PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر های 3g اپراتورهای تلفن همراه

ehsansalehi
08-06-2014, 03:10 PM
امروز در یکی از خبرهای جی اس ام به مناطقی که اینترنت نسل سوم ایرانسل به صورت پایلوت در آن مورد پوشش قرار گرفته است پرداختیم. اما جهت تست کیفیت اینترنت 3G ایرانسل به دو منطقه مشخص شده رفتیم و سرعت اینترنت نسل سوم ایرانسل را مورد آزمایش قرار دادیم.
به نظر می رسد در حال حاضر سیگنال های BTS های نسل سوم ایرانسل به اندازه سیگنال های BTS های نسل دوم قوی نباشد. حداقل در هر دو منطقه ای که ما اینترنت 3G را مورد تست قرار دهیم آنتن در وضعیت متوسط یا ضعیف بود. در اولین تست در یکی از این مناطق به سرعت زیر دست پیدا کردیم :

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

دقت داشته باشید که این سرعت ۲.۱ مگابیتی با توجه به سیگنال ضعیف آنتن محدوده ای که در آن قرار داشتیم رقم بسیار خوبی محسوب می شود و تا ۴ برابر این سرعت در صورت تقویت سیگنال می توان انتظار افزایش سرعت داشت.
اما در منطقه دوم مورد آزمایش شاهد آنتن نسبتا قوی تری بودیم، هرچند که هنوز هم قدرت سیگنال دریافتی زیر ۵۰ درصد بود اما سرعت اینترنت حدودا ۳.۵ مگابیت تخمین زده شد.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

گزارش هایی که از افراد گوناگون داشتیم این نوید را می دهد که تا سرعت ۹ مگابیتی نیز افراد توانسته اند از اینترنت نسل سوم ایرانسل که به صورت پایلوت در بعضی مناطق تهران مورد پوشش قرار گرفته، دریافت کنند. هر چند که در حال حاضر در طرح آزمایشی ایرانسل هستیم اما اگر در نهایت چنین سرعت هایی به دست کاربران برسد قطعا اتفاق بسیار خوبی محسوب می شود. اگر شما هم در یکی از مناطق تحت پوشش اینترنت نسل سوم ایرانسل قرار دارید می توانید با اپلیکیشن SpeedTest سرعت اینترنت خود را سنجیده و آن را در کامنت ها قرار دهید.

.Peyman.
08-06-2014, 03:54 PM
اینجور ک پیداش از 1 شهریور عمومی میشه

جادوگر
08-06-2014, 04:16 PM
اینترنت 3g ایرانسل! تعرفه ی 1 ثانیه ای خرید از طریق*141*15847
تنها 20.000 تومان

جادوگر
08-06-2014, 04:18 PM
اینقدر هم دیوث بازی در نیارید زشـــــــــــــــته

daniyal
08-06-2014, 07:25 PM
اینترنت 3g ایرانسل! تعرفه ی 1 ثانیه ای خرید از طریق*141*15847
تنها 20.000 تومان

یعنی چی تعرفه یک ثانیه ای؟

daniyal
08-06-2014, 07:28 PM
اینم تست سرعت چند وقت پیش من برین حال کنید(sm59)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

daniyal
08-07-2014, 09:18 PM
(sm50)

ehsansalehi
08-10-2014, 09:24 AM
راهنمای تنظیمات برای اتصال به شبکه نسل سه ایرانسلاز هفته گذشته شبکه نسل 3 ایرانسل به صورت آزمایشی برای مشترکان این اپراتور قابل استفاده شده است. استفاده از 3G نیازمند اعمال تنظیماتی روی گوشی است که در غیر این صورت اتصال به 3G ممکن نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مجوز ارتقا به نسل 3 و بالاتر در روز سیزدهم مردادماه از سوی وزارت ارتباطات به اپراتور ایرانسل اعطا شد.
بر این اساس ایرانسل مجوز گرفت که نسل 3 را به صورت آزمایشی در برخی مناطق تهران اجرا کند تا در صورت موفقیت آمیز بودن مرحله پایلوت مجوز رسمی نسل 3 در هفته دولت به این اپراتور اعطا شود.
از هفته گذشته تاکنون بسیاری از مشترکان تهرانی در جست وجوی دستی شبکه تلفن همراه خود به شبکه نسل سوم ایرانسل برخورد کرده اند که از هفته پیش برای مشترکان این اپراتور قابل استفاده شده است.
مشترکان ایرانسلی می توانند با سیم‌کارت‌های فعلی خود از شبکه نسل 3 ایرانسل استفاده کنند و نیاز به تعویض سیم‌کارت نخواهد داشت.
البته برای استفاده از نسل 3 حتما نیاز به تنظیماتی روی گوشی است که در غیر این صورت اتصال به 3G ممکن نخواهد شد. در ادامه این تنظیمات برای سیستم عامل IOS و اندروید ارائه می شود.

