این برنامه هم عالیه البته اگه واقعا آنالیزش درست باشه
نتیجه رو خودش اعلام میکنه
نسخه pro رو نتونستم پیدا کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه آلبوم از پوست نارنگی مدد با کیفیت فلک cutoff شد به جز رضــاخــان و رو دســت
چه جالب
اهنگ باغ بلور ابی رو که با SpotyDL گرفتم رو اصل نشون میده و اونی که خریدم Fake
فکر نمیکنم قابل تعمیم به همه باشه
ادم کلی میخوره تو ذوقش وقتی البوم قدیمیا که شرکت ها دوباره ارائه دادن نگاه میکنه در چه وضعیتی هستن دو حالت داره یا ما خیلی عقب افتاده ایم که توانایی نگه داری گنجیه های قدیمی نداریم یا شرکت ها برای مخاطب ارزش قائل نیستن فقط دوست دارن یه چیزی جمع کرده باشن و بفروشن
سلام داداش.بابت نرم افزاری که گذاشتی ممنون.راستش حرفه دله منو زدی.من دوس دارم همه اهنگایی که دان میکنم اصلی باشه ولی 2هفته پیش که هین برنامه رو گذاشتی تست کردم دیدم 70درصد البوم هام و تک انگام تقلبی هستند.من از موزیک باران و ایروموزیک اهنگ هامو دان میکنم چون باران کاور اهنگها رو نمیزاره رو اهنگ بعدشم از همین باران هم که دان کردم اهنگهاش تقلبی بودن.فقط رادیو جوان اهنگهاش واقعی هست.من الان چیکار کنم که بتونم از این به بعد اهنگهای اصلی رو بگیرم.برای دسته بندی اهنگ هام هم مشکل دارم داداش.تو تجربت خیلی بیشتر از منه میشه راهنماییم کنی؟ممنون میشم ازت داداش__تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)