آلبوم 21 گوگوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲۱ سال سکوت
۲۱ سال بازگشت به صحنه
سال ۲۰۲۱
۲۱مارچ (یک فروردین)
آلبوم ۲۱
آلبوم 21 گوگوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲۱ سال سکوت
۲۱ سال بازگشت به صحنه
سال ۲۰۲۱
۲۱مارچ (یک فروردین)
آلبوم ۲۱
گوگوش نوروز ۱۴۰۰
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش: بهار میاد دوباره“، یک اجرای خودمانی و بسیار صمیمی از گوگوش، ضبط شده در یکی از سالن های باشکوه لس آنجلس است. در این برنامه ی استثنایی، گوگوش ترانه های خاطره انگیزی که بخشی از آنها تا به حال به طور زنده اجرا نشده اند را با ارکستر خود اجرا می کند. در این اجرای یک ساعته، ترانه هایی چون “پل“، “ماه پیشونی” و “شکایت“، که در حافظه ی جمعی ما ثبت شده اند، با ترانه های جدیدتری مثل “نقطه پایان“، ’عشق” و “بی قرار” امروز را به خاطرات زیبای دیروز و امید به فردایی روشن تر پیوند می زنند
به مناسبت نوروز ۱۴۰۰������
از شبکه من تو
▶️ پخش اصلی :
شنبه ۳۰ اسفند ماه ؛ ساعت ۲۳:۰
⏯ بازپخش:
دوشنبه ۲ فروردین ماه ؛
ساعت ۰۶:۰۰ بامداد
چهارشنبه ۴ فروردین ماه ؛
ساعت ۰۲:۰۰ بامداد
جمعه ۶ فروردین ماه ؛
ساعت ۱۳:۰۰
چهارشنبه ۱۱ فروردین ماه ؛
ساعت ۱۷:۰۰
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2580, alitak, ENSAN, ghasemshah, milad afra, saman1, solas
گوگوش و تابش در ضبط رادیویی
*** برای جلو گیری از سواستفاده لطفا پخش کنید ***
گفتم این حرفا رو تو تاپیک خانم گوگوش بزنم بهتره ...
اینو ببینین ...
تنها گوشه ای از تلاش هوادارای ابی برای انداختن توپ تو زمین گوگوش و شبکه منو تو برای فرار از زیر فشاره ...
طرفدار گوگوش نیستم و حتی ازش بدم میاد ولی گوگوش طبق شنیده ها با تمام حواشی با معرفته و حداقل از این نظر مشکلی نداره ... حمایت دیروز اندی از گوگوش هم به خاطر همین فشارها بوده که حتی گوگوش براش کامنت گذاشته ازش تشکر کرده چیزی که کمتر دیده شده بود از گوگوش و شاید تا الان دیده نشده بود ... در این که گوگوش در کنسرت هایی که مشترک داشته با مهرداد اسمانی و ابی و مارتیک مقصر اصلی بوده شکی نیست چون اخلاقش اینه که میخواد ریاست کنه و نگاه از بالا به پایین داشته باشه به بقیه ... ولی اینم در نظر بگیرید که تمام خواننده های لس آنجلسی طبق شنیده ها وقتی استیج و سالن رو میبینن دیگه کسی رو نمیشناسن حتی خواهرشونو ( مثال : صولتی ها ) و اونجاست که دنبال پول بیشتر هستن ...
ابی هم تحت فشاره و به همه جا چنگ میزنه ... حتی جنگ زرگری برای بقا و سولد اوت شدن کنسرتاش ... ولی این هجمه جوانمردانه نیست و شک نکنین پشت این قضایا زن ابی پنهان شده ...
در پایان : بازم با همه این حرفا دعواهای لس آنجلسی ها رو جدی نگیرید ... نمونه هاش رو سالهاست دیدیم ...
گوگوش - قلب من گریه کن
گریه کن ای قلب من دیوانه شو او میرود
بعد از این با هر کسی بیگانه شو اون میرود
گریه کن این گریه ها پایان ندارد
جز تو کس در ماتمم اشکی نبارد
خاطر آور قصه ما قصه عشق و وفا بود
روزگاری هر کسی با قصه ما آشنا بود
این زمانه قلب من با داغ غم ها مانده ام
چون درخت پیر غم تنهای تنها مانده ام
اهنگ کمتر شنیده شده و قدیمی گوگوش
شکوه دل قصه دل با که بگویم چاره غم از که بجویم
دل به خدا مهر و وفا از کس ندیده در غم او دل چه کشیده
دیده به ره منتظرم تا او بیاید تا که مگر غم به سراید
قسمت من در این جهان درد و بلا شد کی دلم از غصه رها شد
دل چه کند در غم او غیر صبوری میکشدم این دوری
ویرایش توسط myfullbluray : 05-26-2022 در ساعت 07:07 PM
دوستان اهنگ گوگوش که اخر برنامه هما سرشار در گفتگو با گوگوش پخش میشه رو کسی با کیفیت خوب داره
اهنگ سفر میکنم
سلام دوستان لطفا آهنگ کمیاب نمیدونی تو بدون اجرای اول گوگوش کیفیت ریل یا کیفیت عالی دارین بذارین ممنونم میشم.
هنوز رسمی نیومده انگار
بهترین کیفیتش اینه :
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)