صفحه 3 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 56

موضوع: آموزش نحوه تشخیص mp3 320 واقعی از فایل تقلبی تبدیل شده....اختصاصی موزیک باران

نیمه فعال
    دوستانی که بعضی از فایل های فلک رو نمیتونن با ویندوز مدیا پلیر اجرا کنن باید این برنامه رو نصب کنن

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 4 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آقا من نمیدونم چرا هرچی فایل aif , waw , flac , tak دارم از لحاظ دامنه جلو m4a کم میارن

4. 3 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_a2222 نمایش پست ها
    سلام داداش.بابت نرم افزاری که گذاشتی ممنون.راستش حرفه دله منو زدی.من دوس دارم همه اهنگایی که دان میکنم اصلی باشه ولی 2هفته پیش که هین برنامه رو گذاشتی تست کردم دیدم 70درصد البوم هام و تک انگام تقلبی هستند.من از موزیک باران و ایروموزیک اهنگ هامو دان میکنم چون باران کاور اهنگها رو نمیزاره رو اهنگ بعدشم از همین باران هم که دان کردم اهنگهاش تقلبی بودن.فقط رادیو جوان اهنگهاش واقعی هست.من الان چیکار کنم که بتونم از این به بعد اهنگهای اصلی رو بگیرم.برای دسته بندی اهنگ هام هم مشکل دارم داداش.تو تجربت خیلی بیشتر از منه میشه راهنماییم کنی؟ممنون میشم ازت داداش__تشکر

شما به تبصره هایی که نوشتم دقت کن متوجه میشی چرا 70 درصد ارشیوت مشکل داره...اتفاقا موزیک باران و به خصوص فرومش از بهترین جاهای نت برای دانلود موسیقی با کیفیته
    در مورد دسته بندی هم چیز سلیقه ای و شخصیه من که ارشیوم دو دسته اصلیه ایرانی و غیر ایرانی پوشه ایرانی از همون اول میشه دو دسته سنتی و غیر سنتی و غیر سنتی ها بر اساس خواننده دسته بندی کردم یه پوشه هم موسیقی بی کلام .....پوشه سنتی هم یه قسمت فولکور و نواحی و یه قسمت هم بر اساس خواننده ها یا نوانده های شاخص

پوشه موسیقی غیر ایرانی رو بر اساس سبک موسیقی پاپ راک متال جاز....دسته بندی کنی از همه روش ها مرتب تر درمیاد

6. 3 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    Fanom جان
    اگه بتونی این برنامه رو پیدا کنی خیلی خوب میشه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    چون نسخه رایگان خیلی از فرمت ها رو ساپورت نمیکنه
    شاید نسخه پرو بهتر باشه

8. 3 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    این هم یه برنامه دیگه واسه آنالیز

10. 3 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MusicVA نمایش پست ها
    سلام دوستان
    با اجازه ی صاحب تاپیک خواستم مطلبی رو بگم اونم این که
    این نرم افزار هایی که نام بردید بیشتر اون موقعی به درد می خورن که سورس فایل اصلی دست شما باشه
    یعنی شما آدیو سی دی رو در اختیار دارید که اکستنشن او CDA هست که دارای اطلاعات Metadata ست
    وقتی ریپ می کنید این اطلاعات به اون فایل انتقال داده می شه
    و حالا اگر کسی این فایل رو حتا با همون بیت ریت خروجی بگیره اطلاعات از بین رفته و این نرم افزار ها دیگه ناتوان هستن
    در کل گوش موسیقایی شما بهترین آنالیز کننده س

موفق باشید
    اتفاقا گوش ضعیف ترین آنالیز کننده است و باید در آخرین مرحله ناامیدی که چاره ای نیست ازش استفاده کرد

12. 5 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    mer30

14. 4 کاربر مقابل از spirhajati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MusicVA نمایش پست ها
    سلام دوستان
    با اجازه ی صاحب تاپیک خواستم مطلبی رو بگم اونم این که
    این نرم افزار هایی که نام بردید بیشتر اون موقعی به درد می خورن که سورس فایل اصلی دست شما باشه
    یعنی شما آدیو سی دی رو در اختیار دارید که اکستنشن او CDA هست که دارای اطلاعات Metadata ست
    وقتی ریپ می کنید این اطلاعات به اون فایل انتقال داده می شه
    و حالا اگر کسی این فایل رو حتا با همون بیت ریت خروجی بگیره اطلاعات از بین رفته و این نرم افزار ها دیگه ناتوان هستن
    در کل گوش موسیقایی شما بهترین آنالیز کننده س

موفق باشید
    خوب بحث هم سر همینه با تبدیل 320 به 128 یه سری اطلاعات از بین میره با تبدیل flac به 320 هم یه سری اطلاعات و راه کار تشخیص هم همینه که ببینی چه سطحی از اطلاعات از بین رفنه.در مورد گوش موسیقیایی هم به دو تا چیز بستگی داره یک اینکه طرف گوشش عادت داشته باشه به موسیقی با کیفیت بالا و شنونده حرفه ای باشه و سیستم صوتی درست حسابی هم داشته باشه...دوما موسیقی با کیفیت استاندارد به دستش برسه که تو آلبومای ایرانی همچین چیزی کم پیدا میشه

16. 7 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    هیچ گوشی نمیتونه تغییرات 192 به بالا رو تشخیص بده

پس در نهایت همه چیز برمیگرده به کیفیتی که در استودیو ضبط میشه و تجهیزاتی که دارن
    با تشکر

18. 5 کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    تکته دیگه ای که هست بر میرده با شرکت تکثیر

که معمولا چنیدن بار کانورت میشه از روی سی دی که بهشون دادن و بعضی موقع ها به دلیل اطلاعات نداشتن کسانی که در اونجا کار می کنن میبینیم که البوم ی که سی دی اون کیفیت wav اهست از روی کیفیت 128 یا فرمت های دیگه به wave تبدیل شده و تکثیر شده

البته به تنظیمات دستگاه تکثیر و مارک و مدل و غیره هم بر میگرده

برای مثال البوم ساعتا خوابن رضا یزدانی رو مقایسه کنید با همین نرم افزار متوجه میشید

20. 5 کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)