PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود والپیپر زیبا از بازیگر معروف و مدل خوشگل Scarlett Johansson با کیفیت hd

Hadi0021
07-23-2015, 12:21 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

اسکارلت جوهانسون (به انگلیسی: Scarlett Johansson) (زاده ۲۲ نوامبر ۱۹۸۴ در نیویورک) بازیگر، مدل و خوانندهٔ معروف آمریکایی دانمارکی تبار است.

مادر او یک یهودی اشکنازی است و او خود را یک یهودی می‌داند. اسکارلت چهار بار نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر گوی طلایی شده‌است.

او در سال ۲۰۰۶ و برای دومین بار در سال ۲۰۱۳ توسط مجله اسکوایر به عنوان جذاب ترین زن زنده دنیا انتخاب شده‌است (او تنها زنی است که دوبار در مجله اسکوایر این عنوان را دریافت کرده‌است).
اوایل زندگی

اسکارلت در ۲۲ نوامبر سال ۱۹۸۴ در شهر نیویورک به دنیا آمد. پدر او یک معمار دانمارکی به نام کراستن جوهانسون بود که در اصل از شهر کپنهاگ به امریکا آمده بود. مادرش ملانی اسلون یک یهودی اشکنازی اهل محله برانکس نیویورک بود. خانواده مادری او نسل‌ها قبل از بلاروس به امریکا مهاجرت کرده بودند. او یک خواهر بزرگتر به نام ونسا، یک برادر بزرگتر به نام آدریان، یک برادر دوقلو به اسم هانتر، و یک برادر ناتنی به نام کریستیان دارد که حاصل ازدواج اول پدرش است.

خانواده جوهانسون خانواده نسبتاً فقیری بودند. مادر خانواده عاشق فیلم بود. جوهانسون تمرینات تئاتری خود را با رفتن به مدرسهٔ حرفه‌ای کودکان در منهتن آغاز کرد. وی در سال ۲۰۰۲ از این مدرسه فارغ التحصیل شد.
حرفهٔ بازیگری
نقش‌های اولیه

جوهانسون بازیگری را از کودکی آغاز کرد. مادر جوهانسون او را به تستهای بازیگری می‌برد. جوهانسون اولین نقشش را در سن نه سالگی و در فیلم فانتزی شمال در نقش دختر جان ریتر آغاز کرد. پس از چند نقش کوتاه در سالهای ۹۵ و ۹۶، او در مانی و لو در نقش آماندا ظاهر شد. این فیلم برای او نامزدی جایزهٔ روح مستقل بهترین بازیگر نقش اول زن و نقدهای مثبت فراوانی را به دنبال داشت.

نقش مهم بعدی او در نجواگر اسبان به کارگردان رابرت ردفورد بود. او برای این فیلم نامزد جایزهٔ خوش آتیه ترین بازیگر از جامعهٔ منتقدین شیکاگو شد. در سال ۲۰۰۱ وی در فیلم مردی که آنجا نبود به کارگردانی برادران کوئن ظاهر شد. سپس در همان سال در فیلم دنیای ارواح ایفای نقش کرد که جایزهٔ جامعهٔ منتقدین تورنتو برای بهترین بازیگر زن نقش مکمل را برایش به دنبال داشت. در سال ۲۰۰۲ اسکارلت در فیلمی کمدی ترسناک به اسم موجود عجیب هشت پا به همراه دیوید آرکوات ظاهر شد.
پیش به سوی نقش‌های بزرگسالانه

اسکارلت بازی در نقش‌های بزرگسالانه را از سال ۲۰۰۳ و با بازی در نقش شارلوت در فیلم گمشده در ترجمه به کارگردانی سوفیا کوپولا آغاز کرد. برای این فیلم نقدهای مثبت فراوانی به سوی اسکارلت سرازیر شدند. او برای این نقش برندهٔ جایزهٔ بفتا و جایزهٔ انجمن منتقدین بوستون و نامزد جایزهٔ گلدن گلوب برای بهترین بازیگر زن شد.

