توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ๑۩۞۩๑ Rate Seen Movie Or Tv Series ๑۩۞۩๑
HO33E!N
07-17-2014, 05:24 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
با سلام خدمت دوستان بارانی(sm10)
با یک تاپیک غیر چت روم در خدمت شما عزیزان هستیم(sm120)
در این تاپیک لطف کنید فیلم و سریال هایی رُ که دیدن به تفکیک نمره بدین و چند خطی در موردش توضیح بدین
اگر گفت و گویی در مورد فیلم داشتین انجام بدین ولی از بحث های متفرقه بپرهیزید...
عنوان تاپیک چون کاملا دزدی هستش ممکنه اشکال نگارشی و یا دستوری داشته باشه که اعلام کنید درستش کنم(sm25)
هر پست یک فیلم...اگر پوستری هم از فیلم بذارید ممنون میشم(sm10)
ehsan1361
07-17-2014, 05:36 PM
اهل فیلم و سریال نیستم(sm120)
خوب ، بد ، زشت با اختلاف بهترین وسترن تاریخ(sm127)
Armila
07-17-2014, 05:50 PM
با سپاس از تاپیک مفید و خوبتون(sm10)
آخرین فیلمی که دیدم Grand budapest hotel بود محصول 2014 امتیازش بالا بود انتظار داشتم خیلییی بهتر از اینا باشه ولی در کل دوست داشتم خوشم اومد
در مرحله بعد به بحث کارشناسی که رسیدین یشتر صحبت میکنیم دربارش(sm59)
ژانر: کمدی
خلاصه داستان :
در سال ۱۹۳۰ که دولتی فاشیست در حال قدرت گرفتن است و شعله جنگ در حال روشن شدن، هتل بزرگ بوداپست به واسطه تلاش فراوان مهماندار و شاگردش به یکی از برترین تفریحگاههای اروپا تبدیل شده است. یکی از مشتریان همیشگی هتل میمیرد و یک نقاشی ارزشمند به مهماندار می رسد، با این اتفاق همه چیز تغییر میکند…
Ratings:
8.2/10
Metascore: 88/100 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
نمره خودم هم گفتم از نظر من در حده 8 به بالا نبود شاید مخاطب خاص داره واسه من اینجوری بوده من به شخصه 7.5 تا 8 میدم همون نزدیک 8 ( باید دقیق باشه)
(sm120)
ولی از نظر بازی بازیگرا اگه بخوایم قضاوت کنیم بالای 8 میشه
(sm120)
HO33E!N
07-17-2014, 06:05 PM
NOAH 2014
فیلم خوش ساخت با بازی های خوب همه مخصوصا استاد راسل(sm19)(sm120)
در کل خوشم اومد از دیدن این فیلم
ولی داستانش با اونی که ما شنیدیم خیلی فرق داشت
بیشتر پیامبر حیوانات بود تا انسان ها
در کل نمره 6 به فیلم عادلانه به نظر میرسه
(sm120)
vahid
07-17-2014, 06:28 PM
منظورت آخرین فیلمه دیگه؟
HO33E!N
07-17-2014, 06:29 PM
منظورت آخرین فیلمه دیگه؟
نه هر چی بود بزن اون تریپ بود(sm2)
vahid
07-17-2014, 06:30 PM
نه هر چی بود بزن اون تریپ بود(sm2)
ریت کنید (sm2)
پ کلا تیتر بالا کشکه دیگه (sm2)
Betty
07-17-2014, 10:47 PM
Blue Jasmine 2013
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
داستان ملموس و نزدیک به واقعیت داره که باعث میشه با فیلم ارتباط برقرار کرد (در مواردی هم هم ذات پنداری با کاراکتر اصلی(sm17))
بازی فوق العاده و شاهکار cate blanchett هم باعث شد این فیلمو 2 بار ببینم (sm132)
AkbaR
07-18-2014, 12:48 AM
the best offer 2013
خوب است حال توضیح ندارم (sm120)
سینما پارادیزو رو هم ندیده بودم که دیدم خیلی خوب بود (sm50)
Milad
07-18-2014, 01:20 AM
نوح (sm120)
بازی راسل کرو توش فوق العاده بود ولی جلوه های ویژه فیلم انگار زیاد واسش خرج نکردن مخصوصا اینکه حیوون ها رو به خواب بردن دلیلش این بود که از هزینه ها کم کنن و زیاد هم وقتشون رو نزارن
در مورد داستان فیلم هم مشکل داشت به نظرم حتی مسیحی ها هم انگار اعتراض داشتن ولی در کل ارزش یه بار دیدن رو داشت و6 هم نوش جونش (sm120)
Armila
07-18-2014, 05:18 PM
یه فیلم ایرانی بسیار زیبا
کارگردان: فرزاد مؤتمن | ژانر: ملودرام، عاشقانه
تاریخ انتشار: 1381
خلاصه داستان:
شبهای روشن، داستان زندگی دو آدم تنهاست. استاد دانشگاهی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) سرخورده اجتماعی و مأیوس فلسفی است و انزوای خود را با تدریس ادبیات، مطالعه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) کتاب و پرسه زدن در خیابانها میگذراند. شبی متوجه دختری ساک در دست میشود و به او کمک میکند تا از شر مزاحمت یک راننده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ماشین رهایی یابد، از اینجا بین او و رویا دوستی شکل میگیرد…
بازیگران:
مهدی احمدی، هانیه توسلی، محسن شاه ابراهیمی و…
یکی از بهترین فیلم های ایرانی که دیدم
فیلمنامه فوق العاده پر از دیالوگ هایی که شما رو تحت تاثیر قرار میده و راجع بش فکر میکنین
عشق رو که یه موضوع رایج تو فیلمای ایرانیه به یه شکل متفاوت بیان کرده
برای اونایی که مثل من تا قبل این فیلم فرزاد موتمن رو نمیشناختن بعد این فیلم احتمالا اسمشو به لیست کارگردانای خوب ایران اضافه میکنن
اگه بخوام از 1 تا 10 نمره بدم بالای 8 میشه این فیلم به نظرم
Shahin
07-18-2014, 05:22 PM
NOAH 2014
(sm120)
کلا سردرگممون کرد! یه سوال این وسط کنعان چیشد؟؟ همون حام بود؟؟
جادوگر
07-18-2014, 05:23 PM
(sm128)(sm128) 000سلام(sm59)
Betty
07-18-2014, 05:32 PM
NOAH
نوح از نگاهی دیگر(sm132)
میشه گفت داستان کاملا جدید بود و اگه بخوایم به مذاهب ربطش بدیم صدای همه در میاد
بدون دید مذهبی داستان جالبی بود(sm10)
Armila
07-18-2014, 05:35 PM
NOAH
نوح از نگاهی دیگر(sm132)
میشه گفت داستان کاملا جدید بود و اگه بخوایم به مذاهب ربطش بدیم صدای همه در میاد
بدون دید مذهبی داستان جالبی بود(sm10)
من اول دیدم امتیازش پائینه دان نکردم بعد که دوستان گفتن حتما ببین قشنگه
reza67
07-18-2014, 05:39 PM
دیشب نوح رو دیدم
دو جور میشه بهش نگاه کرد
اگه به عنوان یه فیلم بیوگرافی و اقتباس شده از کتب دینی بهش نگاه کنیم شاید زیاد فیلم جالبی نباشه
اما تو ژانر فیلم تو imdb چیزی از بیوگرافی نمیبینیم که نشون میده این فیلم چالش های ذهنی آرنوفسکی از فیلمه
چه بهتر بود که اول یا آخر فیلم اشاره ای به این موضوع میکرد که ممکنه فیلم با واقعیت اونوجوری که جاهای مختلف خوندیم فرق داشته باشه و این فقط ساخته ذهن منه و چالش هاییه که منو بهش مشغول کرده
البته بعضی از جاهای فیلم اونقدر انحراف از کتب دینی زیاد بود که انگار داریم یه فیلم دیگه میبینیم
تا اونجایی که ما خوندیم همه مسخرش میکردن که سیل کجا بوده و اگرم بیاد میریم رو کوه میمونیم اما اینجا همه مشتاق بودن به کشتی برسن (sm120)
و اینکه جاهایی مثل اینکه یه عده بی گناه رو جا گذاشت رو نمیشه هیچ جوره هضمش کرد
در مورد بازی گرا هم راسل کرو مثل همیشه عالی بود . فکر کنم تنها کسی بود که میتونست از پس این نقش بر بیاد بعد لیام نیسون خیلی صداشو دوس دارم (sm19). جنیفر کانلی هم همین طور . دقیقا تصوری که آدم از همسر پیامبر رو داشت برآورده میکرد . آنتونی هاپکینزم که دیگه نیازی به تعریف نداره و مثل همیشه خوب بود . بقیه هم معمولی بودن . شام شبیه یوزارسیف بود (sm120)
فیلم جلوه های ویژه خیلی خوبی داشت به خصوص اون صحنه سیل و هجوم آبها فوق العاده بود(sm127)
اما نکنه اوج فیلم موسیقی متن فوق العادش بود به نظرم که میتونه یکی از کاندیداهای اصلی اسکار باشه (sm19)
به هر حال با وجود تمام این مسائل و انحرافاتی که نسبت به دونسته های ما داشت و صرفا به عنوان یه فیلم برای دیدن :
my vote : 8
در ضمن امروز به دلم افتاده بود که این تاپیکو بزنم اما دیدم زدی (sm121)
ممنون بابت تاپیک مفید (sm19)
Betty
07-18-2014, 05:42 PM
پ ن :
راستی شامم خیلی خوشگل بود(sm120)
به خاطرش امتیاز 10 میدم(sm120)
Armila
07-19-2014, 03:19 AM
کارگردان : Quentin Tarantino
بازیگران : Brad Pitt, Diane Kruger , Eli Roth , Eli Roth , Michael Fassbender
Metascore: 69/100 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ratings: 8.3/10
خلاصه داستان : داستان غیر واقعی این فیلم درباره ی یک گروه سرباز یهودی امریکایی ست که در جریان جنگ جهانی دوم در فرانسه ی تحت اشغال نازی ها گروهی را تشکیل می دهند با نام “حرامزادگان” که برای ایجاد رعب و وحشت در بین سربازان نازی به قلع و قم و شکار بی رحمانه ی انها می پردازند…
یه فیلم خیلی خوب و دیدنی از کارگردان بزرگ تارانتینو
دیگه نیازی به تعریف نداره این فیلم حتما پیشنهاد میکنم ببینید اگه ندیدین
با یه پایان بندی جذاب و بر خلاف حقایق تاریخی
یکی دیگه از جذابیت های فیلم بازی فوق العاده کریستوفر والتز توجهتون رو جلب میکنه حتما که اسکار بازیگر مکمل مرد رو گرفت برای این فیلم
نمره هم همون 8 و خورده ای خود فیلم
HO33E!N
07-19-2014, 04:10 AM
منتقد: جیمز براردینلی-امتیاز 6.3 از 10 (2.5 از 4)
سال ها از زمانی که من داستان نوح را در کتاب مقدس خواندم می گذرد اما کاملا مطمئنم که آن داستان با چیزی که هم اکنون دارن آرونوفسکی در فیلم جدیدش نوح به نمایش گذاشته تفاوت داشت. به طور مثال: من هیچ جنگ بزرگی نظیر نبردهای حلقه گونه ای (اشاره به جنگ های ارباب حلقه ها) میان نگهبانان (واچرز) و غارتگران را به یاد نمی آورم و یا در هیچ کتاب مقدسی مطلبی در مورد شورش یک جنگ سالار در درون کشتی به خاطر نمی آورم. با این حال شخصیت پردازی نوح(راسل کرو) در این فیلم توسط آرنوفسکی مجذوب کننده است. او شخصی سرسخت و پرهیزگار است که مورد هجمه های گوناگون مردمش قرار می گیرد. در مجموع فیلم نوح آمیزه ای از ژانرهای مختلف است. لحظاتی ریتم فیلم بسیار کسل کننده و یکنواخت است و لحظاتی مملو از جنگ ها و نبردهایی عظیم و حماسی است. این سکانس های فانتزی تلاش دارند تا حس حماسی به بیننده القا کنند، اما استفاده بیش از حد جلوه های ویژه در بعضی از صحنه ها فیلم نوح را بیشتر شبیه به یک بازی رایانه ای کرده.
فیلم ابتدا با فلاش بکی به گذشته دور، هنگامی که آدم و حوا به خاطر گناهی از بهشت رانده می شوند و به زمین هبوط می کنند، آغاز می شود و سپس به داستان نوح می پردازد. آرونوفسکی در فیلمش هرگز از واژه خدا استفاده نمی کند بلکه از کلمه خالق بهره می برد. نوح(راسل کرو) که از نوادگان سِت (پسر سوم آدم) است، (به جای کِین(پسر اول آدم)) تنها انسان درستکار آن روزگار است. او بعد از تجربه ی حالتی نظیر مکاشفه، تصمیم می گیرد تا نزد پدربزرگش میتوسلاح (آنتونی هاپکینز) برود، و نظر او را جویا شود. میتوسلاح مقداری دارو به نوح می دهد که باعث می شود مجددا در نوح حالتی نظیر آنچه قبلا به او دست داده بود تکرار شود. نوح بدین واسطه متوجه می شود که خالق مقدر کرده تا به وسیله ی سیلی عظیم، زمین را از نا پاکی ها بزداید و او وظیفه دارد در این میان کشتی بسازد تا به وسیله آن از نسل حیوانات محافظت کند. فرمانروای آن دوران: توبال کین (ری وینستون) از مقاومت نوح خوشش نمی آید و قصد دارد تا به زور کشتی را از نوح بگیرد. نوح هم در این میان از قدرت های غیرطبیعی بهره مند است.از جمله موجوداتی به نام نگهبانان(واچرز) که شبیه غول های سنگی در فیلم «هابیت: سفر غیر منتظره» هستند و وظیفۀ محافظت از نوح و کشتی او را در برابر سپاهیان عظیم توبال کین را تا زمان فرا رسیدن باران بزرگ بر عهده دارند.
روایت آرونوفسکی از داستان نوح را می توان این گونه توصیف کرد: انسان ها زمین را به فساد کشیده اند و اکنون خالق قصد دارد تا این آلودگی ها را از روی زمین پاک کند. حرف کلی فیلم این است که مردان و زنان حق نجات ندارند. به عقیده او تنها دلیل اینکه نوح و خانواده اش از این قاعده مستثنا شده اند این است که بتوانند نسل حیوانات را از انقراض حفظ کنند. گویا فیلم جنبه زیست محیطی به خود می گیرد. توجه چندانی در فیلم به مسئلۀ احیای مجدد نسل انسان نشده. تنها زن بازمانده ای که سن سال کم دارد، دختر خوانده نوح ایلا (اما واتسون) است که او هم نازا است. اگر نوح، زنش و سه پسرش بمیرند، نسل انسان منقرض خواهد شد. اما با این حال که وقوع این معجزه حتمی است، نوح از تصمیمش منصرف نمی شود.
تصمیم آرونوفسکی مبنی بر استفاده از جلوه های ویژۀ عظیم و شلوغ در صحنه های نبرد، هم جنبۀ مثبت دارد و هم جنبه منفی. این سکانس ها احتمالا بدین منظور قرار گرفته اند تا فیلم را از نظر بصری تماشایی تر کنند اما به دلیل اینکه هیچ صحنۀ واقعی در کار نیست، در بیننده به مرور حالتی نظیر بی علاقگی ایجاد می شود. ما می دانیم که نوح سرانجام کشتی را به اتمام می رساند، پس وجود این موجودات خیالی(واچرز) بیشتر جنبه اضافی به فیلم می دهد. به نظر من 138 دقیقه برای فیلم نوح زیاد است و در بسیاری از سکانس ها وقت مرده زیادی دارد.
راسل کرو در این فیلم به عنوان یک بازیگر، بسیار خوب ظاهر شده است اما با تمام پیش زمینه فکری من از نوح که شخصی عابد و پرهیزگار معرفی شده است فرق داشت. کرو در نقش نوح، یک جنگجو است. او بیشتر از چیزی که باید در این فیلم دست به کشتن می زند. او عقیده دارد که سرنوشت انسان مقدر شده و بر این عقیده اش هم سرسخت ایستاده است. او تا زمانی که زمین از فساد پاک نشود و کشتی را به سلامت به زمین ننشاند به آرامش نمی رسد. صرف نظر از توصیف شخصیت نوح در نظر متعصبان مذهبی مدرن که حقیقت در انحصار آنهاست، این یک تفسیر جذاب و غیر متعارف از یک فرد است.
احتمالا آرونوفسکی به دلیل وجود محدودیت هایی نتوانسته است تا تمامی افکارش را از نوح در فیلم پیاده کند. قسمت هایی از فیلم دارای پتانسیل بالایی است اما از طرف دیگر کفه ی ترازوی ضعف های فیلم، سنگین تر به نظر می رسد. شباهت عجیب بعضی از صحنه های نبرد فیلم نوح با جنگ های حماسی ارباب حلقه ها تا جایی پیش می رود که آزار دهنده می شود. کسانی که به دنبال نقد مذهبی از فیلم هستند موضوع عذاب انسان های پشیمان مورد توجه آن هاست. خود آرونوفسکی اشاره کرده که فیلمش مذهبی صرف نیست که در این زمینه مورد انتقاد قرارگرفته اما دلیل اصلی ناکامی نسبی این فیلم بیشتر مربوط به جنبه های سینمایی می شود.
HO33E!N
07-19-2014, 04:20 AM
دیشب نوح رو دیدم
دو جور میشه بهش نگاه کرد
اگه به عنوان یه فیلم بیوگرافی و اقتباس شده از کتب دینی بهش نگاه کنیم شاید زیاد فیلم جالبی نباشه
اما اگه تو ژانر فیلم تو imdb چیزی از بیوگرافی نمیبینیم که نشون میده این فیلم چالش های ذهنی آرنوفسکی از فیلمه
چه بهتر بود که اول یا آخر فیلم اشاره ای به این موضوع میکرد که ممکنه فیلم با واقعیت اونوجوری که جاهای مختلف خوندیم فرق داشته باشه و این فقط ساخته ذهن منه و چالش هاییه که منو بهش مشغول کرده
البته بعضی از جاهای فیلم اونقدر انحراف از کتب دینی زیاد بود که انگار داریم یه فیلم دیگه میبینیم
تا اونجایی که ما خوندیم همه مسخرش میکردن که سیل کجا بوده و اگرم بیاد میریم رو کوه میمونیم اما اینجا همه مشتاق بودن به کشتی برسن (sm120)
و اینکه جاهایی مثل اینکه یه عده بی گناه رو جا گذاشت رو نمیشه هیچ جوره هضمش کرد
در مورد بازی گرا هم راسل کرو مثل همیشه عالی بود . فکر کنم تنها کسی بود که میتونست از پس این نقش بر بیاد بعد لیام نیسون خیلی صداشو دوس دارم (sm19). جنیفر کانلی هم همین طور . دقیقا تصوری که آدم از همسر پیامبر رو داشت برآورده میکرد . آنتونی هاپکینزم که دیگه نیازی به تعریف نداره و مثل همیشه خوب بود . بقیه هم معمولی بودن . شام شبیه یوزارسیف بود (sm120)
فیلم جلوه های ویژه خیلی خوبی داشت به خصوص اون صحنه سیل و هجوم آبها فوق العاده بود(sm127)
اما نکنه اوج فیلم موسیقی متن فوق العادش بود به نظرم که میتونه یکی از کاندیداهای اصلی اسکار باشه (sm19)
به هر حال با وجود تمام این مسائل و انحرافاتی که نسبت به دونسته های ما داشت و صرفا به عنوان یه فیلم برای دیدن :
در ضمن امروز به دلم افتاده بود که این تاپیکو بزنم اما دیدم زدی (sm121)
ممنون بابت تاپیک مفید (sm19)
با تشکر از برادر رضا و توضیحات جامع و کاملش درباره ی فیلم (sm19)(sm120)
اگرچه سازندگان این فیلم مدعیاند که این فیلم براساس روایت انجیل از داستان زندگی حضرت نوح ساخته شده ولی مسیحیان مؤمن بر این عقیدهاند که هالیوود در این نوع آثار به دنبال زرق و برق و کسب درآمد هرچه بیشتر است، اگرچه به قیمت مثله کردن حقیقت باشد. نکته قابل توجه در این پروژه سینمایی، شخصی است که تهیهکنندگی آن را به عهده داشته است، او کسی نیست مگر «آرنون میلچان»، یکی از جنجالیترین چهرههای رسانهای طی چند ماه اخیر. «میلچان» با ثروتی بیش از 4 میلیون و 200 هزار دلار، یکی از ثروتمندترین تهیهکنندگان هالیوود، چند ماه پیش در یک برنامه زنده تلویزیونی اعتراف کرد که طی همه این سالها جاسوس موساد (سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی) در برنامههای پیشبرد تسهیلات هستهای اسرائیل بوده است. اکنون «دارن آرنوفسکی» در مصاحبهای مدعی شده که این فیلم کاملا منطبق بر داستانی است که در کتاب مقدس انجیل روایت شده و اینهمه جنجال بر سر این فیلم بیمعناست. به نظر میرسد که سازندگان فیلم برخلاف ادعایشان که این فیلم مؤمنها و غیرمؤمنها را به یک اندازه راضی خواهد کرد، نگران شکست در گیشه هستند چون «آرنوفسکی» در بخشی از مصاحبه خود به این مطلب اشاره میکند که بیش از مؤمنها که وفاداری به روایت انجیل برایشان مهم است، نگران غیرمؤمنهاست، چون میترسد که آنها علاقهای به تماشای یک فیلم مذهبی آنهم براساس روایتی از کتاب مقدس انجیل نداشته باشند. «آرنوفسکی» گفت: تمام این جنجالها ناشی از بیاطلاعی و ترسی است که درباره سوءاستفاده از داستان انجیل وجود دارد. وی افزود: همه این جنجالها خیلی زود با اکران این فیلم خاتمه خواهد یافت. این فیلمساز هالیوودی عنوان کرد: زمانیکه در حال انجام مراحل پس از تولید فیلم نوح بودیم، برای ساعتها به آنچه که تدوینگر ما انجام میداد خیره شدم و تمام تلاشم را برای نزدیک شدن به داستان اصلی، آنچه که در انجیل روایت شده، تمام توانم را به کار بستم و به دور از هرگونه نگرانی برای سوء استفاده از فیلمی که ساختهایم نمایشگاه عکسهای آن برگزار کردیم تا بتوانیم واکنشها به داستان این فیلم را ببینیم و در این میان سوء تفاهمها را نیز از بین ببریم. وی افزود: این فیلم برای مؤمنان و غیرمؤمنان ساخته شده است. من بیشتر نگران افراد غیرمذهبی هستم که دوست نداشته باشند برای دیدن یک فیلم براساس روایتی از انجیل به سینما بروند ولی خوب به زودی این فیلم اکران میشود و همه انتظارات برآورده خواهد شد. دارنوفسکی در پایان به طنز گفت: به هرحال من حداقل داستان دومین کشتی مشهور جهان بعد از تایتانیک، اگر اول نباشد، را به تصویر کشیدهام. دانشگاه الازهر نیز نمایش این فیلم را به دلیل به تصویرکشیدن چهره حضرت نوح ممنوع اعلام کرده است.
mohammad68
07-19-2014, 11:37 AM
نام فیلم : Haunter
سال انتشار : 2014
کارگردان : Vincenzo Natali
بازیگران : Abigail Breslin , Peter Outerbridge
فیلم تقریبا جزو دسته ترسناکها به حساب میاد ... یه خوانواده که زندگی روزانشون تکرار میشه ولی غیر از دخترشون هیچکدوم این موضوع رو نمیفهمه ... تا اینکه یه سری اتفاقات میافته که دخترک میفهمه که مرده و باید جون دختری که قراره همین اتفاق براش بیافته ( کشته شدن ) رو نجات بده (sm120)
در کل فیلم جالبی بود دخترک نقشش رو خیلی خوب بازی کرده بود ...
نمره 8 میدم به این فیلم (sm132)
ehsan1361
07-19-2014, 11:55 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کارگردان : سرجیو لئونه
تهیهکننده : آلبرتو گریمالدی
نویسنده : سرجیو لئونه - لوجیانو وینسنزونی
بازیگران : کلینت ایست وود - لی وان کلیف - ایلای والاک
موسیقی : انیو موریکونه
مدت زمان : نسخه ایتالیایی ۱۷۷ دقیقه،
نسخه اکران شده بینالمللی ۱۶۱ دقیقه، تدوین کارگردان ۱۷۸ دقیقه
بودجه :1.3 ملیون دلار
نمره 10 میدم به این فیلم ! تازه نیم نمره اضافه هم میدم(sm120)
.Chiko.
07-19-2014, 12:19 PM
ZULU 2013
توضیح اینکه هر کی اینو نبینه از دستش رفته
فیلمی پر از صحنه
اما واقعا جالب و زیبا
جادوگر
07-19-2014, 12:47 PM
(sm100)
reza67
07-19-2014, 05:48 PM
کارگردان : Quentin Tarantino
بازیگران : Brad Pitt, Diane Kruger , Eli Roth , Eli Roth , Michael Fassbender
Metascore: 69/100 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خلاصه داستان : داستان غیر واقعی این فیلم درباره ی یک گروه سرباز یهودی امریکایی ست که در جریان جنگ جهانی دوم در فرانسه ی تحت اشغال نازی ها گروهی را تشکیل می دهند با نام “حرامزادگان” که برای ایجاد رعب و وحشت در بین سربازان نازی به قلع و قم و شکار بی رحمانه ی انها می پردازند…
یه فیلم خیلی خوب و دیدنی از کارگردان بزرگ تارانتینو
دیگه نیازی به تعریف نداره این فیلم حتما پیشنهاد میکنم ببینید اگه ندیدین
با یه پایان بندی جذاب و بر خلاف حقایق تاریخی
یکی دیگه از جذابیت های فیلم بازی فوق العاده کریستوفر والتز توجهتون رو جلب میکنه حتما که اسکار بازیگر مکمل مرد رو گرفت برای این فیلم
نمره هم همون 8 و خورده ای خود فیلم
کریستف والتز تو inglorious bastards و django unchained (sm1)
یکی از نقش منفی های مورد علاقمه (sm19)
با تشکر از برادر رضا و توضیحات جامع و کاملش درباره ی فیلم (sm19)(sm120)
اگرچه سازندگان این فیلم مدعیاند که این فیلم براساس روایت انجیل از داستان زندگی حضرت نوح ساخته شده ولی مسیحیان مؤمن بر این عقیدهاند که هالیوود در این نوع آثار به دنبال زرق و برق و کسب درآمد هرچه بیشتر است، اگرچه به قیمت مثله کردن حقیقت باشد. نکته قابل توجه در این پروژه سینمایی، شخصی است که تهیهکنندگی آن را به عهده داشته است، او کسی نیست مگر «آرنون میلچان»، یکی از جنجالیترین چهرههای رسانهای طی چند ماه اخیر. «میلچان» با ثروتی بیش از 4 میلیون و 200 هزار دلار، یکی از ثروتمندترین تهیهکنندگان هالیوود، چند ماه پیش در یک برنامه زنده تلویزیونی اعتراف کرد که طی همه این سالها جاسوس موساد (سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی) در برنامههای پیشبرد تسهیلات هستهای اسرائیل بوده است. اکنون «دارن آرنوفسکی» در مصاحبهای مدعی شده که این فیلم کاملا منطبق بر داستانی است که در کتاب مقدس انجیل روایت شده و اینهمه جنجال بر سر این فیلم بیمعناست. به نظر میرسد که سازندگان فیلم برخلاف ادعایشان که این فیلم مؤمنها و غیرمؤمنها را به یک اندازه راضی خواهد کرد، نگران شکست در گیشه هستند چون «آرنوفسکی» در بخشی از مصاحبه خود به این مطلب اشاره میکند که بیش از مؤمنها که وفاداری به روایت انجیل برایشان مهم است، نگران غیرمؤمنهاست، چون میترسد که آنها علاقهای به تماشای یک فیلم مذهبی آنهم براساس روایتی از کتاب مقدس انجیل نداشته باشند. «آرنوفسکی» گفت: تمام این جنجالها ناشی از بیاطلاعی و ترسی است که درباره سوءاستفاده از داستان انجیل وجود دارد. وی افزود: همه این جنجالها خیلی زود با اکران این فیلم خاتمه خواهد یافت. این فیلمساز هالیوودی عنوان کرد: زمانیکه در حال انجام مراحل پس از تولید فیلم نوح بودیم، برای ساعتها به آنچه که تدوینگر ما انجام میداد خیره شدم و تمام تلاشم را برای نزدیک شدن به داستان اصلی، آنچه که در انجیل روایت شده، تمام توانم را به کار بستم و به دور از هرگونه نگرانی برای سوء استفاده از فیلمی که ساختهایم نمایشگاه عکسهای آن برگزار کردیم تا بتوانیم واکنشها به داستان این فیلم را ببینیم و در این میان سوء تفاهمها را نیز از بین ببریم. وی افزود: این فیلم برای مؤمنان و غیرمؤمنان ساخته شده است. من بیشتر نگران افراد غیرمذهبی هستم که دوست نداشته باشند برای دیدن یک فیلم براساس روایتی از انجیل به سینما بروند ولی خوب به زودی این فیلم اکران میشود و همه انتظارات برآورده خواهد شد. دارنوفسکی در پایان به طنز گفت: به هرحال من حداقل داستان دومین کشتی مشهور جهان بعد از تایتانیک، اگر اول نباشد، را به تصویر کشیدهام. دانشگاه الازهر نیز نمایش این فیلم را به دلیل به تصویرکشیدن چهره حضرت نوح ممنوع اعلام کرده است.
