامپائولی نشان داد که قصد باختن در این بازی را ندارد، وی به مرور از تمامی مهره های مطرح خود به جزء آتور ویدال استفاده کرد تا بتواند به نتیجه ای بهتر از باختن در برابر ایران برسد، حتی در این میان از پیزارویی که عنوان می شد برای این بازی مصدوم است نیز استفاده کرد. البته در این نیمه با حرکات فوق العاده فرناندز و تحرک سانچز، شیلی فرصت هایی را به دست آورد اما در استفاده از آنها ناکام بود.
علیرغم هیجان زیاد سامپائولی، کی روش در آرامشی عجیب که کمتر از وی سراغ داریم بازی را دنبال می کرد و تمام نگاهش به ادامه استمرار بازیکنان تیم ملی در استفاده از سیستم های موجود در تیم بود، تا اینکه در دقیقه 50 بازی ایران توانست برای بار دوم دروازه براوو را باز کند. پس از این گل و با ادامه تعویض های تیم شیلی، فشار بر روی دروازه ایران زیاد شد، کارلوس کی روش نیز با خارج کردن شجاعی و وارد کردن امید ابراهیمی از تلاش و تدبیر برای حفظ این نتیجه خبر می داد، در طرف مقابل بازیکنان شیلی با پرسینگ شدید خود، پانزده دقیقه پایانی را برای ایران تبدیل به جهنم کرده بودند اما هوشیاری مدافعان و دروازه بان ایران، موقعیت های پی در پی آنها از ناکار کرد تا تیم ملی در یکی مانده به آخرین بازی تحت رهبری کارلوس کی روش، به یک پیروزی بزرگ و البته جالب در مقابل تیم رده پانزدهم جدول رده بندی فیفا برسد.

دیدار دوم دوستانه ایران در روز یازدهم فروردین در مقابل تیم ملی سوئد خواهد بود که به احتمال بسیار قوی، آخرین حضور کی روش، روی نیمکت تیم ملی خواهد بود و با انتخاب مربی بعدی، باز هم دوربین های تلویزیونی، به نشان نیمکت ایران علاقه ای دارند یاخیر.

دقایق حساس:
دقیقه 29 – باز هم ضربه ایستگاهی برای ایران خلق موقعیت کرد اما ضربه سر سیدجلال حسینی توسط براوو مهار شد.
دقیقه 33 – مسعود شجاعی پس از دریبل چند مدافع شیلی فرصت خوبی را ایجاد کرد اما تعلل وی باعث از دست رفتن این موقعیت شد.
دقیقه 38 – سهل انگاری مدافعان ایران روی توپ ارسالی از جناح راست، موقعیت خطرناکی را برای شیلی به وجود آورد که ضربه روی پای مهاجم شیلی با فاصله کمی از کنار تیر عمودی دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 43 – توپ ارسالی از جناح راست شیلی در محوطه جریمه ایران فرستاده شد که ضربه سر مهاجم تیم ملی شیلی را که از روی خط شش قدم زده شد را علیرضا حقیقی با یک واکنش فوق العاده دفع کرد.
دقیقه 46 – حمله سریع تیم ملی ایران با پاس عرضی گوچی همراه شد و شجاعی را در موقعیت خوبی قرار داد اما ضربه شجاعی از کنار دروازه شیلی به بیرون رفت.
دقیقه 58 – ماتیاس فرناندز، پشت محوطه جریمه ایران صاحب توپ شد که شوت محکم وی از کنار دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 60 – پاس استثنایی سانچز، که مدافعان ایران را در آفسایدگیری دچار اشتباه کرد، به فوئنزالیدا رسید و ضربه وی از کنار دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 64 – باز هم آندو تیموریان ضربه ایستگاهی کات دار و زیبایی را به درون محوطه جریمه شیلی فرستاد که تعلل بازیکنان ایران باعث از دست رفتن این موقعیت شد.
دقیقه 72 – باز هم فرناندز دروازه ایران را تهدید کرد، وی اینبار ضربه ایستگاهی خطرناکی را به سمت دروازه ایران شوت زد که این فرصت با عکس العمل حقیقی و دفع مدافعان ایران از دست شیلی پرید.
دقیقه 76 – پاس ایسلا در محوطه جریمه ایران به سانچیز رسید و ضربه زیبا و خطرناک وی از بالای دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 81 – حملات پیاپی بازیکنان تیم شیلی چند موقعیت نصفه نیمه را روی دروازه ایران به وجود آورد تا در این دقیقه که سانتر ارسالی بازکن تیم شیلی، روی دروازه ایران ایجاد موقعیت خطرناکی کرد و این فرصت با دخالت حقیقی برای تیم شیلی نتیجه ای در بر نداشت.
دقیقه 93 – توپ سرگردانی در محوطه جریمه ایران، موقعیت را نصیب بازیکنان شیلی می کند اما ضربه نهایی با هوشیاری مدافعان ایران به کرنر رفت.

حواشی:
*قبل از آغاز بازی، یک دقیقه سکوت به احترام دو خبرنگار ایرانی اعلام شد و حاضرین در ورزشگاه به ایشان اداس احترام کردند.
*هواداران ایرانی قابل توجهی برای این بازی در ورزشگاه حضور یافتند و در تمام نیمه اول به تشویق تیم ملی پرداختند. میزان این تشویق ها آنقدر زیاد بود که از شبکه های تلویزیونی نیز صدای هواداران ایرانی شنیده می شد.

بهترین بازیکن :
اشکان دژاگه، بدون شک در پخته ترین دوران بازی های ملی خود قرار دارد، وی در ادامه درخشش خود در مسابقات جام ملت های آسیا، در این بازی نیز از تمام تجربه خود بهره برد تا در خدمت تیم، موثرترین بازی ممکن را از خود ارائه دهد. اشکان با توپگیری های به موقع، حضور موثر در دفاع و حمله، حفظ توپ و البته پاس های ارزشمند خود، بازهم برای تیم ملی ایران مهره کارآمد و بی بدیلی بود.
البته در کنار دژاگه، می توان از علیرضا حقیقی، که چند موقعیت خوب را از تیم شیلی گرفت، وحید امیری که باز هم در پست چپ نفوذی ایستاد و این بار بازی موثری از خود نشان داد و البته اولین گل ملی خود را به ثمر رساند و آندو تیموریان که بدون شک بهترین ارسال ها را از روی ضربات ایستگاهی برای ایران انجام می دهد و در این بازی به خوبی توچ های وسط میدان تیم شلیل را خراب می کرد، نام برد.
در تیم شیلی نیز، بدون شک، ماتیاس فرناندز، صاحب تمام توپ های پشت محوطه ایران، بهترین بازیکن این تیم بود که تمام تلاش خود را برای باز کردن دروازه ایران کرد. البته در نیمه دوم و جنب و جوش و خلق موقعیت های سانچز باعث می شود نام او را نیز در بین بازیکنان خوب این بازی قرار دهیم.

