PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی دی ها و صفحه وینیل های نفیس LP خارجی راک و متال کاربر Vinyl با کاور و فرمت FLAC

vinyl
06-21-2020, 09:53 PM
درود بر همگی یکم دیر ولی گفتم فعالیتمو در این انجمن شروع کنم. در این تاپیک می خوام سی دی ها و صفحه های LP نفیس خارجی رو با عکس و کاور و فرمت فلک شیر کنم. امیدوارم که این تاپیک بتونه توجه دوستان رو جلب کنه. اول با یه سی اورجینال سنفنونی نابود مگا دث شروع کنم. شامل سه ترک و فرمت FLAC خودم ریپ کردم و کاور ها رو اسکن کردم. ------------ مهم*هر گونه خرابی لینک را در تاپیک یا پیام خصوصی اطلاع دهید. اضافه کردن کاور-مطلب- MIRROR به آیتم های من مانعی ندارد و بعد هم ادیت میکنم و داخل تاپیک قرار میدم .کسی هم خواست همکاری کنه در شکیل کردن تاپیک استقبال می کنم یا ادیت کردن کپچر های خام صفحه های وینیل *

کاتالوگ مصور تاپیک

پیج 1

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Megadeath - Symphony of destruction
CD Rip اورجینال فیزیکی
منتقل شده به صفحه 2
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

TOOL EP OPIATE
VINYL RIP
12
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])ریپ LP وینیل فیزیکی

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) سی دی هیتس 39 مجموعه آهنک راک و دنس
ریپ از سی دی فیزیکی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Tool Salival
ریپ از صفحهLP فیزیکی

رامشتاین رامشتاین آلبوم جدید 2019
RAMMSTEIN no name/RAMMSTEIN
ریپ از وینیل LP توسط کاربر حرفه ای ( از سایت وارز)

پیج2

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) پارتی کلاسیک 2000
سی دی هیت س HITS شماره 1
مجموعه راک و دنیس
ریپ از سی دی اورجینال فیزیکی

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])متالی کا /متالیکا و ارکستر سنفونی سانفرانسیسکو
S&M METALLICA

ریپ از سی دی اورجینال فیزیکی
عکس ها از وینیل LP و سی دی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] S&M.zip.html

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Nightwish ‎– Bestwishes
مجموعه آهنگ نایت ویش / منتشر شده فقط در ژاپن
سی دی با کیفیت ژاپنی
ریپ توسط کاربر حرفه ای وارز
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] rs.rar.html

Nightwish ‎– Storytime

سی دی ماکسی نایت ویش
ریپ از سی دی فیزیکی خیلی با دقت و با کیفیت و اسکن عالی

Megadeath - Symphony of destruction
CD Rip ماکسی (سه ترک)اورجینال فیزیکی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]پیج 3

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

آلبومی سلکشنی بسیار ارزنده از آیرون میدن
برین تو پست مربوطه

AC/DC ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])‎– The Best

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Judas Priest - Angel Of Retribution (2005)

پیج 4

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] erDisk-RL.24-192.kHz%255D.zip/file
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] sk-RL.24-192.kHz_.zip

به نظر من خیلی مهم نیست تعداد زیادی آیتم ارائه بشه .مهم اینه که خیلی با دقت و ظرافت کار انجام بشه. اگه قرار باشه مثل سایت های زرد کیلویی mp3 128 بدون کاور و هاست ها خراب کار ارزشی ندارد.
در مورد هاست ها هر هاستی بخوایین من دوباره آپ می کنم و تاپیک رو آپدیت می کنم.
مدیا فایر خیلی خوب آپلود سنگین می گیره . چون من فلک های سنگین میفرستم برام آپ کردن روی هاست های دیگه سخت ه ولی موردی براتون انجام میدم.

vinyl
06-22-2020, 02:59 PM
--------------------------------------------------------------------------
TOOL EP OPIATE
VINYL RIP
12"

اینو از صفحه وینیل 12 اینچی می زارم
راستش خیلی کار برده. برای ماشین آماده کردم . گفتم کاراشو کردم اینجا هم بزارم. کیفیت وینیل اگه سالم باشه 6 برابر از سی دی بهتره چون مدیای آنالوگه.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
79635
79634

البته پرفکت نشده چون کاور وینیل بزرگه و اسکنر A3 می خواد. البته بهتر بود یه عکس قابل قبول از اینترنت می زاشتم ولی کاراشو کرده بودم. دو سه ساعت فقط اسکنش کار برده!
عوضش تو ماشین که پخش FLAC داره خیلی خوب جواب داد. اگه کسی تاپیک رو می خونه لطفا تشکر بزنه. ببینم اصلا کسی هم میبینه یا نه.

Titelliste

Sweat – 3:46
Hush – 2:48
Part of Me – 3:17
Cold and Ugly (live) – 4:09
Jerk-Off (live) – 4:23
Opiate – 5:26

The Gaping Lotus Experience ist als Hidden Track ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) auf der CD-Version des Albums zu finden. Das Stück erscheint nach dem sechsten Lied Opiate ab 6 min 6 s, was als Anspielung auf die Zahl des Tieres ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) zu verstehen ist. Auch auf der Vinyl ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])-Version ist das Lied zwischen den Rillen von Cold And Ugly versteckt.[6] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](EP)#cite_note-6)

لینک(sm242) دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

یادآوری کنم این از روی وینیل پیاده شده و عکس ترن تیبلی که باهاش ریپ کردم اینجاست
42751

vinyl
06-23-2020, 03:23 AM
دوست خوبم اگه فارسی بنویسی خیلی عالی میشه. به خدا کاری نداره یکم تخقیق کن و کی بورد فارسی رو ویندوز فعال کن. سوال چطوری میشه از روی وینیل ریپ کرد؟ من جواب تو میدم. وینیل یک مدیای آنالوگ است. (البته بگذیرم بعضی وینیل ها که توی دیسکو استفاده میشن تام کد دارند و به جای صدا روش رمز هست برای میکس کردن) ولی خلاصه وینیل یک مدیای آنالوگ هست. ما خروجی ترن تیبل TURNTABLEرو که تو ایران به اشتباه گرامافون می گن رو وصل می کنیم به پری آمپلی فایر و بعد خروجی اون رو به مبدل آنالوگ به دیجیتال بعد توی ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای ما یه ورودی دیجیتال داریم . بعد با برنامه ای که استانداردش AUDACITY هست شروع به کپچر صدا می کنیم وبعد تراک رو تو برنامه وارد می کنیم و ازش خروجی FLAC درست می کنیم. خود برنامه مثل برنامه های ریپ سی دی فایل ها از رود زمان هایی که وارد کریم روی هارد کپی می کنه. البته این ساده قضیه هست. یه مقدار اطلاعات از MASTERING , و صدابرداری لازم هست که خود من بعد از یک سال تونستم تازه یک ترک درست ضبط کنم! یعنی یا صدا آروم بود یا خفه بود خیلی بلند بود. البته ترن تیبل های آماتوری مثلا در حد 100 یورو هست که مبدل هم داره و پورت یUSB داره و آماتور ها باهاش میتونن وینیل رو دیجیتال کنند ولی کیفیت خروجی اقتضاحه. من خودم با همین ها شروع کردم ولی وقتی کیفیت رو دیدم مرتب تجهیزات گرفتم تا اینکه به یه حد قابل قبولی رسوندم. خیلی وقت و حوصله می خواد. فایدشم اینه که وینیل یک مدیای آنالوگه و کیفیتش بسیار بالاست. البته ما از وینیل صفحه های قدیمی 7 اینچ خط دار و خراب رو دیدیم و فکر می کنم وینیل یا صفحه کیفیت بدی داره ولی وقتی شما فایل TOOL رو گوش کنی متوجه می شی از سی دی هم بهتره. حتی سی دی رو فلک بکنیم باز به وینیل نمیرسه. حتی اگه شما یه صفحه قدیمی و سالم مثلا آپولون یا ترانه روز را داشته باشی که نو باشه و گوش کنی با یه ترن تریبل 400 یورویی یا تو ایران 15 میلیون تومنی که هست تو بازار می تونی عالیه. اگه هم بد هست به خاطر ضبط ضعیف و مسترینگ بد هست. والا کارهایی من از سال 1970 خارجی دارم که کیفیت استودیو داره...

vinyl
06-23-2020, 04:00 AM
سی دی هیتس 39 با آهنگ های راک وراک پاپ از اسکورپیون و دی جی بوبو فکر کنم خیلی تر و تمیز از آب دراومد یعنی ریپ فلک و کاور هم تو فایل زیپ هست.آهنگاشم واقعا حرف نداره و می تونه تا مدتها سرگرمتون کنه . این سی دی آهنگ های آلمانی و فرانسوی هم داره من کامل ریپ کردم . این انجمن برای آلبوم هست. کسی که موزیک باز باشه گوشش به این زبان ها آشناست . . --------------------------------------------------------------- لیست محتویات :

DJ Bobo Pray 02 Die Toten Hosen Zehn kleine Jägermeister 01
03 Solid Harmonie Got 2 Have Ya
04 Scooter I'm Raving
05 Bed & Breakfast I Will Follow You
06 Sqeezer Sweet Kisses
07 Scorpions Does Anyone Know
08 Worlds Apart Je te donne
09 Blümchen Du und ich
10 Caught In The Act Bring Back The Love
11 Masterboy Show Me Colours
12 Nonchalant 5 O'clock
13 Nomansland 7 Seconds
14 Music Instructor Dream A Little Dream
15 New EditionHit Me Off
16 MK Burning [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) لینک دانلود::(sm242)(sm242)(sm242)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