انحرافش از کتب دینی زیاد بود
حالا نمیدونم چرا این کارو کرده و چی تو ذهنش میگذشته
اما وقتی داشت میساخت باید فکر مذهبی ها رو میکرد که امکان داره رو فروش و محبوبیت فیلم چه اندازه تاثیر بذاره
آخه اینکه یه عده بی گناه رو به خاطر حفظ نسل حیوون ها جا بذاری با هیچ منطقی جور درنماید ؟!(sm25)
کارگردان : سرجیو لئونه
تهیهکننده : آلبرتو گریمالدی
نویسنده : سرجیو لئونه - لوجیانو وینسنزونی
بازیگران : کلینت ایست وود - لی وان کلیف - ایلای والاک
موسیقی : انیو موریکونه
مدت زمان : نسخه ایتالیایی ۱۷۷ دقیقه،
نسخه اکران شده بینالمللی ۱۶۱ دقیقه، تدوین کارگردان ۱۷۸ دقیقه
بودجه :1.3 ملیون دلار
نمره 10 میدم به این فیلم ! تازه نیم نمره اضافه هم میدم(sm120)
یکی از سه فیلم مورد علاقه من (sm19)
4-5 بار دیدیم 40 - 50 بار دیگه هم ببینم کمه (sm19)
اون صحنه ای که سیگار رو لب اون مجروحه میذاره (sm1)
اون لحظه ای که کاپیتانه صدای خراب شدن پل رو میشنوه و میمیره(sm1)
اون دوئل سه نفره جاودانه (sm1)
موسیقیه انیو موریکونه (sm1)
HO33E!N
07-19-2014, 09:41 PM
cinema paradiso
فیلمی بسیار زیبا با بازی های زیبا ی سالواتوره در همه ی سنین و آلفردو و دیالوگ های بعضا بدیع(sm120)
توصیه میکنم این فیلم رُ حتما ببینید(sm54)
این فیلم در 2 نسخه در نت موجوده که حتما نسخه uncut رُ ببینید(sm70)
کلا نسخه ی رایج در نت خیلی داغونه (sm50)
بخوام نمره بدم به نسخه اولی که دیدم 6 به دومی 8 به بالا میدم(sm120)
ولی بی شک سکانس آخر با اختلاف زیباترین سکانس که در هر دو نسخه مشترکه(sm1)
رضا ببینش حتما(sm120)
موسیقیش شاهکاره(sm111)
دیالوگهای به یاد ماندنی:
"سالواتوره: چطور تونستی همیشه تنها زندگی کنی. می تونستی ازدواج کنی اما... مادر: همیشه خواستم به پدرت وفادار بمونم و بعد به تو و خواهرت. تو هم مثل منی. تو هم همیشه وفادار ماندی. وفاداری چیز بدیه. وقتی وفادار میمونی همیشه تنهائی."
"سالواتوره: می خوام تو رو ببینم النا: زمان زیادی گذشته. چرا باید همدیگر را ببینیم. چه فایدهای داره. من پیر شدم سالواتوره، تو هم همینطور. بهتره همدیگر رو نبینیم."
"كشیش: وقتی میایم سرپایینیه و خدا كمك میكنه؛ اما موقع برگشتن سربالاییه و خدا فقط میشینه و نگاه میكنه!"
"آلفردو: پیشرفت همیشه دیر میرسه!"
"آلفردو: زندگی روزانه در اینجا، تو فكر میكنی اینجا مركز دنیاست. فكر میكنی هیچ چیز اینجا تغییر نمیكنه اما وقتی برای یك سال، دو سال اینجارو ترك میكنی و بر میگردی میبینی همه چیز تغییر كرده. چیزایی كه به دنبالشون اومدی دیگه نیستن. هرچی به تو تعلق داشته از بین رفته. قبل از اینكه عزیزانت رو پیدا كنی مجبوری چند سال دوری بكشی و به اینجا برگردی. به زادگاهت. اما حالا دیگه نه. دیگه امكانپذیر نیست. تو الان كورتر از منی!" "سالواتوره: كی اینو گفته؟ گری كوپر؟ جیمز استوارت؟ هنری فوندا؟ هان؟ آلفردو: نه این دفه حرف خودم بود. زندگی مثل فیلم نیست. خیلی سختتره!"
hesamz
07-19-2014, 09:42 PM
NOAH 2014
(sm120)
حضرت نوح با کاپشن شلوار لی (sm2)
HO33E!N
07-19-2014, 09:49 PM
انحرافش از کتب دینی زیاد بود
حالا نمیدونم چرا این کارو کرده و چی تو ذهنش میگذشته
اما وقتی داشت میساخت باید فکر مذهبی ها رو میکرد که امکان داره رو فروش و محبوبیت فیلم چه اندازه تاثیر بذاره
آخه اینکه یه عده بی گناه رو به خاطر حفظ نسل حیوون ها جا بذاری با هیچ منطقی جور درنماید ؟!(sm25)
به نظر هدف خوبی پشتش نبود ولی این هدف بد هم به صورت ملو نشون داد(sm120)
به قول اون نقدی که گذاشتم بیشتر جنبه زیست محیطی داشت تا هدایت(sm120)
HO33E!N
07-19-2014, 09:51 PM
حضرت نوح با کاپشن شلوار لی (sm2)
تا حدودی تایید...بیشتر فک میکردی چند تا آدم سال 2000 خاکی شدن تا قدیمی به نظر بیان(sm120)
mohammad68
07-19-2014, 10:17 PM
حالا مرا میبینی
ژانر: جنایی ، اسرارآمیز ، هیجان انگیز
یک فیلم فوق العاده زیبا پر از صحنه های هیجان انگیز یک گروه شعبده باز توسط فردی ناشناس دور هم جمع میشوند و اولین کارشون دستبرد زدن به یه بانک میباشد (sm120)
کلا از دست ندید این فیلم رو (sm132)
hesamz
07-19-2014, 10:20 PM
Transcendence (2014) CAM
IMDB
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Release Date: 18 April 2014
Genre: Drama | Mystery | Sci-Fi
Stars: Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman
Ratings: 6.4/10
Metascore: 42/100
Quality: CAM
Size: 500 MB
:Sinopsis
A scientist’s drive for artificial intelligence, takes on dangerous implications when his consciousness is uploaded into one such program
Click here to view the original image of 706x440px.
امتیاز من هم 6 بود
mohammad68
07-19-2014, 10:23 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2013)/The%20Conjuring%20(2013)%20%5BTEH-SONG%5D%20.jpg
ژانر : دلهره آور | هیجانی
محصول :۲۰۱۳ آمریکا
کارگردان:James Wan
بازیگران:Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingstoni
درباره این فیلم چیزی نمیشه گفت(sm120) کرکتون میریزه اگه این فیلم رو ببینید (sm120)
ترسناکترین فیلم 2013 فکر کنم(sm132)
hesamz
07-19-2014, 10:28 PM
فرمت فایل : Mkv
قسمت اول این فیلم عالی بود قسمت دوم هم از امتیازش معلوم دیگه
البته اینو هنوز خودم ندیدم
hesamz
07-19-2014, 10:51 PM
خلاصه داستان:
داستان این فیلم برای دوره ای یخبندان می باشد که با گرم شدن زمین تقریبا تمام زندگی های جاندارن کره ی زمین را نابود کرده است و حالا نجات یافتگان در قطاری بنام Snowpiercer درحال سفر می باشند که آن نیز طبقه بندی شده است . در این فیلم مشاهده می کنیم که افراد ساکن در طبقه ی پایین قطار (فقیر) تصمیم می گیرند تا در مقبال افراد پولدار و مرفح طبقه ی دیگر قطار شورش کنند و …
ژانر :
اکشن, درام, علمي تخيلي
امتیاز IMDB :
7.6/10
امتیاز من 7.5
این فیلم رو خیلی بیشتر از نوح توصیه به دیدنش میکنم
نقد فارسی فیلم
hesamz
07-20-2014, 03:50 PM
ژانر: درام, راز آلود
تاریخ انتشار: ۲۵ ژوئن ۲۰۰۴
محصول: ایالات متحده
مدت زمان فیلم: ۱۲۳ دقیقه
کیفیت: ۷۲۰p / BluRay / فوق العاده
فرمت: MKV
حجم: ۴۵۰ MB
کارگردان: Nick Cassavetes
بازیگران: Tim Ivey, Gena Rowlands, Starletta DuPois, James Garner, Anthony-Michael Q. Thomas
خلاصه ی داستان: الی که برای گذراندن تعطیلات تابستانی به همراه والدین خود به شهری کوچک رفته، با نوآ آشنا و عاشق همدیگر می شوند. اما مادر الی به این عشق بها نمی دهد و با در فشار گذاشتن پدر خانواده سعی در از بین بردن رابطه الی و نوآ دارد. با جلوگیری از رسیدن نامه های نوآ به الی کم کم خاطره عشق آن دو کمرنگ می شود. ورود آمریکا به جنگ باعث می شود تا نوآ داوطلبانه به جبهه برود و از طرف دیگر نیز الی به پرستاری از سربازان می پردازد. الی با سربازی به نام لون آشنا و عاشق او می شود. خانواده او نیز به وصلت آن دو رضایت دارند، چون لون جوانی ثروتمند است. اما الی در آستانه ازدواج با دیدن عکسی در روزنامه می فهمد که نوآ هنوز عشق او را فراموش نکرده است. در بازگشت به شهر کوچک عشق قدیمی دوباره زنده می شود و الی باید میان بازگشت به شهر و ازدواج با لون یا ماندن و زندگی با نوآ یکی را انتخاب کند …
دانلود فیلم از مدیا فایر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود فیلم از Hipfile ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود فیلم از پارسا اسپیس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود فیلم از آی فایل ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
زیرنویس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
توضیحات بیشتر … ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
07-20-2014, 04:01 PM
با اختلاف بهترین وسترن تاریخ (sm19)
اهل فیلم دیدن نیستم ولی بیشتر از 10 بار اینو دیدم بازم دوست دارم ببینم(sm19)
hesamz
07-20-2014, 09:21 PM
دانلود فیلم Dawn of the Planet of the Apes 2014
ژانر : اکشن | درام | علمی تخیلی | هیجانی
سال انتشار : ۲۰۱۴
مدت زمان : ۱۳۰ دقیقه
محصول : آمریکا
زبان : انگلیسی
کیفیت : CAM
فرمت : Avi
انکودر : N/A
حجم : ۷۰۰ مگابایت
کارگردان : Matt Reeves
بازیگران : Gary Oldman, Keri Russell, Andy Serkis
خلاصه داستان : ملت درحال رشد میمون های تکامل یافته ژنتیکی به رهبری “سزار” توسط دسته ای از انسان ها که در دهه ی گذشته از انتشار ویروسی کشنده نجات یافته اند تهدید
می شود؛ هر دوی این گونه ها برای مدتی در صلحی کوتاه به سر می بردند اما جنگی راه خواهد افتاد که در اخر مشخص می کند کدام گونه برای همیشه در زمین زندگی خواهد کرد.
Download link:
Uploadbaz:
Download Dawn the the Apes 2014 CAM avi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Expressleech:
Download Dawn the the Apes 2014 CAM avi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
vahid
07-20-2014, 09:39 PM
در مورد فیلم نوح یا فیلمهایی که جلوه ویژه خفن دارن، من کلا عادتم اینه که اینجور فیلمها رو با کیفیت full hd 1080p دانلود می کنم که همه حجمشون بین 8 تا 16 گیگه... دانلود این حجم هم طبیعتا خیلی طول میکشه ولی ارزش زمانی که براش میذارمو داره کاملا (sm128)... به خاطر همین من همیشه حدود 6 ماه از فیلمهای اینجوری عقبم... تازه این روزا که اینقد وقتم پره که همون فیلمهای 2-3 گیگ هم که دانلود می کنم نمیرسم نگاه کنم... الان حدود 100 و خرده ای فیلم دارم که هنوز نگاه نکردم (sm25)
vahid
07-20-2014, 09:47 PM
حسین فیلم cinema paradiso رو دارم، تو لیستمه، هنوز نگاه نکردم... نمیدونم چه نسخه ایه... مدت زمان نسخه ای که من دارم 02:53:40 است... نسخه آنکاته آیا؟ (sm29)
Betty
07-20-2014, 09:58 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2013)/The%20Conjuring%20(2013)%20%5BTEH-SONG%5D%20.jpg
ژانر : دلهره آور | هیجانی
محصول :۲۰۱۳ آمریکا
کارگردان:James Wan
بازیگران:Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingstoni
درباره این فیلم چیزی نمیشه گفت(sm120) کرکتون میریزه اگه این فیلم رو ببینید (sm120)
ترسناکترین فیلم 2013 فکر کنم(sm132)
اینو نبینین (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
من هنوز درگیرشم(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
HO33E!N
07-20-2014, 10:06 PM
حسین فیلم cinema paradiso رو دارم، تو لیستمه، هنوز نگاه نکردم... نمیدونم چه نسخه ایه... مدت زمان نسخه ای که من دارم 02:53:40 است... نسخه آنکاته آیا؟ (sm29)
همین آنکاته...ببینش(sm132)
mohammad68
07-20-2014, 10:18 PM
خیلی هم فیلم خوبیه ببینینش(sm70)
Betty
07-20-2014, 10:32 PM
خیلی هم فیلم خوبیه ببینینش(sm70)
دروغ میگه اگه اتاق خوابتون کمد داره شبا هم پاهاتونو جمع میکنین میخوابین نبینینش(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86) (sm86)
vahid
07-20-2014, 10:54 PM
دخترا چشون به این فیلما؟ (sm120) شما باید فیلم هندی نیگا کنین (sm120)
Armila
07-20-2014, 11:03 PM
خیلییی خیلییییی خوب بود تو این 2تا فیلم آدم لذت میبره از نقش منفیش من خودم نقشش تو جانگو رو بیشتر دوست داشتم(sm59)
خیلی ناراحت کننده بود کشتنش(sm74)
Betty
07-20-2014, 11:47 PM
دخترا چشون به این فیلما؟ (sm120) شما باید فیلم هندی نیگا کنین (sm120)
من خوراکم فیلمای ترسناک بود همیشه هیچ مرگیمم نمیشد
این فیلم واقعا اذیتم کرد از اون روز دیگه فیلم ترسناک ندیدم(sm27)
Betty
07-21-2014, 01:06 AM
Other boleyn girl 2008
نوع فیلم
درام/تاریخی
کارگردان
جاستین چادویک
بازیگران اصلی
ناتالی پورتمن
اسکارلت جوهانسون
اریک بانا
مدیر فیلم برداری
کایرن مک گیگان
موسیقی
پل کانتلون
تدوین
پل نایت/کارول لیتلتون
کشور تولید کننده
امریکا/انگلستان
پادشاه انگلستان برای داشتن فرزند پسرمصراست.وقتی ملکه نمی تواند این خواسته را برآورده کند،خانواده های سرشناس انگلستان دست به کارمی شوند تا زمینه ی آشنایی شاه با دخترانشان را فراهم کنند.یکی ازاین خانواده ها،خاندان بولین هستند که تلاش می کنند با هدایت دایی شان،درپادشاه نفوذ کنند.درحالی که پادشاه شیفته ی یکی ازدختران بولین شده،دختر دیگرکه فردی جاه طلب ومغروراست تلاش می کند جای خواهرش را بگیرد....
این فیلم هم 2 بار دیده شد به خاطر بازی بسیار زیبای ناتالی پورتمن و داستان زیباتر فیلم (که البته تاریخیه)
نمره 7(sm10)
HO33E!N
07-22-2014, 02:10 AM
این فیلم رُ به پیشنهاد اکبر دیدم(sm120)
به نظرم فیلم قشنگیه ....
کم کم به این نتیجه میرسم که ایتالیایی ها خیلی استعداد دارن(sm54)(sm120)
پیشنهاد میکنم ببینیدش....
کارگردانش همون کارگردان مالنا و سینما پارادیزو هستش مشخصه مخاطب شناسیش خوبه (sm120)
hesamz
07-22-2014, 03:22 AM
دانلود فیلم Sector 4: Extraction 2014 با کیفیت DVDRip
ژانر : اکشن | جنگی
مدت زمان : ۹۱ دقیقه
کیفیت : DVDRip
فرمت : Mkv
انکودر : Ganool
حجم : ۴۰۰ مگابایت
کارگردان : Olivier Gruner
بازیگران : Salman Bokhari, Steven Dell, Jillian Alysse
خلاصه داستان : گروهی از سربازان پشت خط دشمن گرفتار شده اند و حالا خطر مرگ انها را تحدید میکند در همین حین گروهی برای نجات آنها می آیند و …
Download Link:
Uploadbaz:
Download Sector Extraction 2014 DVDRip mkv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Expressleech:
Download Sector Extraction 2014 DVDRip mkv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
hesamz
07-22-2014, 04:03 AM
دانلود فیلم بسیار زیبا ، درام و معناگرای The Fountain (چشمه) ، با کیفیت بلوری 720 ، محصول سال 2006 !!
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) یکی از عجیب ترین و رازآلودترین فیلم هاست که من دیدم ، البته درک فیلم هم فوق العاده سخته !
نگاه کلی فیلم چند بعدی و در چندین دنیای مختلفه ، دنیای واقعی ، دنیای قرون وسطی و دنیای برزخ !!
البته برزخ به شکلی دیگر هست و کاملا پیچیده ، در این فیلم هم در زمان حال هستید و هم در زمان گذشته !!
پیشنهاد میکنم فیلم رو چند بار و با دقت زیادی ببینید ، چون واقعا ارزش داره و فوق العاده است !
ژانر: درام ، تخیلی ، رازآلود
سال انتشار : 2006
لینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حجم : 600 مگابایت
کیفیت: BluRay 720p فوق العاده
اسکرین شات : کلیک کنید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کارگردان : Darren Aronofsky
بازیگران : Hugh Jackman , Rachel Weisz
خلاصه داستان : تلاش هزار ساله ی مردی (جکمن) برای نجات زندگی زنی (وایس) که دوست دارد ؛ در هیئت
یک فاتح اسپانیایی قرن شانزدهمی، یک دانشمند در زمان حال و یک فضانورد در قرن بیست و ششم و ...
برای دانلود بر روی یکی از لینک های زیر کلیک کنید
کیفیت بلوری 1080
برای دانلود کلیک کنید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
برای دانلود کلیک کنید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کیفیت بلوری 720
نمونه کیفیت از فیلم ، بر روی هر عکس کلیک کنید [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حتی من نمیتونم در مورد فیلم توضیح بدم چون بیان کردن چیزایی که دیدم به شدت سخته !!
همه چیز فیلم عالیه ، هم بازیگرهای حرفه ای و هم موسیقی متن شگفت انگیزی داره !
موسیقی متن فوق العاده زیبای فیلم
hesamz
07-22-2014, 04:26 AM
دپرس ترین فیلمی که تو عمرم دیدم...
اون جایی که انگشتره رو...
.Chiko.
07-22-2014, 10:25 AM
يه فيلم با فيلمنامه متفاوت
دفاع يه زن از مردش
جالب بود
In The Blood 2013
.Chiko.
07-22-2014, 10:32 AM
بازيگر زن نقش اولش اصلا رزمي كاره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
pirana
07-22-2014, 10:45 AM
بازيگر زن نقش اولش اصلا رزمي كاره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Haywire ( ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])2011 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Fast & Furious 6 ( ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])2013 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
HO33E!N
07-23-2014, 12:08 AM
THE HUNT
یکی از فیلمایی که خیلی دوست دارم ....
و خیلیا هم با من مخالفن(sm70)
کارگردانش اصغر فرهادی دانمارکیاس
هم داستانشُ دوس دارم هم بازیاشون....(sm25)
دیدنش خالی از لطف نیست(sm120)
reza67
07-23-2014, 04:11 AM
THE HUNT
یکی از فیلمایی که خیلی دوست دارم ....
و خیلیا هم با من مخالفن(sm70)
کارگردانش اصغر فرهادی دانمارکیاس
هم داستانشُ دوس دارم هم بازیاشون....(sm25)
دیدنش خالی از لطف نیست(sm120)
یادم نمیاد فیلم غیر انگلیسی زبان دیده باشم
میترسم برم سراغشون
انگلیسی باز یه چیزایی آدم حالیش میشه و زبونش باحاله اما بقیه یه جورین (sm120)
در ضمن Rate Last Seen Movie Or Tv Series
یادمه 2 ماه پیش گفتی دیدم اینو (sm59)
HO33E!N
07-23-2014, 05:54 AM
یادم نمیاد فیلم غیر انگلیسی زبان دیده باشم
میترسم برم سراغشون
انگلیسی باز یه چیزایی آدم حالیش میشه و زبونش باحاله اما بقیه یه جورین (sm120)
در ضمن Rate Last Seen Movie Or Tv Series
یادمه 2 ماه پیش گفتی دیدم اینو (sm59)
گفتم که این عنوان دزدیه باید به امیر بگم عوضش کنه بذاره ALL(sm120)
pirana
07-23-2014, 09:15 AM
گفتم که این عنوان دزدیه باید به امیر بگم عوضش کنه بذاره ALL(sm120)
من هیچی نمیگم واسه اینه که 1ساله فیلم دانلود نکردم شفاف سازی کن خب از همون اول (sm120)
reza67
07-23-2014, 04:39 PM
من هیچی نمیگم واسه اینه که 1ساله فیلم دانلود نکردم شفاف سازی کن خب از همون اول (sm120)
از الان میتونی از کازابلانکا شروع به تعریف کنی (sm120)
HO33E!N
07-23-2014, 07:38 PM
به پیشنهاد یکی از شما دیدم....
برا کسایی که این سبک فیلما رُ دوس دارن شاید بد نباشه....
ولی من دوست نداشتم زیاد(sm54)
کلا با این فیلما ارتباط برقرار نمیکنم....(sm120)
نمره ی من فوقش 5(sm120)
HO33E!N
07-23-2014, 07:46 PM
حالا مرا میبینی
ژانر: جنایی ، اسرارآمیز ، هیجان انگیز
یک فیلم فوق العاده زیبا پر از صحنه های هیجان انگیز یک گروه شعبده باز توسط فردی ناشناس دور هم جمع میشوند و اولین کارشون دستبرد زدن به یه بانک میباشد (sm120)
کلا از دست ندید این فیلم رو (sm132)
فیلم رُ دیدم فیلم خوبی بود ولی این فیلم هم بیشتر باید این سبکی پسند ها ببینن(sm120)
کلا با فیلم و داستانی که نتونم باور کنم کنار نمیام ولی با این حال فیلم بدی نبود(sm120)
--MOHAMMAD--
07-23-2014, 09:17 PM
Transcendence
رو چند روز پیش دیدمبه شدت فیلم خوبییه
کارگردانش Wally Pfister فیلمبردار مشهور و برنده اسکار هست که این اولین فیلمی هستش که به عنوان کارگردان ساخته
یک فیلم کاملا علمی و اینده نگر هست
یه چیز تو مایه های ماتریکس (البته داستانش تفاوتهای زیادی داره)
جانی دپ نقش یه دانشمنده که روی پروژه آپلود مغز انسان بر روی شبکه کار میکنه و موفق شده که این کار رو برای میمون انجام بده و..........
بازی بازیگرها واقعا خوبه مخصوصا خود جانی دپ
من به این فیلم 8.5 از نمره میدم
واقعا دلیل این نمرات پایین رو نمیفهمم
شاید از نظر سینماگران زندگی بر روی کامپیوتر چیزی غیرممکن باشه و اونو احمقانه بدونن.
hesamz
07-24-2014, 12:48 AM
Transcendence
رو چند روز پیش دیدمبه شدت فیلم خوبییه
کارگردانش Wally Pfister فیلمبردار مشهور و برنده اسکار هست که این اولین فیلمی هستش که به عنوان کارگردان ساخته
یک فیلم کاملا علمی و اینده نگر هست
یه چیز تو مایه های ماتریکس (البته داستانش تفاوتهای زیادی داره)
جانی دپ نقش یه دانشمنده که روی پروژه آپلود مغز انسان بر روی شبکه کار میکنه و موفق شده که این کار رو برای میمون انجام بده و..........
بازی بازیگرها واقعا خوبه مخصوصا خود جانی دپ
من به این فیلم 8.5 از نمره میدم
واقعا دلیل این نمرات پایین رو نمیفهمم
شاید از نظر سینماگران زندگی بر روی کامپیوتر چیزی غیرممکن باشه و اونو احمقانه بدونن.
