توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و چت روم موسیقیایی ◄◄◄ چقدر برای خرید آلبوم هزینه می کنید؟
vahid
10-05-2014, 12:24 AM
خب بازم بریم سر تاپیکهایی که جاش تو باران خیلی خالیه... قدیما از این تاپیکها زیاد داشتیم ولی مدتهاست که دیگه این جور تاپیکها تعطیل شده...
قراره اینجا درباره مباحث مختلف پیرامون موسیقی بحث و تبادل نظر کنیم... مباحثی که مطرح میشه از سطح مبتدی و مسائل ساده روز شروع میشه تا بحثهای جزئی و کاملا تخصصی...
توی تاپیک دو جور بحث داریم... یکی بحث عمومی که توی عنوان تاپیک هم وجود داره، این بحثها جنبه عمومی تر داره و هر یکی دو هفته یه بار بحث جدید ایجاد میشه... یکی دیگه هم بحثای دو یا چند نفره داریم که میتونه کنار اون موضوع اصلی به طور جداگانه دنبال بشه...
نکته آخر هم اینکه لطف کنید فقط و فقط مباحث موسیقی رو اینجا بحث کنید، بحثهای متفرقه جاش توی سایر تاپیکهاس... خدا رو شکر به اندازه کافی هم تاپیک داریم تو باران
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما بریم سراغ اولین بحث عمومی: چقدر برای خرید آلبوم هزینه می کنید؟
بیاید و بگید در ماه یا در سال (یا هر بازه دیگه ای) حدودا چقدر برای خرید آلبوم هزینه می کنید؟ کلا به این مقوله خرید و هزینه برای موسیقی اعتقادی دارید یا نه؟ اگه هزینه تخصیص میدید ترجیح میدید چه جوری باشه؟ یعنی خرید از بیپ تیونز و سایر سایتهای مشابه یا خرید آلبوم به صورت والتی یا دی جی پک؟ یا حتی هزینه برای خرید بلیط کنسرت؟
پ.ن: اصل این بحث موقعی که جام جهانی بود، تو تاپیک چت روم جام جهانی شروع شد ولی خب تحت تاثیر فوتبال و شرایط اون موقع هم محدود بود و هم زود ختم شد... احساس کردم جای بیشتر داره این بحث... دیگه خود دانید.
mahdi
10-05-2014, 12:36 AM
خرید آلبوم به صورت والتی یا دی جی پک
یا حتی هزینه برای خرید بلیط کنسرت
هر دو تاش ولی متاسفانه نه آلبومی اینجا میاد نه خبر کنسرتی (sm25)
هزینه برای موسیقی اعتقادی دارید یا نه؟
آره ولی نه هر نوع موسیقی
کل هیجان و حال موسیقی همین البوم گرفتنشه
شاید بشه گفت مثل جریان پی دی اف و کتاب !
که به هیچ عنوان کار کتاب رو انجام نمیده و لذت خوندن به گرفتن کتاب و خوندن اون باشه
قدیم خیلی زیاد کاست میگرفتم(sm50)
الان فکر کنم سالی 2/3 البوم هم نشه
sareh
10-05-2014, 12:45 AM
به نام خدا
من هیچ وقت آلبوم نخریدم
فقط یادمه یه کاست از همایون شجریان خریدم، یه کنسرتم رفتم(sm176)
Fanom
10-05-2014, 12:55 AM
بحث خرید و قانون کپی رایت و هزینه برای محصولات فرهنگی یه چیزی فراتر از بحث پول داشتن ونداشتنه الان که وضعیت تورم رفته بالا پول یه ساندویچ با یه آلبوم در یه سطحه ولی باز انتخاب بین این دوتا اسنک پیروزه ...کلا تو جامعه ایرانی اولین جایی که هزینه ش حذف میشه بخش فرهنگیه...طرف نه کتاب میخونه نه روزنامه نه مجله چرا که اولین جایی برای صرفه جویی میرسه ذهنش قسمت فرهنگیشه چرا؟؟ چون نیاز درش ایجاد نشده نیاز به آگاهی که بخواد کتاب بخره نیاز به موسیقی خوب که براش هزینه کنه که این هزینه چرخه هنر زنده نگه داره که آثار بهتر تولید بشه ...جامعه ما عقب افتاده س بیشترین مشکلش همینه...مثلا وقتی میشه با امید جهان و امیرتتلو مشغول بود چه نیازی هست که حمایتش کرد؟این نشد یکی دیگه میاد جاش ما فقط دانلود میکنیم حتی کیفیتشم مهم نیست 128 خوبه از همینجا چرخه معیوب شروع میشه
a3del2
10-05-2014, 12:57 AM
من کلا شاید 4 5 تا آلبوم بیشتر نخریدم! آلبومای خواننده خوانده مورد علاقمو و یه چند تا آلبوم دیگه که خیلی قشنگ بوده از نظر خودم! از این به بعدم همین طور آلبوم خواننده مورد علاقم و آلبومی که خیلی به نظرم قشنگ باشه رو میخرم!! بقیه دانلود (sm128) !! کنسرتم خیلی دوست دارم برم ولی با با این هزینه گرون کنسرتا بودجم نمیرسه!! ولی اگه خواننده مورد علاقم تو شهرمون کنسرت بده هرطوری شده میرم
sareh
10-05-2014, 01:06 AM
بحث خرید و قانون کپی رایت و هزینه برای محصولات فرهنگی یه چیزی فراتر از بحث پول داشتن ونداشتنه الان که وضعیت تورم رفته بالا پول یه ساندویچ با یه آلبوم در یه سطحه ولی باز انتخاب بین این دوتا اسنک پیروزه ...کلا تو جامعه ایرانی اولین جایی که هزینه ش حذف میشه بخش فرهنگیه...طرف نه کتاب میخونه نه روزنامه نه مجله چرا که اولین جایی برای صرفه جویی میرسه ذهنش قسمت فرهنگیشه چرا؟؟ چون نیاز درش ایجاد نشده نیاز به آگاهی که بخواد کتاب بخره نیاز به موسیقی خوب که براش هزینه کنه که این هزینه چرخه هنر زنده نگه داره که آثار بهتر تولید بشه ...جامعه ما عقب افتاده س بیشترین مشکلش همینه...مثلا وقتی میشه با امید جهان و امیرتتلو مشغول بود چه نیازی هست که حمایتش کرد؟این نشد یکی دیگه میاد جاش ما فقط دانلود میکنیم حتی کیفیتشم مهم نیست 128 خوبه از همینجا چرخه معیوب شروع میشه
ممنون
MaMaTiR
10-05-2014, 01:08 AM
من فقط البومای محسن چاوشی و سعید پور سعید رو میخرم.(والتی)
کنسرت هم نرفتم ولی اگه چاوشی کنسرت بده دوست دارم برم.
SaSan69
10-05-2014, 01:29 AM
بین دوست و آشنا ها معروفم به این که پول خیلی بابت سی دی و موزیک حروم میکنم!!!! درصورتی که معتقدم آدم باید دنبال علاقش بره و اونجوری که دوس داره از زندگی لذت ببره...به غیر آثار استاد شجریان و همایون کار دیگه ای از داخل ایران نمیگیرم... کارای داریوش عزیز و شاهین رو از آیتونز میخرم(البته دوست و آشنایی که خارج بره یا داره میاد بهش سفارش میکنم البومی که بخوام برام بیارن) تاکید منم نسخه دیجی پک هست و قاب شیشه ای که البته مرغوب نمیسازن..چند البوم اونوری دارم کیفیت ساختش وحشتناکه! اما اینجا به نظرم هنر و هنرمند رو بی ارزش کردن و تو یه پاکت سی دی میندازن و سرهر بقالی واسه فروش میزارن(البته منظورم هنرمند واقعی ) کنسرت هم تقریبا سالی یه بار میرم که آخرین همایون جان بود
azamusic
10-05-2014, 01:46 AM
فکر کنم بحث خرید آلبوم برای خیلی ها بحث بی مفهومیه ---
اصلا با خرید آلبوم موسیقی آشنا نیستند و فروشگاه های فروش محصولات موسیقی مثل دفتر آژانس هواپیمائی می مونه براشون---
که هر روز از مقابلش رد می شن و فقط پوسترهای رنگارنگش را می بینند ---
یکی از دوستان بالا حرف خیلی خوبی زد ---
اولین بخشی که در شرایط مشکلات مالی قیدش زده میشه --- بخش فرهنگیه ---
خیلی از مردم ما که موسیقی می شنوند --- کل موسیقی را در فلش متصل به ضبط ماشینشون یا فولدر موسیقی داخل پی سی یا موبایلشون می دونند ---
ایراد از مردم نیست --- مشکل آشنا نکردنشون با محصول فرهنگی هست ---
خیلی بحث ریشه ای میشه ---
ولی فکر کنم والتی کردن کارها برای کاهش قیمت هر چند ارزش معنوی موسیقی را کم می کنه ---
ولی باعث میشه کم کم عده ای یاد بگیرند که برای موسیقی هم مثل خوراک و پوشاک و ... باید هزینه پرداخت کنند ---
vahid
10-05-2014, 02:04 AM
منم تا حدود زیادی با وحید موافقم... یه چیزی رو خودم به عینه دیدم...
تو دو سه تا از شهرهای کوچیک که برای مسافرت رفته بودم (و جایی که محل خدمتم بود) به عینه دیدم کلا چیزی به نام سی دی اوریجینال وجود نداره... نه فقط موسیقی، فیلم و نرم افزار هم اوریجینال وجود نداشت...
حالا جاهایی که یه کم اوضاعشون بهتر بود فروشنده کافی نت یا ویدیو کلوپ یه دونه سی دی اوریجینال داشت، هر کی میومد براش رایت میزد!
جالبه یه بار هم که سر کلاس (موقع خدمت (sm120)) بحث موسیقی با دانش آموزا مطرح شد (نرم افزار audition بهشون درس میدادم)، هیچکدوم نمیدونستن خواننده هایی مثل یگانه و پاشایی و اصحابی و چاووشی و امثالهم مجازن!! فکر می کردن اینا جزو خواننده های غیرمجازن!!
حتی توی شهرهای بزرگ هم این داستان تا حدودی وجود داره... هنوز خیلی ها اصلا نمیدونن که موسیقی هم مثل کتاب باید براش پول داده بشه... فکر می کنن موسیقی رو باید با هزار تومن بزنن روی فلش! بحث بی فرهنگی نیست، بحث در وهله اول به نظرم عدم آگاهیه...
البته اینکه اولین هزینه ای که از سبد حذف میشه، هزینه فرهنگی جای تاسف داره و در اینکه وجود داره هیچ شکی نیست...
اینکه توی ایران آلبومها به صورت والتی با بسته بندی های بی کیفیت و اطلاعات ناقص و توی سوپرمارکت ها توزیع میشه، درسته ظاهر خیلی بدی داره، ولی جنبه مثبت هم داره... همون طور که وحید گفت اینجوری فروش آلبومهای اصل بالاتر میره...
vahid
10-05-2014, 02:05 AM
یه مورد دیگه هم هست که حتی اونهایی که توی اینترنت میان و آهنگ دانلود می کنن، خیلی وقتها بهش توجه نمی کنن، اونم کیفیت کاریه که گوش میدن... متاسفانه خیلی از آهنگهایی که مغازه ها به صورت کیلویی میفروشن یا توی اینترنت برای دانلود گذاشته میشه، به شدت کیفیتشون نسبت به نسخه اصل پایینه... البته این اواخر شرایط بهتر شده ولی همچنان این مسئله وجود داره و خیلی از مردم هم توجهی بهش ندارن...
vahid
10-05-2014, 02:13 AM
یه نکته دیگه فکر کنم طرحش جالب باشه:
متاسفانه خیلی از مردم موقع رفتن به فروشگاه هم توانایی تشخیص سی دی اصل رو از غیر اصل ندارن! مخصوصا اینکه این اواخر یه سری سی دی با بسته بندی شبه والتی وارد بازار شده که کالکشن یا فول آلبوم خواننده ها رو با کیفیت mp3 128 (حتی بعضا ناقص و اشتباه) به نام اصل دارن میفروشن به مردم...
خیلی از مردم هم به خاطر همین عدم شناخت، فکر می کنن دارن پول میدن آلبوم اصل میخرن... مثلا 2000 هزار تومن میدن تمام آلبومهای خواجه امیری رو تو یه سی دی میخرن!!
yaran
10-05-2014, 02:15 AM
این بسته بندی والت چی هست
SaSan69
10-05-2014, 02:16 AM
منم تا حدود زیادی با وحید موافقم... یه چیزی رو خودم به عینه دیدم...
تو دو سه تا از شهرهای کوچیک که برای مسافرت رفته بودم (و جایی که محل خدمتم بود) به عینه دیدم کلا چیزی به نام سی دی اوریجینال وجود نداره... نه فقط موسیقی، فیلم و نرم افزار هم اوریجینال وجود نداشت...
حالا جاهایی که یه کم اوضاعشون بهتر بود فروشنده کافی نت یا ویدیو کلوپ یه دونه سی دی اوریجینال داشت، هر کی میومد براش رایت میزد!
جالبه یه بار هم که سر کلاس (موقع خدمت (sm120)) بحث موسیقی با دانش آموزا مطرح شد (نرم افزار audition بهشون درس میدادم)، هیچکدوم نمیدونستن خواننده هایی مثل یگانه و پاشایی و اصحابی و چاووشی و امثالهم مجازن!! فکر می کردن اینا جزو خواننده های غیرمجازن!!
حتی توی شهرهای بزرگ هم این داستان تا حدودی وجود داره... هنوز خیلی ها اصلا نمیدونن که موسیقی هم مثل کتاب باید براش پول داده بشه... فکر می کنن موسیقی رو باید با هزار تومن بزنن روی فلش! بحث بی فرهنگی نیست، بحث در وهله اول به نظرم عدم آگاهیه...
البته اینکه اولین هزینه ای که از سبد حذف میشه، هزینه فرهنگی جای تاسف داره و در اینکه وجود داره هیچ شکی نیست...
اینکه توی ایران آلبومها به صورت والتی با بسته بندی های بی کیفیت و اطلاعات ناقص و توی سوپرمارکت ها توزیع میشه، درسته ظاهر خیلی بدی داره، ولی جنبه مثبت هم داره... همون طور که وحید گفت اینجوری فروش آلبومهای اصل بالاتر میره...
باشما موافقم..الان یه فرهنگ و به نوعی طرز تفکری میون اکثر ادمای جامعه هست که میگن خواننده ها چون پولدارن و وضع مالی خوب دارن دلیلی نداره که مابیایم کاراشونو بخریم و سی دی انبار کنیم!!! وقتی همه البومای خوانندها رو روی یه سی دی یا فلش میشه داشت دیگه چرا بریم کارا رو بخریم! حالا بماند که کیفیت برای اکثرشون معنایی ندارن و فقط میخوان بشنون. و حالیشونم نمیشه 128 چیه 320 چیه flac و...چیه!!(جالبه اینا رو از کسانی شنیدم که بقول خودشون تحصیلکرده و باسوادن!)
vahid
10-05-2014, 02:18 AM
این بسته بندی والت چی هست
والتی بسته بندی های مقوایی هست که قیمت این جور آلبوم ها این روزها بین 2500 تا 3500 تومنه... بسته بندی های دی جی پک، بسته بندی های عمدتا سی دی های قاب دار با کاور و اطلاعات کامل تره... قیمت دی جی پک ها این اواخر بین 6000 تا 12000 تومنه
vahid
10-05-2014, 02:21 AM
عدم داشتن اطلاعات و بلد نبودن کار با کامپیوتر هم خیلی بد دردیه... یکی از دوستان بود بعد عمری رفته بود یه آلبوم والتی گرفته بود، بعد گفت برای همیشه پشیمون شدم، چون وقتی کپی کردن روی گوشی آهنگها رو نمیخونه (sm120)(sm25)
yaran
10-05-2014, 02:22 AM
عدم داشتن اطلاعات و بلد نبودن کار با کامپیوتر هم خیلی بد دردیه... یکی از دوستان بود بعد عمری رفته بود یه آلبوم والتی گرفته بود، بعد گفت برای همیشه پشیمون شدم، چون وقتی کپی کردن روی گوشی آهنگها رو نمیخونه (sm120)(sm25)
(sm25)
vahid
10-05-2014, 02:22 AM
باشما موافقم..الان یه فرهنگ و به نوعی طرز تفکری میون اکثر ادمای جامعه هست که میگن خواننده ها چون پولدارن و وضع مالی خوب دارن دلیلی نداره که مابیایم کاراشونو بخریم و سی دی انبار کنیم!!! وقتی همه البومای خوانندها رو روی یه سی دی یا فلش میشه داشت دیگه چرا بریم کارا رو بخریم! حالا بماند که کیفیت برای اکثرشون معنایی ندارن و فقط میخوان بشنون. و حالیشونم نمیشه 128 چیه 320 چیه flac و...چیه!!(جالبه اینا رو از کسانی شنیدم که بقول خودشون تحصیلکرده و باسوادن!)