آهنگ فرانسه
خلاصه فایل اینجاست فرانسه JE TE DONNE ترک 8 فرانسه لینک دانلود برای کاربر mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

vinyl
06-24-2020, 12:40 AM
TOOL SALIVAL 2LP تول سالیوال قرمز دو عدد صفحه وینیل

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

01-LOVING YOU SUNDAY MORNING(LIVE)
02-PUSHIT (LIVE)
03-YOU LIED (LIVE)
04-THIRD EYE (LIVE)
05-MERKABA (LIVE)

لینک دانلود (sm118)(sm118)

لینک اسکن با کیفیت آلبوم LP

mahmudreza
06-24-2020, 03:32 AM
اول سلام
دوم ببخشید حق با شماست من تنبلی کردم فونتمو عوض نکردم
سوم اینکه دمت‌گرم
من به تمام افراد عاشق موزیم تعظیم میکنم مخصوصا حوصله دارها و حساس ها به کیفیت که تو مطمئنأ یکی ازونایی دوست عزیز
سوم اینکه آیا امکانش هست که تراکهای فرانسوی رو جدا برای دانلود قرار بدی؟

vinyl
06-24-2020, 04:13 AM
اول سلام
دوم ببخشید حق با شماست من تنبلی کردم فونتمو عوض نکردم
سوم اینکه دمت‌گرم
من به تمام افراد عاشق موزیم تعظیم میکنم مخصوصا حوصله دارها و حساس ها به کیفیت که تو مطمئنأ یکی ازونایی دوست عزیز
سوم اینکه آیا امکانش هست که تراکهای فرانسوی رو جدا برای دانلود قرار بدی؟

دوست عزیز آماده شد. من خودم عاشق Alizée ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ,جان میشل جار ، مالن فارمر ، جنیفر (یه خواننده فرنسوی با جنیفر لوپر ارتباطی نداره) هستم چند تا سی دی اورجینال فرانسوی دارم. کالکشن های صفحه هیت س که توش فرانسه هم باشه دارم ولی حدود 550 تا صفحه وینیل و 1000 تا سی دی هست باید بگردم. تو کارتن هستند. این درخواست شما در پایین هست. در تاپیک هم آپدیت شد. فرمت هم من FLAC می زارم. دستگاهتون رو روی فلک آماده کنید. من هم پخش ماشینم هم دستگاه HIFI هم FLAC میخونه. البته ضبط ماشینم تا 16 بیت و 48000 ولی بلوری پلیر HARMAN-KARDON تا 192k , 24bit!! ویندوز هم بخونه دان اسکیل DOWN SAMPLE میخونه چون کارت ها 16 بیتی هست .البته من خودم هم ماکزیمم 16 بیت و 48000 از روی وینیل کد می کنم و سی هم که از این پایین تر و 44100

خلاصه فایل اینجاست

لینک[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک دانلود mahmudreza

mahmudreza
06-24-2020, 01:59 PM
من فکر میکردم معتاد کیفیت تر از من وجود نداره
دمت گرم

vinyl
06-24-2020, 07:28 PM
RAMMSTEIN- RAMMSTEIM 24BIT FLAC
از ونییل دو تایی LP
آلبوم در دو عدد LP ارئه شده

نکته مهم فنی در این آلبوم. برخلاف LP ها معمولی که سرعت33 هستند این آلبوم سرعت 45 هست. یعنی رزولیش بالاتر. یعنی تفکیک فرکانس های بالا بسیار عالی هست. الان اکثر آلبوم ها به جای یک LP دوی دوتا LP ارائه میشن که کمتر فشرده بشن. معلومه این فرمت LP بعد 80 سال هنوز قراره ادامه پیدا کنه.

باید این پست رامشتاین به یاد ماندنی بشه. همه چی عالی از آب در اومد. یه عکس از پکیج هم شب می زارم یا بعد از تایید
هر گونه خرابی را گزارش کنید سریع جایگزین میشه. لینک که کار می کنه.
گفتم یه حرکت بزنم !
تمام چیزهایی که تو تاپیک می زارم تو یه بلوری ها بکاپ می گیرم . اگه لینکی خراب شد یا منقضی بتونم دوباره آپلود کنم.
اونقدر ریپ کردن از روی مدیا راحت نیست و دیگه وقت نیست.اسکن بکن. ریپ بکن. دیگه جواب نمیده.
کسی هم خواست کمک بکنه Mirror آپلود کنه. تو فروم های خارجی یه عده فقط Mirror ریپلای میزنن.

یه چند کلمه هم راجع به رامشتاین و این آلبوم توضیح بدم.
می دونید که رامشتاین گروه آلمانی هست و زبان آهنگ هاشون هم آلمانی هست. پس این آلبوم هم زبانش انگلیسی نیست. البته ما گروه های آلمانی و سوئیسی زیاد دارم که آلمانی نمی خونن. مثل DJ BOBO ,BONEY M ,SCORPIONS
پس اگه گروهی آلمانی خوند و معروف شد مخصوصا تو آمریکا خیلی در دنیای راک جایگاه داره. یعنی نیازی نداشته که انگلیسی بخونه و این آلبوم در اصل به آلبوم بی نام معروفه و لوگوشم کبریت هست. البته چون روش ننوشته بود رامشتاین من خودم تو فروشگاهها می دیدم و نمی دونستم مال رامشتاینه. من بهش آلبوم کبریت می گم! من قبل از خریدنش هم اصلا هیچ از این آلبوم نشنیده بودم یعنی احتمالا هم به جز چند تا دمو کسی هم نشنیده بود. قضیه مال دو یکسال پیشه. ولی وقتی اولین آهنگ رو گذاشتم تو ترن تیبل .نه یک دل صد دل عاشق شدم. من قبلا حدود 20 30 تا آهنگ از رامشتاین شنیده بودم و حتی برای کلاس آلمانی ترجمه هم کرده بودم و ده سال قبل هم که ماهواره ها راحت بودن و قفل و پارازیت و اینا نبود و من کلیپ ها شو میدم . ولی این شد که واقعا رفتم تو کار این گروه . این فایده اصل خریدن اینه که شما میری تو کار آلبوم و صد در صد هم همه رو گوش می کنی. وقتی کپی باشه و فله ای mp3 رو هارد باشه الکی کلیک می کنید و آخر سر هم چیزی از موسیقی دستگیرتون نمیشه. بهترین آهنگ های آلبوم عبارتند از
DEUTSCHLAND یعنی آلمان
AUSLÄNDER یعنی خارجی
DIAMANT الماس
PUPPE عروسک
تو کنسرت ها و تورهاش این آهنگ اخیر یعنی عروسک خیلی طرفدار داره ولی من باهاش خیلی نتونستم ارتباط موسیقیایی برقرار کنم.
البته گوش دادن به سبک های متال مثل یه استیک سفت و سنگینه و هضم ریتم های گیتار الکتریک یه کم طول میکشه تا توی مغر جا بیفته برای همین به بعضی سبک های راک روانگردان میگن.مثل آهنگ های استاد کوروش یغمایی پدر راک ایران. طول میکشه مثل دارو که همین سریع جواب نمی ده .بر خلاف موسقی پاپ که موسیقی فوریه مثل فست فود. البته خیلی هم پاپ ها در حقیقت SOFT ROCK هستند .

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

لینک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فرمت FLAC 24bit
حجم آرشیو 1,7GB

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])لیست ترک ها

Trackliste

Deutschland
5:18

Radio
4:34

Zeig Dich
4:12

Ausländer
3:48

3:53

Puppe
4:30

Was Ich Liebe
4:25

Diamant
2:32

Weit Weg
4:17

Tattoo
4:08

Hallomann
4:06

لینک اسکن ها. یرای خودش یه پست هست.

من خودم تو روزای ریلیز این LP اینو خریدم . برای ماشین و گوشی می خواستم ریپ کنم دیدم کسی این کار رو کرده و خیلی هم عالی این کار رو کرده. من کارت کپچر 24 بیت ندارم. تازه اون موقع اصلا تجهیراتم خوب نبود. الان فقط اسکن از خودم گذاشتم وقت کنم بعد از تایید تاپیک یه عکس کلی می گیرم که ببینید وقتی اورجینال می خرید چه پکیج تر و تمیزی هست و چقدر داشتن یه آلبوم به صورت اصل خوبه.
البته تاپیک منو می بینید احتمالا چند تا نرم افزار تبدیل FLAC رو سستمتون باشه . بعضی دستگاهها فلک های بالا رو نمی خونند. یعنی تا 16 بیت می خونن و برای اینکار باید به 16 بیت و 48000 هرتز تبدیل بشن .

bardia2020
06-24-2020, 08:16 PM
فکرشم نمیکردم صفحه چنین کیفیتی داشته باشه
ممنون بابت زحماتی که کشیدی

mahmudreza
06-25-2020, 02:09 AM
د آخه انقدر مارو شیفته‌ی این تاپیک نکن لامسّب
داری چیکار میکنی با ما
ازین طرف آلبوم کمیاب رامشتاین ازونطرف اسم خاص‌ترین خواننده‌ی قدر دونسته نشده‌ی ایرانو میاری که آدم یه نفس بکشه بگه آخیش، هنوز تو ایران امیدی به فهم موزیک هست انگار

vinyl
06-25-2020, 04:18 AM
د آخه انقدر مارو شیفته‌ی این تاپیک نکن لامسّب داری چیکار میکنی با ما ازین طرف آلبوم کمیاب رامشتاین ازونطرف اسم خاص‌ترین خواننده‌ی قدر دونسته نشده‌ی ایرانو میاری که آدم یه نفس بکشه بگه آخیش، هنوز تو ایران امیدی به فهم موزیک هست انگار