+دانلود فیلمفوق العاده زیبای *The Signal 2014*با کیفیت WEBRip 720p+
ژانر : علمی تخیلی | هیجانی
مدت زمان : ۹۷ دقیقه
کیفیت : WEBRip 720p
فرمت : Mkv
انکودر : ShAaNiG
حجم : ۷۰۰ مگابایت
کارگردان : William Eubank
بازیگران : Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Beau Knapp
خلاصه داستان : سه نفر در سن و سال دانشجویی به نامهای نیک؛ نامزدش هیلی و بهترین دوستش جونا عازم سفری در داخل
خاک آمریکا میشوند تا هیلی را به خانه جدیدش در کالیفرنیا برسانند. در طول اقامت شبانه شان در یک مسافرخانه، با نومَد- یک هکر
اسرارآمیز- برخورد میکنند که آنها را وا میدارد تا او را از کاری که میخواهد انجام دهد، منصرف کنند. آنها که نمیتوانند از پس این چالش
برآیند، به دنبال او به یک خانه ویرانه مرموز در وسط ناکجاآباد میروند …
Download Link:
Uploadbaz:
Download The Signal 2014 WEBRip 720p mkv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Expressleech:
Download The Signal 2014 WEBRip 720p mkv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
pirana
07-24-2014, 02:21 AM
از الان میتونی از کازابلانکا شروع به تعریف کنی (sm120)
"دختر لر" اولین فیلم غیر صامت ایرانی... (sm120)
Armila
07-24-2014, 11:10 PM
جوایز : نامزد ۲ اسکار برنده ۲ جایزه و ۱۷ نامزد
کارگردانان : Christopher Nolan
بازیگران : Hugh Jackman, Christian Bale, Scarlett Johansson
خلاصه داستان :
خلاصه داستان : لندن در آستانه قرن بیستم. رابرت انجی یر و آلفرد بوردن شعبده بازانی هستند که از جوانی و اولین برخورد شان همواره به شکلی دوستانه در حال رقابت با هم بوده اند. قابلیت ها و مهارت های این دو در گذر زمان افزون تر و به همراه آن رقابت شان نیز شدیدتر شده و رنگی از نفرت به خود گرفته است. رقابت این دو همواره در این مسیر بوده که شعبده تازه و پیچیده تری عرضه کنند که دومی یارای مقابله با آن را نداشته باشد. ولی این رقابت به زودی در مسیری تلخ و خطرناک می افتد و زندگی هر دو و حتی اطرافیان شان را نیز دچار مخاطره می کند...
.................................................. ......
من پرستیژ رو جزو دسته فیلم های خیلی خوب میزارم
توصیه میکنم حتما ببینید
کسایی که فیلم ها ی نولان رو دیدن میدونن بیشتر جذابیت فیلم بخاطر داستان جذاب و گیراش هست که کاملا ذهن رو درگیر میکنه همش میخواین سعی کنین حدس بزنین قراره چه اتفاقی بیوفته و همیشه هم غافلگیرتون میکنه
با وجود این بازیگرا و کارگردان هم واضحه که بازی ها خیلی خوبن
امتیاز من هم بالای 8
پ.ن: به نقل از یکی از سایت های نقد فیلم:
جمله ای در فیلم هست که مایکل کین چند بار آن را به زبان میآورد: ((شعبدهباز چیزی را به شما نشان میدهد، بعد آن را غیب میکند، و در آخر دوباره آن را ظاهر میکند و هنر او، در این ظاهر کردن دوباره است نه غیب کردن)).
این جمله به نوعی اساس داستان و شیوه روایت در پرستیژ است
pirana
07-24-2014, 11:18 PM
اینو تازه دیدی یا واقعا به نکته last seen دقت نمیکنی آرمیلا؟!
Betty
07-25-2014, 12:00 AM
اینو تازه دیدی یا واقعا به نکته last seen دقت نمیکنی آرمیلا؟!
last seen زیاد مهم نیس
مهم favorite بودن فیلم برای شماس
بعدشم کجا گفته last seen? گفته Rate seen(sm120)
pirana
07-25-2014, 12:06 AM
last seen زیاد مهم نیس
مهم favorite بودن فیلم برای شماس
بعدشم کجا گفته last seen? گفته Rate seen(sm120)
عنوان رو کِی عوض کردن؟ (sm120)
خیلی خب؛ پس میریم که داشته باشیم...
kashki
07-25-2014, 12:58 AM
پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ این چه تاپیکی بود زدی باووووووووووووووو
اگه بخوام بگم باید تا صبح اسم فیلم بیارم
من کله روزم مخصوصا عصرا صرف دیدن فیلمه
خیلی از اینایی هم که دیدم بالایه 45 باره بخوام بگم که میرسه که 200 300 تا فیلم که (sm74)
در کل تاپیکه خوبیه ولی تا انتظار از بعضی از بچه ها بیشتر داشتم هنوز ندیدم فیلم خوب معرفی کنند البته تو ساله 2014 هنوز فیلم کیفیت بالا ندیدم درست
منتظر شاهکاره کریستوفر نولان هستم (sm127)
HO33E!N
07-25-2014, 12:59 AM
پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ این چه تاپیکی بود زدی باووووووووووووووو
اگه بخوام بگم باید تا صبح اسم فیلم بیارم
من کله روزم مخصوصا عصرا صرف دیدن فیلمه
خیلی از اینایی هم که دیدم بالایه 45 باره بخوام بگم که میرسه که 200 300 تا فیلم که (sm74)
در کل تاپیکه خوبیه ولی تا انتظار از بعضی از بچه ها بیشتر داشتم هنوز ندیدم فیلم خوب معرفی کنند البته تو ساله 2014 هنوز فیلم کیفیت بالا ندیدم درست
منتظر شاهکاره کریستوفر نولان هستم (sm127)
شما معرفی کن خو(sm120)
HO33E!N
07-25-2014, 01:03 AM
یکی از بهترین و تاثیرگذارترین و در عین حال ساده ترین فیلمایی که دیدم....
پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش(sm111)
نمره ی منِ آماتور قطعا بالای 8(sm120)
Catman
07-25-2014, 02:44 AM
همه نوع فیلمی میشه تحلیل کرد ایا (sm59)
pirana
07-25-2014, 03:10 AM
A Beautiful Mind 2001
Ratings: 8.2/10
Metascore: 72/100
یکی از زیبــــــاترین بازیهای اســــــتاد راسل کرو (sm127) توضیح بیشتر نمیدم امتیاز imdb گویای همه چیز هستش
HO33E!N
07-25-2014, 03:18 AM
همه نوع فیلمی میشه تحلیل کرد ایا (sm59)
**** نباشه(sm59)
pirana
07-25-2014, 03:24 AM
Saving Private Ryan 1998
Ratings: 8.6/10
Metascore: 90/100
از فیلم های بسیار خوب اسپیلبرگ با بازی درخشان تام هنکس (sm127) امتیاز رو میبینید که...
pirana
07-25-2014, 03:49 AM
The Godfather
من هیــــــــــچ حرفی ندارم (sm21) مارلون براندو ال پاچینو (sm127)
Ratings: 9.2/10
Metascore: 100/100
Ratings: 9.1/10
Metascore: 80/100
Ratings: 7.6/10
Metascore: 60/100
pirana
07-25-2014, 04:00 AM
من دارم این فیلمای بسیار مشهور رو معرفی میکنم اصلا کسی هم هست که اینا رو ندیده باشه؟ (sm59)
HO33E!N
07-25-2014, 04:04 AM
من دارم این فیلمای بسیار مشهور رو معرفی میکنم اصلا کسی هم هست که اینا رو ندیده باشه؟ (sm59)
3 تا فیلم آخری که گفتی تعریفشُ زیاد شنیدم هیچ کدومشم ندیدم(sm120)
ولی مهم نی کسی دیده یا ندیده هدف نظر تو هستش
مثلا من گرگ وال استریت حالم به هم خورد ولی خیلیا میگن از بهترین فیلماست(sm120)
AkbaR
07-25-2014, 04:14 AM
حسین نقد وال استریت استادو بدم؟ شاید خوشت بیاد (sm2)
HO33E!N
07-25-2014, 04:16 AM
حسین نقد وال استریت استادو بدم؟ شاید خوشت بیاد (sm2)
استاد کیه؟بذار بینیم چی گفته؟خودت نظرت چیه؟(sm120)
HO33E!N
07-25-2014, 04:20 AM
فراستی (sm120)
من حالم به هم نخورد (sm120)
آخرش مثلا از 10 چند میدی؟
اصلا 3 تا فیلم برتری که دیدی بگو بینم(sm120)
AkbaR
07-25-2014, 04:27 AM
آخرش مثلا از 10 چند میدی؟
اصلا 3 تا فیلم برتری که دیدی بگو بینم(sm120)
(sm120) نوسان داره 5 تا 7 (sm120)
انتخاب نکردم اینجوری تا حالا ولی اونایی که به ذهنم می رسه
فارست گامپ
مسیر سبز
شاوشنگ
12 مرد خشمگین
se7en
fight club
و ...
(sm120)
HO33E!N
07-25-2014, 04:30 AM
(sm120) نوسان داره 5 تا 7 (sm120)
انتخاب نکردم اینجوری تا حالا ولی اونایی که به ذهنم می رسه
فارست گامپ
مسیر سبز
شاوشنگ
12 مرد خشمگین
se7en
fight club
و ...
(sm120)
ینی سینما پارادیزو جز رده های پایین میذاری؟
فارست گامپ دوس داشتم شاوشنک خیلی خوبه
life is ..... و مسیر سبز خیلی دوس دارم سینما پارادیزو هم
leon خیلی دوس داشتم
از fight club که خوشم نیومد اصلا
memento دیدی؟خونریزی مغزی کردم بعد از دیدنش(sm120)
AkbaR
07-25-2014, 04:35 AM
ینی سینما پارادیزو جز رده های پایین میذاری؟
فارست گامپ دوس داشتم شاوشنک خیلی خوبه
life is ..... و مسیر سبز خیلی دوس دارم سینما پارادیزو هم
leon خیلی دوس داشتم
از fight club که خوشم نیومد اصلا
memento دیدی؟خونریزی مغزی کردم بعد از دیدنش(sm120)
به جز فارست گامپ همشون رو یه اندازه دوس دارم
همون پارادیزو یا 1900 و یه سریای دیگه (sm120)
آره دیدم گیج می شه آدم ولی اینم یه نوعشه فیلم خوبیه (sm120)
mulohlland.dr رو ببینی چی می گی (sm120) با این که گیج شدم ولی خیلی دوس دارم این فیلمم (sm120)
HO33E!N
07-25-2014, 04:39 AM
به جز فارست گامپ همشون رو یه اندازه دوس دارم
همون پارادیزو یا 1900 و یه سریای دیگه (sm120)
آره دیدم گیج می شه آدم ولی اینم یه نوعشه فیلم خوبیه (sm120)
mulohlland.dr رو ببینی چی می گی (sm120) با این که گیج شدم ولی خیلی دوس دارم این فیلمم (sm120)
3-4 تا فیلم ببینم 3-4 شب دیگه بیام بینم چه میگی(sm120)
ولی کلا تو گرگ وال استریت هدفشُ نفهمیدم تمجید بود یا تقبیح(sm25)
AkbaR
07-25-2014, 04:41 AM
3-4 تا فیلم ببینم 3-4 شب دیگه بیام بینم چه میگی(sm120)
ولی کلا تو گرگ وال استریت هدفشُ نفهمیدم تمجید بود یا تقبیح(sm25)
چیارو می خوای ببینی ؟ (sm120)
تمجید بود (sm120)
HO33E!N
07-25-2014, 04:44 AM
چیارو می خوای ببینی ؟ (sm120)
تمجید بود (sm120)
همین 3-4 تایی که گفتی دیگه.....
match point-the legend of 1900
یکی دیگه هم گفتی(sm120)
بعدم امین می خواد ببرتمون دوره ی سیاه و سفید(sm2)
AkbaR
07-25-2014, 04:47 AM
همین 3-4 تایی که گفتی دیگه.....
match point-the legend of 1900
یکی دیگه هم گفتی(sm120)
بعدم امین می خواد ببرتمون دوره ی سیاه و سفید(sm2)
mulohlland.dr (sm120)
امین مث فراستیه (sm2)
12 مرد خشمگین هم برا دوره سیاه و سفیده (sm120)
البته منم یه سری فیلم اون موقع رو دوس دارم (sm120)
HO33E!N
07-25-2014, 04:49 AM
mulohlland.dr
(sm120)
امین مث فراستیه (sm2)
12 مرد خشمگین هم برا دوره سیاه و سفیده (sm120)
البته منم یه سری فیلم اون موقع رو دوس دارم (sm120)
pianist چه طوره؟(sm25)
AkbaR
07-25-2014, 04:52 AM
pianist چه طوره؟(sm25)
کلا دنبال فیلمای دوران نازی و یهودیایی (sm120)
بد نیس ولی خسته کننده س (sm98)
HO33E!N
07-25-2014, 05:03 AM
کلا دنبال فیلمای دوران نازی و یهودیایی (sm120)
بد نیس ولی خسته کننده س (sm98)
از کجا فهمیدی من که 2 تا فیلم بیشتر نگفتم(sm2)
فیلم خوبیه ولی ریتمش کنده ....
ولی کلا به جای تظاهرات و مرگ بر فلان و ....4 تا فیلم میسازن تاثیر خودشونُ میذارن رو ملت(sm120)
pirana
07-25-2014, 05:11 AM
3 تا فیلم آخری که گفتی تعریفشُ زیاد شنیدم هیچ کدومشم ندیدم(sm120)
ولی مهم نی کسی دیده یا ندیده هدف نظر تو هستش
مثلا من گرگ وال استریت حالم به هم خورد ولی خیلیا میگن از بهترین فیلماست(sm120)
مجموعه پدرخوانده رو ندیدی؟ (sm77)
من چاکرتم (sm66)
منم زیاد حال نکردم؛ طولانی بود خسته شد؛ چندان جذاب نبود که خسته ـت نکنه!
AkbaR
07-25-2014, 05:12 AM
از کجا فهمیدی من که 2 تا فیلم بیشتر نگفتم(sm2)
فیلم خوبیه ولی ریتمش کنده ....
ولی کلا به جای تظاهرات و مرگ بر فلان و ....4 تا فیلم میسازن تاثیر خودشونُ میذارن رو ملت(sm120)
3 تا (sm120)
آره دیگه اونا بلدن چی بسازن ولی اینوریا (sm25)
نقدو خوندی ؟ نقد her باحاله (sm2)
AkbaR
07-25-2014, 05:13 AM
در حمایت از حسین منم فقط پدرخوانده 1 رو دیدم (sm120)
pirana
07-25-2014, 05:15 AM
pianist چه طوره؟(sm25)
حرفـــــــــــــــ نداره... (sm21)
pirana
07-25-2014, 05:16 AM
در حمایت از حسین منم فقط پدرخوانده 1 رو دیدم (sm120)
ببین...قشنگه...هرچند زیباترین ـشون همون 1ـه
pirana
07-25-2014, 05:33 AM
The Dark Knight
یه 3گانه کم نظیر...کارگردانی به شهرت نولان (sm127) بازیگری به مهارت بل (sm127) اگر تا حالا ندیدید از دستش ندید! مخصوصا شماره 2 رو...(sm127)
Metascore: 70/100
Ratings: 9.0/10
Metascore: 82/100
Ratings: 8.6/10
Metascore: 78/100
pirana
07-25-2014, 05:46 AM
The Adjustment Bureau
Ratings: 7.1/10
Metascore: 60/100
یک عاشقانه فــــــــــــــــــوق العاده (sm127) فیلمی درباره تعیین شدن تقدیر و سرنوشت انسانها از پیش! و حالا تلاش برای تغییر اون...
توصیه میکنم حتـــــــــــــــما ببینید...
Herzeleid
07-25-2014, 06:10 AM
خب ما به حسب امر دوست عزیز حسین ِجان اومدیم چند پستی داشته باشیم.
اما قبلش میخوام چند کلامی کوتاه خدمت عزیزان عرض کنم
اولا فکر کنم حسین هم موافق باشه بهتره این پست ها و معرفی ها با تامل بیشتری صورت بگیره!
طوری نباشه که انگار میخواین از سر باز کنیم و صرفا در یک روز 7 8 تا فیلم بذاریم اینجا خواه کسی بببینه خواه نبینه
اصل ماجرا رو فراموش نکنیم به نظرم....
به جای 10 تا فیلم میشه هفته ای یه فیلم خوب داشت
بعد به نظرم همون طور که هدف تاپیکم هست یکمی از سطح معرفی بریم جلو تر
یعنی حداقل 1 خط یا 2 خط نظری هم از دوستان داشته باشیم خیلی بهتره و چه بهتره دوستان حتی نمره یا ستاره هم بدن...نمره از 10 ستاره از 4 (sm120)
و اما مطلب بعدی هم فکر میکنم باید اولویت رو بذاریم رو فیلمایی که کمتر بهشون پرداخته شده
مثلا شما فیلمی رو دیدی و خیلی نظرت رو جلب کرده اما نه خیلی معروف نه نمره بالایی داره بهتره تو اولویتت باشه نسبت به فیلمایی که حالا اکثر دوستان دیدن و....
بگذریم.
خب من خیلی نمیدونم دوستان تا چه حد مخاطب جدی سینما هستن و دنبالش میکنن! فیلم باز که زیاد داریم و ما پیششون درس میدیم(sm66)
اما اونی که من تا اینجا دیدم جایز فیلمای خوب و جاودانه سینمای کلاسیک خالی بوده به همین جهت سعی میکنم بیشتر از این نوع سینما واستون فیلم بذارم تا جاشون خالی نباشه.
در اهمیت سینمای کلاسیک یه بار بهروز افخمی حرف خوبی میزد میگفت این سینما دیگه هر چی حرف بوده توش زده شده و واقعا حرف جدید زدن خیلی سخت...دلیل این که جدیدا هم رو اوردن به تکنیک و تکنلوزی و.....همین و به نظرم فیلمای خوب هیچ وقت کهنه نمیشن
به هر جهت کسی که میخواد جدی تر سینما رو دنبال کنه فکر میکنم لازم با فیلمای خوب تو هر زمانی اشنا باشه
البته اونایی هم که هدفشون بیشتر سرگرمی خیالشون راحت...قطعا پیشنهادا طوری که خواسته شما هم در نظر میگیرم.(sm120)
البته بگم قرارم نیست همش از اون نوع سینما معرفی کنم من فیلمای دیگر رُ هم در برنامه داریم که به فراخور معرفی میشه.(sm132)
pirana
07-25-2014, 06:30 AM
Pirates of the Caribbean
یک سری فیلم محبوب با بازی جانی دپ محبوب تر... (sm127) با امتیاز نســـبتا خوب...
امیدوارم شماره بعد که قرار هستش سال 2015 اکران شه امتیاز بیشتری بیاره
Ratings: 8.1/10
Metascore: 63/100
Ratings: 7.3/10
Metascore: 53/100
Ratings: 7.1/10
Metascore: 50/100
Ratings: 6.7/10
Metascore: 45/100
pirana
07-25-2014, 06:49 AM
Gladiator
Ratings: 8.5/10
Metascore: 64/100
فکر نکنم نیز به تعریف و تمجید من داشته باشه(sm21) همینو بگم که من راسل کرو عزیــــــــــز رو با این فیلم شناختم و شیفته ـش شدم... (sm127)
یادمه اولین گوشی موبایل که گرفتم اسم بلوتوث ـشو گذاشتم گلادیاتور (sm59)
Herzeleid
07-25-2014, 07:14 AM
خب باید اعتراف کنم پاسخی که از حسین دیدم و گفت پدرخوانده رو ندیده خیلی کار من رُ سخت کرد واسه انتخاب!
من بیشتر هدفم بود از فیلمای کمتر دیده شده شروع کنم اما با این شرایط بهتره با فیلمای معروف تر شروع کنیم.
ضمنا فیلم های معنا گرا تر رُ میذاریم یکمی بگذره و این اولی ها بیشتر سرگرمی چربش داره اگر چه همشون فیلم های مهمی هستن
تو هر پست 2 تا فیلم معرفی میکنیم یکی معروف یکی کم سر و صدا تر (sm120)
1. پیشنهاد اول من یکی از جاودانه ترین فیلمای هیچکاک
روانی (Psycho ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2F&ei=PLjRU8iBH-ey0QXclYGYAw&usg=AFQjCNHSoDH6B2rJFeRh6cgWz7_kJwnOKg&bvm=bv.71667212,d.d2k))- محصول سال 1960
به جهت این که داستان فیلم نباید اسپویل بهش قصه رو تعریف نمیکنم.
حتی قصه یک خطیش هم نخونید.نهایت لذت بردن فیلم به ناشناخته بودنش قبل از شروعش چون وقتی داستان رو بدونی جلو تر از فیلم حرکت میکنی جای این که همراهش شی (sm50)
این فیلم از نظر من جزو بهترین فیلمای تریلر تاریخ سینماست و بدون شک تعلیقی که این فیلم داره هیچ فیلم دیگری نداشته و نداره!
یه فیلم بسیار سرگرم کننده هیچان انگیز و البته دلهره اور....
دو تا سکانسش جزو ماندگارر ترین سکانس های تاریخ سینماست
به جرات میتونم بگم اگر برای بار اول بینندش باشید محال درگیر تعلیق فیلم نشید با فیلم جلو برین و اجازه بدین هیچکاک با شما بازی کنه اون توی این کار استاد!(sm132)
به جهت تاثیر گذاری بهتر پیشنهاد میکنم حتی المقدور فیلم رو در یک فضای اروم و تنهایی ببینید
4 ستاره به این فیلم میدم من
2. اما پیشنهاد دوم!
پیشنهاد دوم یک فیلم تاثیر گذار دیگرست ولی کلاسیک نیست!
فیلم ماشینیست - (The Machinist) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2F&ei=Xr7RU9vOCcfksASN1YL4Bg&usg=AFQjCNFk6uYazbS2CPidT_NPThEulSf9Uw&bvm=bv.71667212,d.cWc) محصول سال 2004
فیلمیست از برد اندرسون....
این فیلم هم سبک و سیاقش بی ارتباط نیست با مورد قبلی!
یه فیلم رازالود معماگونه و تا حدی تریلر....
فیلم قابل تامل , سرگرم کننده و خوبیست و شما رو درگیر خودش میکنه
مورد ویژه فیلم باری فوق العاده و محشر کریستین بیل که واسه نقش افرینی در این فیلم خیلی شرایط سختی هم تحمل کرده.
پایان بندی خوبی داره و پلان اخرشو من خیلی دوست دارم!
2 ستاره هم به این فیلم
در پایان یه نکته بگم
من خیلی قرار نیست مزاحمتون بشم احتمالا هفته ای یکبار
ضمنا مطمئن باشید واسه انتخاب این فیلم ها وسواس خیلی زیادی به خرج دادم و فیلم های با ارزشی هستن
دوست دارم اونایی که ندیدن حتما ببینن و از دست ندن این فیلم ها رُ
خیلی خوشحال میشم اگر نظری هم داشتید در ارتباط باهاشون بشنوم !
قول میدم پیشمون نمیشید از دیدن این ها...حداقل چند ساعت سرگرمی دیگه (sm120)
Catman
07-25-2014, 03:17 PM
Ratings: 8.8/10 from 996,137 users ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Metascore: 74/100 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
یکی ار بهترین فیلم هایی که تو عمرم دیدم (sm46)
امتیاز و تعداد رای دهندگان گویای همه چیز هست
kashki
07-25-2014, 03:18 PM
شما معرفی کن خو(sm120)
جدید ندارم واسه معرفی ولی قدیمی زیاد هست خیلیاشو دوستان معرفی کردن (sm70)
نمونه معرفی کردن فیلم :
The Mist 2007
ژانر : ترسناک | علمی تخیلی | هیجانی
سال انتشار : ۲۰۰۷
مدت زمان: ۱۲۶ دقیفه
کارگردان : Frank Darabont
بازیگران : Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden
خلاصه داستان : دیوید دریتون یک نقاش است که بهمراه پسرش بیلی در یک شهر کوچک زندگی می کند. او یکروز که مشغول کار در گالری نقاشی می باشد ناگهان طوفان مهیبی باعث شکستن یک درخت و افتادن آن بر روی پنجره استدیو می شود. دیوید با دیدن این شرایط بهمراه بیلی و همسایه شان برنت عازم مرکز شهر می شود تا از فروشگاه مرکزی مقداری مایحتاج ضروری برای مقابله با طوفان خریداری کند. در همین موقع مه عجیب و مرموزی شهر را فرا می گیرد و رفته رفته غلیظ تر می شود. دیوید و سایر افرادی که در فروشگاه هستند ناگهان با مردی با سر و وضع خونین مواجه می شوند که سراسیمه وارد فروشگاه می شود. در ادامه آنها متوجه می شوند که موجودات خطرناکی در مه وجود دارند که انسانها را مورد حمله قرار می دهند. دیوید در این شرایط می کوشد تا همه را آرام کرده و راه حلی منطقی برای این موضوع پیدا کند اما زنی به اسم کارمودی معتقد است که خداوند بخاطر گناهان آنها این بلا را بر سر آنها نازل کرده است …
واقعا میگم هر چقدر این فیلم و میبینم خسته نمیشم (sm127)
153
Catman
07-25-2014, 03:34 PM
Ratings: 8.8/10 from 848,784 users ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Metascore: 82/100 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm74)
Catman
07-25-2014, 03:37 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Y317_CR5,0,214,317_AL_.jpg
Ratings: 7.6/10 from 221,388 users ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Metascore: 74/100 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm27)
فیلم ترسناک خوبیه واقعا چند ین بار دیدمش
Catman
07-25-2014, 03:38 PM
Ratings: 8.6/10 from 629,542 users ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Metascore: 90/100 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حرفی برای گفتن نمیزاره این فیلم عالیه (sm21)
aliwave
07-25-2014, 05:07 PM
خب باید اعتراف کنم پاسخی که از حسین دیدم و گفت پدرخوانده رو ندیده خیلی کار من رُ سخت کرد واسه انتخاب!
من بیشتر هدفم بود از فیلمای کمتر دیده شده شروع کنم اما با این شرایط بهتره با فیلمای معروف تر شروع کنیم.
ضمنا فیلم های معنا گرا تر رُ میذاریم یکمی بگذره و این اولی ها بیشتر سرگرمی چربش داره اگر چه همشون فیلم های مهمی هستن
تو هر پست 2 تا فیلم معرفی میکنیم یکی معروف یکی کم سر و صدا تر (sm120)
1. پیشنهاد اول من یکی از جاودانه ترین فیلمای هیچکاک
روانی (Psycho ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2F&ei=PLjRU8iBH-ey0QXclYGYAw&usg=AFQjCNHSoDH6B2rJFeRh6cgWz7_kJwnOKg&bvm=bv.71667212,d.d2k))- محصول سال 1960
به جهت این که داستان فیلم نباید اسپویل بهش قصه رو تعریف نمیکنم.
حتی قصه یک خطیش هم نخونید.نهایت لذت بردن فیلم به ناشناخته بودنش قبل از شروعش چون وقتی داستان رو بدونی جلو تر از فیلم حرکت میکنی جای این که همراهش شی (sm50)
این فیلم از نظر من جزو بهترین فیلمای تریلر تاریخ سینماست و بدون شک تعلیقی که این فیلم داره هیچ فیلم دیگری نداشته و نداره!
یه فیلم بسیار سرگرم کننده هیچان انگیز و البته دلهره اور....
دو تا سکانسش جزو ماندگارر ترین سکانس های تاریخ سینماست
به جرات میتونم بگم اگر برای بار اول بینندش باشید محال درگیر تعلیق فیلم نشید با فیلم جلو برین و اجازه بدین هیچکاک با شما بازی کنه اون توی این کار استاد!(sm132)
به جهت تاثیر گذاری بهتر پیشنهاد میکنم حتی المقدور فیلم رو در یک فضای اروم و تنهایی ببینید
4 ستاره به این فیلم میدم من
2. اما پیشنهاد دوم!
پیشنهاد دوم یک فیلم تاثیر گذار دیگرست ولی کلاسیک نیست!