تازه بازم 128 داریم تا 128... 320 داریم تا 320... خیلی از سایتها و فروشنده ها از همین اسامی استفاده می کنن آهنگهای بی کیفیتُ تبدیل می کنن به 320، فقط با حجم زیاد میدن به مردم (sm25)
yaran
10-05-2014, 02:26 AM
من خودم عشق داریوشم... با هزار بدبختی البوماشو (فول) تو پک شیشه گرفتم
پنج سال پیش البومی 20 تومن برام اب خورد...ولی ارزششو داره دیگه
azamusic
10-05-2014, 02:27 AM
تازه بازم 128 داریم تا 128... 320 داریم تا 320... خیلی از سایتها و فروشنده ها از همین اسامی استفاده می کنن آهنگهای بی کیفیتُ تبدیل می کنن به 320، فقط با حجم زیاد میدن به مردم (sm25)
خیلی کم میشه کار به اینجا بکشه که خریدار سر کیفیت موسیقی با فروشنده صحبت کنه ---
مشکل دیگه ای هم که هست اینه که فروش محصولات فرهنگی سود زیادی نداره ---
اگه کنارش کارهای کپی و اونطرفی و کالکشن و شو نباشه --- اصلا مقرون به صرفه نیست ---
به خاطر همینه که توی خیلی از شهرهای بزرگ حتی فروشگاه مختص موسیقی نیست ---
وقتی فروشگاهش نباشه --- دیده نشه --- از طریق رسانه ها هم اطلاع رسانی نشه --- نباید انتظار خاصی داشته باشیم ---
دلیل اینکه خیلی از کارها هم فقط تهران پخش میشه همینه ---
SaSan69
10-05-2014, 02:30 AM
الان که قیمت البوما اگه گیربیاد بین 35تا45 تومنه...
azamusic
10-05-2014, 02:32 AM
ولی با همه این بحث ها --- چیزی که مشخصه اینه که اگه همه به خصوص مسئولان بخوان --- درست میشه ---
مثالش در بحث فیلم --- چون چند تا شرکت گردن کلفت اومدند جلو --- متولیان خیلی سریع فیلم های کپی را جمع کردند و عده ای را دستگیر کردند ---
بعد هم چنان بحث خرید فیلم اصل را جا انداختند --- کمتر از یک سال --- که الان فروشگاه های بین راهی هم فیلم اصل می فروشند ---
yaran
10-05-2014, 02:33 AM
الان که قیمت البوما اگه گیربیاد بین 35تا45 تومنه...
خوب من که گفتم پنج سال پیش
SaSan69
10-05-2014, 02:34 AM
وحید جان تاپیک رو بازکردی و نظرخواهی کردی اما خودت جواب ندادی(sm50)
vahid
10-05-2014, 09:21 AM
خو پسرم، تو که فول آلبومشو اوریجینال داره، با امیر هماهنگ کن، چند تا آلبومی که ناقص هست ریپ بزن براش بفرس (sm51)
vahid
10-05-2014, 09:24 AM
خیلی کم میشه کار به اینجا بکشه که خریدار سر کیفیت موسیقی با فروشنده صحبت کنه ---
مشکل دیگه ای هم که هست اینه که فروش محصولات فرهنگی سود زیادی نداره ---
اگه کنارش کارهای کپی و اونطرفی و کالکشن و شو نباشه --- اصلا مقرون به صرفه نیست ---
به خاطر همینه که توی خیلی از شهرهای بزرگ حتی فروشگاه مختص موسیقی نیست ---
وقتی فروشگاهش نباشه --- دیده نشه --- از طریق رسانه ها هم اطلاع رسانی نشه --- نباید انتظار خاصی داشته باشیم ---
دلیل اینکه خیلی از کارها هم فقط تهران پخش میشه همینه ---
بحث سود آوری رو از دو تا زاویه میشه نگاه کرد...
یکی اینکه چون استقبالی از کارهای اوریجینال نمیشه، بنابراین فروشش هم سودآور نیست که از این نظر کاملا حرفت درسته
یکی دیگه اینکه بگیم از نظر مالی مثلا فروش فیلم بیشتر از فروش موسیقی سود داره (بدون در نظر گرفتن سطح اقبال عمومی) که این مسئله به نظر من برعکسه... شرکتهای ناشر موسیقی روی هر آلبوم سود بیشتری نسبت به شرکت های ناشر فیلم نصیبشون میشه...
ولی به هر حال چون مجموع ملاکه، حرفت درسته...
vahid
10-05-2014, 09:25 AM
ولی با همه این بحث ها --- چیزی که مشخصه اینه که اگه همه به خصوص مسئولان بخوان --- درست میشه ---
مثالش در بحث فیلم --- چون چند تا شرکت گردن کلفت اومدند جلو --- متولیان خیلی سریع فیلم های کپی را جمع کردند و عده ای را دستگیر کردند ---
بعد هم چنان بحث خرید فیلم اصل را جا انداختند --- کمتر از یک سال --- که الان فروشگاه های بین راهی هم فیلم اصل می فروشند ---
قبول دارم که اگه اراده کنن میتونن خیلی شرایطُ بهتر کنن... ولی این هم یه واقعیته که درست کردن شرایط موسیقی خیلی خیلی سخت تر از فیلمه (sm25)
vahid
10-05-2014, 09:25 AM
وحید جان تاپیک رو بازکردی و نظرخواهی کردی اما خودت جواب ندادی(sm50)
چی رو جواب ندادم؟ (sm77)
yaran
10-05-2014, 09:27 AM
خو پسرم، تو که فول آلبومشو اوریجینال داره، با امیر هماهنگ کن، چند تا آلبومی که ناقص هست ریپ بزن براش بفرس (sm51)
بابای پول میدی یه اینترنت پر سرعت خوب بگیرم(sm120)
vahid
10-05-2014, 09:28 AM
بابای پول میدی یه اینترنت پر سرعت خوب بگیرم(sm120)
شبانه آپلود کن خو (sm120) منم همین کارُ می کنم (sm100)
yaran
10-05-2014, 09:30 AM
امتحان کردم فرقی نمیکنه هر وقت میخام اپلود کنم سرعت از 20 بالاتر نمیاد(sm175)
vahid
10-05-2014, 09:32 AM
امتحان کردم فرقی نمیکنه هر وقت میخام اپلود کنم سرعت از 20 بالاتر نمیاد(sm175)
سرعت اینترنتت چنده مگه؟
yaran
10-05-2014, 09:33 AM
512
vahid
10-05-2014, 09:35 AM
512
البته بستگی داره rate آپلودتُ چقدر باز کرده باشن برات... ولی به هر حال میشه با نرم افزارهای کمکی سرعتُ بهتر کرد ولی اونم نیاز به هاست ftp داره (sm25) حالا با امیر صحبت می کنم ببینم میتونه برات یه کاری بکنه یا نه (sm25)
yaran
10-05-2014, 09:37 AM
(sm10)
ehsan1361
10-05-2014, 09:44 AM
آلبوم جدید میاد اول وقت میرسه دستم
البته اگه از خواننده خوشم بیاد میخرم(sm120)
از بیپ تونز و ... هم تا حالا خرید نکردم چون احتیاجی نبوده(sm59)
دنبال جمع کردن آرشیو هم نبوده و نیستم و نخواهم بود (sm120)
vahid
10-05-2014, 09:45 AM
به نام خدا
من هیچ وقت آلبوم نخریدم
فقط یادمه یه کاست از همایون شجریان خریدم، یه کنسرتم رفتم(sm176)
یعنی تا حالا هیچ آلبومی نبوده که ارزش 2-3 هزار تومنُ داشته باشه از نظر تو؟ (sm10)
vahid
10-05-2014, 09:45 AM
آلبوم جدید میاد اول وقت میرسه دستم
البته اگه از خواننده خوشم بیاد میخرم(sm120)
از بیپ تونز و ... هم تا حالا خرید نکردم چون احتیاجی نبوده(sm59)
دنبال جمع کردن آرشیو هم نبوده و نیستم و نخواهم بود (sm120)
بعضی آلبومها اصلا شیراز نمیرسه (sm74)
ehsan1361
10-05-2014, 09:47 AM
بعضی آلبومها اصلا شیراز نمیرسه (sm74)
شیرازه دیگه (sm2)(sm10)
مگه میشه همچین چیزی ؟ (sm132)
vahid
10-05-2014, 09:48 AM
شیرازه دیگه (sm2)(sm10)
مگه میشه همچین چیزی ؟ (sm132)
آره چرا نمیشه (sm25)
خیلی از آلبومها هست که لیست کردم اگه برم تهران یا شهر دیگه ای که اوضاعش خراب تر از اینجا نباشه، بگیرم (sm25)
ehsan1361
10-05-2014, 09:50 AM
آره چرا نمیشه (sm25)
خیلی از آلبومها هست که لیست کردم اگه برم تهران یا شهر دیگه ای که اوضاعش خراب تر از اینجا نباشه، بگیرم (sm25)
آخه شیراز کوچیک نیست که آلبوم نرسه اونجا
حالا بعضی از خواننده هایی که معروف نیستن شاید اینطوری باشه
vahid
10-05-2014, 09:57 AM
آخه شیراز کوچیک نیست که آلبوم نرسه اونجا
حالا بعضی از خواننده هایی که معروف نیستن شاید اینطوری باشه
خیلی آلبومها بوده که اینطوری بوده....
آلبوم بی خوابی سعید شهروز- آلبوم باید به تو برگردم خشایار اعتمادی شاید مشهورترین آلبومهایی بود که شیراز نیومد اصلا... البته تازه عید بعد از چند سال یکی از فروشگاهها آورد...
جدیدا این آلبومها شیراز نیومده که توی آرشیو من هم ناقصه:
نبض / میثم ابراهیمی - بی سرانجام / کامران رسول زاده - یه حالی دارم این روزا / علیرضا قرایی منش - دهکده / کسری - یه جور دیگه / میلاد کیانی و ...
کلا معضلی شده (sm25)
azamusic
10-05-2014, 10:00 AM
بحث سود آوری رو از دو تا زاویه میشه نگاه کرد...
یکی اینکه چون استقبالی از کارهای اوریجینال نمیشه، بنابراین فروشش هم سودآور نیست که از این نظر کاملا حرفت درسته
یکی دیگه اینکه بگیم از نظر مالی مثلا فروش فیلم بیشتر از فروش موسیقی سود داره (بدون در نظر گرفتن سطح اقبال عمومی) که این مسئله به نظر من برعکسه... شرکتهای ناشر موسیقی روی هر آلبوم سود بیشتری نسبت به شرکت های ناشر فیلم نصیبشون میشه...
ولی به هر حال چون مجموع ملاکه، حرفت درسته...
بحث سودآوری واسه کارهای اورجینال از نظر تعداد فروشه --- چون کم خریدار داره --- سودی نداره ---
وگرنه آلبوم های شیشه ای حدود 2 تا 4 تومن واسه فروشنده سود داره که خیلی خوبه --- ولی در مجموع اگه حساب کنی تولید آلبوم های خاص که مقرون به صرفه نیست ---
مثلا یک آلبوم موسیقی بی کلام موزیسین داخلی بیشتر از 5000 تا منتشر نیشه --- کل فروشش با احتساب 10 هزار تومن --- میشه 50 میلیون ---
حالا این 50 میلیون باید بین آهنگساز و میکس و مستر و نوازنده ها و استودیو و پول سی دی خام و هزینه چاپ اینسرت و شرکت پخش و صاحب امتیاز و فروشنده دست اول و دست دوم پخش بشه ---
دست اندرکاران این آلبوم ها کاری به تیراژ کار ندارن و پولشون را می گیرند --- فروشنده هم به ازای فروش هر کار سود می گیره ---
azamusic
10-05-2014, 10:03 AM
خیلی آلبومها بوده که اینطوری بوده....
آلبوم بی خوابی سعید شهروز- آلبوم باید به تو برگردم خشایار اعتمادی شاید مشهورترین آلبومهایی بود که شیراز نیومد اصلا... البته تازه عید بعد از چند سال یکی از فروشگاهها آورد...
جدیدا این آلبومها شیراز نیومده که توی آرشیو من هم ناقصه:
نبض / میثم ابراهیمی - بی سرانجام / کامران رسول زاده - یه حالی دارم این روزا / علیرضا قرایی منش - دهکده / کسری - یه جور دیگه / میلاد کیانی و ...
کلا معضلی شده (sm25)
دهکده و بی سرانجام توی تهران هم درست پخش نشد --- اونجا هم به زحمت گیر میومد ---
مشکل اینه که یه سری البوم ها فروشگاه های رسمی عرضه نمی شن --- فقط روزنامه فروشی و کتابفروشی های درهم برهم میدون انقلاب ---
یک ماه که گذشت اثری از کار نیست یا باید توی سی دی های برگشتی و رنگ و رو رفته و افتاب دیده دنبالشون باشی --- یا بیخیالش بشی ---
vahid
10-05-2014, 10:25 AM
بحث سودآوری واسه کارهای اورجینال از نظر تعداد فروشه --- چون کم خریدار داره --- سودی نداره ---
وگرنه آلبوم های شیشه ای حدود 2 تا 4 تومن واسه فروشنده سود داره که خیلی خوبه --- ولی در مجموع اگه حساب کنی تولید آلبوم های خاص که مقرون به صرفه نیست ---
مثلا یک آلبوم موسیقی بی کلام موزیسین داخلی بیشتر از 5000 تا منتشر نیشه --- کل فروشش با احتساب 10 هزار تومن --- میشه 50 میلیون ---
حالا این 50 میلیون باید بین آهنگساز و میکس و مستر و نوازنده ها و استودیو و پول سی دی خام و هزینه چاپ اینسرت و شرکت پخش و صاحب امتیاز و فروشنده دست اول و دست دوم پخش بشه ---
دست اندرکاران این آلبوم ها کاری به تیراژ کار ندارن و پولشون را می گیرند --- فروشنده هم به ازای فروش هر کار سود می گیره ---
آره کاملا درسته... همونطور که گفتم وقتی بحث تعداد خرید و اقبال عمومی میشه، عملا صرفه چندانی نداره... مخصوصا آلبومهایی که خواننده های ناشناخته تر دارن... دیگه حالا آلبومهای بی کلام و سبکهای تلفیقی و کلاسیک و غیره که جای خود داره
vahid
10-05-2014, 10:29 AM
دهکده و بی سرانجام توی تهران هم درست پخش نشد --- اونجا هم به زحمت گیر میومد ---
مشکل اینه که یه سری البوم ها فروشگاه های رسمی عرضه نمی شن --- فقط روزنامه فروشی و کتابفروشی های درهم برهم میدون انقلاب ---
یک ماه که گذشت اثری از کار نیست یا باید توی سی دی های برگشتی و رنگ و رو رفته و افتاب دیده دنبالشون باشی --- یا بیخیالش بشی ---
تو اصفهان چطور بود؟ اومد آلبومها؟ اینجا که افتضاح (sm25)
به قول احمد میری به فروشنده میگی آلبوم علیرضا قرایی منش میخوام، میگه کی؟ چی؟ خوانندس؟ (sm25)
azamusic
10-05-2014, 10:33 AM
تو اصفهان چطور بود؟ اومد آلبومها؟ اینجا که افتضاح (sm25)
به قول احمد میری به فروشنده میگی آلبوم علیرضا قرایی منش میخوام، میگه کی؟ چی؟ خوانندس؟ (sm25)
اون دو تا که گفتم نیومد --- ضمیمه یه مجله بود --- مجله را خریدم که سی دی هم داشته باشم --- (sm70)---
ولی بقیه اش اومد --- راستی هر کدوم را می خوای بگو بخرم واست بفرستم ---
vahid
10-05-2014, 10:50 AM
اون دو تا که گفتم نیومد --- ضمیمه یه مجله بود --- مجله را خریدم که سی دی هم داشته باشم --- (sm70)---
ولی بقیه اش اومد --- راستی هر کدوم را می خوای بگو بخرم واست بفرستم ---
ضمیمه چه مجله ای بوده؟ (sm77)
والا داداشم فردا داره میره تهران، بهش سپردم بگیره برام، ضمنا سایت دیجی کالا هم جدیدا یه قسمت اضافه کرده برای خرید آلبوم های موسیقی و محصولات فرهنگی، چند تاشو داشت... حالا باز اگه لازم شد، بهت زحمت میدم (sm49)
vahid
10-05-2014, 11:12 AM
کلا تو عمرم بیشتر از 2 تا سی دی نخریدم با یه کاست (sm120)
تو ایران حق کپی رایتی وجود نداره خود خواننده حقی برای خودش قائل نمیشه چرا ملت بهش اهمیت بدن من خودم شاهدم طرف البومش مجوز گرفته شب پخش البوم رو برای رادیو جوان
ایمیل میکنه تا بش امار خوبی بده تا براشون تبلیغ کنه خیلی ها الان فکر میکنن الکی میگم ولی بقران واقعیته 50 درصدشون حداقل شب پخش البومشونو میفرستن خودم دیدم که میگم
کلا خواننده ای که لینک سایت که کارش برا دانلوده شر میکنه هیچ حق کپی رایتی نداره و باید زد دانلود در این بین خواننده هایی هم هستن که به حق خودشون احترام میزارن که با
شرایطی که تو موسیقی الان ایران بوجود اومده کسی اصلا اینا رو نمیشناسه یا کاراشون شنیده نمیشه اگه خواستین مثال بزنم (sm120)
اینم یه جور طرز فکره(sm120)... حالا برای اینکه توجیهت کامل تر بشه چند تا مثال هم بزن بلکه ما هم توجیه شدیم (sm120)
vahid
10-05-2014, 11:15 AM
راستی وحید آهنگهایی که گفتم گوش کردی؟ (sm169)
mahdi
10-05-2014, 11:21 AM
این وحید خودش میگه آلبوم شیراز نمیرسه(sm120)پس ما چی بگیم(sm120)نگی اینترنتی که دوبرابر پول پستش میشه(sm120)آقا اصلا من نمیخوام بخرم پول ندارم(sm120)
mahdi
10-05-2014, 11:23 AM
وحید یادم رفت منابع ارشدت چی بود یا گفتی تو پروف؟(sm169)
طراحی الگوریتم و معماری و هوش!!
این سه تا چی میخوندی یا اگه نخوندی چی پیشنهاد میدی(sm55)
vahid
10-05-2014, 11:25 AM
این وحید خودش میگه آلبوم شیراز نمیرسه(sm120)پس ما چی بگیم(sm120)نگی اینترنتی که دوبرابر پول پستش میشه(sm120)آقا اصلا من نمیخوام بخرم پول ندارم(sm120)
نگفتم هیچ آلبومی شیراز نمیرسه که... گفتم بعضی آلبومها اینطوره... ولی بیشتر از 60 درصد آلبومها میرسه...