اتفاق ویژه:
شاید بتوان ویژه ترین اتفاق این بازی را در نتیجه آن جستجو کرد، جایی که تیم چهل و دوم آخرین جدول رده بندی فیفا، توانست تیم رده پانزدهم همین جدول و یکی از شگفتی سازان جام جهانی را با نتیجه قاطع دو بر صفر شکست دهد. شکست تیم پر مهره شیلی در این بازی اتفاقی بود که شاید خیلی ها آن را پیش بینی نمی کردند.

ehsansalehi
03-28-2015, 08:41 PM
8نکته خواندنی بعد از برد مقابل شیلی
ایران در حالی برای اولین بار تیم ملی فوتبال شیلی را برد که در 2 بازی گذشته که به ترتیب 43 سال قبل و18 سال پیش انجام شد برابر این حریف ابتدا باخته وسپس برابر این حریف مساوی کرده بود.

ویژگی های اولین برد برابر تیم ملی فوتبال شیلی را با هم می توان اینگونه مرور کرد:

1- برد برابر شیلی سیزدهمین برد ایران برابر حریفان ملی غیر آسیایی در مصاف های خارج از ایران بوده است، ما در ادوار گذشته برابر برزیل(1-0در المپیک1972 مونیخ)، کوبا(1-0 در المپیک1976مونترال)، کانادا(1-0در بازی دوستانه)، آمریکا(2-1 در جام جهانی 1998)، اکوادر(1-0 در بازی دوستانه)، اسلواکی(4-3 در بازی دوستانه)، ونزوئلا(1-0 در ال جی کازابلانکا)، اوکراین(1-0 در بازی دوستانه)، دانمارک(1-0 در جام چهار جانبه )، بوسنی(3-2 در بازی دوستانه)، روسیه(1-0 در بازی دوستانه)، ترینیداد(2-0 در بازی دوستانه) و شیلی برنده شده ایم.

2- در برد 2-0 برابر شیلی ،نکونام بازی 150 ملی خود را برگزار کرد ورکورد علی دایی را شکست.

3- نکونام با گل 38 ملی خود با علی کریمی مساوی کرد،حالا دایی با 109 گل زده وکریم باقری با 50 گل تنها مردانی هستند که در بازیهای ملی بیش از نکونام گل زده اند.

4- بازی با شیلی هفتمین بازی ملی در سال 2015 بود که در این 7 بازی ایران تنها در یک بازی برابر عراق گل خورده ودر 6 بازی دیگر گلی دریافت نکرده است.

5- برای اولین بار یکی از تیم های اول تا سوم جام جهانی را بردیم،شیلی در سال 1962 تیم سوم جام جهانی شده بود(برزیل هم قهرمان جهان شده ومغلوب ما بوده است اما برزیل در زمان باخت به ما با تیم ملی المپیکی وآماتور خود با ما بازی می کرد.)
6- برد 2-0 برابر شیلی بهترین برد تاریخ فوتبالمان برابر یک تیم از آمریکای جنوبی بوده است.

7- بزی برابر شیلی دهمین بازی علیرضا حقیقی گلر تیم ملی بود که در آن ،گلر ما گل نخورده است.

8- بعد از حجازی در بازی اول وعابدزاده در بازی دوم این بار بهترین بازیکن ایران برابر شیلی اشکان دژآگه بود که این بار بهترین مرد ما گلر نبوده است.

ehsansalehi
03-28-2015, 11:10 PM
33 هزار بلیط ایران - سوئد به فروش رفت
33هزار بلیط دیدار تیمهای ملی ایران و سوئد تا امروز پیش فروش شده است.

تیم‌های ملی فوتبال ایران و سوئد از ساعت 23 سه‌شنبه 11 فروردین در دیدار تدارکاتی در ورزشگاه فرنز آره‌نا شهر استکهلم سوئد به مصاف هم خواهند رفت.

برهمین اساس و طبق اخبار رسیده، تا امروز برای این مسابقه 33 هزار بلیط پیش‌فروش شده است که از این تعداد 25 هزار ایرانی بلیط‌های این مسابقه را تهیه کردند تا بتوانند دیدار دوستانه دو تیم را از نزدیک تماشا کنند.

نکته قابل توجه اینکه در سطح شهر استکهلم نیز بنرهای تبلیغاتی این مسابقه در حالی نصب شده که عکس زلاتان ابراهیموویچ فوق‌ ستاره سوئدی‌ها در جلوی تمام بازیکنان این تیم دیده می‌شود تا به نوعی برای حضور بیشتر تماشاگران در ورزشگاه، هواداران دو کشور ترغیب شوند.

این ورزشگاه گنجایش 50 هزار نفر را دارد که به این ترتیب به نظر می رسد در روز بیشتر سکو‌ها پر باشد.

قرار است داورانی از کشور هلند این مسابقه را قضاوت کنند

ehsansalehi
03-30-2015, 04:22 PM
با پيروزي برابر شيلي
کی‌روش قهرمان مربیان 74سال فوتبال ملی
با پيروزي 2-0 ايران برابر تيم ملي شيلي، کي روش رکورد 65.3 درصد امتيازات را در بازي هاي ملي به دست آورده و براين اساس موفق ترين مربي تيم ملي در تاريخ فوتبال ايران لقب گرفته است.

بعد از این که فدراسیون جهانی تاریخ و آمار بازی ایران وماداگاسکار را در فهرست بازیهای تیم ملی زیر نظر کی روش قرار داد تعداد بازی های ملی ایران در دوران کی روش به 49 بازی رسید و با انجام بازی ایران وسوئد تعداد بازی های مورد اشاره به 50 بازی می رسد.

* در بین مربیان تاریخ فوتبال ایران 10 مربی در بیش از 20 بازی سرمربی ایران بوده اند که این 10 نفر به ترتیب عبارتند از:
1. برانکو ایوانکویچ 56 بازی
2. کارلوس کی روش 49 با زی
3.علی پروین 41 بازی
4.محمدمایلی کهن 40 بازی
5.حشمت مهاجرانی 32 بازی
6.افشین قطبی 30 بازی
7.علی دایی 25 بازی
8.جلال طالبی 25 بازی
9.پرویز دهداری 24 بازی
10. حسین فکری 21 بازی

* بهترین آمار امتیازی
در بین این مربیان کارلوس کی‌روش با برد مقابل شیلی صاحب بهترین آمار تاریخ مربیان ملی شده است و توانسته 65 درصد امتیازهای بازی های خود در سمت سرمربی ایران را به دست بیاورد. البته این آمار در صورت شکست های احتمالی بعدی دچار تغییر خواهد شد و کی‌روش با توجه به آمار خوب علی دایی که فعلا سمتی در تیم‌ملی ندارد و طبعا درصدش دست نخواهد خورد ممکن است دوباره به رده پایین تر سقوط کند. البته حریفان تیم کی‌روش به هیچ وجه با بازی های تیم‌ملی در زمان علی دایی قابل مقایسه نیستند اما این یک آمار کمی است که ارتباطی به کیفیت ندارد.

در جدول درصد امتیاز پس از کی‌روش و دایی، محمد مایلی‌کهن ایستاده است.
1. کی روش 65 درصد از کل امتیازات (کی‌روش در 49 بازی ملی صاحب 96 امتیاز شده است)
2. علی دایی 64 درصد
3.محمد مایلی کهن 60درصد
4.برانکو 58.93 درصد
5.جلال طالبی 56 درصد
6.افشین قطبی 53.3 درصد

ehsansalehi
03-30-2015, 04:22 PM
چند مرد سال اروپا با ایران بازی کرده اند؟
زلاتان ابراهیموویچ ستاره تیم‌ملی فوتبال سوئد که هرگز با وجود درخشش استثنایی موفق به کسب توپ طلا نشده، مهمترین چهره بازی ایران مقابل سوئد است.

