PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرزاد حسنی سکوتش درباره عکس جنجالی را شکست: به خاطر این تهمت، شکایت می کنم

omidha
03-25-2015, 08:06 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

با توجه به اینکه آزاده نامداری در پست موقت دیشب خود تصویری از کبودی چشمش منتشر کرد و این کار را به همسر سابق خود منتسب کرد و ضمن اینکه در این پست کنایه ای هم به مسوولان رادیو زد و نوشت :"متاسفم برای رادیویی که آنتن زنده شو میسپره دست کسی که به نزدیکترین کسش هم رحم نکرد " مشخص نیست آیا در این گفتگو فرزاد حسنی پاسخ نامداری را خواهد داد یا خیر؟ امروز دوشنبه فرزاد حسنی ساعت 18 مهمان رادیو ایران و مجری خوب این برنامه علی مرادی است و ممکن است حرف های زیادی را روی آنتن زنده رادیو به زبان بیاورد!

--------

به گزارش تی وی پلاس، بعد از انتشار عکسی خبرساز توسط آزاده نامداری مبنی بر اینکه در زندگی زناشویی اش با فرزاد حسنی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بعد از حدود یک سال و نیم سکوت توسط فرزاد حسنی درباره جدایی اش از این مجری زن تلویزیون، فرزاد حسنی دقایقی پیش با تماس با تی وی پلاس برای اولین بار سکوتش درباره این اتفاق را شکست و این حرف ها را به زبان آورد:

«در رابطه با ادعای خانم نامداری باید بگویم کذب محض است و به شدت این موضوع را رد می کنم. مطمئن باشید تهمت ایشان را از طریق مراجع قضایی پیگیر خواهم شد و از ایشان شکایت می کنم. ضمن اینکه ایشان در دادگاه نیز این ادعا را مطرح کرده بودند که دست خالی از آن مرجع بیرون آمدند... تا چند ساعت دیگر نیز یادداشتی جامع و کامل درباره همه اتفاقات اخیر در اختیار تی وی پلاس خواهم گذاشت تا منتشر و افکار عمومی روشن شود.»

-----

سوال تکان دهنده فرزاد حسنی از آزاده نامداری: نظرتان درباره عشق به فرزندتان چیست؟/ایشان به جرم تهدید به قتل، از من شکایت کرده/یادداشت فرزاد حسنی در واکنش به اظهارات اخیر آزاده نامداری منتشر شد

مردم عزیز سرزمینم... دو سال در برابر اظهارات خلاف واقع و بی حرمتی هایی که بر من روا رفت و مظلوم نمایی ها و استفاده از احساسات پاک شما سکوت اختیار کردم.

به گزارش تی وی پلاس، بعد از انتشار عکس جنجالی آزاده نامداری مبنی بر مورد ضرب وشتم قرار گرفتن توسط همسر سابقش فرزاد حسنی، بعد از حدود دو سال سکوت، فرزاد حسنی مجری سرشناس تلویزیون طی یادداشتی که برای تی وی پلاس ارسال کرد، پرده از بسیاری از رازهای مسکوت مانده زندگی مشترک با آزاده نامداری برداشت و از مردم ایران خواست با دقت بیشتری به مسائل نگاه کنند. تی وی پلاس برای اولین بار این یادداشت را منتشر می کند:
مردم عزیز سرزمینم... دو سال در برابر اظهارات خلاف واقع و بی حرمتی هایی که بر من روا رفت و مظلوم نمایی ها و استفاده از احساسات پاک شما سکوت اختیار کردم.
اکنون نیز براساس خواسته ی مادر سیده 63 ساله ام و وثیقه ی سوگندی که یاد کرده ام پاسخ می دهم:
کوتاه! کوتاه از آن جهت که احساس من بر این عقیده استوار است که حریم خصوصی افراد متعلق به ذوالحرم است ولاغیر. بر فرض محال اگر این ادعاهای کذب صحت هم داشت، آیا این روش درستی برای بیان آنهاست؟ ریختن آبروی دیگران و حتی خانواده خود به چه قیمتی؟ به قیمت پخش تصویرمان از تلویزیون؟! انسان ها را از روشی که برای رسیدن به هدفشان انتخاب می کنند بشناسید...

