صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 24

موضوع: ::: پایان زودهنگام «در حاشیه» مهران مدیری :::

فوق حرفه ای
    اگه کسی سریال ساختمان پزشکان رو دیده باشه یه قسمت بود راجع به انتقاد اصلا نا خود آگاه یاد اون قسمت میافته تا این که دکتر نیما میبینه از هیچ کسی نمیتونه انتقاد کنه برای هر کدومش یه قشر جامعه مورد انتقاد قرار میگیرن تصمیم میگیره فیلم یا همون برنامه ای که میخواد بسازه رو از انتقاد از خود خانواده خودش بسازه فیلم میسازه و میبره برای گرفتن مجوز باباش اصفهانی بود یارو گفت چون لهجه داره این تیکش باید حذف بشه کلی ایرادای دیگه هم گرفت اخرش یادم یه چیز جالبی شد دقیق یادم نیست ولی فک کنم فقط تیتراژ مونده بود و کلا منصرف شد و میخواست بگه هیچ کسی حتی خود آدم هم نمیتونه انتقاد از خودشو بپذیره

این 7000 دکتری هم که + وکلا شکایت دارن از ساختش بهتره خودشونو اصلاح کنن تا این کارا، قشری تحصیل کرده که واقعا این طور باشن و با طنزی که میخواد واقعیت های جامعرو به تصویر بکشه این طور رفتار میکنن دیگه از عواوم مردمش چه انتظاری میشه داشت؟و باید بدونن که این یه طنزه نه این که کل دکترا به این شکلن ،نجفی شخصیه که تو این فیلم نمونه یه پزشک کاردرست و انسانه و خیلیا واقعا مثل ایشونن هدفشون خدمته

بردار یکی از کاربرای سایت هم که احمدرضا ست و بیشتریا میشناسنش چند سال پیش مثل این که سال 84 بیماری ای داشته به خاطر پول یک ساعت دیرتر عمل شده و همینم باعث فوتش شده این سریال میخواد یه نفرم که شده به خودش بیاد و جلوی این اتفات تلخ گرفته شه(خدا بیامرزتش)

2. 8 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    البته از سریال تیکه های مسخره بازیش رو حذف میکردی چیز خاصی نداشت واقعا جواد رضویان مثلا حذف بشه 70-80 در صد نمک فیلم میره منظورم کلی بود

4. 5 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها طنز یعنی بیان واقعیت در قالب خنده دکترها ، بیمارستانها ، وکلا و ... برن خودشون رو درست کنن. کارشون رو درست انجام بدن خلاصه بگم اینقدر تابلو شده بود که دیگه مهران مدیری مجبور شد این درد جامعه رو به تصویر طنز بکشه

6. 4 کاربر مقابل از nemati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    کلا قشر پزشک عوضی ترین و مفت خور ترین قشر این مملکت یعنی یه آدمی قاچاقچی هست از اینا مرام و معرفت بیشتری داره!
    خیییلی آشغالن اینو به خاطر اعتراضاتشون نمیگم هااا دیدم خودم که چطوری ملت رو میدوشن! خدا شاهده که من خیلی اوقات سر این
    سریال اصلا نمیخندم چون میبینم که هر اتفاقی اینجا افتاده قبلا سر خودم یا اطرافیانم اومده!
    (البته پزشک خوب هم داریم ولی بیشتر از 3 درصد نیستن)
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

8. 6 کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    اگه کسی سریال ساختمان پزشکان رو دیده باشه یه قسمت بود راجع به انتقاد اصلا نا خود آگاه یاد اون قسمت میافته تا این که دکتر نیما میبینه از هیچ کسی نمیتونه انتقاد کنه برای هر کدومش یه قشر جامعه مورد انتقاد قرار میگیرن تصمیم میگیره فیلم یا همون برنامه ای که میخواد بسازه رو از انتقاد از خود خانواده خودش بسازه فیلم میسازه و میبره برای گرفتن مجوز باباش اصفهانی بود یارو گفت چون لهجه داره این تیکش باید حذف بشه کلی ایرادای دیگه هم گرفت اخرش یادم یه چیز جالبی شد دقیق یادم نیست ولی فک کنم فقط تیتراژ مونده بود و کلا منصرف شد و میخواست بگه هیچ کسی حتی خود آدم هم نمیتونه انتقاد از خودشو بپذیره