در تاریخ بازی های ملی، بازیکنان ایران با ستارگان بزرگی تنه به تنه شده اند که برخی از آنها برندگان توپ طلای اروپا نیز هستند. از این جمع، می‌ شود به اولگ بلوخین (برنده توپ طلا 1976 اروپا)، لوتار ماتئوس (برنده توپ طلا 1990)، رونالدو (برنده 3 توپ طلایی)، لوئیز فیگو (برنده توپ طلا 2000)، آلن سیمونسون (برنده توپ طلا 1977) اشاره کرد ضمن اینکه آقای گل های جام‌جهانی مثل داوور شوکر و اوزه بیو و لاتوی لهستانی نیز مقابل ایران به میدان رفته اند.

این در حالی است که؛ اشمایکل دانمارکی، داسایف روس، کوپکه ولمان آلمانی، شی گیون ایرلندی و...از بهترین گلر ها برابر ایران بوده اند. همچنین یورگن کولر آلمانی، ماکسیم بوسیس فرانسوی، لام آلمانی، رودی کرول هلندی، بسونوف روس و...مدافعان قدرتمند مقابل ایران بوده اند.

هافبک ها و مهاجم های بزرگ
اما تا دلتان بخواهد از جمع اروپائیان هافبک ومهاجم بزرگ برابر ایران ایستاده اند که از ان جمله می توان به: اوزه بیوی پرتغالی، نیلاشی مجار، بلوخین ، خدیاتولین، کانچلسکیس، شالیموف، آندره بال وپروتاسف روس، روشتو، لاکومب وجنگینی فرانسوی، ژارماخ، لاتو ودینای لهستانی، جانی رپ ، آری هان، نیسکنز، رنسن برینگ ومورن هلندی، دالگلیش، سونس وآرچی گمیل وجو جوردان اسکاتلندی، مهمت بازدارویچ ، میاتویچ، یوگویچ، میهایلویچ، استویکویچ ومیلوسویچ یوگسلاو، یارنی، پروسینچکی، بوبان، استیماچ ، کواچ، تودور وشوکر کروات، کلینزمان، بیرهوف، ماتئوس، هسلر، اولاف تون، بالاک، کلوزه، شواین اشتانگروپودولسکی آلمانی، دکو، فیگو، رونالدو وپائولتای پرتغالی ، باربارز وادین ژکوی بوسنیایی، ربروف اوکراینی ، آرشاوین روس، روی کین، رابی کین ونیال کویین ایرلندی و... تنها گروهی از این مردان هستند.

* شاید بتوان تیمی با حضور رینات داسایف، رودی کرول، یورگن کوهلر، ماکسیم بوسیس، لوتارماتئوس، فیلیپ لام، لوییزفیگو، اوزه بیو، یورگن کلینزمان، کریستیان رونالدوواولگ بلوخین را تیم اول وتیمی با حضور پیتراشمایکل، ولادیمیربسونوف، روبرت یارنی، اولاف تون، هلمر، هسلر، میشاییل بالاک، آری هان، شوکر، میروسلاو کلوزه وگریگروزلاتو را تیم منتخب دوم ستارگان اروپایی برابر ایران دانست.

ehsansalehi
03-31-2015, 11:27 AM
کی‌روش: بازی سوئد بازی خداحافظی من است
کارلوس کی روش تاکید کرد بازی سوئد آخرین مسابقه او به عنوان سرمربی تیم ملی ایران است .

او که با رادیو سوئد حرف می زد در این باره توضیح داد: «در بازی با سوئد، برای آخرین بار روی نیمکت ایران می نشینم.» او گفت که استعفا نداده است: «من استعفا ندادم بلکه با مسئولان تازه فدراسیون فوتبال به توافق نرسیدم.»

سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که تمایلی برای ماندن ندارد، گفت: «من بارها گفته ام که می خواستم بمانم و کارم را با ایران ادامه دهم اما در دیداری که با مسئولان تازه فدراسیون فوتبال داشتم به این نتیجه رسیدم که بهتر است همکاری مان خاتمه پیدا کند و من از تیم ملی جدا شوم تا آنها بتوانند با دست بازتری برای آینده ایران تصمیم گیری کنند.»
کی روش سپس درباره بازی با سوئد توضیح داد: «این مسابقه تجربه بین المللی بازیکنان را بیشتر می کند. بی شک ایران در آینده از این تجربه برای مقابله با حریفانی چون ژاپن، استرالیا و کره جنوبی استفاده می کند.»

او درباره تیم ملی سوئد هم گفت: «این تیم بازیکنان نامداری دارند. سوئد یک تیم حرفه ای است. از اینکه چنین فرصتی دست داد تا مقابل چنین تیمی قرار بگیریم، بسیار خوشحالم. نتیجه هر چه باشد، مهم نیست چراکه برای ایران بازی مقابل چنین تیم هایی خودش یک برد است.»
سرمربی پرتغالی در پایان از هواداران ایرانی تعریف کرد: «هر جا می رویم انگار در خانه خودمان هستیم. ایرانی ها خونگرم و فوتبالدوست هستند و تیم ملی را هیچگاه تنها نمی گذارند. امیدوارم بازی خوبی را مقابل سوئد انجام بدهیم تا جواب محبت های این هواداران را بدهیم.»

ehsansalehi
03-31-2015, 01:09 PM
ابراهیموویچ:رویارویی با ایران بازی خوبی خواهدبود
ستاره تيم ملي سوئد تقابل اين تيم با تيم ملي ايران را ديدار خانگي خوبي تلقي کرد.

تیم ملی فوتبال سوئد امشب (سه‌شنبه) در دیداری دوستانه در ورزشگاه فرندز آره‌نا شهر استکهلم پذیرای تیم ملی ایران است، این در حالی است که تیم سوئد پس از پیروزی 2 بر صفر جمعه شب برابر مولداوی در مرحله انتخابی یورو 2016 که هر دو گل آن را زلاتان ابراهیموویچ به ثمر رساند مورد انتقاد است. یکی از مهمترین انتقادات این است که تیم اریک هامرین بیش از حد به مهاجم 33 ساله خود متکی است.

زلاتان ابراهیموویچ که انتظار می‌رود در بازی امشب سوئد برابر ایران در ترکیب اصلی این تیم باشد و مارکوس بِرگ هم زوج وی در خط حمله خواهد بود، در خصوص این بازی دوستانه گفت: تقابل با ایران بازی خانگی خوبی خواهد بود.

کاپیتان تیم ملی سوئد همچنین در پاسخ به انتقادات مطرح‌شده عنوان کرد: همیشه افرادی هستند که دهان‌شان را باز کنند و حرف‌هایی نامربوط بزنند. بدون تلاش تیم و بدون کار گروهی من نمی‌توانم به موفقیت برسم.

ehsansalehi
03-31-2015, 04:46 PM
ایران بدون تغییر مقابل یاران زلاتان
جلسه فنی بازی تیم ملی ایران برابر سوئد از دقایقی قبل در هتل آغاز شد تا کی روش آخرین نکات فنی را به بازیکنان گوشزد کند.