خود آلبوم های RAMMSTEIN باید یه پست جدا میشد . من خودم دو آلبوم آخر رو فیزیکی روی LP یعنی آلبوم بی نام و آلبوم Liebe ist für alle da و یه آلبوم دیگشو روی سی دی دارم به نام MUTTER یعنی مادر. کلا هم 7 تا آلبوم داره که با این اوصاف 3 تا رو 100 درصد با کیفیت FLAC میشه اینجا پخش کرد. سه تا دیگه هم پیدا کردنش FLAC از آب خوردن راحت تره. فیزیکشون هم که تو بازار ریخته . مساله فقط امتحان و درس که اونو نمیشه کاری کرد. البته عشق به موسیقی هم نمیشه کاری کرد. لیست آلبوم های RAMMSTEIN 2019 Rammstein 2009 Liebe ist für alle da 2005 Rosenrot 2004 Reise, Reise 2001 Mutter 1997 Sehnsucht 1995 Herzeleid البته می خواستم آلبوم مادر رو هم روی LP بخرم که خورد به این دلار 20 تومنی . الان آنالیز که بکنیم بین آلبوم 2019 و آلبوم 2009 ده سال فاصله بود . دقیقا مثل تول که 13 سال فاصله بوده. یعنی اینا خیلی روی آلبوم کار کردن. از نظر فنی هم خیلی کار کردن و آلبوم رو 45 دو و دو دیسک LP زدن. یعنی بهترین جواب فرکانسی و بهترین رزولیشن آنالوگ . آلبوم اخیر تا الان 900 هزار فروش داشته! عکس یکی از اون ها هم اینجاست. اونی که تو تاپیک بالا ریپ شده از همین نسخه ریپ شده. البته کمیاب رو با هاتون موافق نیستم. هم تو سایت های وارز هم تورنت هم بازار چیزی که زیاده آلبوم های رامشتاین هست و هر کدوم رو اراده کنید میخرید یا دانلود می کنید. خوبی رامشتاین اینکه که LP هاشون هم تو بازار موجوده و این نیست شما بری دست دوم یه LP کمیاب رو بخری 50 یورو. حدود 20 تا 30 یورو میشه خرید و سی دی هشون هم که حدود 1 یا دو یورو دست دوم گیر می آد. [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خبر خوب فردا قراره 45 تا سیدی اورجینال خارجی بیاد دستم. تا جایی که می دونم آهنگ ها دهه 90 و نفیس . شاید چند تا بزارم برای نظر سنجی فقط اونایی که بچه ها می خوان FLAC و SCAN بزارم .

خبر مهم و خوب:صفحه وینیل LP لیدی گاگاLady Gaga Album 2020 'Chromatica روی وینیل شفاف همین روزا دستم میرسه. چون ارادت به این بانو کامله سریع ریپ می کنم با عکس و مخلفات اینجا پست می کنم!

عکسش فعلا این تا خودش برسه

vinyl
06-25-2020, 12:59 PM

دیروز تو انباری این دیسک رو پیدا کردم . گذاشتم تو دستگاه دیدم چیز خوبیه طوری که برای ماشین هم ریپ کردم و کاراشو کردم . گفتم پس چرا اینجا پست نکنم الان که کاراش شده . کاور و اینا نداشت ولی نفیسه. آهنگ های زیبای دهه 90 هست. برای ماشین و سیستم چیز خوبیه . صبح هم سریع اسکن کردم و ریپ ها رو آپ .قاعدتا هم FLAC!

Trackliste

1.1
–DJ BoBo ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
There's Party

1.2
–Whigfield ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Saturday Night

1.3
–Fancy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Slice Me Nice '98

1.4
–Boney M. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Daddy Cool

1.5
–Dan Hartman ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Relight My Fire

1.6
–The Weather Girls ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
It's Raining Men

1.7
–Eddie Murphy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Party All The Time

1.8
–KC & The Sunshine Band ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Give It Up

1.9
–Earth, Wind & Fire ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Let's Groove

1.10
–Culture Beat ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Mr. Vain

1.11
–Dead Or Alive ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
You Spin Me Round (Like A Record)

1.12
–Irene Cara ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Flashdance (What A Feeling)

1.13
–Billy Ocean ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Red Light Spells Danger

1.14
–Labelle ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Lady Marmalade

1.15
–Wild Cherry ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Play That Funky Music

1.16
–King ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Love & Pride

1.17
–After The Fire ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Der Kommissar

1.18
–Terence Trent D'Arby ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Dance Little Sister

1.19
–B.G. The Prince Of Rap ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
The Colour Of My Dreams

1.20
–The Free ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Loveletter From Space (House Radio Edit)

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])File size: 544.83MB
Audio: FLAC (framed) 44100Hz stereo 1411kbps [Audio]
لینک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm242) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

File size: 544.83MB

البته سه سی دی هست . من فقط سی دی یک رو دارم. یعنی پیداش کردم. روی لینک خواننده بزنید اطلاعاتش میاد . یعنی لیست ترک ها تمیز روی دیتابیس بود موقع ریپ ! و لیست هم بود توی دیسکوگ( سایت مرجع بین الملی و فروش سی دی و LP وکاست)

هر گونه خرابی را گزارش دهید.

mahmudreza
06-26-2020, 02:42 AM
فقط میتونم همینو بگم
👏👏

vinyl
06-26-2020, 03:25 AM
S&M - Metallica متالیکا و ارکسرت سنفونی سانفرانسیسکو فرمت FLAC از سی دی اورجینال

متالیکا از گروههایی هست که ارادت بنده بهش کامله .من برای آلبوم S&M هر دو نسخه CD و صفحه وینیل LPرو دارم. چرا من هر دونسخه رو گرفتم چند دلیل داره برای اینکه عاشق این گروه هستم . دوم اینکه تهیه فایل FLAC از روی سی دی برای ماشین خیلی ساده تر هست که الان از روی سی دی ریپ کردم و همه چی اتوماتیک انجام میشه. ریپ این آلبوم از روی وینیل سخته چون سه عدد وینیل LP هست و اسم ها باید با دست انجام بشه بعد با نرم افزار نویز های وینیل گرفته بشه و خیلی کار سخته. البته کسانی هستند که کل آلبوم های متالیکا رو از روی وینیل ریپ کردند که یک پکیج 35 گیگی هست که تو تورنت هست. من امتحان نکردم چون چند تا از اروژینال ها رو داشتم و فرصت برای گوش کردن همشون نداشتم. چون آلبوم خوب کم نیست. البته من تقریبا تمام آلبوم های متالیکا از قدیم به صورت کپی داشتم و گوش کردم. چند تا از معروف هاشو دوباره تهیه کردم برای کیفیت بالا فقط روی وینیل. دلیل سوم و مهم تر (قرمز می نویسم نکته مهمیه) اینه که MASTERING نسخه وینیل و سی دی با هم متفاوته. معمولا مسترینگ آس رو میزارن برای وینیل که گرونتره و اون معمولی رو می زارن برای CD . برای کسانی که زیاد با متالیکا آشنا نیستند چند کلمه بنویسم. این آلبوم تلفیق موسیقی کلاسیک و موسیقی متال هست . پروژه ای که از زمان کلیف برتون که در تصادف فوت کرد. برتون عاشق باخ و موتزات و موسیقی کلاسیک بود. ولی عمرش به این پروژه قد نداد. یادمه که تو BBS آیندگان(قدیمها میدونن چیه!) موقع ریلیز این آلبوم یه مقاله بلند رو ترجمه کردم قضیه مال 20 سال پیشه تقریبا . خلاصه یکی از سنگین ترین بهترین های متالیکاست. دو آهنگ جدید هم در این آلبوم لایو معرفی شده به نام no leaf clover و human
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) لینک دانلود(sm242)(sm242)(sm242)(sm242)(sm242)(sm 242)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] S&M.zip.html

حجم 971 مگا بایت فرمت فلک CD RIP 44100 16 bit

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] S&M.zip.html

فردا نسخه وینیل رو عکاسی می کنم میزارم اینجا تا پکیج شو ببنید شامل چی هست. پکیج من شامل (نسخه های مختلفی ازش وجود دارد) -سه عدد وینیل LP مشکی -دو عدد پوستر سایز 30در 30 از کنسرت -جلد Tracklist

The Ecstasy Of Gold
2:30

The Call Of Ktulu
9:34

Master Of Puppets
8:54

Of Wolf And Man
4:18

The Thing That Should Not Be
7:26

Fuel
4:35

The Memory Remains
4:42

No Leaf Clover
5:43

Hero Of The Day
4:44

Devil's Dance
5:26

Bleeding Me
9:01

Nothing Else Matters
6:47

Until It Sleeps
4:29

For Whom The Bell Tolls
4:52

- Human
4:19

Wherever I May Roam
7:01

Outlaw Torn
9:58

Sad But True
5:46

One
7:53

Enter Sandman
7:39

Battery
7:24

vinyl
06-26-2020, 02:39 PM
Nightwish ‎– Bestwishes
Genre:Rock
Stil:Heavy Metal, Symphonic Rock
Jahr:2005
ریپ از سی دی ژاپنی
(سی دی ها و وینیل ها ژاپنی بسیار با کیفیت و نسبتا گرانتر هستند)

یکی از بهترین و نسبتا قدیماترین گروههای سبک سنفونیک متال و در حقیقت توسعه دهنده این سبک است . این محتوایی که براتون میزارم بیشتر آهنگ های قدیمی به خوانندگی "تاریا" ، خواننده ای که جوونها تو ایران با آهنگ"NEMO" می شناسند. البته من بیشتر خواننده جدید یعنی "فلور یانسین" رو دوست دارم. تر و تمیز اسکن سی دی - جلد - متن ها

