PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی , مشاوره و دانلود فیلم و سریال های روز دنیا

Rmin
04-30-2015, 02:54 AM
ــــــــــبه نام افریننده عشقــــــــــ

خدمـت شما عـزیـزان (و به قول یکی از دوستان ) شما بزرگواران عرض کنم همونطور که از اسـم تاپیـک پیـداست تصـمـیم بر اینه که
اینجا برای انتخاب فیـلم ها و سـریـال هایی که میخوایم ببینیم ازبچه های دیگه که قبلا اونهارو دیدن یا اطـلاعاتـی راجع بـهشون دارن
کمک بگیریم . همینطور اگر فیلم و سریال جدیدی تولید و پخش شد بچه ها لطف کنن و اینجا هم معرفی و اخبار مربوط به اون رو قرار
بدن . ضمن اینکه میتونیم لینک های رایگان رو هم با هم به اشتراک بگذاریم و با هم لذت ببریم ! .............................................

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

و اما چند نکته :

دوستان توجه داشته باشید ضمن اینکه خلاصه یا قسمتی از سریال یا فیلمی رو قرار میدید به خاطر افرادی که اون فیلم یا سریال
رو هنوز ندیدن از گفتن بخش های حساس و اصلی خود داری کنید یا درون کادر SPOILER قرار بدید ................................

نکته دوم اینکه از گذاشتن لینکهای تبلیغاتی برای دانلود فیلم ها خودداری کنید و تا جایی که میشه از سایتهایی اپلود رایگان استفاده
بفرمایید که تگ تبلیغاتی نداشته باشند .................................................. .................................................. ..................

شاد باشید و اسپم ارسال نکنید ... !

Rmin
04-30-2015, 02:54 AM
به به چه تاپیکی زدم ! (sm120)

چه طرحی ... چه متنی ... چه ویرایشی ...
چه پسری ... تازه مجردم هستم . باورتون میشه ؟ (sm25)
واقعا دستم درد نکنه ... خسته نباشم(sm115)

Rmin
04-30-2015, 03:29 AM
Chavosh
الی دیشب رفتی نشد بگم بهت . از طرفی حالا فرصت میشه اینجا بگم (sm59)
این دوتارو اگه ندیدی بگیر فکر کنم خوشت بیاد . امتیازم دارن ...

The Killing : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Bates Motel : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Rmin
04-30-2015, 06:33 AM
دانلود فیلم Tracers 2015 | کیفیت 720 | لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])| دانلود از اپلودبوی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :
یک پِیک دوچرخه سوار نیویورکی ، بعد از اینکه توسط گروهی خلافکار تحت تعقیب قرار می گیرد،
به دنیای ورزش پارکور پناه می برد و…

Rmin
04-30-2015, 06:37 AM
دانلود فیلم Mortdecai 2015 | کیفیت 720 | لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])| دانلود از اپلودبوی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :
روهی خلافکار روسی و بریتانیایی و شخصی به نام چارلی مُردِکای، ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) یک دلال آثار هنری خلافکار و شیک پوش ،
برای پیدا کردن یک تابلوی دزدیده شده که شایعه شده کُدی داخلش وجود دارد ، که محل طلاهای گمشده ی نازی‌ها را نشان می‌دهد ، با هم رقابت می‌کنند و…

Rmin
04-30-2015, 10:12 PM
سریال The Odd Couple با بازی Matthew Perry برای فصل اینده تمدید شد (sm19)

Rmin
05-01-2015, 11:17 PM
دانلود فیلم American Sniper 2014 | کیفیت 720 | لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])| دانلود از اپلودبوی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :
فیلمی بر اساس داستان واقعیِ سرباز نیروی دریایی “کریس کایل” ، ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) که توانست به یکی از بهترین تک تیراندازان کشورش تبدیل شود. اما…

Rmin
05-01-2015, 11:21 PM
دانلود فیلم Shaun The Sheep Movie 2015 | کیفیت 720 | لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])| دانلود از اپلودبوی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :
هنگامی که شان می خواهد از روزمرگی خارج شود و مقداری تفریح کند، تصمیم می گیرد کشاورز، کاروان و گله را از تپه تند عبور داده و به شهر بزرگ ببرد…
در ماجراهایی که برای شان و گله اتفاق می افتد تنها فکری که در سر آنهاست بازگشت به چمن سبز خانه است…