من خودم مواردی بوده که اینترنتی هم خریدم (sm120)
ولی فوقش بخوای کمتر هم هزینه کنی، میری سراغ بیپ تیونز
vahid
10-05-2014, 11:27 AM
وحید یادم رفت منابع ارشدت چی بود یا گفتی تو پروف؟(sm169)
طراحی الگوریتم و معماری و هوش!!
این سه تا چی میخوندی یا اگه نخوندی چی پیشنهاد میدی(sm55)
برو اینجا، کلیه مکالماتمونو ببین: (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
البته هوش نخوندم چون رشتم نبود ولی داداشم خونده بود، بر اساس اطلاعات اون گفتم
vahid
10-05-2014, 11:29 AM
البوم کامنت باند 4 روز قبل پخش البومو فرستاد براشون بنر زدن براش کلی تبلیغ اهنگاشو گوش کن باید زیرنویس بزاری روش تا بفهمی خواننده چی میگه عکسم تو بیابون رو کوها میگیرن ما پینک فلویدیم ببین اینا رو همه میشناسن ولی برو بپرس البوم فرشاد رمضانی یا فرشید رمضانی کسی نمیشناسه البومشون تو یه سبک بود ولی اینا کجا اونا کجا همین کار ها باعث به ما رفتن سلیقه ملت تو موسیقی هم شده و تولید آثار مسخره
من تو بین خواننده های مشهور میگم که مخاطب عام بیشتری دارن... از اونها اسم ببر (sm120)
mahdi
10-05-2014, 11:33 AM
نگفتم هیچ آلبومی شیراز نمیرسه که... گفتم بعضی آلبومها اینطوره... ولی بیشتر از 60 درصد آلبومها میرسه...
من خودم مواردی بوده که اینترنتی هم خریدم (sm120)
ولی فوقش بخوای کمتر هم هزینه کنی، میری سراغ بیپ تیونز
بیپ تونز چیه همین باران خودمون هست(sm120)
ولی در کل خرید البوم بصورت والت و دیجی رو ترجیح میدم
اصلا آلبوم میخری واسه اینکه بزاری تو خونه پز بدی(sm120)بدرد دیگه نمیخورده(sm120)
mahdi
10-05-2014, 11:34 AM
برو اینجا، کلیه مکالماتمونو ببین: (sm120)
البته هوش نخوندم چون رشتم نبود ولی داداشم خونده بود، بر اساس اطلاعات اون گفتم
رفته بود پیج 2 ندیده بودم(sm120)
تجربه خودم:
سیستم عامل - ساختمان داده : پارسه
هوش، منطقی، شبکه و معماری: پوران
طراحی الگوریتم، پایگاه: مقسمی
sareh
10-05-2014, 11:37 AM
هر چیزی یه علاقه ای می خواد تو و اون یکی وحید یا هر کسی اینقد براتون جالب و جذاب هست که بخواین تا تهران برید یه آلبومو اورجینال بگیرید چند روزیم گوش بدین لذت ببرین بذارین تو کلکسیونتوناما من هیچ وقت به این فک نکردم برم یه آلبوم اورجینال بخرم یعنی برام بی اهمیت بوده خیلی وقتم هست اصلا یه آلبوم هم دانلود نکردم شاید همین سیزده چاوشی بود آخریشمن وقتی میرم یه مجله معماری میخرم 20تومن تو همون مغازه کتاب فروشی که کاست و سی دی هم می فروشه دادن 5تومن واسه یه آلبوم برام سخت نیست
mahdi
10-05-2014, 11:37 AM
وحید این دو تا خواننده ای نام بردم کاراشون عالی ه خیلی بهتره از البومایی ه که پشت هم میاد
لینک دانلود ؟(sm2)(sm120)
vahid
10-05-2014, 11:40 AM
بیپ تونز چیه همین باران خودمون هست(sm120)
ولی در کل خرید البوم بصورت والت و دیجی رو ترجیح میدم
اصلا آلبوم میخری واسه اینکه بزاری تو خونه پز بدی(sm120)بدرد دیگه نمیخورده(sm120)
(sm25) کیفیت؟ احترام به قانون مولف؟ (sm25)
vahid
10-05-2014, 11:41 AM
وحید این دو تا خواننده ای نام بردم کاراشون عالی ه خیلی بهتره از البومایی ه که پشت هم میاد
میرم تو کارشون (sm176)
vahid
10-05-2014, 11:43 AM
هر چیزی یه علاقه ای می خواد تو و اون یکی وحید یا هر کسی اینقد براتون جالب و جذاب هست که بخواین تا تهران برید یه آلبومو اورجینال بگیرید چند روزیم گوش بدین لذت ببرین بذارین تو کلکسیونتوناما من هیچ وقت به این فک نکردم برم یه آلبوم اورجینال بخرم یعنی برام بی اهمیت بوده خیلی وقتم هست اصلا یه آلبوم هم دانلود نکردم شاید همین سیزده چاوشی بود آخریشمن وقتی میرم یه مجله معماری میخرم 20تومن تو همون مغازه کتاب فروشی که کاست و سی دی هم می فروشه دادن 5تومن واسه یه آلبوم برام سخت نیست
قرار نیست که همه مثل هم باشن... قرار هم نیست همه آلبومها رو بخری... اصلا منطقی هم نیست همچین کاری... من میگم اگه مثلا آلبوم خواجه امیری یا چاووشی رو گوش دادی، دوستش داشتی، باید بدونی اون هم مثل همون مجله معماری باید هزینه شو پرداخت کنی... ولی متاسفانه طرز فکر اکثریت این نیست (sm25)
mahdi
10-05-2014, 11:44 AM
(sm25) کیفیت؟ احترام به قانون مولف؟ (sm25)
امیر از رو سی دی ریپ میکنه(sm25)بعدش هم البوم رو بعد یه دور گوش دادن اگه خوب باشه بعدا میگیرم نباشه شیفت دیلیت(sm25)همین امسال هیچ البومی تا به الان خوب نبوده
vahid
10-05-2014, 11:45 AM
البومش هیج جا گیر نمیومد خودت برام خریدی یادت نیست مگه
من؟ (sm77)
فرشید رمضانی؟ فرشاد رمضانی؟ همچین کسی تو آرشیوم نیس که نکنه فرشید اعرابی منظورته؟ (sm120)
vahid
10-05-2014, 11:46 AM
امیر از رو سی دی ریپ میکنه(sm25)بعدش هم البوم رو بعد یه دور گوش دادن اگه خوب باشه بعدا میگیرم نباشه شیفت دیلیت(sm25)همین امسال هیچ البومی تا به الان خوب نبوده
من با این روش هیچ مشکلی ندارم... خیلی خوبه که هر آلبومی رو که دوست داشتی و به نظرت ارزش گوش دادن داشت رو بری بخری... درستش هم همینه اصلا
vahid
10-05-2014, 11:47 AM
همون فرشید اعرابی بود پس (sm120)
sareh
10-05-2014, 11:48 AM
واقعا همینطوره که می گیخوب دیگه آهنگ گوش نمی دم شکلک خنده
mahdi
10-05-2014, 11:48 AM
(sm25)دارم
وحید جان چرا شب آپلود میکنی!؟ (sm120)
mahdi
10-05-2014, 11:57 AM
بحث سر خریدن آلبومه تو تاپیک دارن راجع به آپلو د و دانلود موسیقی صحبت میکنن(sm120)(sm25)
reza67
10-05-2014, 12:03 PM
آقا یه سوال
سایتی هست که به صورت رسمی ( طوری که سودش به خواننده برسه ) که به صورت تراک تراک آهنگا رو بفروشه که فقط اون تراک هایی که قشنگه از آلبوم بخریم ؟ (sm51)
azamusic
10-05-2014, 12:24 PM
کلا تو عمرم بیشتر از 2 تا سی دی نخریدم با یه کاست (sm120)
تو ایران حق کپی رایتی وجود نداره خود خواننده حقی برای خودش قائل نمیشه چرا ملت بهش اهمیت بدن من خودم شاهدم طرف البومش مجوز گرفته شب پخش البوم رو برای رادیو جوان
ایمیل میکنه تا بش امار خوبی بده تا براشون تبلیغ کنه خیلی ها الان فکر میکنن الکی میگم ولی بقران واقعیته 50 درصدشون حداقل شب پخش البومشونو میفرستن خودم دیدم که میگم
کلا خواننده ای که لینک سایت که کارش برا دانلوده شر میکنه هیچ حق کپی رایتی نداره و باید زد دانلود در این بین خواننده هایی هم هستن که به حق خودشون احترام میزارن که با
شرایطی که تو موسیقی الان ایران بوجود اومده کسی اصلا اینا رو نمیشناسه یا کاراشون شنیده نمیشه اگه خواستین مثال بزنم (sm120)
این مربوط به خواننده های کار اولیه --- یا کسائی که با پول خواننده شدند ---
کار اول فقط برای معروف شدنه ---
خواننده های تازه کار معمولا بین 5 تا 10 میلیون فقط برای پخش آلبومشون به شرکت پخش پرداخت می کنند ---
این پول هیچ وقت با فروش آلبوم بر نمی گرده --- واسه همینه که کار را ارسال می کنند تا بیشتر معروف بشن ---
azamusic
10-05-2014, 12:30 PM
همون فرشید اعرابی بود پس (sm120)
نه بابا --- آلبوم دگر دیس --- فرشاد رمضانی ---
vahid
10-05-2014, 12:32 PM
وحید جان چرا شب آپلود میکنی!؟ (sm120)
کمبود ترافیک (sm25)
vahid
10-05-2014, 12:32 PM
واقعا همینطوره که می گیخوب دیگه آهنگ گوش نمی دم شکلک خنده
اینم میشه (sm120)
azamusic
10-05-2014, 12:33 PM
من خیلیا رو دیدم میفرستن حتی خوانند های بزرگ کشور شهاب رمضان البوم اخرشو فرستاد فکر نکنم خواننده کوچیکی باشه البوم اولشم نبود کارشم زیاد بد نیست
نمی دونم فلسفه کارشون چیه --- حتما آمار دانلود و پخش گسترده براشون مهمتره --- این کار به استقبال بیشتر از کنسرتشون کمک می کنه به هر حال ---
به هر حال کنسرت منبع اصلی درآمده ---
azamusic
10-05-2014, 12:34 PM
این محمد حشمتی چقدر خوبه ---
الان تو شبکه اصفهان بود --- زنده اجرا کرد --- عالی بود ---
vahid
10-05-2014, 12:34 PM
آقا یه سوال
سایتی هست که به صورت رسمی ( طوری که سودش به خواننده برسه ) که به صورت تراک تراک آهنگا رو بفروشه که فقط اون تراک هایی که قشنگه از آلبوم بخریم ؟ (sm51)
همون بیپ تیونز
البته باید بدونی که سود عملا به شرکت های ناشر میرسه نه خواننده... خواننده جور دیگه ای سود میبره... یعنی خواننده میاد آلبومُ به شرکت های ناشر واگذار می کنه و پولشو میگیره، دیگه هر چی سود فروش هست میرسه به شرکت ناشر... حالا اگه فروش خوب باشه تو قرارداد بعدی، خواننده قیمت بالاتری میگیره برای واگذاری امتیاز آلبومش
reza67
10-05-2014, 12:36 PM
کلا سودی به خود خواننده نمیرسه یا اگه برسه خیلی کم بیشتر میره سمت شرکت ولی اگه سی دی زیاد فروش بره میره برا چاپ بعدی و سر کارهای بعدی تهیه کننده های بیشتری حاضرن هزینه کنن برا کار یا قیمت بیشتری بدن
راستش من تا حالا آلبوم نخریدم و همش دانلود کردم (sm25)
معمولا هم از میون آلبوم ها نهایتا 2-3 تراکو بیش از یه بار گوش میدم ( مگر آلبوم خیلی شاخ باشه ) گفتم لااقل پول اون تراک هایی که گوش میدمو بدم (sm59)
vahid
10-05-2014, 12:36 PM
نه بابا --- آلبوم دگر دیس --- فرشاد رمضانی ---
آخه گفت خودت خریدی... من همچین آلبوم نخریدم... من فرشید اعرابی خریدم براش (sm120)
vahid
10-05-2014, 12:37 PM
این محمد حشمتی چقدر خوبه ---
الان تو شبکه اصفهان بود --- زنده اجرا کرد --- عالی بود ---
اجراهاش فوق العادس... خیلی دوست دارم به کارش تنوع بیشتری بده و با موزیسین های بیشتری کار کنه
اینم میشه (sm120)
ارسال رایگانه (sm30) نیازی نیست شب آپلود کنی واسه اینکه مطمئن بشی گزارش مصرفت رو نگاه کن
اجراهاش فوق العادس... خیلی دوست دارم به کارش تنوع بیشتری بده و با موزیسین های بیشتری کار کنه
سال پیش تو برنامه راه شب اجرا زنده داشت فوق العاده بود البته ویدیو رو دارم
vahid
10-05-2014, 12:50 PM
ارسال رایگانه (sm30) نیازی نیست شب آپلود کنی واسه اینکه مطمئن بشی گزارش مصرفت رو نگاه کن
مال من اینجوری نیست عزیزم (sm127) هم آپلود حساب میشه، هم دانلود... روزانه چک می کنم (sm172)
مال من اینجوری نیست عزیزم (sm127) هم آپلود حساب میشه، هم دانلود... روزانه چک می کنم (sm172)
(sm77)
طبق مصوبه 152 و 181 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تعرفه از ترکیب قیمت پایه و پلکانی، و با رعایت بند3 مصوبه 152 (هزینه ارسال (Send) در صورت حساب مشترکین محاسبه نخواهد شد.) بدست آمده است
p@RH@m
10-05-2014, 01:35 PM
خب من عاشق آلبوم های دیجی یا کریستالی ام ، ولی گاها مجبورم که ولت هم بگیرم چ.ن نسخه دیگه نداره ، مثه اکثر آلبوم های پاپ
هزینه ماهیانه هم بر میگرده به آلبوم های خوبی که تو اون ماه منتشر شده ، شاید از 50 هزار تا 150 هزار
به خرید از بیپ علاقه ای ندارم ، ولی دمو چیز خوبیه که میشه با شناختن کار و ... آلبومشو تهیه کنی
ولی یه نکته ای
تو کشورهای دیگه این وجود داره که تو این مارکتهای موزیک ، میتونی قبل خرید ، آهنگ هایی از آلبوم رو گوش بدی
کاش اینجا هم ، حتی به تعداد معدود این کار بشه
SaSan69
10-05-2014, 01:52 PM
چی رو جواب ندادم؟ (sm77)
به سوالایی که در پست اول پرسیدی(sm77) مثلا چقدر هزینه موزیک میکنی
vahid
10-05-2014, 03:36 PM
(sm77)
طبق مصوبه 152 و 181 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تعرفه از ترکیب قیمت پایه و پلکانی، و با رعایت بند3 مصوبه 152 (هزینه ارسال (Send) در صورت حساب مشترکین محاسبه نخواهد شد.) بدست آمده است
بازم چک می کنم (sm55)
tandis_m
10-05-2014, 05:03 PM
من خيلي كم آلبوم ميخرم چون خيلي كم آلبومي بيرون مياد كه از 10 يا 12 تراك حداقل 8 تاش فوق العاده باشه معمولا 2 يا 3 تاش خوبه تازه عالي هم نيست از شما سوال مي پرسم خواننده حرفه اي كه بايد زمان بذاره ، هزينه كنه ، نو آوري داشته باشه ، خلاقيت نشون بده و يه كار فوق العاده بده بيرون ، در عوض نه ترانه نه ملودي نه تنظيم براش مهم نيست صرفا ميخواد يه آلبوم داده باشه بيرون و در حقيقت به شعور مخاطبينش غير مستقيم توهين ميكنه ، چرا بايد براش هزينه شه ؟ وقتي من ِ نوعي به كارم احترام نذارم توقع بيجائيه كه از ديگران توقع احترام داشته باشم خواننده بايد اول خودش با يه كار خوب ارزش كارش رو بالا ببره بعد از من ِ شنونده توقع اداي دين كنه كه اين بنظر من منطقيه
ehsan1361
10-05-2014, 05:09 PM
من خيلي كم آلبوم ميخرم چون خيلي كم آلبومي بيرون مياد كه از 10 يا 12 تراك حداقل 8 تاش فوق العاده باشه معمولا 2 يا 3 تاش خوبه تازه عالي هم نيست از شما سوال مي پرسم خواننده حرفه اي كه بايد زمان بذاره ، هزينه كنه ، نو آوري داشته باشه ، خلاقيت نشون بده و يه كار فوق العاده بده بيرون ، در عوض نه ترانه نه ملودي نه تنظيم براش مهم نيست صرفا ميخواد يه آلبوم داده باشه بيرون و در حقيقت به شعور مخاطبينش غير مستقيم توهين ميكنه ، چرا بايد براش هزينه شه ؟ وقتي من ِ نوعي به كارم احترام نذارم توقع بيجائيه كه از ديگران توقع احترام داشته باشم خواننده بايد اول خودش با يه كار خوب ارزش كارش رو بالا ببره بعد از من ِ شنونده توقع اداي دين كنه كه اين بنظر من منطقيه
پایه آلبوم های داخل بر اینه که دو تا تراک خوب داشته باشه و بقیش متوسط و ...
هیچی نداره
ترانه و ملودی و تنظیم ضعیف
همه عادت کردن که هر کاری بیاد بگن عالیه و ...
کارها در سطح متوسط هم نیست
فقط یه سری اسم خودشونو گذاشتن طرفدار و اون خواننده هر چی بخونه میگن فوق العاده
tandis_m
10-05-2014, 05:29 PM
پایه آلبوم های داخل بر اینه که دو تا تراک خوب داشته باشه و بقیش متوسط و ...