تیم ملی ایران امشب در دیداری تدارکاتی و البته حساس به مصاف تیم قدرتمند سوئد می رود دیداری که بازی آخر کی روش محسوب می شود و از این حیث حساسیتش چند برابر شده است.

تیم ملی امروز در سالن تمرین سبکی را انجام دادند و ریکاوری کردند.تیم ملی کشورمان در ورزشگاه فرندز آره‌نا شهر استکهلم به مصاف سوئد می‌رود که با توجه به تمرینات و جلساتی که کادر فنی با بازیکنان داشته به احتمال زیاد نسبت به بازی قبلی برابر شیلی تغییر مهمی در خط دفاعی ایجاد می شود.

در بازی قبلی تیم ملی برابر شیلی خط دفاعی ایران با ترکیب همان ترکیب وریا غفوری، پژمان منتظری، سید جلال حسینی و هاشم بیگ زاده به میدان رفت که جلوی خط حمله قدرتمند سوئد کار سختی دارند. امیر حسین صادقی در این بازی روی نیمکت می نشیند و به دلیل مصدومیتی که داشته هنوز به شرایط ایده آل نرسیده است.

علیرضا حقیقی دروازه بان اصلی تیم ملی در این بازی هم فیکس خواهد بود و می خواهد مانند بازی برابر شیلی دروازه اش را بسته نگه دارد.

جواد نکونام (کاپیتان) آندرانیک تیموریان، مسعود شجاعی که در بازی قبلی عملکرد بسیار خوبی داشتند و در نتیجه هم تاثیرگذار بودند در این بازی هم نفرات اصلی هستند.البته این احتمال وجود دارد امید ابراهیمی هم به جای شجاعی در ترکیب قرار بگیرد که هنوز این مساله قطعی نشده است.

اشکان دژآگه که به حق می توان گفت در بازی با شیلی از بهترین های زمین بود هم در این بازی نکته اتکای تیم ملی است. رضا قوچان‌نژاد و وحید امیری هم نفرات خط حمله تیم ملی را تشکیل می دهند.امیری به خاطر گلی که در بازی با شیلی زد انگیزه زیادی دارد.

ehsansalehi
03-31-2015, 06:55 PM
ضیافت ویژه فدراسیون فوتبال سوئد به افتخار ایران
فدراسيون فوتبال سوئد به مناسبت حضور تيم ملي ايران ضيافت ناهاري ترتيب داد.

در این ضیافت ناهار که هوشنگ مقدس سرپرست تیم ملی به همراه آرین قاسمی و مدیر رسانه ای تیم ملی در آن حضور داشتند، رییس فدراسیون فوتبال سوئد از حضور تیم ایران در این کشور تقدیر کرد.

دیگر مهمانان ویژه این ضیافت لنارت یوهانسون رییس سابق یوفا و نایب رییس پیشین فیفا، دبیرکل فدراسیون فوتبال سوئد و شهردار منطقه سولنا بودند.

رییس فدراسیون فوتبال سوئد با اشاره به قدرت فوتبال ایران و عملکرد این تیم در رقابتهای جام جهانی گفت: بازی برابر ایران یک بازی خاص برای ماست. امروز صبح که رادیو ملی سوئد را گوش می دادم اعلام شد که بازی امشب از دو شبکه تلویزیونی در سوئد پخش می شود. قرار است در یک شبکه گزارشگر و کارشناس به زبان سوئدی صحبت کنند و در شبکه دیگر یک کارشناس به همراه گزارشگر فارسی زبان این بازی را برای مخاطبان تفسیر کنند. این برای اولین بار است که چنین اتفاقی می افتد و رخدادی بسیار جالب توجه است.

او ادامه داد: به غیر از این پیش بینی می شود امشب 35 هزار تماشاگر در ورزشگاه فرندز حاضر شوند. وقتی این ورزشگاه در نوامبر 2012 افتتاح شد ما میزبان تیم ملی انگلیس بودیم. بعد از آن با آرژانتین بازی داشتیم که همین تعداد به ورزشگاه آمدند و حالا بازی با ایران بعد از دیدار برابر انگلیس و آرژانتین و مسی سومین بازی پرتماشاگر فوتبال ملی ماست و از این بابت بسیار خوشحالیم.

یوهانسون هم که مسابقات لیگ قهرمانان اروپا از یادگارهای او برای فوتبال دنیاست، از کارلوس کی روش به عنوان مربی بزرگی یاد کرد که در فوتبال دنیا شناخته شده و مطرح است. او برای تیم ملی ایران هم آرزوی موفقیت کرد.

در پایان هدایایی به رسم یادبود بین دو فدراسیون رد و بدل شد.

یوهانسون بعد از اینکه بج فدراسیون فوتبال ایران را گرفت گفت که من بج همه کشورها را داشتم غیر ایران اما الان برای ایران را هم دارم بنابراین این را همین الان را روی کتم می چسبانم.

ehsansalehi
04-01-2015, 07:37 PM
قدرت‌بدنی زلاتان برابر ایرانی‌ها را ببینید! (عکس)
زلاتان ابراهیمویچ ستاره فوتبال اروپا و سوئد از نظر قدرت بدنی شرایط ویژه‌ای بین فوتبالیست‌ها دارد که او را از سایر بازیکنان متمایز می‌کند.

زلاتان ابراهیمویچ در دیدار برابر ایران هم از قدرت بالای بدنی‌اش بارها استفاده برد و توانست بازیکنان ایران را به دردسر بیندازد.

در این صحنه‌ قدرت بالای او را برابر وحید امیری مشاهده می‌کنید.

ehsansalehi
04-05-2015, 07:21 PM
کفاشیان: نظرات اسدی تاثیرگذار نیست
رئیس فدراسیون فوتبال ایران در گفت گوی تازه علاوه بر اعلام نظر قطعی درباره اراده فدراسیون درباره ابقای کی روش تاکید می کند، نظرات دبیرکل فدراسیون نباید روی سرمربی تیم ملی تاثیر بگذارد.

کفاشیان در مورد حملات اخیر کی روش به دبیرکل فدراسیون فوتبال و نبود واکنش از سوی وی و اینکه سخنان اسدی آنقدر سنگین بوده که کی روش تیم ملی را رها کند؟ گفت : این دلیلی نیست که دبیرکل قبلی تغییر کرده ، دبیرکل جدید نظرات خود را دارد، نظرات آنها تاثیر گذار روی این مساله نیست، در هر جایی هر فردی هم موافق دارد هم مخالف، نباید کی روش از این صحبت ها تاثیر بگیرد.

رییس فدراسیون فوتبال در مورد میزان پرداخت قرار داد کی روش در صورت قطعی شدن رفتن وی اظهار داشت: اگر بخواهد برود تا جایی که کار کرده مبلغ دریافت می کند، البته این موضوع بستگی به نظر هیات رییسه دارد و مبلغ هنوز مشخص نشده است.

وی در باره جانشینی مایلی کهن و اینکه او از سوی وزارت ورزش و جوانان پیشنهاد شده است، تاکید کرد: هیچ پیشنهادی از سوی این وزارتخانه تا کنون مطرح نشده، مایلی کهن هم مدیر فنی تیم امید است و کار خود را انجام می دهد.