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

لیست ترک ها

1* Stargazers 4:26
2 The Kinslayer 3:58
3 She Is My Sin 4:45*
4 Ever Dream 4:43
5 Come Cover Me 4:34
6 Know Why The Nightingale Sings 4:12
7 Bless The Child* 6:12*
8 End Of All Hope 3:53
9 The Riddler 5:14
10 Sleepwalker (Originalmix) 2:55
11 Crownless 4:25
12 Sacrament Of Wilderness 4:09
13 Walking In The Air 5:28**
14 Beauty And The Beast 6:22
15 Wishmaster* 4:22*
16 Over The Hills And Far Away 4:59*
17 Sleeping Sun 4:02

شاهکار های ماندگار این آلبوم سلکشنی عبارتند

COME COVER ME بیا مراقبم باش
SLEEPING SUN خورشید خاموش
SHE IS MY SIN اون گناه منه

لینک دانلود(sm118)(sm118)

حجم 612 مگ
فرمت فلک
از سی دی

لینک کاور ها برای دانلود جدا اگه خواستین

vinyl
06-27-2020, 02:58 AM
Nightwish ‎– Storytime توضیح زیادی نمیدم . از ریپ های خودم از سی دی اورجیناله .خیلی این آهنگ رو دوست دارم . میدونید که خیلی وسواس دارم روی بالاترین کیفیت ممکن انتقال از سی دی و اسکن کاور

Nightwish ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Storytime
Label: Nuclear Blast ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– NB 2801-0
Nuclear Blast ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎
Format: CD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Single
Country: Germany
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Released: 2011 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Genre: Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Style: Heavy Metal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Symphonic Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Tracklist

1
Storytime (Radio Edit)
3:59

2
Storytime (Album Version)
5:28

3
Storytime (Instrumental Version)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]>[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
هر گونه خرابی را گزارش دهید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vinyl
06-27-2020, 03:19 PM
تصاویر اسکن شده توسط خودم!

------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

--------------------------------------------
لینک دانلود:

vinyl
06-27-2020, 03:24 PM
Symphony Of Destruction

تصاویر اسکن شده توسط خودم!

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Track list

Symphony Of Destruction

4:02

Breakpoint
3:30

Go To Hell

4:35

--------------------------------------------
(sm118)لینک دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]):

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]خبر خوب و جدید

لینک به صفحه موبوطه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%88%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%84-LP-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%AA-flac-%D9%88-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87)
بلاخره وینیل آخرین آلبوم لیدی گاگا یعنی ششمین آلبوم لیدی گاگا Chromatica

دستم رسید. می دونم که تو همین جا عاشق ها سینه چاک این بانو کم نداره . شب بیدار می مونم و این صفحه LP نفیس رو کاراشو می کنم. اسکن ها رو آماده کردم. عکس های واقعی این صفحه زیبا و نفیس و با کیفیت رو می زارم. یه چند باری که گوش کردم واقعا عالی مستر شده . دیگه بهتر از این نمیشه.

لینک به صفحه مربوطه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%88%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%84-LP-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%AA-flac-%D9%88-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87)
( این کار یعنی ریپ LP انجام بشه . شما ها اولین هایی هستید که نسخه LP رو دارین که 6 برابر CD کیفیت داره. یه سرچ نخودی زدم ظاهرا هنوز تو دنیا کسی این کار رو نکرده .نه اینکه LP رو ریپ نکرده باشه .پخش نکرده که کمپانی ها گردن گفت نمی زارن تا آلبوم خر بشه)

vinyl
06-29-2020, 02:54 PM
Iron Maiden - Edward The Great - The Greatest Hits (2005)

flac

دیگه سبک متال بدون آیرون میدن یه کلمه بی معنی است. یکی از بهترین سکشن های آیرون میدن
بهنام ادوارد بزرگ که واقعا هم بزرگ هست تو عالم راک
همه چی مرتب هست. کاور ها تگ ها عکس آلبوم روی فایل. همه کاراشو دیشب کردم . البته من ریپ نکردم ولی از قبل داشتم امتحانشو پس داده.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Tracklist Hide Credits

1
Run To The Hills
3:55

2
The Number Of The Beast
4:52

3
Flight Of Icarus
3:52

4
The Trooper
4:11

5
2 Minutes To Midnight
6:00

6
Wasted Years
5:06

7
Can I Play With Madness
3:31

8
The Evil That Men Do

9
The Clairvoyant
4:27

10
Infinite Dreams
6:10

11
Holy Smoke
3:48

12
Bring Your Daughter To The Slaughter

13
Man On The Edge
Mastered By – Ronal Whelan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Nigel Green ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Blaze Bayley ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Janick Gers ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

14
Futureal
Mastered By – Simon Heyworth ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Nigel Green ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Blaze Bayley ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

2:55

15
The Wicker Man
Mastered By – George Marino ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Kevin Shirley ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

16
Fear Of The Dark (Live At Rock In Rio)
Mastered By – George Marino ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Kevin Shirley ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

8:04

Companies, etc.

Phonographic Copyright (p) – Iron Maiden Holdings Ltd. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Copyright (c) – Iron Maiden Holdings Ltd. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Licensed To – EMI Records Ltd. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Marketed By – EMI ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Distributed By – EMI ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Manufactured By – EMI Uden ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Remastered At – Chop 'Em Out ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Mastered At – Chop 'Em Out ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Mastered At – Sterling Sound ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Published By – Zomba Music Publishers Ltd. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Glass Mastered At – EMI Uden ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Pressed By – EMI Uden ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

لینک دانلود(sm118)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2005).rar.html

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2005).rar.html

این هم پارتهای 150 مگی از پیکو فایل

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5_r_part1.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5_r_part2.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5_r_part3.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5_r_part4.rar.html

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5_r_part1.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5_r_part2.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5_r_part3.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5_r_part4.rar.html

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2005)_r.part1.rar
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2005)_r.part2.rar
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2005)_r.part3.rar
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2005)_r.part4.rar

هر گونه خرابی را گزارش دهید.
دکمه تشکر پایین سمت راست هستش . بد نیست فشارش بدی

mahmudreza
06-30-2020, 01:40 AM
اینکه کل اطلاعات مربوط به آلبومو میزاری اعم از اینکه کدوم استودسو ریمستر شده
ینی مثل خودم معتاد موزیکی و از نوشته های پشت جلد آلبومم لذت میبری 😇😇

vinyl
06-30-2020, 02:46 AM
برای من کیفیت مهمه و برای همه هم مهمه . یه چیزایی برای من بیشتر از زدن پست زیاد مهمتره .

-ریپ واقعا از روی CD یا وینیل LP به صورت flac باشه
-برای ریپ های وینیل ترجیحا با کارت صدای 24 بیت و 192 کیلو انجام شده باشه. یعنی اگه فایلی پیدا کنم مثل RAMMSTEIN که دیدین یا در این روز ها پست میزنم AC/DC آلبوم سیاهپوش BACK IN BLACK نسخه وینیل
کسی خوب ریپ کرده باشه من دست به کار نمی شم.
-آلبوم کاور داشته باشه و مهمتر از اونه که کاور و عکس سی دی یا صفحه رو بندازم تو تاپیک . اگه آیتم خاصی باشه عکس بزارم که بیننده ارتباط بیشتری با آلبوم پیدا کنه و بدونه آلبوم از کجا اومده
-فایلها مرتب باشند نه مثل قدیم tracK01 /TRACK02 که دیگه الان اونجوری فقط آرشیو های ایرانی ممکنه از قدیم باشند
-تگ ها درست و با عکس باشند. تو بعضی پلیر ها تگ عکس flac رو نشون میده
-یک سری قوانین برای فروم های وارز خارجی هست مثل cue , پلی لیست که واقعا منم زیاد سر در نمی آرم .

mahmudreza
06-30-2020, 03:03 AM
👍👍

mahmudreza
06-30-2020, 03:07 AM
یادمه وقتی دی‌وی‌دی بلوری ماتریکس دو رو پسرخالم به سفارش مؤکدم که گفته بودم از خود کالیفرنیا برام بخر آورد، با اینکه تو سن بالای 25 سالگیم به دستم رسیده بود، هرشب کل متن توی پکیجشو میخوندم و عکساشو میدیدم
اگه میدونستم کی پیچوندش الان با جنگ ازش میگرفتمو بازم نگاش میکردم

vinyl
06-30-2020, 10:02 PM
AC/DC ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– The Best

Genre:ROCK
Style :Hard Rock, Heavy Metal :
در دو CD

Year:
2002
سلکشن آس د سه
فرمت flac

نمیشه کسی چند تا آهنگ راک گوش کرده باشه ولی اسمی از AC/DC به گوشش نخورده باشه .
یکی از ارکان موسیقی راک می باشد.
در استرالیا البته آکا داکا تلفظ میشه.
خلاصه این آلوم زندگینامه این گروه بزرگ هست. لذت ببرید

42818

Trackliste

1-1
Jailbreak

1-2
T.N.T.

1-3
Dirty Deeds Done Dirt Cheap

1-4
Big Balls

1-5
Problem Child

1-6
Squealer

1-7
Hell Ain't A Bad Place To Be

1-8
Rock 'n' Roll Damnation

1-9
Down Payment Blues

1-10
Riff Raff

1-11
What's Next To The Moon

1-12
Kicked In The Teeth

1-13
Highway To Hell

1-14
Girls Got Rhythm

1-15
Walk All Over You

1-16
Touch Too Much

1-17
Beating Around The Bush

1-18
Shot Down In Flames

1-19
If You Want Blood

2-1
Hells Bells

2-2
What Do You For Money Honey

2-3
Back In Black

2-4
You Shook Me All Night Long

2-5
For Those About To Rock

2-6
Let's Get It Up

2-7
Evil Walks

2-8
C.O.D.