Rmin
05-04-2015, 10:15 AM
دانلود فیلم Bitva za Sevastopol 2015 | کیفیت 720 | لینک IMDB| ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دانلود از اپلودبوی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :
داستان فیلم که در جریان جنگ جهانی دوم و در شهر سواستوپول اتفاق می افتد ، درباره ی لیودمیلا پاولیچنکویِ جوان است که پس از اتفاقاتی ،
به ارتش ملحق می شود تا به عنوان یک تک تیرانداز وارد عمل شود. اما…

Rmin
05-04-2015, 10:26 AM
دانلود فیلم Dracula Untold 2014 | کیفیت 720 | لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])| دانلود از اپلودباز ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :

زمانی که ولاد متوجه یک تهدید خارجی علیه قبلیه و خانواده اش می گردد، تصمیم می گیرد با نیروهای ماورای طبیعی
معامله ای انجام دهد که سرانجام سیاهی به همراه دارد …

Rmin
05-04-2015, 10:10 PM
سریال Helix کنسل شد ! ...

Rmin
05-07-2015, 01:16 PM
دانلود فیلم Jupiter Ascending 2015 | کیفیت 720 | لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])| دانلود از اپلودبوی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :

در آینده ­ای درخشان و رنگین ، ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) یک خدمتکار بینوا ، توسط شخصی بیرحم از یک خانواده­ ی قدرتمند ، در سیاره ای که به وارث جدیدی نیاز دارند انتخاب می شود.
به این ترتیب او با یک جنگجوی مجهز شده­ ، راهیِ آن سیاره می­ شود تا به فرمانرواییِ آن شخص پایان دهد و…

special
05-07-2015, 02:04 PM

به نقل از ورایتی، روز گذشته پوستر رسمی فیلم ابرقهرمانی انت من (مرد مورچه ای) توسط کمپانی مارول منتشر شد.Ant-Man / مرد مورچه ای عنوان فیلم ابرقهرمانی جدید کپانی مارول است، که پس از کش و قوس های فراوان در مرحله تولید، بالاخره به آغاز اکران خود نزدیک شده است.و بنابراین پوستر رسمی آن نیز منتشر شد. البته پوستر این فیلم همانند سایر پوسترهای فیلم های ابرقهرمانی مارول است و از روال همیشگی آن تبعیت میکند، به طوری که تصویر ابرقهرمان در وسط و سایر بازیگران نیز در اطراف آن نمایش داده میشوند، بدون ذره ای خلاقیت!داستان این فیلم از میان شخصیت هایی که لباس انت من را در کمیک های مارول بر تن داشته اند از روی اسکات لَنگ(با بازی پاول راد) ، فرد دزدی که از شاگران دکتر هنک پایم (با بازی مایکل داگلاس – دانشمند مخترع لباس انت من) است نوشته شده است. دکتر پایم به همراه اسکات لنگ میخواهند از افشا شدن راز تکنولوژی انت من جلوگیری کنند. تکنولوژی که به کسی که لباس را پوشیده این امکان را میدهد تا به اندازه ای کوچک تبدیل شده ولی قدرت زیادی داشته باشد! او همچنین باید نقشه یک دزدی را بکشد که جهان را نجات خواهد داد.علاوه بر پاول راد و مایکل داگلاس، اونجلین لیلی، کوری استول، بابی کاناویل، مایکل پنا و جوردی مولا بازیگران این فیلم را تشکیل میدهند.کارگردانی این اثر که پس از کش و قوس های فراوان به پیتون رید رسید در ابتدا در سال 2006 به عهده ادگار رایت و جو کورنیش گذاشته شده بود تا سال 2011 آنها سه نسخه از فیلم نامه را آماده کردند و سال 2013 نیز فیلم برداری اثر آغاز شد اما سال گذشته در ماه می ادگار رایت از پروژه کناره گیری کرد و یک ماه بعد آدام مک کی و پاول راد فیلم نامه ای را برای فیلم آماده کردند که توسط پیتون رید کارگردانی شد.انت من در شرایطی دو ماه بعد اکران خواهد شد که بلاک باستر عظیم مارول ، اونجرز : عصر اولترون تا کنون با فروش 660 میلیون دلاری سینماهای جهان را تسخیر کرده حال باید دید آیا طرفداران دنیای کمیک مارول باز هم 17 جولای – 26 تیر برای دیدن ابرقهرمان جدید خود بلیط میخرند یا خیر؟