رییس فدراسیون فوتبال درپاسخ به این سوال که عنوان می شود خواسته وزارت ورزش تغییرسرمربی تیم ملی است ؟ گفت : وزارت ورزش هیچگاه در تغییر سرمربی نظری نداده ، نه معاونت و نه خود وزارتخانه در این مورد دخالتی نمی کنند.

کفاشیان در مورد پرداخت مالیات کی روش و میزان آن گفت : مالیات وی باید از سوی فدراسیون پرداخت شود و از روز گذشته با بخش مالیاتی وزارت اقتصاد و دارایی وارد مذاکرات شده ایم تا میزان آن مشخص شود تا بتوانیم پرداخت کنیم، مالیات سال قبل پرداخت شده است.

رییس فدراسیون فوتبال نظر شخصی خود در مورد انتخاب مربیان داخلی به جانشینی کی روش و اینکه می توان دوباره برروی انتخاب آنها حساب باز کرد، گفت : این موضوع و اینکه سرمربی ایرانی باشد یا خارجی باید در جلسه فنی و توسعه مطرح شود و چون هنوز رفتن وی قطعی نیست، گزینه ای برای جایگزینی وی نیز مطرح نشده است. باید به مربیان داخلی هم اطمینان کرد، به آنها فضا بدهیم که خود را نشان دهند، نمی توان گفت چون چند بار نتیجه نگرفتند از آنها نمی توان استفاده کرد برخی مربیان خارجی هم اینگونه عمل کردند و نتیجه خوبی نگرفتند، معتقدم توسعه فوتبال با یک سرمربی نمی شود ، باید لیگ تقویت شود، دانش فنی سرمربیان باشگاهی افزایش یابد که حاصل کار تیم ملی از آب درآید، تنها یک سرمربی نمی تواند تاثیری بر توسعه فوتبال داشته باشد.

کفاشیان در مورد مذاکره کی روش با قطر نیز گفت : در این زمینه چیزی نشنیده ام .

ehsansalehi
04-14-2015, 01:28 PM
ايران پيشنهاد ديدار دوستانه با بارسلونا را رد كرد

مسئولان شرکت برگزار‌کننده بازی دوستانه ایران و سوئد در استکهلم، به مسئولان فدراسیون فوتبال پیشنهاد دادند که بارسلونا را به ایران بیاورند و بازی دوستانه‌ای با ایران ترتیب دهند. مسئول هماهنگی بازی‌ها در این باره گفت: «سفر بارسلونا به تهران یک روزه خواهد بود. آنها صبح وارد تهران می‌شوند و پس از انجام بازی هم سریعاً ایران را ترک می‌کنند اما این سفر هزینه نسبتاً سنگینی خواهد داشت.»

بارسلونا برای انجام چنین سفری پیشنهاد 3 میلیون دلاری داد، رقمی که برای ایران بسیار سنگین است. مسئولان آن شرکت توضیح دادند که با انجام کارهای تبلیغاتی و فروش بلیت به راحتی هزینه سفر بارسا به تهران تأمین می‌شود و فدراسیون می‌تواند پول اضافه‌ای هم به جیب بزند اما مشخص شد آنها ایده‌آل فکر می‌کنند چون به دنبال فروش بلیت 40 دلاری هستند.

آنها اعتقاد داشتند مثل بازی‌های اروپایی، اگر بلیت با این رقم فروخته شود، ایران علاوه بر اینکه هزینه‌های سفر بارسا را تأمین می‌کند رقمی نزدیک به یک میلیون دلار هم کاسب خواهد شد اما مسئولان فدراسیون گفتند به هیچ‌وجه ایرانی‌ها حاضر نیستند برای تماشای یک مسابقه 40 دلار (نزدیک به 130 هزار تومان) پرداخت کنند، حتی برای تماشای بازی بارسلونا.

از سویی ایران با مشکل حق پخش هم روبه‌رو است و طرفین برای توافق در این زمینه به مشکل می‌خورند. بدین ترتیب، پیشنهاد بازی با بارسلونا از سوی مسئولان فدراسیون رد شد. مدت‌‌هاست برای آمدن تیم‌های خوب به ایران مشکل وجود دارد. آخرین بار تیم قدرتمند آلمان به تهران آمد که آن مسابقه همه جوره برای ایران خوب بود.

Bi3par
04-14-2015, 02:35 PM
در قرعه کشی مقدماتی انتخابی جام جهانی ایران و عمان و هند و ترکمنستان در کنار گوام در گروه d قرار گرفت/

Amir20
04-14-2015, 02:47 PM
گروهمون خیلی راحته که!دیشب فردوسی پور الکی داشت جو میداد

Bi3par
04-14-2015, 03:09 PM
یه نمه هم شانس آوردیم احتمالش بود به عرب و کره شمالکی بخوریم

ehsansalehi
04-18-2015, 12:55 PM
دستور شورای امنیت کشور به صدا و سیما: حق پخش مسابقات فوتبال را بدهید تا تنش اجتماعی پیش نیاید

شورای امنیت کشور با ارسال نامه ای به محمد سرافراز رییس سازمان صدا و سیما در خصوص حق پخش مسابقات ورزشی، نکاتی را یادآور شد.

متن نامه حسین ذوالفقاری دبیر شورای امنیت به سرافراز به شرح زیر است:

با احترام در پی اختلاف پیش آمده بین سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سازمان لیگ فوتبال در رابطه با حق پخش مسابقات ورزشی جلسات متعددی در شورای امنیت کشور و کمیسیون های زیر مجموع تشکیل و در نهایت منجر به عقد قراردادی به شماره 36980/11000 فی مابین سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سازمان لیگ فوتبال شد.

در ادامه این نامه که ایرنا هم آن را منتشر کرده، آمده است: همچنین در جلسه مورخ هفتم آبان ماه سال 93 هیات وزیران، موضوع مطرح و توافق سه جانبه ای بین وزرای کشور، وزرش و جوانان و رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به امضاء رسید.

این نامه می افزاید: با توجه به اهمیت موضوع لطفا دستور فرمایید اقدامات لازم به منظور اجرایی کردن مفاد توافقنامه فوق الذکر به عمل آورده تا از هرگونه تنش اجتماعی ناشی از عدم پخش مسابقات ورزشی جلوگیری شود. اعلام نتیجه اقدامات به دبیرخانه شورای امنیت کشور موجب امتنان خواهد بود.

پیش تر سازمان لیگ فوتبال با صداو سیما جمهوری اسلامی در خصوص پخش مسابقات فوتبال به توافق رسیده بودند.

ehsansalehi
04-25-2015, 02:45 PM
کی‌روش در تیم ملی ماندگار شد
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه قراردادش با تیم ملی همکاری خواهد کرد.

بعد از جلسه امروز کارلوس کی روش و علی کفاشیان توافق شد تا این مربی پرتغالی به کارش در تیم ملی ادامه دهد.

ehsansalehi
05-08-2015, 01:45 PM
ایران همچنان چهلم جهان و اول آسیا
فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی ماه آوریل فدراسیون بین المللی فوتبال، فیفا، بدون تغییر همچنان در جایگاه چهلم جهان و اول آسیا باقی ماند.

