PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیسکوگرافی گروه AQUA به صورت Flac همراه کاور ها

vinyl
06-27-2020, 03:51 PM
دیسکوگرافی گروه AQUA به صورت Flac همراه کاور ها درود بر همگی این تاپیک رو اختصاص دادم به دیسکو گرافی گروه آکواAQUA خالق اثر BARBIE GIRL که خوشبختانه تمام منابعش هم موجوده برای ارسال با کاور ها و به صورت Flac

یکی از گروه هایی بوده که واقعا روی احساس موسیقی من اثر قوی گذاشته گرچه متاسفانه به خاطر روند موسیقی روز نتونست دوام بیاره. این گروه ها زود کارشون میگیره و گل می کنن ولی زود هم از رونق می افتن. اصولا گروه های به اصطلاح HIT عمر درازی ندارند.آخرین آلبوم این گروه بسیار نایاب و بسیار سخت هم برای خریدن هم برای دانلود کردن هست ولی تونستم بلاخره توی سایتی گیر بیارم حتی با فرمت flac. آخرین آلبوم به اسم Megalomania بعد از آکواریوم و آکواریوس و وقفه طولانی که البته نتونست این گروه رو نجات بده و فروشی هم نداشت. با این وجود گیر آوردنش هم راحت نبود.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آپلود شد(sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آپلود شد(sm93)

مگالومانیا -این مهمه ! احتمالا نشنیدی ! آپلود شد(sm93)

Doctor Jones
ماکسی 7 تراک

آلبوم سوم AQUA -MEGALOMANIA سال انتشار 2011 سبک پاپ /دنس اولین پست رو انجا می زارم مال آخرین آلبومشونه بعد منتقل میشه به آخر.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Tracklist
Playmate To Jesus 4:48
Dirty Little Pop Song 3:51
Kill Myself 3:31
Like A Robot 3:39
Viva Las Vegas 3:24
No Party Patrol 3:22 Come N' Get It 3:27 .Sucker For A Superstar 3:20 Be My Saviour Tonight 3:17 How R U Doin? 3:23 If The World Didn't Suck (We Would All Fall Off) 3:21

دانلود ترینت بیت +مدیا فایر+پیکو (sm118)

Noise
06-28-2020, 02:18 AM
یه کامپیوتر قدیمی دارم من رو اون فک کنم البوم اخرشون ک میگی سختم گیر میاد رو من داشتم (sm50)

vinyl
06-28-2020, 02:13 PM
یه کامپیوتر قدیمی دارم من رو اون فک کنم البوم اخرشون ک میگی سختم گیر میاد رو من داشتم (sm50)
flac بود؟

Noise
06-28-2020, 05:48 PM
flac بود؟

نه 320 عه فک کنم...

izeh
06-28-2020, 07:10 PM
دمت گرم عاااالی (sm10)

izeh
06-28-2020, 07:11 PM
میشه الباقی آلبوم های دیگه رو قرار بدی ؟

vinyl
06-28-2020, 07:18 PM
میشه الباقی آلبوم های دیگه رو قرار بدی ؟

عزیزی؛
دو تا آلبوم دیگه داره میدونید AQUARIUM و AQUARIUS
من ازش یه سی دی فیزیکی ماکسی تو آرشیو و یه صفحه نفیس مال دیسکو ریمیکس دارم.
الان کارای AQUARIUS رو کردم باید فقط آپ کنم.

vinyl
06-28-2020, 08:12 PM
AQUA AQUARIUS
آلبوم دوم گروه آکوا
انتشار فوریه سال 2000 (بیست سال پیش)
البته این آلبوم موفق بوده و هنوز هم دوست داشتنیه

Track listing[edit ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Aqua_album)&action=edit&section=3)]

All tracks written and produced by Søren Rasted ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) and Claus Norreen ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), except where noted.