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

1- کدام انسانی با اندک بهره هوشی می تواند بپذیرد که این خانم تا به حال هیچ گونه شکایتی از من نکرده باشد؟ قطعا با اندکی دقت و بررسی صفحات مجازی متعلق به مشارالیها که سرشار از تصاویر و مدارک غیر واقعیست پاسخ سوال روشن است!
2- ایشان با بیان ادعاهای گوناگون و تجمیع کلکسیونی از عناوین مجرمانه همچون ضرب و شتم، افترا، تهدید به قتل، شکستن گوشی همراه (باور کنید به همین جرم!) و ارسال پیامک از من شکایت کرده و در تمامی این موارد به واسطه ی صدور احکام قضایی دست خالی از دادسرا برگشته است! به عنوان مثال رجوع کنید به پرونده کلاسه ی 922192/63 در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو تهران. در کدامیک از این موارد محکوم واقع شده ام؟ هیچ کدام!
3 - اساسا مسائل خانوادگی ما به مدیران رسانه چه ارتباطی دارد؟ چرا ایشان با فرافکنی و عدم قبول واقعیت، موضوعات فی مابین در زندگی شخصی را به عدم پخش مستندشان ارتباط می دهند؟! اساسا ممنوعیت فعالیت ایشان از مراجع دیگر و به واسطه مواردیست که مرتبط با جدایی اش از من نیست.
4- پاسخ مفصل و قاطع من به این فرمایشات کذب و عکس های غیر واقعی و تهمت های پی در پی و مظلوم نمایی در مرجع قضایی به واسطه طرح شکایت از ایشان صورت خواهد پذیرفت و فصل الخطاب همه ی ما قانون است. تا سیه رو شود هر که در او غش باشد.
در پایان می خواهم این دو سوال من در صفحه ی اینستاگرام ایشان پرسیده شود که:
1- نظر ایشان درباره گروهک منافقین چیست؟
2- نظر ایشان درباره ی عاطفه ی مادری و عشق به فرزندشان چیست؟
با سپاس - خاک پای ملت ایران - فرزاد حسنی

mjnorthern
03-25-2015, 08:18 AM
امروز دوشنبه فرزاد حسنی ساعت 18 مهمان رادیو ایران و مجری خوب این برنامه علی مرادی است و ممکن است حرف های زیادی را روی آنتن زنده رادیو به زبان بیاورد!
مگر امروز 4شنبه نیست؟(sm173)

omidha
03-25-2015, 09:43 AM
مگر امروز 4شنبه نیست؟(sm173)
از اول ماجرا رو تنظیم کردم گذاشتم

Shahin
03-25-2015, 11:06 AM
(sm93)

Catman
03-25-2015, 11:10 AM
با مشورت وکیلش یه طوماری نوشته تا گند کاری بالاتر نیاره

mdm123
03-25-2015, 12:24 PM
در پایان می خواهم این دو سوال من در صفحه ی اینستاگرام ایشان پرسیده شود که:
1- نظر ایشان درباره گروهک منافقین چیست؟
2- نظر ایشان درباره ی عاطفه ی مادری و عشق به فرزندشان چیست؟
با سپاس - خاک پای ملت ایران - فرزاد حسنی

این یعنی چی؟(sm77)
تو گفتگوی سال پیش برنامه صبحی دیگر که فرزاد حسنی واسش شعر میخوند به نظر میومد باردار باشه. یعنی به خاطر این بوده؟!!!

omidha
03-25-2015, 12:26 PM
این یعنی چی؟(sm77)
تو گفتگوی سال پیش برنامه صبحی دیگر که فرزاد حسنی واسش شعر میخوند به نظر میومد باردار باشه. یعنی به خاطر این بوده؟!!!

به قول رضا رشید پور ( قضیه خییلی پیچیدس )

Soheil
03-25-2015, 12:54 PM
وکیلش عجب زبونی داره!

