PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم خبـر خوش برای شاتلی ها ADSL

Chavosh
10-03-2018, 11:05 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

(sm120)لطفا فقط شاتلی ها گفتگو پرسش کنن حوصله طرحهای مسخره بقیه اپراتورا توپ تانک فشفشه رو نداریم (sm2)

مختصر مفید همتون میدونین سال پیش این تعرفه های جدید اومد و قرار شد همگی به سرویسهای جدید غیر حجمی با تعرفه های جدید اسباب کشی کنیم و دیگه طرحهای قدیمی فسخ بشن و امتیازی که شاتل گذاشت اینبود برای اخرین بار کاربرا میتونن بصورت رایگان تا ابان امسال 97 اکانت خودشونو تمدید کنن و حالا که 20 روز مونده به اولین روز ابان اولین فاکتورها داره صادر میشه

از قضا کسایی که سال گذشته تو تور این دام تبلیغاتی نیفتادن و بعد اونهم همچنان در سرویسهای قبلی خودشون موندن میتونن همچنان در طرحهای قدیمی اکو باقی بمونن !

فقط این محدودیت رو داره که دیگه شما نمیتونی مدت زمان یا سرعتشو تغییر بدی و بایستی همون طرح قدیمی خودتون رو مدام تمدید کنی که اگر نت شبانه داشته باشی اصلا این خبر بدی نیست ! چون همونطور که همگی میدونیم در سرویسهای قدیمی اکو اینکه شما سرویس رو با چه سرعتی گرفتی مهم نیست و برای همگی 16 مگ ست میشه مثل خود من که سرویس 128 دارم اما سرویس 16 مگ برام فعاله ! و ضمن اینکه اگر نت شبانه از قبل داشتی همچنان نامحدود میمونه که البته در تعرفه های قدیم اکثر شرکتای ADSL همینجور بودن بگذریم ..

خلاصه اقا بزن تو گوشش حالشو ببر (sm120)سوالی بود در خدمتم (sm132)

Chavosh
10-03-2018, 11:09 AM
به عنوان مثال اکانت یکی از دوستان که از قبل سرویس اکو 1 مگ داشت با نت پایه 24 گیگ بدون نت شبانه سالی 144 تومن و فاکتور جدید همون براش اومد !

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Hadi
10-03-2018, 12:16 PM
الان به من بگو آبان ماه چ کار کنم ؟

فاکتور همین میاد دوباره که مث پارسال گرفتیم یه ساله رو . ؟

یعنی تا آبان 98 ؟

بعد بخوایم نگیریم چه ؟ میتونیم عوض کنیم ؟

Chavosh
10-03-2018, 01:28 PM
الان به من بگو آبان ماه چ کار کنم ؟

فاکتور همین میاد دوباره که مث پارسال گرفتیم یه ساله رو . ؟

یعنی تا آبان 98 ؟

بعد بخوایم نگیریم چه ؟ میتونیم عوض کنیم ؟

نه اونی که یه ساله اومد بخاطر اینبود که قرار بر اینبود دیگه بعدش طرحهای قدیم تموم شه این فاکتور دوستم که یه ساله اومده بخاطر اینکه اصلا از قبل یه ساله داشته

تو اگه قبلا مثلا سه ماهه 512 داشتی اکو الان فاکتور جدید برات بیاد میتونی همونو تمدید کنی و اگر بخوای طرحهای جدید رو بگیری تغییر سرویس تو مای شاتل میزنی ولی دیگه بعدش نمیتونی برگردی طرحهای قدیمی

ولی بر عکسش میتونی فعلن همین قدیمی رو ادامه بدی هر وخ خواستی برو جدیدا رو بگیر

Hadi
10-03-2018, 01:39 PM
آها
جدیدا بخوای بگیری نت شبانه هم داره مثلا 10 تومن بیاد روش .. ؟

Chavosh
10-03-2018, 01:42 PM
آها
جدیدا بخوای بگیری نت شبانه هم داره مثلا 10 تومن بیاد روش .. ؟

من این فاکتور دوستم یه سالس از بدشانسی ممکنه خیلیها مث تو اشتباه کنن خوب شد پرسیدی یکی دید بفهمه چه خبره

اگر توضیحات سایت رو بخونی داره که داشتنی به درد عمشون میخوره ماهی 10 تومن (که طرح قدیم یادت باشه ماهی 3 تومن و خورده ای بود سه ماهش میشد 10 تومن )اونم با محدودیت 5 گیگ بین الملل ! یعنی در واقه داری پول حجمشو میدی گیگی 2 تومن !! تو فک کن نداره سنگین تری (sm120)