با توجه سیستم عامل حرفه ای و روان اپل، تنظیمات برای این دستگاه ها در ساده ترین حالت ممکن است.

تنظیمات برای IOS
setting->cellular->enable 3G ON

عکس زیر نتیجه تست منطقه ای خبرنگار فارس از نسل 3 ایرانسل است.

تنظیمات برای اندروید
setting->mobile network->access point name->new APN
سپس ست کردن name و APN در بخش new APN
name: Irancell-3G (یک نام دلخواه)
APN: mtnirancell
سپس با کلیک، APN ثبت شده جدید را انتخاب و فعال کنید.

-AMIR-
08-10-2014, 12:30 PM
یکم شهریور سراسری.؟؟؟؟

daniyal
08-10-2014, 02:29 PM
دانشگاه ما هم هست ولی ترم تابستونی برنداشتم(sm81)

daniyal
08-10-2014, 02:31 PM
دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه علم‌ و صنعت
دانشگاه الزهرا
دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه تهران
دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه امیرکبیر
دانشگاه علامه طباطبائی
دانشگاه آزاد تهران جنوب
دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات
دانشگاه آزاد پزشکی
ساختمان نهاد ریاست
ساختمان مجلس شورای اسلامی
ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

daniyal
08-10-2014, 03:02 PM
تنظیمات برای اندروید
setting->mobile network->access point name->new APN
سپس ست کردن name و APN در بخش new APN
name: Irancell-3G (یک نام دلخواه)
APN: mtnirancell
سپس با کلیک، APN ثبت شده جدید را انتخاب و فعال کنید.

این که تنظیماتش با تنظیمات نسل قبل فرقی نداره؟!

ehsansalehi
08-10-2014, 03:11 PM
این که تنظیماتش با تنظیمات نسل قبل فرقی نداره؟!
3G اش فرق داره !
والا من خودم گوشی از این خوبا ندارم (sm49) نمی دونم دقیقا
علاقه ای هم به سیستم اندروید ندارم/ سیستم نداشته محبوب من : ویندوز فون است(sm127) (sm59)

daniyal
08-10-2014, 04:00 PM
3G اش فرق داره !
علاقه ای هم به سیستم اندروید ندارم/ سیستم نداشته محبوب من : ویندوز فون است(sm127) (sm59)

(sm49)

daniyal
08-10-2014, 04:37 PM
3G اش فرق داره !

اون اسم 3g که نوشتی دلخواهه پس فرقی نداره.....

ehsansalehi
08-10-2014, 05:31 PM
اون اسم 3g که نوشتی دلخواهه پس فرقی نداره.....
بازهم وقتی ندارم واقعا نمی دونم، حق با شماست (sm54)

daniyal
08-10-2014, 08:03 PM
بازهم وقتی ندارم واقعا نمی دونم، حق با شماست (sm54)

(sm27)
من که همین الان تست گرفتم ببینم چطوریاس سرعت 2 کیلو بایت بود(sm54)

ehsansalehi
08-10-2014, 08:06 PM
(sm27)
من که همین الان تست گرفتم ببینم چطوریاس سرعت 2 کیلو بایت بود(sm54)
این طرح هنوز رسمی اجرائی نشده ! مطمنی تست 3g گرفتی ؟
دقیق نمیدونم ، فکر کنم وقتی متصل بشی بجای حرف E باید نوشته شده باشد 3G در بالای گوشی !

daniyal
08-10-2014, 08:23 PM
این طرح هنوز رسمی اجرائی نشده ! مطمنی تست 3g گرفتی ؟
دقیق نمیدونم ، فکر کنم وقتی متصل بشی بجای حرف E باید نوشته شده باشد 3G در بالای گوشی !

