PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یادش بخیر موزیک باران ! چه خاطراتی ...

credo
03-18-2015, 12:43 AM
سلام بچه ها
نمیدونم کسی مو میشناسه یا نه
آیدی من یادش هست یا نه
یادش بخیر موزیک باران
2سال عمر ..
چه شب هایی که اینجا پشت کامپیوتر صبح نشد
په تاپیک هایی که خاظره شد .. با فحش هاش و شوخی هاش
تاپیک محسن یگانه ام با 1 میلیون و پانصد هزار بازدیدش
ممر با تاپبک چاووشی و الیااس ..
هههههیییی
هههه دعوا بین بچه ها و مدیریت سایت
په خاطرات خوبی من از این فروم دارم ..
یادش بخیر ..
و راستی سلام .. تا اونجا که وقت بکنم حتما میام اینجا ..
این هنوز هست ؟؟؟ " (sm70)(sm51)(sm59)" ههههههههههه

yaran
03-18-2015, 12:46 AM
(sm50)

credo
03-18-2015, 12:48 AM
(sm50)

خوبی عزیزم

yaran
03-18-2015, 12:53 AM
خوبی عزیزم

قربونت شناختی منو؟

credo
03-18-2015, 12:55 AM
قربونت شناختی منو؟

نه عزیززز کم حواس شدممم آیدیت چی بود قبلا

yaran
03-18-2015, 12:59 AM
نه عزیززز کم حواس شدممم آیدیت چی بود قبلا

dariush-parast

pirana
03-18-2015, 01:21 AM
هنوز سالهای زیادی مونده که اینجا باید به سر شه... (sm50)

daniyal
03-18-2015, 02:30 AM
علیک سلام
اسمت آشناست ولی نمیشناسمت
خوش اومدی
یوزر منم dlkr بود

mjnorthern
03-18-2015, 03:33 AM
سلام علیکم بله یادمه شمارو دوست جاستی(sm10)
بچه ساری بودی درست میگم؟
(sm70)یحتمل اسمتم ایمانِ

3ooti
03-18-2015, 03:54 AM
تف تو اون سال ها (sm59)
به جای اینکه بریم یه چیزی یاد بگیریم میومدیم اینجا هی چرت و پرت میگفتیم. مرتضی و سعید هم میگفتن گور بابای کاربرای موزیک باران واسشون فرقی نمیکرد در صورتی که ماها بودیم این سایت رو شاخ کرده بودیم ولی باز هم زر میزدن و خودشون رو میگرفتن. مثل اون ادمین حروم زاده آروین با اون آواتار عقاب که در یه حرکت انتحاری زد همه رو از بیخ بن کرده بودش من بدبخت رو هم بن کرده بودش (sm70) هرچند تو یاهو مسنجر سر تا پاشو گل گرفته بودم (sm70) یادمه امید اون زمان مدیر انجمن بودش بیچاره میخواستش من رو از بن در بیاره آروین اسکول ویبی رو دستکاری کرده بودش زمانی که من رو از بن در آوردن یهو دیدم رنگ کاربریم شده قرمز (sm70) ادمین اصلی سایت موزیک باران شده بودم (sm70)
هی یادش بخیر چقدر زر میزدیم تو تایپیک ها چقدر با بروبکس کل کل میکردم رفیق های خوبی تو این سایت به دست آوردم مثل علی آزاده که هنوزم با هم مثل دو تا داداش هستیم و رفت و آمد داریم یا آدمی ناشکری مثل علی گوزیل ... خلاصه با همه خوبی ها و بدی هاش گذشتش. ولی به یک نتیجه مهم رسیدم:
گور بابای اینترنت و فضای مجازی هم کردن بشینین یه کار درست درمون انجام بدین بکشین بیرون از این سایت به خدا هیچی عایدتون نمیشه جز چند تا رفیق مجازی که اون هم نود و نه درصدشون بی معرفت هستن
من یه کاربر قدیمی تو موزیک باران هستم از سال 2008 عضو موزیک باران بودم از دعوای اولی که بروبکس با مرتضی داشتن بگیر و دعواهای زیاد بودم ولی الان دو سالی هستش که فهمیدم تلاش کردن تو موزیک باران و زرت و پرت کردن و شر و بر گفتن واسه اینکه درجه کاربر فوق حرفه ای بگیری خدا شاهده هیچ ارزشی نداره دیگه موزیک باران رو از favorite و history کامپیوترم پاکش کردم و بیخیالش شدم. به شما هم توصیه میکنم این غلط کاری ها رو بکنین هرچه زودتر این کارها رو بکنین زودتر به نتیجه میرسین تشکر هم ازتون نمیخوام فقط بیاین دستم رو ببوسین کافیه
همه میگن یادش بخیر موزیک باران من میگم ریدم از سر تا پای موزیک باران. والسلام خیالمم نیستش که کسی ناراحت بشه.