سپس وی در دختری با گوشواره مروارید اثر پیتر وبر و براساس رمانی از تریسی شوالیه بازی کرد که این نقش هم نقدهای مثبت فراوانی دریافت کرد. او برای نقش گریت در این فیلم نامزد جوایز فراوانی از جمله گلدن گلوب، بفتا، انجمن منتقدین لندن، و جوایز مستقل بریتانا برای بهترین بازیگر زن شد.

در سال ۲۰۰۴ از اسکارلت دعوت شد که به آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک بپیوندد. در همان سال او روی یکی از شخصیتهای فیلم سینمایی باب اسفنجی صداگذاری کرد و در اقتباس سینمایی داستان “هوادار لیدی وندرمیر” اثر اسکار وایلد با نام یک زن خوب ظاهر شد. همبازیهای وی در این فیلم هلن هانت و تام ویلکینسون بودند. فیلم هم از نظر منتقدین و هم از لحاظ فروش شکست خورد.

او در فیلم‌های امتیاز کامل، در شرکتی خوب، و ترانه عاشقانه‌ای برای بابی لانگ نیز بازی کرد. بازی خوبش در این فیلم سومین نامزدی گلدن گلوب را برایش به ارمغان آورد. وی همچنین مدت کوتاهی را سر صحنهٔ فیلم مأموریت غیرممکن ۳ گذراند اما به دلیل تداخل برنامه‌هایش و همچنین اختلافات جزئی با ستاره اصلی فیلم تام کروز در این فیلم شرکت نکرد

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])برای دیدن تصاویر در سایز اصلی رو عکس کلیک کنید [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

تاپیک در حال آپدیت میباشد .....

yaran
07-23-2015, 12:23 AM
م +مه داراشو میزاشتی اونا خوبن(sm70)

Hadi0021
07-23-2015, 12:25 AM
PanterA

(sm51)

Hadi0021
07-23-2015, 12:29 AM
م +مه داراشو میزاشتی اونا خوبن(sm70)

مجاز نیست(sm85) چقدر طول کشید زدم (sm217)

special
07-23-2015, 12:32 AM
اینا که لخت نیستند حال نمیده

Dark Silence
07-23-2015, 12:36 AM
@PanterA ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm51)
(sm1)

Hadi0021
07-23-2015, 12:38 AM
(sm1)

به خاطر تو گذاشتم (sm2)

Hadi0021
07-23-2015, 12:41 AM
اینا که لخت نیستند حال نمیده

حالا حتما باید لخت باشه (sm98) این همه عکس لخت دیدی حالا اینم همینجوری ببین (sm2)

نبود دیگه هر چی گشتم همینا رو پیدا کردم (sm70)

Hadi0021
07-23-2015, 12:54 AM
(sm169)

Dark Silence
07-23-2015, 01:16 AM
به خاطر تو گذاشتم (sm2)

(sm174)

Dark Silence
07-23-2015, 01:18 AM

(sm88)

Dark Silence
07-23-2015, 01:21 AM

(sm178)

kamran69
07-23-2015, 01:32 AM
تو هم که پا تو کفش صادق کپی کردی (sm30)(sm2)

yasin6
07-23-2015, 02:39 AM
حالا حتما باید لخت باشه (sm98) این همه عکس لخت دیدی حالا اینم همینجوری ببین (sm2)

نبود دیگه هر چی گشتم همینا رو پیدا کردم (sm70)

فیلسوف هادی(sm93)
از استادت حاج صادق کمک بگیر(sm51)

Hadi0021
07-23-2015, 02:49 AM
فیلسوف هادی(sm93)

تو فک کردی حاج صادق مثلا خیلی بلده که من بیام رو دست اون کار کنم (sm51)

اون دیوث مثل اسب میره اینور و اونور توی تاپیکا هر چی زده باشن با یه کلیک همه رو کپی میکنه میاره اینجا (sm30) الکی که نیست میگم صادق دیوث کپی (sm30)

من اینو کپی نکردم از سایت های مختلف والپیپر گرفتم اینجا همه رو آپلود کردم (sm128) (sm81)

Hadi0021
07-23-2015, 02:52 AM
تو هم که پا تو کفش صادق کپی کردی (sm30)(sm2)