فیلم ماشینیست - (The Machinist) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2F&ei=Xr7RU9vOCcfksASN1YL4Bg&usg=AFQjCNFk6uYazbS2CPidT_NPThEulSf9Uw&bvm=bv.71667212,d.cWc) محصول سال 2004
فیلمیست از برد اندرسون....
این فیلم هم سبک و سیاقش بی ارتباط نیست با مورد قبلی!
یه فیلم رازالود معماگونه و تا حدی تریلر....
فیلم قابل تامل , سرگرم کننده و خوبیست و شما رو درگیر خودش میکنه
مورد ویژه فیلم باری فوق العاده و محشر کریستین بیل که واسه نقش افرینی در این فیلم خیلی شرایط سختی هم تحمل کرده.
پایان بندی خوبی داره و پلان اخرشو من خیلی دوست دارم!
2 ستاره هم به این فیلم
در پایان یه نکته بگم
من خیلی قرار نیست مزاحمتون بشم احتمالا هفته ای یکبار
ضمنا مطمئن باشید واسه انتخاب این فیلم ها وسواس خیلی زیادی به خرج دادم و فیلم های با ارزشی هستن
دوست دارم اونایی که ندیدن حتما ببینن و از دست ندن این فیلم ها رُ
خیلی خوشحال میشم اگر نظری هم داشتید در ارتباط باهاشون بشنوم !
قول میدم پیشمون نمیشید از دیدن این ها...حداقل چند ساعت سرگرمی دیگه (sm120)
ماشیبنیست کلا منو یه چند روزی محو کرد فوق العادس فوق العاده
reza67
07-25-2014, 07:12 PM
دیشب بالاخره تونستم بعد مدت ها ببینمش
من با توجه به اسم و پوستر فیلم یه چیز دیگه فکر میکردم در مورد فیلم(sm50)
فیلم بازیگرا و کارگردان ( دیوید فینچر(sm19) ) فوق العاده داره و نمرشم عالیه و جزء 10 تا فیلم برتر تاریخه
اما نمیدونم چرا من زیاد باهاش حال نکردم(sm25)
شاید چون با یه تصور دیگه از فیلم نگاش کردم اینجوری بود
آخرای فیلمو دیدم شاید بی ربط باشه اما یه لحظه یاد فیلم identity افتادم . این جور صحنه ها فکر میکنم مبنای روانشناسی قوی ای داره و زیاد سرم نمیشه من و با یه بار دیدن نمیتونم کامل درکشون کنم.
من بعد از دیدن فیلمای سون و زودیاک یه جور دیگه سراغ فایت کلاب فینچر رفتم اما کلا یه جور دیگه بود .(sm50)
البته نکته مثبت فیلم این بود که قبل دیدنش از ادوارد نورتن خیلی خوشم نمیومد اما الان دیدم خیلی بهش بهتر شده(sm10)
خلاصه با عرض پوزش از دوستاران این فیلم من خیلی باحاش حال نکردم(sm25)
البته به شدت منتظر فیلم جدید فینچر ( gone girl ) می باشم (sm50)
به علت بزرگی فیلم و بازیگرا و کارگردان از دادن نمره کم به فیلم معذورم (sm50)
HO33E!N
07-25-2014, 07:30 PM
دیشب بالاخره تونستم بعد مدت ها ببینمش
من با توجه به اسم و پوستر فیلم یه چیز دیگه فکر میکردم در مورد فیلم(sm50)
فیلم بازیگرا و کارگردان ( دیوید فینچر(sm19) ) فوق العاده داره و نمرشم عالیه و جزء 10 تا فیلم برتر تاریخه
اما نمیدونم چرا من زیاد باهاش حال نکردم(sm25)
شاید چون با یه تصور دیگه از فیلم نگاش کردم اینجوری بود
آخرای فیلمو دیدم شاید بی ربط باشه اما یه لحظه یاد فیلم identity افتادم . این جور صحنه ها فکر میکنم مبنای روانشناسی قوی ای داره و زیاد سرم نمیشه من و با یه بار دیدن نمیتونم کامل درکشون کنم.
من بعد از دیدن فیلمای سون و زودیاک یه جور دیگه سراغ فایت کلاب فینچر رفتم اما کلا یه جور دیگه بود .(sm50)
البته نکته مثبت فیلم این بود که قبل دیدنش از ادوارد نورتن خیلی خوشم نمیومد اما الان دیدم خیلی بهش بهتر شده(sm10)
خلاصه با عرض پوزش از دوستاران این فیلم من خیلی باحاش حال نکردم(sm25)
البته به شدت منتظر فیلم جدید فینچر ( gone girl ) می باشم (sm50)
به علت بزرگی فیلم و بازیگرا و کارگردان از دادن نمره کم به فیلم معذورم (sm50)
منم دیدم این فیلمُ ولی زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم.....
مشکل من البته اینه که باید فیلم خیلی واقعی باشه که دوسش داشته باشم(sm70)
مثلا فیلم snatch هم نمره ی بالایی داره ولی اونم از اون فیلم خوباست که به من نمیسازه ....
البته snatch خیلی غیر واقعی نیست(sm25)
pirana
07-27-2014, 09:34 AM
Spy Game 2001
Ratings: 7.0/10
Metascore: 63/100
این فیلم بازیگرای بزرگی مثل رابرت ردفورد و برد پیت رو در خدمت گرفته اما به نظر من اونطور که باید از مهارت ـشون در بازیگری استفاده نکرده (sm25) چیزی که این فیلم رو واسه من جذاب کرد داستان جالب ـش و کارگردانی خیلی خوب در بیان این داستان هستش
فضاسازی بسیار عالی داره؛ صحنه هایی کاملا گیرنده؛ و موسیقی متن بســـــــیار مناسب و تأثیرگذار...(sm127)
اگر تا بحال ندیدیدش ارزش ـش رو داره... امتیاز نسبتا خوبی هم گرفته! منم بهش 8.5 میدم
pirana
07-28-2014, 11:57 AM
Grown Ups 2010
Ratings: 5.9/10
Metascore: 30/100
امروز با یه کمدی در خدمتتون هستم... امتیاز خوبی نگرفته اما من بخاطر علاقه ـم به ادام سندلر دیدمش (sm127) چه در مقام کارگردان چه بازیگر کاراشو میپسندم...
این فیلم هم یکی از قشنگترین کمدی هایی هستش که بازی کرده... با حضور کوین جیمز در کنارش من که از تماشای این فیلم لذت بردم (sm127)
حتما ببینیدش؛ ولــی...! خونوادگی نیستش (sm59) سعی کنید در جمع دوستان ببینید بیشتر میچسبه... میدونید که چی میگم (sm51)
kamyab
07-28-2014, 04:56 PM
A Long Way Down 2014
من این فیلم رو بخاطر آرون پائول گرفتم اما وقتی دیدمش رضایتم رو جلب کرد
این فیلم 4 تا شخصیت اصلی داره که داستان حول محورشون میچرخه ! بدون هیچ توضیح اضافه ای پیشنهاد میکنم تماشا کنید و لذت ببرید !
پ.ن: بازی آرون پائول بدجوری آدمو میگیره !
امتیاز من 7.8
kamyab
07-28-2014, 06:22 PM
Need For Speed 2014
تو ژانر خودش یکی از بهترین فیلمهایی هست که دیدم البته از فیلمبرداریش راضی نیستم !
نکته جالب همبازی بودن دو تا از ستاره های فیلم قبلی که اشاره کردم بهش یعنی Aron Paul و Imogen Poots هستش !
اگه اشتباه نکنم Imogen Poots همون دختری هستش که تو Breaking Bad با آرون با هم بودن !
در هر صورت پیشنهاد میکنم ببینید (sm25)
برعکس برایان کرنستون که کم کار بوده آرون پاول داره با بازی های خوب و حضور تو پروژه های پیاپی روند خوب خودشو ادامه میده
vahid
07-29-2014, 08:31 PM
امشب بعد از مدتها تونستم سه تا فیلم ببینم (sm120) کلا من یکی دو سال از فیلمهای روز عقبم... علتش هم کمبود وقته و البته اینکه با داداشم قرار گذاشتیم که فیلمهای درست درمونو با هم ببینیم که طبیعتا زمانهایی که جفتمون با هم وقت خالی داشته باشیم کمتر پیش میاد (sm120)... یه دلیل دیگه عقب موندگی هم برمیگرده به اینکه من فیلمهای با جلوه های ویژه زیادُ حتما باید با کیفیت فوق العاده بالا ببینم(sm120)... معمولا بین 9تا 16 گیگ حجم هر کدوم از فیلماس و طبیعتا دانلودش هم زمان بیشتری میبره (sm120)
تو پستهای بعدی به ترتیب سه تا فیلمی که دیدم بررسی میشه (sm120)
vahid
07-29-2014, 08:39 PM
خب اولی فیلمی نیست جز iron man 3
Iron Man 3 2013
ژانر: اکشن ، تخیلی ، هیجان انگیز
سال انتشار: ۲۰۱۳
حجم: ۱۲۲۲۶ مگابایت (۱۱٫۹۴ گیگابایت)
کیفیت: BluRay 1080p HD | بی نظیـــر
رزولوشن : ۱۹۲۰×۸۰۰ | بیت ریت : ۱۳۰۹۳ KB/S
اینکودر : PublicHDلینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اما نظر من: طبق معمول این دسته فیلمها، تمرکز اول روی جلوه های ویژه فیلمه که الحق و الانصاف حرف نداره... مخصوصا اگه با کیفیت عالی ببینید... داستانش حرف خاصی برای گفتن نداره و تمام کشش فیلم برمیگرده به همون صحنه های اکشن و جلوه های ویژه که بهش اشاره شد... توی سری فیلمهای iron man نکته ای که وجود داره، تاکید روی مسئله تروریستها و خطرات اونها برای امنیت کشورهایی از قبیل ایالات متحده س که توی فیلم به وضوح بهش اشاره و تاکید میشه... تمرکز روی گروههای فعال در افغانستان و پاکستان هست ولی توی فیلم از کشورهایی مثل عراق، ایران و سوریه هم اسم برده میشه...
حالا اینکه چرا iron man توی نظرسنجی های آمریکا به عنوان محبوبترین کارکتر ابرقهرمان انتخاب میشه شاید به همین موضوع ایجاد امنیت برای مردم آمریکا برمیگرده...
در نهایت میتونم بگم نمره 6.5 از نظر من برای این فیلم حداکثر نمره ایه که میشه در نظر گرفت (sm50)
vahid
07-29-2014, 08:46 PM
دومین فیلمی که دیدم، آخرین قسمت از مجموعه هری پاتر بود:
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 ۲۰۱۱
نام فارسی فیلم : هری پاتر ۸ و یادگاران مرگ قسمت دوم
ژانر: ماجرایی ، خانوادگی ، هیجان انگیز
کیفیت : BluRay 1080p HD | بی نظیـــر
حجم : ۱۱۴۲۷ مگابایت (۱۱٫۱۶ گیگابایت)
رزولوشن : ۸۰۰×۱۹۲۰ | بیت ریت : ۱۲۲۵۱ KB/S
اسکرین شات : دارد کلیک کنید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خب کلا سری فیلمهای هری پاتر هم طرفدارهای پر و پا قرصی داره، هم مخالفان گردن کلفتی (sm120)... من شخصا همیشه گفتم فیلمهای که داستانهای پیچیده و رازآلود داشته باشه دوست دارم... فیلمهایی که جلوه های وِیژه عالی داشته باشه هم دوست دارم... هری پاتر هم که هر دو تا رو داره (sm120) ... من از مجموع فیلم راضی بودم... البته شکی نیست که نمیشه هیچکدوم از قسمتهاشو جزء فیلمهای ماندگار تاریخ دونست ولی به هر حال همونطور که گفتم مجموعش راضی کننده بود، حداقل برای من...
نمره ای که به این قسمت میدم به خاطر پیچیدگی های داستان و جواب دادن به تمام سوالات مطرح شده اونم به شکل مناسب 7.9 هس... یه مقدار بیشتر از قسمتهای قبلی (sm120)
vahid
07-29-2014, 08:52 PM
و بالاخره سومین فیلم امشب:
۲۰۰۹ The Fourth Kind
ژانر: اسرارآمیز ، هیجانی ، علمی-تخیلی
سال انتشار: ۲۰۰۹
حجم: ۱۲۰۰ مگابایت
کیفیت: BluRay 1080p | خارق العادهلینک IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خلاصه داستان : این داستان بر پایه اتفاقاتی واقعی است که از سال ۱۹۶۰ میلادی در شهری بنام نوم درآلاسکا اتفاق افتاده و پلیس فدرال تقریبا چهل سال بر این وقایع سرپوش گذارده است ،با توجه به گزارشات فروان از این شهر مبنی بر گم شدن افراد، در سال ۱۹۷۲ دکتر روانشناسی بنام ابیگل تایلر( میلا ژوویچ) بررسی خود را در این زمینه آغاز کرد ولی مشاهدات او هیچگاه منتشر نشد تا اینکه در سال ۲۰۰۲ که ابیگل خود نیز دچار آسیب های روحی گشته است این مطالب را بازگویی می کند. در این شهر برای افراد زیادی نوعی تماسهای روحی با بیگانه ها اتفاق می افتاده است که انواع مختلفی داشته، نوع اول آن فقط دیدن آنهاست ، نوع دوم آن با مدرک و شهادت دادن ، نوع سوم آن تماس یا برخورد و نوع چهارم آن ربوده شدن توسط بیگانه ها و …
از این دسته فیلم تا حالا چند تا دیدم... پرداختن به موضوع ربوده شدن انسان ها (مخصوصا بچه ها) توسط موجودات فضایی اصلا موضوع جدیدی نیست... ولی چیزی که توی این فیلم به شدت جلب نظر میکنه، صحنه هاییه که از فیلمهای مستند واقعی نشون میده (sm77)... البته خود فیلم اینجور ادعا کرده که بر اساس مستندات هست... ولی خب شخصا به واقعی بودن این صحنه ها شک دارم... اگه واقعی باشه که (sm77)... به هر حال یه مرتبه دیدنش نه تنها خالی از لطف نیست بلکه به شدت هم توصیه میشه...
آخر فیلم هم، تاکید میشه که قضاوت به عهده خود بیینده س...
نمره من به این فیلم: 6
kamyab
07-30-2014, 05:32 PM
وحید اگه فیلم دیگه ای هم تو ژانر ترسناک دیدی که خوب کار شده بود برای مثال شبیه "ماما" یا "روح" یا همین فیلمی که معرفی کردی قوی کار شده معرفی کن ! بدجوری دنبال این سبک فیم ها هستم که نزدیک به واقعیت هستن و کارگردانی درست و حسابی دارن ! از این فیلمهایی که با جلوه های ویژه میخوان ملتو بترسونن متنفرم !
masoud888
07-30-2014, 05:39 PM
آقا لطفا ژانر ترسناک زیاد معرفی کنید!
kamyab
07-30-2014, 05:43 PM
The Book Thief 2013
از اون دسته فیلم هاست که دیالوگ های خیلی خوبی داره !
داستان فیلم در مورد یک دختر بچه 11 یا دوازده ساله هستش که خانودشو تو جنگ از دست میده و به یک زن و مرد آلمانی که فرزندی ندارن سپرده میشه ، از زمانی که پیرمرد بهش الفبا رو یاد میده علاقه دیوانه واری به کتاب خوندن پیدا میکنه و تو این راه اتفاقاتی هم براش میوفته !
به نظرم این فیلم از اون دست فیلم هاست که باید تو آرشیو نگهداری بشه و هر از چند گاهی بشینی ببینی !
نمره Imdb : 7.6 نمره منتقدان : 53 از 100
به نظرم امتیاز IMDB منصفانه هست (sm50)
hesamz
07-30-2014, 11:48 PM
Captain America: The Winter Soldier (2014) HDTS nItRo
ScreenShot
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
vahid
07-30-2014, 11:51 PM
وحید اگه فیلم دیگه ای هم تو ژانر ترسناک دیدی که خوب کار شده بود برای مثال شبیه "ماما" یا "روح" یا همین فیلمی که معرفی کردی قوی کار شده معرفی کن ! بدجوری دنبال این سبک فیم ها هستم که نزدیک به واقعیت هستن و کارگردانی درست و حسابی دارن ! از این فیلمهایی که با جلوه های ویژه میخوان ملتو بترسونن متنفرم !
دیدی فیلمُ آیا؟
البته من این فیلمُ جزو فیلمهای ترسناک به حساب نمیارم، بیشتر میره تو دسته فیلمهای رازآلود...
ضمنا فیلمی مثل ماما رو هم فیلم چندان به درد بخوری نمیدونم!! کلا فقط برای یه بار دیدن... حالا این به کنار، ماما جلوه ویژه نداشت؟ (sm120)
ولی از همینجا این مژده رو بهت میدم که امشب دو تا فیلم تو ژانر ترسناک نگاه کردم، که شک ندارم حداقل یکیش با سلیقه ت بد جور جوره (sm18)
vahid
07-30-2014, 11:55 PM
امروز سه تا فیلم دیدم، دو تا ترسناک، یکی طنز (sm18)
تو پستهای بعد کامل توضیح میدم، فقط خواستم قبلش بگم که من شخصا فیلمهای ترسناکی رو دوست دارم که چند تا ویژگی رو داشته باشه: اول داستان مناسب، دوم نداشتن صحنه های حال به چندش آور و اغراق آمیز (یعنی خیلی فیلمهایی که اسمشون ترسناکه به جای داشتن یه داستان ترسناک، فقط صحنه های چندش آور نشون میدن که اصلا حال نمیکنم)، سوم داشتن پایان مناسب که خیلی مهمه به نظرم و در نهایت ترجیحا اگه ایده متفاوتی داشته باشه بهتره...
با این مقدمه بریم سراغ سه تا فیلم امشب (sm132)
vahid
07-31-2014, 12:00 AM
اول فیلم طنزی که دیدم (sm70):
فیلم The Canton Godfather 1989
نام فارسی فیلم : پدرخوانده کانتون
ژانر:اکشن ، جنایی ، کمدی
کیفیت : ۷۲۰p ، ۱۰۸۰p | آخرین حد کیفیت ، فوق العاده
حجم : ۱۰۰۳ مگابایت ، ۲۲۹۳ مگابایت
خلاصه داستان : چارلی (جکی چان) خوش قلب تصادفا رئیس یک گروه تبهکار سده و کار و کاسبی اش هم رونق دارد .اواین همه شانس را مدیون گل هایی می داند که از یک پیرزن گل فروش فقیر میخرد . پسر مرد با نفوذی قصد ازدواج با دختر پیرزن گل فروش دارد بدون اینکه میزان فقیر بودن مادر دختر با خبر باشد …
این فیلم فکر می کنم تنها فیلمی بود از جکی چان که ندیده بودم تا حالا(sm70)... ا
صلا نمیدونستم همچین فیلمی داشته (sm70)... مثل همه فیلمهاش همه جذابیت فیلم به صحنه های بزن بزنشه که واقعا عالیه... چیز خاص دیگه ای هم نداره... فقط یه نکته اینکه از این فیلم هیچ زیرنویسی موجود نیست (sm25)... زبان فیلم هم ژاپنیه... با توجه به اینکه فیلم دیالوگهای بعضا طولانی هم داره، ترجیحا نسخه دوبله رو دانلود کنید (سایت ایران فیلم گذاشته) تا فیلم قابل تحمل تر بشه... نمره هم با ارفاق 5.3
والسلام
vahid
07-31-2014, 12:12 AM
فیلم An American Haunting 2005
نام فارسی فیلم : روح آمریکایی
ژانر: هیجان انگیز، ترسناک ، اسرارآمیز
حجم : ۱۳۵۰ مگابایت ، ۶۸۰ مگابایت
خلاصه داستان : این فیلم بر اساس حوادثی واقعی ساخته شده که در شهر تنسی در اوایل قرن نوزدهم میلادی اتقاق افتاده است. جایی که روح خبیث مرتبا ظاهر می شود و دختری نوجوان و خانواده پولدارش را آزار می دهد. همچنین این حوادث بر پایه شواهد تنها پرونده مستند در تاریخ آمریکا است که یک روح باعث مرگ یک انسان می شود...
از اون دسته فیلمهایی بود که مدتها روی هاردم خاک میخورد... بیش از یک ساله دانلودش کرده بودم و به خاطر اینکه روی تی وی پخش نمیشد، همینجوری مونده بود... از اون عواملی که توی دو پست اخیر توی فیلم اسم بردم این فیلم پایان مناسب، نداشتن صحنه های چندش آور رو داره و داستانش هم تا حدودی متفاوت هست... وقتی فیلم شروع شد و جلو رفت (تقریبا تا دو سوم از فیلم) احساس کردم، فیلم یه کپی ناشیانه از فیلم جن گیره ولی آخرش واقعا فکم باز موند... آخر داستان به شکل کاملا غیرقابل انتظاری بسته شده.... مخصوصا اینکه توی خود فیلم هم گفته میشه که فیلم بر اساس داستان واقعی هست... این خیلی جالبه، مخصوصا اگه سرچ بزنید میبینید اهالی اون منطقه هنوز از این اتفاق یاد میکنن و از بازگشت ارواح ترس دارن (sm128)... البته فیلم اشکالاتی هم داره... یه سری نکات ریزی هست که در نهایت مبهم میمونه، البته توی اکثر فیلمهای ترسناک روال همینه... به هر حال با توجه به داستان و چیزی که من دیدم نمره ای که به فیلم دادن خیلی کم به نظر میرسه... حالا نمره این فیلمُ با فیلم جکی چان مقایسه کنید واقعا میمونید بر چه اساسی اینجوری نمره دادن!... نمره من به این فیلم: 6.8
در نهایت به شدت توصیه می کنم این فیلمُ ببینید (sm132)
vahid
07-31-2014, 12:20 AM
Flatliners 1990
|نامزد دریافت بهترین جلوه های صوتی و نامزد ۲ جایزه بین المللی دیگر|
نام فارسی فیلم : جویندگان مرگ
ژانر:درام ، ترسناک ، علمی
حجم : ۸۹۹ مگابایت ، ۲۰۸۰مگابایت خلاصه داستان : «نلسن رایت» (ساترلند)، دانشجوی پزشکی، برای تجربه ی دنیای پس از مرگ، فعالیت قلب خود را متوقف می کند و دوستانش: «ریچل» (رابرتس)، «دیوید» (بیکن)، «جو» (بالدوین) و «رندی» (پلات) با کمک داروهای خاصی، لحظاتی بعد او را به زندگی بر می گردانند. پس از آزمایش، «نلسن» می گوید که تصاویر غریب و هیجان انگیزی دیده است …
این فیلمُ یادمه 8-9 سال پیش از وسطاش توی تلویزیون دیدم... همون موقع با همون شرایط هم خیلی خوشم اومد... الان فرصت شد کامل ببینمش... واقعا فوق العاده بود... یه داستان نو و بدیع در مورد زندگی بعد از مرگ... هم یه جورایی فلسفی بود، هم تا حدودی ترسناک، هم حادثه ای... توی این فیلم کلا همه چیز تحت تاثیر داستان قرار داره... تدوین فیلم خیلی جالبه و جزئیات ریزی خوبی توش رعایت شده، مثل رنگهای به کار رفته برای هر شخص و امثالهم... نمره ای که به این فیلم دادن به نظر من کمه... حداقل 7 میشد بهش داد... نمره من: 7.6
در کل توصیه می کنم این فیلمُ حتما حتما حتما ببینید... از اون دسته فیلمهاییه که میشه چند بار هم دیدش... فقط بگردید کیفیت مناسبشُ پیدا کنید... چون خیلی از سایتها با کیفیت خیلی پایین گذاشتن
Dark Silence
07-31-2014, 03:53 PM
حال و حوصله توضیح دادن ندارم این 3 تا فیلم رو ببینید باحالن (sm98)
kashki
08-01-2014, 03:24 PM
همین الان دیدمش به نظرم یکی از بهترین قسمت های این فیلم بود (sm127)
185
ژانر : اکشن | فانتزی
تاریخ انتشار : 2014
محصول :آمریکا
کارگردان : Marc Webb
بازیگران : Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx
امتیــاز : 7.3/10
خلاصه داستان :
در مرد عنکبوتی شگفت انگیز ۲، زندگی پیتر پارکر (اندرو گارفیلد) مثل فسمت های گذشته بر سر دوراهی فرار دارد. یا اسپایدرمن بودن و مقابل افراد شرور فرار گرفتن یا گذراندن وقت با کسی که او را دوست دارد. گوئن (اما استون). پیتر به پدر گوئن قول داده که از خطرات خدش و دخترش را دور نگه دارد و بدنبال ماجراجویی نباشد. اما پیتر میتواند بر سر قولش بماند؟ اوضاع با پیدا شدن یک تبه کار جدید، الکترو (جیمی فوکس) و ظهور یک دوست قدیمی هری اسبورن (Dane DeHaan )، تغیر میکند و در ادامه پیتر سرنخ های جدیدی از گذشته خود کشف میکند…
darkmlu
08-01-2014, 03:37 PM
Mr.pearbody and sherman
این کارتونو حتما ببینید عالیه
blueheart
08-01-2014, 03:40 PM
FARGO
یه سریال عالی مثل فیلم فارگو
9
pirana
08-01-2014, 04:04 PM
استــــــــــاد (sm127)
reza67
08-01-2014, 04:37 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ct.php%3Fproductid%3D17910&ei=B3_bU7qrDdjr8AW334LgCw&psig=AFQjCNFTgwU1HhdYN8TJfsGgRNaj0pIHwA&ust=1406980231309448)
چند وقتیه تصمیم گرفتم هفته ای یکی از فیلم هاییو که همیشه دلم میخواست ببینمو و تا حالا نتونسته بودم ببینم
بنابراین دیشب تصمیم به دیدن این فیلم گرفتن
بازیگرایی مثل لئو و تام هنکس و کارگردانی مثل اسپیلپرگ و نمره 8 دلیل ترغیب من به دیدنش شد
هرچند شاید نشه این فیلمو یه شاهکار تلقی کرد اما از نظر من فیلم خیلی خوبی بود
یه جورایی آدمو یاد سریال مرد هزار چهره مینداخت (sm59)
تا یکی دو سال پیش خیلی از لئو خوشم نمیومد و شاید به خاطر این بود که فیلماشو زیاد نمیدیدم و به نظرم یه بچه سوسول میمومد (sm59) اما واقعا بازیگر قدرتمندیه و خیلی خوب بازی کرد . تام هنکسم که نیازی به تعریف نداره همواره و عالی و در سطح بالا بازی میکنه .