2-9
Rising Power

2-10
Nervous Shakedown

2-11
Bedlam In Belgium

2-12
Sink The Pink

2-13
Who Made Who

2-14
D.T.

2-15
Heatseeker

2-16
Ruff Stuff

2-17
Thunderstruck

2-18
Fire Your Guns

2-19
Moneytalks

2-20
Let's Make It

لینک دیگه ای میخواهید همین جا اعلام کنید
هر گونه خرابی را اعلام کنید

vinyl
07-02-2020, 02:24 AM
Judas Priest - Angel Of Retribution (2005)
flac
سورس CD

یکی از کارهای با ارزش در دنیای متال
از خدای متال یوداس پریست
یعنی GOD OF METAL

من از این آلبوم نفیس وینیل مشکی 12 اینچی شو دارم ولی به خاطر امتحان نرسیدم که ریپ کنم.
یه دلیل دیگه هم داره که ترجیح میدم اینجا عنوان نکنم.
ولی عکس ها شو براتون میزارم ببینید اصل این آلبوم روی LP که مدیای اصلی عرضه موسیقی
هست چه شکلی. این ریپ هم از روی سی دی هست و از من نیست. ولی برای دستگاههای پرتابل و ماشین من CD رو
تهیه می کنم . منظورم البته ریپ CD هست. البته CD این آلبوم واقعا قیمتی نداره.

آهنگ های ماندگار این آلبوم

Lochness یک شاهکار راک
Worth Fighting For یک ترانه مرجع شاخص هوی متال
بسیار زیبا Angel
هاست ترین بیت اضافه خواهد شد . فردا -انجام شد!(sm93)
عکس ها داره آپلود میشه. خیلی اسکن ها حجیمه. کتابچه زیاد داره آلبوم سی دی

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Judas Priest ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Angel Of Retribution

Genre:
Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Style:
Heavy Metal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Year:
2004 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Tracklist

Judas Rising
4:13

Deal With The Devil
3:54

Revolution
4:42

Worth Fighting For
4:18

Demonizer
4:37

Wheels Of Fire
3:46

Angel
4:24

Hellrider
6:23

Eulogy
2:52

Lochness
13:29

لینک دانلود(sm242)
569 مگا بایت
فرمت FLAC

vinyl
07-03-2020, 01:25 AM
عکس های صفحه وینیل یوداس پریست - فرشته مکافات

همانطور که قول داده بودم عکس واقعی آلبوم فرشته مکافات که یکی از مهمترین آلبومهای متال کل دنیا رو براتون می زارم. در پست قبلی Flac این آلبوم تقدیم شد.
کیفیت صدای این صفحه LP بسیار عالی هست ولی ریپ کردن وینیل راحت نیست

mahmudreza
07-03-2020, 02:49 AM
خسته نباشی مرد کیفیت
دمت گرم

vinyl
07-03-2020, 03:00 AM
خسته نباشی مرد کیفیت
دمت گرم

باید چند تا آیتم رو با کیفیت LP می ذاشتم. درس و امتحان مثل آدامس چسبیده به پام
البته ببین این دو دیسک هست . هر طرف هم جدا باید ریپ بشه. یعد اصلاح نویز ها هست. بعد کلی کارها که باید دستی روش انجام بشه. اسم ها با دست وارد بشه. کسانی هستند که این کار هارو تو اینترنت کردند مثلا برای مایکل جکسون و متالیکا.

vinyl
07-03-2020, 04:24 PM
AC/DC ‎– Back In Black
flac
CD Rip

یکی از معروف ترین آلبوم های راک دنیا و بهترین آلبوم آس دس هستش.
من ازش یه وینیل LP مشکی دارم و این ریپ CD مال خودم نیست. هاست ها دیگه هم دارم آپلود می کنم فقط برای امروز تاپیکم رو آپدیت کنم. فردا نسخه وینیل رو به صورت 24 بیت و 192k براتون میزارم. عکس ها شو شاید شب بزارم. غکس بگیرم دیگه بهتر از این نمیشه.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(40)/discogs-images/R-1081164-1190638738.jpeg.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) More Images ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

AC/DC ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Back In Black

Label:
ATCO Records ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– 7567-92418-2
Format:
CD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Album, Reissue, Remastered

Country:
Europe ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Released:

Genre:
Style:
Hard Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Tracklist

1
Hells Bells
5:09

2
Shoot To Thrill
5:14

3
What Do You Do For Money Honey
3:33

4
Given The Dog A Bone

5
Let Me Put My Love Into You

6
Back In Black
4:13

7
You Shook Me All Night Long
3:28

8
Have A Drink On Me
3:57

9
Shake A Leg
4:03

10
Rock And Roll Ain't Noise Pollution

Companies, etc.

Record Company – Atlantic Recording Corporation ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Record Company – Time Warner ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Phonographic Copyright (p) – Leidseplein Presse B.V. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Copyright (c) – Atlantic Recording Corporation ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Made By – Warner Music Manufacturing Europe ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Published By – J. Albert Ltd. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Published By – Marks Music ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Produced For – Albert Productions ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Recorded At – Compass Point Studios ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Remastered At – Sterling Sound ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Credits

Art Direction – Bob Defrin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Engineer – Tony Platt ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Engineer [Assistant] – Benji Armbrister ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Jack Newber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*
Engineer [Mixing] – Brad Samuelsohn ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Management – Peter Mensch ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Other – Albert Productions
Photography By – Robert Ellis (4) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Producer – Robert John "Mutt" Lange ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*
Remastered By [Digitally] – Ted Jensen ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Written By – Young, Young and Johnson
Written-By – Young ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Johnson ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Young ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

mahmudreza
07-04-2020, 01:52 AM
بله کامل در جریانم که چقدر کاریه که حتما باید عشق و اعتیاد به موزیک و کیفیت همزمان داشته باشی وگرنه هیچ چیز دیگه نمیتونه انگیزه بشه برای این کار
من تا حالا چندتا سی‌دی که خیلی از کیفیتشون مطمئن بودم که یا خودم آوردم یا گفتم برام بیارنو ریپ زدم و حوصله میخواد چه برسه به وینیل که دنیای کانورت کردنش متفاوته به کل

vinyl
07-05-2020, 02:04 AM
بله کامل در جریانم که چقدر کاریه که حتما باید عشق و اعتیاد به موزیک و کیفیت همزمان داشته باشی وگرنه هیچ چیز دیگه نمیتونه انگیزه بشه برای این کار
من تا حالا چندتا سی‌دی که خیلی از کیفیتشون مطمئن بودم که یا خودم آوردم یا گفتم برام بیارنو ریپ زدم و حوصله میخواد چه برسه به وینیل که دنیای کانورت کردنش متفاوته به کل

سی دی ها تو چرا ریپ نمی کنید به صورت Flac تا بقیه هم استفاده کنند؟
بهترین نرم افزار هم ٍExact Audio copy هست و راهنماشم برای خروجی flac تو اینترنت هست.

vinyl
07-05-2020, 02:13 AM
درود بر همگی

همانطور که قول داده بودم عکس های آلبوم AC/DC BACK IN BLACK که یکی آلبوم های پایه در زمینه راک می باشد .
اینکه من عکس میدم برای اینه که اولا شما بدونید واقعا سورس اصلی از کجا اومده و دوما وقتی من آلبومی رو تهیه می کنم مطمئنا آلبوم با ارزشی هست و ارزش دانلود کردن و مهم تر از اون شنیدن و گوش کردن داره. وینیل چیزی نیست که بشه برای موزیک دوزاری و الکی هزینه کرد. یک چیزی هم اینجا بگم که بچه های ایرانی متاسفانه اصلا برای تجهیزات هزینه نمی کنند . یکم اگه هزینه بشه مثلا دستگاههایی که flac می خونن و آمپی فایر های High end جدا که قیمت خیلی بالایی نداره بهترین کیفیت رو میشه گرفت. flac آلبوم های خارجی که تو اینترنت ریخته منم گلچینی ازشون رو دارم روزانه بهتون معرفی می کنم . مایش یه اکانت فایل گیر و یه اینترنت و کمی حوصله و کمی یادگیری. ایرانی که مدیر سایت براتون تهیه کرده که دستش درد نکنه که این آلبوم های ایرانی هم دونه ای 20 تا 30 دلار قیمشته. ازش بخرید flac ها رو. درسته ایرانی تو بدبختی و گیر وبیر و تحریمه ولی امکانات هم هستش. لا اقل برای موزیک گوش کردن امکانات هست.

فردا می آم ریپ این آلبوم که سی دیش خدمتتون ارائه شد از روی وینیل می زارم اونم 24 بیت و 192 که فکر نکنم رادیو ها هم همچین نسخه ای از این آلبوم رو داشته باشند . من گوش کردم صدا با آدم حرف می زنه اونقدر عالی ریپ شد.البته من ریپ نکردم یه آدم حسابی ریپ کرده

vinyl
07-05-2020, 04:12 PM
ریپ به صورت کیفیت Hi Res از روی صفحه وینیل LP

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

براش شناسنامه بزارم برای هر آلبوم یا آهنگ منم از مرجع سایت دیسکوگ می زارم . البته برای نسخه وینیل . برای نسخه CD لینک چند پست بالا خدمتتون تقدیم شد. این یکی از پست هایی هست که می گم اگه حجم دارید برای دانلود این بزارید. چیز خوییه.
سعی می کنم تا شب لینک trainbit بزارم ولی سایت های هاست فایل ایرانی ضعیف و غیر مطمئن هستند و فایل های بزرگ سریع Corrupt میشه و یا از دسترس به خاطر خطای هارد خارج میشه. لینک خراب را گزارش دهید. تمام فایلهای تاپیک BACKUP اضطراری دارند.

