PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ~> دو تصادف مرگبار ماشین های لوکس در پایتخت::پسر قلعه نویی کجای ماجرا بود؟

hosseinov
04-21-2015, 01:10 PM
ساعت 42 دقیقه بامداد برخورد دو خودرو در مسیر شرق به غرب اتوبان شهید همت، روی پل یادگار به سامانه 125 اعلام و ایستگاه 25 به محل حادثه اعزام شد.
وی ادامه داد: در محل حادثه مشخص شد یک دستگاه بی ام و با 4 سرنشین مرد که سقف آن باز بود،‌ به دلیل نامشخص از مسیر اصلی منحرف و بعد از برخورد با گاردیل‌، جدول و یک دستگاه پرشیا در محل متوقف شده بود. هر 4 سرنشین این خودرو به بیرون پرتاب شده بودند به گونه‌ای که یکی از آنها از روی اتوبان همت به اتوبان یادگار افتاده بود.

بعد از جمع آوری این افراد مشخص شد 2 نفر از آنها جان خود را از دست داده‌ند و دونفر دیگر که شدیداً دچار آسیب شده بودند به مرکز درمانی منتقل شدند و عملیات در ساعت 1:47 به پایان رسید.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود گزارش خبری و صحنه تصادف بی اِم و
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

::::

وقوع حادثه ای دیگر: در ساعت 4:50 بامداد امروز مورد دیگری از حادثه خودرویی در مسیر شمال به جنوب خیابان شریعتی نرسیده به پل صدر اعلام و ایستگاه 6 به محل حادثه اعزام شد. در محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه پورشه به دلیل نامشخصی از مسیر اصلی منحرف و با جدول‌ها و درخت‌های کنار خیابان برخورد کرده و بعد از طی مسافتی در محل متوقف شده است.
هنگامی که آتش‌نشان‌ها به محل حادثه رسیدند دو سرنشین این خودرو که یک خانم و آقای جوان بود از خودرو بیرون بودند اما مشخص نبود که خود آنها نسبت به خروج از خودرو اقدام کرده‌اند یا شهروندان این کار را انجام داده‌اند.
پس از معاینات لازم معلوم شد خانم 23 ساله جان خود را از دست داده و مرد حاضر شدیداً دچار آسیب شده است که به مرکز درمانی منتقل شد و عملیات در ساعت 5:06 به پایان رسید.

اما صاحب این پورشه چه کسی بود؟!
اما خبری که بلافاصله در فضای مجازی پیچید تعلق این اتومبیل به پسر مربی تیم استقلال بود امان هوتن قلعه نویی که در سلامت کامل به سر می برد گفت که خودرویش را به شخص دیگری فروخته بوده و چون هنوز کارهای نقل و انتقال سند را انجام نداده است باعث شده تا این شایعه به وجود بیاید که فرد فوت شده پسر سرمربی استقلال است.
او دراینباره گفته است: «خوشبختانه این حادثه برای من اتفاق نیفتاده و من سالم هستم؛ هر چند فرد فوت شده در سانحه تصادف دوست صمیمی‌ام بوده و از این ماجرا خیلی ناراحت هستم. ماشینی که تصادف کرده مدتی قبل برای من بود که آن را به دوست صمیمی‌ام فروخته بودم اما از آنجایی که خیلی‌ها می‌دانستند آن ماشین متعلق به من بوده،‌ تصور کردند من در این تصادف بوده‌ام.»
هوتن قلعه‌نویی در پایان گفت: «این ماشین یک پورشه زرد رنگ بود که همانطور که گفتم خیلی‌ها آن را با من می‌شناختند. این‌طور که شنیده‌ام علت اصلی حادثه سرعت بالا بوده که باعث انحراف و چپ کردن ماشین و در ‌‌نهایت منجر به فوت دوست صمیمی‌ام شده است.»
خبر و توضیح پسر قلعه نویی به اندازه کافی گنگ هست اینکه ماشین رو فروخته بوده و ... اما گذری در خبرهای قدیمی تر و حکایت آقای پورشه سوار بدون گواهینامه در خیابان های تهران که لذوما ربطی به این تصادف نداره اما جالبه.

تاریخ خبر پنج شنبه ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
امیر قلعه‌نویی همراه با علی دایی سه‌شنبه شب میهمان برنامه سفربه‌خیر تلویزیون بود تا در مورد لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی برای مردم حرف بزند.
نکته جالب اما در مورد سرمربی استقلال این است که پسر او از دو سال پیش با اتوموبیل شخصی‌اش سر تمرینات استقلال حاضر می‌شود.پورشه‌سواری هوتن این روزها در حالی به سوژه داغ برخی بازیکنان آبی‌پوش تبدیل شده که او متولد اردیبهشت ۷۵ است و در حال حاضر فقط ۱۷ سال دارد.
اینکه پسر امیرخان چطور بدون گواهینامه اقدام به رانندگی می‌کند، سوالی است که خود قلعه‌نویی بزرگ باید به آن جواب بدهد. آیا بهتر نیست سرمربی استقلال اصلاح جامعه را از خانواده خودش شروع کند؟

بعدتر صاحب پورشه زرد شد:

::::
نوشته ی امشبِ مهدی رستم پور در مورد ماجرای تصادف
چون آخرین فصل سرمربیگری قلعه‌نویی است در استقلال، انتقادها از ایشان تند شده و شدت گرفته. من چنین قصدی ندارم. فردا پسفردا، حتی یادداشتی خواهم نوشت درباره تسویه حساب شخصی و غیرمنصفانه امیر حاج رضایی با او.
فقط اینکه در تصادف خیابان شریعتی، پورشه‌ای چپ کرد با شش کشته و مجروح. پورشه برای پسر 18 ساله امیر قلعه نویی بوده!
ورد زبان امیر خان در طول فصل، نداری باشگاه است، سرخ کردن صورت با سیلی و شرمندگی تیم در برابر زن و بچه. ما هم باورمان می‌شود.
قبل و بعد از بازیها، از آقا امام زمان می‌گوید. نوکری امام حسین و خدمتگزاری اهل بیت و عزاداری. مردم با چه زبانی بگویند این بساط شیک زهد فروشی را نمی‌خواهند؟ نه از قهرمان المپیک، نه سرمربی استقلال.
البته شتاب پورشه کاملاً مناسب است برای سرعت بخشیدن به نوکری اهل بیت. در روایات هم آمده به فرزندان خود پیش از اتمام دبیرستان، شنا، تیراندازی و پورشه سواری بیاموزید. اینستاگرام هوتن جان را دیدم. عجب گل‌پسری تربیت کرده ژنرال، پشت رل پورشه، در خیابانهایی که ...

توضیح: خودش در اتومبیل نبوده.

daniyal
04-21-2015, 01:16 PM
(sm27)

ehsansalehi
04-21-2015, 01:27 PM
فوتبال+پسر قلعه+ماشین که آینه بغلش پول خون منه ! +فخر فروشی+.... همه را :(sm3)

فقط ساده زیستی و سلامت و آرامش و آسودگی خاطر(sm127)

mbk2008
04-21-2015, 02:56 PM
(sm21)

special
04-21-2015, 03:01 PM
فوتبال+پسر قلعه+ماشین که آینه بغلش پول خون منه ! +فخر فروشی+.... همه را :(sm3)

فقط ساده زیستی و سلامت و آرامش و آسودگی خاطر(sm127)
ساده زیستی چیه؟ اینا همش حرف الکی چون نمیتونی داشته باشی میگی ساده زیستی؟! خیلی هم خوبه البته نه این فوتبالیست ها و یه پسر 17 ساله اما هرچقدر پول بیشتر رفاه بیشتر

sadegh1
04-21-2015, 03:04 PM
چشونه اینا؟ خخخخخخخ

پول زیاد........

rezaartist
04-21-2015, 03:10 PM
(sm50)

amir_77
04-21-2015, 06:44 PM
(sm54)

amir_77
04-21-2015, 06:45 PM
ساده زیستی چیه؟ اینا همش حرف الکی چون نمیتونی داشته باشی میگی ساده زیستی؟! خیلی هم خوبه البته نه این فوتبالیست ها و یه پسر 17 ساله اما هرچقدر پول بیشتر رفاه بیشتر
تو هرکی هم که باشی ته تهش میری زیر خاک پس نه انقد ساده زندگی کنیم...نه خیلی بلند پرواز باشیم...

Shahin
04-21-2015, 07:00 PM
(sm25)

Soheil
04-21-2015, 09:47 PM
دارندگیو برازندگی...پول داشی قدرت داری پول داشی همه چی داری پول داشی چیزا خوب مال خودته و.....گوربابا اون دنیا همین جا داره کونمون پاره میشه اون دنیا لابد سیخ می کنن؟؟!پس تا عمر داری لذتو ببر حالا از هرنوعی

Soheil
04-21-2015, 09:49 PM
در ضمن اوناکه میگن پول بده و فلان بخاطر همون پوله که داریم درس می خونیمو یا هر روز کله سحر میریم ایور اور دنبالش .... الان ی توف هم مفتی نمیکنن

rezaartist
04-21-2015, 10:02 PM
در ضمن اوناکه میگن پول بده و فلان بخاطر همون پوله که داریم درس می خونیمو یا هر روز کله سحر میریم ایور اور دنبالش .... الان ی توف هم مفتی نمیکنن
(sm127)تاییدات متوالی داش سهیل
وقتی یه عده پول میدن براشون روزه نماز بخونن یعنی خدا هم پولیه

ehsansalehi
04-21-2015, 10:47 PM
آقا ساده زیستی را با بد بخت و بی تحرکی اشتب نگیر (sm25)

ساده باش ، اما تلاشت را بکن ، تلاشت را بکن ولی تمع نداشته باش .

غصه نداشته هات را نخور ، با داشته هات شاد باش و ازشون استفاده کن

تنبلی را به حساب تقدیر نگذار
و نمی خوام برم بالای منبر ، خودت تا تش برو منظورم را رسوندم

hossein71123
04-21-2015, 11:37 PM
لینک دانلود گزارش مشکل داره بررسی کنید
باتشکر

special
04-22-2015, 03:55 AM
درود بر تو

special
04-22-2015, 03:57 AM
آقا ساده زیستی را با بد بخت و بی تحرکی اشتب نگیر (sm25)

ساده باش ، اما تلاشت را بکن ، تلاشت را بکن ولی تمع نداشته باش .

غصه نداشته هات را نخور ، با داشته هات شاد باش و ازشون استفاده کن

تنبلی را به حساب تقدیر نگذار
و نمی خوام برم بالای منبر ، خودت تا تش برو منظورم را رسوندم
حالا شد این حرفتو قبول دارم....اما باید دست از تلاش نکشید قانع نبود....البته ما هم شعار میدیم تا عمل راه دراز است....
از ایناگذشته تو مملکت ما دید منفی نسبت به پول دار ها هست در حالی که همشون هم آدمای بدی نیستند

server1
04-22-2015, 08:04 AM
کارش دروسته اقای قلعه نوعی عزیز ما سالم بود اصفهان دیدمش ما هم نوکری اهل بیتیم