توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دریا در من کاری از شهیار قنبری (اختصاصی موزیک باران)
abdola9060
01-04-2017, 01:51 AM
دانلود کتاب دریا در من اثری از شهیار قنبری ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%B1%DB%8C)
(مجموعه ترانه ها)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Shahyar Ghanbari - Darya Dar Man ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دوستان عزیز بعضی وقتها خواندن متن ترانه میتواند در درک بهتر آهنگ کمک کند و در بعضی مواقع اکثر ترانه ها بر روی ملودی مفهوم اصلی خود را از دست میدن و هر خواننده یا اهنگساز میتونه با روش خود با ادای کلمات مفهومی اصلی رو برسونه مانند بیشتر اثار گوگوش یا داریوش و اکثر اثار قبل انقلابی چون از نظر موسیقی و آرایش سازها قدرت بیشتری داشتن بعضی مواقع هم کلا منظور ترانه سرا با نوع موسیقی عوض میشه البته تو اثار امروزی بیشتر مشاهده میشه.امّا دنیای ترانۀ و موسیقی احساسی هست و هر شخص به سلیقۀ و حال هوایه خود حتی فصلی که اثر رو میشنوه همه تاثیر داره تو درک اصل ترانۀ. خود من بیشتر این مثله احساسی میدونم گرایش شنونده به ادبیات
اگه بقیه دوستان هم نظری دارن میتونن بنویسن این کتاب از نظر ارزشی که داره اکثر آثار معروف شهیار قنبری ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%B1%DB%8C) تو این کتابه
با تشکر از دوست عزیزم مصطفی از میهن کتاب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) برا عکس برداری از نخسه اصلی
Balangan
01-04-2017, 09:38 AM
دوست عزیز.این نسخه اصلی نیست و پر از غلط های فرواوان.نسخه اصلی داخل کتاب عکس های زیادی داره.و چاپ u.s.aنه ایران
fard_knotwise
01-04-2017, 02:40 PM
دوست عزیز.این نسخه اصلی نیست و پر از غلط های فرواوان.نسخه اصلی داخل کتاب عکس های زیادی داره.و چاپ u.s.aنه ایران
شما چاپ آمریکاشو داری؟
abdola9060
01-04-2017, 11:21 PM
دوست عزیز.این نسخه اصلی نیست و پر از غلط های فرواوان.نسخه اصلی داخل کتاب عکس های زیادی داره.و چاپ u.s.aنه ایرانممنون که تذکر دادی لنگه کفش در بیابان نعمت هست ولی میشه بگی نخسه اصلی رو از کجا میشه گیر اورد این همون نخسه هست که از اینجا خرید کردیم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) از سایت کارون ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) اصلیش رو کجا میشه خرید؟؟؟با کتابهای دیگه استاد اشتباه نگرفتیش
Balangan
01-05-2017, 12:09 AM
دوستان عزی .در ایران فقط ۱نفر مسئول فروش این کتاب هدس.ولی هزینش فکر کنم یه مقدار بالاس
abdola9060
01-05-2017, 12:21 AM
دوستان عزی .در ایران فقط ۱نفر مسئول فروش این کتاب هدس.ولی هزینش فکر کنم یه مقدار بالاسچقدر بالاس یعنی بیشر 70تومان هست
abdollahimo
01-12-2017, 05:15 PM
چقدر بالاس یعنی بیشر 70تومان هست
سلام
هزینه کتاب 110 هزارتومن
و میتونید با مراجعه به اینستاگرام استاد و تماس با خانم حسین زاده که مسول فروش اثار استاد در ایران هستند تهیه کنید
ضمنا ادرس خانم حسین زاده ذر همون صفحه اینستاگرام استاد هست
abdola9060
01-12-2017, 05:38 PM
سلام
هزینه کتاب 110 هزارتومن
و میتونید با مراجعه به اینستاگرام استاد و تماس با خانم حسین زاده که مسول فروش اثار استاد در ایران هستند تهیه کنید
ضمنا ادرس خانم حسین زاده ذر همون صفحه اینستاگرام استاد هستاگه بخوایی همه کتابهای استاد رو بخری تخفیف نمیدن مثلا اگه همه شاعر بودن و اخزین غزل دریا در من و قدقن
SaSan69
01-12-2017, 05:46 PM
سال 90 سفارش البوم دريا در من و همه البوماى شهيار رو دادم مبلغم واريز کردم ب دستم نرسيد.. کلى هم پيگيرى کردم اما انگار ن انگار.. فقط پولم رفت.. اولين بارى بود ک امکان خريد ازداخل اىران مهيا شده بود...
SaSan69
01-12-2017, 05:47 PM
البته نسخه چاپ شده در ايران رو دارم
abdola9060
01-12-2017, 05:49 PM
سال 90 سفارش البوم دريا در من و همه البوماى شهيار رو دادم مبلغم واريز کردم ب دستم نرسيد.. کلى هم پيگيرى کردم اما انگار ن انگار.. فقط پولم رفت.. اولين بارى بود ک امکان خريد ازداخل اىران مهيا شده بود...شوخی میکنی از طریق همین خانمی که گفت من اشمب زنگ میزن به حسین عصاران اون خوب امار داره همینجا در موردش مینویسم البته پی دی اف پیدا مشن ولی اصل خودش یه چیز دیگس
abdola9060
01-12-2017, 05:52 PM
البته نسخه چاپ شده در ايران رو دارمبنویس ساعت پاکنویس رو میگی
SaSan69
01-12-2017, 05:54 PM
اون موقق 150تومن واريز کرده بودم و توبه کردم دگه از شهيار خريد کنم....
ن همين دريا در من رو دارم
abdola9060
01-12-2017, 05:56 PM
اون موق 150تومن واريز کرده بودم و توبه کردم دگه از شهيار خريد کنم....
ن همين دريا در من رو دارمچاپ ایرانم داره دریا در من ایول ای خداااا پول داشته باشی بری پاریس همه این کتابها رو یه جا بخری با صفحه گرام و برگردی چقدر بدبختیم که از امازونم نمیتونیم خرید کنیم تو کشور خودمونم که کلاه برداریه
SaSan69
01-12-2017, 06:03 PM
اره اينجام چاپ شده...
اره واقعا حيف... (sm50) مگر اينکه خارج اشنا داشته باشى برات بخره و بفرسته..
abdollahimo
01-12-2017, 10:09 PM
برادر جان ت جایی که میدونم تخفیف نداره و این کتاب به امضا خود استاد نیرسه واز امریکا میفرستن برات
abdollahimo
01-13-2017, 12:22 AM
اگه بخوایی همه کتابهای استاد رو بخری تخفیف نمیدن مثلا اگه همه شاعر بودن و اخزین غزل دریا در من و قدقن
برادر جان تا جایی که میدونم تخفیف نداره و این کتاب به امضا خود استاد میرسه و از امریکا میفرستن برات یکم طول میکشه ولی مطمین هستم که میرسه