توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود مستند تاریخی از کوروش تا پهلوی در قالب 7 دی وی دی (محصول شرکت پارس ویدیو)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
DVD 1
Screen Shot ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Part 01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_1).part1.rar)
Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_1).part2.rar)
Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_1).part3.rar)
Part 04
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_1).part4.rar)
روزی یک دی وی دی قرار داده میشه
DVD 2
Part 01
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_2).part1.rar)
Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_2).part2.rar)
Part 03
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_2).part3.rar)
Part 04
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_2).part4.rar)
DVD 3
Part 01
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_3).part1.rar)
Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_3).part2.rar)
Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_3).part3.rar)
Part 04
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_3).part4.rar)
دوستان آخرِ فیلم چند ثانیه گیر میکنه ولی رد میشه هر چی تلاش کردم گیر رو رفع کنم نشد دیگه ببخشید
DVD 4
Part 01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_4).part1.rar)
Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_4).part2.rar)
Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_4).part3.rar)
Part 04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_4).part4.rar)
DVD 5
Part 01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_5).part1.rar)
Part 02
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_5).part2.rar)
Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_5).part3.rar)
Part 04
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_5).part4.rar)
DVD 6
Part 01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_6).part1.rar)
Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_6).part2.rar)
Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_6).part3.rar)
Part 04
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_6).part4.rar)
DVD 7
Part 01
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_7).part1.rar)
Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_7).part2.rar)
Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_7).part3.rar)
Part 04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_7).part4.rar)
snowyriver
08-08-2019, 01:52 PM
با تشکر و کسب اجازه از Amir' ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] عزیز، کاور مجموعه تقدیم دوستان: (sm211)
38821
با تشکر و کسب اجازه از Amir' ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] عزیز، کاور مجموعه تقدیم دوستان: (sm211)
38821
خواهش می کنم دوستِ گرامی خیلی لطف کردین.(sm10)
DASH MEHDI
08-08-2019, 06:46 PM
مثل همیشه عالی امیر جان(sm199)(sm199)
ghasemshah
08-08-2019, 07:20 PM
مرسی امیر جان(sm10)(sm10)(sm10)
مثل همیشه عالی امیر جان(sm199)(sm199)
مخلصم مهدی جان (sm10)
مرسی امیر جان(sm10)(sm10)(sm10)
خواهش می کنم قاسم جان. (sm10)
masoudbla
08-09-2019, 09:32 AM
دست گلت درد نکنه (sm127)(sm127)(sm127)
mohsen140
08-13-2019, 07:53 AM
امیر جان ممنون و درود بی پایان بر شما (sm127)(sm10)
DaneyalMahyar
12-04-2019, 12:05 PM
دوستان آخرِ فیلم چند ثانیه گیر میکنه ولی رد میشه هر چی تلاش کردم گیر رو رفع کنم نشد دیگه ببخشید
DVD 4
Part 01 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_4).part1.rar)
Part 02 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_4).part2.rar)
Part 03 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_4).part3.rar)
Part 04 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](DVD_4).part4.rar)
سلام و وقت بخیر دوستان
من این مستند رو تا قسمت سوم دانلود کردم متاسفانه همه لینکهاش از بین رفتن ممنون میشم مجدد زحمتشو بکشید
با تشکر
alikhash
12-04-2019, 06:19 PM
سلام و خسته نباشین خدمت دوستان گلم
متاسفانه لینکهای دانلود و حذفش کردن
سلام و وقت بخیر دوستان
من این مستند رو تا قسمت سوم دانلود کردم متاسفانه همه لینکهاش از بین رفتن ممنون میشم مجدد زحمتشو بکشید
با تشکر
سلام و خسته نباشین خدمت دوستان گلم
متاسفانه لینکهای دانلود و حذفش کردن
سلام لینکها مجدد فعال شد فقط میمونه دی وی دی چهار که فردا،، " در حال آپلوده..."
"فقط زودتر دانلود کنید دیگه آپلودِ مجدد نمیشه"
" دی وی دی چهار هم اوکی شد "
A l i REZA
12-10-2019, 04:49 PM
DVD 4
ممنون ازت امیر عزیز ، اما قسمت ۲ یا ۱ وجود نداشت درسته اخطار میداد
ممنون ازت امیر عزیز ، اما قسمت ۲ یا ۱ وجود نداشت درسته اخطار میداد
خواهش میکنم متوجه منظورتون نمیشم. یعنی چی قسمت 2 و 1 وجود نداشت لینکها همه فعالن
A l i REZA
12-10-2019, 07:55 PM
خواهش میکنم متوجه منظورتون نمیشم. یعنی چی قسمت 2 و 1 وجود نداشت لینکها همه فعالن
امیر جان از دی وی دی شماره ۴ VTS 01 رو نداره همین رومیگم موقع استخراج کردن اخطار داد بعد متوجه شدم VTS 01 وجود نداره همین رو میگم.
امیر جان از دی وی دی شماره ۴ VTS 01 رو نداره همین رومیگم موقع استخراج کردن اخطار داد بعد متوجه شدم VTS 01 وجود نداره همین رو میگم.
دوست عزیز من دی وی دی چهار رو که جدیدا" آپ کردم داخل پوشه ی وین رر هنوز نگه داشتم الآن اکسترکت کردم درسته. آخرین نسخه ی وین رر رو نصب کنید درست میشه.