دوستانی که بعضی از فایل های فلک رو نمیتونن با ویندوز مدیا پلیر اجرا کنن باید این برنامه رو نصب کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی که بعضی از فایل های فلک رو نمیتونن با ویندوز مدیا پلیر اجرا کنن باید این برنامه رو نصب کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من نمیدونم چرا هرچی فایل aif , waw , flac , tak دارم از لحاظ دامنه جلو m4a کم میارن
شما به تبصره هایی که نوشتم دقت کن متوجه میشی چرا 70 درصد ارشیوت مشکل داره...اتفاقا موزیک باران و به خصوص فرومش از بهترین جاهای نت برای دانلود موسیقی با کیفیته
در مورد دسته بندی هم چیز سلیقه ای و شخصیه من که ارشیوم دو دسته اصلیه ایرانی و غیر ایرانی پوشه ایرانی از همون اول میشه دو دسته سنتی و غیر سنتی و غیر سنتی ها بر اساس خواننده دسته بندی کردم یه پوشه هم موسیقی بی کلام .....پوشه سنتی هم یه قسمت فولکور و نواحی و یه قسمت هم بر اساس خواننده ها یا نوانده های شاخص
پوشه موسیقی غیر ایرانی رو بر اساس سبک موسیقی پاپ راک متال جاز....دسته بندی کنی از همه روش ها مرتب تر درمیاد
Fanom جان
اگه بتونی این برنامه رو پیدا کنی خیلی خوب میشه
چون نسخه رایگان خیلی از فرمت ها رو ساپورت نمیکنه
شاید نسخه پرو بهتر باشه
این هم یه برنامه دیگه واسه آنالیز
خوب بحث هم سر همینه با تبدیل 320 به 128 یه سری اطلاعات از بین میره با تبدیل flac به 320 هم یه سری اطلاعات و راه کار تشخیص هم همینه که ببینی چه سطحی از اطلاعات از بین رفنه.در مورد گوش موسیقیایی هم به دو تا چیز بستگی داره یک اینکه طرف گوشش عادت داشته باشه به موسیقی با کیفیت بالا و شنونده حرفه ای باشه و سیستم صوتی درست حسابی هم داشته باشه...دوما موسیقی با کیفیت استاندارد به دستش برسه که تو آلبومای ایرانی همچین چیزی کم پیدا میشه
هیچ گوشی نمیتونه تغییرات 192 به بالا رو تشخیص بده
پس در نهایت همه چیز برمیگرده به کیفیتی که در استودیو ضبط میشه و تجهیزاتی که دارن
با تشکر
تکته دیگه ای که هست بر میرده با شرکت تکثیر
که معمولا چنیدن بار کانورت میشه از روی سی دی که بهشون دادن و بعضی موقع ها به دلیل اطلاعات نداشتن کسانی که در اونجا کار می کنن میبینیم که البوم ی که سی دی اون کیفیت wav اهست از روی کیفیت 128 یا فرمت های دیگه به wave تبدیل شده و تکثیر شده
البته به تنظیمات دستگاه تکثیر و مارک و مدل و غیره هم بر میگرده
برای مثال البوم ساعتا خوابن رضا یزدانی رو مقایسه کنید با همین نرم افزار متوجه میشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)