نه تری جی که نه همین طور معمولی جی پی ار اس بود

جادوگر
08-14-2014, 12:18 AM
(sm120) رسمی بشه ببینم چه کار کردن (چه **** خوردن)(sm120)

ehsansalehi
08-23-2014, 11:31 AM
مقایسه قیمت اینترنت 3G همراه اول با رایتل

همراه اول و ایرانسل سخت در تلاش هستند تا هر چه زودتر شبکه‌ی خود را به نسل سوم ارتقاء دهند و سرویس 3G خود را از حالت آزمایشی وارد مرحله عملیاتی کنند. در همین راستا هر دو اپراتور اطلاعاتی را در باره اینترنت 3G منتشر کرده‌اند و علاوه بر آن، همراه اول حتی تعرفه قیمت‌های اینترنت نسل سوم خود را اعلام کرده است. برای مقایسه قیمت اینترنت 3G اپراتورها همراه زومیت باشید.

ایرانسل نحوه‌ی فعال سازی اینترنت 3G را در وب سایت خود شرح داده است تا کاربرانی که در مکان‌های تحت پوشش شبکه‌ی نسل سوم این اپراتور قرار دارند بتوانند از شبکه‌ی دیتای پرسرعت بهره ببرند. اما همراه اول پا را از این هم فراتر گذاشته و نه تنها نحوه‌ فعال سازی سرویس 3G خود را شرح داده بلکه تعرفه‌ی قیمت سرویس‌ نسل سوم خود را نیز اعلام کرده است.

نوع بسته
سرعت
حجم
(همراه اول)
قیمت (ریال)
همراه اول
حجم
(رایتل)
قیمت (ریال)
رایتل

۱ روزه
128KB
100MB
۱۰٫۰۰۰
N/A
N/A

۷ روزه
128KB
300MB
۳۰٫۰۰۰
200MB
۳۰٫۰۰۰

۳۰ روزه
128KB
1GB
۱۰۰٫۰۰۰
1.5GB
۱۲۵٫۰۰۰

۳۰ روزه
1024KB
2GB
۲۰۰٫۰۰۰
2GB
۲۳۰٫۰۰۰

قیمت‌گذاری همراه اول احتمالا رایتل را نیز مجبور می‌کند، تعرفه‌ی قیمت سرویس‌های خود را کاهش دهد.

ehsansalehi
08-23-2014, 11:33 AM
تعرفه سرویس‌های ۳G همراه اول اعلام شد

همراه اول تعرفه سرویس‌های اینترنت همراه روی شبکه نسل سوم تلفن همراه خود با نام تجاری نوترینو را اعلام کرد.

این تعرفه‌ها که مربوط به شهریور ماه ۹۳ هستند، در دو نوع آلفا با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه و آلفا+ با سرعت یک مگابیت بر ثانیه ارایه می‌شوند.

این بسته‌ها برای هر دو سیم‌کارت دایمی و اعتباری طراحی شده است که هزینه بسته‌ها در سیم‌کارت‌های اعتباری از شارژ مشترک کم شده و در سیم‌کارت‌های دائمی در قبض آنها لحاظ می‌شود.

در بسته‌های آلفا با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه، بسته یک روزه ۱۰۰ مگابیتی بر ثانیه با قیمت ۱۰ هزار ریال، بسته هفت روزه ۳۰۰ مگابیتی ثانیه با قیمت ۳۰ هزار ریال و بسته ۳۰ روزه یک گیگابایتی با قیمت ۱۰۰ هزار ریال عرضه می‌شوند.

در بسته‌های آلفا+ با سرعت یک مگابیت بر ثانیه، بسته یک روزه ۱۵۰ مگابیتی با قیمت ۲۰ هزار ریال، بسته هفت روزه ۴۵۰ مگابیتی با قیمت ۶۰ هزار ریال و بسته ۳۰ روزه ۱٫۵ گیگابایتی به اضافه ۵۰۰ مگابایت هدیه با قیمت ۲۰ هزار ریال عرضه می‌شوند.

