PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود شوی نوروزی 1381 طنین با کیفیت خوب

musical123
06-03-2024, 07:31 PM
دانلود شوی نوروزی 1381 طنین با کیفیت خوب:

part 1

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

part 2

part 3

part 4

part 5

اینم کانال تلگرام این ویدیوها

hamid562000
06-03-2024, 09:41 PM
سلام ممنون از زحمتتون طنین 1378 هم دارید

ehsan1361
06-04-2024, 10:12 AM
و باز هم(sm10)
زمانی که پاکروان هنوز پاکروان بود ... پاکروان یهو کشید کنار معلوم نشد واسه چی ... ( از این نظر منو یاد خودم میندازه ...(sm120))
یه نکته دیگه در مورد شوهای سال 81 و 82 که گفته نشده همزمانیش با ظهور شبکه ماهواره ای در کف تهران ( مهاجر و ایران موزیک) و موسیقی زیرزمینی داخلی بود که قارچ گونه رشد کرد و پرطرفدار شد ... نسل دهه شصتی ها ( که من هم جزیی از آنها بودم ...) حکم نسل z الان رو داشتن خیلی استقبال کردن ( البته من هرگز استقبال نکردم ...(sm120)) و رقیب سختی برای لس آنجلسی ها پدیدار شد ... اصلاً هدف هم همین بود که موسیقی لس آنجلسی و شبکه های ماهواره ای رو ضعیف کنن و در کنارش با حمایت پنهانی از موسیقی زیرزمینی باعث گرایش دهه شصتی ها به داخل و در نهایت موسیقی رو نابود کنن ... کاملاً هم موفق شدن ...!!!
شما تصور کن مهاجر و ایران موزیک و بعدها هما بیان کف تهران دفتر بزنن ...!!! شبکه ماهواره ای در کف تهران ...!!! چیزی که هرگز تکرار نمیشه رو برای نابودی موسیقی زیر بارش رفتن و در نهایت با ظهور مموتی درشو بستن و جشن نابودی موسیقی گرفتن ... البته شاید اولش هدفشون عوض کردن ذائقه دهه شصتی ها بود ولی پایانش براشون رویایی تر از تصوراتشون شد یعنی نابودی موسیقی و وابستگی لس آنجلسی ها به داخلی ها ...
البته ظهور فیسبوک و اینستاگرام هم نقش مهمی در این وضعیت داشت که در این مقال نمی گنجد ...
ببخشید زیاد حرف زدم مثل همیشه ...(sm25)(sm120) دلم پره ...(sm120)

musical123
06-04-2024, 11:09 AM
اره به ترتیب میگذارم

musical123
06-04-2024, 11:11 AM
بله آقا احسان. حرفای شما درسته. متاسفانه سیاست بدی پشتش بود

ninalak
06-04-2024, 06:16 PM
بهترین شوی نوروزی طنین ۷۲ بنطرم ۷۷ طنین بود متصفانه کسی کیفیت اورجینالشرکتی نداره فقط طنین 2000وطپش 81 وترانه 80شرکتی اومدبازار اونم DVD

ghasemshah
06-04-2024, 11:05 PM
(sm10)