فیلم در عین موضوع جدی داشتن یه تم طنزی داشت که خیلی دوست داشتمش (sm19)
با وجود تایم بالا (2ساعت و 20دقیقه) گذر زمان رو حس نکردم و حوصلمو سر نبرد فیلم .
my vote : 7.8
پ ن 1: من وقتی american hustle رو دیدم فکر میکردم جزء اولین فیلمهای معروف ایمی آدامزه در حالی که فهمیدم اشتباه بزرگی مرتکب شدم و جا داره همینجا از این بانو عذر بخوام(sm59)
پ ن 2 : یادمه چندین سال پیش که کلاس زبان میرفتم استادمون (خیلی آدم پایه و باحالی بود) هر از گاهی یه فیلم زبان اصلی برامون میذاشت که listening مون قوی شه . فیلما رو معمولا بچه ها میاوردن و استاد کنترل به دست نقش سانسورچی رو بر عهده داشت البته تا بخواد کارشو انجام بده و از اونجا که گاهی حواسش نبود چند ثانیه ای رو میتونستیم فیض ببریم (sm2). فکر میکنم اینم یکی از فیلمایی بود که برامون گذاشته بود چون بعضی صحنه هاشو یادم میومد (sm2)
pirana
08-01-2014, 04:57 PM
چند وقتیه تصمیم گرفتم هفته ای یکی از فیلم هاییو که همیشه دلم میخواست ببینمو و تا حالا نتونسته بودم ببینم
منم سالهاست دانلودش کردم و هنوز که هنوزه ندیدمش (sm25)
reza67
08-01-2014, 05:06 PM
منم سالهاست دانلودش کردم و هنوز که هنوزه ندیدمش (sm25)
من کلی ازین فیلما دارم (sm25)
pirana
08-01-2014, 05:13 PM
من کلی ازین فیلما دارم (sm25)
من نیز (sm25)
یکسال شایدم 13ماهه که فیلم دانلود نکردم و هنوز فیلم ندیده دارم (sm77)
یه زمانی سرعت نت اجازه میداد شبی 7 8 تا فیلم دانلود کنم (sm59) یادش بخیر...
vahid
08-01-2014, 07:54 PM
منم الان حدود 150 تا فیلم دارم که هنوز نگاه نکردم... جالب اینجاس که هر چی نگاه می کنم باز محدوده فیلمهایی که ندیدم بین 140 تا 160ه (sm120)... هی نگاه می کنم، هی دانلود می کنم بنابراین مثل قانون بقای ماده و انرژی، فیلمهای منم فقط از یه فولدر به یه فولدر دیگه منتقل میشن و همیشه فولدر ندیده ها تعدادش تقریبا ثابته (sm120)
فیلم catch me رو همون 5-6 ماه بعد از اومدنش دیدم، عالی بود... باحال تری صحنه ای از فیلم که همیشه توی ذهنمه، اون صحنه ایه که لئو میاد سر کلاس و شروع می کنه به درس دادن (sm120)...
ممنون بابت یادآوری خاطرات (sm120)
HO33E!N
08-02-2014, 06:12 PM
fargo 1996
رضا گفت رفتم دیدمش(sm70)
به نظرم فیلم خوبیه....
شاید اگر ندونی که واقعی بوده بهش نمره ی خیلی کمتری بدی...
فیلم پیچیدگی خیلی زیادی نداره در کل....
ولی برای یه داستان واقعی جذابه ....
دیدنش خالی از لطف نیست....(sm120)
vahid
08-02-2014, 11:12 PM
فیلم زیرُ با اینکه سه سال پیش دیدم ولی دلم نمیاد تو هر تاپیک معرفی فیلمی که ببینم، معرفیش نکنم:
::: ۲۰۰۵ V for Vendetta :::
ژانر: اکشن ، هیجانی ، علمی-تخیلی
سال انتشار: ۲۰۰۵
حجم: ۱۶۵۰ مگابایت
کیفیت: BluRay 1080p | آخرین حد کیفیت
خلاصه داستان : سال ۲۰۲۰، لندن. «آدام ساتلر» (هرت)، **** فاشیست، حکومتی خودکامه در انگلستان برقرار کرده است. به اعتقاد او آن چه مردم نیاز دارند امنیت است نه آزادی. اما در این میان، مردی به نام «وی» (ویوینگ) تصمیم گرفته این نظام زورگو را به زیر بکشد…
این فیلمُ زمانی که سرباز معلم بودم(sm70) دیدم، راستش زمانی که این فیلمُ دانلود کردم ظاهرشُ دیدم گفتم چه فیلم مزخرفیه، بذاریم آخر لیست، اگه حسش بود ببینم، ولی روزی که رفته بودم برای انجام کارهای خدمتم بی کار شدم خواستم فیلم ببینم، دیدم همه فیلمهایی که دانلود کردم به جز اینُ همه زدم روی هارد همرام نیاوردم... به ناچار نشستم نگاه نکردم... این فیلم به نظر من از استثنائات تاریخ سینماست... مفاهیم، ایده و اکثر دیالوگهای فیلم از هر نظر بییییییی نظیره... گرچه یه سری نماد توی فیلم وجود داره که شاید بشه ازش برداشت جانبدارانه کرد ولی کاملا واضحه فیلم مستقل از هر تفکر، دین، ایدئولوژی و حزب و جناحی ساخته شده... همین استقلال در ساخت فیلم باعث شده که بشه شرایط فیلمُ با خیلی از کشورهای دنیا قیاس کرد، حتی خود ایران در سالهای گذشته(sm25)... دیالوگهای و سکانسهای تاثیرگذار تو این فیلم کم نیست... البته فیلم بدون ایراد هم نیست ولی ایرادهای بیشتر از جنبه های هنری ظاهری هست... همونطور که گفتم تفکر و ایده ای که پشت فیلم هست واقعا بی نظیره و واقعا بی نظیر هم به تصویر کشیده شده...
در کل میتونم بگم هر کَـس این فیلمُ نبینه نیمی از زندگیش بر باد فناس (sm132)...
ضمنا نسخه دوبله شده از این فیلم هم موجوده که دوبله فوق العاده مناسبی داره، مخصوصا صدایی که برای نقش اول فیلم انتخاب شده (البته فیلم که شروع میشه احتمالا مثل من میگید چه بدسلیقه بودن کسایی که این صدا رو برای این شخصیت انتخاب کردن ولی بعد خودتون پشیمون میشید و میفهمید بهترین انتخاب بوده)... اگه خواستید میتونید نسخه دوبله رو ببینید، فقط حواستون باشه اون قسمت فیلم که داستان میرسه به هم جنس بازی رو کلا با زیرنویس ببینید (sm70)
در نهایت نمره من به فیلم: 9 (sm132)
pirana
08-03-2014, 10:59 AM
تنـــــــــــها فیلم هیوگو ویوینگ که از نقشش خوشم میاد که اینجا هم صورتش پوشیده ـس (sm2)
از میمیک چهره ـش خوشم نمیاد (sm3)(sm59)
HO33E!N
08-03-2014, 02:16 PM
underdogs 2013
خیلی خوبه (sm2)
گزارش محمد رضا احمدی(sm70)
حتما ببینید اگر ندیدید(sm2)
خیلی خوب دوبله کردن(sm120)
kamyab
08-07-2014, 11:40 PM
دیدی فیلمُ آیا؟
البته من این فیلمُ جزو فیلمهای ترسناک به حساب نمیارم، بیشتر میره تو دسته فیلمهای رازآلود...
ضمنا فیلمی مثل ماما رو هم فیلم چندان به درد بخوری نمیدونم!! کلا فقط برای یه بار دیدن... حالا این به کنار، ماما جلوه ویژه نداشت؟ (sm120)
ولی از همینجا این مژده رو بهت میدم که امشب دو تا فیلم تو ژانر ترسناک نگاه کردم، که شک ندارم حداقل یکیش با سلیقه ت بد جور جوره (sm18)
نبود جلوه های ویژه که ضعف به حساب میاد اما منظورم استفاده نابجا بود ..
بنظرم ماما طبق داستانی که نقل شد خیلی هم خوب کار شده
vahid
08-07-2014, 11:46 PM
نبود جلوه های ویژه که ضعف به حساب میاد اما منظورم استفاده نابجا بود ..
بنظرم ماما طبق داستانی که نقل شد خیلی هم خوب کار شده
من ایرادشو توی داستانش میدونم...
حالا بیخیال.... این دو تایی که گفتم حتما ببین (sm137)
kamyab
08-07-2014, 11:47 PM
FARGO
یه سریال عالی مثل فیلم فارگو
9
حرف نداره
kamyab
08-07-2014, 11:49 PM
من ایرادشو توی داستانش میدونم...
حالا بیخیال.... این دو تایی که گفتم حتما ببین (sm137)
دومی برام جالب بود ..
kamyab
08-08-2014, 12:09 AM
فیلم زیرُ با اینکه سه سال پیش دیدم ولی دلم نمیاد تو هر تاپیک معرفی فیلمی که ببینم، معرفیش نکنم:
::: ۲۰۰۵ V for Vendetta :::
ژانر: اکشن ، هیجانی ، علمی-تخیلی
سال انتشار: ۲۰۰۵
حجم: ۱۶۵۰ مگابایت
کیفیت: BluRay 1080p | آخرین حد کیفیت
خلاصه داستان : سال ۲۰۲۰، لندن. «آدام ساتلر» (هرت)، **** فاشیست، حکومتی خودکامه در انگلستان برقرار کرده است. به اعتقاد او آن چه مردم نیاز دارند امنیت است نه آزادی. اما در این میان، مردی به نام «وی» (ویوینگ) تصمیم گرفته این نظام زورگو را به زیر بکشد…
این فیلمُ زمانی که سرباز معلم بودم(sm70) دیدم، راستش زمانی که این فیلمُ دانلود کردم ظاهرشُ دیدم گفتم چه فیلم مزخرفیه، بذاریم آخر لیست، اگه حسش بود ببینم، ولی روزی که رفته بودم برای انجام کارهای خدمتم بی کار شدم خواستم فیلم ببینم، دیدم همه فیلمهایی که دانلود کردم به جز اینُ همه زدم روی هارد همرام نیاوردم... به ناچار نشستم نگاه نکردم... این فیلم به نظر من از استثنائات تاریخ سینماست... مفاهیم، ایده و اکثر دیالوگهای فیلم از هر نظر بییییییی نظیره... گرچه یه سری نماد توی فیلم وجود داره که شاید بشه ازش برداشت جانبدارانه کرد ولی کاملا واضحه فیلم مستقل از هر تفکر، دین، ایدئولوژی و حزب و جناحی ساخته شده... همین استقلال در ساخت فیلم باعث شده که بشه شرایط فیلمُ با خیلی از کشورهای دنیا قیاس کرد، حتی خود ایران در سالهای گذشته(sm25)... دیالوگهای و سکانسهای تاثیرگذار تو این فیلم کم نیست... البته فیلم بدون ایراد هم نیست ولی ایرادهای بیشتر از جنبه های هنری ظاهری هست... همونطور که گفتم تفکر و ایده ای که پشت فیلم هست واقعا بی نظیره و واقعا بی نظیر هم به تصویر کشیده شده...
در کل میتونم بگم هر کَـس این فیلمُ نبینه نیمی از زندگیش بر باد فناس (sm132)...
ضمنا نسخه دوبله شده از این فیلم هم موجوده که دوبله فوق العاده مناسبی داره، مخصوصا صدایی که برای نقش اول فیلم انتخاب شده (البته فیلم که شروع میشه احتمالا مثل من میگید چه بدسلیقه بودن کسایی که این صدا رو برای این شخصیت انتخاب کردن ولی بعد خودتون پشیمون میشید و میفهمید بهترین انتخاب بوده)... اگه خواستید میتونید نسخه دوبله رو ببینید، فقط حواستون باشه اون قسمت فیلم که داستان میرسه به هم جنس بازی رو کلا با زیرنویس ببینید (sm70)
در نهایت نمره من به فیلم: 9 (sm132)
این لعنتی فوق العادست ! مخصوصا پایان بندیش (sm25)
kamyab
08-08-2014, 12:17 AM
22Bullets 2010
این فیلم به نظرم ارزش چند بار دیدن رو داره !
امتیاز 6.7 از IMDB -- خودم بهش 7.4 میدم
ژان رنو نقش کسی رو داره که دوستای دوره جوونیش که با هم قسم برادری خوردن بهش خیانت میکنن و در پی اتفاقاتی که رخ میده مجبور به انتقام گیری میشه ...
در شروع فیلم 22 گلوله به بدن ژان رنو شلیک میشه !
reza67
08-08-2014, 12:22 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] p%3Fc%3D42%26desc%3DS%26p%3D2929%26t%3Dsabotage-2014_2929&ei=1NbjU5fwJKqg0QWD_4DADg&psig=AFQjCNGwuSiG3l2EFNIMdhoyGVtySz1t2w&ust=1407526996703364)
گاهی که خیلی حوصله ندارم فیلم های پیچیده و به معمایی ببینم میرم سراغ فیلم های اکشنی چیز خاصی جز اکشن و درگیری و تعقیب و گریز ندارن (sm59)
فیلم های جیسون استتهام این جور مواقع زیاد به کار میان (sm59)
این بار چون فیلمی ازش دم دست نداشتم رفتم سراغ فیلم sabotage آرنولد
فیلم در مورد یه سری مامور مبارزه با مواد مخدره که یه سری اتفاقاتی براشون پیش میاد
داستان فیلم در ابتدا یه جورایی معمولی داشت پیش میرفت اما اواخر فیلم بهتر شد و تا حدودی فراتر از انتظارم با تووجه به ریت فیلم بود
اما نکته خیلی منفی فیلم بازی خیلی بد اکثر کاراکترهای فیلم بود که من اصلا ازشون خوشم نیومد . حالا باز آرنولد چون عشقه دوران بچگیه رو میشد یه کاریش کرد اما بقیشون به نظرم اصلا خوب نبودن .
به نظرم یه فیلم با داستان نسبتا مناسب به دلیل بازی ها و کارگردانی ضعیف یه فیلم معمولی رو به پایین دراومده بود.
my vote : 6 ( اونم به آرنولد و اتفاقات خارج از انتظار آخرای فیلم )
پ ن : تو فیلم و به خصوص اوایل اون به شدت از الفاظ زشت و رکیک استفاده میشود و به از هر دو کلمه یکیش فحش و بد بیراس (sm59)(sm25)
kamyab
08-09-2014, 11:37 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] p%3Fc%3D42%26desc%3DS%26p%3D2929%26t%3Dsabotage-2014_2929&ei=1NbjU5fwJKqg0QWD_4DADg&psig=AFQjCNGwuSiG3l2EFNIMdhoyGVtySz1t2w&ust=1407526996703364)
گاهی که خیلی حوصله ندارم فیلم های پیچیده و به معمایی ببینم میرم سراغ فیلم های اکشنی چیز خاصی جز اکشن و درگیری و تعقیب و گریز ندارن (sm59)
فیلم های جیسون استتهام این جور مواقع زیاد به کار میان (sm59)
این بار چون فیلمی ازش دم دست نداشتم رفتم سراغ فیلم sabotage آرنولد
فیلم در مورد یه سری مامور مبارزه با مواد مخدره که یه سری اتفاقاتی براشون پیش میاد
داستان فیلم در ابتدا یه جورایی معمولی داشت پیش میرفت اما اواخر فیلم بهتر شد و تا حدودی فراتر از انتظارم با تووجه به ریت فیلم بود
اما نکته خیلی منفی فیلم بازی خیلی بد اکثر کاراکترهای فیلم بود که من اصلا ازشون خوشم نیومد . حالا باز آرنولد چون عشقه دوران بچگیه رو میشد یه کاریش کرد اما بقیشون به نظرم اصلا خوب نبودن .
به نظرم یه فیلم با داستان نسبتا مناسب به دلیل بازی ها و کارگردانی ضعیف یه فیلم معمولی رو به پایین دراومده بود.
my vote : 6 ( اونم به آرنولد و اتفاقات خارج از انتظار آخرای فیلم )
پ ن : تو فیلم و به خصوص اوایل اون به شدت از الفاظ زشت و رکیک استفاده میشود و به از هر دو کلمه یکیش فحش و بد بیراس (sm59)(sm25)
من به این فیلم 4 میدم !
حتی حضور آرنولد هم باعث نشد که داستان آبکیش رو بتونم تحمل کنم !
بازی بد بازیگرا و کارگردانی افتضاح هم که دیگه بماند
kamyab
08-09-2014, 11:54 AM
Amazing Spiderman 2
برخلاف انتقاداتی که میشد و اونو ضعیف تر از نسخه شماره یک میدونستن خوب کار شده بود و توجهم رو نسبت به خودش جلب کرد
اگه تا حالا تبلیغات منفی منجر به دلزدگی تون شده بهتون پیشنهاد میکنم که ببینیدش و بعد قضاوت کنید
به نظرم شخصیت سازیش خیلی بهتر از نسخه شماره 1 بود و یه تراژدی غیرقابل پیش بینی هم داره که به نظرم نویسنده هاش برنامشون اینه که به هیچ شخصیتی وابسته نشن که این باعث جذابیت بیشتر میشه !
kamyab
08-10-2014, 06:01 PM
یه درام فوق العاده که از سینمای هند بعید بود اینقدر خوب کار کنه !
با این فیلم میتونید لحظات تلخ و شیرین قوی رو تجربه کنید ..
خیلی کم پیش میاد سینمای هند دنبال یک متن بره و سعی در ساختن یک فیلم بدون صحنه های ناکارامد و جلف باشه
رانبیر کاپور هم تو این فیلم نشون داده که بازیگر مستعدی هست و میتونه فیلمنامه های خوب رو بازی کنه !
نمره 8.5 بهترین نمره واسه این فیلم هست
البته جا داره از میرزا مصطفی بابت پیشنهاد این فیلم تشکر کنم !
reza67
08-11-2014, 01:00 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]@._ V1_SX640_SY720_.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2F&ei=OdXnU4OgPOfP8AHEiICIDA&psig=AFQjCNHbOK-dft54J93JVzbwFd9SIqX0vA&ust=1407788730067427)
چند شب پیشCaptain America: The Winter Soldier (2014) رو دیدم
به مراتب از اولیش بهتر بود
یادمه اولیو دیده بود واقعا ناامید شده بودم و اصلا خوشم نیومده بود(sm25) ازش اما 2 خیلی بهتر کار شده بود
جلوه های ویژه عالی و بازی های خوب و موضوع جذاب تر نسبت به 1ش باعث میشه بشه این اثر رو بر خلاف نسخه قبلی موفق قلمداد کرد ( اوه چه لفظ قلمی(sm120) )
فقط فکر کنم یه کوچولو موضوعش به avengers 1 ربط داشت و من هنوز اونو ندیدم آخه قسمت های اول تور و آیرون من و کاپ امریکا و هالک یادم نمیاد که avengers رو ببینم و باید یه بار دیگه مرورشون کنم (sm54)
خلاصه اگه دنبال فیلم اکشن با جلوه ی ویژه مناسب هستین فیلم گزینه خوبی براتون هست (sm19)
وحید مثل ایرون منه اونو با هر کیفیتی دانلود کردی اینم با همون کیفیت دانلود کن (sm120) جلوه های ویژش اوکیه
HO33E!N
08-12-2014, 12:39 PM
bitter moon
ماهِ تلخ(1992)
پیشنهاد اکبر(sm120)
اثر استاد اعظم...
این فیلم رُ به هیچ وجه از دست ندید.....(sm50)
vahid
08-12-2014, 10:34 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]@._ V1_SX640_SY720_.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2F&ei=OdXnU4OgPOfP8AHEiICIDA&psig=AFQjCNHbOK-dft54J93JVzbwFd9SIqX0vA&ust=1407788730067427)
چند شب پیشCaptain America: The Winter Soldier (2014) رو دیدم
به مراتب از اولیش بهتر بود
یادمه اولیو دیده بود واقعا ناامید شده بودم و اصلا خوشم نیومده بود(sm25) ازش اما 2 خیلی بهتر کار شده بود
جلوه های ویژه عالی و بازی های خوب و موضوع جذاب تر نسبت به 1ش باعث میشه بشه این اثر رو بر خلاف نسخه قبلی موفق قلمداد کرد ( اوه چه لفظ قلمی(sm120) )
فقط فکر کنم یه کوچولو موضوعش به avengers 1 ربط داشت و من هنوز اونو ندیدم آخه قسمت های اول تور و آیرون من و کاپ امریکا و هالک یادم نمیاد که avengers رو ببینم و باید یه بار دیگه مرورشون کنم (sm54)
خلاصه اگه دنبال فیلم اکشن با جلوه ی ویژه مناسب هستین فیلم گزینه خوبی براتون هست (sm19)
وحید مثل ایرون منه اونو با هر کیفیتی دانلود کردی اینم با همون کیفیت دانلود کن (sm120) جلوه های ویژش اوکیه
تو فیلم iron man3 هم یه اشاره خیلی ریزی به avengers داره... ولی دیدن avengers پیش نیاز نمیخواد... همینکه بدونی هالک میتونه گنده بشه، iron man یه ابرقهرمان با قابلیتهای خاصه thor هم یه قابلیت هایی داره با چکشش کافیه... من حتی captain america قسمت اولشو ندیدم هنوز (sm120) thor هم فکر کنم بعد از avengers دیدم ولی کلا چون داستانش مستقله هیچ مشکل خاصی وجود نداره (sm120)....
طبق توصیه تو هم فیلمُ full hd دان میکنم... رفت تو صف... ایشالا تا 6 ماه آینده به بهره برداری میرسه (sm120)
kamyab
08-14-2014, 09:45 AM
Winters Tale 2014
تازه ترین فیلم راسل کرو که تم تخیلی داره
فیلم خوبیه یک سری اتفاقات داراماتیک داره که میتونه شما رو راقب به تماشای فیلم تا آخرین لحظه ش کنه ! نکته جالب اینجاست که این فیلم یکی از معدود فیلمهایی هست که راسل کرو نقش منفی داره
تعریف اضافه نمیکنم ، اکثرا مثل من دوست دارید که تمام کارهای راسل کرو رو دنبال کنید !
امتیاز من به این فیلم 6.5
vahid
08-15-2014, 11:46 AM
یه دیالوگ فوق العاده از فیلم بی نظیر the prestige به کارگردانی کریستوفر نولان (sm127):
روبرت قبل از مرگ: تماشاچی حقیقتُ نمیدونست... دنیا ساده س... پر از بدختیه، بدبختی... آدماش زودباورن... اگه بتونی فریبشون بدی، حتی برای یک ثانیه لذت میبری... و بعد همه چیزُ میبینی که ارزش داره.... (sm25)
hesamz
08-16-2014, 11:03 PM
Pain and Gain (2013) BluRay 1080p 5.1CH x264 Ganool-1.7GB
کیفیت 1080p با حجم 1.7 گیگــ
دانلد از اپلودباز ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
hesamz
08-16-2014, 11:09 PM
••• سریال Outlander ••• فصل یکم ••• Outlander (TV Series) - First Season
reza67
08-16-2014, 11:47 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] icleContentsView.do%3Fblogid%3D0eWHc%26articleno%3 D71%26looping%3D0%26longOpen%3D&ei=ha7vU6rzOIbe8AXJ9oG4CQ&psig=AFQjCNHwG_gfzWlsdfIczfwhVuTftqZ0XA&ust=1408303110150915)
در راستای دیدن فیلمایی که همش دوست داشتم ببینم و وقت نمیشد (sm120)پریشب هوس فیلم کلاسیک کردم و فیلم the untouchables رو دیدم
نگاهی به عوامل فیلم دلیل اشتیاقم به دیدنشو نشون میده
کارکردان : برایان دی پالما
بازیگران : کوین کاستنر ، رابرت دنیرو (sm19)، شون کانری ، اندی گارسیا
موسیقی متن : انیو موریکونه(sm19)
مگه آدم دیگه چی از عوامل یه فبلم میخواد(sm132)
فیلم خوبی بود اما ناخودآگاه آدم با دیدنش حواسش میره سراغ گاد فادر و فیلم در مقابل اون حرف زیادی واسه گفتن نداره (sm50)
اما به هر حال چند صحنه از فیلمو خیلی دوست داشتم و موسیقی متنش در بعضی قسمتاش عالی بود
کوین کاستنر خیلی خوب بازی کرد تو فیلم و رابرتم که مثل همیشه حرف نداشت
با این وجود انتظارم از فیلم بالاتر بود ولی به هر حال دیدن این فیلمو به همه عاشقای سینمای کلاسیک توصیه میکنم
my vote : 7.5
پ ن : حسام به جا گذاشتن لینک یکم در مورد فیلمایی که دیدی توضیح بده چون اینجا بیشتر معرفی مهمه (sm10)
hesamz
08-17-2014, 12:26 AM
حسام به جا گذاشتن لینک یکم در مورد فیلمایی که دیدی توضیح بده چون اینجا بیشتر معرفی مهمه (sm10)
چشم
hesamz
08-17-2014, 12:32 AM
حسام به جا گذاشتن لینک یکم در مورد فیلمایی که دیدی توضیح بده چون اینجا بیشتر معرفی مهمه (sm10)
چشم
reza67
08-17-2014, 12:40 AM
[/center]
چشم
(sm134)
hesamz
08-17-2014, 12:49 AM
در کنار فیلم هایی به نظر من ضعیف و البته تاپی که تا الان قرار دادیم مثل اسپایدر من و کاپیتان امریکا
این فیلم مثل الماس میمونه
بیشتر منتقدین به فیلم امتیاز بالایی دادن
---------------------------------------------------------------------------------------------------
جلوه های بصری این فیلم فوق العاده است
نقد فیلم ار سایت نقد فارسی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
hesamz
08-17-2014, 12:23 PM
فیلم جدید و زیبای Maleficent(شیطان صفت) برداشتی متفاوت از انیمیشن قدیمی اما زیبای (زیبای خفته)سال 1959 است
شخصیت پردازی فیلم بسیار خوبه و از آنجلینا به عنوان یکی از بازیگر ها بسیار نقد های مثبتی شده
شخصیت پردازی فیلم عالیه ولی با این حال فیلم یکم زیادی تخیلی میشه(البته من که خوشم اومد با تریلری که از فیلم دیدم)
پیشنهاد میشه از دست ندید
hesamz
08-17-2014, 12:24 PM
kamyab
08-17-2014, 11:28 PM
Labor day 2013
این فیلم بر اساس رمانی با همین نام ساخته شده
یه قسمت کوتاه از نقد مووی مگ :
« روز کارگر » حاوی مضامین ارزشمندی نظیر عشق و توجه به بنیان خانواده و شاد زیستن است و همانطور که خانم مینارد هم گفته، او فردی همواره خوشحال و سرزنده هست که سعی دارد دنیای پیرامونش را تبدیل به دنیایی بهتر از دیروز کند. این نگاه زیبا و رویایی به زندگی، در کتاب « روز کارگر » نیز به خوبی نمود پیدا کرده و خوانندگان نیز از آن استقبال بسیار خوبی بعمل آورده اند. اما آیا تمام این مقوله ها که عیناً به فیلم « روز کارگر » هم منتقل شده، توانسته از این فیلم اثری ارزشمند بسازد یا خیر؟ جواب مسلما خیر است!
Kate winlate , Josh Brolin
شدیدا پیشنهاد میکنم ، مخصوصا به دوستانی که فیلمهای درام رو ترجیح میدن
امتیاز IMDB : 6.9
امتیاز من : 7.3
ahmadsp
08-18-2014, 12:29 AM
217
خلاصه داستان : یک پلیس مخفی دیترویت به نام دِیمییِن (با بازی پل واکر) وظیفه داره با همکاری یک مجرم سابق به “عمارتهای آجری”،
شهرک مشهور خلافکاران در دیترویت، نفوذ کنه.در اونجا باید مقر سرکردهی مجرمان را شناسایی کنه و نقشهاش برای نابودی شهر خنثی کنه …
نظر شخصی :فیلمش عالیه و یکی از بهترین فیلمهای هیجانیه که بعد چند وقت دیدم[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]بازیگراش فوق العاده هستند.مخصوصا بازیگرایی که برای نقش خلافکار انتخابشون کردن.
خودم به شخصه از دو بازیگر نقش اول فیلم خیلی خوشم اومد.یه جورایی میشه گفت ادمو یاده استریک بک میندازه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]چون تو بعضی از صحنه ها دونفری همه رو نابود می کردن.
