توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :::. کلیپ مسخــــره کردن احمــ*دی نـــژاد توسط آدام لوین و اندی سمبرگ :::.
P!nk Rose
06-09-2015, 08:48 AM
کلیپ مسخــــره کردن احمــ*دی نـــژاد توسط آدام لوین و اندی سمبرگ
من تازه دیدم ممکنه بعضیا دیده باشن اما خداییش محشــــر بود (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
فیلــــ*تر نشیم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ehsansalehi
06-09-2015, 09:12 AM
ترجمه بده ....
بد بختی ما بود که هشت سال تحملش کردیم(sm25)
دکتر سوکراتس
06-09-2015, 09:14 AM
ترجمه بده ....
بد بختی ما بود که هشت سال تحملش کردیم(sm25)
مو هم تو رو تحمل میکردوم (sm51) هنو زنده ای کا(sm51)
ehsansalehi
06-09-2015, 09:21 AM
مو هم تو رو تحمل میکردوم (sm51) هنو زنده ای کا(sm51)
U ?(sm148)
شکـــر... نفسی هست می آید و میرود.... (sm59)
دکتر سوکراتس
06-09-2015, 09:23 AM
U ?(sm148)
شکـــر... نفسی هست می آید و میرود.... (sm59)
مونوم دیگه(sm51) یعنی مو رو نمیشناسی کا (sm51) بیام برات (sm51)
همین یارانه رو این داد ... خیلی ها با یارانه همین نصف آدم زندکی میکنن . من با چشای خودم میدیدم که وقتی یارانه ها نصف شب ریخته میشد جلو خودپردازها بعضی وقت ها هفت هشت نفر حتی صف میکشن
این روحانی آزادی و رها کردن زندانیان سیاسی مخصوصا سران جنبش 88 رو وعده داد آیا عمل کرد ؟
من از احمدی خوشم نمیاد ولی بین یک احمدی و 100 تا روحانی یک احمدی رو انتخاب میکنم چون مثه روحانی که لباس میش رو پوشید تا مردم چهره روباه مانند و پر کلک و فریبشو نبینن عمل نکرد
ehsansalehi
06-09-2015, 09:26 AM
مونوم دیگه(sm51) یعنی مو رو نمیشناسی کا (sm51) بیام برات (sm51)
تلپیک را شلوغ نکن(sm59) اگه فکر می کنی خیلی معروفی که باید بشناسم، نه نمیشناسمت (sm70)
دکتر سوکراتس
06-09-2015, 09:28 AM
تلپیک را شلوغ نکن(sm59) اگه فکر می کنی خیلی معروفی که باید بشناسم، نه نمیشناسمت (sm70)
ریده ای (sm51) راستیا از مهران دراگون چه خبر(sm51) زندس(sm51)
دکتر سوکراتس
06-09-2015, 09:32 AM
همین یارانه رو این داد ... خیلی ها با یارانه همین نصف آدم زندکی میکنن . من با چشای خودم میدیدم که وقتی یارانه ها نصف شب ریخته میشد جلو خودپردازها بعضی وقت ها هفت هشت نفر حتی صف میکشن
این روحانی آزادی و رها کردن زندانیان سیاسی مخصوصا سران جنبش 88 رو وعده داد آیا عمل کرد ؟
من از احمدی خوشم نمیاد ولی بین یک احمدی و 100 تا روحانی یک احمدی رو انتخاب میکنم چون مثه روحانی که لباس میش رو پوشید تا مردم چهره روباه مانند و پر کلک و فریبشو نبینن عمل نکرد
آیا چوپونی شغل انبیاست(sm51)
آیا چوپونی شغل انبیاست(sm51)
چی میکی شما جناب ؟ به من چه که شغل انبیا چی بوده
دکتر سوکراتس
06-09-2015, 09:38 AM
چی میکی شما جناب ؟
هوههههههه (sm51) تونی مورتوض کا (sm51) گوسفندات خوبن کا (sm51)
هوههههههه (sm51) تونی مورتوض کا (sm51) گوسفندات خوبن کا (sm51)
اوسکول این چه نام کاربریه اییه
بده این مرتیکه هم نام کاربری هم ارسالا و تاریخ عضویتتو درست کنه اکه دیر عمل کرد بکو چوب چوپونی من در انتظارشه دوسرم هست مثه ذوالفقار
دکتر سوکراتس
06-09-2015, 09:44 AM
اوسکول این چه نام کاربریه اییه
بده این مرتیکه هم نام کاربری هم ارسالا و تاریخ عضویتتو درست کنه اکه دیر عمل کرد بکو چوب چوپونی من در انتظارشه دوسرم هست مثه ذوالفقار
عن سبز دهنش (sm51)
مو اومدوم دیوم یوزرا پریده کا (sm51) مو هم زدووم دکتر سوکراتس (sm51) میدوونم چوب چوپون نبود زمزه ی محبتی جمعه به مکتب اورد طفل گریز پای را (sm51)
EHSAN
06-09-2015, 09:45 AM
همیشه باید دعا کنیم که خدا کنه وضعمون بدتر نشه،شدیم بازیچه دست یه عده که فقط حرف میزنن !