Soheil
03-25-2015, 01:11 PM
کاری ندارم با این قضایا ولی بازنده پرونده ازاده نامداریه چون برای اثبات ضرب و شتم نیاز به شاهده که فرزاد می تونه راحت انکارش کنه و به جرم افترا و هتک حسیت از ازاده نامداری شکایت کنه و محکومش کنه باس همون لحظه اینو رو می کرد ازاده تا با حکم پزشکی قانونی برنده پرونده میشد الا یکونیم سال گذشته غیرممکن میاد برنده شه تو دادگاه....حتی الا ازاده نامداری که ادعاشه مدارکش فایل صوتیاس از ادله اثبات دعوی حساب نمیشه!...(sm50)

special
03-25-2015, 01:13 PM
اینا دیگه کین؟ مجری تلویزیون؟ به من چه زندگی ملت چی میشه (sm98)

amooo
03-25-2015, 02:39 PM
والله عكسي كه اين زنه پخش كرده ميگه منو زده بيشتر شبيه فريبرز عربنيا تو مختاره بوي شهادت ميده! چطوري مي خواد تو دادگاه اثبات كنه عكس خودشه!!!!!؟؟؟؟؟(sm178)

newkarbar
03-25-2015, 03:10 PM
کاری ندارم با این قضایا ولی بازنده پرونده ازاده نامداریه چون برای اثبات ضرب و شتم نیاز به شاهده که فرزاد می تونه راحت انکارش کنه و به جرم افترا و هتک حسیت از ازاده نامداری شکایت کنه و محکومش کنه باس همون لحظه اینو رو می کرد ازاده تا با حکم پزشکی قانونی برنده پرونده میشد الا یکونیم سال گذشته غیرممکن میاد برنده شه تو دادگاه....حتی الا ازاده نامداری که ادعاشه مدارکش فایل صوتیاس از ادله اثبات دعوی حساب نمیشه!...(sm50)

عقبی قانون جدید مجازات اسلامی مصوب اردیبهشت 1392، تو ماده 162 گفته این موارد باشرایطی میتونه ادله اثبات دعوی باشه(sm50)

newkarbar
03-25-2015, 03:12 PM
این یعنی چی؟(sm77)

گویا میگن، نامداری بچش رو سقط کرده، البته صحت و سقم قضیه رو والله عالم(sm50)

Soheil
03-25-2015, 03:59 PM
عقبی قانون جدید مجازات اسلامی مصوب اردیبهشت 1392، تو ماده 162 گفته این موارد باشرایطی میتونه ادله اثبات دعوی باشه(sm50)
بعده پاس کردنه 18 واحد درس جزا تو می خوای ب من یاد بدی؟(sm3)ادلش هوشی فایل صوتیه!تا زمانی که مستشار یا دادستان اجازه نامه کتبی نداده باشن این ادله حساب نمیشه یاد گرفتی؟در ضمن عکس هم مدرک نی و ی چیزه دیه برای اطلاعات عمومیت برو شوهادو بخون ضرب و شتم بدون شاهد نمیشه اثباتش کرد عین این میمونه من به تو اتاقم تجاوز کردم می تونی ثابت کنی؟پزشک قانونیم ببری بعد یکونیم سال نمی تونن دخولو مشخص کنن چون با افزایش سنت مدفوعت هم گنده میشه یاد گرفتی؟(sm128)

newkarbar
03-25-2015, 04:06 PM
بعده پاس کردنه 18 واحد درس جزا تو می خوای ب من یاد بدی؟(sm3)ادلش هوشی فایل صوتیه!تا زمانی که مستشار یا دادستان اجازه نامه کتبی نداده باشن این ادله حساب نمیشه یاد گرفتی؟در ضمن عکس هم مدرک نی و ی چیزه دیه برای اطلاعات عمومیت برو شوهادو بخون ضرب و شتم بدون شاهد نمیشه اثباتش کرد عین این میمونه من به تو اتاقم تجاوز کردم می تونی ثابت کنی؟پزشک قانونیم ببری بعد یکونیم سال نمی تونن دخولو مشخص کنن چون با افزایش سنت مدفوعت هم گنده میشه یاد گرفتی؟(sm128)

