PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید هارد اکسترنال 4 ترابایت

sajadmortazavi
03-24-2020, 08:22 PM
درود
من میخواستم یک هارد اکسترنال 4 ترابایت بخرم, کسی اطلاعاتی داره در این زمینه؟
خودم نظرم به هارد های وسترن بود چون قیمت مناسب تری نسبت به سیلیکون پاور و ای دیتا داره ولی ضربه و ضد شوک نیست.
و اینکه هارد های رومیزی خوبن یا نه؟
فقط برای آرشیو میخوام.
برای بیرون بردن و حمل نمیخوام.

rezadariush1368
03-24-2020, 09:25 PM
سلام دوست عزیز شما باید هارد My Book Desktop برند وسترن دیجیتال با گارانتی سازگار بگیرید. و حتما اگر برای آرشیو نیاز دارید حتما نوع دسکتاپ را انتخاب کنید. نوع قابل حمل، هم سرعت پایین تری دارد هم عمر مفید کمتری. سایز هد نوع دسکتاپ: 3/5 است و سایز هد نوع قابل حمل: 2/5 است.
از تجربیات خودم که حدود 5 سال است از هارد های وسترن دیجیتال استفاده می کنم:
1- نوع قابل حمل گاهی اوقات با اتصال به پی سی یا لپ تاپ شناخته نمی شود و اجرا نمی شود. (خیلی کم این اتفاق می افتد).
2- نوع دسکتاپ چون دارای آداپتور است از برق شهری برای کار کردن کمک میگیرد ولی نوع قابل حمل از برق پی سی یا لپ تاپ کمک می گیرد که همین موضوع سرعت خواندن و نوشتن را در نوع قابل حمل پایینتر می آورد. شمایی که قصد آرشیو کردن داری اصولا با حجم بالایی از اطلاعات حجیم و زیاد مواجه هستی پس حتما باید نوع دسکتاپ را تهیه بکنید.

sajadmortazavi
03-24-2020, 09:28 PM
سلام دوست عزیز شما باید هارد My Book Desktop برند وسترن دیجیتال با گارانتی سازگار بگیرید. و حتما اگر برای آرشیو نیاز دارید حتما نوع دسکتاپ را انتخاب کنید. نوع قابل حمل، هم سرعت پایین تری دارد هم عمر مفید کمتری. سایز هد نوع دسکتاپ: 3/5 است و سایز هد نوع قابل حمل: 2/5 است.
از تجربیات خودم که حدود 5 سال است از هارد های وسترن دیجیتال استفاده می کنم:
1- نوع قابل حمل گاهی اوقات با اتصال به پی سی یا لپ تاپ شناخته نمی شود و اجرا نمی شود. (خیلی کم این اتفاق می افتد).
2- نوع دسکتاپ چون دارای آداپتور است از برق شهری برای کار کردن کمک میگیرد ولی نوع قابل حمل از برق پی سی یا لپ تاپ کمک می گیرد که همین موضوع سرعت خواندن و نوشتن را در نوع قابل حمل پایینتر می آورد. شمایی که قصد آرشیو کردن داری اصولا با حجم بالایی از اطلاعات حجیم و زیاد مواجه هستی پس حتما باید نوع دسکتاپ را تهیه بکنید.

درود
ممنونم از اطلاعات مفیدتون
یه هارد یه ترا دارم الان. پر شده . اطلاعاتشو کپی میکنم روی هارد جدید و از اون برای حمل استفاده میکنم.
من برای آرشیو میخوام و بیرون نمیبرم اصلا.
فقط میخوام مطمئن باشه که فایل هام خراب نشه.
اسم بهترین مارک رو میگین؟

Hadi
03-25-2020, 02:38 AM
اگه نیازی به حمل و جا به جایی نداری . پیشنهادم اینه یه هارد 4 ترا وسترن سری بلو " آبی " اینترنال بگیری هم خر کار تره هم اینکه خب واسه آرشیو حرف نداره . سلامت و طول عمرشم دو برابر اکسترناله .