فدای همتون فری گودزیلا

3ooti
03-18-2015, 03:58 AM
هنوز سالهای زیادی مونده که اینجا باید به سر شه... (sm50)
نوید ریدم دهنت (sm70) تف تو روحت (sm70) هییییی یادش بخیر تو یاهو مسنجر یکسره کل کل داشتیم (sm70)
داوش نسخ سیگارم (sm70)

Shahin
03-18-2015, 09:24 AM
یاد باد آن روزگاران

Shahin
03-18-2015, 09:26 AM
تف تو اون سال ها (sm59)
به جای اینکه بریم یه چیزی یاد بگیریم میومدیم اینجا هی چرت و پرت میگفتیم. مرتضی و سعید هم میگفتن گور بابای کاربرای موزیک باران واسشون فرقی نمیکرد در صورتی که ماها بودیم این سایت رو شاخ کرده بودیم ولی باز هم زر میزدن و خودشون رو میگرفتن. مثل اون ادمین حروم زاده آروین با اون آواتار عقاب که در یه حرکت انتحاری زد همه رو از بیخ بن کرده بودش من بدبخت رو هم بن کرده بودش (sm70) هرچند تو یاهو مسنجر سر تا پاشو گل گرفته بودم (sm70) یادمه امید اون زمان مدیر انجمن بودش بیچاره میخواستش من رو از بن در بیاره آروین اسکول ویبی رو دستکاری کرده بودش زمانی که من رو از بن در آوردن یهو دیدم رنگ کاربریم شده قرمز (sm70) ادمین اصلی سایت موزیک باران شده بودم (sm70)
هی یادش بخیر چقدر زر میزدیم تو تایپیک ها چقدر با بروبکس کل کل میکردم رفیق های خوبی تو این سایت به دست آوردم مثل علی آزاده که هنوزم با هم مثل دو تا داداش هستیم و رفت و آمد داریم یا آدمی ناشکری مثل علی گوزیل ... خلاصه با همه خوبی ها و بدی هاش گذشتش. ولی به یک نتیجه مهم رسیدم:
گور بابای اینترنت و فضای مجازی هم کردن بشینین یه کار درست درمون انجام بدین بکشین بیرون از این سایت به خدا هیچی عایدتون نمیشه جز چند تا رفیق مجازی که اون هم نود و نه درصدشون بی معرفت هستن
من یه کاربر قدیمی تو موزیک باران هستم از سال 2008 عضو موزیک باران بودم از دعوای اولی که بروبکس با مرتضی داشتن بگیر و دعواهای زیاد بودم ولی الان دو سالی هستش که فهمیدم تلاش کردن تو موزیک باران و زرت و پرت کردن و شر و بر گفتن واسه اینکه درجه کاربر فوق حرفه ای بگیری خدا شاهده هیچ ارزشی نداره دیگه موزیک باران رو از favorite و history کامپیوترم پاکش کردم و بیخیالش شدم. به شما هم توصیه میکنم این غلط کاری ها رو بکنین هرچه زودتر این کارها رو بکنین زودتر به نتیجه میرسین تشکر هم ازتون نمیخوام فقط بیاین دستم رو ببوسین کافیه
همه میگن یادش بخیر موزیک باران من میگم ریدم از سر تا پای موزیک باران. والسلام خیالمم نیستش که کسی ناراحت بشه.

فدای همتون فری گودزیلا
اون ادمین سایت با یوزر آروین که یکی از عوضی ترین ها بود!
تو جریان همون دعوا ها به یکی از بچه ها گفته بود "برو بشین تو تشت آب سرد" یادم نیست الان به کی گفته بود!

pirana
03-18-2015, 11:40 AM
نوید ریدم دهنت (sm70) تف تو روحت (sm70) هییییی یادش بخیر تو یاهو مسنجر یکسره کل کل داشتیم (sm70)
داوش نسخ سیگارم (sm70)
از گور برخاستی نکبت؟ (sm70) خاک تو سر موتادت کنن یه زمانی ورزشکار بودی نفله (sm70)
خواهرزاده ـت چطوره؟ (sm19)

ehsan1361
03-18-2015, 11:44 AM
سلامتی ِ اموات صلوات (sm120)

pirana
03-18-2015, 11:46 AM
سلامتی ِ اموات صلوات (sm120)
شادی روح درگذشتگان سونامی های دوگانه ی باران... (sm120)

YAS
03-18-2015, 11:48 AM
(sm42)
(sm50)

onvan
03-18-2015, 12:40 PM
credo ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) حلالت نمی کنم

3ooti
03-18-2015, 02:48 PM
تو جریان همون دعوا ها به یکی از بچه ها گفته بود "برو بشین تو تشت آب سرد" یادم نیست الان به کی گفته بود!
من تو تایپیک هیچی نگفته بودم فقط گفتم چی شده؟ چرا بچه ها دارن بن میشن یکسره؟ یهو دیدم این بی ناموس منو بن کردش
هیچوقت یادم نمیره هیچوقت سارا تو یاهو مسنجر اومده بود سند تو آل داده بودش که آره شماها تقصیری ندارین من طرف شماها هستم الان میرم آروین رو توبیخ میکنم که تو یکی از تایپیک ها مثل اینکه یادش رفته بود بچه ها کدوم خری هستن. طرفداری آروین رو کرده بود اونموقع بود که دهنم اونجا هم باز شد :d هنوزم که هنوزه از دستم دلخوره ولی دلخور باشه عین خیالمم نیستش. کسی که دو رو باشه خوشم نمیاد.