هیچی نداره
ترانه و ملودی و تنظیم ضعیف
همه عادت کردن که هر کاری بیاد بگن عالیه و ...
کارها در سطح متوسط هم نیست
فقط یه سری اسم خودشونو گذاشتن طرفدار و اون خواننده هر چی بخونه میگن فوق العاده
موضوع اينه كه ما هنوز نميخوايم قبول كنيم باور كنيم كه در حق موسيقي اجحاف شد اونم توسط همين خواننده ها وقتي خواننده هر چي جلوش گذاشتن نخونه ترانه سرا مجبوره وقت بذاره براي كارش همينطور بقيه الي آخر . هنوز متوجه نشدن چرا آهنگهاي 30 - 35 سال پيش هنوز توسط جوون امروز شنيده ميشه هنوز تو مجالس عروسي آهنگهاي ويگن و ... خونده ميشه ، تو مجالس دور همي وقتي يكي گيتار دستش ميگيره حتما چند تا اهنگ از خواننده هاي اون دوره خونده ميشه . من چه هزينه اي كنم براي خواننده اي كه خودش براي كارش ارزش قائل نيست
ehsan1361
10-05-2014, 05:34 PM
موضوع اينه كه ما هنوز نميخوايم قبول كنيم باور كنيم كه در حق موسيقي اجحاف شد اونم توسط همين خواننده ها وقتي خواننده هر چي جلوش گذاشتن نخونه ترانه سرا مجبوره وقت بذاره براي كارش همينطور بقيه الي آخر . هنوز متوجه نشدن چرا آهنگهاي 30 - 35 سال پيش هنوز توسط جوون امروز شنيده ميشه هنوز تو مجالس عروسي آهنگهاي ويگن و ... خونده ميشه ، تو مجالس دور همي وقتي يكي گيتار دستش ميگيره حتما چند تا اهنگ از خواننده هاي اون دوره خونده ميشه . من چه هزينه اي كنم براي خواننده اي كه خودش براي كارش ارزش قائل نيست
دیگه ایده جدیدی وجود نداره . همه کارا شده ناله و روضه .
کارهای اون زمان یه حس نوستالژی داره که هر کی میشنوه یاد خاطرات گذشته می افته . شایدم بعضی از اون کارا به این دلیل زیاد شنیده شد ، چون اون زمان مثه الان این همه خواننده نبود . چند تا خواننده بودن با سبک های خودشون و هر چی میخوندن مردم گوش میکردن . البته منکر این نیستم که قبلا کارها خیلی بهتر از الان بود
p@RH@m
10-05-2014, 05:36 PM
خب وقتی خواننده تنها دغدغه اش هر سال البون دادن باشه همین میشه
مثلا وقتی فرشاد رمضانی 10 سال از وقتشو میذاره رو یه آلبومو با چه مکافاتی منتشر میکنه باید خرید، البته این آلبوم آلبوم خوبیه از نظر من
p@RH@m
10-05-2014, 05:38 PM
کارهای اون زمان یه حس نوستالژی داره که هر کی میشنوه یاد خاطرات گذشته می افته . شایدم بعضی از اون کارا به این دلیل زیاد شنیده شد ، چون اون زمان مثه الان این همه خواننده نبود . چند تا خواننده بودن با سبک های خودشون و هر چی میخوندن مردم گوش میکردن . البته منکر این نیستم که قبلا کارها خیلی بهتر از الان بود
یه چیزی هم هست
آهنگ های دهه 80 ، 90 میلادی تنها واس ما نیست که ماندگار شدن
تو همه کشورها همین حالته
ehsan1361
10-05-2014, 05:39 PM
یه چیزی هم هست
آهنگ های دهه 80 ، 90 میلادی تنها واس ما نیست که ماندگار شدن
تو همه کشورها همین حالته
تایید
تو بقیه کشورها بیشتر موسیقی دهه 80 ماندگار شده
tandis_m
خب وقتی خواننده تنها دغدغه اش هر سال البون دادن باشه همین میشه
مثلا وقتی فرشاد رمضانی 10 سال از وقتشو میذاره رو یه آلبومو با چه مکافاتی منتشر میکنه باید خرید، البته این آلبوم آلبوم خوبیه از نظر من
ده سال وقت نذاشته ده سال تو عرشاد گیر بود
با اينكه من با موسيقي زندگي ميكنم ولي متاسفانه حتي اسم ايشون رو تا امروز نشنيده بودم و برام عجيبه چرا؟ (sm77)
p@RH@m
ده سال وقت نذاشته ده سال تو عرشاد گیر بود
درست ، ولی بازم 10 سالشو با این دغدغه گذرونده ، یعنی پاش واساده
p@RH@m
10-05-2014, 05:40 PM
تایید
تو بقیه کشورها بیشتر موسیقی دهه 80 ماندگار شده
(sm10)
p@RH@m
10-05-2014, 05:42 PM
با اينكه من با موسيقي زندگي ميكنم ولي متاسفانه حتي اسم ايشون رو تا امروز نشنيده بودم و برام عجيبه چرا؟ (sm77)
اتفاقا شعر هایی از فروغ فرخزاد هم استفاده شده
آلبومش رو هم ایران گام داره
tandis_m
10-05-2014, 05:44 PM
خوب وقتی یه خواننده یه البوم میسازه میده ارشاد و تا ده سال مجوز نمی گیره چجور بشناسی
يعني فقط تو اين مدت همين يه آلبوم رو كار كرده؟ يه آهنگ بيرون نداده؟
tandis_m
10-05-2014, 05:46 PM
اتفاقا شعر هایی از فروغ فرخزاد هم استفاده شده
آلبومش رو هم ایران گام داره
سبكش چيه؟
p@RH@m
10-05-2014, 05:49 PM
يعني فقط تو اين مدت همين يه آلبوم رو كار كرده؟ يه آهنگ بيرون نداده؟
یکی هم اگه از حیطه این سایتها که 90 درصد آلبوم پاپ دارن آپ میکنن فراتر بریم و یه چرخی نو موزیک مارکتها بزنیم ، آلبوم های خیلی خوبی هستن
من خودم پارسال با چنتاشو همینجوری آشنا شدم
هژیر مهرافروز
فرمان فتحعلیان
فرزاد برهمن
آوای زمین(وحید آیریان)
محسن دایی نبی
سهیل نفیسی
و خیلیا دیگه ...
p@RH@m
10-05-2014, 05:49 PM
سبكش چيه؟
راک ، پاپ راک
tandis_m
10-05-2014, 05:51 PM
یکی هم اگه از حیطه این سایتها که 90 درصد آلبوم پاپ دارن آپ میکنن فراتر بریم و یه چرخی نو موزیک مارکتها بزنیم ، آلبوم های خیلی خوبی هستن
من خودم پارسال با چنتاشو همینجوری آشنا شدم
هژیر مهرافروز
فرمان فتحعلیان
فرزاد برهمن
آوای زمین(وحید آیریان)
محسن دایی نبی
سهیل نفیسی
و خیلیا دیگه ...
راک ، پاپ راک
ممنون حتما گوش ميدم (sm10)
p@RH@m
10-05-2014, 05:52 PM
ممنون حتما گوش ميدم (sm10)
خواهش (sm10)
vahid
10-05-2014, 06:34 PM
خب من عاشق آلبوم های دیجی یا کریستالی ام ، ولی گاها مجبورم که ولت هم بگیرم چ.ن نسخه دیگه نداره ، مثه اکثر آلبوم های پاپ
هزینه ماهیانه هم بر میگرده به آلبوم های خوبی که تو اون ماه منتشر شده ، شاید از 50 هزار تا 150 هزار
به خرید از بیپ علاقه ای ندارم ، ولی دمو چیز خوبیه که میشه با شناختن کار و ... آلبومشو تهیه کنی
ولی یه نکته ای
تو کشورهای دیگه این وجود داره که تو این مارکتهای موزیک ، میتونی قبل خرید ، آهنگ هایی از آلبوم رو گوش بدی
کاش اینجا هم ، حتی به تعداد معدود این کار بشه
از کی آرشیو کردنُ شروع کردی؟
vahid
10-05-2014, 06:35 PM
به سوالایی که در پست اول پرسیدی(sm77) مثلا چقدر هزینه موزیک میکنی
چون اکثر بچه ها چند ساله منو میشناسن غافل شدم (sm54)
من ماهانه به طور متوسط بین 20 تا 30 هزار تومن برای خرید آلبوم هزینه می کنم... البته این مقدار بستگی به تعداد آلبومهایی که توی ماه میاد هم داره... و صد البته این منهای هزینه کنسرته
p@RH@m
10-05-2014, 06:41 PM
از کی آرشیو کردنُ شروع کردی؟
الان 2 سالی هست ، پارسال همین موقع نزدیک 1 میلیون یکجا یه خرید داشتم
شاید تا الان بالای 4 میلیون هزینه کردم
در حالی که قبلا حتی زورم میومد که یه آلبومه ولت 1000 تومنی بگیرم
البته قبل تر سال 77 اینا کاست هم خریده بودم 3،4 تایی
p@RH@m
10-05-2014, 06:44 PM
اولین آلبومی رو هم که خریدم آلبوم " آوای زمین - حالیا " بود که واقعا بی نظیره
azamusic
10-05-2014, 08:47 PM
اولین آلبومی رو هم که خریدم آلبوم " آوای زمین - حالیا " بود که واقعا بی نظیره
عود داخل اینسرت آلبوم را که آتیش نزدی؟ ---
جالبه که یه دفعه 1 تومن خرید کردی --- کمتر کسی پیدا میشه اینطوری خرید کنه ---
از کجا خریدی؟ --- چه آلبوم های؟ --- معیار خریدت چی بود؟ --- معروف بودن کار یا سبک خاصی؟ ---
special
10-05-2014, 09:04 PM
آالبوم خیلی کم پیش میاد بخرم...چون چیزی ندارن تک توک کار خوب اگر بیاد که اونو طبیعتا میخرم....اما کنسرت خوبه ینی فقط جنبه فان داره...واسه عوض شدن روحیه معمولا میرم...
vahid
10-05-2014, 09:20 PM
خب اینجا بحث خیلی مفصلی پیش میاد... البته هدف من هم از زدن تاپیک طرح همین بحثاس... به این جور بحثها خیلی علاقه دارم و تا هر جا ادامه داشته باشه٬ حاضرم جلو بیام....
اما این مسئله ای که شما مطرح می کنید٬ از جنبه های مختلفی قابل بررسیه:
جنبه اول همونیه که بچه ها گفتن... دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی (معادل دهه ۵۰ و ۶۰ شمسی) تو کل دنیا نه فقط ایران٬ دهه تالیف موسیقی بود٬ یعنی رویکرد همه فعالان عرصه موسیقی توی کل دنیا compose کردن نتها و ساخت کارهای بدیع عمدتا (و حتی کاملا) ارکسترال یا آکوستیک بود... البته به دلایل مختلف الان این رویکرد عوض شده و خیلی از چهره های برجسته اون دوران دیگه در قید حیات نیستن... گرچه توی کل دنیا این درصد بیشتره ولی توی ایران هم وجود داره... توی ایران دیگه امثال بابک بیات٬ واروژان٬ همایون خرم٬ فرهاد٬ جلیل شهناز٬ حسن کسایی٬ جلال ذوالفنون٬ آندره٬ هایده٬ مهستی٬ بنان و غیره دیگه نیستن ... اما بعضی هاشون همین الان هم در قید حیات هستن که متاسفانه کسی قدرشونو نمی دونه... امثال استاد انوشیروان روحانی٬ شهرداد روحانی٬ محمدرضا شجریان٬ ایرج٬ اردلان سرفراز و خیلی های دیگه... نکته ای که اینجا وجود داره اینه که بعضی از ستاره های اون دهه هنوز هستن. امثال ابی و داریوش و معین و سیاوش قمیشی که از خواننده های مشهور همون دوران بودن... حتی اینها هم الان سراغ افرادی مثل انوشیروان روحانی یا ایرج جنتی عطایی یا اردلان سرفراز نمیرن!!
جنبه های بعدی رو توی پست های بعدی میگم که شلوغ کاری نشه٬ اگه بخواید نقل بگیرید هم راحت تر باشید
vahid
10-05-2014, 09:29 PM
جنبه دوم اینه که دوران فعلی خواه یا ناخواه تعدد کارها نسبت به سالهای قبل زیاد و زیادتر شده... طبیعتا وقتی تولید به این شکل زیاد میشه٬ کیفیت کارها هم افت می کنه... این مورد هم باز توی همه دنیا وجود داره...
جنبه سوم هم اینه که قبل از انقلاب٬ به جای اینکه خواننده ها خودشونو با مردم مطابقت بدن٬ این مردم بودن که پشت سر خواننده ها و موزیسین ها حرکت می کردند٬ همین مسئله باعث کیفیت کارها میشد... کم کم این رویکرد عوض شد متاسفانه... وقتی این اتفاق میفته٬ مخصوصا بین جمعیت جوون تر چون هنوز شناخت درستی از موسیقی به وجود نیومده و گوش اصطلاحا حرفه ای نشده٬ طبیعتا گرایش به سمت کارهای ساده تر و سطحی تر بیشتر میشه... این مسئله باز توی کل دنیا وجود داره... گواه این حرف من هم همون قضیه انتخاب جاستین بیبر تو سال ۲۰۱۲ هست! .... همین الان هم اگه میگید نوستالژی تو کارهای قدیمی هست٬ باید نگاه کنید ببینید این نوستالوژی چه جوری در ما ایجاد شده... اکثر ما به خاطر این بوده که خونواده از دوران بچگی مدام این آهنگها رو توی جمع گوش میدادن و روی ما هم اثر گذاشته... جوون تر ها و اونهایی که توی خونواده شرایط اینچنینی نداشتن٬ به مراتب تعلق خاطر کمتری به این دسته آهنگها دارن و پیش بینیش خیلی سخت نیست که تا یکی دو نسل دیگه کم کم این آهنگها بین عموم مردم به بوته فراموشی سپرده بشه
vahid
10-05-2014, 09:35 PM
بریم سراغ جنبه چهارم: مورد دیگه ای که وجود داره اینه که من حس می کنم خیلی وقتها این اظهار نظرها به خاطر توجیه کار خودمونه... به خاطر اینکه بگیم این آلبومهای جدید ارزش خرید ندارن٬ میایم این توجیه ها رو ارائه میدیم... در حالی که این واقعیت وجود داره که کارهای جدید دیگه در این حدی که شما میگید هم افتضاح نیست... درست درصد کارهای فاخر و ارزشمند نسبت به کل کارهای تولیدی خیلی خیلی پایینه مخصوصا در مقایسه با قبل از انقلاب٬ ولی من حاضرم از سال ۸۰ به بعد بالای ۵۰ تا کار ارزشمند اسم ببرم که از جهات مختلف قابل اعتنا و در خور تحسین هست که بالای ۲۰ تا از اینها رو عامه مردم باهاش ارتباط برقرار کردن...
یه مثال میزنم... همین امسال که به نظرم یکی از افتضاح ترین سالها در زمینه تولید آثار موسیقی بوده٬ آلبومی مثل یک لحظه عاشق شو به بازار اومد... فقط ترک خواب سیاه این آلبوم به نظر من ارزش بالای ۱۰ هزار تومن داره... ملودی دلنشین٬ تنظیم هوشمندانه٬ ترانه فوق العاده بابک صحرایی و اجرای بی نقص حامی جای هیچ حرف و حدیثی باقی نذاشته...
تازه این آلبوم انتقادهای زیادی هم بهش وارد بوده... همچنان تاکید می کنم که توی این سالها علی رغم همه مشکلات و ضعف ها و کارهای بی کیفیتی که عرضه شده ولی باز هم کارهای ارزشمند و در خور توجه که ارزش خرید داشته باشه کم نبوده
vahid
10-05-2014, 09:37 PM
نکته آخر هم بگم٬ اونم اینکه وقتی ۲-۳ تا کار توی آلبوم رو میپسندید٬ نیازی نیست برید کل آلبوم رو بخرید... اگه واقعا همین چند تا کار یا حتی یک کار رو دوست داشتید میتونید برید و از سایت بیپ تیونز همون یک یا چند تا کار رو بخرید... همون کاری که خارجی ها هم انجام میدن و میرن اون چند تا آهنگی رو که میدونن ارزش خرید داره از سایتهایی مثل آمازون یا آیتیونز میخرن
vahid
10-05-2014, 09:40 PM
الان 2 سالی هست ، پارسال همین موقع نزدیک 1 میلیون یکجا یه خرید داشتم
شاید تا الان بالای 4 میلیون هزینه کردم
در حالی که قبلا حتی زورم میومد که یه آلبومه ولت 1000 تومنی بگیرم
البته قبل تر سال 77 اینا کاست هم خریده بودم 3،4 تایی
چی شد که یه دفعه اینطوری شدی؟ (sm120)
کدوم شهر زندگی میکنی؟
از لس آنجلسی ها هم چیزی آرشیو میکنی یا فقط داخلیا؟
azamusic
10-05-2014, 10:10 PM
نمی گم موسیقی امروز بدون نقص هست --- ولی نمی دونم افرادی که همه آلبوم های منتشر شده را به درد نخور می دونند چی می خوان از موسیقی؟ ---
بعضی ها هستند سبک های خاصی را می پسندند --- فقط دنبال همون کارها هستند و کاری به سبکای دیگه ندارند ---
ولی نمی دونم چرا الان چند سالی هست یه سری تو موسیقی پاپ هر آلبوم جدیدی منتشر می شه فقط انتقاد می کنند ---
معلوم نیست چه موسیقی می خوان --- انتقاد بی دلیل که نشد نشانه ی درک موسیقی ---
به قول وحید این یکی از بهانه های خرج نکردن واسه شنیدن موسیقیه --- (sm101)
p@RH@m
10-05-2014, 10:36 PM
عود داخل اینسرت آلبوم را که آتیش نزدی؟ ---
جالبه که یه دفعه 1 تومن خرید کردی --- کمتر کسی پیدا میشه اینطوری خرید کنه ---
از کجا خریدی؟ --- چه آلبوم های؟ --- معیار خریدت چی بود؟ --- معروف بودن کار یا سبک خاصی؟ ---
آلبوم حالیا رو بیش از 10 نسخه خریدم
3 تاشو هدیه دادم ، و اگه بازم بخوام آلبوم هدیه بدم به کسی، بازم میخرم و هدیه میدم
نه به هبچ وجه آتیش نزدم ، چون خودم بیشتر به نگهداری علاقه دارم تا مصرف ، حتی آلبوم هایی که باز میکنم که گوش بدم ، جوری باز میکنم که دوباره بزارم داخل سلفونش و ...