کد دستوری #۱۰۰* به منظور فعال‌سازی بسته‌ها، آگاهی از میزان مصرف و دریافت راهنمای بسته‌های نوترینو فراهم شده است و مشترکین برای خرید بسته‌های آلفا+ با سرعت یک مگابیت بر ثانیه باید کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل، کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی، پروانه وکالت، کارت بازرگانی معتبر، حکم یا کارت معلمان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه، تصویر روزنامه رسمی برای شرکت‌ها و سازمان‌های غیردولتی و کارت ملی نماینده، جواز کسب معتبر، معرفی‌نامه از شرکت‌ها برای کارمندان، کارت طلبگی یا کارت خبرنگاری را به دفاتر خدماتی و مراکز تلفن ثابت تحویل داده و یا در وب سایت همراه اول به نشانی [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) بارگذاری کنند.

amirsarab
08-23-2014, 11:52 AM
مفت گرون نمی ارزه چون نا محدود نداره , 30 روزه میده 2 گیگ من 2 گیگ رو کجای کجای سرم قرار بدم ؟ 2 گیگ که فقط برای یه ساعته منه !!! دوستان به نظرتون نامحدود نمیاد ؟

ehsansalehi
08-23-2014, 11:58 AM
مفت گرون نمی ارزه چون نا محدود نداره , 30 روزه میده 2 گیگ من 2 گیگ رو کجای کجای سرم قرار بدم ؟ 2 گیگ که فقط برای یه ساعته منه !!! دوستان به نظرتون نامحدود نمیاد ؟
مدل گوشیت را نوشتی " زپرتی " بعد دو گیگ را با اون یک ساعته می خوری ؟ مدل گوشیت چیه مگه ؟ عوضش کن مصرفش بالاست ؟ (sm70)
فکر کنم شکسته نفسی می کنی آیفون داری 5s ا؟ (sm148)

amirsarab
08-23-2014, 12:03 PM
مدل گوشیت را نوشتی " زپرتی " بعد دو گیگ را با اون یک ساعته می خوری ؟ مدل گوشیت چیه مگه ؟ عوضش کن مصرفش بالاست ؟ (sm70)
فکر کنم شکسته نفسی می کنی آیفون داری 5s ا؟ (sm148)

نه عمو من مودم دانگل دارم (سیم کارت خور) که 3g رو هم ساپورت میکنه یه خط جدام که واسه گوشی دارم . سیم کارتو میزارم توش و با کامپیوتر میام نت .

daniyal
08-24-2014, 01:00 PM
فعلا که تو قیمت ایرانسل بهتره ماهی 5 گیگ 20 تومن منتها هنوز که سراسری نشده(sm27)

amirsarab
08-24-2014, 02:56 PM
فعلا که تو قیمت ایرانسل بهتره ماهی 5 گیگ 20 تومن منتها هنوز که سراسری نشده(sm27)

آخه خداوکیلی تو توی ماه فقط 5 تا مصرف داری ؟ بابا اینقدر قانع نباشید توی پاریس یکی از بچه ها رفته بود میگفت یه دکل وای فای کلی توی پاریس هست به صورت رایگان در هر جا که باشی 10 مگ هم سرعتشه و اگه بخوای بیشتر بخری یه دوزار میدی سرعتتو بیشتر میکنن .

daniyal
08-24-2014, 04:17 PM
آخه خداوکیلی تو توی ماه فقط 5 تا مصرف داری ؟ بابا اینقدر قانع نباشید توی پاریس یکی از بچه ها رفته بود میگفت یه دکل وای فای کلی توی پاریس هست به صورت رایگان در هر جا که باشی 10 مگ هم سرعتشه و اگه بخوای بیشتر بخری یه دوزار میدی سرعتتو بیشتر میکنن .
اینجا ایرانه چی فک کردی الان تازه همین ایرانسل که سرعت سه مگابیت(300 kB) میده همه ذوق مرگن در اصل سرعت تری جی باید 42 مگابیت(5 MB) باشه
البته من که هنوز نتونستم امتحان کنم ببینم آیا واقعا همین سرعته یا نه به توجه به تستای دیگران گفتم

جادوگر
08-25-2014, 01:53 AM
کسی نداریم تهران باشه تست کرده باشه؟(sm120)(sm120)

جادوگر
08-25-2014, 01:55 AM
(sm120) یک نتی از 2020 دارم هر روز قطعه (sm70)(sm70)(sm70)(sm70)

