PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقادات و پیشنهادات (مدیران لطفا پاسخگو باشند)

caspian333
08-11-2016, 09:54 PM
چند تا نکته است که باید خدمتون عرض کنم 1. قالب و استایل سایتتون قدیمی شده یه دستی روش بکشید البته با حفظ قسمت های popular البوم و اهنگ ها چون یکی از دلایل استفاده ی من از سایت شما همین قسمت باشه و فقط از روی این قسمت ها اهنگ ها رو انتخاب میکنم وحوصله نمیکنم تمامی اهنگ ها رو ببینم 2.قسمت ارشیو خوانندههاتون علاوه بر به هم ریختگی ناقصه البوم ها و تک اهنگ های جدید خواننده هارو نمیشه پیدا کرد بخوام نمونه بیارم زیاده و در واقع همشون اینجورین واز اون بدتر اینکه برای خوانندگان جدید هیچ لیست وجود نداره مثل پازل باند یه فکری به حال این قسمت کنید3.پیشنهاد سومم و مهترینش اضافه کردن قسمتی برای رتبه بندی به اهنگ ها از نظر کاربرانه به طور مثال البومی جدید در سایت قرار میگیره کنار هر اهنگ 3 یا 4 قسمت ماژول 5 ستاره یا منویی از شماره ی 1 تا 10 قرار میگیره ومخاطبان قبل دانلود به صورت اختیاری به اهنگ از لحاظ تنظیم واهنگسازی و شعر و یا کل اهنگ از 1 تا 10 رتبه میدهند ودر پیان ماه و سال رتبه ی اهنگ ها با توجه به میانگین معلوم میشه البته قوانین تعداد رای لازم برای قرار گرفتن در میانگین و اینجور مسائل با خودتونه دقیقا مثل سایت IMDb که فیلم ها رو تبه بندی میکنه وحتی میتونید100 یا 1000 اهنگ برتر تاریخ موسیقی ایران رو تو سایتتون داشته باشیم که این کار منحصر به فرده ممنون

caspian333
08-11-2016, 10:04 PM
خیلی عجیبه همچین سایتی بزرگی با چنین سابقه ای تا حالا تایپیکی برای انتقاد و پیشنهاد نداشته !!

Hosein333
08-12-2016, 01:34 AM
موافقم ولی همینجوری هم موزیک باران تکه زنده باد موزیک باران