اولا قپی جزا نیا خودم ارشدش رو دارم و بعد مرحوم استاد دکتر کاتوزیان دومین نفره حقوقی کشور هستم که پایان نامه رو 20 شدم. مدارکش در ایران داک موجوده(sm128)

این ماده 162 تفسیر کن ببینم چند مرده حلاجی
ماده 162- هر گاه ادلهای که موضوعیت دارد فاقد شرایط شرعی و قانونی لازم باشد، می‌تواند به عنوان اماره قضائی مورد استناد قرار گیرد مشروط بر اینکه همراه با قرائن و امارات دیگر، موجب علم قاضی شود.
منتظرم؟؟

newkarbar
03-25-2015, 04:11 PM
(sm50)(sm50)(sm118)

Soheil
03-25-2015, 04:11 PM
اولا قپی جزا نیا خودم ارشدش رو دارم و بعد مرحوم استاد دکتر کاتوزیان دومین نفره حقوقی کشور هستم که پایان نامه رو 20 شدم. مدارکش در ایران داک موجوده(sm128)

این ماده 162 تفسیر کن ببینم چند مرده حلاجی
ماده 162- هر گاه ادلهای که موضوعیت دارد فاقد شرایط شرعی و قانونی لازم باشد، می‌تواند به عنوان اماره قضائی مورد استناد قرار گیرد مشروط بر اینکه همراه با قرائن و امارات دیگر، موجب علم قاضی شود.
منتظرم؟؟
عجب وکیلی که بلد نی دفاع کنه موندم فرزاد چرا تو رو وکیلش نکرده ذیل همون ماده گفته ازاده نتونه اثبات کنه باس جبران نقصان کنه!واسه منم بلقور نکن از خودت دری وری تو اگ وکیل بودی پای صحبت می موندی و از استناد ماده خودت دفاع می کردی نه ک من واست تفسیر کنم در ضمن کاتوزیان هرکی می خواد باشه دیه پیر شده الا وکیا جوون صد برابر اون باعلم به روزن...
پیشنهاد می کنم اینو مطالعه کنی جوجو اوخ بیا بگو ببینم ی قاضی می تونه با علمش حکم بده یا ادله

newkarbar
03-25-2015, 04:18 PM
ماده خودمو ب خودم اسنتاد میکنی؟عجب وکیلی که بلد نی دفاع کنه موندم فرزاد چرا تو رو وکیلش نکرده ذیل همون ماده گفته ازاده نتونه اثبات کنه باس جبران نقصان کنه!واسه منم بلقور نکن از خودت دری وری تو اگ وکیل بودی پای صحبت می موندی و از استناد ماده خودت دفاع می کردی نه ک من واست تفسیر کنم در ضمن کاتوزیان هرکی می خواد باشه دیه پیر شده الا وکیا جوون صد برابر اون باعلم به روزن...

خب معلوم نیست کدوم دانشگاه درس خوندی اگه تو انقد از علم حقوق سر رشته داشتی و به روز بودی عمرت رو به بطالت اینجا صرف نمی کردی. از ادبیاتت معلومه!!!
اما تفسیر ماده
صدر ماده میگه ادله فاقد شرایط شرعی با وقانونی لازم باشد..یعنی همین فایل صوتی ای که نامداری میگه
میگه بعنوان اماره هست مشروط بر اینکه با قرائن و امارات باشد ...میتونه موجب علم قاضی بشد
پس یا موجب علم قاضی میشه و بر مبنای اون حکم را صادر میکمنه
یا موجب علم نیست و از اعداد دلایل خارج هست...
پس وقتی موجب علم شد، میشه ادله..آندرستند؟؟؟

مهندس هرکس که حقوق خونده که الزاما وکیل نیست، صر فا جهت اطلاع(sm50)

newkarbar
03-25-2015, 04:19 PM
ماده 160- ادله اثبات جرم عبارت از اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانوني و علم قاضي است.
علم قاضی(sm50)(sm50)