کپی نکردم اصلا جایی نیستم که بخوام کپی کنم (sm2) کارم اصل اصله به جان خودم (sm120)

Dark Silence
07-23-2015, 02:53 AM
اصن هادی اورجینال معروفه!! جانه شهین (sm70)

Dark Silence
07-23-2015, 02:54 AM
(sm27)

Rasoulh111
07-23-2015, 02:59 AM
عکسها بدرد نمیخورن کم مونده چادر سرش کنه یکم لباس کمتر یا اصلا بدون لباس پایین تنه م م ه و غیره هیچی نیست(sm2)

Hadi0021
07-23-2015, 03:00 AM
(sm27)

(sm19)

Hadi0021
07-23-2015, 03:04 AM
عکسها بدرد نمیخورن کم مونده چادر سرش کنه یکم لباس کمتر یا اصلا بدون لباس پایین تنه م م ه و غیره هیچی نیست(sm2)

شماها چقدر تو فکر م.م.ــــــه هستین بابا خب این نداره همینجوریه بیشتر با چهره و نوع عکس گرفتنش حال میکنم (sm70)

Hadi0021
07-23-2015, 03:48 AM
(sm172)(sm81)

Pacino
07-23-2015, 03:58 AM
(sm168)(sm27)

Pacino
07-23-2015, 04:01 AM
هفته ها میگذره اما
گل من نیومده

(sm27)

peimansasani
07-23-2015, 10:14 AM

AliReza_0111
07-23-2015, 10:27 AM
(sm10)

sadegh1
07-23-2015, 01:05 PM
فیلسوف هادی(sm93)

شما که استادین کمکش کنید(sm51)

تو فک کردی حاج صادق مثلا خیلی بلده که من بیام رو دست اون کار کنم (sm51)

اون دیوث مثل اسب میره اینور و اونور توی تاپیکا هر چی زده باشن با یه کلیک همه رو کپی میکنه میاره اینجا (sm30) الکی که نیست میگم صادق دیوث کپی (sm30)

من اینو کپی نکردم از سایت های مختلف والپیپر گرفتم اینجا همه رو آپلود کردم (sm128) (sm81)

حاج هادی همین کار خودت یعنی کپی کردن دیوث خان تو که خودت زدی رو دست من(sm30)

کپی نکردم اصلا جایی نیستم که بخوام کپی کنم (sm2) کارم اصل اصله به جان خودم (sm120)

آره جون عمت(sm2)

sadegh1
07-23-2015, 01:07 PM
ریدم تو آواتارت هادی(sm89)(sm2)

Hadi0021
07-23-2015, 02:26 PM
ریدم تو آواتارت هادی(sm89)(sm2)

ای ریدم تو آواتارت(sm39) چشه مگه به این خوشگلی دیوث خیلی هم دلت بخواد(sm89) (sm30)

Hadi0021
07-23-2015, 02:30 PM
شما که استادین کمکش کنید(sm51)

حاج هادی همین کار خودت یعنی کپی کردن دیوث خان تو که خودت زدی رو دست من(sm30)

آره جون عمت(sm2)

تو کل نت کسی در حد شما نیست که بتونه بزنه رو دست شماذ استاد بزرگ یوزر نمیدونم چی صادق دیوث چی های کپی چین (sm30)(sm30)(sm30)

اینا رو اگه تو تاپیک کپی میکنی (sm51) من میشینم از سایت های مختلف میگیرم اینجا 10 تا 10 تا آپ میکنم (sm81)اونوقت دیوثی مثل تو پیدا میشه از گشادی با یه کلیک همه رو کپی میزنه میره جای دیگه Past (sm2)

sadegh1
07-23-2015, 02:42 PM
ای ریدم تو آواتارت(sm39) چشه مگه به این خوشگلی دیوث خیلی هم دلت بخواد(sm89) (sm30)

گم شو با اون آواتارت(sm89)(sm30)(sm39)(sm30)

sadegh1
07-23-2015, 02:43 PM
تو کل نت کسی در حد شما نیست که بتونه بزنه رو دست شماذ استاد بزرگ یوزر نمیدونم چی صادق دیوث چی های کپی چین (sm30)(sm30)(sm30)