3ooti
03-18-2015, 02:50 PM
از گور برخاستی نکبت؟ (sm70) خاک تو سر موتادت کنن یه زمانی ورزشکار بودی نفله (sm70)
خواهرزاده ـت چطوره؟ (sm19)
دلم واست تنگ شده داداش هنوز اهوازی دیوس؟ (sm70)
همین تازه داشتم باهاش بازی میکردم دهنمو آسفالت کردش یکسره میگه دایی بیا بازی میرم کشتی میگیرم باهاش منو میزنه زمین به قصد کشت لگد و مشت سرازیر میشه کاری هم نمیتونم بکنم :D

3ooti
03-18-2015, 02:54 PM
کلا مدیرای این سایت خیلی خوشگل از بچه ها سو استفاده کردن این از سعید که عین خیالشم نبود هنوزم که هنوزه نیستش و براش فرقی نمیکرد
هی داش نوید یادش بخیر حاجی چقدر چرت و پرت میگفتیم خداییش دلم واست یه ذره شده جان داداش شماره ات رو واسم پیغام خصوصی کن داشته باشمش تو اس ام اس و وایبر ببندمت فحش :d

3ooti
03-18-2015, 02:57 PM
هووووووووووووووووووووووی امیر افغانیییییییییییییییییییی ییییییی
فری گودزیلا هستم هوووووووووووووووووووووووو ووووووی بگیر این تاریخ عضویت من رو درست کنش هوووووووووووووووووووووی من 2009 عضو شده بودم بگیر درستش کن هوووووووووووووووووووووووو وووووووی

daniyal
03-18-2015, 05:18 PM
(sm29)

ali1boy
03-18-2015, 06:14 PM
(sm70)

(sm81)(sm81)

pirana
03-18-2015, 08:22 PM
دلم واست تنگ شده داداش هنوز اهوازی دیوس؟ (sm70)
همین تازه داشتم باهاش بازی میکردم دهنمو آسفالت کردش یکسره میگه دایی بیا بازی میرم کشتی میگیرم باهاش منو میزنه زمین به قصد کشت لگد و مشت سرازیر میشه کاری هم نمیتونم بکنم :D
منم همینطور (sm46) آره اهوازم بانو آور بستر ساز (sm70)
نامش چی بود؟ یادم نمیاد (sm25) از طرف من لپاشو گاز بگیر... ولی با لب گاز بگیرا نه با دندون!

pirana
03-18-2015, 08:24 PM
کلا مدیرای این سایت خیلی خوشگل از بچه ها سو استفاده کردن این از سعید که عین خیالشم نبود هنوزم که هنوزه نیستش و براش فرقی نمیکرد
هی داش نوید یادش بخیر حاجی چقدر چرت و پرت میگفتیم خداییش دلم واست یه ذره شده جان داداش شماره ات رو واسم پیغام خصوصی کن داشته باشمش تو اس ام اس و وایبر ببندمت فحش :d
وایبر کجا بود دارم میرم خدمت (sm70)

TO FAN
03-18-2015, 10:08 PM
تف تو اون سال ها (sm59)

فدای همتون فری گودزیلا

دهنت سرویس تو هنوز زنده ایی؟ (sm2)
راست میگه اینجا بدون کاربراش هیچ ارزشی نداره
راستی مازیار جون کجاست ؟(sm2)
مرتض قرار بود انجمن رو تعطیل کنه که چی شد پس؟(sm2)

اووووووووف چه دعوایی شد ها فک کنم یه 30 50 نفری بن شدن(sm2)

peyman2013
03-18-2015, 11:28 PM
دمت گرم

Peyman
03-19-2015, 12:28 AM
مهدی فیت فری ....
بازگشت دو گنده گوز عرصه ی اسپم رو تبریک و تسلیت عرض میکنم .... (sm27)

Hoss Ein
03-19-2015, 01:22 AM
اي روزگار (sm172)

Soheil
03-19-2015, 04:53 AM
زنه من کو؟(sm51)

newkarbar
03-19-2015, 08:23 AM
عباس معصومیه(sm70)(sm50)

mohammad68
03-19-2015, 09:03 AM
جفتتونم برید بمیرید(sm70)