توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آلبوم " روی در آفتاب - علیرضا قربانی، صادق چراغی "
Muhammad
09-27-2014, 11:04 PM
دوستان اگه کسی اورجینال این آلبوم رو داره لطفا بهم خبر بده. ممنون
Bitrate 320kbps Ferquency 48000
ترانهسرا: مولانا
آهنگساز: صادق چراغی
تنظیمکننده: صادق چراغی
نوازنده: مجتبی روزبه، شهاب شهریاری، سینا جهانآبادی، محمدباقر زینالی، شهریار فریوسفی، علی توکلی، بهرنگ بقایی، سعید نایبمحمدی، مرتضی شمس خسرو، لعیا ولینژاد، فرزاد عباسی، پویا سرایی، صادق چراغی، سینا خشک بیجاری، جلال امیرپورسعید، مهران امیراصلانی، هما روحافزا، رضا فرهمند
میکس: اندیش باباقربان
مسترینگ: اندیش باباقربان
سبک: سنتی
دسته: استودیو
فرمت: سیدی
تاریخ انتشار: 1386
ناشر: بنیاد رودکی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Muhammad
09-28-2014, 09:35 PM
دوستان دیگه لطفا زحمت نکشید امروز تموم انقلاب رو سر زدم اما دریغ از یک نسخه از این اثر ... به هر حال این بعداظهر رو رفتم بنیاد فرهنگی و هنری رودکی اونجا هم همه قسمت های بنیاد رو گشتم اونجا هم دریغ از یک نسخه اما در آخر در حال خروج از بنیاد بودم قسمت مرکز آموزش هنری بنیاد فرهنگی و هنری رودکی رو دیدم که اونجا رو نرفته بودم با مراجعه به اونجا خوشبختانه 2 نسخه از اثر رو داشتن که هر 2 نسخه رو ازشون گرفتم.
با تشکر و قدردانی از همه کسانی که در مرکز آموزش هنری بنیاد فرهنگی و هنری رودکی فعالیت می کنند.
devil1976
09-28-2014, 09:46 PM
راه مشارکت برای داشتن این اثر چیه ؟
Muhammad
09-28-2014, 09:52 PM
راه مشارکت برای داشتن این اثر چیه ؟
اطلاع رسانی خواهد شد.
eteraz
09-29-2014, 11:32 AM
دیر این تاپیک رو دیدم
وگرنه من اورجینالشو دارم و برات آپ میکردم
درود
SaSan69
09-29-2014, 10:44 PM
ایوالله..البوم کمیابیه انصافا..پیدا نکردم..
p@RH@m
09-29-2014, 10:54 PM
دوستان دیگه لطفا زحمت نکشید امروز تموم انقلاب رو سر زدم اما دریغ از یک نسخه از این اثر ... به هر حال این بعداظهر رو رفتم بنیاد فرهنگی و هنری رودکی اونجا هم همه قسمت های بنیاد رو گشتم اونجا هم دریغ از یک نسخه اما در آخر در حال خروج از بنیاد بودم قسمت مرکز آموزش هنری بنیاد فرهنگی و هنری رودکی رو دیدم که اونجا رو نرفته بودم با مراجعه به اونجا خوشبختانه 2 نسخه از اثر رو داشتن که هر 2 نسخه رو ازشون گرفتم.
با تشکر و قدردانی از همه کسانی که در مرکز آموزش هنری بنیاد فرهنگی و هنری رودکی فعالیت می کنند.
درست میفرمایید ، این آلبوم قرار بود تجدید چاپ شه که متاسفانه تا حال خبری نیست
منم با مکافات زیادی و شانسی تونستم چند ماه پیش گیر بیارم
Resul
09-30-2014, 02:48 PM
سلام
میشه لطفاً منت بزارید یکیتون یه کاریش بکنید. دوست داریم این اثرو هم داشته باشیم. چاشنی نایابیش خیلی زیاد شده دهنمون آب کرده.
Muhammad
09-30-2014, 04:23 PM
سلام
میشه لطفاً منت بزارید یکیتون یه کاریش بکنید. دوست داریم این اثرو هم داشته باشیم. چاشنی نایابیش خیلی زیاد شده دهنمون آب کرده.
یکم صبور باشید.
بدون تردید ارزش صبر کردن را دارد , ما در مقام صبریم شما هم در تلاش آپ باشید , با سپاس
Muhammad
10-19-2014, 01:24 AM
آلبوم آماده شده در اسرع وقت آپلود خواهد شد.
ببخشید که یکم دیر شد.
Reza_Jackman
05-14-2015, 03:45 PM
آلبوم آماده شده در اسرع وقت آپلود خواهد شد.
ببخشید که یکم دیر شد.
دوست عزیز کی این البوم رو اپ میکنید؟
Reza_Jackman
05-14-2015, 04:19 PM
دوستان اگه کسی این البوم رو داره با کیفیت ارجینال بنده حاضرم مبلغ البوم رو هم بهش بدم , خواهشا دریغ نکنید
jigilivigili
05-14-2015, 04:59 PM
کسی نداشت؟ :)
Muhammad
05-14-2015, 07:43 PM
هر کدام از دوستان که مایل به دریافت این اثر هستند برای دریافت اثر با پیام شخصی اعلام کنند در خدمتشون هستیم.(sm10)