A1 Hells Bells 5:10
A2 Shoot To Thrill 5:17
A3 What Do You Do For Money Honey 3:36
A4 Given The Dog A Bone 3:31
A5 Let Me Put My Love Into You 4:12
B1 Back In Black 4:17
B2 You Shook Me All Night Long 3:29
B3 Have A Drink On Me 4:01
B4 Shake A Leg 4:04
B5 Rock And Roll Ain't Noise Pollution 4:12AC/DC ‎– Back In Black*
Format:
Vinyl, LP, Album
Country:
Germany
Released:
1980
Genre:
Rock
Style:
*Hard Rock

لینک دانلود
حجم1.68 گیگ
فرمت flac 24bit
192kهرتز

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] erDisk-RL.24-192.kHz%255D.zip/file

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] sk-RL.24-192.kHz_.zip

لینک خراب را گزارش دهید. تمام فایلهای تاپیک BACKUP اضطراری دارند.

mahmudreza
07-06-2020, 01:32 PM
متأسفانه من هیچوقت نه گفتنو یاد نگرفتم، تمام آرشیومو هرکس اومد چیزی ازش خواست گفتم برش دار
چون به عنوان آرشیو نمیدیدمشون و فکر میکردم خب من که استفاده و حالمو ازین سی‌دی بردم حالا بزار این حال کنه
سال دوهزار یه نو جوون بودم که تو سفرایی که با خانواده میرفتیم با چه فلاکت و ترفندایی سی‌دی و فیلمایی که ازونجا میخریدمو از مرز رد میکردم (چون اونموقه هرگز مثل الان نبود و اگه سیدی ازت میگرفتن تو مرز کلییی معطلت میکردن بعدشم ازت میگرفتنو گلهی هم با یه جریمه نقدی میگفتن حالا برو)
اما تا میرسیدیم خونه و هرکی میدید میگفت بده به من میگفتم برش دار...
خلاصه که عقل داشتن و نه گفتن خیلی مهمه، حداقل میتونستم بگم این که برا خودمه اما بهت یه کپی با کیفیت ازش میدم...
گذشت دیگه، ایشالا همچنان باهاشون حال کنن اونایی که گرفتن 🤘

vinyl
07-06-2020, 04:50 PM
متأسفانه من هیچوقت نه گفتنو یاد نگرفتم، تمام آرشیومو هرکس اومد چیزی ازش خواست گفتم برش دار
چون به عنوان آرشیو نمیدیدمشون و فکر میکردم خب من که استفاده و حالمو ازین سی‌دی بردم حالا بزار این حال کنه
سال دوهزار یه نو جوون بودم که تو سفرایی که با خانواده میرفتیم با چه فلاکت و ترفندایی سی‌دی و فیلمایی که ازونجا میخریدمو از مرز رد میکردم (چون اونموقه هرگز مثل الان نبود و اگه سیدی ازت میگرفتن تو مرز کلییی معطلت میکردن بعدشم ازت میگرفتنو گلهی هم با یه جریمه نقدی میگفتن حالا برو)
اما تا میرسیدیم خونه و هرکی میدید میگفت بده به من میگفتم برش دار...
خلاصه که عقل داشتن و نه گفتن خیلی مهمه، حداقل میتونستم بگم این که برا خودمه اما بهت یه کپی با کیفیت ازش میدم...
گذشت دیگه، ایشالا همچنان باهاشون حال کنن اونایی که گرفتن ������

با این وضعیت یورو و دلار باید از داشته هامون خوب مواظبت کنیم. چون دیگه قابل جایگزینی نیست. الان هم من دیگه چیزی نمی خرم به جز همون یه آلبوم لیدی گاگا که تاپیکش زده شد. هر چی هست از قدیم هست. البته Flac همشون تو اینترنت هست ولی نه Flac صفحه لزوما برای جدید ها فقط CD ریپ هست. flac از LP خیلی نفیسه. اونایی که 192000 هرتز و 24 بیت می زارن خداست. همه چیزشون حرفه ای کارتریج هاشون ؛ ترن تیبل کارت صدا 24 بیتی . اصل صدا روی LP هست؛ CD دیگه کسی نمیخره. منم فقط LP میخرم. الان که دیگه نه با این قیمت دلار ؛ CD مجانی میاد دستم ولی قدیمی و عناوین نه جندان همه پسند

mahmudreza
07-06-2020, 08:07 PM
متأسفانه خیلی از تورنتز ها و سایتای خارجی که اشتراک میزارن کیفیتایی که اعلام میکنن واقعی نیست و ساختگیه
آلبوم از یکی از سایتایی که خیلی قبولش داشتن گرفتم اما کیفیتش غیر واقعی و ساختگی بود
اما راستشو بخوای ما نسبت به نسل الان از نظر موزیک و هنر خیلیی خوش شانس بودیم، ما بعد از دهه های شکوفایی استعدادهای برتر تاریخ موزیک دنیا نوجوون شدیم و ازشون بهره بردیم و سالهای آخر خلاقیت موزیک و هنر رو بصورت روزانه مصرف کردیم، تا رسیدیم به دهسال اخیر که دوران افول هنر در تمام دنیاس، دورانی که ترانه ها به سمت پوچی و نامعناگرایی رفتن و موزیک از عرش سازهای زنده و تعدد نوازندگان برتر رسیده به ملودی های هم ساخته و اجرا شده با کامپیوتر...
پس حقیقت اینه که آرشیوایی که امروز من و تو به عنوان قدیمی ازشون یاد میکنیم، تنها آثار ماندگار در تاریخ خواهند بود، البته چون هنر پدیده ی زنده ایه حتما بازم استعداد و پدیده ها در گذر سالها میان و میرن اما فکر نمیکنم ماندگار باشن، تو هر عرصه ای نگاه کنی همینطوره، جهان داره با سرعت نور به سمت ماشینی بودن و تولیدات فوری میره، دیگه حتی جیمز هتفیلد و لارس هجده ساعت سر یک نت یا استفاده ی ده ثانیه ای از یک ساز خاص در یک آهنگشون باهم بحث نمیکنن
ما دوران طلایی هنر رو مصرف کردیم و دیگه هنر به اون سطح بر نمیگرده، و تولید کنندگان و گرداننده‌گان صحنه هنر مجبور به عوض کردن تعاریف و معیارها هستن هرروز تا سلیقه عام رو به سمت خودشون متمایل کنن و سطح درک و خواستِ مخاطب رو پایین بیارن و این کاریه که هرروز داره انجام میشه
پس به آرشیوهای فیزیکی یا مجازیمون و سلیقه هامون بابد ببالیم چون قله و سنگ محک تاریخ هنر هستن

vinyl
07-07-2020, 12:32 AM
متأسفانه خیلی از تورنتز ها و سایتای خارجی که اشتراک میزارن کیفیتایی که اعلام میکنن واقعی نیست و ساختگیه
آلبوم از یکی از سایتایی که خیلی قبولش داشتن گرفتم اما کیفیتش غیر واقعی و ساختگی بود
اما راستشو بخوای ما نسبت به نسل الان از نظر موزیک و هنر خیلیی خوش شانس بودیم، ما بعد از دهه های شکوفایی استعدادهای برتر تاریخ موزیک دنیا نوجوون شدیم و ازشون بهره بردیم و سالهای آخر خلاقیت موزیک و هنر رو بصورت روزانه مصرف کردیم، تا رسیدیم به دهسال اخیر که دوران افول هنر در تمام دنیاس، دورانی که ترانه ها به سمت پوچی و نامعناگرایی رفتن و موزیک از عرش سازهای زنده و تعدد نوازندگان برتر رسیده به ملودی های هم ساخته و اجرا شده با کامپیوتر...
پس حقیقت اینه که آرشیوایی که امروز من و تو به عنوان قدیمی ازشون یاد میکنیم، تنها آثار ماندگار در تاریخ خواهند بود، البته چون هنر پدیده ی زنده ایه حتما بازم استعداد و پدیده ها در گذر سالها میان و میرن اما فکر نمیکنم ماندگار باشن، تو هر عرصه ای نگاه کنی همینطوره، جهان داره با سرعت نور به سمت ماشینی بودن و تولیدات فوری میره، دیگه حتی جیمز هتفیلد و لارس هجده ساعت سر یک نت یا استفاده ی ده ثانیه ای از یک ساز خاص در یک آهنگشون باهم بحث نمیکنن
ما دوران طلایی هنر رو مصرف کردیم و دیگه هنر به اون سطح بر نمیگرده، و تولید کنندگان و گرداننده‌گان صحنه هنر مجبور به عوض کردن تعاریف و معیارها هستن هرروز تا سلیقه عام رو به سمت خودشون متمایل کنن و سطح درک و خواستِ مخاطب رو پایین بیارن و این کاریه که هرروز داره انجام میشه
پس به آرشیوهای فیزیکی یا مجازیمون و سلیقه هامون بابد ببالیم چون قله و سنگ محک تاریخ هنر هستن

تجربه نشون داد که هنوز هم آلبوم خوب تو سال 2020 میشه بیرون داد. ولی واقعا مثلا آلبوم اخیر لیدی گاگا رو نمی تونم با آلبوم های قبلیش مقایسه کنم . متالیکا و .. هم هیچ وقت دیگه آلبومی مثل بلک آلبوم یا ریلود نخواهند داد ولی دلیلی نداره بگم اصلا آلبوم خوبی بیرون خواهند داد.