فوتبال ایران در رده بندی جدید فیفا در جایگاه چهلم جهان باقی ماند و همچنان در جایگاه نخست فوتبال آسیا قرار دارد.
تیم فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه با تیم های عمان، ترکمنستان، هندوستان و گوام همگروه است و خود را برای این رقابتها آماده می کند.
در آسیا، ایران با 689 امتیاز بالاتر از ژاپن (614)، کره جنوبی (575) و استرالیا (531) در صدر قرار دارد.
رده بندی تیم های برتر جهان به شرح زیر است:
آلمان
آرژانتین
بلژیک
کلمبیا
برزیل
هلند
پرتغال
اروگوئه
سوییس
اسپانیا

ehsansalehi
05-09-2015, 06:52 PM
کی‌روش: با انتخابم همه را سورپرایز خواهم کرد
سرمربی تیم ملی که بعد از اتفاقات رخ داده امروز در فدراسیون فوتبال حاضر شده بود تا با کفاشیان صحبت کند در پایان این جلسه برابر خبرنگاران حاضر شد.

سرمربی تیم ملی در ابتدا گفت: تشکر می‌کنم از تمام کسانی که اینجا حضور یافتند و عذرخواهی وقت زیادی از آنها گرفته شد. باز هم عذرخواهی می‌کنم که سوتفاهمی که شده و فکر می‌کردیم بعد از صحبت‌هایی که با آقای کفاشیان داشتیم نیازی به این جلسات نباشد و باید کارهای تیم ملی را دنبال می‌کردیم.

وی ادامه داد: به دنبال راهکارهایی بودیم برای تیم ملی فوتبال و دو مینی کمپ در خردادماه خواهیم داشت. در این مینی کمپ از بازیکنانی که جام باشگاه‌های آسیا و بازیکنانی که در فینال جام حذفی حضور ندارند استفاده خواهیم کرد. در دو مینی کمپی که در تهران برگزار خواهیم کرد به بازیکنان جوان این فرصت را خواهیم داد که برای حضور در تیم ملی بجنگند و اینجا خواهید دید که نگاهی مثبتی به لیگ داریم و این فرصت را به بازیکنان داده‌ایم. مطمئنم زمانی که اسامی بازیکنان را اعلام کنیم سورپرایز ویژه و بزرگ برای فوتبال ایران خواهد بود.

کارلوس کی‌روش در مورد اردوی تیم ملی اینطور توضیح داد: تقریبا مطمئن هستیم که اردوی نهایی ما در استانبول ترکیه برگزار خواهد شد. ما سخت کار کردیم و 11 ژوئن در تاشکند ازبکستان دیداری تدارکاتی با این تیم برگزار خواهیم کرد و پس از آن به ترکمنستان خواهیم رفت و اولین دیدار رسمی خود را در مسیر جام جهانی برابر این تیم برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: قصد داریم بعد از دیدار تدارکاتی که برابر عمان داریم دیداری هم برابر ژاپن داشته باشیم که هنوز قطعی نشده است. این جزییات قسمت دوم جلسه امروز ما بود.

کی‌روش که قصد نداشت به طور کامل درباره جلسه خصوصی‌اش با کفاشیان و پیروانی صحبت کند در مواجه با سوال خبرنگاران گفت: من هیچ صحبتی در مورد این مطلب ندارم و وظیفه رییس فدراسیون است که در این باره صحبت کند.

سرمربی تیم ملی در مورد حضور جواد نکونام در کادرفنی تیم ملی گفت: همانطور که آقای کفاشیان اعلام کردند این پیشنهاد داده شده اما ایشان جای کسی نمی‌آید و در مورد ماندگاری آقای مارکار آقاجانیان باید بگویم ایشان همچنان ما را همراهی خواهند کرد و جواد نکونام به عنوان دستیاری ایرانی در کنار ما حضور داشته باشد.

وی بار دیگر با اشاره به انتخاب بازیکنان در اردوی تیم ملی گفت: ما بازیکنان را از نزدیک مورد بررسی قرار دادیم و عملکردشان را زیر نظر گرفتیم. باید در نظر داشته باشید که من کادر فوق‌العاده ای دارم و اعتماد کاملم را به آنها اعلام می کنم. بازی ها را نیز به صورت دی وی دی در اختیار دارم و آنها را مورد بررسی قرار می‌دهم. بعد از سه سال و نیم که بازیکنان را زیر نظر دارم اطمینان کامل دارم که هفته آینده تصمیم خوبی برای انتخاب خواهم گرفت.

کی‌روش ادامه داد: دو روز دیگر باید 50 نفر از بازیکنان از لیست اولیه را به AFC معرفی کنیم که ما این کار را خواهیم کرد. اما لیست نهایی در آینده اعلام خواهد شد.

سرمربی تیم ملی در ادامه در مورد صحبت‌های محمود گودرزی گفت: من در طول هفته بازی‌های رئال، بارسا و بایرن و یوونتوس را دیده ام و فرصت نداشتم درباره این حرف‌ها فکر کنم.
کی‌روش در پایان در مورد همفکری با مربیان ایرانی نیز گفت: من در مدتی که در ایران بودم همیشه درهای تمرین تیم ملی به روی مربیان باز بوده و اگر کسی نیامده مطمئنا فکر کرده نمی‌تواند کمکی به او کند.

ehsansalehi
05-09-2015, 06:52 PM
فهرست 50نفره تیم‌ملی،دوشنبه ارسال می‌شود
فهرست اولیه و 50 نفره تیم ملی برای شرکت در مسابقات انتخابی جام جهانی تا 2 روز آینده به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال خواهد شد.

فهرست 50 نفره و اولیه تیم ملی فوتبال کشورمان برای حضور در مسابقات انتخابی جام جهانی تا دوشنبه به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال خواهد شد.
قرار است فهرست نهایی تیم ملی هم هفته آینده به AFC ارسال شود.

ehsansalehi
05-21-2015, 09:06 AM
تغییرات مهم در چینش کمیته داوران فدراسیون فوتبال در راه است
به بهانه تبریز،کمیته داوران ، شخم می خورد!
کمیته داوران فدراسیون فوتبال در انتظار تغییراتی مهم است. پس از اتفاقاتی که برای تراکتورسازی در تبریز رخ داد حالا بهترین بهانه برای جریان های غیرفوتبالی بوجودآمده که کمیته داوران فدراسیون فوتبال را همان طوری که می خواهند دوباره بچینند.
کمیته داوران فدراسیون فوتبال در انتظار تغییراتی مهم است. پس از اتفاقاتی که برای تراکتورسازی در تبریز رخ داد حالا بهترین بهانه برای جریان های غیرفوتبالی بوجودآمده که کمیته داوران فدراسیون فوتبال را همان طوری که می خواهند دوباره بچینند.

کمیته داوران فدراسیون فوتبال پیش از این هم مورد اتهاماتی قابل توجه بوده به خصوص در دوره ای که تغییرات مورد نظر وزارت ورزش در فدراسیون فوتبال انجام نگرفته بود این اتهام بیشتر شنیده می شد. با این همه به نظرمی رسد که ماجرای تبریز و تراکتورسازی و حاشیه هایش به سمتی پیش می رود که جریمه هایی در فوتبال داشته باشد. جریمه هایی که به نظر می رسد وزیر ورزش از آنها خشنودباشد.