Soheil
03-25-2015, 04:22 PM
خب معلوم نیست کدوم دانشگاه درس خوندی اگه تو انقد از علم حقوق سر رشته داشتی و به روز بودی عمرت رو به بطالت اینجا صرف نمی کردی. از ادبیاتت معلومه!!!
اما تفسیر ماده
صدر ماده میگه ادله فاقد شرایط شرعی با وقانونی لازم باشد..یعنی همین فایل صوتی ای که نامداری میگه
میگه بعنوان اماره هست مشروط بر اینکه با قرائن و امارات باشد ...میتونه موجب علم قاضی بشد
پس یا موجب علم قاضی میشه و بر مبنای اون حکم را صادر میکمنه
یا موجب علم نیست و از اعداد دلایل خارج هست...
پس وقتی موجب علم شد، میشه ادله..آندرستند؟؟؟

مهندس هرکس که حقوق خونده که الزاما وکیل نیست، صر فا جهت اطلاع(sm50)
(sm2)هر وخت تونسی خودت موکلتو با ی فایل صوتی نجاتش بدی اوخ بیا قبی در کن....اگر قاضی با علم خودش بود که الا قاضیو فرزاد خریده بود لازم به نمایشنامه نویسی نبود...در ضمن من هم کارشناس ای تیم و هم کارشناس حقوق .... این موردی داره واست؟نکنه داره رنجت میده؟در ضمن ادبیات هم فک نکنم تو محکمه شکرستون باشه جناب وکیل باس از موکلت دفاع کنی نه ک ب خودت بگیری خخخخ بدبخ اونی که تو وکیلش شی که هنو نمی دونه قاضی نمی تونه با علمش حکم صادر کنه وختی که فرزاد ادله لازمو برای برنده شدن در این پرونده داره !نه طرفدار فرزادم نه ازاده ولی معلوم برنده این قضیه فرزاده چون با سیاسته و پولدار.

Soheil
03-25-2015, 04:25 PM
ماده 160- ادله اثبات جرم عبارت از اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانوني و علم قاضي است.
علم قاضی(sm50)(sm50)
دوست عزیز که اسمتم نمیدونم .... و نمی خوام دیه بات بحث کنم .... اول متنه فرزادو بخون و بررسی کنه بعد ب قول خودت قبی در کن تو شهر شما بت یاد ندادن ترتیب؟وختی که شوهادی نباشه علم قاضی موثره در اینجا ازاده شاکیه شاهدش نکنه دمشه؟
برفرض تو قاضی حاضر بودی حکمو علیه فرزاد بدی یا ازاده؟برفرض راست هم باشه باس تو فضا مجازی ابرو فرزادو ببره؟چرا تو این چن سال رو نکرده؟هر وخ تونسی همه اینا رو با دلیل واسم توضیح بدی اوخ قبی کن که وکیلی.

Soheil
03-25-2015, 04:29 PM
راسی اگه فایل صوتی میشد بش استناد کرد الا همه دختربازا و پسر بازا با استناد به اس ام اس که خیلیا مدرکشم دارن می تونسن بگن ایشون به خواستگاری من اره داده و باس زنم بشه .... هههه(sm30)خواستگاری پیامکی!

newkarbar
03-25-2015, 04:31 PM
دوست عزیز که اسمتم نمیدونم .... و نمی خوام دیه بات بحث کنم .... اول متنه فرزادو بخون و بررسی کنه بعد ب قول خودت قبی در کن تو شهر شما بت یاد ندادن ترتیب؟وختی که شوهادی نباشه علم قاضی موثره در اینجا ازاده شاکیه شاهدش نکنه دمشه؟
برفرض تو قاضی حاضر بودی حکمو علیه فرزاد بدی یا ازاده؟برفرض راست هم باشه باس تو فضا مجازی ابرو فرزادو ببره؟چرا تو این چن سال رو نکرده؟هر وخ تونسی همه اینا رو با دلیل واسم توضیح بدی اوخ قبی کن که وکیلی.

