توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود فیلم The Odyssey 1997 دوبله فارسی
H A M I D
11-13-2015, 10:12 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دانلود فیلم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) The Odyssey
با کیفیت خارق العاده Bluray 720p
نسخه دوبله فارسی
ژانر : ماجراجویی | فانتزی | درام
محصول : آمریکا | ایتالیا | انگلستان | یونان | آلمان | ترکیه
زبان : انگلیسی
مدت زمان: 176 دقیقهسال انتشار : 1997
کیفیت : خارق العاده Bluray 720p
دانلود از 4upld ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
arzarhoon
11-13-2015, 11:11 PM
Merc
ebi2014
11-15-2015, 03:04 PM
بدون سانسور ؟
H A M I D
11-15-2015, 05:03 PM
بدون سانسور ؟
بله بدون سانسور
farzad24
11-15-2015, 11:44 PM
دوست عزیز, حمید آقای محترم
فایلی که قرار دادید رو خودتون تست کردید, بنده که قربانی شدم اما بقیه لطفا دانلود نکنید
فایل آپلود شده مشکل داره . این وسط 2.75 گیگ هدر میشه, علیرغم اینکه تصویر و صدا میاد
اما سوییچ نمیشه, عقب جلو نمیشه کرد, کانورت نمیشه, MKV Toolnix قبول نمیکنه و ارور میده
با KM Player, Pot Player, Jet Audio و Media Player تست شد اما کلا مشکل داره
و هیچ تغییری در فایل نمیشه داد و فقط بشین و بدون دست زدن نگاش کن تا آخر که البته در تایم 1:52:06 قطع میشه
در حالیکه تایم فیلم 2:53:02 هست ودر واقع یکساعتش نیست, بنده که از اول از سایت FarsMovie دانلودش کردم
ضمنا لینک خود سایت ایران فیلم ارور میده و نمیشه از اونجا هم دانلودش کرد
به تایم کلی فیلم دقت کنید 0:00:00 و البته Seek Bar که نمیشه حرکتش داد
اینم لینک سالم از سایت FarsMovie بصورت کاملا رایگان و با دو کیفیت
حمید جان ممنون بابت این لطف بزرگی که کردی این فیلم که به باور من زیباترین فیلم ساخته شده تا امروز هست رو گذاشتید من خیلی دنبالش گشتم قط یه تست میکنید دوستان میگفتن مشکل داره چون من خودم هنوز دانلود نکردم بی نهایت سپاس(sm10)
H A M I D
11-16-2015, 12:27 PM
من لینک این سریال رو از دوستم گرفتم و خودم دانلود نکردم دوست من هم از سایت فارسی موی ریموت آپلود کرده
پس به این ترتیب اگه مشکلی داشته باشه از طرف لینک من نیست بلکه از طرف همون سایت فارسی موی هستش
farzad24
11-16-2015, 12:30 PM
حمید جان ممنون بابت این لطف بزرگی که کردی این فیلم که به باور من زیباترین فیلم ساخته شده تا امروز هست رو گذاشتید من خیلی دنبالش گشتم قط یه تست میکنید دوستان میگفتن مشکل داره چون من خودم هنوز دانلود نکردم بی نهایت سپاس(sm10)
دوست عزیز ممکنه فیلم تو سیستم آقا حمید هیچ مشکلی نداشته باشه و پس از آپلود مشکل پیدا کرده باشه
آقا حمید هم اگر بخواد تست کنه مجبوره کل فیلم رو از اول دانلود کنه تا متوجه بشه اشکال داره یا نه
بنده با این وضوح براتون توضیح دادم و اینکه لینک همونی که آقا حمید قرار دادن رو به همراه نسخه کم حجمتر قرار دادم
از بابت دانلود از FarsMovie هم چیزی تو جیب بنده نمیره که بخوام تبلیغش کنم
اما اینکه شما بخواین یه بار حجمتون رو به فنا بدید نظر شخصی خودتونه
reza88rr
11-16-2015, 07:11 PM
دستتون درد نکنه. از این فیلمای قدیمی بازم بذارید.
لطفا پشم زرین رو هم بذارید واسه دانلود