PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاست ها ،سی دی ها و صفحه های وینیل LP خارجی غیر سبک راک ،رپ ،کانتری ، کلاسیک کاربر VINYL

vinyl
06-26-2020, 01:19 PM
درود بر همگی

در این تاپیک دیسک ها ، LP ها ، کاست های غیر سبک راک و راک سنتی رو قرار می دم. چرا یه تایپیک جدا باز کردم. برای اینکه مقوله سبک راک و زیر مجموعه هاش مثل متال و هارد راک باید از سبک هایی که خیلی با راک فاصله دارند مثلا موزیک فولک یا کلاسیک باید جدا باشه و این درست نیست من تاپیک راک بزنم بعد توش رپ پست کنم و برای خواننده هم پیدا کردندش راحته و کسی که اصلا دنبال متال نیست مستقیم می آد سروقت این تایپک به علاوه تعداد سی دی ها و صفحه های اورژینال داره زیاد میشه و من هم اهل مرتب نویسی نیستم. به هر حال این مرز بندی رو برای راحتی کار درست کردم.
البته اینم بگم بعضی وقتا خیلی از موزیک ها با اینکه پاپ هستند توی راک طبقه بندی میش که بهش میگن پاپ راک . بازم بگم رپ و کلاسیک سبک های محبوب من نیستند و اتفاقا بیشترین صفحه و سی دی رو از این سبک ها دارم! چرا؟ چون از این سبک ها سی دی زیاد دستم می آد به صورت رایگان و هدیه و من هم اهل دور انداختن و هدیه دادن! نیستم. عوضش شیر کنیم اینجا تا به جای اینکه دوباره تو قفسه ها خاک بخورند چند تا جوون بتونن استفاده کنن.

خبر جدید! دیشب هم دو تا سی دی از NANA ؛ سی دی ماکسی که تک آهنگ هست ولی مثلا 4 ورژن یه آهنگ روشه رو ریپ کردم به صورت FLAC ک دیدید من اگه خودم از صفحه و سی دی ریپ کنم FLAC ریپ می کنم و برام mp3 اینا ارزش نداره چون فرمت های ضعیفی هستند و وقتی اورژینال دستم هست دلیلی نداره کیفیت رو بیارم پایین. الان که ظرفیت ها هم زیاد شده هم هاستینگ ها و هم هارد ها و کسی که دنبال موزیک خوب هست براش چند گیگا بایت چیزی نیست که بخواد با فرمت هایی مثل wmv ,mp3 کیفیت رو خراب کنه.

چند تا خواهش
غیر از مواردی که مربوط به سایت، انجمن هست و باید رعایت بشه . چند تا مورد رو خواهش دارم.
-زدن پست و ارسال محتوا در این تاپیک آزاد موردی نداره و استقبال هم میشه که این تاپیک و کل انجمن و در نهایت سایت پربار بشه.
-زدن Mirror و آپلود دوباره روی هاست ها اشکالی نداره
-بردن محتوا و پست زدن در سایت های دیگه حتی اگه اسم من هم حذف کنید من مشکلی ندارم
- اگه درخواستی دارید فقط یک پست و بدون اسپم کردن بفرمایید اگه داشتم یا تونستم گیر بیارم تقدیمتون می کنم.
- من یک نخودی و کوچکترین عضو این سایت هستم و ادعایی ندارم که همه چی کامل ( لینک -مطلب..) باشه یا صد در صد درست باشه. مثلا یکی میگه DJ BOBO سبک راک نیست. من میگم هست. یعنی بحث در این مورد فایده ای نداره و این جور بحث ها خلاف قوانین سایته و من از الان حق رو به طرف مقابل میدم. احترام به همدیگه و قوانین سایت و مدیریت. اگه لینک خرابه ؛ اسمی اشتباهه بهم بگین اصلاح می کنم. متاسفانه چند تا لینک تو تاپیک راک و متال خراب بود و خودم متوجه شدم و درست کردم.
-من با فروش آیتم های خودم چه به صورت فیزیکی چه به صورت لینک راضی نیستم. من عکس کاور و سی دی رو برای زیبایی کار و اصالت کار و آرشیو دوستان میزارم . گرچه من نه متوجه میشم نه می تونم پیگیری کنم ولی قلبا راضی نیستم .

خبر فوق جدید و خوب: دیشب 45 تا ماکسی اورژینال دستم رسید تا باز کردن این تاپیک صبر می کنم بعد اینجا میزنم تو راک نمی زنم. (آپدیت رسیدند به سلامتی )

خبر جدید: صفحه Chromatica Lady Gaga رسیده و باید برم تحویل بگیرم. این ششمین آلبوم لیدی گاگا هست که حدود چند ماه قبل ریلیز شده. الان پک های خیلی خوب وینیل اومده خیلی خوشگل و خیلی تمیز. آلبوم به صورت وینیل ممکنه چند ماه بعد از ریلیز استیم و CD بیاد و مسترینگ هم سفارشی و عالی هست و من هم دیگه CD نمی خرم و اگه سی دی بیاد دستم مگر آلبوم اصلا وینیل نداشته باشه یا اینکه مجانی سی دی بهم بدن که شکر خدا کسی که مجانی به ما خوراک برسونه (موزیک خوراک روح است) هستش که اصلا کار ما به تورنت و .. نمیکشه.