من کی گفتم وکیلم؟؟(sm70)
بحث ما هم ارتباط به اصل ماجراشون نداره اعم از ابرویزی مجازی یا حق با کمیه و اینا. بحث ما علمی بوده گویا شما فرافه کنی کردی و چیزی از خودت نداری در تفسیر ماده فوق الاشعار بگی و خوده ماده میگه علم قاضی جزء ادله هست و شما اجتهاد در مقابل نص میکنید میگید شاهد ازاده کیه؟؟؟
وقتی ی موضوعی برای قاضی علم شد + قرائن وادلهش زیر دادنامش میزنه
بعد خدایش خدایش کجا درس خونده تا وقتی شاهد هست نوبت به علم قاضی نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!؟ !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!؟!؟

دلم برای آدمایی که تو دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی درس میخونن و بی سواد بارشون اوردن میشوزه(sm74)
سعی کن خودت باشی و نظره وبرداشت خودت رو بدی نه اینکه حرفات کپی اساتید شهیر حقوقی باشه
دکتر علی کاظمی و دکتر جواد طهماسبی از تهیه کنندگان دو قانون آدک و ق.م.الف هستند که استاد حقیر بوده و ساعت ها در این مواد با هم سخن گفتیم

newkarbar
03-25-2015, 04:33 PM
راسی اگه فایل صوتی میشد بش استناد کرد الا همه دختربازا و پسر بازا با استناد به اس ام اس که خیلیا مدرکشم دارن می تونسن بگن ایشون به خواستگاری من اره داده و باس زنم بشه .... هههه(sm30)خواستگاری پیامکی!

خدایش حقوق خوندی ..کجای قانون مدنی گفته خواستگاری کردن یعنی نکاح و هر کس زیرش بزنه باید مجازات بشه؟؟؟؟؟؟

Soheil
03-25-2015, 04:42 PM
خدایش حقوق خوندی ..کجای قانون مدنی گفته خواستگاری کردن یعنی نکاح و هر کس زیرش بزنه باید مجازات بشه؟؟؟؟؟؟
تو معلوم نی با خودتم چن چندی اقایون خانوما ایشون فتوا داد از این به بعد با پیامک خواسگاری کنید از جی افتون و اگ ولتون کرد پیامکو بزارین رو میز دادگاه(sm2)تو داری میگی فایل صوتی درجش بالاتر از شاهده منم میگم اوخ میشه خواسگاری پیامکی کرد اخ دلم.

من کی گفتم وکیلم؟؟(sm70)
بحث ما هم ارتباط به اصل ماجراشون نداره اعم از ابرویزی مجازی یا حق با کمیه و اینا. بحث ما علمی بوده گویا شما فرافه کنی کردی و چیزی از خودت نداری در تفسیر ماده فوق الاشعار بگی و خوده ماده میگه علم قاضی جزء ادله هست و شما اجتهاد در مقابل نص میکنید میگید شاهد ازاده کیه؟؟؟
وقتی ی موضوعی برای قاضی علم شد + قرائن وادلهش زیر دادنامش میزنه
بعد خدایش خدایش کجا درس خونده تا وقتی شاهد هست نوبت به علم قاضی نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!؟ !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!؟!؟