special
05-07-2015, 02:08 PM

نمایندگان کمپانی فیلمسازی "لاینزگیت" اعلام کردند ادامه‌ی نسخه‌ی "جان ویک"، یکی از موفق ترین فیلم های اکشن سال 2014 را در دستور ساخت قرار داده اند.این فیلم سال گذشته توانست با بودجه ی 20 میلیون دلاری، به فروشی نزدیک به 80 میلیون دلار در سرتاسر جهان دست یابد و آغازی جدید برای کیانو ریوز باشد.کیانو ریوز، که بعد از مدت ها طعم خوش موفقیت را در یکی از کارهای سینمایی اش چشیده، تصمیم گرفته تا با کارگردانان و نویسنده‌ی نسخه ی اولیه ی این فیلم موفق دوباره همکاری کرده و قسمت دوم این فیلم را در سال 2017 روانه ی سینماها کند.هنوز تاریخ دقیق اکران و همچنین داستان قسمت دوم مشخص نشده است.

reza67
05-08-2015, 12:10 AM

نمایندگان کمپانی فیلمسازی "لاینزگیت" اعلام کردند ادامه‌ی نسخه‌ی "جان ویک"، یکی از موفق ترین فیلم های اکشن سال 2014 را در دستور ساخت قرار داده اند.این فیلم سال گذشته توانست با بودجه ی 20 میلیون دلاری، به فروشی نزدیک به 80 میلیون دلار در سرتاسر جهان دست یابد و آغازی جدید برای کیانو ریوز باشد.کیانو ریوز، که بعد از مدت ها طعم خوش موفقیت را در یکی از کارهای سینمایی اش چشیده، تصمیم گرفته تا با کارگردانان و نویسنده‌ی نسخه ی اولیه ی این فیلم موفق دوباره همکاری کرده و قسمت دوم این فیلم را در سال 2017 روانه ی سینماها کند.هنوز تاریخ دقیق اکران و همچنین داستان قسمت دوم مشخص نشده است.

من نمیدونم فیلمش داغون بود یا من سلیقم بده
ولی یکی از مزخرف ترین فییلمایی بود که امسال دیدم(sm50)

special
05-08-2015, 11:35 AM
kenu reeves بازیگر خوبی قشنگ بازی می کنه اما داستان فیلم به شدت تخیلی مسخره بود(sm50)

Rmin
05-08-2015, 11:41 AM

kenu reeves بازیگر خوبی قشنگ بازی می کنه اما داستان فیلم به شدت تخیلی مسخره بود(sm50)

دقیقا منم موافقم ... داستان فیلم مشکل داشت ... سگش رو کشتن زد قتل عام کرد ! :| اما قسمت های اکشنو خیلی خوب در اورده بودن ...

kamyab
05-08-2015, 12:25 PM
آقا تاپیک سریال رو جداگانه بزنید !
هزار تا تاپیک فیلم داریم تو همونا پست بذارید که آرشیو کامل تری باشه

Rmin
05-09-2015, 01:52 AM
آقا تاپیک سریال رو جداگانه بزنید !
هزار تا تاپیک فیلم داریم تو همونا پست بذارید که آرشیو کامل تری باشه
تاپیک فیلم هست اره اما مشخص نیست هیچکدوم یکی فیلم کم حجمه یکی ایرانی یکی خارجی یکی ...
جدای از این بیشتر اینجا حالت بحث و مشاوره هم داره و اینکه اگه بشه اسپم ها کمتر باشه اینجا ...

(sm10)

Rmin
05-09-2015, 01:55 AM
دانلود فیلمMaggie 2015 | کیفیت 720 | لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])| دانلود از اپلودبوی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :

ماجرای پدری (آرنولد شوارتزنگر) اهل ایالات مرکزی آمریکا را دنبال می کند که دختر نوجوانش (ابیگیل برسلین)
توسط ویروسی که در سراسر کشور شیوع پیدا کرده و انسانها را به آرامی تبدیل به زامبی می‌ کند، آلوده شده است.

Rmin
05-11-2015, 12:13 PM
دانلود فیلمInfini 2015 | کیفیت 720 | لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])| دانلود از اپلودبوی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خلاصه داستان :

یک تیم «جستجو و نجات» زبده به یک مرکز استخراج در خارج زمین فرستاده می شوند،
تا “ویت کارمایکل” تنها بازمانده یک شیوع بیولوژیکی را نجات دهند و …