جادوگر
08-25-2014, 01:56 AM
(sm120) کسی داشتیم گارنا باز بود بهم pm بده اکانتم تو امضاء هست ! (sm70)(sm70)

daniyal
08-25-2014, 02:10 AM
(sm120) یک نتی از 2020 دارم هر روز قطعه (sm70)(sm70)(sm70)(sm70)

منم(sm25)

Black-_-Aura
08-25-2014, 06:16 AM
(sm120) کسی داشتیم گارنا باز بود بهم pm بده اکانتم تو امضاء هست ! (sm70)(sm70)
Iman74(sm51)
البته دیگه گارناخییییلی کم میام چون Dota 2 بازی میکنم(sm51)

amirsarab
08-25-2014, 10:09 AM
کسی نداریم تهران باشه تست کرده باشه؟(sm120)(sm120)

من تست کردم البته توی حومه تهرانم سرعتش خوبه مثلا من شیرین 115 تا رو داشتم ولی به دردم نمیخوره .

Black-_-Aura
08-25-2014, 12:58 PM
پینگش همینجوری بمونه خوبه(sm51)

Ashkan-Patishia
08-25-2014, 02:15 PM
سلام من الان نزدیک 6 ماهی میشه که 3g یک مگه رایتل دارم .خداییش از سرعتشم راضی ام.هی تند تند هم پشت هم 7 گیگ 7 گیگ حجم هدیه میده.اگه میخوای دانلود کنی باید از ساعت 3 صبح تا 9 صبح دانلود کنی که سرعت خیلی خوبه من سرعته دانلودم 170/80 میشه همیشه.ولی من اکثرا برای لاین و وایبر و وبگردی و فیسبوک تو گوشیم استفاده میکنم ولی 2 روز مونده که زمانم تموم بشه نگاه میکنم میبینم همیشه 700/800مگ مونده که همیشه سریال دانلود میکنم که تموم شه.چون بعد اتمام دوره دیگه میسوزه.1 مگ 2 گیگ 1 ماهه 23 هزارتومن.سرعتشم در روز برای وبگردی عالیه.ولی واسه دانلود زیاد راضی کننده نیست که گفتم شبها خوب میشه.درضمن ما کرج هستیم..امیدوارم این رقابت بین اپراتورهای تلفن همراه بیشتر و بیشتر بشه که درنهایت رقابت اونها به نفع مصزف کننده میشه...

جادوگر
08-25-2014, 03:06 PM
سلام من الان نزدیک 6 ماهی میشه که 3g یک مگه رایتل دارم .خداییش از سرعتشم راضی ام.هی تند تند هم پشت هم 7 گیگ 7 گیگ حجم هدیه میده.اگه میخوای دانلود کنی باید از ساعت 3 صبح تا 9 صبح دانلود کنی که سرعت خیلی خوبه من سرعته دانلودم 170/80 میشه همیشه.ولی من اکثرا برای لاین و وایبر و وبگردی و فیسبوک تو گوشیم استفاده میکنم ولی 2 روز مونده که زمانم تموم بشه نگاه میکنم میبینم همیشه 700/800مگ مونده که همیشه سریال دانلود میکنم که تموم شه.چون بعد اتمام دوره دیگه میسوزه.1 مگ 2 گیگ 1 ماهه 23 هزارتومن.سرعتشم در روز برای وبگردی عالیه.ولی واسه دانلود زیاد راضی کننده نیست که گفتم شبها خوب میشه.درضمن ما کرج هستیم..امیدوارم این رقابت بین اپراتورهای تلفن همراه بیشتر و بیشتر بشه که درنهایت رقابت اونها به نفع مصزف کننده میشه...(sm120) آرزوی من مرگ همپاه عول هست

جادوگر
08-25-2014, 09:01 PM
(sm120) یعنی وزیر ارتباطات گفت میخواهیم براتون یک کاری کنیم حالشو ببرید (sm120) میتونید با هر سیم کارتی اوپراترتون رو مشخص کنید بعد از تعرفه اون استفاده کنید فکر کن همه رایتل (sm120)(sm120)(sm120)(sm120)
ولی شتر در خواب بیند.......

amirsarab
08-26-2014, 12:08 AM
آقا هیچی نامحدود پارس آنلاین نمیشه , بهت ضریب اشتراک 100 درصد میده (برای نامحدود) و ماهی هم 27 تومن تازه مودمش هم Adsl و خیلی خلاصه حال میده ولی جار کشا توی شهر ما نمیزارن .