محمودگودرزی در مصاحبه های پایان سال گذشته چه در مصاحبه با روزنامه اعتماد و چه در مصاحبه با روزنامه همشهری به اشکالات کمیته داوران اشاره کرده بود. حالا و در زمانی که به غیر از مسوولان ورزشی هیچ مسوول دیگری حاضر نیست بار اتفاقات تبریز را به دوش بکشد به نظر می رسد که کمیته داوران تاوان اتفاقات را خواهدپرداخت. هرچند که تغییرات در کمیته داوران و در قسمت انتخاب داوران اتفاقی مثبت باشد و به فوتبال کمک کند اما مشکل اینجاست که چنین تصمیمی نه از راهای فوتبالی و ورزشی که از مسیری سیاسی رخ می دهد. مسیری که برای فوتبال در هیچ رده ای پذیرفته نیست.

ehsansalehi
06-04-2015, 09:35 AM
کی‌روش: باید دست به دست هم دهیم
سرمربی تیم ملی گفت: مردم ایران نشان دادند که چه اشتیاق زیادی به فوتبال دارند و باید برای خوشحالی آنها دست به دست هم دهیم.

پس از صحبت‌های امیدبخش محمود اسلامیان نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان، افشین پیروانی و کارلوس کی‌روش نیز صحبت‌هایی را مطرح کردند. در این بین کی‌روش در جمع بازیکنان گفت: از طرف خودم و بازیکنان تشکر می‌کنم به خاطر این حضور و از کلماتی که به کار بردید. این مأموریت جدیدی برای حضرتعالی است و برایتان آرزوی موفقیت می‌کنم.

وی ادامه داد: بعد از زحماتی که در طول 8 سال دفاع مقدس و همچنین در عرصه اقتصادی کشیدید امیدوارم الان هم با تدابیرتان کمک کنید تا بچه‌ها بهترین عملکرد را داشته باشند.

کی‌روش‌ گفت: ملی‌پوشان نشان دادند با نوع نگرش و زحمتی که می‌کشند استحقاق این حمایت را دارند ولی حتی فراتر از آنها، هواداران و ملت بزرگ ایران هستند که نشان دادند اشتیاق زیادی به فوتبال دارند و باید دست به دست هم دهیم تا همه آنها خوشحال باشند.

همچنین افشین پیروانی در این خصوص در جمع بازیکنان گفت: حضور اسلامیان می‌تواند به تیم ملی کمک کند. افرادی که اینجا هستند کسانی هستند که تیم ملی را دوست دارند و می‌توانند به این تیم کمک کنند من هم به نمایندگی از بازیکنان از حضور تک تک شما تشکر می‌کنم و ابراز خوشحالی خود را بیان می‌کنم.

ehsansalehi
06-05-2015, 09:02 PM
شاگردان کی‌روش همچنان تیم اول آسیا
در جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال دنیا که از سوی فیفا منتشر شد تیم ملی ایران در مکان نخست آسیا و چهل‌و‌یکم جهان قرار دارد.

سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) امروز (پنجشنبه) رده‌بندی برترین تیم‌های دنیا در بازه زمانی 7 می 2015 تا 4 ژوئن 2015 (17 اردیبهشت تا 14 خرداد 94) را اعلام کرد که طبق آن تیم ملی ایران با حفظ جایگاه نخست خود در بین تیم‌های آسیایی با یک پله سقوط در رده چهل‌و‌یکم جهان جای گرفت.

رده‌بندی 10 تیم برتر فوتبال دنیا به این ترتیب است:

1- آلمان 1775 امتیاز (بدون تغییر)
2- بلژیک 1509 امتیاز (یک پله صعود)
3- آرژانتین 1496 امتیاز (یک پله سقوط)
4- کلمبیا 1435 امتیاز (بدون تغییر)
5- برزیل 1392 امتیاز (بدون تغییر)
6- هلند 1378 امتیاز (بدون تغییر)
7- پرتغال 1229 امتیاز (بدون تغییر)
8- اروگوئه 1183 امتیاز (بدون تغییر)
9- فرانسه 1164 امتیاز (دو پله صعود)
10- اسپانیا 1147 امتیاز (بدون تغییر)

رده‌‌بندی 5 تیم برتر آسیا به‌شرح زیر است:

1- ایران 717 امتیاز (یک پله سقوط - چهلم‌و‌یکم جهان)
2- ژاپن 623 امتیاز (دو پله سقوط - پنجاه‌و‌دوم جهان)
3- کره جنوبی 587 امتیاز (یک پله سقوط - پنجاه و هشتم جهان)
4- استرالیا 532 امتیاز ( یک پله صعود– شصت و سوم جهان)
5- امارات 496 امتیاز (پنج پله سقوط- هفتاد و سوم جهان)

ehsansalehi
06-06-2015, 09:21 PM
گزارش تمرین تیم ملی
بازیکنان تیم ملی فوتبال امروز عصر نیز از ساعت 18 تمرینات خود را آغاز کردند.

25 بازیکن حاضر در اردوی تیم ملی، از ساعت 18 تمرینات خود را زیر نظر کارلوس کی روش در ورزشگاه دستگری آغاز کردند.

*حدود 50 تماشاگر به تماشای تمرین امروز تیم ملی آمده بودند.

*امیرحسین پیروانی و کوروش برمک، امروز در تمرینات تیم ملی حضور یافتند، افشین پیروانی نیز برای دقایقی در کنار برادر خود به گفت و گو با وی پرداخت.

*یک خبرنگار خارجی از شبکه بین اسپور قطر به تماشای تمرین تیم ملی آمده بود.

*تنها غائب تمرین امروز تیم ملی سردار آزمون بود و مرتضی پورعلی گنجی نیز برای اولین بار در تمرینات تیم ملی حاضر شد.پ

*مهدی حیدری امروز نیز در غیاب دن گاسپار مربی دروازه بان های تیم ملی، وظیفه کارکردن با گلرها را داشت.

*انجام حرکات کششی و نرمشی و استارت های کوتاه و بلند، اولین تمرین ملی پوشان حاضر در اردو بود.

*در تمرین بعدی ملی پوشان به چهار گروه تقسیم شدند و بصورت دو گروه به پاسکاری با یکدیگر و شوت به دروازه مشغول شدند. در این تمرین بازیکنان پس از یک و دو باید با ضربه فنی دو دروازه نزدیک به یکدیگر را باز می‌کردند.

*پس از استراحتی کوتاه، بازیکنان باز هم به تمرین استارت پرداختند، آنها تا وسط زمین می رفتند و برمی گشتند.

*در تمرین بعدی ملی پوشان به سانتر از جناحین و شوت زنی پرداختند.

*پس از این تمرین، بازیکنان با به تن کردن کاورهای مختلف به چند گروه تقسیم شدند و به انجام حرکات ترکیبی و انواع پاس ها پرداختند.

ehsansalehi
06-06-2015, 11:16 PM
جشن 50ماهگی حضور کی‌روش در ایران (عکس)
کارلوس کی روش در مراسمی با حضور علی کفاشیان پنجاه مین ماه حضورش در فوتبال ایران را جشن گرفت.