درگیریهای فیلم عالی بود و مشخص بود که بعضی بازیگرا خودشون بدل کارن.فیلم معایب زیادی نداشت ولی میشه از اونها به تکراری بودن بعضی سکانس ها و نژاد پرستی در
فیلم اشاره کرد.بنظرم imdb باید امتیاز بالاتری به فیلم میداد چو واقعا امتیاز 5.8 برای فیلم کمه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] درکل اگه کوچکترین علاقه ای به هیجان دارید این فیلم رو از دست ندید.
امتیاز 8.0 رو به فیلم میدم[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
.ALI.AZAD.
08-18-2014, 02:37 AM
دوستان لینک هم بزارید
اقا داوود اون پایین چی میگه
خیلی مخلصیم داوود / کم پیدایی
kamyab
08-19-2014, 10:04 AM
Blood Ties 2013
اون دسته از دوستانی که این فیلم رو از دست دادن ، چیزی برای گفتن ندارم .. پی به اشتباهتون ببرید و ببینیدش
"رابطه خونی" داستان دو برادر پلیس و مجرم هست که همدیگه رو به چالش میکشن
دیالوگ های درست و حسابی ، بازی خوب بازیگرا و مهمتر از همه یک دست بودن همه عوامل فیلم از جمله فیلمبرداری و صدا برداری ، پیشنهاد میکنم با کیفیت خوب ببینید
از بازی تأثیر گذار Clive Owen هم نمیشه گذشت ..
امتیاز Imdb : 6.5
امتیاز من : 7
vahid
08-22-2014, 07:23 PM
Equilibrium 2002
خلاصه داستان: در دنيای آينده حکومتی بسيار خشن و مستبد وجود دارد که سياست آن از بين بردن شورشها، جنگها و اعتراضات با استفاده از فرونشاندن احساسات و محو هيجانات است: کتابها ، هنر و موسيقی بطور اکيد ممنوع شده اند و داشتن احساس جرمی است که مجازات مرگ دارد. جان پرستون يکی از بهترين ماموران حکومت است که مسئول از بين بردن هر کسی است که از اين قوانين سرپيچی کرده است. اما زمانيکه او مقداری از داروی پروزيوم را از دست می دهد – يک داروی هوشيار کننده ذهن که احساسات را کاهش می دهد – ناگهان به تنها فردی تبديل می شود که قادرست با اين حکومت با آن مبارزه کرده و آنرا از بين ببرد.
-------------------
نظر شخصی:
چیزی که خیلی واضحه و از ظواهر فیلم هم مشخصه، حتی تو کاورش هم معلومه اینه که سعی شده این فیلم ظاهری مثل ماتریکس داشته باشه... ولی در عمل به جز چند تا صحنه مبارزه اونم نه با کیفیت ماتریکس، هیچ نشونی از این فیلم نداره... نه از نظر جلوه ویژه، نه از نظر داستان... کریستین بیل به عنوان بازیگر نقش اول خیلی شبیه به شخصیت نئو توی ماتریکس گریم و حتی تا حدودی شخصیت پردازی شده... نوع مبارزه و چهره جدی و کاملا خشک موقع کار و مبارزه کاملا کپی برداری شده از ماتریکس هست... متاسفانه این فیلم از نظر خط داستانی اصلا روایت مناسبی نداره... فیلم از هم گسیختگی داره که بعضی جاها خیلی توی ذهن میزنه... توی فیلم تشکیلاتی وجود داره که عملا حاکم کشور یا شاید جهانه و احساس کردن جرم محسوب میشه و مجرم هم اعدام میشه... ولی توی فیلم برای اجزا و صحنه ها دلیل درست حسابی آورده نمیشه... توی فیلم گفته میشه دارویی وجود داره که اگه انسان استفاده کنه احساسش از بین میره و مردم موظفند استفاده کنند... ولی مشخص نمیشه که آیا این دارو اختیار رو هم از انسان میگیره؟ اختیار در استفاده بعد از مصرف دارو هنوز وجود داره؟ اگه آره چرا اونهایی که احساس میکنن رو میکشن به جای اینکه بیان بهشون دارو تزریق کنن... و اگه نه چطوری تونستن بقیه رو راضی به استفاده از دارو کنن؟ اصلا از کی مصرف دارو شروع میشه... از بدو تولد؟ و خلاصه از جنبه های دیگه هم سوالات زیادی وجود داره که بعضی وقتها منطق فیلم رو زیر سوال میبره... ولی اگه بخوای با یه تسامح زیاد به فیلم نگاه کنی شاید هیچکدوم اذیتت نکنه...
در نهایت میتونم بگم دیدن این فیلم برای یک بار اونقدرها هم بد نیست... ارزشش رو داره مخصوصا اونهایی که به این ژانرها علاقه دارن...
نمره فیلم از نظر من: 4.8 (sm25)
hesamz
08-22-2014, 07:48 PM
Equilibrium 2002
خلاصه داستان: در دنيای آينده حکومتی بسيار خشن و مستبد وجود دارد که سياست آن از بين بردن شورشها، جنگها و اعتراضات با استفاده از فرونشاندن احساسات و محو هيجانات است: کتابها ، هنر و موسيقی بطور اکيد ممنوع شده اند و داشتن احساس جرمی است که مجازات مرگ دارد. جان پرستون يکی از بهترين ماموران حکومت است که مسئول از بين بردن هر کسی است که از اين قوانين سرپيچی کرده است. اما زمانيکه او مقداری از داروی پروزيوم را از دست می دهد – يک داروی هوشيار کننده ذهن که احساسات را کاهش می دهد – ناگهان به تنها فردی تبديل می شود که قادرست با اين حکومت با آن مبارزه کرده و آنرا از بين ببرد.
-------------------
نظر شخصی:
چیزی که خیلی واضحه و از ظواهر فیلم هم مشخصه، حتی تو کاورش هم معلومه اینه که سعی شده این فیلم ظاهری مثل ماتریکس داشته باشه... ولی در عمل به جز چند تا صحنه مبارزه اونم نه با کیفیت ماتریکس، هیچ نشونی از این فیلم نداره... نه از نظر جلوه ویژه، نه از نظر داستان... کریستین بیل به عنوان بازیگر نقش اول خیلی شبیه به شخصیت نئو توی ماتریکس گریم و حتی تا حدودی شخصیت پردازی شده... نوع مبارزه و چهره جدی و کاملا خشک موقع کار و مبارزه کاملا کپی برداری شده از ماتریکس هست... متاسفانه این فیلم از نظر خط داستانی اصلا روایت مناسبی نداره... فیلم از هم گسیختگی داره که بعضی جاها خیلی توی ذهن میزنه... توی فیلم تشکیلاتی وجود داره که عملا حاکم کشور یا شاید جهانه و احساس کردن جرم محسوب میشه و مجرم هم اعدام میشه... ولی توی فیلم برای اجزا و صحنه ها دلیل درست حسابی آورده نمیشه... توی فیلم گفته میشه دارویی وجود داره که اگه انسان استفاده کنه احساسش از بین میره و مردم موظفند استفاده کنند... ولی مشخص نمیشه که آیا این دارو اختیار رو هم از انسان میگیره؟ اختیار در استفاده بعد از مصرف دارو هنوز وجود داره؟ اگه آره چرا اونهایی که احساس میکنن رو میکشن به جای اینکه بیان بهشون دارو تزریق کنن... و اگه نه چطوری تونستن بقیه رو راضی به استفاده از دارو کنن؟ اصلا از کی مصرف دارو شروع میشه... از بدو تولد؟ و خلاصه از جنبه های دیگه هم سوالات زیادی وجود داره که بعضی وقتها منطق فیلم رو زیر سوال میبره... ولی اگه بخوای با یه تسامح زیاد به فیلم نگاه کنی شاید هیچکدوم اذیتت نکنه...
در نهایت میتونم بگم دیدن این فیلم برای یک بار اونقدرها هم بد نیست... ارزشش رو داره مخصوصا اونهایی که به این ژانرها علاقه دارن...
نمره فیلم از نظر من: 4.8 (sm25)
reza67
08-22-2014, 11:04 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 6paged%3D21&ei=Soz3U-asBuaF4gT92oCQCA&psig=AFQjCNHayS-8vR7bp_14fKi8Z8_8kMS0qw&ust=1408818634192083)
در راستای دیدن فیلم های مهمی که تا حالا ندیم دیشب فیلم the game 1997 رو دیدم
فیلم اثر دیوید فینچره(sm127) و مایکل داگلاس و شون پن توش بازی میکنن
فیلم یه فیلم کاملا فینچریه یعنی کاملا معمایی و درگیرکننده .
فیلم موضوع خیلی جذاب و جالب و بدیعی داشت . پر از حوادث عجیب و غافلگیرکننده
من بارها به این نکته اشاره کردم که این کارگردان ها این موضوع ها رو چه جوری خلق میکنن و چطوری به مغزشون خطور میکنه این چیزا (sm120). در عوض ایرانی ها رو نگاه ، سالی شاید دو سه تا فیلم با موضوع درست حسابی ساخته میشه ( البته بحث جلوه های ویژه هم هست که دست خیلی از کارگردان های ایرانی رو میبنده و نمیتونن شاید بعضی ایده هاشونو عملی کنن و اینکه خیلی از کارگردان های خوبمون چند سالی میشه که به دلیل مشکلات بیکار شدن)
بازی بازیگرا هم خیلی خوب بود . هم مایکل داگلاس هم شون پن و هم سایر بازیگرا خیلی قشنگ و طبیعی بازی کردن اینکه میگم طبیعی رو تو فیلم متوجه میشید
پایان فیلمم یه پایان عالی و غافلگیرکنندس (sm50)
hesamz
08-23-2014, 01:10 AM
درک چگونگی شرایط خانواده ای از هم پاشیده "کریمر علیه کریمر" Kramer vs. Kramer
دانلود فیلم فوق العاده زیبا و درام Kramer vs. Kramer (کریمر علیه کریمر) ، با کیفیت بلوری ، محصول سال 1979
داستان فیلم خیلی ساده است ، زن و شوهری که دیگه تحمل زندگی با هم رو ندارن
و حضانت پسرشون باید به چه کسی سپرده بشه ؟
ابتدای فیلم با اتفاق عجیبی همراه ، مادر داستان ، جوانا کریمر (مریل استریپ) به دلیلی که من هنوز درک نکردم
میذاره و میره و تک و تنها پدر و پسر باید با مشکلات شون بسازن ! داستین هافمن (تد کریمر) اوج هنرش رو تو
این فیلم به نمایش میذاره ! البته نباید از بازی ابهام آور مریل استریپ گذشت !
خب تمام اینا به کنار ، مادر و پدر سر حضانت پسرشون با هم سر جنگ میفتن ، ولی بازم دقیق مشخص نیست
که مادر اصلا میتونه از پس فرزندش بر بیاد یا نه ، چون شخصیت بسیار نامفهموم و نا آشنایی داره !
توی همین شرایط تد و بیلی (پسر کریمر) یه زندگی جدیدی رو شروع کردن و به هم وابستگی شدید دارن
یه چیز جالب هم توی این فیلم دیدم بذارین بهتون بگم ، با اینکه بیلی خیلی پدرش رو بیشتر دوست داره و
میشه گفت مادرش در حقش کم کاری کرده ، هیچ وقت تا آخر فیلم نمیشنوین که من میخوام پیش پدرم بمونم ،
همش من منتظر همین جمله بودم که بشنوم ، ولی بیلی واقعا هم مادر و هم پدرش رو دوست داره !
یه سری سکانس های واقعا طلایی رو تو فیلم مشاهد میکنید ، مثلا پدر و پسر اصولا با هم شام درست میکنن ،
چند هفته ی اول که اصلا چیزی بد نبودن ولی این آخرها حرفه ای بودن ، که بیلی گریه میکنه ولی بازم تو اون
حال به پدرش کمک میکنه ، که نشون میده چقدر مسئولیت پذیر شده ، یا اینکه از داستین هافمن تو دادگاه
میپرسن چرا شغل قبلیت رو از دست دادی میگه ، چون داشت پسرم تو تب میسوخت و به کارم نرسیدم !
ولی بگم ، مادر داستان هیچ وقت شخصیت کاملش رو به ما نشون نمیده ! که از هنرمندی مریل استریپه !
من خودم بعد از تمام شدن فیلم نتونستم بگم که حضانت بچه با کی باشه ، شما چه طور؟
به هر حال این فیلم شگفت انگیز رو پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دست ندین !
5 تا جایزه ی اسکار برده ، عجیب هم نبود که 6 تا ببره !
vahid
08-24-2014, 12:39 AM
خب بریم سراغ فیلم امشب:
Serpico 1973
امتیاز imdb: با حدود 50هزار رای: 7.8
خلاصه داستان:
نيويورک. پليس درستکار، «فرانک سرپيکو» (پاچينو)، به هيچ ترتيبي با فساد هم کارانش نمي تواند کنار بيايد...
------------------------
کلا فیلم رو به خاطر حضور آل پاچینو دانلود و نگاه کردم... فیلم از دسته فیلم های کلاسیک به حساب میاد که یه معضل اجتماعی احتمالا همون زمانه رو داره بازگو میکنه... فیلم بیشتر تلاش می کنه تصویرسازی شرایط جامعه و فساد پلیس رو به تصویر بکشه و برای نشون دادن عمق فاجعه اکثر زمان فیلم گذاشته شده... و حالا قراره یه نفر به تنهایی (سرپیکو / آل پاچینو) بیاد و با این فساد مقابله کنه... شخصیتی که آل پاچینو توی فیلم درآورده، شخصیت جالب و قابل توجهی هست... در کل بازی خیلی خوبی ارائه کرده ولی روند روایی داستان خیلی خیلی کند پیش میره... بعضی وقتها بدجور خسته کننده میشه... من شخصا فیلمهایی با چنین داستانهایی رو دوست ندارم (sm25)
نمره من به فیلم: 6.5
hesamz
08-24-2014, 01:06 AM
Blue Ray 1080p FULL HD
Encoder:Sparks
Size:8.7 G B
Expressleech:
Download Godzilla 2014 Bluray 1080p mkv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مخصوص وحید(sm70)
vahid
08-24-2014, 10:29 AM
Blue Ray 1080p FULL HD
Encoder:Sparks
Size:8.7 G B
Expressleech:
Download Godzilla 2014 Bluray 1080p mkv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مخصوص وحید(sm70)
File Not Found (sm25)
vahid
08-24-2014, 10:32 AM
در راستای دیدن فیلم های مهمی که تا حالا ندیم دیشب فیلم the game 1997 رو دیدم
فیلم اثر دیوید فینچره(sm127) و مایکل داگلاس و شون پن توش بازی میکنن
فیلم یه فیلم کاملا فینچریه یعنی کاملا معمایی و درگیرکننده .
فیلم موضوع خیلی جذاب و جالب و بدیعی داشت . پر از حوادث عجیب و غافلگیرکننده
من بارها به این نکته اشاره کردم که این کارگردان ها این موضوع ها رو چه جوری خلق میکنن و چطوری به مغزشون خطور میکنه این چیزا (sm120). در عوض ایرانی ها رو نگاه ، سالی شاید دو سه تا فیلم با موضوع درست حسابی ساخته میشه ( البته بحث جلوه های ویژه هم هست که دست خیلی از کارگردان های ایرانی رو میبنده و نمیتونن شاید بعضی ایده هاشونو عملی کنن و اینکه خیلی از کارگردان های خوبمون چند سالی میشه که به دلیل مشکلات بیکار شدن)
بازی بازیگرا هم خیلی خوب بود . هم مایکل داگلاس هم شون پن و هم سایر بازیگرا خیلی قشنگ و طبیعی بازی کردن اینکه میگم طبیعی رو تو فیلم متوجه میشید
پایان فیلمم یه پایان عالی و غافلگیرکنندس (sm50)
تو لیست فیلمهاییه که دانلود کردم ولی ندیدم٬ سعی می کنم تو همین یکی دو شب ببینم (sm50)
pirana
08-24-2014, 09:56 PM
locke رو کی معرفی کرده بود؟
جالب بود... فیلمی با 2بازیگر (sm127) تام و بی ام دبیلو (sm59)
vahid
08-28-2014, 09:59 PM
The Hypnotist 2012
امتیاز imdb: از حدود 4000 رای 5.5
خلاصه داستان: دو کاراگاه با یک روانشناس مشهور در مورد جرمی که جوانی نیز شاهد آن بوده، دست به تحقیق می زنند و...
--------------
نظر شخصی:
فیلم، کاملا یه فیلم جنایی که کل فیلم اختصاص داره به حل معمای یه قتل که مرتبط با اون قتل یه آدم ربایی هم انجام شده... یه روانشناس هم هست که مامور پرونده ازش خواسته با توانایی بالایی که توی هیپنوتیزم داره، بیاد و برای حل مسئله کمک کنه... خود داستان مشخصا پتانسیل خیلی بالایی داره ولی متاسفانه به شکل درستی به تصویر کشیده نشده... بازی بازیگرها هم کاملا معمولیه... به همین خاطر در واقع به نظر میرسه فیلم مثل یه قسمت از سریالهای جنایی معمولی هست که فقط زمانش طولانی تر شده... در مجموع اگه خیلی وقت داشتید میتونید برای یه بار بشینید فیلمُ ببینید
نمره من: 5.7
hesamz
08-30-2014, 08:50 PM
عجیب الخلقه ها (27 امتیاز) Freaks
(تاد براونینگ، 1932)
IMDB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
وقتی ایروینگ تالبرگ، مدیر ام جی ام، فیلمنامه ی عجیب الخلقه ها را خواند، گفت: «خب این هولناکه!» حق با او بود، متن آن قدر هولناک بود که می توانسیت اف اسکات فیتزجرالد ((sm74)) را به حالت تهوع بیندازد.
نتیجه ی کار هم آن قدر هم هولناک شد که نماش آن در انگلستان به مدت سی سال ممنوع شد.
اثر کلاسیک بروانینگ یه فیلم مخصوص نیمه شب درست و درمان است، که در آن از صحنه های واقعی هنرمندان عجیب الخلقه ی سیرک ها (زنی با صورت پر از مو، اسکلت انسان و کوتوله ها) استفاده شد
تا در عین هوشمندی داستانی عجیب- و همزمان بسیار عاطفی – از جنایت و خیانت به تصویر کشیده شود.
چطور ما فراموش کرده بودیم که «عجیب الخلقه ها» قهرمان و «نامتعارف ها» هم افرادی عادی هستند؟
لظحه ی فراموش نشدنی: پایان هولناک فیلم که در آن عجیب الخلقه ها زیر بارش شدید باران انتقام می گیرند.
پ.ن : زمان نمایش فیلم بازیگرای فیلم برای صرف ناهار رفته بودن یه رستوران نزدیک سینما
که با ورودشون به رستوران خیلی ها حالشون بهم خورده بود و اونارو راه نداده بودن
hesamz
08-31-2014, 07:34 PM
دانلود فیلم کمدی و فوق العاده زیبای Airplane (هواپیما) ، محصول سال 1980 ، با کیفیت بلوری
من ژانر کمدی رو به کل از یاد برده بودم ! دقیقا یادم نیست فیلم کمدی قبلی که گذاشتم چی بود !
ولی با این فیلم امیدوارم جبران کنم ! "هواپیما" ، تمام المان های یه فیلم کمدی تمام عیار رو داره !
فیلم های کمدی این چند ساله که کلا چنگی به دل نمیزنه ، چون مردم چیزهای جدیدی میخوان ،
و فیلم هواپیما دقیقا همون چیزهای جدیده ! درسته که قدیمیه ولی برای هر زمان و هر شرایطی هست ،
و میتونه روز شما رو به بهترین شکل ممکن شاد کنه ! و خیلی ها هم میگن کمدی ترین فیلم تاریخه !
هم چنین قبل از اینکه ببینید با خودتون میگین من که خنده ام نمیگیره ، ولی افرادی که
حتی سخت قلقکشون میاد رو هم به خنده وا میداره !
دیگه اینا رو گفتم که برین سریع دانلودش کنید ! وسطایی فیلم با خودتون میگین توی این هواپیما
چه خبره آخه ، یهو میبینید یکی گیتار درمیاره ، یه بچه اونجا افتاده بهش سرم وصله ،
خلبان پلاستکی داره هواپیما رو هدایت میکنه و ...
پیشنهاد میکنم این فیلم رو به هیچ عنوان از دست ندین ! 3 تا کارگردان داره !!
نام فیلم : هواپیما
ژانر : کمدی
سال انتشار : 1980
حجم : 450 مگابایت
کیفیت : بلوری 720p فوق العاده
زیرنویس فارسی : دارد
کارگردانان : Jim Abrahams , David Zucker , Jerry Zucker
بازیگران : Robert Hays , Julie Hagerty
خلاصه داستان : «تد استرایکر» که هنوز به دنبال تنها عشق زندگی اش، «الین» است به دنبال او
به یک سفر هوایی تن می دهد. الین به عنوان مهماندار در هواپیما کار می کند و از طرفی دیگر نمی خواهد
با تد رابطه ای داشته باشد. اما وقتی همه خدمه هواپیما با غذای مسموم بیمار می شوند، همه امید ها
به تد است که سابقا خلبان بوده، اما از پرواز می ترسد ...
برای دانلود بر روی یکی از لینک های زیر کلیک کنید
vahid
09-03-2014, 11:06 AM
Dark Shadows 2012
امتیاز imdb: از 131 هزار رای 6.2
خلاصه داستان: این فیلم داستان مردی است به نام «بارناباس کالینز» ( دپ ) که یک روز درسال ۱۷۵۲ میلادی قلب جادوگری به نام «آنجلیک بوچرد» ( گرین ) را می شکند این جادوگر او را تبدیل به خون آشامی کرده و زنده به گورش می کند. حالا بعد از ۲۲۰ سال او آزاد شده و اتفاق های عجیبی در انتظارش است...
----------------------------------------------------------
نظر شخصی: این فیلم جزء اون دسته فیلمهایی بود که نسخه خر کیفیتشو دانلود کردم و بلافاصله بعدش هم پشیمون شدم! به هر حال فیلمُ بعد از حدود دو سال که توی سیستمم خاک میخورد دیدم... جالبه بدونید جانی دپ علاوه بر اینکه توی فیلم بازیگر هست به عنوان یکی از عوامل تولید هم اسمش درج شده! علی رغم اینکه از ظاهر فیلم (وجود خون آشام، لایکن، صحنه های عجیب و غریب) به نظر میاد فیلم خوبی باشه، من شخصا هیچ ارتباطی نتونستم باهاش برقرار کنم!
قطعا یکی از عواملی که باعث شد فیلمُ دانلود کنم، حضور جانی دپ بود ولی بعد از تماشای فیلم هر چی فکر کردم نفهمیدم کل فیلم میخواست چی بگه! فکر نمی کنم داستان هیچ هدف خاصی داشته باشه و پیام خاصی رو هم به بیننده القا نمی کنه... حالا بعضی فیلمها هستن که سرگرم کننده هستن، این یکی اون ویژگی رو هم نداره!
توی خود فیلم هم سکانس های اضافی زیادی هست... در کل انتظار همچین فیلمی رو از جانی دپ نداشتم!
مای وُت؟ 5.5
vahid
09-03-2014, 11:13 AM
Wheels on Meals 1984
خلاصه داستان: “توماس” و “دیوید” که با یکدیگر پسر عمو هستند یک رستوران سیار را اداره می کنند.آنها با کمک دوست کاراگاه خود “موبی” تلاش می کنند “سیلویا” جیب بری زیبا را نجات دهند…
-----------------------------------------------------
اول اینکه داداشم این روزها گیر داده هر چی فیلم جکی چان هست که ندیدیم بشینیم ببینیم (sm70) دوم اینکه نمره فیلم برام خیلی جالب بود(sm54)!!
ولی در کل فیلم خیلی چیز خاصی نداره... مثل بقیه فیلمهای جکی چان هست... یه داستان ساده داره که یه سری صحنه های اکشن آمیخته به کمدی هم داخلشه... اگه به این ژانر علاقه دارید، میتونید برید ببینید.
مای وُت: 5.5
vahid
09-03-2014, 11:20 AM
Oceans Eleven 2001
نمره imdb: از 250 هزار نفر، 7.7
خلاصه داستان: «دنی اوشن» و ۱۰ یار او تصمیم دارند بطور همزمان به ۳ کازینو در لاس وگاس دستبرد بزنند.
------------------------------------------------------
این فیلمُ یک سال پیش هم اقدام به دیدنش کردم، که بعد از گذشت ده دقیقه خوابم برد (sm120) ... کلا خصلتم اینه وقتی خوابم بیاد، حتی اگه قشنگترین فیلم هم نگاه کنم، خوابم میبره (sm120)
به هر حال بعد از اون تلاش نافرجام یه بار دیگه اقدام به دیدن فیلم کردم... بسی هم لذت بردم... داستان درباره یه سارق حرفه ایه که از زندان آزاد میشه و تلاش میکنه بعد از جمع کردن یه تیم فوق حرفه ای به یه سرقت عجیب و غریب با نقشه حساب شده دست بزنه... داستان فیلم خیلی جذاب نوشته و به تصویر کشیده شده و بازیگرهای بزرگی هم به خدمت گرفته شدن... تعدد بازیگرها و داستان محور بودن فیلم باعث شده بازی بازیگرها به چشم نیاد و تمرکز بیننده روی داستان باشه... داستان فیلم یه شباهت هایی به سری فیلمهای Misson impossible داره با این تفاوت که اونجا ماموریتها توسط مامورین مخفی انجام میشه و اینجا یه عده سارق دارن سرقت می کنن!... همونطور که احتمالا میدونید این فیلم هم به صورت سریالی هست و دو نسخه دیگه به نام های ocean twelve و ocean thirteen بعد از نسخه اول ساخته شده که هنوز اون دو تا رو ندیدم... در کل اگه به این ژانر علاقه دارید (یا حتی ندارید (sm120)) توصیه می کنم فیلم رو ببینید.
مای وُت: 7.6
vahid
09-03-2014, 11:27 AM
50/50 محصول 2011
نمره imdb: از 162 هزار نفر، 7.8
خلاصه داستان: «آدام» ( جوزف گوردن - لویت ) جوانی 27 ساله است که شغلش نویسندگی یک برنامه در رادیو سیاتل می باشد. وی از جمله نویسندگانی است که همواره به کار خود بسیار بها داده و سعی می کند تا بهترین ها را برای شنوندگانش بنویسد. اما آدام به تازگی دردهایی زجر آور در بدنش احساس می کند که آرامش را از او سلب کرده اند. وی برای رفع این دردها، به دکتر مراجعه می کند اما در کمال ناباوری دکتر به او می گوید که وی مبتلا به سرطانی کمیاب شده است. آدام بعد از شنیدن این خبر با اتفاقات تازه ای در زندگی اش روبرو می
شود که قبلاً برایش چندان اهمیت نداشته و ...
-----------------------------------------------
از موضوع فیلم هم کاملا میشه حدس زد که با یه فیلم درام روبرو هستیم... تو این جور فیلمها معمولا هنر فیلمنامه نویس و به خصوص بازیگر نقش اول خیلی تاثیرگذاره... البته در مورد این فیلم برای یه اتفاق بسیار نادر افتاد، اونم این که حدود 20 دقیقه آخر فیلمی که دانلود کردم مشکل داره و هیچ پلیری پلی نمی کنه (sm120)... به همین علت مجبورم دوباره فیلمُ دانلود کنم برای اون قسمت آخر ولی تا همینجایی هم که دیدم، فیلم درام دوست داشتنیه و در حدی بوده که بهتون دیدنش رو توصیه کنم... البته نباید انتظار داشته باشید فیلم در حد forrest gump باشه ولی به هر حال در نوع خودش فیلم خوبیه...