Chavosh
10-03-2018, 01:44 PM
حالا مال من 21 ابان تمومه 1 ابان فاکتور برام صادر میشه 60 تومن سه ماهه 9 گیگ نت پایه با سرعت 16 مگ

50 تومن پول نت 10 تومن شبانه برای سه ماه (sm120)

farzadbaran
10-03-2018, 04:49 PM
داداش جدیدا که خیلی ب صرفه تره . من خودم مشترک قدیمی بودم از زمستون رفتم تو طرحهای غیر حجمی هر ماه 20 گیگ هم اضافه میارم هر چی هم میخوام راحت همون لحظه دانلود میکنم دیگه مجبورم نیستم تا نصفه شب سیستمو روشن بذار صداش مغزمو بخوره

Chavosh
10-03-2018, 06:11 PM
داداش جدیدا که خیلی ب صرفه تره . من خودم مشترک قدیمی بودم از زمستون رفتم تو طرحهای غیر حجمی هر ماه 20 گیگ هم اضافه میارم هر چی هم میخوام راحت همون لحظه دانلود میکنم دیگه مجبورم نیستم تا نصفه شب سیستمو روشن بذار صداش مغزمو بخوره

بله اضافه میاری چون داری پولشو میدی ! طرح جدید سرعت 16 مگ ماهی 80 تومنه !

yaran
10-03-2018, 08:31 PM
اقا شما خیلی عقبین
این شاتل رمزو و رازهای داره که این پیشش پشمه
خخخخخخ

farzadbaran
10-03-2018, 10:49 PM
من سرعت هشت مگ دارم ماهی 50 تومن 170 گیگ. الان واست مثال میزنم من قبلا اکو سه ماهه میخریدم با ترافیک شبانه 60 تومن. حجم 9 گیگ اگه اشتباه نکنم . این 9 گیگ مصرف چهار پنج روزم بود . حالا اگه شانس میاوردم تو هر فصل ی بار جشنواره نخفیف حجم میزد با تخفیف هفتاد تومنی واسه پنجاه گیگ میدادم . تازه اونم تموم میشد خیلی وقتا مجبور میشدم گیگی سه تومن بخرم . با این همه دردسر و دانلود شبانه و مصرف برق و سرعت پایین نیمه شب و سر و صدای سیستم و استهلاک سیستم میشه همون 150 تومن حالا یکم کمتر یا بیشتر . الان همون سه ماهه میشه 150 تومن بدون این همه دردسر و همیشه هم سرعتت 8 مگه حتی نصفه شب سرعت افت نداره تازه حجمم هم همونطور که گفتم اضافی میمونه همیشه(sm128)

Chavosh
10-03-2018, 10:52 PM
من سرعت هشت مگ دارم ماهی 50 تومن 170 گیگ. الان واست مثال میزنم من قبلا اکو سه ماهه میخریدم با ترافیک شبانه 60 تومن. حجم 9 گیگ اگه اشتباه نکنم . این 9 گیگ مصرف چهار پنج روزم بود . حالا اگه شانس میاوردم تو هر فصل ی بار جشنواره نخفیف حجم میزد با تخفیف هفتاد تومنی واسه پنجاه گیگ میدادم . تازه اونم تموم میشد خیلی وقتا مجبور میشدم گیگی سه تومن بخرم . با این همه دردسر و دانلود شبانه و مصرف برق و سرعت پایین نیمه شب و سر و صدای سیستم و استهلاک سیستم میشه همون 150 تومن حالا یکم کمتر یا بیشتر . الان همون سه ماهه میشه 150 تومن بدون این همه دردسر و همیشه هم سرعتت 8 مگه حتی نصفه شب سرعت افت نداره تازه حجمم هم همونطور که گفتم اضافی میمونه همیشه(sm128)

(sm120)چقد جالب دقیقا سرویس منو داری و سرویسی گرفتی که من میخوام در اینده بگیرم (sm2)

ولی هر جور حساب کنی این برای پر مصرفا خوبه کم مصرفا باید هم هزینه زیادی بدن هم سرعت کم نصیبشون میشه در ضمن سرعتت الان نصف شده 16 مگ کجا 8 مگ کجا

farzadbaran
10-03-2018, 11:01 PM
نه قبلا هم 8 مگ بود سرعتم

FARHAD_4818
10-04-2018, 05:55 AM
ببین اقا جان شاتل ماتل یا هر شرکتی دیگه.... قیمت ها که فرقی ندارد پس حرفی نیست

رنگ اسمان خدا همه جا یکی " حالا اگر فهمیدی " (sm2)