ولی اگه اکسترنالم گرفتی به هیچ وجه سمت سیلیکون پاور نرو . که فاتحه آرشیوت در اون صورت خونده میشه یه روز

Hadi
03-25-2020, 02:39 AM
سیگیت هم همین طور .

sajadmortazavi
03-25-2020, 02:41 AM
اگه نیازی به حمل و جا به جایی نداری . پیشنهادم اینه یه هارد 4 ترا وسترن سری بلو " آبی " اینترنال بگیری هم خر کار تره هم اینکه خب واسه آرشیو حرف نداره . سلامت و طول عمرشم دو برابر اکسترناله .

ولی اگه اکسترنالم گرفتی به هیچ وجه سمت سیلیکون پاور نرو . که فاتحه آرشیوت در اون صورت خونده میشه یه روز

ممنونم

Hadi
03-25-2020, 02:45 AM
البته می تونی مای بوک هم بگیری . آداپتور داره سایز 3.5 اینچ حساسیت کمتری داره نسبت به 2.5 . طبق گفته دوستمون . هم طول عمرشم بیشتره

(sm2)این کوچیکا ناز نازین . نرم باید باهاشون برخورد کرد . درکی از حال و احساسشون نداشته باشی تو رو به عزای فایل هات در میاره .

Elena
03-25-2020, 12:31 PM
سلام کلا هارد اکسترنال چون به لحاظ اتصال غیر ایمن یو اس بی متاسفانه درصد خرابیش نسبت به هارد اینترنال خیلی بیشتر اگه حمل و نقل مهم نیست فقط اینترنال بگیرید من تجربه هشت ساله دارم دوستانم دچار مشکل شناخت سخت تلویزیون ها و گوشیها شده واین خیلی خطرناک برای اطلاعات پس فقط اینترنال یادمه دوستی داشتم یو اس بی پشت کیس به خاطر اتصال کلا فلش ها رو میسوزند خدا بهش رحم کرده بودهارد ی ترا شو نزده بود وگرنه اطلاعات بای میشد و یاد داستان وحشتناک ویروس رمز گذاری سیستم آلوده کلا ریسک هارد اکسترنال خیلی زیاد با تشکر
سال نو همه دوستان مبارک باشه(sm127)

sajadmortazavi
03-25-2020, 12:41 PM
سلام کلا هارد اکسترنال چون به لحاظ اتصال غیر ایمن یو اس بی متاسفانه درصد خرابیش نسبت به هارد اینترنال خیلی بیشتر اگه حمل و نقل مهم نیست فقط اینترنال بگیرید من تجربه هشت ساله دارم دوستانم دچار مشکل شناخت سخت تلویزیون ها و گوشیها شده واین خیلی خطرناک برای اطلاعات پس فقط اینترنال یادمه دوستی داشتم یو اس بی پشت کیس به خاطر اتصال کلا فلش ها رو میسوزند خدا بهش رحم کرده بودهارد ی ترا شو نزده بود وگرنه اطلاعات بای میشد و یاد داستان وحشتناک ویروس رمز گذاری سیستم آلوده کلا ریسک هارد اکسترنال خیلی زیاد با تشکر
سال نو همه دوستان مبارک باشه(sm127)

درود
سال نوی شما هم مبارک
متاسفانه لپ تاپ دارم و مجبورم فقط اکسترنال بگیرم.

sajadmortazavi
03-25-2020, 12:42 PM
البته می تونی مای بوک هم بگیری . آداپتور داره سایز 3.5 اینچ حساسیت کمتری داره نسبت به 2.5 . طبق گفته دوستمون . هم طول عمرشم بیشتره

(sm2)این کوچیکا ناز نازین . نرم باید باهاشون برخورد کرد . درکی از حال و احساسشون نداشته باشی تو رو به عزای فایل هات در میاره .