مای وُت البته تا اینجایی که دیدم (sm120): 7.3
vahid
09-03-2014, 01:42 PM
Alice in Wonderland 2010
نمره imdb: از 191 هزار نفر، 6.5
خلاصه داستان: آلیس ۱۹ ساله دوباره به سرزمین عجایب دوران کودکی خود باز می گردد و پس از دیدار با دوستان قدیمی خود اینبار راه درست را برای پایان بخشیدن به دوران وحشت بار سلطنت ملکه قرمز می یابد...
------------------------------------------------------------------------
این فیلم رو فقط به خاطر اینکه 3 سال پیش دانلود کرده بودم و دیگه حیف بود ترافیکی که حروم کردم استفاده نکنم نگاه کردم (sm120)، همونطور که حدس میزنم چیز خاصی نداشت، یه فیلم که با کمک پیشرفتی که اخیرا توی جلوه های ویژه به دست اومده، بازسازی شده مثل اکثر فیلمهایی که سالهای اخیر بازسازی شد (جک و لوبیای سحرآمیز، هانسل و گرتل، سفیدبرفی، جادوگر اُز و ... )... جلوه های ویژه فیلم عالیه ولی از نظر داستان چیز خاصی نداره... در حد همون فیلمهای کودکانه...
نکته قابل ذکری که شاید وجود داشته باشه بازی جانی دپ هست، که عملا شخصیتی که بازی می کنی شباهت زیادی با شخصیتهایی که توی فیلمهای دیگه هم بازی کرده... یعنی وقتی شخصیتهایی که توی فیلمهای دزدان دریای کارائیب، lone ranger و آلیس و شاید حتی dark shadows رو کنار هم قرار میدی، شباهت های خیلی زیادی به هم دارن، حتی خیلی از بادی لنگویج ها هم مثل همه و این مورد توی ذهن میزنه...
مای وُت: 6 (به خاطر جلوه های ویژه ش)
reza67
09-03-2014, 04:28 PM
Oceans Eleven 2001
نمره imdb: از 250 هزار نفر، 7.7
خلاصه داستان: «دنی اوشن» و ۱۰ یار او تصمیم دارند بطور همزمان به ۳ کازینو در لاس وگاس دستبرد بزنند.
------------------------------------------------------
این فیلمُ یک سال پیش هم اقدام به دیدنش کردم، که بعد از گذشت ده دقیقه خوابم برد (sm120) ... کلا خصلتم اینه وقتی خوابم بیاد، حتی اگه قشنگترین فیلم هم نگاه کنم، خوابم میبره (sm120)
به هر حال بعد از اون تلاش نافرجام یه بار دیگه اقدام به دیدن فیلم کردم... بسی هم لذت بردم... داستان درباره یه سارق حرفه ایه که از زندان آزاد میشه و تلاش میکنه بعد از جمع کردن یه تیم فوق حرفه ای به یه سرقت عجیب و غریب با نقشه حساب شده دست بزنه... داستان فیلم خیلی جذاب نوشته و به تصویر کشیده شده و بازیگرهای بزرگی هم به خدمت گرفته شدن... تعدد بازیگرها و داستان محور بودن فیلم باعث شده بازی بازیگرها به چشم نیاد و تمرکز بیننده روی داستان باشه... داستان فیلم یه شباهت هایی به سری فیلمهای Misson impossible داره با این تفاوت که اونجا ماموریتها توسط مامورین مخفی انجام میشه و اینجا یه عده سارق دارن سرقت می کنن!... همونطور که احتمالا میدونید این فیلم هم به صورت سریالی هست و دو نسخه دیگه به نام های ocean twelve و ocean thirteen بعد از نسخه اول ساخته شده که هنوز اون دو تا رو ندیدم... در کل اگه به این ژانر علاقه دارید (یا حتی ندارید (sm120)) توصیه می کنم فیلم رو ببینید.
مای وُت: 7.6
یکی از کالکشن های مورد علاقه منه(sm19)
البته اولیش از همه قوی تره
دومیش افت میکنه
سومیش شبیه اولیه موضوعش تقریبا و قشنگتر از دومیه
pirana
09-03-2014, 04:36 PM
باریکلا وحید چقدر فیلم دیدی...(sm100)
reza67
09-03-2014, 04:48 PM
منم چند تا فیلم داخلی و خارجی دیدم که هر وقت حال داشتم یکی یکی تعریفشون میکنم (sm59)
همون طور که قبلا هم گفتم بعضی اوقات هوس دیدن فیلم های اکشن میکنم که پیچیدگی خاصی نداشته باشه و فقط یکم سرگرمم کنه
بر همین اساس فیلمی که چند وقت پیش دیدمش Days to Kill 3 بود ( 3اش اونوره هر کاری کردم نرفت اونور (sm70))
فیلمو به خاطر کوین کستنر دیدم
فیلم خوب شروع شد و صحنه های اکشن ابتدای فیلم نوید یه اکشن خوب رو در ادامه میداد
اما فیلم اونطور که فکر میکردم خوب پیش نرفت .
وسطای فیلم جنبه درام و خانوادگی فیلم نسبت به اکشنش بیشتر شد .
در ادامه هم فیلم خیلی قوی پیش نرفت و یه داستان ضعیف همراه با صحنه های اکشن متوسط و بدمن های نامطلوب فیلمو به یه فیلم کاملا متوسط تبدیل کرد
دیگه چیزی ندارم دربارش بنویسم چون فیلم چیز زیادی برای گفتن نداشت
my vote : با اغراق و به خاطر کوین 6
pirana
09-03-2014, 05:05 PM
منم The Fault in Our Stars (2014) دیدم حال ندارم توضیح بدم... (sm98)
reza67
09-03-2014, 05:20 PM
منم The Fault in Our Stars (2014) دیدم حال ندارم توضیح بدم... (sm98)
گشاد خان حداقل یه نمره ای چیزی بده ما بفهمیم ببینیمش یا نه (sm120)
pirana
09-03-2014, 05:33 PM
خیلی احساساتیت میکنه... داستانش تکراریه... عشق سرطانی ها... به نظر من هرکی دیده تا تحت تاثیر بوده رفته نمره داده که 8.2 آورده... اما واسه یه بار دیدن ارزش داره... باشد که مردم شکرگزار سلامتی ـشون باشن و انقدر گلایه نکنن و با خدا قهر نباشن (sm25)
امتیاز من...هممممم(sm148)... 6.5 (sm55)
vahid
09-03-2014, 11:50 PM
The Game
امتیاز imdb: از 162 هزار رای، 7.7
خلاصه داستان: «نيکلاس وان اورتن» (داگلاس)، سرمايه دار مقيم سن فرانسيسکو، چهل و هشت ساله شده است. او به عنوان هديه ي تولد، از طرف برادرش (پن) به شرکت مرموز CRS معرفي مي شود تا در يک «بازي» شرکت کند. اما خيلي زود مشخص مي شود که اين «بازي»، به شدت واقعي است و خطرات بسياري را به هم راه دارد...
------------------------------------------------------------
این فیلم هم بیشتر از یک ساله دانلود کردم و داشت روی سیستمم خاک میخورد، تا اون روزی که رضا در موردش نوشت، تصمیم گرفتم حتما ببینمش... از اون دست فیلمهاییه که مشابهی براش وجود نداره... یه داستان بدیع که علاوه بر داستان بسیار جذاب و پرکششی که داره، معانی و مفاهیم جالبی رو هم به بینندش القا می کنه...
به نظرم اسم فیلم خیلی با مصماس... چون هم درباره اتفاق اصلی داستانه و هم اینکه با این داستان و اتفاقاتی که به تصویر کشیده میشه، در واقع کارگردان مخاطبش رو به بازی میگیره و اونو وادار میکنه درباره ادامه فیلم و اشخاصی که توی فیلم هستن قضاوت کنه...
علاوه بر اون فیلم یه جورایی هم داره نشون میده که یه شخص مغرور و البته موفق، موقع سقوط چه عکس العملهایی نشون میده و واکنشش نسبت به شرایط جدیدی که براش به وجود میاد چیه... البته دقیقا معلوم نمیشه که آیا برادر شخصیت اصلی فیلم از عمد و برای چشوندن طعم همین سقوط اونو به بازی دعوت می کنه یا نه!
به هر حال داستان بسیار زیبایی داره و دیدنش رو به هر کسی که فیلمُ ندیده به شدت توصیه می کنم...
مای وُت: 8
پ.ن: با تشکر از رضا بابت معرفی این فیلم (sm120)
vahid
09-03-2014, 11:51 PM
باریکلا وحید چقدر فیلم دیدی...(sm100)
دو روز و نیم نتم قطع شد، منم نشستم به فیلم نگاه کردن (sm100)
kashki
09-04-2014, 01:31 AM
خیلی احساساتیت میکنه... داستانش تکراریه... عشق سرطانی ها... به نظر من هرکی دیده تا تحت تاثیر بوده رفته نمره داده که 8.2 آورده... اما واسه یه بار دیدن ارزش داره... باشد که مردم شکرگزار سلامتی ـشون باشن و انقدر گلایه نکنن و با خدا قهر نباشن (sm25)
امتیاز من...هممممم(sm148)... 6.5 (sm55)
نظرم به نظرت خیلی نزدیکه واقعا ارزش فقط یک بار دیدن و داره
ولی واقعا فیلم احساساتی هستش و مهمتر از همه مسئله سرطان و ...... (sm74)
بدجور پاش گریه کردم (sm25)
pirana
09-04-2014, 02:29 AM
دو روز و نیم نتم قطع شد، منم نشستم به فیلم نگاه کردن (sm100)
کاش همیشه نتت قطع شه (sm59)
pirana
09-04-2014, 02:32 AM
نظرم به نظرت خیلی نزدیکه واقعا ارزش فقط یک بار دیدن و داره
ولی واقعا فیلم احساساتی هستش و مهمتر از همه مسئله سرطان و ...... (sm74)
بدجور پاش گریه کردم (sm25)
قربون نظر نزدیکت (sm46)
خودمونیم منم آخراش مثه سگ بغض کردم و 2 3قطره ای... (sm25)
aliwave
09-04-2014, 01:07 PM
bitter moon
ماهِ تلخ(1992)
پیشنهاد اکبر(sm120)
اثر استاد اعظم...
این فیلم رُ به هیچ وجه از دست ندید.....(sm50)
دوستان کسی هست لینک 1080 این فیلم رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم
(sm10)(sm127)(sm93)
aliwave
09-04-2014, 01:13 PM
22Bullets 2010
این فیلم به نظرم ارزش چند بار دیدن رو داره !
امتیاز 6.7 از IMDB -- خودم بهش 7.4 میدم
ژان رنو نقش کسی رو داره که دوستای دوره جوونیش که با هم قسم برادری خوردن بهش خیانت میکنن و در پی اتفاقاتی که رخ میده مجبور به انتقام گیری میشه ...
در شروع فیلم 22 گلوله به بدن ژان رنو شلیک میشه !
به شدت دنبال 1080 این فیلمم هستم اگه لطف کنین(sm128)
kashki
09-04-2014, 01:54 PM
قربون نظر نزدیکت (sm46)
خودمونیم منم آخراش مثه سگ بغض کردم و 2 3قطره ای... (sm25)
(sm25)(sm127)
pirana
09-04-2014, 04:29 PM
(sm25)(sm127)
برادرم هادی (sm19)
vahid
09-05-2014, 12:35 PM
بریم سراغ دو تا فیلم ایرانی که قولشُ داده بودم...
اولین فیلم:
حریم
خب کلا به خاطر استقبال کمی که مردم از ژانر وحشت دارن و به هر حال مخاطب مخصوص خودشُ داره... فیلم های زیادی از این ژانر تولید نمیشه... البته باز هم به نسبت استقبال که انجام میشه، تعداد فیلم های تولید شده قابل قبوله... من خیلی از فیلم های ایرانی که توی این ژانر تولید شده رو دیدم... یکی از اون فیلمهایی که دوست داشتم فیلم حریم بوده...
این فیلم برعکس اکثر فیلمهای دیگه این ژانر داستان مناسب داری که ریتم خوبی در کل زمان فیلم طی می کنه... داستان معماگونه فیلم کاملا قابل قبوله و صحنه های نسبتا ترسناک فیلم بر اساس موقعیت طراحی شدن نه صحنه های چندش آور...
بازی خوب حمید فرخ نژاد روی این فیلم معمایی - ترسناک خیلی خوب نشسته و کمک کرده که پیچیدگی داستان برای جذب مخاطب موثر باشه... پایان بندی فیلم هم در نوع خودش منحصر به فرده... چیزی که شاید توی هیچکدوم از فیلمهای ایرانی دیگه دیده نشه... جوری که آدم حس می کنه اصلا فیلم ایرانی نیست... البته داستان فیلم در خیلی از جاها به فیلمهای خارجی نزدیک میشه ولی نمیشه گفت دقیقا کپی از یه فیلم خارجیه... از این نظر هم میشه کار نویسنده ها رو قابل قبول دونست...
خلاصه یه فیلم شسته و رفته و مناسب با صحنه های دلهره آور اگه دوست دارید این فیلم رو از دست ندید.
HO33E!N
09-05-2014, 12:51 PM
برا یه بار دیدن بد نیست ....بهتر از متوسط و نه چندان شاخ
یه درصد فک کن من پای همچی فیلمی اشک بریزم(sm120)
pirana
09-05-2014, 12:55 PM
برا یه بار دیدن بد نیست ....بهتر از متوسط و نه چندان شاخ
یه درصد فک کن من پای همچی فیلمی اشک بریزم(sm120)
تو آدم نیستی (sm120)
vahid
09-05-2014, 01:00 PM
و اما دومین فیلم که به صورت ویژه ای توی ذهنم ماندگار شده:
پستچی سه بار در نمی زند
این فیلم به نظر من از جمله معدود فیلمهای تحسین برانگیز سینمای ایرانه... اگه بخوایم از جنبه ژانرش که میشه جزو ژانر وحشت به حسابش آورد بهش نگاه کنیم که به جرات میشه گفت این فیلم توی سینمای ایران منحصر به فرده...
داستان فیلم به طور کلی تو سه طبقه از یه ساختمون میگذره که هر طبقه بازیگرهای مختلفی داره و یه داستان کوتاه توی خودش داره و در مجموع تمام این داستان ها به هم مرتبط میشن... نقطه قوت اصلی فیلم به همین داستان خاص و منحصر به فردش برمیگرده که از جهت جهت قابل توجه و شایسته تقدیره...
اول از جنبه پیچیدگی که خیلی خوب روایت شده و کاملا مخاطب رو درگیر خودش می کنه
دوم از جنبه تاریخی و ایرانی بودن فیلمه که توی هر طبقه کارکترها یه مقطع از تاریخ ایران رو نشون میدن... در کنار هم قرار گرفتن این طبقات یه جورایی تضاد و تفاوت های شخصیتی، رفتاری و اجتماعی سه نسل از تاریخ ایران رو به خوبی نشون میده
سوم از جنبه علمیه که استفاده بسیار زیبا و ظریفی شده از نظریه جهان های موازی و اینکه افراد دارای زندگی های موازی در جهان هستند که این مورد از نظر من خیلی بدیع بود
چهارم بازی بازیگرها که واقعا به چشم میاد... تقریبا همه بازیگرهای به کار گرفته شده توی فیلم بازی فوق العاده و قابل تحسینی ارائه می کنن که در این بین شاید بشه گفت بازی امیر جعفری، علی نصیریان و محمدرضا فروتن بیشتر به چشم میاد... که همه اینها هنر کارگردان از به کارگیری بازیگرها رو نشون میده...
البته این فیلم در بخش های دیگه هم از جمله تدوین قابل توجهه.... به هر حال در مجموع این فیلم از معدود فیلمهای ایرانی بود که توی ذهن من ماندگار شد... داستان این فیلم هم به هیچ عنوان مشابهی نداره، حتی توی فیلمهای خارجی (من ندیدم، اگه کسی دیده بگه، برم ببینم (sm59)) ... که این برگ برنده اصلی فیلم از نظر منه...
hamid93
09-05-2014, 07:13 PM
ببخشید کسی سریال Home land یا RayDonovon رو دیده؟ ارزش دیدن دارن؟
vahid
09-05-2014, 09:12 PM
Cowboys and Aliens 2011
امتیاز imdb: از 116 هزار رای 6.1
خلاصه داستان: در سال ۱۸۷۵ در یک دهکده ی کوچک در نیومکزیکوی آمریکا غریبه ای ناشناس که دست بندی عجیب بر دست دارد وارد شهر می شود به همه ی ساکنان دهکده هشدار میدهد که خطری بزرگ آنها را تهدید می کند و آن هم حمله بیگانگان فضایی است. به زودی بیگانگان به دهکده حمله می کنند و حالا این غریبه ی ناشناس تنها امید مردم است. او با کمک کلانتر و گروهی از مردان مسلح سعی می کند تا به هر شکل ممکن از محل زندگی خود در برابر تهدید فرازمینی ها مراقبت کنند...
نظر شخصی: فیلم از ایده ای که این اواخر در حال مرسوم شدن هست استفاده کرده... ترکیب فیلمهای قدیمی وسترن با مواردی که امروزه بیشتر اقبال عمومی دارن مثل بحث موجودات فضایی! این فیلم همونطور که انتظار داشتم سعی کرده جلوه های ویژه زیادی استفاده نکنه که این مورد با توجه به پس زمینه ذهنی مردم از فیلمهای وسترن اتفاق میفته ولی خب چون به هر حال یه طرف موجودات فضایی هستن، نمیشه از جلوه های ویژه استفاده نکرد... به هر حال به همون اندازه که توی داستان سعی شده بین این دو مولفه تعادل برقرار بشه، در زمینه جلوه های ویژه هم تعادل بین این دو مولفه وجود داره...
داستان هم از اول مشخصه نمیشه ازش انتظار یه چیز کاملا متفاوت و هیجان انگیز انتظار داشت... حداقل برای من و امثال من که بیش از 100 مدل از این فیلم ها دیدیم، چیز جدیدی به حساب نمیاد...
کاملا مشخصه که این فیلم از اول هم قرار نبوده پیام یا حرف خاصی رو برای مخاطبش داشته باشه، هدف این فیلم از اول کسب درآمد بوده... به هر حال همونطور که سینما یه بعد هنری داره، یه بعد صنعتی و اقتصادی هم داره... همه ساله هم تعداد زیادی فیلم توی دنیا تولید میشه که صرفا هدفشون کسب درآمده... البته من هزینه و درآمد این فیلمُ بررسی نکردم ولی خیلی سخت نیست که حدس بزنم فیلم درآمد معقولی برای کمپانی تهیه کننده داشته... مخصوصا اینکه فیلم به اندازه کافی صحنه هایی داره که بشه ازش یه تریلر جذاب ساخت...
کلام آخر اینکه اگه دنبال جلوه های ویژه آنچنانی هستید یا دنبال داستان های کلاسیک وسترن، یا بازی های خاص و ماندگار فیلم های ذهنی، هیچکدوم از این ها با دیدن این فیلم برآورده نمیشه... کلا این فیلم از همه نظر متوسطه و طبیعیه که امتیاز هم یه امتیاز متوسط حدود همون 6 باشه...
مای وُت؟ 6
vahid
09-05-2014, 09:18 PM
Premium Rush 2012
امتیاز imdb: از 62 هزار رای 6.5
خلاصه داستان: در منهتن، پیکی که با دوچرخه خود بسته ها و نامه ها را حمل می کند، بسته ای را جا به جا می کند که باعث جلب توجه یک افسر پلیس فاسد می شود و این پلیس دوچرخه سوار را دور تا دور شهر دنبال می کند...
نظر شخصی: این فیلم وقتی یه نگاه اجمالی بهش میندازه، داستان کلیش یه داستان کلیشه ای، تکراری و کاملا سطحیه... تنها نکته خاصی که توی فیلم وجود داره اینه که از ایده پیکهای دوچرخه سوار توی فیلم استفاده شده که در واقع برگ برنده فیلم هم همینه... دوچرخه سواری اون هم به شکلی که در فیلم به تصویر کشیده شده رو هر چی فکر می کنم تو هیچ فیلم دیگه ای مشابهش رو ندیدم... فیلم چیز قابل ذکر دیگه ای نداره...
مای وُت؟ 6
hami-rad
09-07-2014, 01:57 PM
به نطرم در کل فیلم خوبی بود و ارزش دیدن داره خودم طرفدار بازی Ryan Gosling ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) هستم
« Drive » یکی از آثار خوش ساخت سال 2011 بود که توانست نام رایان گسلینگ را بیش از پیش بر سر زبانها بیندازد. شخصیت ساکت و آرام گسلینگ در « Drive »[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] یکی از محبوب ترین شخصیت ها در اغلب نظرسنجی هایی سینمایی مربوط به سال 2011 بود و قابل پیش بینی بود که فیلمسازان علاقه مند شوند تا گسلینگ را بار دیگر در نقشهایی با حال و هوای مشابه به کار گرفته و حتی داستانی مشابه را روایت کنند و حالا این اتفاق با « جایی آنسوی کاج ها» رخ داده است که اگرچه شباهت داستانی چندانی میان این دو فیلم وجود ندارد ، اما می توان ردپای تقلید را هم از « Drive » در آن مشاهده کرد.
لوک گلانتون ( رایان گسلینگ ) یک بدلکار موتورسیکلت هست که با حرکات نمایشی ، خرج و مخارج زندگی را تامین می کند. اما به تازگی وی صاحب فرزندی از همسرش رومینا ( اوا مندز ) شده است و مشخصاً می بایست هزینه های درمان و نگهداری این کودک را نیز متقبل شود اما شغل فعلی او ، شغلی نیست که وی بتواند بر روی آن حساب کند
به همین جهت لوک تصمیم می گیرد با مهارتی که در موتورسیکلت رانی دارد، به بانک ها و موسسات دستبرد بزند و سپس به سرعت از مهلکه متواری شود. به نظر می رسد که لوک برای انجام اینکار مشکلی ندارد و کاملاً هم به خود و توانایی هایش اعتماد دارد اما مشکل از جایی آغاز می شود که یک مامور پلیس سمج به نام آوری ( بردلی کوپر ) به سختی در پی یافتن و دستگیری لوک است. آوری، خود وضعیتی مشابه به لوک دارد. وی به تازگی صاحب فرزندی شده است که به آن عشق می ورزد. اما در عین حال، زندگی شخصی او در حال فروپاشی است و در محل کار [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]نیز با مشکلاتی مواجه است و ...
vahid
09-09-2014, 08:51 PM
Midnight in Paris 2011
امتیاز imdb: از 174 هزار رای 7.7
خلاصه داستان: خانواده ای آمریکایی برای یک سفر تفریحی تجاری به پاریس سفر می کنند. در آنجا آنها که از لحاظ مادی در وضع خوبی هستند، با زندگی ها و دنیای جدیدی آشنا می شوند که به آنها دیدی می دهد که چگونه میتوانستند با تغییراتی در زندگی و در گذشته ی خود، از دنیا و آسایش و خوشبختی بهتری برخوردار باشند.
نظر شخصی: وجود اسمی به بزرگی وودی آلن شاید اینقدر دلیل محکم و بزرگی باشه که هر علاقمند به فیلم و سینمایی رو به سرعت برای تماشای این فیلم کاملا قانع کنه... البته نمره بالای فیلم، کسب اسکار بهترین فیلم نامه غیراقتباسی و نامزد شدن توی 3 اسکار هم عواملی هستن که بیشتر منو تحریک کردن که برم سراغ این فیلم...
شروع فیلم یه جورایی متفاوت بود... به تصویر کشیدن صحنه های دلفریب و بسیار زیبا که به نظرم نوعی مقدمه چینی برای علاقمند شدن به پاریسه... چیزی که توی کل فیلم به شدت روش تاکید میشه... توی فیلم پاریس به صورت یه شهر رویایی، رمانتیک و شاید مثل یه آرمان شهر داره به تصویر کشیده میشه که البته با توجه به ژانر فیلم قابل قبوله وگرنه هیچ شهری بدون زشتی و آلودگی وجود نداره... بحث از ژانر شد، جالبه الان که فیلمُ دیدم نمیتونم دقیقا بگم ژانر فیلم چی بود (sm120)... توی فیلم رگه هایی از فیلم های کلاسیک، کمدی، فانتزی، رمانتیک، معنایی و هنری میبنید ولی میشه گفت در عین حال که فیلم از تمام این ژانرها نشونه هایی داره، نمیشه دقیقا گفت تو حوزه هیچکدوم قرار میگیره!! (sm120)
فیلم زیبایی های منحصر به فرد خودشو داره... شیوه قانع کردن مخاطب در آرمان شهر بودن پاریس، برانگیختن حس نوستالوژِی در مخاطبان، کنار هم قرار دادن بزرگان هنر و ادبیات دهه 20 و در نتیجه ایجاد موقعیت های بدیع و توام با طنز و کنایه، دیالوگهای قابل تامل (به خصوص از زبان ارنست همینگوی (sm127))، به تصویر کشیدن تضادهای دو شخصیتی که در شرف ازدواج قرار دارن و در عین حال تلاش هر کدوم برای تحقق شرایطی که بهش علاقه دارن و... همه و همه ثابت میکنه که این فیلم از منظر هنری یه فیلم قابل تحسینه...
نقطه اوج فیلم به نظر من به اواخر فیلم برمیگرده، جایی که گیل (کارکتر اصلی داستان) بالاخره تصمیم میگیره، به سمت زنی بری که به رویاهاش نزدیکتره و اونجا هر دو نفر با هم به قرن هجدهم میرن، یعنی دوره ای که دوره آرمانی اون زنه و بعد ملاقات با کارکترهایی که اونها هم دوره رنسانس رو دوره رویاییشون میدونن... اصلا کل حرف فیلم تو همین قسمت خلاصه میشه... و کلا فیلم میخواد بگه هر کسی وقتی به گذشته نگاه می کنه (حالا با توجه به تخصص، شخیت یا علایقش) یه دوره رویایی توی تاریخ میبینه که دوست داره تو اون دوره زندگی کنه...
اما اشکالات فیلم (البته نظر شخصیه) اینه که الان خیلی از مردم، اصلا همچین تفکری ندارن! یعنی شاید بیشتر ترجیح میدن در زمان حال، در یک مکان دیگه زندگی کنن یا حتی در آینده زندگی کنن تا زمان گذشته... البته توی فیلم با محور قرار دادن پاریس به عنوان یه آرمان شهر تا حدودی اون قسمت مکانی هم پوشش داده شده ولی به هر حال شاید یه مقدار این تفکر برای خیلی ها غیر قابل درک باشه... اشکال بعدی اینه که فیلم بیشتر برای قشر فرهیخته سینما ساخته شده، کسایی که یه شناخت نسبی از هنر و هنرمندان بزرگ دارن و اهل مطالعه و ادبیات هستن... این افراد با دیدن تصویر جدید و فانتزی که از بزرگان هنر و ادبیات توی فیلم، هم حس نوستالوژیشون به جنبش در میاد و هم موقعیت به وجود اومده براشون فوق العاده جذاب میشه، این در حالیه که اکثر افراد مخصوصا توی جوامع غیر اروپایی شناخت درستی از این بزرگان ندارن و شاید خیلی از جاها و موقعیتها براشون نا مفهوم باشه (این نکته رو بگم که خودم هم به جز دو سه نفر از مشاهیری که توی فیلم بهشون اشاره میشه، بقیه رو اصلا نمیشناختم و هنوز هم نمیشناسم و جا داره همینجا هم فخر بفروشم (sm120) و بگم که ارنست همینگوی رو خیلی خوب میشناسم و رمان "پیرمرد و دریا" که اثر فوق العاده ای هم هست و نوبل ادبیات رو هم داره خوندم (sm128))، اشکال دیگه فیلم شاید بشه گفت تاکید بیش از حد روی خوبی های پاریس به عنوان آرمان شهر قصه است... جوری که انگار هیچ زشتی و آلودگی توی این شهر وجود نداره، البته از این نظر میشه نگاه کرد که چون داریم میگم آرمان شهر خب طبیعیه که آرمانی باشه...