جادوگر
08-26-2014, 12:35 AM
آقا هیچی نامحدود پارس آنلاین نمیشه , بهت ضریب اشتراک 100 درصد میده (برای نامحدود) و ماهی هم 27 تومن تازه مودمش هم Adsl و خیلی خلاصه حال میده ولی جار کشا توی شهر ما نمیزارن .
میشه سرعتت و نوع اشتراکت و سرعت دانلودت رو بگی؟ مرسی (sm70)

daniyal
08-26-2014, 12:48 AM
اصلا هم این طور نیست(sm27)

ehsansalehi
08-26-2014, 10:05 PM
مجوز رسمی نسل 3 و 4 اعطا شد / اپراتور اول هم مجوز گرفت

مجوز رسمی ارائه خدمات نسل‌های سه و بالاتر امروز و با حضور وزیر ارتباطات به اپراتورهای اول و دوم ارتباطی کشور اعطا شد.

به گزارش ایسنا، پیش از این قرار بر این بود که اپراتور ایرانسل به طور آزمایشی به ارائه خدمات نسل های بالاتر در 15 نقطه مانند برخی دانشگاه‌های پایتخت بپردازد که بعدها بنا بر اعلام وزیر ارتباطات تعداد این نقاط افزایش یافته و حتی ارائه این سرویس‌ها به طور آزمایشی در برخی شهرستانها نیز مورد تست و آزمایش قرار گرفت.

بنا بر آنچه پیش از این اعلام شده بود قرار بر این بود که در صورت موفقیت ایرانسل در ارائه آزمایشی این خدمات بدون فوت وقت مجوز رسمی ورود به نسل‌های بالاتر به این اپراتور واگذار شود.

برای ارائه مجوز خدمات نسل‌های بالاتر به اپراتورها وزارت ارتباطات شروط متعددی برای اپراتورها در نظر گرفته بود.

البته مسوولان مخابرات ایران و اپراتور اول ارتباطی کشور به دلیل انتقاداتی که نسبت به برخی از این شروط داشتند در روند مذاکرات خود با کندی‌هایی همراه شدند و مذاکره میان مدیران همراه اول و سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی برای رسیدن به تفاهم نهایی همچنان ادامه داشت و ظاهرا این مذاکرات امروز به نتیجه نهایی رسیده و این مجوز به همراه اول هم تعلق گرفت.

پیش از این ارائه خدمات نسل سوم ارتباطی در انحصار رایتل بود که با اتمام دوره انحصار این اپراتور در پایان مردادماه راه اپراتورهای دیگر برای ورود به خدمات نسلهای بالاتر باز شده و محدودیت های قانونی در این زمینه برطرف می شود.

amirsarab
08-26-2014, 10:27 PM
اصلا هم این طور نیست(sm27)

چرا نیست ؟ برو سایتش ببین .

جادوگر
08-28-2014, 12:10 AM
(sm120) امروز تست کردم خوب بود (sm120)

جادوگر
08-28-2014, 12:13 AM
(sm120) ایرانسل اینترنت داره مثل چی ! (sm120) از وقتی 3G شده خیلی حال میده

جادوگر
08-28-2014, 12:13 AM
(sm70)
کسی تست نکرده؟

hossain
08-28-2014, 12:36 AM
بابا چطوری فعال کنیم و تست کنیم؟
این کدش که سر کاریه!!!

جادوگر
08-28-2014, 01:08 AM
بابا چطوری فعال کنیم و تست کنیم؟
این کدش که سر کاریه!!!

(sm120)برو سایت irancell.ir همه چیز توش هست جدا

daniyal
08-29-2014, 01:00 AM
من امروز وصل شدم ولی تری جی نبود(sm25)

admiral_v
08-29-2014, 02:01 AM
اینترنت 3G حرام است. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پاسخ به استفتایی: خدمات اینترنت پرسرعت همراه قبل از شرایط قانونی خلاف شرع و موازین اخلاقی است‌.

daniyal
08-29-2014, 02:03 AM
اینترنت 3G حرام است. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پاسخ به استفتایی: خدمات اینترنت پرسرعت همراه قبل از شرایط قانونی خلاف شرع و موازین اخلاقی است‌.

