نه بخدا ، من الان دیدم که تشکر نکرده بودم از دوستان ، وگرنه همه ی دوستان رو چشم من جا دارند
همه ی دوستان هم دوست دارم و کدورتی با کسی ندارم بخصوص با دوست گلم Moein1366 عزیز ...
این لیست هم کسایی هست که واقعا دوسشوت دارم :
روزگار ، رویا ، kambiz , moein 1366 , moeinnieom , javad , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] , AMIR . JOKER . madar و همه ی دوستان که برای تکمیل تاپیک تلاش میکنند ، شعار این تاپیک : We Are One ...
ویرایش توسط Saleh16 : 01-07-2015 در ساعت 10:54 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوست خوبمون که هرچی بگم آقاست.اگه کسی جای ایشون بود شاید الان رفته بود و پشت سرش هم نگاه نمیکرد چون واقعا مدتیه یک تنه داره فعالیت میکنه مخصوصا اپ کردن فایلهای حجیمش کار هر کسی نیست.ولی بازهم با این شرایط سر تاپیک رو درکل انجمن بالا نگه داشته.ان شالله همه دوستان کمک کنند و به تکمیل شدن تاپیک کمک کنند.میدونم فصل امتحاناته ولی مدیر جان شماهم بیش از بیش یه تکونی به خودت بده و تاپیک رو جاودانه تر کنید.ایام عید هست و ان شالله هیچکدوم از دوستان هم با هم ناراحتی نداشته باشند و اصلا شاید من نا درست تفسیر کرده باشم این موضوع رو.با ارزوی سربلندی و تندرستی برای استاد و دوستانم و همه ایرانیان
کاور کاست گل هایی غربت-بانو هایده و استاد معین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا هر چی ما از دوستان درخواست کردیم،اهنگ نومیدی برامون نواختن..نمیدونم این چه شانسیه من دارم
بنظرم این شفاف تر باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)