و اما سخن آخر: دیدن این فیلم رو به اونهایی که به فیلم های هنری علاقه دارن شدیدا توصیه میکنم و دیلیت کردن فیلم رو به اونایی که به فیلم های خاص و هنری علاقه ای ندارن وصیت می کنم (sm120)، احتمالا دسته دوم با دیدن فیلم میگن: عجب فیلم مزخرف و چرندی بود (sm120)
مای وُت؟ 7.8
پ.ن: این دیالوگ همینگوی که میگه "اگه عشقی واقعی باشه، با مرگ مبارزه میکنه... همه ترسوها یا عاشق نیستن یا خوب عاشق نمیشن که دوتاش یکیه" نظیر نداره (sm50)
pirana
09-09-2014, 09:01 PM
احتمالا دسته دوم با دیدن فیلم میگن: عجب فیلم مزخرف و چرندی بود
خاک تو گورش هرکی همچین فکری بکنه... فیلم به یاد ماندنی بود... (sm10)
pirana
09-09-2014, 09:03 PM
اینا رو تازه داری میبینی وحید؟ (sm70)خوبه حالا منم اینطوری بهت بگم به تاخیر در thor 2 تماشا کردنم ایراد میگیری (sm59)
vahid
09-09-2014, 10:38 PM
اینا رو تازه داری میبینی وحید؟ (sm70)خوبه حالا منم اینطوری بهت بگم به تاخیر در thor 2 تماشا کردنم ایراد میگیری (sm59)
چی کار کنم؟(sm70)، گفتم که کلی عقبم (sm70)... من اعتراف کردم پس ایرادی بهم وارد نیس (sm70) ولی تو باید یه جا تحقیر میشدی(sm70)، منم از فرصت استفاده کردم (sm59)
vahid
09-09-2014, 10:40 PM
خاک تو گورش هرکی همچین فکری بکنه... فیلم به یاد ماندنی بود... (sm10)
من نظر اون دسته هم برام قابل احترامه... میدونی وقتی چیزی رو درک نکنی، طبیعیه در مقابلش موضع بگیری... دقیقا مثل اونایی که موسیقی حامی رو درک نمی کنن بعد میگن فقط داد میزنه (sm25)
kamyab
09-09-2014, 10:46 PM
The Normal Heart 2014
داستان در سال 1981 اتفاق میافتد که بیماری ایدز/اچآیوی وارد جامعه همجنسگرایان میشود. و چطور این همجنسگرایان باید با یک دنیای دگرجنسگرا بجنگند تا بالأخره کمکشان کنند...
اولین بار این فیلم رو از Hbo دیدم و بازی بازیگرای خوب و مطرحش و نحوه بازیشون باعث شد پیگیرش بشم ! (تهیه کننده فیلم Hbo هستش)
یه کار خوب از یک داستان خاص که به مذاغ عموم مردم خوش نمیاد اما به نظرم این فیلم ارزش دیدن رو داره چون کارگردانی و جنبه های هنریش خیلی خوب کار شده
تبلیغ نمیکنم خواستین ببینین نخواستین نبینین ، به من مربوط نیست ! (sm2)
نمره من 6.8
kamyab
09-09-2014, 11:02 PM
Chef 2014
خلاصه داستان و نقدی که تا حدی قبول دارم !
کارل کسپر ( جان فاوریو ) سرآشپز خلاق و ماهری است که در یک رستوران شیک در شهر لس آنجلس آمریکا کار میکند. کارل به دستپخت عالی خود ایمان دارد و مشتریانش نیز از دستپخت او ابراز رضایت می کنند. اما یک منتقد سخت گیر به نام رمزی میشل ( اولیور پلات ) غذاهای کسپر را بطور کامل به باد انتقاد می گیرد و آنها را بدترین غذاهای دنیا می نامد و طولی نمی کشد که این اظهار نظر در اینترنت منتشر می شود و مخالفان و موافقان خود را پیدا میکند. کسپر که خیلی از حرف های این منتقد خوشش نیامده، نظری توهین آمیز از خود در اینترنت منتشر می کند و این باعث می شود تا کار خود را در این رستوران از دست دهد. کسپر پس از این اتفاق تصمیم می گیرد تا غذاهای خوشمزه خود را در کامیونی آماده کرده و به مشتریانش برساند اما ...
« سرآشپز » در نگاه اول شبیه به آثار " غذا محور " متعددی است که در هالیوود ساخته شده و از نمونه های اخیر آن می توان به « جولی و جولیا » و همچنین انیمیشن موفق « رتاتویل » اشاره کرد. اما « سرآشپز » با اینکه اثری در ستایش تغذیه و اهمیت به خوراک می باشد، اما در لایه های زیرین فیلمنامه پیامهای ارزشمدی قرار گرفته که باعث می شود « سرآشپز » بسیار بیشتر از یک اثر " غذا محور " باشد.
« سرآشپز » تلنگری است به اینترنت و تاثیری که این تکنولوژی بر زندگی انسانها گذاشته است. فیلم قصد ندارد قضاوتی درباره این پدیده و پی آیند های استفاده از آن داشته باشد، بلکه تنها راوی جریانی هست که امروزه در زندگی تمام مردم دنیا تاثیرگذار بوده و اینجا با بیکار شدن کارل از کارش همراه می شود. کارل شخصیتی جدی اما استوار است که به کارش ایمان دارد و حتی پس از اینکه دستپختش از طرف عده ای که در اینترنت با او به مخالفت برخاسته اند " بی مزه " تلقی می شود، بجای اینکه تصمیم بگیرد ذائقه غذاهایش را بطور کامل تغییر دهد، آنها را متهم به درک نکردن غداها می کند! کارل در ادامه برای اینکه ثابت کند که می تواند کماکان یک سرآشپز عالی باشد، ادامه فعالیت هایش را به یک کامیون غذا منتقل میکند و اتفاقاً این ایده در اجرا بسیار موفق عمل می کند و کارل ثابت می کند که کماکان یکی از بهترین سرآشپز هایی است که آمریکا به خودش دیده است.
اول یک نگاه به بازیگراش بندازید تا مطمئن شم که ترقیب میشید فیلم رو ببینید
Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson
و چند بازیگر سریال های موفق که به تازگی وارد سینما شدن
یک فیلم خوشمزه با کمدی درست و حسابی و ایده ای که به درستی به کار گرفته شد
از همون اول فیلم اتفاقاتی میفته که شما رو مجبور به نشستن و دنبال کردن داستان میکنه بازی جان فاریو و دستیارش خیلی خوبه مخصوصا متلک هایی که به هم میندازن
اسکارلت بابا هم که اون وسط ول میچرخه و دل میبره ! (sm25)
امتیاز فیلم : 7.4
امتیاز من : 6.5
vahid
09-09-2014, 11:54 PM
3-4 تا فیلم حدود 3 ساعت دارم، حسش نی نگاه کنم (sm50)
pirana
09-10-2014, 12:11 AM
چی کار کنم؟(sm70)، گفتم که کلی عقبم (sm70)... من اعتراف کردم پس ایرادی بهم وارد نیس (sm70) ولی تو باید یه جا تحقیر میشدی(sm70)، منم از فرصت استفاده کردم (sm59)
منم که ادعایی نکردم که... منم کلی فیلم دارم که ندیدم (sm59) اما شخصیت همه واسم قابل احترام ـه هیشکی رو تحقیر نمیکنم (sm2)
kamyab
09-13-2014, 02:24 PM
3-4 تا فیلم حدود 3 ساعت دارم، حسش نی نگاه کنم (sm50)
پیش میاد .. (sm54)
kamyab
09-14-2014, 09:37 AM
بچه ها نظرتون چیه یه تاپیک جامع سریال بزنیم و سریال های شاخ رو توش پیشنهاد کنیم (sm50)
ehsan1361
09-14-2014, 09:45 AM
بچه ها نظرتون چیه یه تاپیک جامع سریال بزنیم و سریال های شاخ رو توش پیشنهاد کنیم (sm50)
به شرطی که سریال ها منطبق بر معیارهای انسانی اسلامی باشد ، جایز است (sm91)(sm70)
kamyab
09-14-2014, 09:49 AM
The Majestic 2001
بازی متفاوتی از جیم کری رو تو این فیلم میبینید !
یه نقش جدی و دراماتیک ...
دیالوگ ها و سکانس های فوق العاده ای داره
این فیلم از اون دسته هستش که دوست ندارم هیچ توضیحی راجع بهش بدم و پیشنهاد میکنم حتما ببینید اگه ندیدین
امتیاز من 7.5
kamyab
09-14-2014, 09:50 AM
به شرطی که سریال ها منطبق بر معیارهای انسانی اسلامی باشد ، جایز است (sm91)(sm70)
سریال هم مثل نوشیدنی هم اسلامی هست و هم نیست ، به شما بستگی دارد که چه نوع نوشیدنی ای می پسندید ! (sm59)
reza67
10-06-2014, 08:13 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ilm-edge-of-tomorrow-mieten-80806&ei=1LcyVKKaMa3e7AbEpYDIDA&psig=AFQjCNGJjtNyuLmOJww2pqk7nwIZjAsUhA&ust=1412696404918971)
چند وقت پیش فیلم edge of tomorrow رو دیدم
یک اکشن خوش ساخت
فیلمی با بازیگرای خوب ، کارگردانی خوب و از همه مهم تر موضوعی جذاب
شاید برای خیلی از ماها پیش اومده که به موضوعی مشابه با موضوع این فیلم فکر کنیم
اما به نظر من کارگردان موضوعی رو که میتونست کلیشه ای و تکراری باشه به خوبی در آورده بود و به فیلمنامه ای جذاب تبدیل کرده بود
بازی تام کروز و امیلی بلانت هم خیلی خوب بود
فیلم صحنه های اکشن و جلوه های ویژه خوبی هم داشت
خلاصه اگه دنبال دیدن یه فیلم اکشن با موضوعی جذاب هستید این فیلم گزینه خوبی برای شماست
MY VOTE : 8
vahid
10-10-2014, 12:04 AM
دو سه تا فیلم دیدم، ولی حسش ندارم بنویسم (sm98)
pirana
10-10-2014, 07:55 PM
دو سه تا فیلم دیدم، ولی حسش ندارم بنویسم (sm98)
شیرازی اصیل (sm19)
blueheart
10-12-2014, 01:03 AM
Requiem for a Dream
مرثیه ای برای یک رویا
یک فیلم تلخ و غم انگیز!
با یه آهنگ تلخ تر غم انگیزتر !
9.5
pirana
10-12-2014, 01:38 AM
عستاد رضا (sm74)
reza67
11-03-2014, 01:16 AM
بالاخره وقت کردم و تو قطار نشستم فیلم the insider و دیدم
وای که چقدر کار خوبی کردم[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این سومین فیلمی بود که از مایکل مان دیدم . heat که یکی از محبوب ترین فیلمای منه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]و public enemy هم یک فیلم کلاسیک خوش ساخت و قشنگ بود[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
سومیش هم که insider بود که یه فیلم درام و اجتماعی قشنگ با موضوعی جالب، کارگردانیه خیلی خوب و بازی های عالی بود[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مگه میشه ترکیب آل پاچینو و راسل کرو تو یه فیلم باشه و بد در بیاد اون فیلم ؟[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
در هر قسمت از فیلم یکی از دو نقش اصلی پررنگ تر میشد و هر دو استاد با بازی های عالیشون فیلم رو به فیلم کلاس بالا تبدیل کردن
از اون فیلم هایی بود که با وجود تایم زیادش خیلی گذر زمانو حس نکردم و همش دلم میخواست ببینم آخرش چی میشه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
خلاصه اگه تا حالا ندیدینش یک گزینه عالی برای تماشا محسوب میشه
my vote : 8.5
vahid
11-14-2014, 06:52 PM
فیلم Hachi: A Dog's Tale 2009
نام فارسی فیلم : هاچی، داستان یک سگ
خلاصه داستان : داستان فیلم در مورد سگی است باوفا که در ایستگاه مترو رها شده است. پروفسور پارکر ویلسون سگ رها شده را می یابد و تلاش می کند تا صاحبش را پیدا کند. اما تلاش او در این زمینه نتیجه ای ندارد، در نتیجه سگ را به خانه ی خود می برد و نام هاچیکو را برای او انتخاب می کند...
-------------------------------------------------------------------------
نظر شخصی:
مدتها بود فیلم میدیدم ولی حس تفسیر و توضیح و امتیاز دادن نداشتم، تا رسیدم به این فیلم که تونست مجابم کنه بیام اینجا و این متنو بنویسم...
برعکس فیلمهای قبلی، این فیلم جای تحلیل چندانی نداره... داستان فیلم فوق العادس و البته بر اساس یه داستان واقعی که دل سنگو هم آب می کنه... توضیح زیادی نمیدم، فقط دیدنش رو به همه فیلم بازها و حتی غیر فیلم بازها و مخاطبای عادی سینما به شدت توصیه می کنم و مطمئنم بعد از اتمام فیلم، این فیلم رو به عنوان یکی از درام های فراموش نشدنی و فوق العاده تاثیرگذار توی ذهنتون خواهید داشت... فقط نکته آخر اینکه کسانی که مخاطب حرفه ای سینما نیستن ممکنه توی نیمه اول فیلم احساس خستگی کنن ولی بهشون قول میدم در پایان راضی از پای فیلم بلند شن...
امتیاز من:9.2
pirana
11-14-2014, 07:15 PM
نه و دو دهم؟! باس دیدنی باشه...
vahid
11-14-2014, 08:09 PM
نه و دو دهم؟! باس دیدنی باشه...
ندیدی؟ (sm25) تا ندیدی دیگه پست درباره فیلم نذار (sm120)
hesamz
12-01-2014, 08:34 PM
imdb ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این فیلم رو دیدم!!تنها و تنها نکته مثبتش برای من همین ایده شکل گیری داستان بود چون برام جدید بود!!ولی سرتاسر فیلم مشکل بود!!به غیر از شخصیت اصلی که باز شخصیت پردازی ناقصی داشت دیگه هیچ گونه شخصیت پردازی برای کاراکتر های فیلم صورت نگرفته بود!!شخصیت اصلی داستان رفتار و حالاتش اصلا قابل درک نبود اوایل فیلم بد نبود تا قبل از اینکه مواد آبی رنگ وارد بدنش بشه!ولی بعد از اون اتفاق بشدت رفتارش خیر منطقی میشه!!چرا چون منظور فیلم استفاده کامل یک شخص از توانایی های مغذی بود که انتظار یه رفتار منطقی و عقل محور رو داریم!!وقتی این اتفاق رخ بده طبیعیه که درک و فهم و تحلیل فرد از محیط اطرافش بالا میره!وقتی این اتفاق برای شخصیت اول داستان افتاد کاراکتر به شدت خشونتش زیاد میشه و یک رفتارش بشدت مصنوعی و ربات گونه به حودش میگیره!!که خیلی غیرمنطقیه!!
بدترین بخش فیلم که ضربه زیادی به فیلم زده فیلم نامه بدشت بد فیلم هست!!واقعا ایده به این خوبی در قالب همچین داستان مسخره ای قرار بگیره خنده داره!!صدا گذاری هم چنگی بدل نمیزنه!!ولی فیلم برداری و جلوه های ویژه در حد قابل قبولی قرار دارن!!
تنها بخش قابل قبول فیلم هم همون فلش بک بازگشت به نقطه آغاز بود!!که این منظور رو میرسوند که اگر انسان بتواند از تمام ظرفیت مغذی خودش استفاده کنه میتونه در قالب یک خدا شکل بگیره که بر تمامی هستی اشراف داشته باشه!!و یه برداشت مخفی از این فیلم هست که اینکه خدا از روی عمد ظرفیت مغذی رو به انسان نداده چون ترس از این را داشت که انسان جای خدا رو بگیر!!((برداشتهای برخی از فلاسفه))!!
آخر کلام این که فیلم به جای اینکه منطقی باشه بشدت تخیلی بود!!وفیلمی بس قابل قبول بخاطره ایده ای خوب!!
kamyab
12-01-2014, 09:58 PM
لوسی به شدت میخواست نظریه داروین رو احیا کنه ، البته تخیل خیلی بالاش منو یاد فیلم هندی انداخت تا یک فیلم علمی ..
reza67
12-03-2014, 10:27 PM
هفته پیش فیلم expendables 3 رو نگاه کردم
راستش از چیزی که فکر کردم بهتر بود
هرچند همون طور که معلومه مثل قسمت های قبلیش بسیار بسیار تخیلی بود و یه عده آدم شونصد نفر رو له و لورده میکنن و تانک و بمب و موشک روشون تاثیری نداره[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]اما به نظرم از قسمتهای قبلیش بهتر بود
قسمت اولشو خیلی یادم نمیاد اما یادمه قسمت دومش خیلی مزخرف بود به طوری که منی که اکشن دوست دارم و با کلی از بازیگراش خاطره داشتم کاملا ناامید شده بودم
اما نمیدونم چی شد ، شاید اون شبی که این قسمت رو دیدم تو مود اکشن بودم یا چیز دیگه اما با اکشن این فیلم کلی حال کردم[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
بدمن این قسمت یعنی مل گیبسون خیلی بهتر از فرانکی قسمت قبل بود . باندراسم خوب بود و چاشنی طنز خوبی به فیلم داد
جلوه های ویژه قابل قبولی هم داشت.
کل فیلم اکشنه اما نیم ساعت آخرش یه بند اکشن سنگین داشت که من کلی حال کردم[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اگه دنبال موضوع قوی برای فیلم نیستید و مثل من فقط تو مود یه بزن بزن خوبید توصیه میکنم یه بارم شده فیلمو ببینید
my vote : 7
reza67
01-09-2015, 06:26 PM
تو این سه هفته سه تا فیلم دیدم ( به دلیل دهنی که پایان نامه از من سرویس کرده وقت نمیکنم بیش از یه دونه در هفته ببینم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اول از این هفته شروع میکنم ( تو پست های بعدی اون دوتا رو هم میگم البته اگه چیزی ازشون یادم مونده باشه )
بسیار شرمنده ام که بگم تا حالا نتونسته بودم فیلم تاکسی درایور رو ببینم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
فیلم های کلاسیک زیادی رو دارم و خیلی هم دلم میخواد ببینمشون اما نمیدونم چرا تا حالا نرفتم سمتشون جز سه چهار تا
اون سه چهار تا فیلمی که دیدم خیلی راضیم نکرده بود مثل بعدظهر سگی آل پاچینو یا تسخیرناپذیران دی پالما ( البته این یکی خوب بود ولی بازم منو راضی نکرد )
شاید به خاطر گذر زمان و عوض شدن شرایط و نیازهای انسان و اومدن فیلم های جدید با جلوه های ویژه فوق العاده باشه که یه سری از فیلم هایی که شاید در زمان خودشون فیلم های بسیار بزرگی بودن الان دیگه هر مخاطب عامی رو راضی نکنه
راستشو بخواید راننده تاکسی هم به ظاهر چیزی نداشت که منو غافلگیر کنه اما نمیدونم چرا به طرز فوق العاده ای برای من دوست داشتنی شد به طوری که بعد پایان فیلم یه حس خیلی خوبی داشتم .[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
رابرت بازی خارق العاده ای داشت به طوری که کل بار فیلم روی شونه اون بود و مثل همیشه عالی از پسش براومد[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اسکورسیزی چه داش مشتی بود اون زمان (خودش بود دیگه ؟ اشتباه که نمیکنم )[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
و در آخر جودی فاستر . من اول خیال میکردم اون دختره که رابرت عاشقش بود جودیه و با خودم گفتم جودی فاستر چه خوشکل بوده تو جوونی و الان چقدر فرق کرده اما با دیدن اون دختربچه تازه پی به اشتباهم بردم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
خلاصه بر خلاف چند تا فیلم کلاسیکی که دیده بودم ( البته اگه گادفادر1 رو فاکتور بگیریم ) و خیلی راضی نشده بودم مطمئنا تاکسی درایور فیلمی بود که خیلی دوستش داشتم و همیشه تو ذهنم باقی میمونه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
در آخر هم اون سکانس عالی رابرت دنیرو که دنیایی بود واسه خودش :
You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talking... you talking to me? Well I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talking to? Oh yeah? OK
my vote : 8.7
mirza119
01-09-2015, 07:07 PM
Chef 2014
خلاصه داستان و نقدی که تا حدی قبول دارم !
اول یک نگاه به بازیگراش بندازید تا مطمئن شم که ترقیب میشید فیلم رو ببینید
Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson
و چند بازیگر سریال های موفق که به تازگی وارد سینما شدن
یک فیلم خوشمزه با کمدی درست و حسابی و ایده ای که به درستی به کار گرفته شد
از همون اول فیلم اتفاقاتی میفته که شما رو مجبور به نشستن و دنبال کردن داستان میکنه بازی جان فاریو و دستیارش خیلی خوبه مخصوصا متلک هایی که به هم میندازن
اسکارلت بابا هم که اون وسط ول میچرخه و دل میبره ! (sm25)
امتیاز فیلم : 7.4
امتیاز من : 6.5
زن یارو عجب چیزی بود(sm2)
زنده باد به این انتخاب
اشتهای آدمو این فیلم باز میکنه(sm3)
زنده باد اقا رضا
.
.
.
.
فیلم س و پ ر خوب سراق ندارید؟(sm3)
من معرفی کنم؟
mirza119
01-09-2015, 07:17 PM
The Reader 2008+19
آی ام دی بی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
«میشل برگ» پسری که در سنین نوجوانی عاشق و همخانهی زن میانسالی بنام «هانا» (کیت وینسلت) میشود. روابط عاشقانه ی آن ها روز به روز بیشتر میشود، ولی پس از چند سال هنگامی که میشل در رشتهی حقوق تحصیل میکند، متوجه میشود که عشق قدیماش هانا، به جرم جنایات جنگی و عضویت در حزب نازی آلمان در دادگاه کیفری در حال محاکمه است و این مسئله زندگی او را تحت تاثیر قرار میدهد...
فیلمی بسیار زیبا خوش ساخت با بازی عالیه کیت وینزلت یا وینسلت روایتا مختلف در مورد فامیلیش!!برنده جایزه اسکار شد به خاطر این فیلم خاک بر سری،،
محوریت فیلم رو بازی خوبه این خانومه نقش مکمل هم بازی خوبی داشته تقریبا،فیلم کاندید چند جایزه دیگه اسکارم بوده
اکثریت اینو بهترین فیلم این بانو میدانند(sm3)
reza67
01-09-2015, 07:22 PM
زن یارو عجب چیزی بود(sm2)
زنده باد به این انتخاب
اشتهای آدمو این فیلم باز میکنه(sm3)
زنده باد اقا رضا
.
.
.
.
فیلم س و پ ر خوب سراق ندارید؟(sm3)
من معرفی کنم؟
کاملا موافقم (sm2)
خصوصا اون تیکه که با هم میرقصن [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
pirana
01-09-2015, 08:58 PM
The Reader 2008
+19
فیلم خوبی بود (sm59)
pirana
01-09-2015, 09:00 PM
یو تاکین تو می؟ (sm127)
vahid
01-09-2015, 10:14 PM
اینم صرفا جهت مردم آزاری:
سرعت دانلودُ کف کنین (sm128)
reza67
01-09-2015, 11:17 PM
از کجا دانلود میکنی کصافط (sm51)
وحید نتونستم قانعشون کنم 6490 بگیرن
6355 گرفتن
آواتار 3d با کیفیت خوب بده دانلود کنیم . به عشق 3d هنوز نگاش نکردم (sm120)
pirana
01-09-2015, 11:21 PM
کف میکنیـــــــــــــم (sm120) داشتیم وحید؟ این بود عارمانها؟ (sm120)
vahid
01-09-2015, 11:51 PM
از کجا دانلود میکنی کصافط (sm51)
وحید نتونستم قانعشون کنم 6490 بگیرن
6355 گرفتن
آواتار 3d با کیفیت خوب بده دانلود کنیم . به عشق 3d هنوز نگاش نکردم (sm120)
من خودم اکثر فیلمها رو از ایران فیلم دانلود می کنم... مخصوصا نسخه های خر کیفیتش خیلی عالیه... البته اونهایی که انکودرشون CHD خیلی حال نمیده ولی بقیه عالیه... خودشون هم ریلیز اختصاصی میذارن که کیفیتش وحشتناک بالاس (sm120)
کف میکنیـــــــــــــم (sm120) داشتیم وحید؟ این بود عارمانها؟ (sm120)
این اینترنت دانشگاه شیرازه... سایت ایران فیلم یه سرور جدید اضافه کرده، خیلی خر سرعته... هر لینک دیگه از هر سروری تست می کردم، نهایت سرعتی که داشت، به 1 مگ میرسید ولی لینک این سرور که گذاشتم سرعتش رسید به اینی که می بینید (sm120)
ولی بدبختی اینه که دیروز رفتم، اکانت چند تا از بچه ها هم گرفتم که دانلود کنم دیدم نامردا این سرورُ بستن (sm120) یعنی داغون شدما (sm2)
mirza119
01-09-2015, 11:56 PM
فاک یو(sm3)
pirana
01-10-2015, 12:22 AM
این اینترنت دانشگاه شیرازه... سایت ایران فیلم یه سرور جدید اضافه کرده، خیلی خر سرعته... هر لینک دیگه از هر سروری تست می کردم، نهایت سرعتی که داشت، به 1 مگ میرسید ولی لینک این سرور که گذاشتم سرعتش رسید به اینی که می بینید (sm120)
ولی بدبختی اینه که دیروز رفتم، اکانت چند تا از بچه ها هم گرفتم که دانلود کنم دیدم نامردا این سرورُ بستن (sm120) یعنی داغون شدما (sm2)
آقو له له شدم (sm120)
vahid
01-10-2015, 12:31 AM
فاک یو(sm3)
با تشکر از میرزوی عزیز (sm176)
یعنی من به عمرم این همه محبت یه جا ندیده بودم (sm2)
vahid
01-10-2015, 12:32 AM
آقو له له شدم (sm120)
ها عامو... اصن یه وضی (sm120)
reza67
01-11-2015, 02:28 PM
من خودم اکثر فیلمها رو از ایران فیلم دانلود می کنم... مخصوصا نسخه های خر کیفیتش خیلی عالیه... البته اونهایی که انکودرشون CHD خیلی حال نمیده ولی بقیه عالیه... خودشون هم ریلیز اختصاصی میذارن که کیفیتش وحشتناک بالاس (sm120)
اکانت بده دانلود کنیم (sm120)