فدا همتون بشم من
راضی به زحمتتون نبودم
انشالله جبران کنم
مینا خانوم تولدتون مبارک
فدا همتون بشم من
راضی به زحمتتون نبودم
انشالله جبران کنم
مینا خانوم تولدتون مبارک
تبریک
آقا مجتبی مبارکه
لیدی مینا مبارکه
خصوصيات كلي متولدين اسفند ماه:
بسيار حسّاس و رؤيايي ، داراي حسّ ششم ، خيلي ظريف و نرم عمل ميكند ، اهل آرامش و ملايمت ، هميشه موافق ، سازشكار و داراي تخيّلات شديد ، اصلاْ واقع بين نيست ، سازگار ، زود رنگ عوض مي كند ، احساساتي ، قابل انعطاف ، داراي افكار غير واقعي و غير منطقي ، بسيار متين و آرام ، كم عصباني مي شود ، ، علاقه مند به موسيقي ( کاملاً درسته ) ، عاشق صلح و آرامش ، كم انرژي ، سادهلوح ، پول دوست ، مرموز ، داستانپرداز قوي ، نيكوكار خجالتي ، خواستار تشويق و حمايت ، زود رنج ، از نظر جسمي ضعيف ، دو دل ، ترسو ، خيلي حسود ، باريك بين و دقيق ، خيالباف ، نا اميد ، اهل نامه نگاري ، علاقه زيادي به جشن تولّد ، يا منفي كامل است يا مثبت كامل ، داراي صبر ايّوب است ، گاهي اوقات واهي و پوچ گرا ، نازنين ولي ناقلا ( کاملا ً درسته )، اهل معنويّات ، به دخترانش علاقه زيادي دارد ( دخی ) ، غمگرا ، خواستار نوازش ، احساس آرامش ميدهد .
مرد متولد اسفند
به هيچ عنوان حد وسط ندارد، يا منفي كامل است يا مثبت كامل، از كم كاري و خونسردي او نرنجيد، هفتهاي دو سه بار به او بگوئيد دوستش داريد. متعصب نيست و هرگز به قضاوت نمينشيند و تا زمانيكه به مطلبي پي نبرده باشد نظريهاي ابراز نميدارد.
زن متولد اسفند
ظرف عسلي است كه قدري فلفل به داخل آن ريخته شده است. از بسياري جهات بينظير است. ناراحتترين مردها در جوار زن اسفند احساس آرامش ميكنند. سخت رويائي و خيالباف است، به كودكان خويش عشق ميورزد.
ویرایش توسط ehsan1361 : 03-12-2015 در ساعت 11:27 AM
به به به سلامتی باشه!
به هردو تبریک عرض می نمایم
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
مبارک باشه، انشالله از زندگیتون به خوبی استفاده کنین
آقا من یه جفت ساعت آبی خریدم لدفن کپی رایت رو رعایت کنید
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااي صاااااااااااااااااااااااب ر دستت درد نكنه من چه سورپرايزي شدم نميدونم گريه كنم يا بخندم
از همه دوستان تشكر ميكنم اميدوارم زندگيتون سراسر سورپرايز باشه منم به نوبه خودم براي همه تون آرزوي سلامتي و تندرستي و شادابي دارم اميدوارم تك تكتون در زندگي موفق و پيروز باشيد
و اما مجتبي گل تولدت رو تبريك ميگم آرزومند آرزوهاي خوبت هستم
احسان ممنون از بابت خصوصيات اسفند ماهي ها همه نكات مثبتشون رو من دارم
در آخر باز هم از صابر عزيزم تشكر ميكنم بابت اين تايپيك ، خيلي گُلي
تك تكتون رو دوست دارم
اينم يه بوس از روي ماهتون
نويد ياد يه خاطره افتادم از پاتختيم
ميهمانان گرامي خيلي لطف داشتن به من، 11 نفر ساعت آورده بودن برام ، يكي ديگه باز خدا خيرش بده ساعت روميزي آورده بود ، يه ساعتم كه مامانم گذاشته بود رو جهيزيه دچار يأس فلسفي شده بودم ديگه خودشونم خجالت كشيده بودن همش ميگفتن كاش يه چيز ديگه اورده بودم منم ميخنديدمو تو دلم ميگفتم زهرمار
تازه اين كه چيزي نيست يكي از دوستام كه عروسي نتونسته بود بيادو همش ميگفت بخدا كادوتم گرفتم سر فرصت ميام بعد 1 سال يه ساعت اورد برام ديگه اينو نميدونستم كجاي دلم جا بدم يعني شعورش نرسيده بود بعد 1 سال بالاخره يه ساعت از يه جائي بهم رسيده منم مجبور شدم همشونو كادو بردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)