اینم دو تا کار عالی از NANA از اون مجموعه 45 تایی که قراره دو تا از نانا ها رو پست کنم . اینجا وقتی تاپیک توسط مدیریت محترم تایید بشه.

کاتالوگ تاپیک برای پیدا کردن موزیک مورد نظر وقتی تاپیک حجیم شد
لینک هم جلوی عکس صفحه یا CD میزارم ولی خود صفحه هم برای توضیحات ببنید.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])آپلود شد. [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] آپلود شد. (sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])آپلود شد. (sm93) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] />)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])آپل� �د شد. (sm93)

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])آپل� �د شد. (sm93)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])آپلود شد. (sm93)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])آپلو� � شد. (sm93) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

BG THE PRINCE OF RAP
CAN WE GET ENOUGH

vinyl
06-26-2020, 04:28 PM
Nana (2) ‎– Darkman

Genre:Hip Hop
Stil:Pop Rap Jahr:1996

FLAC 143mb Audio: FLAC (framed) 44100Hz stereo 1411kbps [Audio]

باز هم قسمت شد در خدمت عزیزان باشم. این رو ترو تازه از روی همون پکیچ دیروزی که گفتم ریپ کردم و اسکن کردم. یه زمانی با این آهنگ خیلی حال می کردم. ولی سبک محبوبم رپ و هیپ هاپ و بلک نیست. بد نیست بعضی وقتا آدم سبک های دیگه رو گوش کنه. [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Trackliste

Darkman (Radio Man)
3:44

Darkman (Mission Edit)
3:52

Darkman (Full Range Mix)
5:56

Darkman (Da Raemeks)
4:48

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

لینک دنلود(sm185)
143MB zip audio flac [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

هر گونی خرابی را گزارش دهید.

هر گونه خرابی را گزارش کنید

vinyl
06-26-2020, 07:10 PM
NANA LONELY نانا تنها Nana (2) ‎– Lonely Label: Suburban ‎– 573 633-2, Suburban ‎– 573 633 2 Format: CD, Maxi-Single Land: Germany : 07 Mar 1997 Genre: Hip Hop Stil: Pop Rap flac Hiphop/Rap RIP CD MAXI
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])TracklisteVe rberge Mitwirkende 1 Lonely (Radio Mix) 3:51 2 Lonely (Extended Mix) 6:21 3
Lonely (Club Remix) (14-Tage-Lebenslänglich-Mix)
Remix – Rollocks ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, v.d. Toorn ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] لینک دنلود[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 115 مگ فرمت FLAC

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vinyl
06-28-2020, 02:07 AM
Magic Affair -Omen III CD rip ریپ از سی دی ماکسی فیزیکی خودم به صورت Flac من این گروه رو نمیشناختم ولی خیلی موزیک دنس عالی برای ماشین و اینا از همون مجموعه 45 سی دی که دستم رسیده کشف شد کاراش برای ماشین برای ساختن flac انجام شد و توفیق شد اینجا هم تقدیمتون کنید. این چیز خوبیه . حتما بگیرید چون ماکسی هست زیاد هم حجیم نیست. لیست ترک ها 01 Omen III (Cyber-remix) 02 Omen III (Cyber-Hyper-remix) 03 Omen III (single version) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دانلود فایل (sm118) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] چیز خوبیه. فقط همین

mahmudreza
06-28-2020, 07:22 PM
اول سلام
دوم واقعا خسته نباشی
بنظرم تاپیکت تخصصی ترین تاپیک خارجی تا به امروز بوده
سوم اینکه چرا گفتی فرمت WAV پائینه یا کیفیت رو خراب میکنه؟!
طبق اطلاعات من که قسمتیش هم از همین سایت هست WAV بالاترین کیفیت خروجی از ریپ رو میده بعد فلک و بعد کیفیتای دیگه
لطفا توضیح بده

vinyl
06-28-2020, 07:31 PM
اول سلام دوم واقعا خسته نباشی بنظرم تاپیکت تخصصی ترین تاپیک خارجی تا به امروز بوده سوم اینکه چرا گفتی فرمت WAV پائینه یا کیفیت رو خراب میکنه؟! طبق اطلاعات من که قسمتیش هم از همین سایت هست WAV بالاترین کیفیت خروجی از ریپ رو میده بعد فلک و بعد کیفیتای دیگه لطفا توضیح بده

