توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اهنگ های یونانی مورد علاقه من
ساعد باقری
10-16-2021, 12:23 PM
سلام دوستان در اینجا میخوام بهترین اهنگ های یونانی که شنیدم رو با شما به اشتراک بذارم امیدوارم خوشتون بیاد .
1_antonis remos_ lene
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Αντώνης_Ρέμος_Λένε_antonis_remos_l ene_official_lyric_vi_0mg4703kexs_140_e6kt.mp3/)
اهنگ شماره 2 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _6kt8xcituke_140_kenp.mp3/)
اهنگ شماره 3 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Για_τον_ίδιο_άνθρωπο_μιλάμε _Β._Καρράς_Π._Παντελίδης_s90dgts jvnq_140_ejwl.mp3/)
اهنگ شماره 4 : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] m4ib.mp3/)
اهنگ شماره 5 : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] elis_y-ziozri9yk_140_p1oz.mp3/)
آهنگ شماره 6 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Παντελής_Παντελίδης_Τέτοια _Αγάπη_Δεν_Αξίζω_myyzepjmfka_140_2z47 .mp3/)
آهنگ شماره 7:[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Θέμης_Αδαμαντίδης_Στην_Καρ� �ιά_th_e7x.mp3/)
اهنگ شماره 8 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Παντελής_Παντελίδης_Καράβι α_Στο_Βυθό_gewrnc4-gs_140_w07l.mp3/)
اهنگ شماره 9 : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 3/)
اهنگ شماره 10 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اهنگ شماره 11 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Τha_Αnapneo_new_song_2011_c7ra6 q-yx7o_140_a5gx.mp3/)
اهنگ شماره 12 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]ΑΛΕΚΟΣ_ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ_ΣΤΗΝ_ΥΓΕ� �Α_ΤΗΣ_ΑΧΑΡΙΣΤΗΣ_hd_ogls.mp3/)
اهنگ شماره 13 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Νίκος_Μακρόπουλος_Θα_περνά� �_καλά_hxu0.mp3/)
اهنگ شماره 14 :[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hosein333
10-17-2021, 04:51 AM
(sm10)
reza mehrpoor
10-18-2021, 03:59 AM
tanx
ساعد باقری
02-20-2022, 11:36 PM
آهنگ جدید نیکوس ورتیس
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Νίκος_Βέρτης _Που_Να_Γυρνάς_o_w5_jnkhnxnw_w6us.mp3/
44042
ساعد باقری
02-21-2022, 07:10 PM
اهنگ یونانی زیبا از جورجیوس مازوناکیس
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
44043
ساعد باقری
02-22-2022, 05:41 PM
آهنگ زیبای فرانسوی به نام Je te le donne
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ciel_yh_6sofyklg_my3i.mp3/)
44044
ساعد باقری
02-26-2022, 10:53 PM
یک اهنگ یونانی نسبتأ قدیمی و متفاوت به نام emeis
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 17.mp3/)
44045
ساعد باقری
02-27-2022, 06:59 PM
یک اهنگ یونانی دیگر از یکی از خواننده های مورد علاقم یعنی آنتونیس رموس، این اهنگ حداقل برای سیزده سال پیش هست .
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mp3/)
44046
ساعد باقری
03-04-2022, 09:24 PM
آهنگ جدید نیکوس ایکونومپولوس
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Νίκος-Οικονομόπουλος-Πάλι-Γύρισα-Official-Music-Video-4-q9CE6Z5fLTs.mp3
بهترین اهنگی از که از این خواننده شنیدم اهنگ mi figis tora بود ،،پيشنهاد میکنم اون اهنگ رو هم گوش بدید .
44047
ساعد باقری
03-07-2022, 05:51 PM
1-یک اهنگ زیبا دیگر از نیکوس ایکونومپولوس که به نظرم جزو بهترین کارهاش هست .
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] eo_dyx3-ci0dta_140_kmj1.mp3/)
2-یک اهنگ ایتالیایی قدیمی از pupo ؛که به نظرم صداش خیلی جذابه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
3-نمیتونیم این موضوع رو انکار کنیم که سلایق موسیقی افراد با هم فرق میکنه مثلا خود من دوست دارم وقتی اهنگی رو میشنوم حداقل بیست سی ثانیه اول اهنگ صدای گیتاری پیانویی ویالونی بشنوم بعد وکال شروع بشه ،واقعا وقتی یک اهنگی میشنوم که خواننده اول بسم الله شروع به خوندن میکنه حالم بد میشه ،(البته استثنا هایی هم وجود داره) اهنگ سومی که میخوام معرفی کنم یکی از اهنگ هایی هست که واقعا اینترو فوق العاده ای داره از نظر من ،نمیدونم چند نفر اینجا سریال کره ای امپراطور دریا رو دیدند اما علاقه مندان به این سریال احتمالا علاوه بر لذت از خود سریال ،از اهنگ های بی کلام و با کلام فوق العادش هم لذت بردند ،این اهنگ با ویالون سوزناکی شروع میشه و بعد با پیانو ادامه پیدا میکنه و وکال شروع میشه ،هر چند از برخی آه و ناله های خواننده در بعضی قسمت ها خیلی خوشم نمیاد ولی نمیتونم باز هم از این ملودی شاهکار به راحتی عبور کنم .
