پیانو
تار
چنگ
دوتار
رباب
سه تار
سنتور
کمانچه
گیتار کلاسیک
گیتار الکتریک
گیتار اسپانیش
گیتار بیس
قانون
ویولون
ویولون آلتو
ویولا
ویولون سل
ترومپت
بالابان
ساکسیفون
ساز دهنی
سرنا
شیپور
فلوت
کلارینت
نی
باغلاما
آکوردئون
هارمونیکا
اینکه هر سازی رنگ صدای خودشو داره درسته، اصلا همینه که باعث میشه ما بتونیم صدای سازها رو از هم تشخیص بدیم... ولی رنگ صدا به تنهایی ارزشی نداره، مهم اون نتهایی هست که با ساز نواخته میشه وگرنه اگه ساز دست بگیری الکی شروع کنی به زدن، هیچ کس به خاطر رنگ صدا نمیشینه گوش کنه.... حالا اگه فرض کنیم یه نت مشخصو با سازهای مختلف بزنیم اون موقع میشه مقایسه کرد، ولی اون هم باز بستگی به دو مورد داره: 1- تبحر نوازنده و هنرش 2- خود نت هایی که با ساز قراره اجرا بشه چون هر سازی محدوده آوایی خودشو داره و ممکنه برای نواختن یه نت خاص مناسب نباشه!ببینید درسته مربوط به نوازنده و نت هاست ولی طنین یه مقوله جداست قطعا طنین یا همون رنگ صدای پیانو با ویولون زمین تا آسمون فرق داره ولی پیانو برای من بیشتر انرژی مثبت داره و باهاش انرژی میگیرم .
والله تا حالا هر جا خوندم و شنیدم، این دو تا رو یکی میدونستن... اصراری به حرفم ندارم... حرف من بر اساس یه سری مطالعات جسته گریخته اینترنتی و بحثایی که جاهای مختلف با افراد مختلف داشتم از جمله بحثهایی که همینجا با بچه ها داشتیم...خیر , این دو شبیه به هم هستن ولی در صدا با هم کمی فوق میکنن .
اگه منبعی داری که در مورد تفاوت این دو تا توضیح داده باشه، بده من هم استفاده کنم... خیلی هم ازت ممنون میشم
فقط میتونم بگم به قول امید حاجیلی شیپور یه آلت ه که یه صدایی ازش در میاد، چون نمیشه باهاش نت اجرا کرد، پس ساز نیست!!لطفا اول سطح دانشتون رو بالا ببرید بعد با من بحث کنید .
خب خودتون دارید جواب خودتون رو میدید اگر بیاییم یک نت رو با دو ساز مختلف بزنیم اونی که برامون خوشایند تره میشه ساز مورد علاقه که البته پیانو بیشترین گستره ی اکتاوی رو داره و میشه تقریبا هر آهنگی رو باهاش زد .اینکه هر سازی رنگ صدای خودشو داره درسته، اصلا همینه که باعث میشه ما بتونیم صدای سازها رو از هم تشخیص بدیم... ولی رنگ صدا به تنهایی ارزشی نداره، مهم اون نتهایی هست که با ساز نواخته میشه وگرنه اگه ساز دست بگیری الکی شروع کنی به زدن، هیچ کس به خاطر رنگ صدا نمیشینه گوش کنه.... حالا اگه فرض کنیم یه نت مشخصو با سازهای مختلف بزنیم اون موقع میشه مقایسه کرد، ولی اون هم باز بستگی به دو مورد داره: 1- تبحر نوازنده و هنرش 2- خود نت هایی که با ساز قراره اجرا بشه چون هر سازی محدوده آوایی خودشو داره و ممکنه برای نواختن یه نت خاص مناسب نباشه!
این همه آنلاین داریم تو سایت اون وقت چرا اینجوری رای میدین ؟
فقط سه تار
آرامشي كه اين ساز بهم ميده هيچ ساز ديگه اي نداره
گیتار الکتریک اونم از نوع فندر
اینم سولوی ناب از استاد گری مور، روحش شاد و یادش گرامی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Dark Silence : 06-21-2014 در ساعت 08:12 PM
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
چرا همه دایورت میکنن و کسی شرکت نمیکنه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)