دلم برای آدمایی که تو دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی درس میخونن و بی سواد بارشون اوردن میشوزه(sm74)
سعی کن خودت باشی و نظره وبرداشت خودت رو بدی نه اینکه حرفات کپی اساتید شهیر حقوقی باشه
دکتر علی کاظمی و دکتر جواد طهماسبی از تهیه کنندگان دو قانون آدک و ق.م.الف هستند که استاد حقیر بوده و ساعت ها در این مواد با هم سخن گفتیم
وختی دکتر شمس هس و استاد بی نظیر چرا برم سراغ اونا؟؟؟؟(sm2)تو داری قبی میکنی ارشد جزا هسی و...در ضمن از حرفت دفاع کن ن فرار(sm74)
سوال کردم ازت:
فرزاد الا اومده شکواییه هم داده به دادگاه ازاده هم داره میگه این عکس و فلان ... خوب بر فرض مثال قاضی دل رحم بود و قبول کرد ... ازاده و فرزاد از هم جدا شدن نزدیک دوسال هست ایشون اومدن تو فضای مجازی ابرو ایشونو به عنوان مرد سیتزگر بردن ! کدوم حقش خورده شده؟ازاده یا فرزاد؟ازاده الان چ رابطه ای دارن که دارن ابرو ایشونو می برن؟ابرو دوست عزیز مگه از سر جوب اومده؟؟؟؟؟پس اینجا ازاده محکومه بعد عید برو با استادا ارشدت مشورت کن ... در ضمن ادله ها اثبات دعوی وقتی یکی کارساز باشه دیه به اخریش نمی رسه و دست قاضی بستس وقتی اینجا شاهدی نیی و فرزاد حقش پای مال شده اوخ با علمش بیاد حکمو بده به ازاده؟ ازاده کیه ایشون الا حساب میشن؟ این طرز رفتار ازاده هم معلومه از ی چی رنج برده که این عکسو گذاشته و بعد دلت کرده ولی بازندس اون می تونس راحت شگایت کنه هرچند طلاق دس خوده ازاده بود و طلاقش گرفته و تموم .... عین درجات ارث وختی درجه اولی (مامان بزرگو فلان) باشه ی درجه سومی (نوه نتیجه ندیده)ارث نمی بره !

newkarbar
03-25-2015, 04:45 PM
تو داری میگی فایل صوتی درجش بالاتر از شاهده منم میگم اوخ میشه خواسگاری پیامکی کرد اخ دلم...نم کی همچین حرفی زدم خوبه گفتم که تا وقتی شاهد هست نوبت به علم قاضی نمیرسه؟تو کامنتم هس نگاه کن

newkarbar
03-25-2015, 04:49 PM
مشکلت اینه که داری حکم میدی برای بقیه چیزا که ربطی به بحث مل نداره اینکه اظهر من الشمس هست که ازاده محکوم میشه بخاطر افترا و توهین و به فرزاد در فضای مجازی تو این شکی نیست
موضوع بحث مون این هست که ازاده گفته من 40 تا فایل صوتی ازش دارم...اگر فرضا این فایل مربووط به طلاق باشه و حرفای باشه که علیه فرزاد باشه..آیا این فایل صوتی در محکوم کردن فرزاد به هر عنوان مجرمانه ای قابلیت استناد داره یا نه؟؟؟ دقت کن سوال اینه

بعد ببقول خودت که کاتوزیان پیره دکتر شمست هم پیره و این دکترای که من گفتم هم جوون هستند و هم باسواد...خودت حرف خودت رو نقض میکنی(sm2)

Soheil
03-25-2015, 04:49 PM
تو داری میگی فایل صوتی درجش بالاتر از شاهده منم میگم اوخ میشه خواسگاری پیامکی کرد اخ دلم...نم کی همچین حرفی زدم خوبه گفتم که تا وقتی شاهد هست نوبت به علم قاضی نمیرسه؟تو کامنتم هس نگاه کن
تو صفحه دو گفتی بر اساس اون ماده فلان اون (عکس و فایل صوتیا که ازاده ادعاشه)اماره میشه و فلان و منم می گم اگه اون بشه از ادله خواسگاری پیامکیم پس درسته!همه می تونن با پیامک که خیلیا که بار اولشونن یا ب اصطلاح سوسول وختی دیدین عشقشون رفت با یکی دیه برن از عشقه اولشون شکایت کنن!!!خدایی تو دادگاه بت نمی خندن؟دختره رف ک رف اوخ تو اومدی پیامک ادله دعوات میکنی تو برگه دادخواستت!!!!!!!!!!