فک کنم استفاده از اونا ریسک بزرگی باشه

golpanafti
03-25-2020, 02:58 PM
A data بگیر..هم محکم و ضد ضربست ووهم سرعت خوبی داره

rezadariush1368
03-26-2020, 01:11 AM
دوست عزیز هارد چه اکسترنال چه اینترنال فقط و فقط مارک Western Digital (به فارسی وسترن دیجیتال) را تهیه کن بهترین است شرکت وسترن دیجیتال تخصصی تولید هارد دارد.
تمامی آرشیو بازها و حتی خود صدا و سیما ایران هم هاردهای وسترن دیجیتالو داره پس شک نکن. اگر هاردتم خیلی خوب نگه داری انشاله چندین سال برات خوب کار کنه. از اطلاعات فوق مهمت هم روی دی وی دی یا بلوری رایت کن جداگانه داشته باش.
موفق باشی

sajadmortazavi
03-26-2020, 01:37 AM
دوست عزیز هارد چه اکسترنال چه اینترنال فقط و فقط مارک Western Digital (به فارسی وسترن دیجیتال) را تهیه کن بهترین است شرکت وسترن دیجیتال تخصصی تولید هارد دارد.
تمامی آرشیو بازها و حتی خود صدا و سیما ایران هم هاردهای وسترن دیجیتالو داره پس شک نکن. اگر هاردتم خیلی خوب نگه داری انشاله چندین سال برات خوب کار کنه. از اطلاعات فوق مهمت هم روی دی وی دی یا بلوری رایت کن جداگانه داشته باش.
موفق باشی

ممنونم
چشم
حتما ☘

Hadi
03-26-2020, 03:17 AM
تو یه راه داری حالا کع اینترنال به کارت نمیاد صد در صد مای بوک بگیر شک نکن اونا مخصوص آرشیوه و بهترم هست

هارد اینترنالم می تونی بگیری ولی یه 500 تومن دیگه باید بدی باکس تبدیل به اکسترنال بگیری که دیگع عمری میشه .

ولی همون مای بوک بگیر . خیلی هم خوبه .

sajadmortazavi
03-26-2020, 10:54 AM
تو یه راه داری حالا کع اینترنال به کارت نمیاد صد در صد مای بوک بگیر شک نکن اونا مخصوص آرشیوه و بهترم هست

هارد اینترنالم می تونی بگیری ولی یه 500 تومن دیگه باید بدی باکس تبدیل به اکسترنال بگیری که دیگع عمری میشه .

ولی همون مای بوک بگیر . خیلی هم خوبه .

باکس ها خرابی ندارند؟

Elena
03-26-2020, 11:32 AM
پس اگه هزینه برات مهم نیست یه مدل هارد حرفه ای بگیر تر جیعا از برند وسترن بیرون نشو البته بیمه اطلاعات هم اومده میتونی از تونا استفاده کنی یا دو تا هراد 4 ترا بگیری از آرشیو اولی رو دومی بک آپ بگیری کلا خیلی هزینه بره

sajadmortazavi
03-26-2020, 08:37 PM
پس اگه هزینه برات مهم نیست یه مدل هارد حرفه ای بگیر تر جیعا از برند وسترن بیرون نشو البته بیمه اطلاعات هم اومده میتونی از تونا استفاده کنی یا دو تا هراد 4 ترا بگیری از آرشیو اولی رو دومی بک آپ بگیری کلا خیلی هزینه بره

آره/ همینکارو باید بکنم
ممنونم

Hadi
03-27-2020, 01:24 PM
باکس ها خرابی ندارند؟

نه اصلا . اگه خواستی اینترنال بگیری باکسش جداست که بخوای تبدیل به اکسترنال بشه . یه 500 تومن بیشتر باید هزینه کنی

که میشه مثل همون مای بوک . یعنی تو اینترنالم بگیری باید باکس بگیری که اون باکسم آداپتور داره برق هارد 3.5 اینچ از یو اس بی نمی گیره .

مای بوک هم همین طور . همون مای بوک میشه . پیشنهاد منم همون مای بوکه . حالا دیگه هر طور مایلی . باکسم هست .

ببین هر دو خوبه ولی اینترنال یه هزینه جدا هم داره واسه باکس . مای بوک بگیر . زیادم حساس نباش . .

و اینکه یه چیز مهم . اینکه هارد اکسترنال هر ظرفیتی به خصوص ظرفیت های بالا به هیچ وجه به یو اس بی جلوی کیس وصل نکنی .

اگه لب تاب که استاندارده عالیه . ولی اونم حواست باشه به باتری و ایناش . .

Hadi
03-27-2020, 01:26 PM

(sm2)عاشق تایپ کردنتم ینی دهن سرویس