اینا رو اگه تو تاپیک کپی میکنی (sm51) من میشینم از سایت های مختلف میگیرم اینجا 10 تا 10 تا آپ میکنم (sm81)اونوقت دیوثی مثل تو پیدا میشه از گشادی با یه کلیک همه رو کپی میزنه میره جای دیگه Past (sm2)

خیالت راحت استاد بزرگ چین هادی هان(sm2) خیلیا هستن بدتر از منن یکیش خود شما فکر میکنی من نمیتونم همین کار شما رو انجام بدم فکر کردی آپولو هوا کردی چهار تا عکس از اینور اونور کپی کردی دیگه مگه چکار کردی دیوث(sm2)

Hadi0021
07-23-2015, 02:49 PM
خیالت راحت استاد بزرگ چین هادی هان(sm2) خیلیا هستن بدتر از منن یکیش خود شما فکر میکنی من نمیتونم همین کار شما رو انجام بدم فکر کردی آپولو هوا کردی چهار تا عکس از اینور اونور کپی کردی دیگه مگه چکار کردی دیوث(sm2)

دیوث کاری که نکردم(sm70) ولی میگم اونجوری مث تو کلیک نکردم یه جا بزنم الان اون عکس مدلم گذاشته بودی من فک میکردم کار خودت باشه تو نگو اونم های کپی بود منتها موندم از کدوم سایت (sm2)

sadegh1
07-23-2015, 02:50 PM
دیوث کاری که نکردم(sm70) ولی میگم اونجوری مث تو کلیک نکردم یه جا بزنم الان اون عکس مدلم گذاشته بودی من فک میکردم کار خودت باشه تو نگو اونم های کپی بود منتها موندم از کدوم سایت (sm2)

البته یه سایت حسن معرفی کرد عکس مدل با کیفیت hd بود ولی متاسفانه پولی بود(sm2)

Hadi0021
07-23-2015, 02:52 PM
البته یه سایت حسن معرفی کرد عکس مدل با کیفیت hd بود ولی متاسفانه پولی بود(sm2)

مدل چیه که بخوای بابتش پولم بدی(sm51) حالا اگه خود طرف میشد میومد پیشت ارزش داشت 10 برابرم بدی (sm51)ولی تنها یه عکس هرگز (sm2)

sadegh1
07-23-2015, 02:55 PM
مدل چیه که بخوای بابتش پولم بدی(sm51) حالا اگه خود طرف میشد میومد پیشت ارزش داشت 10 برابرم بدی (sm51)ولی تنها یه عکس هرگز (sm2)

Hadi0021
07-23-2015, 03:10 PM
(sm50)

kamran69
07-23-2015, 03:15 PM
(sm50)

(sm51)

Hadi0021
07-23-2015, 03:17 PM
(sm51)

شب بیا چند تا عکس میزارم با لب و دهنت بازی کنه (sm51)

kamran69
07-23-2015, 03:25 PM

(sm184)

yasin6
07-23-2015, 07:11 PM

ببینیمو تعریف کنیم(sm51)
استادت حاج صادق چقدر اسم عوض میکنه(sm51)

sadegh1
07-23-2015, 07:14 PM
ببینیمو تعریف کنیم(sm51)
استادت حاج صادق چقدر اسم عوض میکنه(sm51)

چاکر استاد حاج یاسین شما هم عوض کنید مگه چه عیبی داره(sm51)

yasin6
07-23-2015, 07:22 PM
چاکر استاد حاج یاسین شما هم عوض کنید مگه چه عیبی داره(sm51)

هیچ عیبی(sm5) تعویض اسم استاد به جای ما(sm51)

sadegh1
07-23-2015, 07:23 PM
هیچ عیبی(sm5) تعویض اسم استاد به جای ما(sm51)

میشه خواهش کنم دیگه به من گیر ندی استاد؟(sm51)(sm2)

yasin6
07-23-2015, 07:25 PM
میشه خواهش کنم دیگه به من گیر ندی استاد؟(sm51)(sm2)

چشم(sm66)(sm149)

sadegh1
07-23-2015, 07:26 PM
چشم(sm66)(sm149)

چشمت بی بلا(sm66)