از آهنگ سرا خرید میکردم، بالای 90% آلبوم های کریستالی یا دیجی ( پاپ ، سنتی،تلفیقی و ... )
دمو رو گوش میدادم اگه خوشم میومد میخریدم
یکیم بعضا سبک های جالبی پیدا میشه تو آلبوم ها ، اونا رو هم میخرم (مثلا آلبوم خورشید سیاه ، احمد اخوان - بند کلو ، البوم های رومی مثل محسن دایی نبی ،گروه سپهر ،ساحل تهران-نایما و ... )
ولی الان دیگه با یکی از پخش ها رفیق شدم ، سفارش میدم واسم میاره و دیگه هزینه پست نمیدم
p@RH@m
10-05-2014, 10:55 PM
چی شد که یه دفعه اینطوری شدی؟ (sm120)
کدوم شهر زندگی میکنی؟
از لس آنجلسی ها هم چیزی آرشیو میکنی یا فقط داخلیا؟
میگم ،من تلویزیون خیلی کم نیگا میکنم ، شاید روزی 5 یا 10 د.ق ،ولی سال 91 بود تو برنامه دستان شبکه آموزش(به نظرم شبکه آموزش بهترین شبکه ی صدا سیما ست) وحید آیریان رو دیدم، آلبومشو باهاش آشنا شدم و در به در دنبالش بودم ، بعد آهنگ سرا رو پیدا کردم و دیدم آلبوم های پاپ رو هم نسخه کریستالیشو دارن که این ارزشو خرید رو میبره بالاتر و منم علاقه مند به همینم
بعد دیگه ترشحات خرید آلبوم تو وجودم زد بالا (sm77)
ازاین کارم ناراحت نیستم ولی ای کاش بقیه افراد هم بفهمن که به علاقه هرکسی احترام بزارن و مهم تر از همه بدونن اون خواننده هم کارش اینه و با رعایت کپی رایت میتونه ادامه بده راهشو
وحید جان من تو تبریز زندگی میکنم ، که متاسفانه پخش آلبوم خیلی ضعبفه دلیلشم تقاضای خیلی پایین میتونه باشه
از لس آنجلسی ها کسی نمیشناسم که واسم جور کنه ، ولی قبلنا حدودای 75 تا 80 که هر سال بندرعباس و زابل و ... میرفتیم ، آلبوم میگرفتم ، البته نسخه پاکستانی بودن
یادم میاد تو قشم سال 76 آلبوم طلوع کن ابی رو 5 هزار تومن میداد (اورجینال) که قیمت خیلی بالایی بود
ولی میخوام برم چنتا آلبوم از ترکیه بگیرم ، امیدوارم تو گمرک ازم نگیرنشون
p@RH@m
10-05-2014, 11:04 PM
نمی گم موسیقی امروز بدون نقص هست --- ولی نمی دونم افرادی که همه آلبوم های منتشر شده را به درد نخور می دونند چی می خوان از موسیقی؟ ---
بعضی ها هستند سبک های خاصی را می پسندند --- فقط دنبال همون کارها هستند و کاری به سبکای دیگه ندارند ---
ولی نمی دونم چرا الان چند سالی هست یه سری تو موسیقی پاپ هر آلبوم جدیدی منتشر می شه فقط انتقاد می کنند ---
معلوم نیست چه موسیقی می خوان --- انتقاد بی دلیل که نشد نشانه ی درک موسیقی ---
به قول وحید این یکی از بهانه های خرج نکردن واسه شنیدن موسیقیه --- (sm101)
آره واقعا منم با این موافقم
پارسال آلبوم اوهام اومد ، این آلبوم آهنگسازیش خیلی خوبه ، ولی انتقادی که داشتم به صدای آقای شعرباف بود که به سبکی که میخونن نمیخوره ، اگه آلبوم اینسترومنتال بود خیلی بهتر بود
البته نظر شخصی خودمه
یا مثلا آلبوم راهی محتشمی ، یه آلبوم خیلی خوبی بود ، خودش واسم سی دی رو فرستاد با امضاء
یا آلبومی مثه چارتار بی نظیره من هم ولت هم کریستالیشو (2نسخه) خریدم
azamusic
10-05-2014, 11:35 PM
آلبوم حالیا رو بیش از 10 نسخه خریدم
3 تاشو هدیه دادم ، و اگه بازم بخوام آلبوم هدیه بدم به کسی، بازم میخرم و هدیه میدم
نه به هبچ وجه آتیش نزدم ، چون خودم بیشتر به نگهداری علاقه دارم تا مصرف ، حتی آلبوم هایی که باز میکنم که گوش بدم ، جوری باز میکنم که دوباره بزارم داخل سلفونش و ...
از آهنگ سرا خرید میکردم، بالای 90% آلبوم های کریستالی یا دیجی ( پاپ ، سنتی،تلفیقی و ... )
دمو رو گوش میدادم اگه خوشم میومد میخریدم
یکیم بعضا سبک های جالبی پیدا میشه تو آلبوم ها ، اونا رو هم میخرم (مثلا آلبوم خورشید سیاه ، احمد اخوان - بند کلو ، البوم های رومی مثل محسن دایی نبی ،گروه سپهر ،ساحل تهران-نایما و ... )
ولی الان دیگه با یکی از پخش ها رفیق شدم ، سفارش میدم واسم میاره و دیگه هزینه پست نمیدم
خیلی عالیه ---
من از سال 77 آلبوم می خرم --- فکر کنم خیلی خرج کرده باشم تا حالا ---
ولی از خرجم راضیم --- لذت بردم ازش --- حسرت پولی که رفته را نمی خورم ---
اوایل تو خونه سرزنشم می کردند ولی کم کم کنار اومدند ---
موقعی که دبیرستان بودم از بس پول نوار می دادم --- همیشه جیبم خالی بود ---
از برادرم تو ماه های شلوغ سال پول قرض می گرفتم ---
تو محرم و صفر که نوار نمی اومد قرض را پس می دادم --- (sm17) ---
azamusic
10-05-2014, 11:43 PM
یه نکته جالب تو نوشته های پرهام بود ---
جدی سلفون آلبوم را حفظ می کنی؟ --- (sm29)
tandis_m
10-05-2014, 11:45 PM
خب اینجا بحث خیلی مفصلی پیش میاد... البته هدف من هم از زدن تاپیک طرح همین بحثاس... به این جور بحثها خیلی علاقه دارم و تا هر جا ادامه داشته باشه٬ حاضرم جلو بیام....
اما این مسئله ای که شما مطرح می کنید٬ از جنبه های مختلفی قابل بررسیه:
جنبه اول همونیه که بچه ها گفتن... دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی (معادل دهه ۵۰ و ۶۰ شمسی) تو کل دنیا نه فقط ایران٬ دهه تالیف موسیقی بود٬ یعنی رویکرد همه فعالان عرصه موسیقی توی کل دنیا compose کردن نتها و ساخت کارهای بدیع عمدتا (و حتی کاملا) ارکسترال یا آکوستیک بود... البته به دلایل مختلف الان این رویکرد عوض شده و خیلی از چهره های برجسته اون دوران دیگه در قید حیات نیستن... گرچه توی کل دنیا این درصد بیشتره ولی توی ایران هم وجود داره... توی ایران دیگه امثال بابک بیات٬ واروژان٬ همایون خرم٬ فرهاد٬ جلیل شهناز٬ حسن کسایی٬ جلال ذوالفنون٬ آندره٬ هایده٬ مهستی٬ بنان و غیره دیگه نیستن ... اما بعضی هاشون همین الان هم در قید حیات هستن که متاسفانه کسی قدرشونو نمی دونه... امثال استاد انوشیروان روحانی٬ شهرداد روحانی٬ محمدرضا شجریان٬ ایرج٬ اردلان سرفراز و خیلی های دیگه... نکته ای که اینجا وجود داره اینه که بعضی از ستاره های اون دهه هنوز هستن. امثال ابی و داریوش و معین و سیاوش قمیشی که از خواننده های مشهور همون دوران بودن... حتی اینها هم الان سراغ افرادی مثل انوشیروان روحانی یا ایرج جنتی عطایی یا اردلان سرفراز نمیرن!!
جنبه های بعدی رو توی پست های بعدی میگم که شلوغ کاری نشه٬ اگه بخواید نقل بگیرید هم راحت تر باشید
منظور من اين نبود كه چرا نميرن سراغ قديمي ها ميگم اگر اون ترانه ها ماندگار شدن بخاطر روح داشتن بود با مخاطب ارتباط برقرار ميكرد مفهوم داشت شنونده رو با خودش ميبرد الان ما ترانه سراي خوب داريم ولي چند درصد ميرن سراغشون ؟ احتمالا به خاطر هزينه كه خب ميشه مصداق ضرب المثل هر چقدر پول بدي همونقدر آش ميخوري
azamusic
10-05-2014, 11:47 PM
منظور من اين نبود كه چرا نميرن سراغ قديمي ها ميگم اگر اون ترانه ها ماندگار شدن بخاطر روح داشتن بود با مخاطب ارتباط برقرار ميكرد مفهوم داشت شنونده رو با خودش ميبرد الان ما ترانه سراي خوب داريم ولي چند درصد ميرن سراغشون ؟ احتمالا به خاطر هزينه كه خب ميشه مصداق ضرب المثل هر چقدر پول بدي همونقدر آش ميخوري
موسیقی ماندگار باید همه ی ارکان را داشته باشه ---
ترانه تنها نمی تونه موسیقی را ماندگار کنه --- چه شعرهای زیبا با مفاهیم بلندی که اجرا شد و به سرعت از یاد رفت ---
p@RH@m
10-05-2014, 11:58 PM
خیلی عالیه ---
من از سال 77 آلبوم می خرم --- فکر کنم خیلی خرج کرده باشم تا حالا ---
ولی از خرجم راضیم --- لذت بردم ازش --- حسرت پولی که رفته را نمی خورم ---
اوایل تو خونه سرزنشم می کردند ولی کم کم کنار اومدند ---
موقعی که دبیرستان بودم از بس پول نوار می دادم --- همیشه جیبم خالی بود ---
از برادرم تو ماه های شلوغ سال پول قرض می گرفتم ---
تو محرم و صفر که نوار نمی اومد قرض را پس می دادم --- (sm17) ---
آره دقیقا ، منم سرزنش میکنن ، البته کمتر خریدنی زیاد دیگه چیزی نمیگن ، به خاطر همینم خرید حضوری رو ترجیح دادم به اینترنتی البته پول پستش هم بود
ولی از کسی تا حال قرض نکردم ، ولی حس خوبی بهم دس میده آلبوم خریدنی و ...
تو آرشیو ام شدید شجریان رو کم دارم، پارسال یکی کلشو با کنسرتها 300 میداد ولی من چ.ن اون 1 میلیون رو تازه خریده بودم ، اگه اینم میگرفتم از خونه مینداختنم بیرون ، بعدشم دیگه از دست رفت
tandis_m
10-05-2014, 11:59 PM
بریم سراغ جنبه چهارم: مورد دیگه ای که وجود داره اینه که من حس می کنم خیلی وقتها این اظهار نظرها به خاطر توجیه کار خودمونه... به خاطر اینکه بگیم این آلبومهای جدید ارزش خرید ندارن٬ میایم این توجیه ها رو ارائه میدیم... در حالی که این واقعیت وجود داره که کارهای جدید دیگه در این حدی که شما میگید هم افتضاح نیست... درست درصد کارهای فاخر و ارزشمند نسبت به کل کارهای تولیدی خیلی خیلی پایینه مخصوصا در مقایسه با قبل از انقلاب٬ ولی من حاضرم از سال ۸۰ به بعد بالای ۵۰ تا کار ارزشمند اسم ببرم که از جهات مختلف قابل اعتنا و در خور تحسین هست که بالای ۲۰ تا از اینها رو عامه مردم باهاش ارتباط برقرار کردن...
یه مثال میزنم... همین امسال که به نظرم یکی از افتضاح ترین سالها در زمینه تولید آثار موسیقی بوده٬ آلبومی مثل یک لحظه عاشق شو به بازار اومد... فقط ترک خواب سیاه این آلبوم به نظر من ارزش بالای ۱۰ هزار تومن داره... ملودی دلنشین٬ تنظیم هوشمندانه٬ ترانه فوق العاده بابک صحرایی و اجرای بی نقص حامی جای هیچ حرف و حدیثی باقی نذاشته...