من wmv ,wma یعنی windows meda audio رو گفتم نه wave بخون بالا رو

کاملا درسته ولی wave فرمت استاندارد سایت های وارز و تورنت نیست و همه دستگاههای مدرن هم نمی خوننش. حداقل مارکهای مطرح flac رو می خونن. من قدیم سی دی آدیو که دستم میرسید سریع wav می کردم و mp3 نمی کردم.
اگه من بخوام wav بزارم فایل 500 مگی میشه 1.2 گیگ و تازه پخشش هم استاندارد نیست. به تئوری میگن که flac کیفیت رو پایین نمی آره ولی من اینجور فکر نمی کنم. قدیم ا هم میگفتن که mp3 320k هیچ افت کیفیت نداره. ولی الان میگن نه

vinyl
06-29-2020, 11:55 PM
NO MERCY Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) فرمت فلکflac Audio: FLAC (framed) 44100Hz stereo 1411kbps [Audio] یه زمانی با این چه خاطره داشتم . داشتم کارتن سی دی ها رو زیر و رو می کردم دیدمش و چند روز گوش می کردم و الان هم ریپ کردم و اسکن کردم و گفتم تا با شما ها شیر کنم بدونید ما با چه موزیکهایی جوونی کردیم (مثلا) امیدارم که خوشتون بیاد فقط مدل موها رو کاور داشته باش ! ای یادش بخیر ... 42817 [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Trackliste Verberge Mitwirkende 1 Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) (Radio Version) 3:58 2 Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) (Ibiza Club Mix) 6:30 3 Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) (Manumission Trance Mix)
Remix [Uncredited] – Kai MacDonald ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 6:30 4 Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) (Acapella Version) 5:25 لینک دانلود (sm128) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] هر گونه خرابی را گزارش کنید

vinyl
07-03-2020, 12:52 PM
DJ Bobo ‎– Amazing Life

flac
CD Rip

این هم از آرشیو خودمو . دقت به خرج دادم. امیدوارم خوشتون بیاد

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(40)/discogs-images/R-683463-1301190988.jpeg.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) More Images ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

DJ BoBo ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Amazing Life

Label:
DJ BoBo Records ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– 0003025MIN
Format:
CD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Maxi-Single, Enhanced

Country:
Germany ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Released:
2005 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Genre:
Electronic ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Style:
Trance ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Euro House ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Disco ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Tracklist Hide Credits

1
Amazing Life (Radio Dance Version)
Remix – AJ Duncan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Phil Wilde ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

3:37

2
Amazing Life (Radio Pop Version)
Producer – Axel Breitung ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), René Baumann ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]é-Baumann)

3:26

3
Amazing Life (Extended Dance Version)
Remix – AJ Duncan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Phil Wilde ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

6:46

4
Amazing Life (Commander Tom Remix)
Producer – Commander Tom ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Oliver Böhm ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]öhm)*Remix – Commander Tom ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

5:15

5
Party Delight
Music By, Lyrics By, Producer, Instruments – D. Fact ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, Frank Lio ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Vocals [Female] – Jane Bogart ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

CD-ROM Part:

Video
Amazing Life (Video Clip)

Companies, etc.

Phonographic Copyright (p) – Yes Music AG ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Copyright (c) – Yes Music AG ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Distributed By – Edel ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Published By – DJ Bobo Publishing ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Published By – Bishop Songs ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Published By – Syndicate Songs II ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Recorded At – Bishop Studios ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Pressed By – Optimal Media Production ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) – A523607

لینک دانلود

هر گونه خرابی را گزارش کنید

vinyl
07-05-2020, 06:03 PM
Masterboy ‎– Everybody Needs Somebody 1993
4 تراک
فرمت flac
ریپ از CD اورژینال

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Masterboy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])‎– Everybody Needs Somebody

Genre:

Style:
Eurodance ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Year:
1993 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Tracklist

Everybody Needs Somebody (Single Edit)

3:55

Everybody Needs Somebody (Up & Down Mix)

6:05

Everybody Needs Somebody (Italo Mix)
6:00

Everybody Needs Somebody (Italo Mix Instrumental)

4:37

لینک دانلود(sm10)

vinyl
07-16-2020, 06:34 PM
B.G. The Prince Of Rap - Can We Get Enough

برای ماشین آماده کردم و استفاده کردم چیز خوبی بود. البته سبک محبوب من نیست. رپ و تکنوی قشنگیه

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(40)/discogs-images/R-6935328-1519020113-6400.jpeg.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
B.G. The Prince Of Rap ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Can We Get Enough? (Remix)

Label:
Dance Pool ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– 659788 2
Format:
CD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Maxi-Single

Land:
Australia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Veröffentlicht:
1993 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Genre:
Stil:
Euro House ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

TracklisteVerberge Mitwirkende

1
Can We Get Enough? (Remix)
Remix – Jam El Mar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

6:29

2
Can We Get Enough? (Meta Force Mixx) (Rap Louder)
Remix – H.P. Felber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, M. Rödiger ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

13:04

3
Can We Get Enough? (Artwork Mix)
Remix – B.G. The Prince Of Rap ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

5:46

Unternehmen usw.

Manufactured By – Sony Music Entertainment (Australia) Limited ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Distributed By – Sony Music Entertainment (Australia) Limited ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Mitwirkende

Artwork By [Cover], Photography – W.A. Motzek
Lyrics By – B.G. The Prince Of Rap ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Jam El Mar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Music By – Jam El Mar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Stefan Benz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Producer – Jam El Mar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])