ehsansalehi
06-09-2015, 09:47 AM
ریده ای (sm51) راستیا از مهران دراگون چه خبر(sm51) زندس(sm51)
کی بودی خو ؟ (sm70) اسم قبلیت تو باران چی بود ، بگو شاید جواب داشته باشم برات (sm128)
دکتر سوکراتس
06-09-2015, 09:48 AM
کی بودی خو ؟ (sm70) اسم قبلیت تو باران چی بود ، بگو شاید جواب داشته باشم برات (sm128)
نمیگووم تا تو خماری بموونی کا (sm51)
تاپیک بنده خدارو خراب کردین قدیما ما اکه تاپیک یکی رو چت روم میکردیم ازش تشکر میکردیم واسه تاپیک... شماها تشکر زبونی که نمیکنین حتی باید بهتون یاد بدم که دکمه تشکر رو چه جوری پیدا کنین
ehsansalehi
06-09-2015, 09:49 AM
نمیگووم تا تو خماری بموونی کا (sm51)
(sm120) چقدر فکر می کنی مهم هستی(sm59)
دکتر سوکراتس
06-09-2015, 09:50 AM
تاپیک بنده خدارو خراب کردین قدیما ما اکه تاپیک یکی رو چت روم میکردیم ازش تشکر میکردیم واسه تاپیک... شماها تشکر که نمیکنین حتی باید بهتون یاد بدم که دکمه تشکر رو چه جوری پیدا کنین
اگه سارا بودا یک هفته بن بودیم کا (sm51) یادته اون شب دعوا کا (sm51) نگران نباش امیرو میاد پاک موکونه(sm51)
sadegh1
06-09-2015, 12:18 PM
عالی بود خیلی باحال بود(sm30) سپاس Lost Queen ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) (sm127)
Navid
06-09-2015, 12:26 PM
این نصف آدم مملکتو نابود کرد عجیبه هنوز یه سری میان طرفداریشو میکنن...
داداش شما پاییز سال 91 احتمالا رفته بودی خارج کشور .... تو دو هفته ارزش پول کشور یک سوم شد تا آخر اون ماه قیمت همه چیز سه برابر شد... پراید شش میلیونی رو کرد بیست و دو میلیون قیمت خونه و زمین سه برابر زیاد شد سکه طلا تا یک میلیون و ششصد رفت بالا بنزینو تو مملکتی که از نظر نفت و گاز جز چهار کشور برتر دنیاست سهمیه بندی کرد!!! بعد به چس مثقال یارانه ای که انداخت دست مردم افتخار میکنی؟!!!!
هشت سال گفت اسامی مفسدین اقتصادی تو جیب منه نگو پس رفقای خودش بوده رحیمی بقایی زنجانی مرتضوی و ....
ehsansalehi
06-09-2015, 12:29 PM
داداش شما پاییز سال 91 احتمالا رفته بودی خارج کشور .... تو دو هفته ارزش پول کشور یک سوم شد تا آخر اون ماه قیمت همه چیز سه برابر شد... پراید شش میلیونی رو کرد بیست و دو میلیون قیمت خونه و زمین سه برابر زیاد شد سکه طلا تا یک میلیون و ششصد رفت بالا بنزینو تو مملکتی که از نظر نفت و گاز جز چهار کشور برتر دنیاست سهمیه بندی کرد!!! بعد به چس مثقال یارانه ای که انداخت دست مردم افتخار میکنی؟!!!!
هشت سال گفت اسامی مفسدین اقتصادی تو جیب منه نگو پس رفقای خودش بوده رحیمی بقایی زنجانی مرتضوی و ....