ساعد باقری
03-19-2022, 11:40 PM
آهنگ یونانی خاطره انگیز به نام esi از لمبیس لیویراتوس
ساعد باقری
03-20-2022, 12:16 AM
یکی دیگر از بهترین اهنگ های آنتونیس رموس
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Αντώνης_Ρέμος_Σπασμένα_Κομ� �άτια_xm97.mp3/)
44049
ساعد باقری
04-20-2022, 08:53 PM
آهنگ زیبای ma de ginete از آنتونیس رموس
44077
ساعد باقری
05-11-2022, 02:14 AM
آهنگ زیبای ELA NA DEIS از جورجیوس مازوناکیس
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] zqnkpa1x8uo_140_ultc.mp3/)44076
ساعد باقری
05-12-2022, 08:40 PM
بدون تردید نیکوس اویکونوموپولوس یکی از محبوب ترین خواننده های مرد معاصر یونانیست ،که چند تا از اهنگ هایی از او که مورد سلیقه من هم بود رو در صفحات قبل معرفی کردم از جمله اهنگ شاهکار mi fi gis tora .
در اینجا یکی از اهنگ های حدود یک سال اخیرش که تازه باهاشون ارتباط برقرار کردم رو قرار میدم .
پیشنهاد میکنم برای لذت بیشتر وارد این لینک بشوید و موزیک ویدئو رو همراه با زیرنویس فارسی مشاهده کنید ،ترجمه دقیق و خوبی هم داشته ،من خودم وقتی ترجمه این اهنگ رو از اینحا دیدم بیشتر جذب این اهنگ شدم ترانش در عین سادگی زیباست .
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Νίκος_Οικονομόπουλος_Εμένα _Να_Ακούς_official_music_vide_bbv_zauohdg_1 40_n4qs.mp3/)44078
ساعد باقری
05-12-2022, 09:15 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
از این لینک هم میتونید آهنگ زیبای دیگر اخیر این خواننده رو همراه با موزیک ویدئو و ترجمه فارسی ببینید و بشنوید البته ترجمش خیلی دقیق نیست ولی تا ۷۰ درصد کار راه اندازه ،این اهنگش خصوصا از نظر موزیک به نظرم حتی از قبلی هم قوی تره .
ساعد باقری
05-12-2022, 09:59 PM
آهنگ جدید نیکوس ورتیس به نام zise منتشر شد .
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Νίκος_Βέρτης_Ζήσε _tolis_panagiotou_re_7girbxfyjni_140_kbhq.mp3/)
ساعد باقری
05-12-2022, 10:21 PM
آهنگ جدید نیکوس ورتیس رو پسندیدم ،آهنگ ریتمیک باحالیه ،چیزی که واسم جالب بوده اینه که از آهنگ های ریتمیک این چند سال اخیرش بیشتر از بقیه آهنگ های اخیرش خوشم اومده ،خصوصا آهنگ sagapao که فوق العاده بود به نظرم ،آهنگ قبلیش رو خیلی باهاش حال نکردم اما این اهنگ جدید در مجموع با سه بار گوش دادن فعلا دوست داشتم ،البته در این که نیکوس ورتیس آهنگ های شاهکار زیادی در گذشته داشته و احتمالا معروف ترین خواننده یونانی معاصر حداقل در کشور ماست شکی نیست اما به نظرم در حال حاضر موفق ترین خواننده چه از نظر آماری و چه از نظر کیفیت موزیک نیکوس اویکونوموپولوس باشه ،متاسفانه خیلی با آهنگ های جدید نیکوس ورتیس یا انتونیس رموس که جزو خواننده های مورد علاقم هستند ارتباط نگرفتم ،البته شنیدم قراره نیکوس ورتیس به زودی یک آلبوم بده ،ببینیم در البوم جدید چه پیش میاد .
ساعد باقری
06-20-2022, 01:35 PM
آهنگ جدید نیکوس اویکونوموپولوس
44085
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Νίκος_Οικονομόπουλος_-_Όσο_Τίποτα_Σε_Θέλω__jlxz.mp3/)
ساعد باقری
06-20-2022, 01:53 PM
آهنگ جدید اسمش (Oso Tipota Se Thelo) به معنای تا زمانی که چیزی از تو نمیخوام هست .
ترانه ساده و عاشقانه ای داره که مورد قبول هست .
ملودی کلامش رو هم من خودم دوست داشتم و حس خوبی به من داد ،فکر میکنم از ترومپت هم در این آهنگ استفاده شده که به زیبایی آهنگ افزوده.
در مجموع آهنگ تابستانی قابل قبولی بود از نظر من و انتقاد هایی که برخی ها به این آهنگ داشتند رو من درک نمی کنم .
شاید البته دلیل بعضی انتقاد ها توقعات زیادی هست که از ایکونومپولوس به عنوان پرچمدار جدید موزیک فولک در یونان وجود داره .
در مجموع درسته این آهنگ شاهکار نیست و به پای خیلی از کار های جدید نیکوس نمیرسه ،اما برای چند بار گوش دادن به نظرم آهنگ خوبی هست .
ساعد باقری
06-21-2022, 03:14 PM
اجرای زنده زیبا آهنگ pernas kala از جیانیس پلوتارهوس و پسرش .
این آهنگ جزو شاهکار های جیانیس هست از نظر من و ترانه زیبایی هم داره ،اگر چند بار این آهنگ رو همراه با ترانش بشنوید و سلیقتون شییه خودم باشه قطعا عاشقش میشید .
یک آهنگ با ملودی کلامی که اوج و فرود داره و پیانو و ساکسیفون زیبا به کار برده شده در آهنگ همراه با اجرای بی نقص جیانیس و البته ترانه زیبا .
پسر جیانیس هم واقعا عجب اجرای زنده خوبی داره ،مخصوصا اوج آهنگ رو به نظرم خیلی خوب خوند .
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]Γιάννης_Πλούταρχος_Γιώργος _Κακοσαίος_-_Περνάς_Καλά_(panik_concert_by_xiaomi)_-_official_live_video(1080p_hd)_aknk.mp4/)