PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***** کمک از کاربران اینترنت شاتل *****

hmi70
12-03-2017, 11:45 PM
سلام به تمام دوستان بارانی،

دوستانی که نت شرکت شاتل دارن میشه یه توضیحی در مورد آپلود سنتر شاتل بدن که قضیه این آپلود سنتر 150 گیگی شاتل چیه؟

دانلود ازش رایگانه برای کاربرای شاتل؟هزینه ای علاوه بر هزینه سرویس باید براش بدیم؟

در ضمن این سایت شاتل لند چی؟اگه ما که نت شاتل بگیریم و از شاتل لند دانلود کنیم از نتمون کم میشه؟و اینکه گفتن 10000 تومن

میگیرن و میتونیم 5 ترابایت از شاتل لند دانلود کنیم درسته؟این 10000 تومن برا چ مدتیه؟

ممنون میشم جواب بدید چون من الان با توجه به تعرفه های جدید بین شاتل و فن آوا موندم،فن آوا از ی طرف ترافیک شبانه رایگان

داده از ی طرفم شاتل اگه این آپلود سنترش که 150 گیگ حجم بهت میده واقعا اگه دانلود کنیم ازش و حجم کم نکنه واقعا عالیه

Hadi
12-03-2017, 11:48 PM
الان خودم کاربر شاتل م اون 150 گیگ م ظرفیت آپلودیه که میتونم ازش به صورت رایگان استفاده کنم یعنی آپلود

ولی دانلود منم از شاتل لند دانلود کنم رایگان نیست .

hosseingsp
12-04-2017, 01:12 AM
سلام... بحث شاتل لند و اون بسته 10 هزار تومن رایگان، مربوط میشه به قبل ازینکه تعرفه های تغییر کنه.
یعنی الآن این بسته دیگه برداشته شده و امکان خریدش نیست.
اون بحث آپلود سنترش هم که با اون 10 هزار تومن دانلود از هر سایتی براتون رایگان میشد.
ولی دیگه متاسفانه این بسته کلا حذف شده. البته یه طرح داره که ترافیک داخلیش نامحدوده اما خب من خودم هنوز طرح قدیمش هستم و نمیدونم چه سرعتی داره دانلود با این ترافیک داخلیش.
اگه خوب باشه که خب خیی به صرفه هست. فایلا رو توی همین اپودسنتر شات اگه ریموت کنیم فک کنم بشه داخلی. ولی باز هم من چون خودم مشترک طرح قدیمش هستم دقیق نمیدونم چی هست.
ولی اون 10 هزار تومن و بحث شاتل لند و این چیزا مربوط به قبلا بود و الان دیگه نیستش.

Chavosh
12-06-2017, 11:33 AM
شما میتونی طرح جدید شاتل بگیری شبانه رایگانم روش میده با سرعت 16 مگ کلا دانلود از سرور ایرانم رایگان شاتل لند هم جزوشه و 499 سایت دیگه !

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

hosseingsp
12-06-2017, 02:42 PM
شما میتونی طرح جدید شاتل بگیری شبانه رایگانم روش میده با سرعت 16 مگ کلا دانلود از سرور ایرانم رایگان شاتل لند هم جزوشه و 499 سایت دیگه !

داداش این الآن شبانه رایگان هم داره؟؟(sm171)
اگه داشته باشه که میشه کویت دیگه(sm137)

Chavosh
12-06-2017, 06:29 PM

بله 10 هزارتومن بش اضافه میشه

Soheil
12-06-2017, 08:51 PM
وقتی سرویسایی مثله lite یا ftth هست چرا ای دی اس ال عاخه؟ فیبرنوری سرعتش 100 مگه! هزینشم همین حدودا(sm70)لایتم که عالیه (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]فروش-بسته-های-TD-LTE
اینم یکی از طرحا سرویس فیبرنوری بکنید بیرون از ای دی اس ال هی یادمه یه زمونی قطعی داشتو مکافاتو...این لایت قابل حملم هست به شخصه لایتو پیشنهاد میکنم نه واسه خونه همین فیبرنوری عالیه

Soheil
12-06-2017, 08:53 PM
بله 10 هزارتومن بش اضافه میشه
دلبرو جان جان مطربا وای وای(sm70)
چطوری جیگرکم تو هنو زنده ای زن گرفتی یا نه داداش؟ این امیرو چه غلطی میکنه؟سلام برسون بش(sm19)

Soheil
12-06-2017, 08:55 PM
اینم اگه خریدین واسه دور زدن برین سرویس تبدیل اینترانت به اینرنت بخرین
قبلش تست کن ببین رو ای اس پیت جواب میده اگه داد داخلی که نامحدوده صبح تا شب بزن دانلود تا فسیل شه(sm30)

Soheil
12-06-2017, 08:59 PM
TO FAN نکبت(sm70)

djmojtaba
12-06-2017, 09:24 PM
فن اوا بگیر ضرر نمی کنی (sm127)

hosseingsp
12-06-2017, 10:58 PM
اینم اگه خریدین واسه دور زدن برین سرویس تبدیل اینترانت به اینرنت بخرین
قبلش تست کن ببین رو ای اس پیت جواب میده اگه داد داخلی که نامحدوده صبح تا شب بزن دانلود تا فسیل شه(sm30)
فک کنم اگه به آپلودسنتر خود شاتل ریموت کنی فایل رو، داخلی بشه دیگه.
نمیخواد پول بدی که(sm128)