سرمربی تیم ملی در این جشن خودمانی کیک آبی رنگ خود را که عدد 50روی آن نقش بسته بود فوت کرد.

ehsansalehi
06-12-2015, 04:44 PM
265میلیون تومان قیمت همه تیم‌ملی اولی ها
بازی برابر ازبکستان برای تیم‌ملی فوتبال ایران بازی ارزشمندی بود و برای اولین بار 5 بازیکن بازی ملی شماره یک خود را انجام دادند.

جالب است بدانید که قیمت ثبت شده برای این 5 بازیکن در سازمان لیگ حرفه ای فوتبال ایران سرجمع 265 میلیون تومان بوده است یعنی حدود یک چهارم یکی از بازیکنان متوسط تیم‌ملی در جام‌جهانی 2014 برزیل.

در بین این 5 نفر مهدی طارمی در سند اولیه قراردادش 150 میلیون تومان قید شده است و به نوعی بین این 5 نفر گران ترین بازیکن بوده است و 4 نفر دیگر 115 میلیون تومان دریافت داشته اند. محمدحسین کنعانی بازیکن ملوان که 20 سال و 2 ماه سن دارد، 30 میلیون دریافت داشته که البته این رقم به خاطر آن است که او در تیم فوتبال پرسپولیس حضور داشته و سپس به ملوان رفته است. در رقم قرارداد میلاد محمدی بازیکن تیم راه‌آهن مبلغ 50 میلیون تومان قید شده است که او هم یکی از گران ترین بازیکنان این عرصه بوده است جالب آنکه بدانید سعید عزت اللهی که جوان ترین بازیکن تیم‌ملی در برابر ازبکستان بود تنها 25 میلیون تومان در مبلغ قراردادش قید شده است هر چند او در همان ابتدای فصل به اسپانیا رفت و به تیم C آتلتیکومادرید پیوست.

نکته جالب درباره این فهرست رقم قرارداد مهدی ترابی است سایپایی ها رقم قرارداد بازیکنان امید و زیر 21 سال خود را در ابتدای فصل قید نکردند اما به بازیکنانی که در نیم فصل و در این رده سنی به جمع خود افزودند، فقط 500 و 800 هزار تومان داده اند. با توجه به این سقف بسیار محدود به نظر می‌ رسد که حداکثر مبلغی که به این بازیکن پرداخته شده است 10میلیون تومان است که براین اساس مبلغ این 5 نفر روی هم به 265 میلیون می‌ رسد که سرمایه گذاری بسیار ارزشمند و صرف دار هم برای تیم های باشگاهی این افراد و هم برای تیم‌ملی فوتبال کشورمان بوده است. ضمن اینکه در لیگ امسال تعداد دیگری هم از این بازیکنان ظهور کردند که با بینش مثبت کی‌روش و با شجاعت او فرصت بازی در تیم‌ملی را یافتند.

ehsansalehi
06-16-2015, 05:53 PM
ایران 1 (sm118) ترکمنستان 0

ehsansalehi
07-09-2015, 12:51 PM
ایران به رده سی‌وهشتم دنیا رسید
در تازه‌ترین رده‌بندی فیفا از تیم‌های ملی فوتبال جهان، شاگردان کارلوس کی‌روش با سه پله صعود در رده سی‌وهشتم جهان و رده اول تیم‌های آسیایی قرار دارند.

سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) امروز (پنجشنبه) رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال دنیا در ماه جولای را اعلام کرد که بر طبق آن تیم ملی ایران با 716 امتیاز و با سه پله صعود رتبه سی‌و‌هشتم را در جهان و رتبه اول را در آسیا به خود اختصاص داده است.

در رده‌بندی کلی فیفا و به خصوص در جایگاه 20 تیم برتر دنیا اما تغییرات قابل توجهی صورت گرفته است، از جمله اینکه تیم ملی آرژانتین، نایب قهرمان کوپا آمه‌ریکا 2015 رده اول را از آلمان گرفته است و شیلی قهرمان این رقابت‌ها از رده نوزدهم به رده یازدهم رسیده است.

رده‌بندی 5 تیم برتر جهان به شرح زیر است:

1- آرژانتین 1473 امتیاز
2- آلمان 1411
3- بلژیک 1244
4- کلمبیا 1218
5- هلند 1204

رده‌بندی 5 تیم برتر آسیا:

1- ایران 716 امتیاز (سی‌وهشتم جهان)
2- ژاپن 621 (پنجاهم جهان)
3- کره جنوبی 608 (پنجاه‌ودوم جهان)
4- استرالیا 559 (پنجاه‌‌و‌نهم جهان)
5- امارات 487 (شصت‌و‌نهم جهان)

kasra
07-09-2015, 03:50 PM
وقتی تیم ملی ایران اول آسیا باشه و سی هشتم جهان نشان میده که این رده بندی چقدر بی ارزشه واقعا

ehsansalehi
08-06-2015, 02:08 PM
ایران با 3 پله سقوط در رده چهل‌ویکم‌جهان،اول‌آسیا
فیفا تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال جهان را اعلام کرد که براین اساس، تیم ملی فوتبال کشورمان با سه پله سقوط در رده چهل‌ویکم جهان و رده اول تیم‌های آسیایی ایستاد.

سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) امروز (پنجشنبه) رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال جهان بین بازه زمانی 9 جولای تا 6 آگوست 2015 (18 تیر تا 15 مرداد) را اعلام کرد که بر اساس آن تیم ملی ایران با 718 امتیاز و با سه پله سقوط رتبه چهل‌ویکم را در جهان و مکان اول را در آسیا به خود اختصاص داده است.

در رده‌بندی کلی فیفا تیم فوتبال آرژانتین که ماه گذشته صدر جدول را از آلمان گرفت جایگاه خود را حفظ کرد و تیم‌های بلژیک و آلمان نیز به ترتیب در رده‌های دوم و سوم ایستادند.

رده‌بندی 10 تیم برتر جهان به شرح زیر است:
1- آرژانتین با 1425 امتیاز (بدون تغییر)
2- بلژیک با 1244 امتیاز (با یک پله صعود)
3- آلمان با 1226 امتیاز (با یک پله سقوط)
4- کلمبیا با 1218 امتیاز (بدون تغییر)
5- برزیل با 1186 امتیاز (با یک پله صعود)
6- پرتغال با 1177 امتیاز (با یک پله صعود)
7- رومانی با 1166 امتیاز (با یک پله صعود)
8- انگلیس با 1157 امتیاز (با یک پله صعود)
9- ولز با 1155 امتیاز (با یک پله صعود)
10- شیلی با 1124 امتیاز (با یک پله صعود)

همچنین رده‌بندی 5 تیم برتر آسیا به ترتیب زیر است:
1- ایران با 718 امتیاز (چهل‌ویکم جهان)/ (با سه پله سقوط)
2- کره‌جنوبی با 599 امتیاز (پنجاه‌‌و‌چهارم جهان)/ (با دو پله سقوط)
3- ژاپن با 595 امتیاز (پنجاه‌وششم جهان)/ (با شش پله سقوط)
4- استرالیا با 551 امتیاز (شصت‌و‌یکم جهان)/ (با دو پله سقوط)
5- امارات با 484 امتیاز (هفتادهم جهان)/ (با یک پله سقوط)

best music
07-07-2016, 09:18 AM
لطفا از تاپیک ما دیدن فرمایید

forum/showthread.php/5280-عکسهای-نگاتیوی-قدیمی-فوتبال