تازه این آلبوم انتقادهای زیادی هم بهش وارد بوده... همچنان تاکید می کنم که توی این سالها علی رغم همه مشکلات و ضعف ها و کارهای بی کیفیتی که عرضه شده ولی باز هم کارهای ارزشمند و در خور توجه که ارزش خرید داشته باشه کم نبوده
بحث توجيه رو مطرح كردي : موضوع اينه كه همه كه بخاطر مسائل ماليش نيست كه از خريد پرهيز ميكنن بالاخره يه عده هم هستن كه مشكلي با اين قضيه ندارن پس بحث توجيه اينجا منتفيه چون رقمي نيست بحث سر همون چرا هزينه كنمه . نكته ديگه اينكه باهات كاملا موافقم و كار خوب و ارزشمند كم نبوده ولي حتمآ داخل آلبوم نبوده و ديگه اينكه همه علاقمند يه سبك نيستن ممكنه البومي كه از نظر من و شما ارزش هنري داره از ديد يكي ديگه اينطور نباشه نه اينكه از بار هنري اون كار كم بشه بلكه اينجا سليقه افراد تعيين كننده ميشه نمونش نظر سنجي اخير به شخصه فكر نميكردم آلبوم احمدوند درصد بيشتري رو به خودش اختصاص بده پس ميبيني كه همه نميتونن هر آلبومي كه بيرون مياد رو بخرن
tandis_m
10-06-2014, 12:02 AM
موسیقی ماندگار باید همه ی ارکان را داشته باشه ---
ترانه تنها نمی تونه موسیقی را ماندگار کنه --- چه شعرهای زیبا با مفاهیم بلندی که اجرا شد و به سرعت از یاد رفت ---
با نظرتون موافقم شايد جمله رو كامل ننوشتم چون مكمل هم هستن براي خلق يه اثر ماندگار و هنري
p@RH@m
10-06-2014, 12:03 AM
یه نکته جالب تو نوشته های پرهام بود ---
جدی سلفون آلبوم را حفظ می کنی؟ --- (sm29)
آرهههههههههههه
اوایل یکی دو تا رو ناشیانه باز کردم ، یکیش علی اصحابی بود چون ارزون خریده بودم باز کردم 2700 ، الام فک کنم 8000 باشه
یکیشم آلبوم آخر اصفهانی بود
بعدش دیگه البومی رو باز نکردم و دنبال دستگاه شرینگ بودم که اگه باز کردم خودم دوباره سلفون بپیچم ، بعد تر راهشو پیدا کردم و از بغلشون فقط یه طرف با کاتر میبرم و هل میدم میاد بیرون و بعد ریپ میندازم سرجاش (هرچند بعضا کار سختیه)
tandis_m
10-06-2014, 12:04 AM
نکته آخر هم بگم٬ اونم اینکه وقتی ۲-۳ تا کار توی آلبوم رو میپسندید٬ نیازی نیست برید کل آلبوم رو بخرید... اگه واقعا همین چند تا کار یا حتی یک کار رو دوست داشتید میتونید برید و از سایت بیپ تیونز همون یک یا چند تا کار رو بخرید... همون کاری که خارجی ها هم انجام میدن و میرن اون چند تا آهنگی رو که میدونن ارزش خرید داره از سایتهایی مثل آمازون یا آیتیونز میخرن
و مورد آخر كه من نميدونستم ميشه از توي آلبوم چند تراك خريد ممنون از راهنمائيت (sm10)
azamusic
10-06-2014, 12:07 AM
آرهههههههههههه
اوایل یکی دو تا رو ناشیانه باز کردم ، یکیش علی اصحابی بود چون ارزون خریده بودم باز کردم 2700 ، الام فک کنم 8000 باشه
یکیشم آلبوم آخر اصفهانی بود
بعدش دیگه البومی رو باز نکردم و دنبال دستگاه شرینگ بودم که اگه باز کردم خودم دوباره سلفون بپیچم ، بعد تر راهشو پیدا کردم و از بغلشون فقط یه طرف با کاتر میبرم و هل میدم میاد بیرون و بعد ریپ میندازم سرجاش (هرچند بعضا کار سختیه)
--- چه با حال ---
من دائم سی دی ها را میارم می شنوم --- خیلی از سی دی ها را ریپ نزدم ---
بیشتر دوست دارم سی دی اورجینال را گوش کنم ---
همون لحظه اطلاعات قطعات و نوشته های دست اندرکاران را بخونم ---- در واقع نمی تونم سلفونش را حفظ کنم ---
ولی این کار تو --- دقیقا مجموعه داری هست --- (sm111)
p@RH@m
10-06-2014, 12:10 AM
و مورد آخر كه من نميدونستم ميشه از توي آلبوم چند تراك خريد ممنون از راهنمائيت (sm10)
نمیدونم چرا ، ولی اصن از بیپ تونز دوس ندارم آلبوم بخرم یا آهنگ ، مگه اینکه آلبومشو نتونم جایی گیر بیارم ، مثل آلبوم محسن شریفیان - محله خومونی ، که اولین و آخرین خریدم بوده تا الان
چون وقتی بشه با یه هزینه که روش بزاریم ، البومو اورجینال بگیریم و کاوراشم تو دستمون باشه ، نیازی نمیبینم به این کار
p@RH@m
10-06-2014, 12:12 AM
--- چه با حال ---
من دائم سی دی ها را میارم می شنوم --- خیلی از سی دی ها را ریپ نزدم ---
بیشتر دوست دارم سی دی اورجینال را گوش کنم ---
همون لحظه اطلاعات قطعات و نوشته های دست اندرکاران را بخونم ---- در واقع نمی تونم سلفونش را حفظ کنم ---
ولی این کار تو --- دقیقا مجموعه داری هست --- (sm111)
خب منم این حسرت تو دلم هس که هر لحظه نمیتونم برم سراغ آلبوم و از سلفون بکشم بیرون و دفترچه رو ورق بزنم (sm74)
vahid
10-06-2014, 12:14 AM
میگم ،من تلویزیون خیلی کم نیگا میکنم ، شاید روزی 5 یا 10 د.ق ،ولی سال 91 بود تو برنامه دستان شبکه آموزش(به نظرم شبکه آموزش بهترین شبکه ی صدا سیما ست) وحید آیریان رو دیدم، آلبومشو باهاش آشنا شدم و در به در دنبالش بودم ، بعد آهنگ سرا رو پیدا کردم و دیدم آلبوم های پاپ رو هم نسخه کریستالیشو دارن که این ارزشو خرید رو میبره بالاتر و منم علاقه مند به همینم
بعد دیگه ترشحات خرید آلبوم تو وجودم زد بالا (sm77)
ازاین کارم ناراحت نیستم ولی ای کاش بقیه افراد هم بفهمن که به علاقه هرکسی احترام بزارن و مهم تر از همه بدونن اون خواننده هم کارش اینه و با رعایت کپی رایت میتونه ادامه بده راهشو
وحید جان من تو تبریز زندگی میکنم ، که متاسفانه پخش آلبوم خیلی ضعبفه دلیلشم تقاضای خیلی پایین میتونه باشه
از لس آنجلسی ها کسی نمیشناسم که واسم جور کنه ، ولی قبلنا حدودای 75 تا 80 که هر سال بندرعباس و زابل و ... میرفتیم ، آلبوم میگرفتم ، البته نسخه پاکستانی بودن
یادم میاد تو قشم سال 76 آلبوم طلوع کن ابی رو 5 هزار تومن میداد (اورجینال) که قیمت خیلی بالایی بود
ولی میخوام برم چنتا آلبوم از ترکیه بگیرم ، امیدوارم تو گمرک ازم نگیرنشون
خیلی خوبه... این جا چند تا از بچه ها تو کار آرشیو هستن... البته هر کس روش و اصول خودشُ داره تو آرشیو کردن... یکیشون همین وحید (azamusic) هست... به هر حال خیلی خوشحالم که آشنا شدیم با هم (sm127)
tandis_m
10-06-2014, 12:14 AM
نمیدونم چرا ، ولی اصن از بیپ تونز دوس ندارم آلبوم بخرم یا آهنگ ، مگه اینکه آلبومشو نتونم جایی گیر بیارم ، مثل آلبوم محسن شریفیان - محله خومونی ، که اولین و آخرین خریدم بوده تا الان
چون وقتی بشه با یه هزینه که روش بزاریم ، البومو اورجینال بگیریم و کاوراشم تو دستمون باشه ، نیازی نمیبینم به این کار
من تا حالا خريد نتي نداشتم ولي براي خريد مثلا يه تراك فكر نميكنم بد باشه ولي اگه قرار به خريد آلبوم باشه ترجيح ميدم اورجينال بخرم
vahid
10-06-2014, 12:15 AM
همین الان هم از این دسته کارها هست... اگه منصفانه نگاه کنی
tandis_m
10-06-2014, 12:17 AM
همین الان هم از این دسته کارها هست... اگه منصفانه نگاه کنی
هست ولي يه تناسب ببند ببين با اين فوج خواننده چند در صد رو پوشش ميده نميگم نيست ميگم كمه اين جاي تآسف داره
p@RH@m
10-06-2014, 12:19 AM
خیلی خوبه... این جا چند تا از بچه ها تو کار آرشیو هستن... البته هر کس روش و اصول خودشُ داره تو آرشیو کردن... یکیشون همین وحید (azamusic) هست... به هر حال خیلی خوشحالم که آشنا شدیم با هم (sm127)
ما قبل تر هم آشنا بودیم ، الان بیشتر آشنا شدیم
یه بار باهم تبادل دی وی دی داشتیم
فدات وحید عزیز(sm127)(sm10)
p@RH@m
10-06-2014, 12:20 AM
من تا حالا خريد نتي نداشتم ولي براي خريد مثلا يه تراك فكر نميكنم بد باشه ولي اگه قرار به خريد آلبوم باشه ترجيح ميدم اورجينال بخرم
کاملا موافقم (sm10)
vahid
10-06-2014, 12:31 AM
بحث توجيه رو مطرح كردي : موضوع اينه كه همه كه بخاطر مسائل ماليش نيست كه از خريد پرهيز ميكنن بالاخره يه عده هم هستن كه مشكلي با اين قضيه ندارن پس بحث توجيه اينجا منتفيه چون رقمي نيست بحث سر همون چرا هزينه كنمه . نكته ديگه اينكه باهات كاملا موافقم و كار خوب و ارزشمند كم نبوده ولي حتمآ داخل آلبوم نبوده و ديگه اينكه همه علاقمند يه سبك نيستن ممكنه البومي كه از نظر من و شما ارزش هنري داره از ديد يكي ديگه اينطور نباشه نه اينكه از بار هنري اون كار كم بشه بلكه اينجا سليقه افراد تعيين كننده ميشه نمونش نظر سنجي اخير به شخصه فكر نميكردم آلبوم احمدوند درصد بيشتري رو به خودش اختصاص بده پس ميبيني كه همه نميتونن هر آلبومي كه بيرون مياد رو بخرن
اون احساس کردم اون جمله رو در مورد خودت نوشتی...
به هر حال قطعاتی که داخل آلبوم بودن و خیلی هم ارزشمند بودن کم نبودن... اتفاقا من منظورم دقیقا همین جور قطعاتی بود که داخل آلبوم بودن وگرنه سینگل ترک ها که اصلا نیازی به خریدشون نیست... البته این درسته که موسیقی سلیقه س و هر کسی سلیقه ای داره ولی این خیلی غیرمنطقیه که بگی هیچ موسیقی خوبی تو سلیقه من یا یکی دیگه نبوده!!! به هر حال تقریبا توی همه سبک ها تو این سالها آلبوم منتشر شده، و توی همه سبک ها هم کار خوب و عالی داشتیم که ارزش خرید داشته باشه...
من چند تا مثال خیلی مشهور تو بین کارهای پاپ، اونم از مشهورترین ها و عامه پسند ترین ها میزنم:
بیراهه ها / آلبوم مثلث / علی لهراسبی
خاطره های قدیم / آلبوم آرامش / بهنام صفوی
باران تویی / آلبوم باران تویی / گروه چارتار
نابرده رنج / آلبوم عاشقانه ها / احسان خواجه امیری
هر جای دنیایی / آلبوم امپراطور / مهدی یراحی
باور نکن / آلبوم بی واژه / محمد اصفهانی
حافظه ضعیف / آلبوم رگ خواب / محسن یگانه
پروانه ها / آلبوم حریص / محسن چاووشی
وایسا دنیا / آلبوم وایسا دنیا / رضا صادقی
رمانتیک / آلبوم رمانتیک / شهاب رمضان
و خیلی موارد دیگه
اینم لیست چند تا آلبوم که از نظر خیلی ها جزو بهترین کارهای پاپ بعد از انقلاب بوده:
آلبوم سلام آخر / احسان خواجه امیری
آلبوم غریبه / فریدون آسرایی
آلبوم برکت / محمد اصفهانی
آلبوم دو نیمه رویا / حمید حامی
آلبوم بی خوابی / سعید شهروز
آلبوم سیزده / محسن چاووشی
آلبوم ساعت 9 / سیروان خسروی
آلبوم ماندگار / مرحوم ناصر عبداللهی
آلبوم باید به تو برگردم / خشایار اعتمادی
و خیلی آلبوم های دیگه...
vahid
10-06-2014, 12:33 AM
این امکان هست... همون طور که گفتم از طریق سایت بیپ تیونز میشه...
vahid
10-06-2014, 12:34 AM
منم آلبوم اصل رو ترجیح میدم... ولی متاسفانه بعضی وقتها آلبوم اصلی گیر نمیاد (sm172)
شیراز هم همونطور که گفتم، بعضی آلبوم ها نمیرسه (sm172)
p@RH@m
10-06-2014, 12:35 AM
اون احساس کردم اون جمله رو در مورد خودت نوشتی...
به هر حال قطعاتی که داخل آلبوم بودن و خیلی هم ارزشمند بودن کم نبودن... اتفاقا من منظورم دقیقا همین جور قطعاتی بود که داخل آلبوم بودن وگرنه سینگل ترک ها که اصلا نیازی به خریدشون نیست... البته این درسته که موسیقی سلیقه س و هر کسی سلیقه ای داره ولی این خیلی غیرمنطقیه که بگی هیچ موسیقی خوبی تو سلیقه من یا یکی دیگه نبوده!!! به هر حال تقریبا توی همه سبک ها تو این سالها آلبوم منتشر شده، و توی همه سبک ها هم کار خوب و عالی داشتیم که ارزش خرید داشته باشه...
من چند تا مثال خیلی مشهور تو بین کارهای پاپ، اونم از مشهورترین ها و عامه پسند ترین ها میزنم:
بیراهه ها / آلبوم مثلث / علی لهراسبی
خاطره های قدیم / آلبوم آرامش / بهنام صفوی
باران تویی / آلبوم باران تویی / گروه چارتار
نابرده رنج / آلبوم عاشقانه ها / احسان خواجه امیری
هر جای دنیایی / آلبوم امپراطور / مهدی یراحی
باور نکن / آلبوم بی واژه / محمد اصفهانی
حافظه ضعیف / آلبوم رگ خواب / محسن یگانه
پروانه ها / آلبوم حریص / محسن چاووشی
وایسا دنیا / آلبوم وایسا دنیا / رضا صادقی
رمانتیک / آلبوم رمانتیک / شهاب رمضان
و خیلی موارد دیگه
اینم لیست چند تا آلبوم که از نظر خیلی ها جزو بهترین کارهای پاپ بعد از انقلاب بوده:
آلبوم سلام آخر / احسان خواجه امیری
آلبوم غریبه / فریدون آسرایی
آلبوم برکت / محمد اصفهانی
آلبوم دو نیمه رویا / حمید حامی
آلبوم بی خوابی / سعید شهروز
آلبوم سیزده / محسن چاووشی
آلبوم ساعت 9 / سیروان خسروی
آلبوم ماندگار / مرحوم ناصر عبداللهی
آلبوم باید به تو برگردم / خشایار اعتمادی
و خیلی آلبوم های دیگه...
آلبوم مانی رهنما - کجا به خنده میرسیم اصن فراموش نشه که عالیه
vahid
10-06-2014, 12:37 AM
هست ولي يه تناسب ببند ببين با اين فوج خواننده چند در صد رو پوشش ميده نميگم نيست ميگم كمه اين جاي تآسف داره
اون خودش یه بحث مفصل دیگه س که نیاز به بررسی های جزئی دیگه داره... من کاملا این چیزی که میگی قبول ندارم... البته حدودش رو قبول دارم ولی باید خیلی موارد رو در نظر بگیری... از حجم تولید آثار موسیقی گرفته تا شرایط روز و خیلی موارد دیگه که اگه قراره مقایسه صورت بگیره و تاسف خورده بشه، باید همه این مسائل با هم گفته بشه (sm50)
vahid
10-06-2014, 12:37 AM
ما قبل تر هم آشنا بودیم ، الان بیشتر آشنا شدیم
یه بار باهم تبادل دی وی دی داشتیم
فدات وحید عزیز(sm127)(sm10)
کی؟ چرا من یادم نمیاد؟ (sm120)
vahid
10-06-2014, 12:39 AM
آلبوم مانی رهنما - کجا به خنده میرسیم اصن فراموش نشه که عالیه
اینها رو برای مثال گفتم... شخصا تمام آلبوم های مانی رهنما رو جزو آثار فاخر موسیقی پاپ بعد از انقلاب میدونم (sm127) حامی هم همه آلبومهاش فوق العادن و از نظر هنری جزو کارهای ارزنده و قابل تحسین موسیقی ایرانه (sm127)
p@RH@m
10-06-2014, 12:39 AM
منم آلبوم اصل رو ترجیح میدم... ولی متاسفانه بعضی وقتها آلبوم اصلی گیر نمیاد (sm172)
شیراز هم همونطور که گفتم، بعضی آلبوم ها نمیرسه (sm172)
شما میدونم که میدونین ، واسه تاکید بیشتر میگم که اگه با آهنگ سرا تماس بگیرین و هر آلبومی که مد نظرتون باشه رو درخواست بدین ، اونا واستون تهیه میکنن
میتونین با پخش جوان ( نیما جوان ) هم تماس بگیرین و اونم زاستون ارسال میکنه
من حتی با شرکت های مرجع هم تماس گرفتم و اونام فرستادن ، مثل رهگذر هفت اقلبم
p@RH@m
10-06-2014, 12:40 AM
اینها رو برای مثال گفتم... شخصا تمام آلبوم های مانی رهنما رو جزو آثار فاخر موسیقی پاپ بعد از انقلاب میدونم (sm127) حامی هم همه آلبومهاش فوق العادن و از نظر هنری جزو کارهای ارزنده و قابل تحسین موسیقی ایرانه (sm127)
دقیقا همینطوره ، ولی خواستم که گفته باشم (sm10)
vahid
10-06-2014, 12:44 AM
شما میدونم که میدونین ، واسه تاکید بیشتر میگم که اگه با آهنگ سرا تماس بگیرین و هر آلبومی که مد نظرتون باشه رو درخواست بدین ، اونا واستون تهیه میکنن
میتونین با پخش جوان ( نیما جوان ) هم تماس بگیرین و اونم زاستون ارسال میکنه
من حتی با شرکت های مرجع هم تماس گرفتم و اونام فرستادن ، مثل رهگذر هفت اقلبم
شماره ای از پخش جوان داری؟
شرکت ها معمولا یکی دو تا آلبوم ارسال نمی کنن (sm25)
p@RH@m
10-06-2014, 12:48 AM
شماره ای از پخش جوان داری؟
شرکت ها معمولا یکی دو تا آلبوم ارسال نمی کنن (sm25)
آره ، واست میفرستم
شما یه آلبوم هم بخواین میفرستن
vahid
10-06-2014, 12:48 AM
آره ، واست میفرستم
شما یه آلبوم هم بخواین میفرستن
مرسی، امتحان می کنم (sm10)
p@RH@m
10-06-2014, 12:58 AM
مرسی، امتحان می کنم (sm10)
قربانت
در کل خوشحالم که دوستای تازه ای پیدا کردم علاقه مند به خرید آلبوم هستن و ...
شبتون شیک ، فعلن
vahid
10-06-2014, 12:59 AM
قربانت
در کل خوشحالم که دوستای تازه ای پیدا کردم علاقه مند به خرید آلبوم هستن و ...
شبتون شیک ، فعلن
شب خوش (sm10)
vahid
10-06-2014, 03:12 PM
امروز برای اولین بار نسخه دی جی پک آلبوم اول مهدی یراحی رو توی بازار دیدم (sm172)
آلبوم دهکده کسری هم بعد از یک سال و اندی امروز خریدم (sm25)
kamyab
10-06-2014, 06:03 PM
به نام خدا هستم سالهاست چندین و چند آلبوم میخوام بخرم هنوز که هنوزه یافت نمیشه ، بماند از کی و چه تعداد ..
تا به حال خیلی کم آلبوم خریدم (بنا به سلیقه) اکثرا از خواننده مورد علاقه حمایت میکنم و تک و توک هم به پیشنهاد دوستان یکی دو تا آلبوم که کیفیت خوبی داشته باشه
مشکل ما اینجاست که در طول سال آلبوم های خیلی کمی بیرون میاد که کیفیت درست و حسابی داشته باشه پیش هم اومده که به چند سال یه بار هم منتهی شده
بعضی اوقات هم به سرم میزنه و میرم آلبوم های بدون کلام میگیرم
در کل به نظرم کار خوب رو باید خرید
یه مثال خارج از بحث برات میزنم روشن شی - من برنامه های گوشیمو در حالی که میتونستم رایگان گیر بیارم اونایی که ارزش داشت رو خریدم چون براشون وقت گذاشته شده و به کارم میاد -
مشکل ما روند تولید و توزیع موسیقی هستش ، یه آلبوم که هیچ بار موسیقیایی ای نداره به سرعت هر چه تمام تر توزیع میشه و در دسترس همگان هم هست اما آلبومی که کلی براش خرج شده مورد بی مهری قرار میگیره و به درستی توزیع نمیشه و در دسترس قرار نمیگیره
ماشالله هزار ماشالله مثالهایی زیادی در این مورد داریم
amirsarab
10-06-2014, 07:33 PM
بنده عملا دوزار هم خرج آلبوم نمیکنم مگر اینکه آلبومش اینقدر درست و حسابی باشه میرم میخرمش بعد کادو میدم به یکی ولی در کل 90 درصد آلبوما رو دانلود میکنم 10 درصد میخرم . یادمه قدیم واسه کاست دهاتی صف میبستن همه ذوق مرگ میشدن یه کاستشو میگرفتن با این که اون موقع هفت هشت سالم بیشتر نبود اما قشنگ یادمه .
azamusic
10-06-2014, 08:10 PM
بنده عملا دوزار هم خرج آلبوم نمیکنم مگر اینکه آلبومش اینقدر درست و حسابی باشه میرم میخرمش بعد کادو میدم به یکی ولی در کل 90 درصد آلبوما رو دانلود میکنم 10 درصد میخرم . یادمه قدیم واسه کاست دهاتی صف میبستن همه ذوق مرگ میشدن یه کاستشو میگرفتن با این که اون موقع هفت هشت سالم بیشتر نبود اما قشنگ یادمه .