این تاپیک رو ادامه میدم. چند تا کار شاخص خوب در زمینه راک معرفی خواهند کرد. یکی از آلبوم های SCORPIONS این گروه زیبای آلمانی رو از روی LP ریپ کردم خوشبختانه آلبوم بلندی نبود 6 تراک اشتباه نکنم آلبوم LOVE DRIVE , گیتار های زیبایی داره.
انجمن رو نگاه کردم اینجا قبلا خیلی پر بار بوده . الان متاسفانه ...

mahmudreza
07-07-2020, 02:56 AM
برای من بهترین آلبوم اسکورپیونز Humanity Hour 1 هست که متأسفانه اونقدر خوب بود و اونقدر ترانه هاش عمیق بودن و طبیعتأ موزیکش باید همسطح ترانه هاش میبود که هرگز نه تونستن بعدش والیوم دو ش رو ارائه کنن و نه آلبومهای بعدیشون حتی نزدیک اون سطح هم نشد، اون آلبوم مثل یک سفر راک میمونه با ترانه هایی در شأن و بلندای راک، از ترک اولش میندازتت تو یه مسیر که همش منتظری ببینی تا کجا قراره این کمال‌گرایی رو ادامه بده؟! و در آخر میرسی به ترک آخر که به درستی چیدمان ترک ها هم ایمان میاری و اونجا بهت ضربه آخرو میزنه...

Elena
07-07-2020, 08:25 PM
سلام خواهش میکنم آلبوم های تاپ انریکه ایگلیسیس رو بزاری؟؟؟؟؟؟ ونکته خیلی مهم شما آهنگاتون با انالیز صدا به صورت مستند مقدار دسیبل رو دادید ولی لطف کنید نرم افزار مربوطه رو هم برا دانلود بزارید خیلی متشکرم

vinyl
07-08-2020, 05:53 AM
سلام خواهش میکنم آلبوم های تاپ انریکه ایگلیسیس رو بزاری؟؟؟؟؟؟ ونکته خیلی مهم شما آهنگاتون با انالیز صدا به صورت مستند مقدار دسیبل رو دادید ولی لطف کنید نرم افزار مربوطه رو هم برا دانلود بزارید خیلی متشکرم براتون سعی می کنم پیدا کنم.من با نرم افزار آنالیز صدا اصلا کار نکردم.

vinyl
07-08-2020, 06:02 AM
SCORPIONS LOVE DRIVE,
1979
ریپ از روی صفحه وینیل LP

این رو خودم ریپ کردم یکی از صفحه های LP محبوب خودم هست و گیتار الکتریک های نابی داره. دیگه از گروه آلمانی اسکورپیونز آلبومی غیر از این هم نباید باشه.
عکس های صفحه خودم براتون می زارم
فعلا فایل رو دستتون برسونم .

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Scorpions ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Lovedrive

Genre:
Style:
Hard Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Year:
1979 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Tracklist

Loving You Sunday Morning
5:35

Another Piece Of Meat

Always Somewhere
4:54

Coast To Coast
4:40

Can't Get Enough
2:35

Is There Anybody There?
3:55

Lovedrive
4:48

Holiday
6:32

لینک دانلود
لینک های تکمیلی رو فردا براتون آماده می کنم. با این درس و امتحان خوبه تونستم این پست رو بزنم

vinyl
07-13-2020, 09:08 PM
درود دوباره بعد از چند روز به خاطر درس
پدر علم بسوزه

عکس های آلبوم لاو درایو رو تقدیم می کنم. باشه که شب یه آیتم خوب اینجا بفرستم کیف کنید

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

سال تولید صفحه 1979
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])واقعا چه کیفیتی بعد از 40 سال . اون فایل از روی همین ضبط کردم یعنی این

vinyl
07-14-2020, 06:05 AM
Nightwish ‎– Oceanborn

یکی از شاخص ترین آلبوم های راک توسط نایت ویش آلبومی که نایت ویش را به دنیا معرفی کرد.

تکمیلی: این گروه اول با آلبوم Angels fall first در فنلاند شروع کرد ولی قبل بیرون دادن آلبوم
Oceanborn
در جهان معروف نشده بود که این آلبوم این گروه رو جهانی کرد. نسخه های صفحه وینیل این آلبوم بسیار نایاب می باشد و با قیمت های بسیار بالا در ebay معامله میشود. من نسخه CD این آلبوم رو ریپ کردم و دو نسخه معمولی وعکس دار این آلبوم رو صفحه از قدیم دارم که عکس هاش تقدیمتون میشود. گفتم من پست گذار حرفه ای نیستم ولی آیتمی که خوب باشه براتون می زارم.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(40)/discogs-images/R-477576-1288641362.jpeg.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Mehr Bilder ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Nightwish ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Oceanborn

Label:
Spinefarm Records ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– spi67sp, Spinefarm Records ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– spi67cd
Format:
CD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Album

Land:
Finland ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Veröffentlicht:
1999 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Genre:
Stil:
Symphonic Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Heavy Metal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

TracklisteVerberge Mitwirkende

1
Stargazers

2
Gethsemane
5:21

3
Devil & The Deep Dark Ocean
4:46

4
Sacrament Of Wilderness

5
Passion And The Opera
4:58

6
Swanheart

7
Moondance
3:31

8
The Riddler
5:16

9
The Pharaoh Sails To Orion
6:27

10
Walking In The Air
Music By, Lyrics By – Howard Blake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

11
Sleeping Sun
4:01

لینک

vinyl
07-16-2020, 06:13 AM
عکس های نسخه CD این آلبوم

vinyl
07-16-2020, 06:42 AM
این عکس صفحه نفیس این آلبوم هست که ارزش عطیقه و کلسیونری دارد. بزارین چند کلمه ای در باره ارزش این نوع مدیا و ریلیز گروه ها بنویسم که اصلا در وب ایرانی صحبتی در این مورد به هیچ وجه نشه و همین که اینجا این رو توضیح بدم حق مطلب رو ادا کردم.

قبلا هم گفتم اصل ریلیز آلبوم ها روی صفحه وینیل 12 اینچی هست و بر خلاف اینکه تو ایران تصور میشه CD یک مدیای پیش پا افتاده و کم ارزش ( نمی گم کم کیفیت) هست. البته من هم CD می زارم چون ریپ کردن CD راحته و با یک درایو و نرم افزار عالی Exact Audio COPY انجام میشه و خروجی Flac میده. خلاصه اهل موسیقی روی ریلیز های صفحه خیلی اهمیت میدند و نه CD و نه استرمینگ های قانونی مثل amazon و نپستر و ... و کپی و تورنت و.... و همین ریلیز های من ....
وقتی یه گروهی ؛ منظورم گروه درست و حسابی و اسم و رسم دار ریلیز میده و اون نسخه روی صفحه اولین بار چاپ میشه یا ضرب میشه اون نسخه های اولیه مثلا 10000 های اول با ارزشه و ارزش کلکسیونری پیدا می کنه و به تدریج قیمتش میره بالا
مثلا میخرن 20 یورو ولی ممکنه تا 10 سال بعد یا حتی ماه بعد به 100 یا 200 یورو هم برسه و ممکنه هم زیاد ارزشی پیدا نکنه. چاپ های بعدی معمولا کم ارزش تر و گاهی هم که کمیاب میشه و دیگه چاپ نمیشه اونا هم باارزش میشن. اگه تو ایران دلال دلار و سکه داریم تو خارج هم دلال و سلطان وینیل داریم و احتمالا کسانی هم از این راه سود خوبی کسب میکنند. مثلا ریلیز های اول رو میخرن بعد گرون شد میفروشند. ولی باید طرف تو خط موسیقی باشه و اطلاعات داشته باشه. مثلا اگه کسی ریل اول آلبوم RIDE THE LIGHTING از متالیکا metallica رو اون زمان خرید الان روی 2000 یورو باید حساب کنه. شاید در زمان خودش هم به اون صورت با ارزش نمی یومد. معمولا خرید ریلیز اول آلبوم ها روی صفحه ضرر ده نیست و بر خلاف سی دی و استرینگ های آنلاین میشه بعدا حداقل به قیمت خرید فروخت.
این از قضیه مالی . یه نکته دیگه هم بگم . شاید وقتی شما بدونی آلبومی که میخری می تونی دوباره به همون قیمت بفروشی یا تا 10 برابر بفروشی یک جور هم رغبت به خرید اون آلبوم به صورت فیزیکی ایجاد میشه. برای سی دی های کمیاب هم قضیه هست. مثلا سی دی های گروه tool با ارزشند و قیمت خودشون رو دارند. ولی مثلا سی دی متالیکا مثل پشگل ریخته و در حد 1 و 2 یور. الان مثلا تو آمریکا سی دی MEGALOMANIA که تاپیکشو زدم گروه AQUA داره 100 دلار فروش میره چون کمیابه و ...

راجع به صدای صفحه وینیل هم بنویسم. وینیل یه مدیای آنالوگه و صداش خیلی صدای گرم و واقعی هست و کسی اگه یکبار گوش کنه دنبال پلتفورم های دیجیتال نمیره. مشکلش هم اینکه خیلی به خط و خش حساسه و اصطلحلاک داره و نویز پس زمینه داره . اگه صفحه ای خیلی عالی باشه و به صدای واقعی شبیه باشه و خوب چاپ و مسترینگ شده باشه به اون
AUDIOPHIL میگن .