این 7000 دکتری هم که + وکلا شکایت دارن از ساختش بهتره خودشونو اصلاح کنن تا این کارا، قشری تحصیل کرده که واقعا این طور باشن و با طنزی که میخواد واقعیت های جامعرو به تصویر بکشه این طور رفتار میکنن دیگه از عواوم مردمش چه انتظاری میشه داشت؟و باید بدونن که این یه طنزه نه این که کل دکترا به این شکلن ،نجفی شخصیه که تو این فیلم نمونه یه پزشک کاردرست و انسانه و خیلیا واقعا مثل ایشونن هدفشون خدمته

بردار یکی از کاربرای سایت هم که احمدرضا ست و بیشتریا میشناسنش چند سال پیش مثل این که سال 84 بیماری ای داشته به خاطر پول یک ساعت دیرتر عمل شده و همینم باعث فوتش شده این سریال میخواد یه نفرم که شده به خودش بیاد و جلوی این اتفات تلخ گرفته شه(خدا بیامرزتش)
    دقیقا همین صحنه انتقاد نیما افشار رو دیشب از شبکه نسیم پخش کرد خخخخخخ
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

10. 4 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    کیون قرط آدم بی جنبه
    ...............................

من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت

..........................

12. 3 کاربر مقابل از Gambler عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دوستان خنده ی واقعی وقتیه که همه شاد باشند و هیچکس بی گناه در هیچ جا گرفتار نباشه . من تا وقتی که مشکلات زیادی اکثریت دارند نمیتوانم شاد باشم ، حتی لبخند بزنم . آهای رامبد جوان و تیم بی تفاوت خنده وانه به چی دارین میخندی به بدبختی همنوعانتون ویا لا اله الّا الله ... خنده بیمورد یعنی به تمسخر گرفتن دیگران و بی تفاوتی به این همه مشکلات و نابسامانی های کشور و دنیا - شما ها که معنی نوعدوستی را نمیدانید پس به این ندانم کاری های خود قهقهه بزنید ماهم خدایی داریم و ظلم پایدار نمیماند و سیاهی رو به زوال است

14. 3 کاربر مقابل از ENSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

16. 2 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ENSAN نمایش پست ها
    دوستان خنده ی واقعی وقتیه که همه شاد باشند و هیچکس بی گناه در هیچ جا گرفتار نباشه . من تا وقتی که مشکلات زیادی اکثریت دارند نمیتوانم شاد باشم ، حتی لبخند بزنم . آهای رامبد جوان و تیم بی تفاوت خنده وانه به چی دارین میخندی به بدبختی همنوعانتون ویا لا اله الّا الله ... خنده بیمورد یعنی به تمسخر گرفتن دیگران و بی تفاوتی به این همه مشکلات و نابسامانی های کشور و دنیا - شما ها که معنی نوعدوستی را نمیدانید پس به این ندانم کاری های خود قهقهه بزنید ماهم خدایی داریم و ظلم پایدار نمیماند و سیاهی رو به زوال است
    با حرف شما تا حدودی موافقم ولی نمیشه که همیشه غمگین بود اگه بخواد اینجوری باشه همه از افسردگی خواهیم مرد من دیشب برنامه خندوانه یه کم دیدمش به نظر شخصی خودم بی مزه بود فقط زور الکی میزنن که بخندن
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

18. 2 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بی جنبن همشون

20. 2 کاربر مقابل از kanimanga عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)