PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقام گیری وقیحانه دختر، از هم دانشگاهی هايش

tandis_m
07-09-2014, 12:19 PM
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از ایران، این دختر دانشجو به خاطر حسادت، اقدام به انتشار شماره تلفن همکلاسی‌هایش در اینترنت کرد. سرهنگ «محمدمهدی کاکوان» در تشریح جزئیات ماجرا گفت: اوایل اردیبهشت‌ماه سال جاری، دختری جوان به نام «فریبا» با مراجعه به پلیس فتا ادعا کرد شماره تماس وی در شبکه‌های خاص غیراخلاقی بارگذاری شده است. وی با بیان این‌که این دختر 24 ساله که دانشجوی یکی از دانشگاه‌های مطرح پایتخت بود، عنوان کرد گروهی ناشناس با انتشار شماره تلفن همراه وی، وی را یک دختر فاسد معرفی کرده که این مسأله سبب مشکلات جدی در خانواده او شده است، گفت: بررسی‌های پلیسی برای یافتن ردپایی از متهم یا متهمان احتمالی آغاز شد اما هنوز چند روزی از شکایت فریبا نگذشته بود که یکی دیگر از همکلاسی‌هایش به نام «آرش» با مراجعه به پلیس فتا ادعای مشابهی را مطرح کرد.
«آرش» گفت که اسم و شماره تلفن همراه او در شبکه‌های خاص غیراخلاقی تحت عنوان یک پسر فاسد منتشر شده است و مأموران با توجه به حساسیت موضوع، بلافاصله رسیدگی به این پرونده را در دستور کار قرار دادند و با بررسی‌های نهایی توانستند ردپای یکی از هم‌دانشکده‌ای‌های آنان را بیابند.
وی با بیان این‌که بررسی‌ها نشان داد «مرضیه» 25 ساله اقدام به انتشار اظهارات دروغ و شماره تلفن همراه این افراد کرده است، گفت: با بازداشت این دختر، مشخص شد همکلاسی‌هایش کمپین علمی راه‌اندازی کرده‌اند و مرضیه را در گروه‌های خود نپذیرفته‌اند که این مسأله و همچنین رقابت علمی بین دانشجویان، سبب شده مرضیه برای انتقامگیری، دست به چنین کاری بزند. رئیس پلیس فتای پایتخت در پایان با بیان این‌که بررسی‌ها نشان داده مرضیه همراه فریبا برای پیگیری‌های پرونده‌اش بارها به پلیس فتا مراجعه کرده، گفت: این شخص در اعترافاتش عنوان کرد به دلیل نپذیرفتن‌اش در گروه‌های علمی و برای ایجاد اختلاف بین اعضای گروه، دست به چنین کاری زده است.2005

rebasss
07-09-2014, 12:54 PM
از همینجا به مرضیه عرض میکنم که بیا تو گروه ما ، سخت نگیر با

مرسی خبر (sm93)

Shahin
07-09-2014, 04:42 PM
انقدر تشنه ی علم بوده؟؟

AL222
07-10-2014, 04:27 PM
(sm25)

--MOHAMMAD--
07-10-2014, 11:26 PM