توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم های سخت افزاری پخش اهنگ های wav , flac
Vatan
04-18-2017, 07:53 PM
سلام ، من یه سوال دارم همونطور که میدونید ، برای این که کیفیت واقعی اهنگ های wav و flac رو بفهمیم و از شنیدنشون لذت ببریم ، باید پخش کننده سخت افزاری قوی داشته باشیم ،
حالا سوال من از شما اینه که ایا چقدر باید تقریبا هزینه کنم برای پخش کننده سخت افزاری قوی که خروجی مناسبی از اهنگ های wav و flac بهم بده ؟
Vatan
04-19-2017, 10:07 AM
کسی نمیدونه ؟؟
Wiley
04-23-2017, 11:52 PM
چه سخت افزاری مد نظرتون هست؟ برای ضبط ماشین میخواین؟ برای ضبط ماشین حدود 200 تومن دیگه حداقلش هست فکر کنم البته برای wav. کیفیت flac رو نمیدونم ضبط های ماشین بتونن بخونن یا نه!!!
پایونیر داره.FLAC را یو اس بی و قسمت سی دی wav را ساپورد میکنه.قیمتش 180 یورو هستش.البته سونی هم ی مدل اخیرا داده.200 یورو قیمتش.
H A M I D
04-24-2017, 08:23 AM
این خوبه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ali18
04-24-2017, 08:37 AM
این خوبه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سپاس حمید جان
تقریبا میشه گفت همه ی فرمتهای رایج رو پخش میکنه ( البته به جز alac,ape) ، چون AAC شامل فرمت m4a هم میشه ، طبق توضیحات در مورد فرکانس و ... بنظر میرسه گزینه خوبی میتونه باشه
Bahareh2016
04-28-2017, 11:18 PM
(sm127)سلام تخصصی شو بخواهی برای سیستم بهترین نوع با حداکثر کیفیت کارت صدای کریتیو هستش Creative ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])ببینید اشتباه نکنم توی کامپیوتر حرف آول و اخرمیزنه
قدرت صدا میشه مقدار قدرت صدا بر حسب وات و شفافیت صدای خروجی میشه وضوح صدا بر حسب دی سیبل
بسته به نیاز خود انتخاب کنید.
وگرنه خود سیستم یه سی پی یو دو هسته ای و یه رم یک گیگ دی دی ار 2 کفایت میکنه
(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]