صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 21

موضوع: معرفی , مشاوره و دانلود فیلم و سریال های روز دنیا

نیمه حرفه ای
    سریال Helix کنسل شد ! ...

2. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    دانلود فیلم Jupiter Ascending 2015 | کیفیت 720 | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]| [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

خلاصه داستان :

در آینده ­ای درخشان و رنگین[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یک خدمتکار بینوا ، توسط شخصی بیرحم از یک خانواده­ ی قدرتمند ، در سیاره ای که به وارث جدیدی نیاز دارند انتخاب می شود.
    به این ترتیب او با یک جنگجوی مجهز شده­ ، راهیِ آن سیاره می­ شود تا به فرمانرواییِ آن شخص پایان دهد و…

4. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

به نقل از ورایتی، روز گذشته پوستر رسمی فیلم ابرقهرمانی انت من (مرد مورچه ای) توسط کمپانی مارول منتشر شد.
    Ant-Man / مرد مورچه ای عنوان فیلم ابرقهرمانی جدید کپانی مارول است، که پس از کش و قوس های فراوان در مرحله تولید، بالاخره به آغاز اکران خود نزدیک شده است.و بنابراین پوستر رسمی آن نیز منتشر شد. البته پوستر این فیلم همانند سایر پوسترهای فیلم های ابرقهرمانی مارول است و از روال همیشگی آن تبعیت میکند، به طوری که تصویر ابرقهرمان در وسط و سایر بازیگران نیز در اطراف آن نمایش داده میشوند، بدون ذره ای خلاقیت!داستان این فیلم از میان شخصیت هایی که لباس انت من را در کمیک های مارول بر تن داشته اند از روی اسکات لَنگ(با بازی پاول راد) ، فرد دزدی که از شاگران دکتر هنک پایم (با بازی مایکل داگلاس – دانشمند مخترع لباس انت من) است نوشته شده است. دکتر پایم به همراه اسکات لنگ میخواهند از افشا شدن راز تکنولوژی انت من جلوگیری کنند. تکنولوژی که به کسی که لباس را پوشیده این امکان را میدهد تا به اندازه ای کوچک تبدیل شده ولی قدرت زیادی داشته باشد! او همچنین باید نقشه یک دزدی را بکشد که جهان را نجات خواهد داد.علاوه بر پاول راد و مایکل داگلاس، اونجلین لیلی، کوری استول، بابی کاناویل، مایکل پنا و جوردی مولا بازیگران این فیلم را تشکیل میدهند.کارگردانی این اثر که پس از کش و قوس های فراوان به پیتون رید رسید در ابتدا در سال 2006 به عهده ادگار رایت و جو کورنیش گذاشته شده بود تا سال 2011 آنها سه نسخه از فیلم نامه را آماده کردند و سال 2013 نیز فیلم برداری اثر آغاز شد اما سال گذشته در ماه می ادگار رایت از پروژه کناره گیری کرد و یک ماه بعد آدام مک کی و پاول راد فیلم نامه ای را برای فیلم آماده کردند که توسط پیتون رید کارگردانی شد.انت من در شرایطی دو ماه بعد اکران خواهد شد که بلاک باستر عظیم مارول ، اونجرز : عصر اولترون تا کنون با فروش 660 میلیون دلاری سینماهای جهان را تسخیر کرده حال باید دید آیا طرفداران دنیای کمیک مارول باز هم 17 جولای – 26 تیر برای دیدن ابرقهرمان جدید خود بلیط میخرند یا خیر؟

6. 3 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

نمایندگان کمپانی فیلمسازی "لاینزگیت" اعلام کردند ادامه‌ی نسخه‌ی "جان ویک"، یکی از موفق ترین فیلم های اکشن سال 2014 را در دستور ساخت قرار داده اند.این فیلم سال گذشته توانست با بودجه ی 20 میلیون دلاری، به فروشی نزدیک به 80 میلیون دلار در سرتاسر جهان دست یابد و آغازی جدید برای کیانو ریوز باشد.کیانو ریوز، که بعد از مدت ها طعم خوش موفقیت را در یکی از کارهای سینمایی اش چشیده، تصمیم گرفته تا با کارگردانان و نویسنده‌ی نسخه ی اولیه ی این فیلم موفق دوباره همکاری کرده و قسمت دوم این فیلم را در سال 2017 روانه ی سینماها کند.هنوز تاریخ دقیق اکران و همچنین داستان قسمت دوم مشخص نشده است.

8. 3 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها

نمایندگان کمپانی فیلمسازی "لاینزگیت" اعلام کردند ادامه‌ی نسخه‌ی "جان ویک"، یکی از موفق ترین فیلم های اکشن سال 2014 را در دستور ساخت قرار داده اند.این فیلم سال گذشته توانست با بودجه ی 20 میلیون دلاری، به فروشی نزدیک به 80 میلیون دلار در سرتاسر جهان دست یابد و آغازی جدید برای کیانو ریوز باشد.کیانو ریوز، که بعد از مدت ها طعم خوش موفقیت را در یکی از کارهای سینمایی اش چشیده، تصمیم گرفته تا با کارگردانان و نویسنده‌ی نسخه ی اولیه ی این فیلم موفق دوباره همکاری کرده و قسمت دوم این فیلم را در سال 2017 روانه ی سینماها کند.هنوز تاریخ دقیق اکران و همچنین داستان قسمت دوم مشخص نشده است.
    من نمیدونم فیلمش داغون بود یا من سلیقم بده
    ولی یکی از مزخرف ترین فییلمایی بود که امسال دیدم

10. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    kenu reeves بازیگر خوبی قشنگ بازی می کنه اما داستان فیلم به شدت تخیلی مسخره بود

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    kenu reeves بازیگر خوبی قشنگ بازی می کنه اما داستان فیلم به شدت تخیلی مسخره بود

دقیقا منم موافقم ... داستان فیلم مشکل داشت ... سگش رو کشتن زد قتل عام کرد ! :| اما قسمت های اکشنو خیلی خوب در اورده بودن ...

فوق حرفه ای
    آقا تاپیک سریال رو جداگانه بزنید !
    هزار تا تاپیک فیلم داریم تو همونا پست بذارید که آرشیو کامل تری باشه

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamyab نمایش پست ها
    آقا تاپیک سریال رو جداگانه بزنید !
    هزار تا تاپیک فیلم داریم تو همونا پست بذارید که آرشیو کامل تری باشه
    تاپیک فیلم هست اره اما مشخص نیست هیچکدوم یکی فیلم کم حجمه یکی ایرانی یکی خارجی یکی ...
    جدای از این بیشتر اینجا حالت بحث و مشاوره هم داره و اینکه اگه بشه اسپم ها کمتر باشه اینجا ...

نیمه حرفه ای
    دانلود فیلمMaggie 2015 | کیفیت 720 | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]| [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

خلاصه داستان :

ماجرای پدری (آرنولد شوارتزنگر) اهل ایالات مرکزی آمریکا را دنبال می کند که دختر نوجوانش (ابیگیل برسلین)
    توسط ویروسی که در سراسر کشور شیوع پیدا کرده و انسانها را به آرامی تبدیل به زامبی می‌ کند، آلوده شده است.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)