توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم نمایش زیرنویس در ویندوز 8.1
R A S O O L
09-18-2015, 08:32 PM
با سلام
یه مشکلی داره لب تاپم و اونم اینه که زیرنویس کلا اجرا نمیشه ! یعنی وقتی که میخوام زیرنویس رو دراگ کنم توی نرم افزار چه kmp وچه pot player کلا زیرنویس دراگ نمیشه یعنی روی فیلم نمیاد
ممنون میشم راهنمایی کنید و این مشکلم برطرف بشه
Black-EYE
09-18-2015, 08:38 PM
اسم ویدیو و اسم زیرنویس رو یکی کن
Soheil
09-18-2015, 09:14 PM
اسم ویدیو و اسم زیرنویس رو یکی کن
هکر قلابی ی سوال منم دارم کسایی که زیرنویس ساب می کنن راهی هس بشه طوری کرد که نشه کسی به اسم خودش کنه زیرنویسا رو مثلا ی کدی چیزی !
Soheil
09-18-2015, 09:19 PM
@Chavosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) الی توام میدونی سوالمو لطفن کمک رخ بنما(sm127)
@Gsshop ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
@Amir ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
@MrA_Chavoshi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
@PanterA ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
@special ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
@ehsansalehi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
@mahdi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شماهم بلدین کمک بنمایید(sm118)
Black-EYE
09-18-2015, 09:39 PM
هکر قلابی ی سوال منم دارم کسایی که زیرنویس ساب می کنن راهی هس بشه طوری کرد که نشه کسی به اسم خودش کنه زیرنویسا رو مثلا ی کدی چیزی !
من تنها راهی که بلدم اینه که نویسنده تو جاهای مختلف فیلم که دیالوگی وجود نداره اسمشو میذاره
منظورت همون فایل srt هستش دیگه؟
Soheil
09-18-2015, 09:40 PM
من تنها راهی که بلدم اینه که نویسنده تو جاهای مختلف فیلم که دیالوگی وجود نداره اسمشو میذاره
منظورت همون فایل srt هستش دیگه؟
هوم اره اینو بلدم منظورم اینه خوب الا تو ی فایل ساب همو سی ار تی ی فیلمو ترجمه کردی بعد یکی میاد با نامردی اسمه تو رو تغییر میده به خودش راهی هس نتونه تغییر بده؟بعضی از سابا رو که باز میکردم میدیدم به فارسی نه خرچنگ قورباغس اونا چطورین؟بلدی؟یا اصن کدی داره؟
Black-EYE
09-18-2015, 09:43 PM
هوم اره اینو بلدم منظورم اینه خوب الا تو ی فایل ساب همو سی ار تی ی فیلمو ترجمه کردی بعد یکی میاد با نامردی اسمه تو رو تغییر میده به خودش راهی هس نتونه تغییر بده؟بعضی از سابا رو که باز میکردم میدیدم به فارسی نه خرچنگ قورباغس اونا چطورین؟بلدی؟یا اصن کدی داره؟
اونا مشکلش اینه که utf-8 نیست
باید با srt fixer درستش کنی
Soheil
09-18-2015, 09:45 PM
اونا مشکلش اینه که utf-8 نیست
باید با srt fixer درستش کنی
تو ضیحات بیشتر لطفن از ساب زیاد سر در نمیارم تازه رو اوردم بش(sm127)
Black-EYE
09-18-2015, 09:53 PM
تو ضیحات بیشتر لطفن از ساب زیاد سر در نمیارم تازه رو اوردم بش(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Soheil
09-18-2015, 09:59 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
کدی نداره؟من منظورمو درس متوجه نشدی عزیز منظورم ای بود ساب کنم خوب بعد کسی باز کردش خواست تغییر بده ب اسمه خودش فایلو نتونه! نکنه مترجم فلانی :l
Black-EYE
09-18-2015, 10:25 PM
کدی نداره؟من منظورمو درس متوجه نشدی عزیز منظورم ای بود ساب کنم خوب بعد کسی باز کردش خواست تغییر بده ب اسمه خودش فایلو نتونه! نکنه مترجم فلانی :l
تا اونجایی که من میدونم نمیشه
به انگلیسی سرچ کن تو گوگل شاید چیزی پیدا کردی
Soheil
09-18-2015, 10:35 PM
تا اونجایی که من میدونم نمیشه
به انگلیسی سرچ کن تو گوگل شاید چیزی پیدا کردی
نیافتم چن ماهه سرج میکنم به هرحال ممنون از وختی ک گذاشی(sm127)
pirana
09-19-2015, 01:45 AM
ویندوز 10 نصب کن (sm10)