No.
Title
Length

1.
"Cartoon Heroes ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])"
3:38

2.
"Around the World ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Aqua_song))"
3:28

3.
"Freaky Friday"
3:45

4.
"We Belong to the Sea"
4:18

5.
"An Apple a Day"
3:37

6.
"Halloween" (writers: Rasted, Norreen, René Dif ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]))
3:49

7.
"Good Guys"
3:58

8.
"Back from Mars"
4:03

9.
"Aquarius"
4:21

10.
"Cuba Libre" (writers: Rasted, Norreen, Dif)
3:36

11.
"Bumble Bees ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])"
3:52

12.
"Goodbye to the Circus"

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

لینک دانلود(sm118)

دوستون دارم(sm127)

vinyl
06-29-2020, 12:46 AM
آلبوم اول
انتشار سپتامبر 1997
من اون موقع جوون بودم
به صورت فلکFlac
AQUA AQUARIUM

این آلبوم با آهنگ معروف باربی گرل BARBIE GIRL واقعا مرز های یورو دنس رو جابه جا کرد. یادش بخیر فردا یه خاطره اینجا راجع به آلبوم می نویسم بچه ها منتظرن باید لینک رو بزارم این مهم تره
Tracklisteلیست ترک ها

1
Happy Boys & Girls
3:37

2
My Oh My
3:25

3
Barbie Girl
3:16

4
Good Morning Sunshine
4:03

5
Doctor Jones
Written-By – A. Øland ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

3:22

6
Heat Of The Night
Producer [Vocals] – Johnny Jam & Delgado ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

3:33

7
Be A Man
Producer, Mixed By, Arranged By – P. Adebratt ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*, T. Ekman ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

4:22

8
Lollipop (Candyman)
3:35

9
Roses Are Red
3:43

10
Turn Back Time
4:09

11
Calling You
Producer [Vocals] – Johnny Jam & Delgado ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Producer, Mixed By, Arranged By – R. Dif ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

3:33

Aqua ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Aquarium

Label: MCA Records ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– MCAD-11705 Format: CD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Album Land: US ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Veröffentlicht: 09 Sep 1997 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Genre: Electronic ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Pop ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Stil: Euro House ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ای جوونی کجایی 23 سال پیش
لینک دانلود(sm10)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

vinyl
06-30-2020, 08:25 PM
DR JONES AQUA
CD MAXI
FLAC
7 تراک
این از آرشیو CD خودمه پس مطمئنه.
. فعلا فقط مدیا فایر آپلود کردم.
ترین بیت هم در پست قرار گرفت
پیکوفایل یا خرابه یا اینترنت من ضعیف شده نمی تونم آپ کنم.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(40)/discogs-images/R-158524-1228685974.jpeg.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) More Images ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Aqua ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– Doctor Jones

Label:
Universal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ‎– UMD 80447
Format:
CD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Maxi-Single

Country:
Europe ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Released:
Oct 1997 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Genre:
Electronic ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Style:
House ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Euro House ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Trance ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Tracklist Hide Credits

1
Doctor Jones (Radio Track)
3:25

2
Doctor Jones (Extended Mix)
5:12

3
Doctor Jones (Adrenalin Club Mix)
Remix, Producer [Additional Production] – Metro (3) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

6:26

4
Doctor Jones (Molella And Phil Jay Mix)
Remix, Producer [Additional Production] – Molella And Phil Jay ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

5:26

5
Doctor Jones (MPJ Speed Dub)
Remix – MPJ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*Remix, Producer [Additional Production] – Molella And Phil Jay ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])*

5:37

6
Doctor Jones (Antiloop Club Mix)
Remix, Producer [Additional Production] – Antiloop ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

10:01

7
Doctor Jones (D-Bop's Prescription Mix)
Remix – Andy Allder ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), D-Bop ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]), Dave Cross ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

8:02

Companies, etc.

Record Company – Universal Music ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Record Company – BMG Entertainment ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Phonographic Copyright (p) – Universal Music (Denmark) A/S ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Copyright (c) – Universal Music (Denmark) A/S ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Distributed By – BMG ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Published By – MCA Music Scandinavia AB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Produced For – Rive Droite Music Productions ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vinyl
07-02-2020, 03:46 PM
کاور های آلبوم مگالومانیا خیلی خیلی نفیس حجم 350 مگ بدون افت

PNG

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]