[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بادا،بادا،مبارک بادا
ان شالله مبارک بادا
سلام.میشه موزیک ویدئو دلسوخته و رویا رو با کیفیت اصلی بذارید.
با سلام خدمت معین عزیز
با با ایول از این تایپینگ خوبت من تازه متوجه شدم که استاد معین تاپینگ جداگونه ای داره
بابا سی سال از عمرمون رفت اهنگ های معینا با کیفیت کاست یا 128 یا بد کیفیت گوش میدادیم
چقدر هم ذوق میکردیم حالا که با کیفیت 320 دانلود میکنم و گوش میدم میفهمم چقدر ما واقعا عقب بودیم
الان لذت گوش دادن اهنگو میفهمیم خصوصا وقتی که میذاریم تو ماشین و صداشا زیاد میکنیم
واقعا خسته نباشید و دمت گرم. با این تاپینگت یه جورایی حال دادی بهمون
به نظر من جزء بهترین تایپینگ های .ادامش بدید
ممنون.
ویرایش توسط AMIR HOSEIN : 12-07-2014 در ساعت 03:34 PM
عکس جدید استاد معین به همراه پرفوسور سمیعی
چرا تصویری که میگی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)