امیر یه جوری می گی قدیم واسه کاست دهاتی صف می بستند انگار چند هفته دم کاست فروشی ها بصورت ممتد و شبانه روزی صف بوده!!! ---
فروشش بالا بوده --- رکورد دار هم هست --- ولی نه اینکه دیگه زنبیل بذارن وایسن تو صف ---
روز اول دم بعضی فروشگاه ها به خاطر مراجعه زیاد خریدار شلوغ بوده --- که برای یه کاست تو ایران بی نظیر بوده و هست --- همین --- (sm111)
azamusic
10-06-2014, 08:11 PM
امروز برای اولین بار نسخه دی جی پک آلبوم اول مهدی یراحی رو توی بازار دیدم (sm172)
آلبوم دهکده کسری هم بعد از یک سال و اندی امروز خریدم (sm25)
(sm162) --- تو شیراز دیدی و خریدی؟ ---
amirsarab
10-06-2014, 08:23 PM
امیر یه جوری می گی قدیم واسه کاست دهاتی صف می بستند انگار چند هفته دم کاست فروشی ها بصورت ممتد و شبانه روزی صف بوده!!! ---
فروشش بالا بوده --- رکورد دار هم هست --- ولی نه اینکه دیگه زنبیل بذارن وایسن تو صف ---
روز اول دم بعضی فروشگاه ها به خاطر مراجعه زیاد خریدار شلوغ بوده --- که برای یه کاست تو ایران بی نظیر بوده و هست --- همین --- (sm111)
من فقط تنها چیزی که یادمه همین بود که توی هفته اول پخشش خیلی فروشش زیاد بود فشنگ یادمه چون کنار خونمون یه دکه بود قشنگ میشد از پنجره دید منم که اصلا یه دقیقه خونه نمیموندم اون موقع بیرون بودم کلا اون دو سه روز اولشو قشنگ یادمه حتی بعضی وقتا از صف نونوایی هم بیشتر میشد جدی میگم باور کنید اغراق نمیکنم (sm136)
vahid
10-06-2014, 09:08 PM
(sm162) --- تو شیراز دیدی و خریدی؟ ---
پ چی این همه ذوق زده شدم (sm120)
vahid
10-06-2014, 11:11 PM
وحید یه سوال تخصصی: دیوان با باقلاما چقدر فرق داره؟ اصلا داره؟
amirsarab
10-07-2014, 04:07 PM
بیا بالا .
special
10-07-2014, 04:15 PM
(sm120)
azamusic
10-08-2014, 02:11 AM
دو تا قطعه آلبوم پارو را دانلود کردم --- میشه گفت جزو بهترین های امسال بوده ---
خیلی تمیزه کار ---
azamusic
10-08-2014, 02:16 AM
سومی هم دانلود شد - پیش درآمدش تو ذوق زد --- ولی ادامه ش خوب بود ---
بقیه قطعات هم واسه فردا --- خرید آلبوم اورجینال --- کیفیت آدیو ---
.Vahid.
10-08-2014, 02:18 AM
مگه آلبوم چاوشی مارو باز بکشونه اینجا (sm70)
azamusic
10-08-2014, 02:19 AM
مگه آلبوم چاوشی مارو باز بکشونه اینجا (sm70)
از این طرفا گذری ؟ ---
بهانه جور میشه ---
.Vahid.
10-08-2014, 02:21 AM
از این طرفا گذری ؟ ---
بهانه جور میشه ---
دیدم آلبوم رو زدن گفتم یه تنی به آب بزنیم (sm70)
چقد بزرگ شدین همتون(sm50)(sm59)
azamusic
10-08-2014, 02:25 AM
دیدم آلبوم رو زدن گفتم یه تنی به آب بزنیم (sm70)
چقد بزرگ شدین همتون(sm50)(sm59)
بزرگ؟ --- پیر شدیم --- (sm111) ---
vahid
10-08-2014, 09:28 AM
وحید یه سوال تخصصی: دیوان با باقلاما چقدر فرق داره؟ اصلا داره؟
تکرار و تاکید (sm9)
azamusic
10-09-2014, 02:06 AM
تکرار و تاکید (sm9)
دقیقا نمی دونم ---
ولی طبق چیزهائی که پیدا کردم و پرسیدم ---
خیلیا دیوان و باقلاما را یکی می دونند --- حتی نوازنده ها ---
باقلاما نوع های مختلف داره و بعضیا دیوان را یکی از انواع باقلاما می دونند ---
ولی صدای دیوان یه کم متفاوت از باقلاما هست ---
حالا نمی دونم بم تره یا زیر تر --- ظاهرا اندازه ی کاسه ی ساز دیوان با باقلاما فرق داره ---
vahid
10-09-2014, 11:55 PM
دقیقا نمی دونم ---
ولی طبق چیزهائی که پیدا کردم و پرسیدم ---
خیلیا دیوان و باقلاما را یکی می دونند --- حتی نوازنده ها ---
باقلاما نوع های مختلف داره و بعضیا دیوان را یکی از انواع باقلاما می دونند ---
ولی صدای دیوان یه کم متفاوت از باقلاما هست ---
حالا نمی دونم بم تره یا زیر تر --- ظاهرا اندازه ی کاسه ی ساز دیوان با باقلاما فرق داره ---
منم بعضی جاها خوندم یکیه... بعضی جاها میگفتن دیوان تغییر یافته باقلاماس...
صدای باقلاما الکترو هم حس خاصی داره...
ولی خود دیوان رو حدود یک سال پیش تو کنسرت گروه عبور، علی قمصری میزد، خیلی هم تکنیکی میزد... بسی لذت بردم جات خالی
azamusic
10-10-2014, 03:20 PM
توی بحث خرید موسیقی یه موضوعاتی هم هست که معمولا نادیده گرفته میشه ---
این موضوعات مربوط به حق مخاطب هست ---
مخاطبی که 12 هزار تومن میده و سی دی می خره با 30 دقیقه موسیقی ناقص ---
سی دی می خره با اینسرت کیفیت افتضاح ---
با قاب شیشه ای شکسته ---
با اطلاعات ناقص ---
با کیفیت ضبط افتضاح ---
سی دی که فقط تو پی سی باز میشه ---
شرکتی که مجموعه ای موسیقی کپی کرده را می فروشه و پشتش می نویسه حق کپی رایت رعایت بشه ---
در اصل شرکت های موسیقی ایران به جز چند مورد محدود به طور کلی به حقوق مخاطب احترام نمی گذارند ---
جالبه که بیشترین مورد هم از جانب شرکت باربد و شرکت دل آواز بوده ---
SaSan69
10-10-2014, 05:44 PM
با قاب شیشه ای شکسته ---
با اطلاعات ناقص ---
با کیفیت ضبط افتضاح ---
شرکتی که مجموعه ای موسیقی کپی کرده را می فروشه و پشتش می نویسه حق کپی رایت رعایت بشه ---
در اصل شرکت های موسیقی ایران به جز چند مورد محدود به طور کلی به حقوق مخاطب احترام نمی گذارند ---
آخ گل گفتی داداش اتفاقا میخواستم اینو بگم که شرکت دل آواز کیفیت آثاری خوبی به جهت پخش فیزیکی البوم نداره...نه کتابچه خوب و کاملی داره نه طراحی جالبی و دیگه از جنس قاب شیشه ای نگم بهتره...من میگم اثار استاد هر سی دی 15 -20 تومن بشه اما حسابی براش مایه بزارن و کیفیت مرغوب داشته باشه خیلی از مخاطبا این مسئله رو تو صفحه فیس بوک استاد مطرح کردن ... یه سی دی اونوری دارم کیفیت قاب شیشه ای وحشتناک بالاست 5-6ساله دارم یه خط و خش روش نیفتاده و کیفیتش عالیه...
پَسیا
10-10-2014, 06:06 PM
رووم سیا من فقط دانلود میکنم، آهنگهایی هم که گوش میدم مجوز ندارن که برم از بیرون آلبومشو بخرم (sm25)
azamusic
10-10-2014, 06:24 PM
آخ گل گفتی داداش اتفاقا میخواستم اینو بگم که شرکت دل آواز کیفیت آثاری خوبی به جهت پخش فیزیکی البوم نداره...نه کتابچه خوب و کاملی داره نه طراحی جالبی و دیگه از جنس قاب شیشه ای نگم بهتره...من میگم اثار استاد هر سی دی 15 -20 تومن بشه اما حسابی براش مایه بزارن و کیفیت مرغوب داشته باشه خیلی از مخاطبا این مسئله رو تو صفحه فیس بوک استاد مطرح کردن ... یه سی دی اونوری دارم کیفیت قاب شیشه ای وحشتناک بالاست 5-6ساله دارم یه خط و خش روش نیفتاده و کیفیتش عالیه...
متاسفانه این شرکت فامیلیه خود استاده و اصلا خرجی واسه کار نمی کنه ---
آقای شجریان با این همه طرفدار و خریدار --- یه شرکت موسیقی و یه استودیو شخصی دارن ---
که هر دو به بدترین شکل ممکن کارها را انجام می دن --- کیفیت اخرین کار محمدرضا شجریان در حد کارهای دهه 60 بود ---
شاید باید بیشتر به مخاطبانشون احترام بگذارند --- دقیقا موافقم که حتی کار با قیمت بالاتر هم اگه از استاد باشه --- به راحتی فروش میره ---
vahid
10-10-2014, 07:21 PM
با قاب شیشه ای شکسته ---
با اطلاعات ناقص ---
با کیفیت ضبط افتضاح ---
آره منم کاملا موافقم... متاسفانه از این جور موارد کم نیست...
مخصوصا سی دی های قابدار که قیمت بالاتری هم دارن، بعضی هاشون واقعا کیفیت فاجعه ای داره... خیلی موارد بوده که موقعی که خواستم سی دی رو بیرون بیارم، اون قسمت پلاستیکی وسط که حالت دندونه ای داره شکسته... مواردی هم بوده که خود قاب شکستگی هایی توی قسمت عقب داشته...
در مورد کیفیت طراحی کاورها بحث مفصله... ولی طراحی های ابتدایی و ناقص توی همه دنیا هم وجود داره...
در مورد کیفیت ضبط من موافق نیستم ولی کیفیت تبدیل کاملا موافقم... شاید بهترین مثالی که میتونم بزنم آلبوم وایسا دنیا رضا صادقی باشه... که ترک یک آلبوم با تنظیم سیروان در مقایسه با دمویی که خود سیروان با کیفیت wma 64 توی سایتش گذاشته، کیفیت به مراتب نازل تری داره! در حالی که انتظار میره بهترین کیفیت توی آلبوم باشه!
آلبوم های والتی هم متاسفانه خیلی هاشون شرایط افتضاحی دارن... بعضی ها به خصوص چسبهایی که استفاده می کنن بسیار بی کیفیته... یکی از بدترین نمونه ها آلبوم بی واژه محمد اصفهانی بود که هم جلد مقوایی کیفیت خیلی پایینی داشت و هم خود سی دی ها (sm25)
vahid
10-10-2014, 07:22 PM
رووم سیا من فقط دانلود میکنم، آهنگهایی هم که گوش میدم مجوز ندارن که برم از بیرون آلبومشو بخرم (sm25)
یعنی مثلا احسان خواجه امیری، محسن چاووشی، محسن یگانه، مرتضی پاشایی و ... گوش نمیدی؟ (sm29)
vahid
10-10-2014, 07:27 PM
وحید رضا صادقی آلبومی به نام چه قدر سخته داره؟ (اوریجینال منظورمه)
تو سایت این کاورُ براش گذاشتن که اسم ایران گام پاشه:
sareh
10-10-2014, 09:09 PM
ding
vahid
10-10-2014, 10:04 PM
ding
پَسیا
10-10-2014, 10:29 PM
یعنی مثلا احسان خواجه امیری، محسن چاووشی، محسن یگانه، مرتضی پاشایی و ... گوش نمیدی؟ (sm29)
نوچ (sm25)
vahid
10-10-2014, 10:39 PM
نوچ (sm25)
p@RH@m
10-10-2014, 10:59 PM
با قاب شیشه ای شکسته ---
با اطلاعات ناقص ---
با کیفیت ضبط افتضاح ---
منم دقیقا با این موضوع نمیتونم کنار بیام که چرا یه آلبوم سینگل خارجی که 1 تراک بیشتر نداره ، دفترچه داره ، ولی تو ایران هرکی هرکیه ، باور کنین وقتی میبینم یه /البومی دفترچه داره ذوق زده میشم و اصن یه وضی
p@RH@m
10-10-2014, 11:06 PM
آره منم کاملا موافقم... متاسفانه از این جور موارد کم نیست...
مخصوصا سی دی های قابدار که قیمت بالاتری هم دارن، بعضی هاشون واقعا کیفیت فاجعه ای داره... خیلی موارد بوده که موقعی که خواستم سی دی رو بیرون بیارم، اون قسمت پلاستیکی وسط که حالت دندونه ای داره شکسته... مواردی هم بوده که خود قاب شکستگی هایی توی قسمت عقب داشته...
در مورد کیفیت طراحی کاورها بحث مفصله... ولی طراحی های ابتدایی و ناقص توی همه دنیا هم وجود داره...
در مورد کیفیت ضبط من موافق نیستم ولی کیفیت تبدیل کاملا موافقم... شاید بهترین مثالی که میتونم بزنم آلبوم وایسا دنیا رضا صادقی باشه... که ترک یک آلبوم با تنظیم سیروان در مقایسه با دمویی که خود سیروان با کیفیت wma 64 توی سایتش گذاشته، کیفیت به مراتب نازل تری داره! در حالی که انتظار میره بهترین کیفیت توی آلبوم باشه!
آلبوم های والتی هم متاسفانه خیلی هاشون شرایط افتضاحی دارن... بعضی ها به خصوص چسبهایی که استفاده می کنن بسیار بی کیفیته... یکی از بدترین نمونه ها آلبوم بی واژه محمد اصفهانی بود که هم جلد مقوایی کیفیت خیلی پایینی داشت و هم خود سی دی ها (sm25)
درسته آلبوم ولتی اصفهانی خیلی بی کیفیت بود و حتی تو نسخی دی جی هم 2 تا سی دی لیبل جالبی نداشت و تنها موردی که بود دفترچه بود که یکم تسکین بخش بود ، البته نمیدونم چرا برش دفترچه چپ بود یا شایدم مال من ایجوری بود !!!
kamyab
10-11-2014, 01:24 AM
لو رفته
azamusic
10-11-2014, 03:42 AM
احمد درست می گه ---
تا جائی که یادمه این آلبوم قرار بود پخش بشه ---
ولی لو رفت --- شرکت بیخیالش شد و بعد اگه اشتباه نکنم آلبوم یکی بود یکی نبود را داد بازار ----
در واقع این رسمی نشد ---
vahid
10-12-2014, 12:13 AM
احمد درست می گه ---
تا جائی که یادمه این آلبوم قرار بود پخش بشه ---
ولی لو رفت --- شرکت بیخیالش شد و بعد اگه اشتباه نکنم آلبوم یکی بود یکی نبود را داد بازار ----
در واقع این رسمی نشد ---
یکی از کاربرا بهم پیغام داده بود، منم همینُ گفتم ولی چون هولوگرامُ دیدم، گفتم بپرسم مطمئن شم
vahid
10-12-2014, 12:14 AM
راستی وحید نظرتُ درباره اون آهنگایی که بهت معرفی کردم نگفتیا (sm25)
sareh
10-12-2014, 12:41 AM
(sm101)
H@med7
10-12-2014, 03:20 AM
ترجیح میدم دانلود کنم تا منتظر ارائه کاست به مرکز قروش بشم ♥
(sm118)
vahid
10-14-2014, 09:24 PM
راستی وحید نظرتُ درباره اون آهنگایی که بهت معرفی کردم نگفتیا (sm25)
وحید ... (sm98)
vahid
10-14-2014, 09:37 PM
اغا از بیب تونز خرید نکنین البومای جدید را داره سو استفاده میکنه البومی که 3 تومنه ام پی تری 320 میده 2500 دانلود کنید اخر هفته ای یه بار میرید بیرون سی دی بخرید
بعضی آلبومها خوبه... بعضی آلبومها واقعا ارزش خرید نداره... ضمنا بعضی ها شاید بخوان یه دونه آهنگ یا دو تا آهنگ بخرن... علاوه بر همه اینها بعضی شهرها خیلی آلبومها اصلا نمیاد... بستگی به شرایط افراد داره دیگه...
شخصا خودم ترجیح میدم هر آلبومی رو اصل بخرم... بیپ تیونز برای بعضی مواقع که مجبورم فقط
mehrshad
10-14-2014, 09:45 PM
آقا یه سوال
داداش فکر نمیکنم تو ایران آلبوم اونقدر گرون باشه که بخوای چند تا تراکش رو بخری...