این اطلاعات باید داده بشه. حالا تو ایران میشه چجوری کیفیت صفحه رو تهیه کرد؟
جوابش اینکه باید تو تورنت یا سایت های وارز خوب دنبال نسخه های
VINYL RIP
LP RIP
AUDIOPHIL
192khz 24bit
گشت . کلمات کلیدی . مثالش تاپیک مایکل جکسون من و یا همین بالا SCORPIONS LOVE DRIVE هست. یا AC/DC BACK IN BLACK

vinyl
07-16-2020, 06:15 PM
Beast_In_Black-Berserker

96000HZ
24BIT
VINYL

بعد از یه مدت وقفه به خاطر درس یه آیتم خوب و تر و تمیز گداشتم . متال خوب و خودم هم گوش کردم . اطلاعات زیادی ازش ندارم. به طور تصادفی تو نت پیدا کردم. یکم تر و تمیزش و خوشگلش کردم. ارزش گرفتن و گوش دادن به عنوان تنوع برای کسانی که میخوان گروههای جدید هم امتحان کنند.

42916

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(40)/discogs-images/R-12828657-1584164824-7802.jpeg.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Beast In Black ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– BerserkerLabel:
Nuclear Blast ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– NB 4215-4, Nuclear Blast ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– 27361 42154
Format:
Vinyl ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), LP, Album, Limited Edition, Picture Disc

Land:
Veröffentlicht:
16 Nov 2018 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Genre:
Stil:
Heavy Metal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Power Metal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Trackliste

A1
Beast In Black

A2
Blind And Frozen

A3
Blood Of A Lion

A4
Born Again

A5
Zodd The Immortal

B1
The Fifth Angel

B2
Crazy, Mad, Insane

B3
Eternal Fire

B4
End Of The World

B5
Ghost In The Rain

Unternehmen usw.

Phonographic Copyright (p) – Nuclear Blast GmbH ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Copyright (c) – Nuclear Blast GmbH ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Record Company – Nuclear Blast Tonträger Produktions- und Vertriebs GmbH ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Barcode und andere Identifikationsmerkmale

Barcode (Printed): 7 27361 42154 0
Barcode (Scanned): 727361421540
Label Code: LC 07027

لینک دانلود

هر گونه خرابی را گزارش دهید

vinyl
07-19-2020, 11:35 PM
Anastacia ‎– Anastacia

یکی از بهترین آلبوم های دنیا دهه 2000 با چند تراک ماندگار
یه زمانی تلویزیون های موزیک مثلVIVA MTV NRJ در تسخیر موزیک های آناستاسیا بودند و الان هم قشنگ و مدرنه. تو سیستم حرفه ای گذاشتم کلی خاطره برام زنده شد. از قدیم از جوونی
تمام کاراش . اسکن و ریپ توسط خودم و از روی سی دی اورژینال خودم انجام گرفته یعنی سفارشی درست و حسابی .

لیست تراک ها و عوامل دست اندر کار

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(40)/discogs-images/R-1785774-1548552670-6900.jpeg.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Anastacia

Label:
Epic ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– 2 513471, Epic ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– EPC 513471 2, Daylight ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– 5134712000, Daylight ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– EPC 513471 2
Format:
CD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Album, Copy Protected, Enhanced

Land:
Veröffentlicht:
29 Mar 2004 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Genre:
Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Funk / Soul ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Pop ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Stil:
Pop Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Southern Rock ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Soul ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Ballad ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

TracklisteVerberge Mitwirkende

1
–Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Seasons Change
Arranged By [Vocal] – Siedah Garrett ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Audrey Wheeler ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Lisa Vaughn ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Siedah Garrett ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Bass – Lance Morrison ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Matt Laug ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant Mix] – Keith Armstrong ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Anthony Kilhoffer ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), JD Andrews ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Guitar – Tim Pierce ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards – Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Chris Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Lead Vocal] – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Bill Malina ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Vocals [Hypeman] – Mc Foureyez ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), J. Rzeznik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, K. Dioguardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

2
Left Outside Alone
Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Audrey Wheeler ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Lisa Vaughan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Siedah Garrett ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Bass – Colin Wolfe ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Sean Hurley ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Design [Midi & Sound] – Rick Sheppard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Josh Freese ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums [Midi] – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Cesar Guevara ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Second Mix] – Femio Hernandez ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tim Pierce ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tony Reyes ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Tom Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Lead Vocal] – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – William Malina ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Rick Sheppard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), D. Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, G. Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

3
Time
Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Audrey Wheeler ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Lisa Vaughan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Siedah Garrett ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Bass – Lance Morrison ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tony Reyes ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Design [Midi & Sound] – Rick Sheppard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Josh Freese ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Matt Laug ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums [Midi] – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Anthony Kilhoffer ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Cesar Guevara ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), JD Andrew ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Jason Marritt ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Jeff Burns ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tom Sweeney ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Second Mix] – Femio Hernandez ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tony Reyes ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Tom Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Lead Vocal] – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Bill Malina ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Rick Sheppard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), D. Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, G. Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

3:33

4
Sick And Tired
Bass – Colin Wolfe ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Design [Midi & Sound] – Rick Sheppard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums [Midi] – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Anthony Kilhoffer ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Cesar Guevara ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), JD Andrew ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Jeff Burns ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tom Sweeney ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Second Mix] – Femio Hernandez ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – Tony Reyes ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Tom Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Dallas Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Lead Vocal] – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Bill Malina ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Rick Sheppard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), D. Austin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, G. Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

5
Heavy On My Heart
Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Billy Mann ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Bass – Lance Morrison ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Matt Laug ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant Mix] – Keith Armstrong ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Anthony Kilhoffer ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), JD Andrews ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Jeff Burns ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tom Sweeney ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – Michael Landau ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tim Pierce ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards – Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Randy Kerber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Chris Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Vocal] – Billy Mann ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Bill Malina ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Mike Fennel ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), B. Mann ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

4:26

6
–Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Featuring Sonny Of P.O.D. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*
I Do
Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Kara DioGuardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), PJ Lequerica ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Bass – Marc Russell ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Eric Kupper ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Richie Jones ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant Mix] – Jim Annunziato ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards, Guitar – Eric Kupper ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Dan Hetzel ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Richie Jones ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Additional] – Richie Jones ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Lead Vocal] – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – "Young" Dave Scheuer ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Vocals [Guest] – Sonny (Of P.O.D.) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), D. Weissfeld ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, K. Dioguardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, L. Burton ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

3:04

7
Welcome To My Truth
Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Kara DioGuardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Bass – Paul Bushnell ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Contractor [Musical] – Shari Sutcliffe ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Kenny Aronoff ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Second Mix] – Femio Hernandez ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – John Shanks ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards – John Shanks ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Tom Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – John Shanks ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Jeff Rothschild ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Additional] – Mark Valentine ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), J. Shanks ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, K. Dioguardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

4:03

8
Pretty Little Dum Dum
Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Kara DioGuardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Bass – Lance Morrison ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Matt Laug ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant Mix] – Keith Armstrong ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Anthony Kilhoffer ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), JD Andrew ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Jeff Burns ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Tom Sweeney ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – Michael Landau ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards – Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Chris Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Glen Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Lead Vocal] – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Bill Malina ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), G. Ballard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, K. Dioguardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

4:37

9
**** Single
Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Gary Muddbone Cooper ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Bass – Jeff Anderson (3) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drum Programming, Programmed By [Synthesizer] – Ned Douglas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer – Ned Douglas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Pablo Arrawa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Engineer [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – Dave Stewart ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Mixed By – Chris Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By [Assisted] – Keith Armstrong ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Dave Stewart ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Producer [Lead Vocal] – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Ned Douglas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), D. Stewart ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

3:52

10
Rearview
Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Kara DioGuardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Bass – Paul Bushnell ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Contractor [Musical] – Shari Sutcliffe ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Kenny Aronoff ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – John Shanks ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Keyboards – Jamie Muhoberac ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Chris Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – John Shanks ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), J. Shanks ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, K. Dioguardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

11
Where Do I Belong
Bass – Paul Bushnell ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Drums – Brian MacLeod ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Edited By [Digitally] – David Channing ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Michael Perfitt ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Dan Leffler ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Second Mix] – Femio Hernandez ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Guitar – David Levitt ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Keyboards, Programmed By – Patrick Leonard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Tom Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – Patrick Leonard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer [Lead Vocal] – Ric Wake ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Brian Scheuble ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Michael Perfitt ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), K. Dioguardi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, P. Leonard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

3:26

12
Maybe Today
Arranged By [Strings] – Teese Gohl ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Backing Vocals – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Conductor – Ed Sherman (2) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant Mix] – Keith Armstrong ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Engineer [Assistant] – Pablo Arrawa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Guitar – Dave Stewart ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Keyboards – Andrew Dawson ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Mixed By – Chris Lord-Alge ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Producer – David A. Stewart ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Programmed By – Ned Douglas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By – Ned Douglas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Recorded By [Vocals] – Thomas R. Yezzi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Written-By – Anastacia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), D. Stewart ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

5:15

دانلود

mahmudreza
07-20-2020, 01:31 AM
🤘🤘🤘🤘🤘

vinyl
07-22-2020, 06:03 AM
Haddaway ‎– The Album

شاید بگم جزو 100 آلوم مطرح دنبا باشه. واقعا ریپ با ارزشی شد. همه چی عالی کاور ها و ریپ FLAC

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(40)/discogs-images/R-84453-1403704124-6921.jpeg.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Haddaway ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– The Album

Genre:
Electronic ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Pop ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Stil:
Europop ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Eurodance ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Jahr:
1993 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Trackliste

What Is Love

Shout
4:33

Yeah
3:41

Rock My Heart
4:16

When The Feeling's Gone
4:15

What Is Love (Rapino-Brothers-Mix)