توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان عزیز ، این اهنگ رو تست کنید ببینید 320 واقعی هست یا خیر
omidha
01-20-2017, 06:08 PM
میخوام یه سری آلبوم عربی از یه سایتی دانلود کنم
معمولا سایت های عربی کیفیت 320 واقعی قرار نمیدن
میخوام بینم این ترک 320 واقعی هست یا نه
همین . . .
download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
01-20-2017, 06:19 PM
نه ریپ خوب نیست
(sm81)(sm81)(sm81)
Meysam Molaei
01-20-2017, 06:19 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خیر حرفه ای ریپ نشده
این اصن 320 مدیا پلیرم نیست (sm1)
128 تشریف داره
omidha
01-20-2017, 11:32 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خیر حرفه ای ریپ نشده
این اصن 320 مدیا پلیرم نیست (sm1)
128 تشریف داره
جالبه که سایت های عربی به هنرمنداشون یه رحمی میکنن و آلبوم ها رو با 320 واقعی بیرون نمیدن
از چندین سایت عربی آهنگ و آلبوم دانلود کردم ، همه 320 غیر واقعی ارائه میدن
Hosein333
01-20-2017, 11:34 PM
جالبه که سایت های عربی به هنرمنداشون یه رحمی میکنن و آلبوم ها رو با 320 واقعی بیرون نمیدن
از چندین سایت عربی آهنگ و آلبوم دانلود کردم ، همه 320 غیر واقعی ارائه میدن
اونا عربن هیچی حالیشون نیست (sm59)
Meysam Molaei
01-20-2017, 11:40 PM
داداش من به شما یه کد میدم ببین عزیزم اینو میتونم به جرات بگم هیچ سایتی به پای انجمن باران نمیرسه.
هر جا همه دیدی کیفیت بالا گذاشته بدون منبع اصلیش اینجا هستش.
قسمت دانلود آلبوم های خارجی آپدیت روزانه را هم میتونم بگم همین الانش وب گردی کنی خود سایت های موزیک ترکیه هم با این کیفیتی که امیر گذاشته را نذاشتن.
نمیدونم برنامه ها چجوری پیش میره امیدوارام امیر از آلبوم های عربی هم تو این تاپیک استفاده کنه و شما هم بهر کافی ببرید.
omidha
01-21-2017, 09:27 AM
داداش من به شما یه کد میدم ببین عزیزم اینو میتونم به جرات بگم هیچ سایتی به پای انجمن باران نمیرسه.
هر جا همه دیدی کیفیت بالا گذاشته بدون منبع اصلیش اینجا هستش.
قسمت دانلود آلبوم های خارجی آپدیت روزانه را هم میتونم بگم همین الانش وب گردی کنی خود سایت های موزیک ترکیه هم با این کیفیتی که امیر گذاشته را نذاشتن.
نمیدونم برنامه ها چجوری پیش میره امیدوارام امیر از آلبوم های عربی هم تو این تاپیک استفاده کنه و شما هم بهر کافی ببرید.
آقا ممنون از کدی که دادی ( عجب کد توپی بود ) (sm93)
( شوخی میکنما ، به دل نگیری )
من اگه به کار امیر خان اعتقادی نداشتم که سوالم رو تو سایتش مطرح نمیکردم که
امیر 1 دونس
320 یک دروغ بزرگه
چیزی که گوش تشخیص نده اصلا وجود نداره
omidha
01-21-2017, 10:11 PM
320 یک دروغ بزرگه
یه مقدار بیشتر ، موضوع رو باز میکنید ؟
Amir2590
03-27-2017, 07:26 AM
خب با این صحبت تون همه چیز رو بردید زیر سوال
یکم واصح تر توضیح بدید منظورتون چی بود از حرف بالا
ehsan1361
03-27-2017, 09:25 AM
320 یک دروغ بزرگه
بله با هدفون دوزاری و امکانات معمولی ( کارت صدا و اسپیکر ... ) هیچ فرقی بین 128 با 320 نیست
طرف نشسته پشت لپ تاپ دوزاری یه هدفون دوزاری انداخته تنگش مثلاً داره 320 فلک ویو گوش میده
مثه چی هم کیف میکنه که سیصدو بیستَه فلکَه ویوَ داروم گوش میدووم (sm120)
کلاَ سرگرمی خوبی شده برای اوغات فراغت بیکاری جوانان سلحشور ما (sm120)
ali18
03-27-2017, 09:50 AM
دقیقا !
متاسفانه اکثرا نه امکانات خوبی داریم ، نه گوش خوبی برای شنیدن ( البته در درهر دو مورد هم شاید مقصر نباشیم)
اسپیکر و کارت صدا باید استاندارد باشه و سیستم صوتی باید جوابگوی خواسته ی ما باشه ، شاید یه شخصی بره هزینه ی زیادی رو بپردازه واسه یه سیستم صوتی ولی باید محیط آکوستیک مناسبی هم داشته باشه تا فیدبک درست رو دریافت کنه.
از اون طرف هدفون ها هم برای نوع موسیقی ( کلاسیک ، پاپ ، راک ، جاز ، متال ، و ...) مورد نظر ما با هم فرق میکنند و باید ببینیم چه نوع موسیقی گوش میدیم و متناسب با اون خریداری کنیم.