من بغضی آلبوم هارو بخاطره 2 3 تا تراک که خوشم اومد ازشون..خریدم..
vahid
10-14-2014, 09:45 PM
من نوشتم البوم جدید البوم چاوشی 3 تومن با خریدش میشه از خواننده حمایت کرد هر چی بیشتر بفروشه کارای بعدی تهیه کننده بهتر میخره این سایت البوم گذاشته 2500 فقط 500 فرق سی دی ارجینال و mp3 320 من گفتم فقط این اینجور باشه الان دیدم البوم فلاحی هم گذاشته پیش فروش 2500 چه خبره بابا اصل البوم 3 تومنه
گفتم که بعضی از آلبومها اصلا ارزش خرید نداره
vahid
10-14-2014, 09:57 PM
داداش فکر نمیکنم تو ایران آلبوم اونقدر گرون باشه که بخوای چند تا تراکش رو بخری...
من بغضی آلبوم هارو بخاطره 2 3 تا تراک که خوشم اومد ازشون..خریدم..
صفحه های قبلی رو نگاه کن ببین چند نفر میگفتن ما آلبوم نمیخریم چون فقط دو سه ترک از بعضی آلبومها خوبن!! هر کسی به هر حال استدلال خودشُ داره
mehrshad
10-14-2014, 10:05 PM
صفحه های قبلی رو نگاه کن ببین چند نفر میگفتن ما آلبوم نمیخریم چون فقط دو سه ترک از بعضی آلبومها خوبن!! هر کسی به هر حال استدلال خودشُ داره
خوندم داداش...هر کسی یه نظری داره خوب...
mehrshad
10-14-2014, 10:09 PM
اما در کل تاپیک جالبی بود...همیشه دوس داشتم بدونم که کسی اندازه من آلبوم میخره یا نه...
من دو تا از آلبومهای یکی از خواننده هارو بخاطره 2 3 تا تراکه قشنگی که داشت خریدم...
در کل واسه کپی رایت احترام قائلم....و امیدوارم روزی برسه که همه هر البومی رو که میخوان گوش بدن اورجینال بخرن...
اما در کل تاپیک جالبی بود...همیشه دوس داشتم بدونم که کسی اندازه من آلبوم میخره یا نه...
من دو تا از آلبومهای یکی از خواننده هارو بخاطره 2 3 تا تراکه قشنگی که داشت خریدم...
در کل واسه کپی رایت احترام قائلم....و امیدوارم روزی برسه که همه هر البومی رو که میخوان گوش بدن اورجینال بخرن...
منم قائلم ، وحید در جریانه (sm120)
azamusic
10-15-2014, 02:12 AM
وحید ... (sm98)
اوه --- ببخشید --- نبودم تو خونه که بتونم درست حسابی گوش کنم --- (sm172)
rezammm
10-16-2014, 03:47 PM
(sm77)
azamusic
10-16-2014, 04:34 PM
شهریار مسرور --- 10 سال پیش --- تو آلبوم بهشت از آن تو ---
چه موسیقی ارائه کرده ---
بعد از سه چهار سال رفتم دوباره سراغ آلبومش ---(sm111)
Milik
10-16-2014, 05:04 PM
من شخصا تموم آلبوم های محسن چاوشی - بابک جهانبخش - رضا یزدانی رو خریدم
به غیر از این سه تن بقیه رو با افتخار دانلود کردم
mehrshad
10-16-2014, 05:47 PM
من شخصا تموم آلبوم های محسن چاوشی - بابک جهانبخش - رضا یزدانی رو خریدم
به غیر از این سه تن بقیه رو با افتخار دانلود کردم
اگه آلبومی رو دانلود کردی و ازش خوشت هم اومد...پس دیگه افتخاری نداره...حق الناسه...
اما اگه خوشت نیومد...که خوب کاری کردی نخریدی
vahid
10-16-2014, 07:02 PM
شهریار مسرور --- 10 سال پیش --- تو آلبوم بهشت از آن تو ---
چه موسیقی ارائه کرده ---
بعد از سه چهار سال رفتم دوباره سراغ آلبومش ---(sm111)
ندارم آلبومشو (sm111)
vahid
10-16-2014, 07:03 PM
اوه --- ببخشید --- نبودم تو خونه که بتونم درست حسابی گوش کنم --- (sm172)
هنوزم فرصت نداری؟ (sm172)
vahid
10-16-2014, 07:08 PM
وحید اینُ دیدی؟
3.5 مگ بیشتر نیس، نگاه کن (sm172)
vahid
10-17-2014, 12:27 AM
up
abbasinfos
10-17-2014, 01:30 AM
والا منم یه چند وقتیه شروع کردم به خریدن، سعی می کنم هر ماه حداقل یه آلبوم بگیرم، ولی انصافا نمیشه همه آلبوم های خوب رو هم گرفت، هم تو دسترس نبودن هم هزینه، فقط پول یکی از مجموعه هایی که دارم میشه 27 میلیون، ندارم که (sm59)
vahid
10-17-2014, 01:36 AM
والا منم یه چند وقتیه شروع کردم به خریدن، سعی می کنم هر ماه حداقل یه آلبوم بگیرم، ولی انصافا نمیشه همه آلبوم های خوب رو هم گرفت، هم تو دسترس نبودن هم هزینه، فقط پول یکی از مجموعه هایی که دارم میشه 27 میلیون، ندارم که (sm59)
(sm77) چه مجموعه ایه مگه؟ (sm54)
abbasinfos
10-17-2014, 01:44 AM
(sm77) چه مجموعه ایه مگه؟ (sm54)
این: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
یه زمانی که اینترنت مفت زیر دستمون بود flac و ape ش رو دانلود کردیم :D
SaSan69
10-17-2014, 01:49 AM
(sm77)
p@RH@m
10-17-2014, 01:52 AM
(sm77) برو از خدا بترس
abbasinfos
10-17-2014, 02:16 AM
(sm77) برو از خدا بترس
یاد آلپاچینو و دوچرخه ش افتادم، خب ندارم داداش :d
vahid
10-17-2014, 09:37 AM
abbasinfos
10-17-2014, 10:39 AM
ولی جدا از شوخی بحث هزینه خیلی مهمه، من یه سری آلبوم هایی که فقط از ماهور رو دوست داشتم بخرم جمع زدم خیلی زیاد شد، بقیه ناشرا بماند، مجبوریم قطره چکونی بریم جلو.
p@RH@m
10-17-2014, 11:45 AM
یاد آلپاچینو و دوچرخه ش افتادم، خب ندارم داداش :d
به نظرم سعی کن با دم دستیات بیشتر حال کنی
من خودم آلبوم داخلی به هیچ وجه نمیخریدم و همیشه دنبال آلبوم های خارج کشور ( ایزانی ، ترک و ... ) بودم ، ولی وقتی دیدم دسترسی سخته و هزینه بالا ، رو آوردم به داخلیا ، پشیمونم نیستم به هیچ وجه
بهتره یه سری آلبوم ها رو دانلود کرد با بهترین کیفیت ممکن و با فول کاور (آلبوم های خارج از ایران) ، مطمئنا ثواب هم داره (sm25)
p@RH@m
10-17-2014, 01:44 PM
ولی جدا از شوخی بحث هزینه خیلی مهمه، من یه سری آلبوم هایی که فقط از ماهور رو دوست داشتم بخرم جمع زدم خیلی زیاد شد، بقیه ناشرا بماند، مجبوریم قطره چکونی بریم جلو.
آره خب ، قرار نیست که همه آلبوم هایی که منتشر میشن و بخریم ، آسه و پیوسته برو جلو
در ضمن سعی کن تو اون شهری که زندگی میکنی ، کسی پخش عمده دستشه رو پیدا کنی . هزینه رو کاهش بدی
azamusic
10-17-2014, 04:09 PM
یا قمر --- (sm77) ---
اینا را که می بینیم متوجه میشیم موسیقی توی ایران واقعا ارزونه ---
حتی حالا که قیمت سی دی های شرکتی قاب شیشه ای 12 تومن شده ---
vahid
10-17-2014, 04:36 PM
یا قمر --- (sm77) ---
تازه این نسخه اینترنتیشه... ببین نسخه پکیجش چند باید باشه (sm120)
Milad
10-17-2014, 04:42 PM
نمیتونی اپلودش کنی ؟(sm74)
abbasinfos
10-17-2014, 06:58 PM
به نظرم سعی کن با دم دستیات بیشتر حال کنی
من خودم آلبوم داخلی به هیچ وجه نمیخریدم و همیشه دنبال آلبوم های خارج کشور ( ایزانی ، ترک و ... ) بودم ، ولی وقتی دیدم دسترسی سخته و هزینه بالا ، رو آوردم به داخلیا ، پشیمونم نیستم به هیچ وجه
بهتره یه سری آلبوم ها رو دانلود کرد با بهترین کیفیت ممکن و با فول کاور (آلبوم های خارج از ایران) ، مطمئنا ثواب هم داره (sm25)
همینه خب، من یه آرشیو دانلودی دارم و همونا رو گوش میدم چند ساله، از همین آلبوم ها هم شروع کردم به خریدن، خیلی از این خواننده های جدید رو اصلن سمت دانلود کردنشونم نمیرم چه برسه به خرید، خارجی ها هم محدوده، یه مقدار موسیقی کلاسیکه و چندتا خواننده، اما من همین آرشیو داخلی خودم رو هم بخوام بخرم کلی میشه پولش، شما استثنایی که میری یهو یه تومن میدی برای خرید ;)
abbasinfos
10-17-2014, 07:01 PM
یا قمر --- (sm77) ---
نه خب، اونجا طرف دلاری درمیاره و دلاری خرج می کنه، از اون طرف هم این مجموعه خاصه که انقدر گرونه، قابل قیاس نیست با این ور.
abbasinfos
10-17-2014, 07:04 PM
تازه این نسخه اینترنتیشه... ببین نسخه پکیجش چند باید باشه (sm120)
آقا این پکیجشه (sm59)
vahid
10-17-2014, 07:05 PM
همینه خب، من یه آرشیو دانلودی دارم و همونا رو گوش میدم چند ساله، از همین آلبوم ها هم شروع کردم به خریدن، خیلی از این خواننده های جدید رو اصلن سمت دانلود کردنشونم نمیرم چه برسه به خرید، خارجی ها هم محدوده، یه مقدار موسیقی کلاسیکه و چندتا خواننده، اما من همین آرشیو داخلی خودم رو هم بخوام بخرم کلی میشه پولش، شما استثنایی که میری یهو یه تومن میدی برای خرید ;)
بهتره بگیم شما دو تاتون خاصید که یهو یه تومن، دو تومن میدید برا خرید (sm120)
من که خودم آرشیوی که دارم، خورد خورد از خیلی سال پیش جمع کردم، الان هم با کلی سخت گیری خرید می کنم ولی مستمر (sm172)
vahid
10-17-2014, 07:07 PM
آقا این پکیجشه (sm59)
مگه نگفتی دانلود کردی؟ مگه نگفتی اینترنت مفت دم دستت بود؟ بالاخره دانلود کردی یا پکیج با بسته بندی و دفترچه خریدی؟ (sm169)
abbasinfos
10-17-2014, 07:07 PM
نمیتونی اپلودش کنی ؟(sm74)
نه والا، 60 گیگه، ولی رو تورنت هست، می تونی از تورنت بگیریش، یا می تونی یه اکانت آپلودباز بخری و تورنش رو سرچ کنی و برات دانلود کنه و لینک مستقیم بده بهت
vahid
10-17-2014, 07:10 PM
نه والا، 60 گیگه، ولی رو تورنت هست، می تونی از تورنت بگیریش، یا می تونی یه اکانت آپلودباز بخری و تورنش رو سرچ کنی و برات دانلود کنه و لینک مستقیم بده بهت
رو تورنت چه کیفیتی گیر میاد؟ میتونی لینکشُ بدی؟
abbasinfos
10-17-2014, 07:11 PM
مگه نگفتی دانلود کردی؟ مگه نگفتی اینترنت مفت دم دستت بود؟ بالاخره دانلود کردی یا پکیج با بسته بندی و دفترچه خریدی؟ (sm169)
من دانلود کردم، میگم این 27 میلیون قیمت پکیجشه، من با 27 میلیون که نمیرم اینو بخرم، میرم سی دی فروشی می زنم (sm59)
vahid
10-17-2014, 07:13 PM
من دانلود کردم، میگم این 27 میلیون قیمت پکیجشه، من با 27 میلیون که نمیرم اینو بخرم، میرم سی دی فروشی می زنم (sm59)
آها... از اول سوء تفاهم شده بود (sm120) بد متوجه شده بودم (sm120)
abbasinfos
10-17-2014, 07:15 PM
رو تورنت چه کیفیتی گیر میاد؟ میتونی لینکشُ بدی؟
flac ش هست تو این آدرس، سیدرش 3 تاست و لیچرش 8 تا
vahid
10-17-2014, 07:29 PM
باید آدرسُ نگه دارم برای روزی که ترافیک در دسترس قرار بگیره (sm172)
abbasinfos
10-17-2014, 07:40 PM
(sm172)
خسته نبینیمت آمو، پ چی شده؟
abbasinfos
10-17-2014, 07:42 PM
باید آدرسُ نگه دارم برای روزی که ترافیک در دسترس قرار بگیره (sm172)
تو شرکت نمیشه زدش؟
vahid
10-17-2014, 08:35 PM
تو شرکت نمیشه زدش؟
حرف 3-4 گیگ که نیس (sm70) اونجا سالانه 80 گیگ داریم (sm70)
abbasinfos
10-17-2014, 08:39 PM
حرف 3-4 گیگ که نیس (sm70) اونجا سالانه 80 گیگ داریم (sm70)
گذرم شیراز افتاد آمار میدم بهت پس ;)
p@RH@m
10-17-2014, 08:46 PM
ببین درسته که من ییهو این پولو دادم ، ولی بعد اون دیگه بالاتر از 300 نرفتم و الانم ، جدیدا که میاد خوباشو میگیرم و بعضی از قدیمیا ، شاید هفته ای حدودای 50 تومن شه
اون موقع هم یه جورایی اگه نخریده بودم، باید الان همون 1 تومن رو کم کم ، 2.5 میخریدم ، چون آلبوم ها اکثرا 2 برابر و بعضیاش 3 برابر شدن
مثلا آلبوم دیجی اصحابی 2.7 خریدم ،الان شده 8 تومن
یا میتونستم کل البومها و کنسرت های استاد شجریان رو پارسال 400 بخرم ولی دست دست کردم و الان ...
vahid
گذرم شیراز افتاد آمار میدم بهت پس ;)
(sm10)
SaSan69
داداش این دقیقا همون مجموعه ای هست که شما دانلود کردی؟ اینو باز کردم توش فایل پی دی افه!
abbasinfos
10-17-2014, 08:52 PM
ببین درسته که من ییهو این پولو دادم ، ولی بعد اون دیگه بالاتر از 300 نرفتم و الانم ، جدیدا که میاد خوباشو میگیرم و بعضی از قدیمیا ، شاید هفته ای حدودای 50 تومن شه
اون موقع هم یه جورایی اگه نخریده بودم، باید الان همون 1 تومن رو کم کم ، 2.5 میخریدم ، چون آلبوم ها اکثرا 2 برابر و بعضیاش 3 برابر شدن
مثلا آلبوم دیجی اصحابی 2.7 خریدم ،الان شده 8 تومن
یا میتونستم کل البومها و کنسرت های استاد شجریان رو پارسال 400 بخرم ولی دست دست کردم و الان ...
هفته ای 50 خرید می کنی؟ خدا بده برکت :D
این لینکو یه نگاه بنداز، فک کنم به کارت بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 20%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%20%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8 %B1%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF
abbasinfos
10-17-2014, 08:56 PM
داداش این دقیقا همون مجموعه ای هست که شما دانلود کردی؟ اینو باز کردم توش فایل پی دی افه!
من تورنت نگرفتم، چند سال پیش گرفتم من، فکر می کنم لینک رپیدشیر بود و اکانت خریده بودم، ولی از چندتا کامنتی که بقیه گذاشتن رو این تورنته به نظر میاد درست باشه فایلش، اون پی دی افه چیه؟ بوک لت آلبوما نیست؟
p@RH@m
10-17-2014, 09:03 PM
هفته ای 50 خرید می کنی؟ خدا بده برکت :D
این لینکو یه نگاه بنداز، فک کنم به کارت بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 20%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%20%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8 %B1%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF
آره همین بود دیگه ، 300 بود پارسال ، ولی به قول وحید الان یکم وسواس دارم تو خرید
vahid
10-17-2014, 09:32 PM
آره همین بود دیگه ، 300 بود پارسال ، ولی به قول وحید الان یکم وسواس دارم تو خرید
این که تو امضات نوشتی یعنی چی؟ (sm10)
p@RH@m
10-17-2014, 09:55 PM
این که تو امضات نوشتی یعنی چی؟ (sm10)
فدای تو
اگه بخوام تحت الفضی ترجمه کنم شاید چیز جالبی در نیاد ، " آلبوم جدید ابرو گوندش - تراک 7" یه بار گوش بده
ترجمش هم این شکلیاس
یه دوره گذشت تا قبول کنم
چرا اینو ندیده بیام
سریع بگو تا ما هم بدونیم
کیه که منو از یادت میبره
vahid
10-17-2014, 10:02 PM
فدای تو
اگه بخوام تحت الفضی ترجمه کنم شاید چیز جالبی در نیاد ، " آلبوم جدید ابرو گوندش - تراک 7" یه بار گوش بده
ترجمش هم این شکلیاس
یه دوره گذشت تا قبول کنم
چرا اینو ندیده بیام
سریع بگو تا ما هم بدونیم
کیه که منو از یادت میبره
(sm93)
p@RH@m
10-17-2014, 10:08 PM
(sm93)
(sm10)(sm174)
vahid
10-18-2014, 12:58 AM
(sm169)
Herzeleid
10-18-2014, 01:03 AM
آموزش ریپ سی دی صوتی اورجینال توسط Winamp ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm176)
vahid
10-19-2014, 12:02 AM
(sm98)
azamusic
10-20-2014, 01:40 AM
خب بحث به کجا رسید؟ ---
(sm17)