Soheil
03-25-2015, 04:54 PM
مشکلت اینه که داری حکم میدی برای بقیه چیزا که ربطی به بحث مل نداره اینکه اظهر من الشمس هست که ازاده محکوم میشه بخاطر افترا و توهین و به فرزاد در فضای مجازی تو این شکی نیست
موضوع بحث مون این هست که ازاده گفته من 40 تا فایل صوتی ازش دارم...اگر فرضا این فایل مربووط به طلاق باشه و حرفای باشه که علیه فرزاد باشه..آیا این فایل صوتی در محکوم کردن فرزاد به هر عنوان مجرمانه ای قابلیت استناد داره یا نه؟؟؟ دقت کن سوال اینه

بعد ببقول خودت که کاتوزیان پیره دکتر شمست هم پیره و این دکترای که من گفتم هم جوون هستند و هم باسواد...خودت حرف خودت رو نقض میکنی(sm2)
ببین اولا هیچ رابطه ای بین این دوتا نی پس ازاده حق نداشه ابرو ببره
دوما ماده قانونیت درست ولی باس بااجازه دادستان یا قاضی یا قاضی کشیک یا مستشار یا متصدیان باشه اونم تو بعضی جرایم خاص که خوده اینا گفتن اوخ اره پیامک فایل صوتی گرفتن ابونمان و شنود و....اره مدرکه ولی الا این مدرکه بنظرت؟؟؟عین این میمونه یکی به زور بدونه حجکم تفتیش بیاد خونت!اجازه میدی بش؟ یا تو جامعه بیان همه پیامکا خواستگاریاشونو بزارن رو میز دادگاه و... ازاده راهی پیش نمی بره مگر شاهد جور کنه اونم که شکر خدا ریخته تو خیابون ساعتی 500 تومن میان شهادت میدن حتی بهتر از منو تو از برن متن شهادت نامه رو.

Soheil
03-25-2015, 05:19 PM
خوب مصه ک بحث تمومید در کل تبادل اطلاعات خوبی بود(sm46)همه برین دیه خونه هاتون ب ما چه از این دوتا(sm98)

daniyal
03-25-2015, 07:34 PM
(sm29) عجب قضیه ای شد این عکسه(sm171)
پارسال تو تلویزیون کم مونده بود تو برنامه زنده خُش خُش بکنتش حالا کجای داستانن(sm77)
در ضمن فک نکنم قضیه واسه یه سال و نیم پیش باشه چون مث این که همین دوتا مجری برنامه تحویل سال بودن نمیدونم شایدم دو سال پیش بوده

جادوگر
03-25-2015, 08:04 PM
دوستان من خودم phd دارم (sm120) ولی این فرزاد معلومه کار خودشه بدجور آدم ح.زا. هست (sm120)
دیگه وقتی دکتر مهران میاد و نظر قطعی میده تمومه شما هم اینقدر به اینا که دانشگاه ازاد خوندن گیر نده!

(sm120) خودت ازشون بیسواد تری

daniyal
03-25-2015, 09:25 PM
دوستان من خودم phd دارم (sm120) ولی این فرزاد معلومه کار خودشه بدجور آدم ح.زا. هست (sm120)
دیگه وقتی دکتر مهران میاد و نظر قطعی میده تمومه شما هم اینقدر به اینا که دانشگاه ازاد خوندن گیر نده!

(sm120) خودت ازشون بیسواد تری

دیو تو امسال کنکور کاردانی دادی چطو پی اچ دی دادن بهت یه ترمه نکنه افتخاریه(sm2)

MaMaTiR
03-25-2015, 10:01 PM
(sm54)

mdm123
03-25-2015, 10:01 PM
به گزارش پارسینه آزاده نامداری پس از انتشار یاد داشت فرزاد حسنی و طرح دو سوال ، این بار در صفحه شخصی اش واکنش شان داد ، متن پیام نامداری بدین شرح است :

سلام.من آزاده نامداری هستم.
ذکرچند نکته ضروریه...
اول اینکه نامه شما بقدری خشن و آشفته بود که ناخواسته منو تایید کردید،...
دو اینکه بازمث همیشه پشت یه زن قایم شدین اینبار بار مادرتون...
سه اینکه زندگی نه ماهه ی مارو همین توهمات شماکه درسوالاتتون هست ازهم پاشید...
توهم..
خداهست ، خدانگهبان ماست ، ومن ازهیچی نمیترسم.
براتون آرامش آرزو دارم...بالبخند...

Catman
03-25-2015, 11:36 PM
سه اینکه زندگی نه ماهه ی مارو
...

(sm132)