vahid
07-01-2014, 12:12 PM
به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس، پخش سریال تلویزیونی «باب المراد» از روز گذشته و با آغاز ماه مبارک رمضان در شبکههای ماهوارهای آغاز شد.
این سریال که محصول مشترک پنج کشور سوریه، لبنان، عراق، کویت، بحرین و ایران است توسط شرکت کویتی مدلآپ پروداکشن تهیه شده و فهد میری آن را کارگردانی کرده است.
سریال باب المراد که در سی قسمت به زندگی امام جواد(ع) میپردازد توسط «محمود عبدالکریم» نوشته شده و در آن بازیگرانی از سوریه، بحرین، کویت، عراق و ایران حضور دارند.
این سریال به مراحل مختلف حیات امام جواد(ع) از تولد در مدینه، همراهی پدر در مراحل مختلف، شهادت امام رضا(ع) تا شهادت این امام به دست معتصم عباسی را تصویر میکند.
این سریال اگرچه قرار بود در عراق، کویت، لبنان و سوریه پخش شود اما بر اساس اطلاعات منتشر شده بر روی صفحه فیسبوک این سریال فعلا از شبکههای العراقیه، المعارف و کوت پخش میشود.
بنابر این گزارش مهمترین چهرههای ایرانی حاضر در این سریال که بخش اعظم لوکیشنهای آن در ایران قرار دارد؛ مجید میرفخرایی به عنوان طراح صحنه و دکور و محمود رحمانی و احمد کاوری به عنوان بازیگر است.
همچنین تیتراژ ابتدایی این سریال را محمد اصفهانی با شعری از فیصلالدویسان خوانده است که میتوانید آن را در زیر ببینید و شعر آن را در اینجا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) مطالعه کنید.
دانلود ویدیوی تیتراژ اولیه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پ.ن: هنوز فایل صوتی با کیفیت این تیتراژ منتشر نشده، به محض انتشار، اضافه میشه
----------------------------------------------
ضمنا قطعه "بهانه ی تو" هم که مدتیه منتشر شده رو + توضیحات اضافه برای دانلود گذاشتم:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
"بهانه ي تو" اثري است با موسيقي زيباي غلامرضاصادقي و کلام عاشقانه ي سياوش انور که محمداصفهاني آن را خوانده است وي معتقد است که اين کار در آلبوم جديدش در قالب "پاپ" نهايتا شنيده خواهد شد ترکيب فعلي اين اثر بر روي کليپي با مضمون انتظار در سالروز ميلاد حضرت ولي عصر ع از طريق سيماي جمهوري اسلامي ايران رونمايي شد .
ياد تو بر شيشه دل
يکسره سنگ مي زند
بر تن تار و پود من
عشق تو چنگ مي زند
بر لب اين پنجره ها
عمر به آرزو گذشت
آه کجاي کار من
پيش تو لنگ مي زند . . . ؟
تنها نشان من از تو بهانه ي توست
زيباترين گل گريه نشانه ي توست
چشم من خانه ي توست
عمري مسافر اين شب بي سحرم
از کوچه هاي خيال تو مي گذرم
من آه بي اثرم . . .
فقط آيينه مي داند زبان گنگ آهم را
کجاي اين شب ابري ببينم روي ماهم را ؟
شده کابوس شبهايم که بي فانوس چشمانت
کجاي جاده برگردم مسير اشتباهم را ؟
دوباره چتر باران را گرفتم بر سر گريه
نمي خواهم کسي بيند عروس اشک و آهم را
کسي ديگر نمي پرسد در اين جاده چه مي خواهي ؟
که من حل کرده ام در اشک ؛ معماي نگاهم را
به بخشي از اتود اوليه اين اثر بدون هيچ دخل و تصرفي به جهت نهايي شدن آن در استوديو گوش فرا دهيد ...
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک نسخه کامل تر (غیر رسمی) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این سریال که محصول مشترک پنج کشور سوریه، لبنان، عراق، کویت، بحرین و ایران است توسط شرکت کویتی مدلآپ پروداکشن تهیه شده و فهد میری آن را کارگردانی کرده است.
سریال باب المراد که در سی قسمت به زندگی امام جواد(ع) میپردازد توسط «محمود عبدالکریم» نوشته شده و در آن بازیگرانی از سوریه، بحرین، کویت، عراق و ایران حضور دارند.
این سریال به مراحل مختلف حیات امام جواد(ع) از تولد در مدینه، همراهی پدر در مراحل مختلف، شهادت امام رضا(ع) تا شهادت این امام به دست معتصم عباسی را تصویر میکند.
این سریال اگرچه قرار بود در عراق، کویت، لبنان و سوریه پخش شود اما بر اساس اطلاعات منتشر شده بر روی صفحه فیسبوک این سریال فعلا از شبکههای العراقیه، المعارف و کوت پخش میشود.
بنابر این گزارش مهمترین چهرههای ایرانی حاضر در این سریال که بخش اعظم لوکیشنهای آن در ایران قرار دارد؛ مجید میرفخرایی به عنوان طراح صحنه و دکور و محمود رحمانی و احمد کاوری به عنوان بازیگر است.
همچنین تیتراژ ابتدایی این سریال را محمد اصفهانی با شعری از فیصلالدویسان خوانده است که میتوانید آن را در زیر ببینید و شعر آن را در اینجا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) مطالعه کنید.
دانلود ویدیوی تیتراژ اولیه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پ.ن: هنوز فایل صوتی با کیفیت این تیتراژ منتشر نشده، به محض انتشار، اضافه میشه
----------------------------------------------
ضمنا قطعه "بهانه ی تو" هم که مدتیه منتشر شده رو + توضیحات اضافه برای دانلود گذاشتم:
"بهانه ي تو" اثري است با موسيقي زيباي غلامرضاصادقي و کلام عاشقانه ي سياوش انور که محمداصفهاني آن را خوانده است وي معتقد است که اين کار در آلبوم جديدش در قالب "پاپ" نهايتا شنيده خواهد شد ترکيب فعلي اين اثر بر روي کليپي با مضمون انتظار در سالروز ميلاد حضرت ولي عصر ع از طريق سيماي جمهوري اسلامي ايران رونمايي شد .
ياد تو بر شيشه دل
يکسره سنگ مي زند
بر تن تار و پود من
عشق تو چنگ مي زند
بر لب اين پنجره ها
عمر به آرزو گذشت
آه کجاي کار من
پيش تو لنگ مي زند . . . ؟
تنها نشان من از تو بهانه ي توست
زيباترين گل گريه نشانه ي توست
چشم من خانه ي توست
عمري مسافر اين شب بي سحرم
از کوچه هاي خيال تو مي گذرم
من آه بي اثرم . . .
فقط آيينه مي داند زبان گنگ آهم را
کجاي اين شب ابري ببينم روي ماهم را ؟
شده کابوس شبهايم که بي فانوس چشمانت
کجاي جاده برگردم مسير اشتباهم را ؟
دوباره چتر باران را گرفتم بر سر گريه
نمي خواهم کسي بيند عروس اشک و آهم را
کسي ديگر نمي پرسد در اين جاده چه مي خواهي ؟
که من حل کرده ام در اشک ؛ معماي نگاهم را
به بخشي از اتود اوليه اين اثر بدون هيچ دخل و تصرفي به جهت نهايي شدن آن در استوديو گوش فرا دهيد ...
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک نسخه کامل تر (غیر رسمی) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])