فخری
همزمان با ایام فاطمیه سلامالله علیها در پویش مهر فاطمی، در آئینی به همت خواننده خیر کشور محسن چاوشی، چهار مادر زندانی غیر عمد از زندانهای کهگیلویه و بویراحمد آزاد شدند.
چاوشی که همواره در امور خیریه و حمایت از افراد نیازمند پیشقدم است،نشان داده است که هنر میتواند نه تنها صدای مردم باشد، بلکه دست یاریگری برای نیازمندان نیز باشد.
سلام این رو میشه اپلود کنید[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بشه دانلود کنم ببینم سپاس فراوان
سلام ... برای دانلود از یوتیوب از این سایت استفاده کن فیـــلتر هم نیست ...( البته فعلاً)
لینک رو کپی کن و کیفیت رو بزار 1080 و دانلود بزن ... چند ثانیه طول میشه تا لینک بده ...( فک کنم توضیحات کامل وساده بود ... اگه نتونستی بگو تا تصویری توضیح بدم ...)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان چند روزیه مارو به فیض تگمل نمیروسونی مردک
اخبار متنوع و تحلیل های به روز تورو نمیبینم
بیا خودتو گوز یعنی لوس نکن
کسی هم نیست دیگه ... باور کن فقط منو خودت موندیم ...
بعدشم من با اینهمه مشغله هر روز چند دقیقه وقت میزارم تا چراغ اینجا روشن بمونه آخرشم میشه این ... حالا گفتن نداره من تو 24 ساعت فقط 5 ساعت میخوابم ... ترجمه و رساله حسابی وقتمو گرفته تا آخر شب ...
ولی انرژی میزارم میام اینجا تا چراغش روشن بمونه با همین سه چار تا کاربر ...
و باز هم ولی خدایی تحلیل های من رو باهاش حال کنین ... بالای 90 درصد دقیق ... حالا هی برین شبکه اینترپشمال و گی بی سی و ناله ی عمریکا نگاه کنین با تحلیل های ت .می تخیلی ...
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 55 مهمان ها)