لایکــــــ از اون بزرگ هاش(sm6)
Mo$en
06-09-2015, 01:19 PM
یک تایید استثنایی حرفت حقه
نه عزیز دل انکیز من که کفتم از احمدی خوشم نمیاد و صحبت های شما چیزی جز حقیقت نیست
ولی سیاست آقای روحانی چی ؟ حرفاش قول هاش کودومش رو عملی کرد
چه خدمتی کرده ؟ به غیر از اینکه قیمت بنزین رو یه روزه سیصدتومن میکشه روش و قیمت کاز رو میبره بالا و دیکه سهمیه بنزینی وجود نداره الان هر ساخت و سازی رو که میبینی هر ساختمونی رو که میبینی نصفه ساخته رها شده چرا ؟ چون قیمت ادوات ساختمانی خیلی رفته میدونی این یعنی چی ؟ یعنی فشار رو سنک کار کچ کار نقاش کارکر روز مزد و کلا قشر کارکر
من میکم این دو بد و بدترن درواقع من با کل این نظام مخالفم
اقتصاد دانا وسیاست مدارا باید حکومت کنن نه حوزوی ها و کسایی که تنها جایی که خوب فرمانروایی میکنن منبر یه مسجده
p@y@m
06-09-2015, 03:30 PM
خداییش خیلی حال دادن به محموتی انقدرام خوش تیپ و خوب نیست که
ولی معلوم نیست چی میگن
p@y@m
06-09-2015, 03:39 PM
نه عزیز دل انکیز من که کفتم از احمدی خوشم نمیاد و صحبت های شما چیزی جز حقیقت نیست
ولی سیاست آقای روحانی چی ؟ حرفاش قول هاش کودومش رو عملی کرد
چه خدمتی کرده ؟ به غیر از اینکه قیمت بنزین رو یه روزه سیصدتومن میکشه روش و قیمت کاز رو میبره بالا و دیکه سهمیه بنزینی وجود نداره الان هر ساخت و سازی رو که میبینی هر ساختمونی رو که میبینی نصفه ساخته رها شده چرا ؟ چون قیمت ادوات ساختمانی خیلی رفته میدونی این یعنی چی ؟ یعنی فشار رو سنک کار کچ کار نقاش کارکر روز مزد و کلا قشر کارکر
من میکم این دو بد و بدترن درواقع من با کل این نظام مخالفم
اقتصاد دانا وسیاست مدارا باید حکومت کنن نه حوزوی ها و کسایی که تنها جایی که خوب فرمانروایی میکنن منبر یه مسجده
هر دو تا از هم بدترن آدم خوب تو این سیستم پیدا نمیشه
همین حسن آقا کلی جفنگ و دروغ بست به ناف این ملت تو دورشم یه راننده تاکسی با یه ماشین لکنتی با یه ادم معمولی که یه ماشین قسطی یا هر جور داره میره پمپ بنزین مثل یه اقازاده که یه ماشین 300 ملیونی داره یجور بنزین میزنه خوار ک و س دگری از این بالاتر منکه ندیدم
M D K R A L
06-09-2015, 04:02 PM
(sm93)
seyyedali
06-09-2015, 04:34 PM
حالا نه اینکه احمقی نژاد یه شبه بنزین صد تومنیو نکرد چارصد تومن بعدشم هفتصدتومن
بعدشم برو یخورده مطالعه ک ببین پول همین یارانه ها شو از کجا آوردو داد همشو از ارگان های دولتی قرض کرد و بدهیاشوگذاشت برا حسن
بروببین دولتو از خاتمی تحویل گرفت ذخیره ارزی دولت چقدر بود وقتی دادش به حس چقدر بود
برو ببین تو هشت سال محمود چقدر نفت فروخت و تو کل دولتهای دیگه چقدر نفت فروختن
همینکه خودت میگی ملت تو صف وایسادن واسه چهل و پنج تومن خودش عمق فاجعه رو نشون میده
پر خوب یه بچه تویه ثانیه میرینه بخودش مادرش باید نیم ساعت تمیزش کنه
این که یه مملکته
چه توقعی ازاین حسن بیچاره دارین شما
sadegh1
06-09-2015, 04:59 PM
حالا نه اینکه احمقی نژاد یه شبه بنزین صد تومنیو نکرد چارصد تومن بعدشم هفتصدتومن
بعدشم برو یخورده مطالعه ک ببین پول همین یارانه ها شو از کجا آوردو داد همشو از ارگان های دولتی قرض کرد و بدهیاشوگذاشت برا حسن
بروببین دولتو از خاتمی تحویل گرفت ذخیره ارزی دولت چقدر بود وقتی دادش به حس چقدر بود
برو ببین تو هشت سال محمود چقدر نفت فروخت و تو کل دولتهای دیگه چقدر نفت فروختن
همینکه خودت میگی ملت تو صف وایسادن واسه چهل و پنج تومن خودش عمق فاجعه رو نشون میده
پر خوب یه بچه تویه ثانیه میرینه بخودش مادرش باید نیم ساعت تمیزش کنه
این که یه مملکته
چه توقعی ازاین حسن بیچاره دارین شما
آره والا محمود همه جا ریده حالا یه جارو و سطل داده دست حسن گفته من ریدم پاک کردنش با تو(sm2) (sm50)
oh my computer
06-09-2015, 06:09 PM
(sm2)(sm93)
(sm172)از صحبت های دوستان میشه نتیجه گرفت: همه یک ...ان
sarafarsi
06-10-2015, 06:14 PM
این کلیپ برای کی هست ؟ جدیده ؟ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm70)