توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود فول آلبوم Bendeniz باکیفیت 320 + کاورها
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Bendeniz - I BenDeniz 1993 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - II 1995 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - III 1996 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - Bendenizden 1998 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - Kurtulamiyorum 1999 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - Zaman 2001 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - Ask Yok mu Ask 2005 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - Degistim 2006 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - Olsun 2009 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - Benden Izler 2011 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz - Bendeniz Sarkilari 2000 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Bendeniz & Harun Kolcak - Biz 1994 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دمت گرم MoRe عزیز ، من چون از آرشیو ام آپ میکنم نمیتونم زیاد همراهیت کنم ، الان یه آلبوم دارم آپ میکنم اگه آپ شه بعد 4 بار که به 90 % رسیده ، موفق شدم به آپلود
خواهش میکنم. ممنون از زحماتی که میکشی (sm10)
p@RH@m
09-21-2014, 10:56 PM
خواهش میکنم. ممنون از زحماتی که میکشی (sm10)
پایدار و سلامت باشی دوست خوبم
(sm10)
p@RH@m
09-21-2014, 10:59 PM
of bu ne isve canim bu ne naz
usandik artik sev biraz
yok ayri gayri gecmiyor
kavusalim gel bu yaz
Harun colcak اصن یه چی دیگه اس (sm127)
ممنونم از این فول آلبوم من عاشق این خواننده هستم