PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بازی Call Of Duty Black Ops II

alirahmani136
05-04-2016, 03:06 PM
مشکل بازی Call Of Duty Black Ops II

با سلام من این بازیو دارم از سایت آسان دانلود.دانلود میکنم میخواستم نظری بدین ببینم این بازی رو سیستم من جواب میده یانه و کمکی کنید برای نصب کردنش

مادربرد : p5kpl-se
سی پی یو : E 5500 entel
گرافیک : 1 Ati 4350
رم : 2 team
هارد : 1ترا بلک

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اینم لینک سایت ممنون از همه ی شما دوستان(sm10)

Call Of Duty Black Ops II ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Black-EYE
05-04-2016, 04:38 PM
بازی خوبی نیست دانلود نکن خیلیا ازش بد گفته بودن

Dark Silence
05-05-2016, 12:38 AM
مزخرفه باز Black ops 3 هم مزخرف تر از این ! تو این سری فقط نسخه اولش خوب در اومد!

کلاً از وقتی که کالاف زده تو فاز تخیلی گند زده هیچکس ازش راضی نیست این نسخه جدیدش هم که تازه معرفی شده Infinite Warfare همه دارن مسخرش میکنن از جمله سازندگان Battlefield (sm120)

کلاً کالاف دیگه فقط شده یه عادت هر ساله و منبع درآمدی برای اکتیویژن (بدتر از Assassin's Creed و Ubisoft) که این درآمدم فقط به خاطره اسم کالافه (sm3)

alirahmani136
05-05-2016, 01:29 AM
سلام ممنون از پاسخ شما دوستان عزیز ای کاش زودتر میگفتم همش 2 گیگ مونده برای کامل شدن بازی اصلا این بازی اجرا نمیشه یعنی رو سیستم من اجرا نداره حالا این همه زحمت کشیدیم برا دانلود یه کمکی کنید بی بهره نمونیم(sm10)