خب راست میگه (sm70)

ehsansalehi
08-29-2014, 02:12 PM
تعرفه اینترنت موبایل کاهش یافت

محمود واعظی اظهار داشت: با ارتقاء پروانه اپراتورهای موبایل به نسل 3 و بالاتر، تغییری در تعرفه‌های مکالمه و پیامک ایجاد نمی‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: تنها تعرفه اینترنت این دو اپراتور کاهش می‌یابد و قیمت هر کیلوبایت اینترنت از 5 ریال در سرویس gprs به 0.5 ریال در سرویس 3g تغییر می‌‌کند.

وی تاکید کرد: با ارائه سرویس 3g از سوی اپراتور اول و دوم تلفن‌همراه، قیمت دیتای این دو اپراتور مانند قیمت دیتای اپراتور سوم تلفن‌همراه کشور محاسبه خواهد شد.

daniyal
08-30-2014, 02:15 AM
اینم تست سرعت من (sm137)

daniyal
08-30-2014, 11:26 AM
برا همین تست 1700 تومن کم شد ازم(sm89)

ehsansalehi
08-30-2014, 11:34 AM
برا همین تست 1700 تومن کم شد ازم(sm89)
یا امام زاده بیژن (sm77) / چه خبره ؟

daniyal
08-30-2014, 05:26 PM
اینم تستای دیگران توی سایتای دیگه شاعر اینجاس که میگه پشمام فر خورد(sm77)

واقعا این 3 جی ایرانسل سرعتش خنده داره
منم دو سه روز پیش تست گرفتم
اولا اینو بگم لینک اول سرعت adsl که دارم هست
Speedtest.net by Ookla - My Results ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

ولی از 3جی بخوام براتون بگم واقعا اعداد خنده دار و عجیبی بهم میده ایرانسل
ضمنا هر سه عکس از سرور پارس انلاین در تهران داره استفاده میکنه برا تشخیص سرعت
این عکس با گوشیمه

برای مشاهده سایز اصلی عکس کلیک کنید
همونطور که میبینید بالا سمت چپ هم برنامه internet speed meter داره سرعت رو به کیلو بایت نشون میده و تضمینیه برای صحت عملکرد برنامه
عکس دوم فردای اونروزه و اینرنت گوشی رو دادم به لپ تابم و عددش واقعا شکم کرد
ضمنا همون موقع دانلود کردم و داشتم با سرعت 2.7 مگا بایت در ثانیه دانلود میکردم
نمیدونم چرا از ذوقم عکس نگرفتم از اون صفحه
اینم سرعت با لپ تابم از 3 جی ایرانسل

برای مشاهده سایز اصلی عکس کلیک کنید
ضمنا من همدان هستم

daniyal
08-30-2014, 05:37 PM
آقا احسان میخوای اسم تاپیکو بذار تست سرعت شما از تری جی بقیه هم یه تستی بگیرن تو شهرای مختلف ببینیم چجوریاس(sm54)

ehsansalehi
08-30-2014, 06:05 PM
آقا احسان میخوای اسم تاپیکو بذار تست سرعت شما از تری جی بقیه هم یه تستی بگیرن تو شهرای مختلف ببینیم چجوریاس(sm54)

اسمش فرقی نداره اگه دوست داری بگو تا امیر عوض کنه ( ولی نظرم روی همین اسمه )

ما هنوز شهر ما را 3G واگذاری شروع نکردن و گره می گذاشتم ( البته من خودم گوشی به برای 3G ندارم- باید از کسی را به زور وادار به تست کنم(sm39)

coloop
08-30-2014, 07:28 PM
اینم تست سرعت من (sm137)

مگه اصفهانم راه افتاده 3g ایرانسل ؟؟؟؟

daniyal
08-30-2014, 07:33 PM
مگه اصفهانم راه افتاده 3g ایرانسل ؟؟؟؟

من اصفهان نیستم تهرانم اون اصفهان که تو عکس زده سروریه که ازش تست سرعت گرفته شده!

جادوگر
08-30-2014, 11:23 PM
یا امام زاده بیژن (sm77) / چه خبره ؟(sm70)
هر ثانیه 30 تومن کم میکنه (sm2)